Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kuvakooste, osa 258

  Kaipaako Pertti mukiaan?
  Suurenna näkymä
  Kuvakooste, osa 258

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -285 (571 ääntä)
   Ryhmän nimestä "Valkeakoski ajan hermolla" tulee väistämättä mieleen pieni paikkakunta, jossa on joskus 2014 ihan täpinöissä liitytty "sinne someen" ja fiilis on ollut ihan katossa, "Uuh, me ollaan nyt ajan hermolla. Uuh, me ollaan Valkeakoski." :D Tarkistin juuri Facebookista, että ryhmä on luotu vuonna 2016. Paljon myöhemmin kuin uskalsin haaveillakaan. Uuh, sitä ollaan nyt niin ajan hermolla että. Anteeksi, poistun.

   Lainaa

  2. Niin varmaan joo 1.10.2019 0:59
   Tulos: +408 (470 ääntä)
   kolme: Ryhmän nimestä “Valkeakoski ajan hermolla” tulee väistämättä mieleen pieni paikkakunta, jossa on joskus 2014 ihan täpinöissä liitytty “sinne someen” ja fiilis on ollut ihan katossa, “Uuh, me ollaan nyt ajan hermolla. Uuh, me ollaan Valkeakoski.” Tarkistin juuri Facebookista, että ryhmä on luotu vuonna 2016. Paljon [...]
   Luuletko että kehä III:n sisäpuoli on kymmenen vuotta muuta Suomea ajassa edellä?

   Lainaa

  3. Tulos: -307 (395 ääntä)
   Niin varmaan joo: Luuletko että kehä III:n sisäpuoli on kymmenen vuotta muuta Suomea ajassa edellä?
   Ei ehkä ihan koko Suomea, yliopistokaupungit on yleensä myös ajan hermolla, mutta landeista kun puhutaan niin 10 vuotta ei riitä.

   Lainaa

  4. Tulos: -73 (213 ääntä)
   Niin varmaan joo: Luuletko että kehä III:n sisäpuoli on kymmenen vuotta muuta Suomea ajassa edellä?
   En, ja asun sitä paitsi Valkeakoskea paljon pienemmällä paikkakunnalla. Kyse oli mielikuvasta, joka nimestä minulle tulee. Vähän kuin ikääntyvä ihminen, joka yrittää epätoivoisesti vaikuttaa coolilta ja nuorekkaalta väärällä tavalla.

   Lainaa

  5. Tulos: +105 (117 ääntä)
   kolme: En, ja asun sitä paitsi Valkeakoskea paljon pienemmällä paikkakunnalla. Kyse oli mielikuvasta, joka nimestä minulle tulee. Vähän kuin ikääntyvä ihminen, joka yrittää epätoivoisesti vaikuttaa coolilta ja nuorekkaalta väärällä tavalla.
   Kieltämättä. Valkeakoski on melkein Tampereen kyljessä ja Käpylä taas alue Helsingissä. Ei estä kumpaakaan kuulostamasta paikoilta, jotka ei välttämättä ole "ajan hermolla".

   Lainaa

  6. Tulos: -53 (71 ääntä)
   Olin tyttö nimeltä pertti...

   Lainaa

  7. Tulos: +66 (82 ääntä)
   Ny perkeles se muki takasin tänne röi,, maalle! -Pertti

   Lainaa

  8. Tulos: -76 (102 ääntä)
   Niin varmaan joo: Luuletko että kehä III:n sisäpuoli on kymmenen vuotta muuta Suomea ajassa edellä?
   Pikemminkin 15.

   Lainaa

  9. Tulos: +119 (135 ääntä)
   kolme: Ryhmän nimestä “Valkeakoski ajan hermolla” tulee väistämättä mieleen pieni paikkakunta, jossa on joskus 2014 ihan täpinöissä liitytty “sinne someen” ja fiilis on ollut ihan katossa, “Uuh, me ollaan nyt ajan hermolla. Uuh, me ollaan Valkeakoski.” Tarkistin juuri Facebookista, että ryhmä on luotu vuonna 2016. Paljon [...]
   Tässä nyt lienee kyse ryhmästä, jossa tiedotetaan ja keskustellaan paikallisista ajankohtaisista asioista. Sen mielikuvan kyllä saa jo ryhmän nimestä, jos on yhtään ajan hermolla.

   Lainaa

  10. Tulos: +68 (118 ääntä)
   Mua myös huvitti tässä postauksessa ja sen kommenteissa eniten se, että jonkun mielikuva on, että Valkeakoski luulee olevansa ajan hermolla siksi, että kunta perustaa facebook-ryhmän. Kun aika ilmeiseltä tuntuu, että ryhmän nimi vaan viittaa siihen, että se on nopein kaikkien tavoitettava keskustelu- ja tiedotuskanava kuntalaisille. (Ja en ole Valkeakoskelta vaan juuri sellainen maakunnissa inhottu Stadilainen, joka vähän sävähtää jos joku sanaa ”Hesa” eikä oikein aina jaksa muistaa missä jotkut Joensuut ja Jyväskylän, Valkeakosket ja Vihdit on, kun niihin ei kulje seutuliikenne.)

   Lainaa

  11. Tulos: +145 (147 ääntä)
   Vau mikä arpajaispalkinto, ilmainen mainosmuki jostain 90-luvulta :D

   Lainaa

  12. Tulos: -17 (53 ääntä)
   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

   Lainaa

  13. Tulos: +99 (99 ääntä)
   Siiseli: Vau mikä arpajaispalkinto, ilmainen mainosmuki jostain 90-luvulta
   Ja ilmeisesti vielä käytetty sellainen.

   Lainaa

  14. Tulos: +99 (115 ääntä)
   Sanna: (Ja en ole Valkeakoskelta vaan juuri sellainen maakunnissa inhottu Stadilainen, joka vähän sävähtää jos joku sanaa ”Hesa” eikä oikein aina jaksa muistaa missä jotkut Joensuut ja Jyväskylän, Valkeakosket ja Vihdit on, kun niihin ei kulje seutuliikenne.)
   Tässä taas häiritsee tämä ns. stadilaisten hesavastaisuus. Mummovainaani oli paljasjalkainen helsinkiläinen, joka asui kaupungissa koko ikänsä lukuunottamatta sodan ajan tehtäviä päämajassa. Hän puhui aina "Hesasta" tai "kaupungista". Juu, isäni onkin sitten paljasjalkainen stadilainen, mutta hän onkin 50-luvun tuotos. Ei häntäkään Hesa häirinnyt. Itsehän espoolaisena puhun Hesasta ja nauran Helsinkiin muuttaneiden ystävieni närkästykselle.

   Lainaa

  15. Näitähän riittää 1.10.2019 18:34
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Sanna: Mua myös huvitti tässä postauksessa ja sen kommenteissa eniten se, että jonkun mielikuva on, että Valkeakoski luulee olevansa ajan hermolla siksi, että kunta perustaa facebook-ryhmän. Kun aika ilmeiseltä tuntuu, että ryhmän nimi vaan viittaa siihen, että se on nopein kaikkien tavoitettava keskustelu- ja tiedotuskanava [...]
   Junttiutta se vain on jos ei osaa sijoittaa kaupunkeja kartalle.

   Lainaa

  16. Tulos: +26 (32 ääntä)
   kolme: Ryhmän nimestä “Valkeakoski ajan hermolla” tulee väistämättä mieleen pieni paikkakunta, jossa on joskus 2014 ihan täpinöissä liitytty “sinne someen” ja fiilis on ollut ihan katossa, “Uuh, me ollaan nyt ajan hermolla. Uuh, me ollaan Valkeakoski.” Tarkistin juuri Facebookista, että ryhmä on luotu vuonna 2016. Paljon [...]
   Jep, 2016 on ihan hirveän paljon myöhemmin kuin 2014...

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Voi morjes! Osa kommenteista on ainakin ajalta jolloin oli ajankohtasinta huvia ihmisillä tanssipaikoilla kännipäissään odottaa että tulis oman kylän väkeä enemmän paikalle kun naapurikylän väkeä ja sitten pistää nenähommiks.

   Lainaa

  18. Tulos: +6 (26 ääntä)
   Näitähän riittää: Junttiutta se vain on jos ei osaa sijoittaa kaupunkeja kartalle.
   Ei voi stadilainen olla juntti, aina voi möyhätä jotain kriisikunnista ja bönden elättämisestä jos kohtaa järkevän vasta-argumentin

   Lainaa

  19. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Paskoja arpajaisia tuolla Valkeakoskella, jonkun edesmenneen rasvaranen käytetty mainosmuki 90-luvulta.
   Sanna: Mua myös huvitti tässä postauksessa ja sen kommenteissa eniten se, että jonkun mielikuva on, että Valkeakoski luulee olevansa ajan hermolla siksi, että kunta perustaa facebook-ryhmän. Kun aika ilmeiseltä tuntuu, että ryhmän nimi vaan viittaa siihen, että se on nopein kaikkien tavoitettava keskustelu- ja tiedotuskanava [...]
   Minua taas huvittaa kun stadilainen kirjoittaa stadilaisen isolla alkukirjaimella, ikään kuin kyseenalaista erinomaisuuttaan korostaen.

   Lainaa

  20. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Olisi hauska tietää miten stadilaisuus/hesalaisuus vs muu maailma suhtautuu siihen että kaupunkiin ja kaupungista pois voi myös muuttaa. Pitääkö koko identiteetti suunnitella uusiksi joka kerta postikoodin vaihtuessa, vai pitääkö kaupunkikodillekin löytää jatkaja, kuten tilalle, jotta suvun jatkuva töölöläisyys voidaan taata?

   Lainaa

  21. Tulos: +12 (32 ääntä)
   On se vaan aina yhtä söpöä ja jopa hellyttävää, kun stadilainen vouhottaa paremmuudestaan ja luulee olevansa suurkaupungista. <3 Käykää joskus pois sieltä kehäkuplastanne oikeissa suurkaupungeissa, niin yllätytte ja näette ettei siellä käyttäydytä stadilaisesti ja räksytetä ylimielisesti.

   Lainaa

  22. Tulos: +32 (40 ääntä)
   traumcity: Ei ehkä ihan koko Suomea, yliopistokaupungit on yleensä myös ajan hermolla, mutta landeista kun puhutaan niin 10 vuotta ei riitä.
   Arvoisa traumcity Olette aivan oikeassa. Meidän kylään tänne maaseudulle tuli viime viikolla sähköjohto! Olen kiitollinen voidessani tiedottaa teitä siitä, koska minulla on käytössäni ihan uusi mustekynä! Teidän, Maalaismuori

   Lainaa

  23. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Tips: Tässä taas häiritsee tämä ns. stadilaisten hesavastaisuus. Mummovainaani oli paljasjalkainen helsinkiläinen, joka asui kaupungissa koko ikänsä lukuunottamatta sodan ajan tehtäviä päämajassa. Hän puhui aina “Hesasta” tai “kaupungista”. Juu, isäni onkin sitten paljasjalkainen stadilainen, mutta hän onkin 50-luvun tuotos. [...]
   Noh, mieltymyksensä kullakin. Kyllä minuakin inhottaa kuulla ihmisten (etenkin paikallisten) puhuvan "Rollosta" enkä oo ees kovin isoa osaa elämästäni Rovaniemellä asunut. Hesa on jotenkin vähän samaa kastia, mut onhan niille siitä ahdistujillekin ihan hauska nauraa.

   Lainaa

  24. Tulos: -1 (15 ääntä)
   mandi: Jep, 2016 on ihan hirveän paljon myöhemmin kuin 2014…
   Sä et nyt ihan tajunnut vitsiä. (2014 ja 2016 on todella myöhään molemmat)

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Emmääkestä! Oon ite muuttanu Valkeakoskelta Helsinkiin 10 vuotta sitten ja innosta hihkuen nappasin mukikuvasta screenshotin, koska Valkeakoski on niin ajan hermolla, että on päässyt feissarimokiin!

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (14 ääntä)
   torkku: On se vaan aina yhtä söpöä ja jopa hellyttävää, kun stadilainen vouhottaa paremmuudestaan ja luulee olevansa suurkaupungista. Käykää joskus pois sieltä kehäkuplastanne oikeissa suurkaupungeissa, niin yllätytte ja näette ettei siellä käyttäydytä stadilaisesti ja räksytetä ylimielisesti.
   On se aina söpöä, kun maalaiset jaksaa vouhottaa suu vaahdossa, kun Helsinki edes mainitaan. :D t. Ei-stadilainen

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (6 ääntä)
   nimi: Noh, mieltymyksensä kullakin. Kyllä minuakin inhottaa kuulla ihmisten (etenkin paikallisten) puhuvan “Rollosta” enkä oo ees kovin isoa osaa elämästäni Rovaniemellä asunut. Hesa on jotenkin vähän samaa kastia, mut onhan niille siitä ahdistujillekin ihan hauska nauraa.
   Rollo on aivan kelpo nimi ko. kaupungille. T. 6 vuotta Rollossa aikoinaan asunut

   Lainaa

  28. Tulos: +14 (14 ääntä)
   On lottovoitto syntyä suomalaiseksi ja arpajaisvoitto valkeakoskelaiseksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, muki, tulipalo, tuli, palanut, valo, katuvalo, valaistus, vene