Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 30

4-vuotias poikani spraymaalasi kissani pinkiksi.
Kissaihmiset, osa 30

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +699 (743 ääntä)
      Minäenvihaakissojavaanniidentyperiäomistajia.

      Lainaa

    2. Tulos: -528 (740 ääntä)
      Kissaihmisten koulutusaste on tutkitusti alhainen. Sinänsä mielenkiintoista, että koiraihmisillä on päinvastoin.

      Lainaa

    3. Tulos: +288 (302 ääntä)
      Jummi!!! Kirjottaakohan Ritva useinkin noin? Itsellä on yksi kaveri joka kirjottaa kaikki yhteen ilman minkäänlaisia välimerkkiä ja seki on jo ihan hirveetä luettavaa, mutta tommonen että, kaikki sanat yhteen niin ei voi sanoa kuin JUMMI!!

      Lainaa

    4. Tulos: +357 (437 ääntä)
      Kilokalori: Kissaihmisten koulutusaste on tutkitusti alhainen. Sinänsä mielenkiintoista, että koiraihmisillä on päinvastoin.
      Tutkimukset kyllä osoittavat toisin, jos nyt on pakko eroa tehdä. https://yle.fi/uutiset/3-7271602

      Lainaa

    5. Tulos: -206 (248 ääntä)
      No huoh Patrik, kyseessä on kuitenkin eläin eikä mikään värityskirja. Tyytyväinen täytyy kissan puolesta olla, että pääsi tuollaisesta hourulasta vapauteen. Pinkki turkki on kyllä totaalisen huono juttu esim saalistuksen suhteen, mutta sattui sinänsä sopivaan ajankohtaan, eli loppusyksyyn/alkutalveen. Kissan turkin väritys ei häiritse lohia pyytäessä, joita nyt saa vielä ongittua ennen jäiden tuloa ja talvella jatketaan uudella talviturkilla joka tapauksessa matkaa niin ns. hyvä munkki tässä kävi kuitenkin. Ethän ota ilvestä lemmikiksi, älä myöskään kotikissaa. Sama asia.

      Lainaa

    6. Tulos: +226 (264 ääntä)
      Kilokalori: Kissaihmisten koulutusaste on tutkitusti alhainen. Sinänsä mielenkiintoista, että koiraihmisillä on päinvastoin.
      Kuulostaa mielenkiintoiselta väitteeltä, sillä tutkimusten mukaan kissaihmiset ovat koiraihmisiä älykkäämpiä. Toki aina älykäs ihminen ei ole koulutettu, mutta olettaisi suuremmassa mittakaavassa älykkyyden korreloivan koulutustason kanssa. Lähde:https://www.huffingtonpost.com/2014/05/29/cat-people-dog-people-intelligence_n_5412245.html?ncid=engmodushpmg00000006 Tarkoitus ei ole jatkaa typerää kissat vs koirat väittelyä, joka ei ikinä etene minnekään. Kuten ei juuston ja kinkunpaikka leivällä tai ananas pizzassa. Ketään ei oikeastaan voi vähempää kiinnostaa muiden mielipide, kunhan vain saa omansa kuuluviin.

      Lainaa

    7. Tulos: +62 (118 ääntä)
      Ritva tykkää haista kissanpissalle?

      Lainaa

    8. Tulos: +380 (396 ääntä)
      Pahimmassa tapauksessa se spray-maalattu kissa on menehtynyt. Kissa kun peseytyy itseään nuolemalla ja spray-maalissa on vaikka ja mitä mitä ei elimistöön saisi pistää. Opettakaa lapsillenne ettei eläin ole lelu.

      Lainaa

    9. Tiedän tunteen 22.10.2019 2:52
      Tulos: +175 (179 ääntä)
      I feel you Esa, vaikkei kokemusta aamuseisokista olekaan. Täyden virtsarakon päällä tallustelevasta kissasta kylläkin.

      Lainaa

    10. Tulos: +276 (282 ääntä)
      Saa yhdyssanat varmuudella oikein kun kirjoittaa kaiken yhteen

      Lainaa

    11. Ruttotohtori 22.10.2019 6:33
      Tulos: +222 (232 ääntä)
      Ihme että muksu on selvinnyt nelivuotiaaksi asti, jos sillä on mahdollisuus päästä spraymaaleihin käsiksi.

      Lainaa

    12. Tulos: -35 (47 ääntä)
      Mua jäi kyllä vaivaamaan minkälaisen kissan Marke oikeasti haluaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +103 (107 ääntä)
      Viima: Mua jäi kyllä vaivaamaan minkälaisen kissan Marke oikeasti haluaa.
      Tarkoitti varmaankin pentua eikä pantua

      Lainaa

    14. Tulos: -6 (80 ääntä)
      Ruttotohtori: Ihme että muksu on selvinnyt nelivuotiaaksi asti, jos sillä on mahdollisuus päästä spraymaaleihin käsiksi.
      Nojaa, itsekin maalailin pyörääni nelivuotiaana spray-maaleilla. Omistin myös lapinpuukon, jolla vuolin pajuja yms. Hengissä selvisin 80-luvulla!

      Lainaa

    15. Tulos: +119 (147 ääntä)
      traumcity: No huoh Patrik, kyseessä on kuitenkin eläin eikä mikään värityskirja. Tyytyväinen täytyy kissan puolesta olla, että pääsi tuollaisesta hourulasta vapauteen. Pinkki turkki on kyllä totaalisen huono juttu esim saalistuksen suhteen, mutta sattui sinänsä sopivaan ajankohtaan, eli loppusyksyyn/alkutalveen. Kissan [...]
      Kissan ei kuulu metsästää Suomen luonnossa. Jos se ei saa tarpeeksi ruokaa omistajaltaan, se kuuluu ottaa huostaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +30 (140 ääntä)
      Haluaisin maalata Patrikin typerän muksun spraymaalilla.

      Lainaa

    17. Tulos: -33 (61 ääntä)
      Kissanruokamainos oli ihan asiallinen. Kissanruoka sisältää naudanlihaa, joka on ihmisenkin ravinnoksi verrattoman maukasta ja ravitsevaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +60 (68 ääntä)
      koo: Tarkoitti varmaankin pentua eikä pantua
      Aa niin tietysti! En siis oikeesti ymmärtäny.

      Lainaa

    19. Tulos: -12 (24 ääntä)
      Evian: Tutkimukset kyllä osoittavat toisin, jos nyt on pakko eroa tehdä. https://yle.fi/uutiset/3-7271602
      Ja tää kyllä vastaa myös arkikokemusta. Äly on niin hankala ja latautunut käsite, että siitä vaikeampi sanoa, mutta aikakin koulutuksen kanssa korreloi näin.

      Lainaa

    20. Tulos: +54 (58 ääntä)
      torkkuja: Jummi!!! Kirjottaakohan Ritva useinkin noin? Itsellä on yksi kaveri joka kirjottaa kaikki yhteen ilman minkäänlaisia välimerkkiä ja seki on jo ihan hirveetä luettavaa, mutta tommonen että, kaikki sanat yhteen niin ei voi sanoa kuin JUMMI!!
      Toivon, että välilyönti on väliaikaisesti vaan rikki. Saahan sitä toivoa...

      Lainaa

    21. Tulos: +55 (73 ääntä)
      Kilokalori: Kissaihmisten koulutusaste on tutkitusti alhainen. Sinänsä mielenkiintoista, että koiraihmisillä on päinvastoin.
      Sinänsä mielenkiintoista, että totuus on päinvastainen. Kissaihmisten koulutustaso on keskimäärin korkeampi kuin koiraihmisillä, ja he ovat kyseenalaistettavissa määrin myös älykkäämpiä. Mutta koiraihmiset ovat väitetysti ja kyselyiden perusteella onnellisempia kuin kissaihmiset. Myös persoonallisuudet korreloivat yleisellä tasolla lemmikkien kanssa: koiraihmiset ovat energisempiä ja sosiaalisempia kuin kissaihmiset, jotka sitten ovat heitä itsenäisempiä ja introvertimpiä. Lemmikin arjella on siihen ainakin näennäinen yhteys: koirien kanssa pitää käydä ulkona, jolloin tulee kohdattua enemmän muita ihmisiä ja koiria väistämättäkin. Kissaomistajalla on sen suhteen valinnanvapautta.

      Lainaa

    22. Tulos: +98 (108 ääntä)
      bleb: Kissan ei kuulu metsästää Suomen luonnossa. Jos se ei saa tarpeeksi ruokaa omistajaltaan, se kuuluu ottaa huostaan.
      Kissan metsästysvietti ei tosin liity ruokintaan juurikaan, kotikissat metsästävät myös ihan huvikseen eivätkä syödäkseen. Luontoon kissat eivät silti kuulu, siinä olet oikeassa. Vapaana ulkoileva kissa on sekä itselleen että luonnolle haitaksi, ja löytöeläinkotiin vieminen on hyvä ratkaisu. Parhaimmillaan pelastaa karanneen kissan hengen.

      Lainaa

    23. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Lol: Toivon, että välilyönti on väliaikaisesti vaan rikki. Saahan sitä toivoa…
      Selvästi välilyönti rikki, mutta returni toimii viimeisestä viestistä päätellen

      Lainaa

    24. Tulos: +58 (62 ääntä)
      EtsitäänloukkuaRitvaavartenjokameinaatuodaakiellettyjähuumeruiskujamunkissavapaaseenhiekkalaatikkoon!

      Lainaa

    25. Louis Friend 22.10.2019 14:47
      Tulos: +120 (126 ääntä)
      Eli koska Niko ei halua kissanpaskaa hiekkalaatikkoon sen täytyy tarkottaa sitä että hän hyväksyy sen että ihmiset heittää huumeruiskuja lasten leikkikentille, tai että kissojen pitäisi antaa paskantaa ihmisten pihoille koska huumeruiskujakin jotku heittelee? Hienoa "logiikkaa" Ritvalta

      Lainaa

    26. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Louis Friend: Eli koska Niko ei halua kissanpaskaa hiekkalaatikkoon sen täytyy tarkottaa sitä että hän hyväksyy sen että ihmiset heittää huumeruiskuja lasten leikkikentille, tai että kissojen pitäisi antaa paskantaa ihmisten pihoille koska huumeruiskujakin jotku heittelee? Hienoa “logiikkaa” Ritvalta
      Se on sitä kuuluisaa whataboutismia. Ei ratkaise mitään eikä edes välttämättä liity yhtään mihinkään. Sillä on vaan hyvä nyhjäistä väittely tyhjästä ja asettaa vastapuoli puolustusasemaan heti kättelyssä.

      Lainaa

    27. Tulos: +134 (138 ääntä)
      Meinattiin tehä meidän muksulle ens kesänä hiekkalaatikko, mutta ei kyllä kehtaa jos on pakko valita sinne joko kissanpaskaa tai huumeruiskuja. :(

      Lainaa

    28. yli opisto hörhö 22.10.2019 16:56
      Tulos: +53 (67 ääntä)
      Kyllä vituttaa nuo Ritvan tapaiset ihmiset. Tottakai sä vihaat niitä eläimiä jos se eläinten omistajien käytös vituttaa. Ja onko maailmankaikkeudessa vain kaksi vaihtoehtoa, joko kissan kusi/paska tai sitten joudut ottamaan niitä huumeruiskuja hiekkalaatikoihin? Ei voi olla täysin puhdas hiekkalaatikko? 100% logiikka kunnossa.

      Lainaa

    29. Tulos: +42 (50 ääntä)
      yli opisto hörhö: Kyllä vituttaa nuo Ritvan tapaiset ihmiset. Tottakai sä vihaat niitä eläimiä jos se eläinten omistajien käytös vituttaa. Ja onko maailmankaikkeudessa vain kaksi vaihtoehtoa, joko kissan kusi/paska tai sitten joudut ottamaan niitä huumeruiskuja hiekkalaatikoihin? Ei voi olla täysin puhdas hiekkalaatikko? 100% logiikka kunnossa.
      Miksi vihata eläimiä jos niiden omistajia pitäisi? En pahemmin arvosta vapaana olevia koiria paikoissa joissa vapaana olevat koirat on _erikseen_kielletty_ -pidän kyllä koirista noin yleensä. Ja olen auttanut poliisia loukuttamaan kissan (en soittanut poliisia, yritin pyydystää otusta itse, mutta ymmärrän kyllä miksi joku soitti -se oli mellastanut rappukäytävässä koko päivän, kussut ja oksennellut. Kissa, ei poliisi). Kissa vietiin löytöeläintaloon ja palasi myöhemmin naapurille eli omistajalle. Jos oma kissani karkaisi toivoisin todella että joku menettelisi näin -paljon parempi kuin että se pääsisi etuovesta ulos ja katoaisi jonnekin kaupungin yöhön eikä ehkä löytyisi koskaan. Sitä spraymaalattua kissaa ei löydy luultavasti koska se on kuollut.

      Lainaa

    30. Tulos: +20 (32 ääntä)
      traumcity: No huoh Patrik, kyseessä on kuitenkin eläin eikä mikään värityskirja. Tyytyväinen täytyy kissan puolesta olla, että pääsi tuollaisesta hourulasta vapauteen. Pinkki turkki on kyllä totaalisen huono juttu esim saalistuksen suhteen, mutta sattui sinänsä sopivaan ajankohtaan, eli loppusyksyyn/alkutalveen. Kissan [...]
      Hohhoijaa, vaihda trolli jo levyä. Ei kukaan jaksa tuosta enää provosoitua. En edes tiedä miksi vastasin tähän.

      Lainaa

    31. Kummallista 23.10.2019 9:13
      Tulos: -26 (34 ääntä)
      Kyllä minä otan nyt kantaa hieman tähän Primacatin ilmoitukseen, että vain täyttä lihaa tarjotaan, kun nykyään sitä pitäisi vähentää ettei ilmasto kuormitu. Kuitenkin suomessa n. 1,5 miljoonaa kissaa.

      Lainaa

    32. Ihmettelen vaan 23.10.2019 10:15
      Tulos: +41 (45 ääntä)
      Kissan toimittaminen löytöeläinkotiin ei ole kissojen vihaamista.

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (18 ääntä)
      traumcity: No huoh Patrik, kyseessä on kuitenkin eläin eikä mikään värityskirja. Tyytyväinen täytyy kissan puolesta olla, että pääsi tuollaisesta hourulasta vapauteen. Pinkki turkki on kyllä totaalisen huono juttu esim saalistuksen suhteen, mutta sattui sinänsä sopivaan ajankohtaan, eli loppusyksyyn/alkutalveen. Kissan [...]
      Se kotikissa tuskin osaa mitään lohta pyytää.

      Lainaa

    34. Tulos: -14 (28 ääntä)
      LaLa: Se kotikissa tuskin osaa mitään lohta pyytää.
      Kyllä kotikissankin vaistot heräävät sitten viimeistän vesiputouksella, kun ainoat vaihtoehdot on lohien pyytäminen tai nälkään kuoleminen.

      Lainaa

    35. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Jos ny jotakuta haluais lähtee maalaamaan, nii ennemmin maalaisin Patrikia, vastuu vanhemmilla siinä vaiheessa jos lapsi ensinnäkin pääsee käsiksi spraymaaliin, ja lisäksi ehtii vielä maalaamaan kissan sillä...
      DeLeon: Haluaisin maalata Patrikin typerän muksun spraymaalilla.

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Kilokalori: Kissaihmisten koulutusaste on tutkitusti alhainen. Sinänsä mielenkiintoista, että koiraihmisillä on päinvastoin.
      Jatämäntiedontarjosisukevanvankilanmv-julkaisulukupiiripiripetteritry.

      Lainaa

    37. Tulos: -14 (16 ääntä)
      Tiedän tunteen: I feel you Esa, vaikkei kokemusta aamuseisokista olekaan. Täyden virtsarakon päällä tallustelevasta kissasta kylläkin.
      I feel for you. Tuskin tunnet Esaa.

      Lainaa

    38. Tulos: -1 (11 ääntä)
      traumcity: Kyllä kotikissankin vaistot heräävät sitten viimeistän vesiputouksella, kun ainoat vaihtoehdot on lohien pyytäminen tai nälkään kuoleminen.
      Missähän kohtaa sinä alat vaistota, ettei kannata samalla nimimerkillä tehtailla vihapazkaa?

      Lainaa

    39. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Topitii: Sinänsä mielenkiintoista, että totuus on päinvastainen. Kissaihmisten koulutustaso on keskimäärin korkeampi kuin koiraihmisillä, ja he ovat kyseenalaistettavissa määrin myös älykkäämpiä. Mutta koiraihmiset ovat väitetysti ja kyselyiden perusteella onnellisempia kuin kissaihmiset. Myös persoonallisuudet korreloivat [...]
      Järvenpäässä muuan sosiaalinen koiranomistaja usutti tahallaan taistelukoiransa pienen puudelin kimppuun. Poliisi etsii. Uutinen julkaistu ainakin paikallislehdessä. En ole kuullut kissanomistajien olevan noin sosiaalisia.

      Lainaa

    40. Tulos: +27 (35 ääntä)
      Kummallista: Kyllä minä otan nyt kantaa hieman tähän Primacatin ilmoitukseen, että vain täyttä lihaa tarjotaan, kun nykyään sitä pitäisi vähentää ettei ilmasto kuormitu. Kuitenkin suomessa n. 1,5 miljoonaa kissaa.
      Kissoja tässä pitäisi vähentää, kissa kun on lihansyöjä (toisin kuin ihminen) joten lihaa sen ruoasta ei auta vähentää. Ei kissanvihaajaksi silti tarvitse ryhtyä -jos leikattaisiin kaikki kissat joilla ei erityisesti ole vakaasti harkittu tarkoitus saada pentuja, niin päästäisiin jo pitkälle. Se olisi eläinystävällistä kissojakin kohtaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Vähän veikkaan että se kissa on kuollut jos ei ole näkynyt. Kuten jo aikaisemmassa kommentissa sanottiin niin kissa luultavasti kuitenkin on nuollut itseään yrittäesaää puhdistautua. Hieman karumpi opetus lapselle että miksi kissaa tai mitään elävää ei saa maalata millään maaleilla, ne kun on myrkyllisiä. Voisi kuvitella että lemmikki on kuitenkin ollut lapsellekin tärkeä, eikä ole sitä ilkeyttään vaan tietämättömyyttään tehnyt. Herää vaan kysymys että piirteleekö tuo mukula myös seinille tai muuta vastaavaa, jos ei ole kerran opetettu että värejä ym. käytetään vain niille tarkoitettuihin asioihin.

      Lainaa

    42. Tulos: -2 (12 ääntä)
      Evian: Tutkimukset kyllä osoittavat toisin, jos nyt on pakko eroa tehdä. https://yle.fi/uutiset/3-7271602
      Korkeampi koulutus ja korkeampi älykkyys ei ole sama asia.

      Lainaa

    43. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Kilokalori: Kissaihmisten koulutusaste on tutkitusti alhainen. Sinänsä mielenkiintoista, että koiraihmisillä on päinvastoin.
      En tiedä pitääkö paikkansa vai ei, mutta jos näin on, niin mielestäni syy on erittäin looginen. Koirat ja kissat ovat molemmat ihania lemmikkejä eläinrakkaalle, mutta siinä missä koirat maksavat ihan käsittämättömiä summia, maatiaiskissan saa parhaimmillaan ilmaiseksi. Joten jos tahdot lemmikin eikä sinulla ole hyväpalkkaista työtä, tottakai kissa on mahdollisenpi ja järkevämpi valinta. Itselläni on molempia.

      Lainaa

    44. Tulivuoren itu 10.11.2019 22:33
      Tulos: -6 (14 ääntä)
      Kyllä joutais jokasen kissan ja itsekeskeisen kissan omistajan kärrätä samaan monttuun. Luonto ja kanssaihmiset kiittäisivät.

      Lainaa

    45. Salamanteri 6.5.2020 21:49
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      torkkuja: Jummi!!! Kirjottaakohan Ritva useinkin noin? Itsellä on yksi kaveri joka kirjottaa kaikki yhteen ilman minkäänlaisia välimerkkiä ja seki on jo ihan hirveetä luettavaa, mutta tommonen että, kaikki sanat yhteen niin ei voi sanoa kuin JUMMI!!
      "JUMMI", ihana! :D

      Lainaa

    46. Donald Trumpin konkurssipesä 16.4.2024 22:54
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Pitää ymmärtää kissaihmisiä, heillä on loiseliö aivoissa ja siksi käyttäytyvät niin erikoisesti.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pinkki, kissat, spraymaali, spray, sylikissa, pentu, kirjoitusvirhe, oikeinkirjoitus, yhteen, kissanvihaajat, aamu, pomppia, hyppiä, PrimaCat