Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Viheliäät pyörävarkaat

Estin pyörävarkauden – tunnistaako kukaan tätä omakseen?
Viheliäät pyörävarkaat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1036 (1052 ääntä)
   Marika on ihan viatonna siinä nih ja sitten vaan puukosta tulee nih.

   Lainaa

  2. Tulos: +416 (432 ääntä)
   Apua... siis mitä...

   Lainaa

  3. Mitä Michael Jackson tekee varasteleville pikkupojille? 3.9.2019 1:19
   Tulos: +350 (378 ääntä)
   Marika, tarina ontuu nyt vähän.

   Lainaa

  4. Tulos: +615 (683 ääntä)
   Kun ei voi olla minkään pojan pyörä kun on tyttöjen väriä. Ni. Ei voi noin sotkea tyttöjen ja poikien juttuja kun sitten menee maalima ihan sekaisin!

   Lainaa

  5. O tempora, o mores 3.9.2019 1:35
   Tulos: -537 (675 ääntä)
   Onko kenellekään teistä suvaitsevaisuuden huutelijoista tullut mieleen että ap on tarttunut siihen asiaan että muksu roudaa lukossa olevaa pyörää mukanaan eikä siihen minkä värinen tms pyörä on.

   Lainaa

  6. Määäääää 3.9.2019 1:37
   Tulos: +650 (658 ääntä)
   Juoksi pois varasta pakoon, koska pelkäsi. Ihan loogista. Oon kuullut tällä paikkakunnalla tapauksesta, että teinitytöltä vietiin uhaten ja varkaaksi syytellen valkoinen oma jopo, kun joku oli ilmoittanut sellaisen jossain puskaradiossa varastetuksi. Maailmassahan on vain yksi valkoinen jopo.

   Lainaa

  7. Irvikissa 3.9.2019 2:10
   Tulos: +616 (634 ääntä)
   O tempora, o mores: Onko kenellekään teistä suvaitsevaisuuden huutelijoista tullut mieleen että ap on tarttunut siihen asiaan että muksu roudaa lukossa olevaa pyörää mukanaan eikä siihen minkä värinen tms pyörä on.
   Lue uudestaan. Lapsi ei ole roudannut yhtään mitään, vaan on ollut "pyörän kimpussa" eli todennäköisesti yrittänyt avata omaa pyöräänsä jotta olisi voinut ajaa sillä pois paikalta.

   Lainaa

  8. Tulos: +232 (244 ääntä)
   Onkohan Marikalla sininen auto.. Vois käydä takavarikoimassa.

   Lainaa

  9. Paskamyrsky 3.9.2019 6:24
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6c2baac2-5a1c-4412-95dd-ccb443390141

   Lainaa

  10. Tulos: +306 (312 ääntä)
   "Halusin auttaa jotta lapsi saa pyöränsä ja tietää missä se on" :D ai että kun Marika on sitten upea ihminen, annetaan marikalle oikein kunnon aplodit, kun noin hienon teon teki ihan pyytämättä!

   Lainaa

  11. Setä Tiramisu 3.9.2019 6:31
   Tulos: +304 (310 ääntä)
   Pitäisiköhän sitä itsekin mennä pelastamaan pyöriä pyörävarkailta. Tuossa on kuitenkin koulu vieressä, että siellä päivittäin kymmenet ja taas kymmenet lapset pyörivät pyörien kimpussa. Täytenee ottaa järjestelmäkamera mukaan, niin saa tunnistettavampia kuvia. Niin ja isompi keppi, jos joku "talonmies" tai "opettaja" yrittää estää oikeuden toteutumisen.

   Lainaa

  12. Isä neljän, joka olet töissä 3.9.2019 6:44
   Tulos: +193 (197 ääntä)
   Ei pyörän lukossaolo todista mitään mihinkään suuntaan. Varsinkaan jos lapsista kyse. Onhan sitä itse kukanenkin pienenä hukannut avaimen tai ehkä jopa(gasp) siirtänyt pyörää vähän että on helpompaa avata.

   Lainaa

  13. Tulos: -16 (124 ääntä)
   Isänä tekisin rikosilmoituksen.

   Lainaa

  14. Tulos: +87 (153 ääntä)
   Ttppii: Isänä tekisin rikosilmoituksen.
   Onhan Marika idiootti, mutta lopulta kyse on melko pienestä rikkeestä, josta kukaan ei koskaan mitään tuomiota saa. Joten tokihan sillä kannattaa oikeuslaitosta kuormittaa, kun ei niillä varmaan muuta tekemistä ole.

   Lainaa

  15. Tulos: +204 (214 ääntä)
   O tempora, o mores: Onko kenellekään teistä suvaitsevaisuuden huutelijoista tullut mieleen että ap on tarttunut siihen asiaan että muksu roudaa lukossa olevaa pyörää mukanaan eikä siihen minkä värinen tms pyörä on.
   Ootko kuullut, että lapset hukkaavat avaimiaan, ja myös aikuiset. Pyörävoroilla ei ole kypärää. Ihan on semmoinen taito kuin puhe keksitty, että voi avata suunsa ja kysyä, jos mikä askarruttaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +140 (178 ääntä)
   Sanna: Apua… siis mitä…
   Ämmä vei pikkupojalta tämän fillarin ja syytti varkaaksi.

   Lainaa

  17. Tulos: +162 (164 ääntä)
   No huh. Onneksi en asunut lapsena kaupungissa, tuli nimittäin useammankin kerran ala-asteaikana kannettua/raahattua lukittu fillari bussipysäkiltä kotiin kun avain oli unohtunut.

   Lainaa

  18. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Marikalla on asiat ihan okei.

   Lainaa

  19. Tulos: +211 (217 ääntä)
   Marikan uhriutumislevelit +1000. Epäilee viatonta pikkupoikaa varkaaksi, vaikka HÄN se tässä varas on.

   Lainaa

  20. Kummallista 3.9.2019 8:21
   Tulos: +249 (259 ääntä)
   "Ilmoitin asiasta, enkä ketään epäillyt varkaaksi". Aika satiirinen lause tekoon nähden. Arveluttavasti tuo meidänkin naapuri ajelee bemarilla, taidankin hakea sen pois ja viedä parkkiin toisaalle. Varkaaksi en epäile, kunhan vaan vien pois.

   Lainaa

  21. Tulos: +84 (118 ääntä)
   Piste: Onhan Marika idiootti, mutta lopulta kyse on melko pienestä rikkeestä, josta kukaan ei koskaan mitään tuomiota saa. Joten tokihan sillä kannattaa oikeuslaitosta kuormittaa, kun ei niillä varmaan muuta tekemistä ole.
   Jos on niin helevetin uuno ettei ymmärrä edes selittämisen jälkeen että pikkulapsilta pyörän varastaminen on vähän arveluttavaa, niin kyllä mun mielestä oikeuslaitosta saisi edes vähän kuormittaa. Edes sen verran että joku kertoo, että jos teet vielä noin niin tulee sakkoa ja kakkua.

   Lainaa

  22. Toj Karin 3.9.2019 8:41
   Tulos: +79 (107 ääntä)
   limp: Jos on niin helevetin uuno ettei ymmärrä edes selittämisen jälkeen että pikkulapsilta pyörän varastaminen on vähän arveluttavaa, niin kyllä mun mielestä oikeuslaitosta saisi edes vähän kuormittaa. Edes sen verran että joku kertoo, että jos teet vielä noin niin tulee sakkoa ja kakkua.
   Idiootin ihmisen väärinymmärryksestä ei tule saamaan kakkua. Koska Marikalla ei selvästikään ollut aikeita hyötyä pyörästä tai pitää itsellään ja koska pyörä löysi oikean omistajan, ei juttua tulla todennäköisesti edes tutkimaan. Joten miksi oikeuslaitosta pitäisi kuormittaa sen takia, että kukaan ei saa mitään rangaistusta?

   Lainaa

  23. Tulos: +94 (98 ääntä)
   Pyörävarkaalla voi hyvinkin olla kypärä (enkä nyt todellakaan tarkoita tätä poikaa). Juuri itse soitin poliisit pyörävarasta hakemaan, vaikka kovasti epäilyttikin varkaus, kun ukkelilla oli kypärä päässä. Varashan se, oli varastanut myös kypärän. Yritti ainakin kolmisen varttia vääntää käsin pyörän metallista lukkoa rikki :'D

   Lainaa

  24. Tulos: +32 (54 ääntä)
   Toj Karin: Idiootin ihmisen väärinymmärryksestä ei tule saamaan kakkua. Koska Marikalla ei selvästikään ollut aikeita hyötyä pyörästä tai pitää itsellään ja koska pyörä löysi oikean omistajan, ei juttua tulla todennäköisesti edes tutkimaan. Joten miksi oikeuslaitosta pitäisi kuormittaa sen takia, että kukaan ei saa mitään rangaistusta?
   Näinhän se saattaa tässä maailmassa mennä. Mutta eikö edes pikkaisen saisi kakulla uhkailla?

   Lainaa

  25. Satunainen kommentoija 3.9.2019 8:59
   Tulos: +149 (155 ääntä)
   Toiseksi viimeisessä kommentissa sanoi, ettei epäillyt ketään varkaaksi, mutta aloituksessa sanoi, kuinka lapsi yritti viedä pyörän. Hmm...

   Lainaa

  26. Tulos: +40 (88 ääntä)
   Eikö kukaan kommentoi sitä seikkaa, että poika oli juossut pakoon, vaikka Marika oli ollut vain kävelemässä ohi?

   Lainaa

  27. ihmiskunta 3.9.2019 9:33
   Tulos: +66 (108 ääntä)
   O tempora, o mores: Onko kenellekään teistä suvaitsevaisuuden huutelijoista tullut mieleen että ap on tarttunut siihen asiaan että muksu roudaa lukossa olevaa pyörää mukanaan eikä siihen minkä värinen tms pyörä on.
   Miten helvetissä sä nyt tähänkin sait jo vedettyä tuon persu-logiikan?

   Lainaa

  28. Tulos: +121 (127 ääntä)
   Laittoi ilmoituksen faceen kun poika yritti viedä pyörää... Ja myöhemmin ihmettelee, kun tulee kauheaa puukotusta, kun ei hän ketään edes epäillyt varkaaksi. Ööö, puhui vähän itsensä pussiin.

   Lainaa

  29. Tulos: +96 (102 ääntä)
   Löysi pyörän jonkun pojan kynsistä ja poika yritti viedä pyörää "en ole varkaaksi sanonut ketään!". No, et suoraan juu.

   Lainaa

  30. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Ferrarin punaiset F1 autot ei varmaan sovi miehille Marikan mielestä.

   Lainaa

  31. Tulos: +144 (148 ääntä)
   Aika varmasti Marika sanoi jotain pojalle tätä lähestyessään sen sijaan, että poika olisi muka sännännyt spontaanisti karkuun pyöräilykypärä päässä. Oli varmaan ruvennut huutelemaan matkan päästä tullessaan kohti tai suorastaan käskenyt pois pyörän luota.

   Lainaa

  32. Tulos: +129 (135 ääntä)
   Tarinallahan on poikkeuksellisen onnellinen loppu. Pyörä sai omistajan ja varaskin löytyi. Valitettavasti varas on vaan niin tyhmä, ettei ymmärrä olevansa se varas.

   Lainaa

  33. Tulos: +105 (109 ääntä)
   Voihan sekin olla, että poika juuri lukitsi pyöränsä parkkiin ja juoksi, koska oli kiireessä päästä minne oli menossa. Vaikka sinne kirjastoon. En tiedä.

   Lainaa

  34. ihanmummovaan 3.9.2019 13:08
   Tulos: +113 (113 ääntä)
   Nää "Marikat" on aina siitä kummallisia että kun ne tekee jotain typerää, ja fb-ryhmässä kommentoidaan ihan asiallisesti kuinka asia oikeasti oli, niin välittömästi on kauhea puukotus menossa, suorastaan puukottajien ryhmä kyseessä.

   Lainaa

  35. yli opisto hörhö 3.9.2019 19:45
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Eikö se kuitenkin ole käytännössä varkaus tai joku luvaton käyttöönotto jos sä menet ja otat joltain polkupyörän ja viet sen johonkin toiseen paikkaan? Vaikka et sitä pyörää pitäisikään. Jos se ei ole laitonta niin aika vähänhän noita varkauksia loppujen lopuksi on, koska tosi monet vaan "lainaa" sitä pyörää sen verran että pääsevät paikasta A paikkaan B. Toki Marika ei ajanut sillä pyörällä, mutta hankala uskoa että olisi täysin laillista käytännössä viedä polkupyörä täysin tuntemattomalta lapselta ja siirtää se jonnekin muualle.

   Lainaa

  36. Tulos: +41 (41 ääntä)
   ihanmummovaan: Nää “Marikat” on aina siitä kummallisia että kun ne tekee jotain typerää, ja fb-ryhmässä kommentoidaan ihan asiallisesti kuinka asia oikeasti oli, niin välittömästi on kauhea puukotus menossa, suorastaan puukottajien ryhmä kyseessä.
   Valitettavasti itsensä usein altavastaajaksi kokeva ei monesti kykene vastaanottamaan asiallista kritiikkiä. Informaatiosisällön sijaan ihmisten kommenteista huomataan "ne on eri mieltä mun kanssa" > "ne ei tykkää musta". Kunnon peruskoululogiikalla.

   Lainaa

  37. Poliisiasia ilman rangaistustakin 4.9.2019 3:35
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   Toj Karin: Idiootin ihmisen väärinymmärryksestä ei tule saamaan kakkua. Koska Marikalla ei selvästikään ollut aikeita hyötyä pyörästä tai pitää itsellään ja koska pyörä löysi oikean omistajan, ei juttua tulla todennäköisesti edes tutkimaan. Joten miksi oikeuslaitosta pitäisi kuormittaa sen takia, että kukaan ei saa mitään rangaistusta?
   Kysehän on siitä, että jos asiasta rikosilmoitus tehdään niin luultavasti seuraa ainakin jotain, vaikka sitten vain poliisin puhuttelu, jolla siis päästään juurikin toivottuun lopputulokseen eli siihen, ettei moinen toistu. Poliisin päätehtävä kun ei ole rangaista ihmisiä rikoksista vaan ylläpitää järjestystä. Muutenkin kannattaa lopettaa "ei oikeuslaitosta kannata kuormittaa" ajattelu, muutenhan poliiseilla ei tilastojen valossa ole töitä ja määrää voikin sitten taas vähentää.

   Lainaa

  38. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Parasta oli se, että ko. ryhmän adminin pojan fillari oli :D #pikkukaupunginjuttuja

   Lainaa

  39. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Kyseisen Marikan ihan henkilökohtaisesti tietävänä tiedän, että yläkerrassa ei ole kaikki muumit ihan kotona ja luulen että hän on ihan vilpittömästi kuvitellut tekevänsä hyvän työn eikä ymmärrä miksi häntä haukutaan.

   Lainaa

  40. Tulos: -25 (55 ääntä)
   Jotenkin tosi huvittavaa lukea näitä kommentteja. Toi facemoka itsessään nauratti, mutta nää kommentit täällä..Kauheeta vihaa xD henkilöä kohtaan, jota tuskin kukaan kommentoija tuntee. Eikä varmaan ollut kukaan täältä itse paikalla näkemäässä mitä siellä oikein tapahtui. Tarinan Marika ei missään kohtaa sanonut,että toi väri olisi ollut joku syy tapahtumaketjuun.. Hän myöskin sanoo, että poika ei sanonut mitää ja juoksi pois. Onko tämä Marika jotenkin tunnettu sukupuolirajoituksista ja riehumisesta,josta mä en tiedä?xD Jos on mistä voin lukea lisää hänen toilailuistaan =Dd? Koska nyt omaa ajatus oli eka että lapset nyt voi olla aika ujoja jos vieras aikuinen tulee kysymään mitä lapsi tekee. Lapsen karkuun juoksemin saattaa ulkopuolisen silmin vaikuttaa "syyllisen" toiminnalta. Marika on päättänyt olla ystävällinen ja laittaa tästä huomion, että pyörän omistajan vanhempi voi noutaa pyörän pois. Ilmoitukseen kommentoi myös vanhempi joka ei syytä ilmoituksen laittajaa mistään, sekin viittaa ennemmän siihen, että lapsi on ujo ja paennut keroista tilannetta kotiin, eikä että joku raivohullu olisi tullut lasta jostain syyttämään.

   Lainaa

  41. Tulos: -33 (43 ääntä)
   Lol!!! Melkein kaikki kommentoijat on kun Marika. Hyppää heti johtopäätöksiin ilman faktoja

   Lainaa

  42. MakeKakePerajaMä 4.9.2019 22:07
   Tulos: -23 (47 ääntä)
   Tämäkin juttu oli vain väärinkäsitys Marikan puolelta. Ennen kuin Marika oli ehtinyt asiaa puolustella oli hänet jo ryhmässä lynkattu ja päätti poistua. Asian todellista laitaa puitiin keskustelussa ja pyörän omistajan isäkin vahvisti ettei Marika mitään pyörää ollut pojalta käsistä viemässä kirjaimellisesti mutta eihän sellainen asian oikaisu tänne mokiin pääse koska muuten ei olisi niin paljoa aihetta mille nauraa.

   Lainaa

  43. Opin uutta 5.9.2019 10:21
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Joni: Eikö kukaan kommentoi sitä seikkaa, että poika oli juossut pakoon, vaikka Marika oli ollut vain kävelemässä ohi?
   Useimmat miehetkin juoksevat Marikaa pakoon.

   Lainaa

  44. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Ippa: Kun ei voi olla minkään pojan pyörä kun on tyttöjen väriä. Ni. Ei voi noin sotkea tyttöjen ja poikien juttuja kun sitten menee maalima ihan sekaisin!
   Minä olin lapsena poikatyttö, nykyään päinvastainen. Tosin vihaan pastellisävyjä vieläkin. Mun olisi varmaan pitänyt leikllä pojaksi.

   Lainaa

  45. Ko. pikkupojan äiti 5.9.2019 13:08
   Tulos: +15 (41 ääntä)
   Sen verran pakko tulla kommentoimaan, että poliisia tähän ei tulla sotkemaan mukaan. Isänsä soitti postauksen nähtyään kersan hakemaan pyöränsä kirjaston edestä. Poika ei ole myöskään ujo, eikä ollut säikähtänyt Marikaa. Oli ilmeisesti vain vilkaissut tätä kohti lukitessaan pyörää ja juossut minne ikinä olikaan 8-vuotias päättänyt pääsevänsä nopeammin/helpommin ilman pyörää. Pyörä oli jätetty kyllä sen verran eri paikkaan, että ilman Marikan ilmoitusta poika olisi todennäköisesti tullut itku kurkussa kotiin. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tästä eteenpäin jätkä toivottavasti katsoo vähän tarkemmin minne menopelinsä jättää

   Lainaa

  46. Tulos: -16 (30 ääntä)
   Ko. pikkupojan äiti: Sen verran pakko tulla kommentoimaan, että poliisia tähän ei tulla sotkemaan mukaan. Isänsä soitti postauksen nähtyään kersan hakemaan pyöränsä kirjaston edestä. Poika ei ole myöskään ujo, eikä ollut säikähtänyt Marikaa. Oli ilmeisesti vain vilkaissut tätä kohti lukitessaan pyörää ja juossut minne ikinä olikaan [...]
   Noni eli ihan selkee ja looginen homma, joka paisui turhan haukkumiseksi. Toivottavasti jokainen tyhjän ilkkuja miettii omaa ulosantiaan. Tyhjästä heitety oletukset ja vitsit sanovat enemmän niiden kertojista. Aika ikäviä heittoja ollut täällä.. melkeen feissarimoka ainesta jo nää kommentit :/

   Lainaa

  47. Roskaväen palsta 5.9.2019 23:58
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Määttä: Jotenkin tosi huvittavaa lukea näitä kommentteja. Toi facemoka itsessään nauratti, mutta nää kommentit täällä..
   Kommenttiosio onkin roskaväen palsta.

   Lainaa

  48. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Ko. pikkupojan äiti: Sen verran pakko tulla kommentoimaan, että poliisia tähän ei tulla sotkemaan mukaan... Tästä eteenpäin jätkä toivottavasti katsoo vähän tarkemmin minne menopelinsä jättää.
   Siis pikkupojan äitinä käännät koko jutun niin, että oman poikasi - tais siis jätkän - on syytä ottaa opiksi? En ihan ymmärtänyt, mitä?

   Lainaa

  49. Tornipöllö 6.9.2019 15:24
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Toivottavasti Marikalla on jonain kauniina päivänä vaikeuksia saada autonsa tai kotiovensa lukkoa auki ja joku hengenheimolainen pärähtää paikalle ajamaan häntä tiehensä. "Et nyt yhtään selitä, mä näin, sä yritit murtautua tonne! Nyt lähet kalppimaan aika hemmetin nopiaan tai mä soitan poliisit!" Toki autoa tai taloa on vähän hankalampi kantaa muualle "rosvolta" "turvaan".

   Lainaa

  50. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Voi voi: Minä olin lapsena poikatyttö, nykyään päinvastainen. Tosin vihaan pastellisävyjä vieläkin. Mun olisi varmaan pitänyt leikllä pojaksi.
   Oletko nyt siis sitten tyttöpoika?

   Lainaa

  51. Tulos: +19 (21 ääntä)
   foo: Oletko nyt siis sitten tyttöpoika?
   Ei vaan öttytakiop. Ja hänellä on täysi oikeus olla öttytakiop jos haluaa.

   Lainaa

  52. Ko. pikkupojan äiti 6.9.2019 19:06
   Tulos: -5 (21 ääntä)
   Siis apua! Tää pätkii mun kaikki kommentit pahasti o_o jätkää siis ei oo syytetty, mun kommenteista uupuu hymiöt ja paremmat selitykset koska feissarimokat pätkii näitä. Jeesus mikä soppa.

   Lainaa

  53. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Ko. pikkupojan äiti: Sen verran pakko tulla kommentoimaan, että poliisia tähän ei tulla sotkemaan mukaan. Isänsä soitti postauksen nähtyään kersan hakemaan pyöränsä kirjaston edestä. Poika ei ole myöskään ujo, eikä ollut säikähtänyt Marikaa. Oli ilmeisesti vain vilkaissut tätä kohti lukitessaan pyörää ja juossut minne ikinä olikaan [...]
   Jätkä toivottavasti oppii kattoo mihi menopelis jättää vaikka joku muu sitä kävis siirtämäs? Selvännäkijän taitojako sää pojaltas vaadit? :D

   Lainaa

  54. Ko. pikkupojan äiti 7.9.2019 11:06
   Tulos: +6 (24 ääntä)
   Awsumi:Selvännäkijän taitojako sää pojaltas vaadit?
   Tottakai! Tai vaihtoehtoisesti FM pätkäs kommenttia tosi pahasti ja jäi asia tyngäksi. Pojalla siis on paha tapa jättää pyörä random paikoille, vaikkakaan ei kenenkään tielle, ja lähteä huitelemaan omiaan suht kauaskin. Tokikaan se ei oikeuta ketään ulkopuolista viemaan kersan pyörää, mut parempi olis seikkailla sen pyörän kanssa ja pysyä edes melko hollilla ettei näin satu käymään. Anyway tää homma oli mulle itselleni hauska juttu ja olen ylpeä että poika valvomattakin lukitsee pyöränsä ja pitää kypärää. Nää kaikki luki jo ekassa kommentissa mutta FM ei julkaissut sitä kokonaisuudessaan.

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (25 ääntä)
   bob: Siis pikkupojan äitinä käännät koko jutun niin, että oman poikasi – tais siis jätkän – on syytä ottaa opiksi? En ihan ymmärtänyt, mitä?
   Etkö sä vaan ymmärrä lukemaasi vai oleko jo ehtinyt luomaan niin vahvan mielikuvan jostain raivohulluta lasten kiusaajasta josta et vaan voi päästää irti? Selkeytän - 1. Marika ei ollutkaan se tarinan pahis, vaan yritti vilpittömästi auttaa. (auttaminen kusi koska a. Apua ei oikeasti tarvittu b. Ulkopuoliset ihmiset tulivat huutelemaan ja vääristellemään tilannetta. Kiitos kaikkien täällä kommentoijen, nyt marika elää netin syövereissä ikuisesti virheelisesti hirviönä joka riisti lapselta pyörän, josta halutaan tehdä rikosilmoitus ja joka on niin ahdasmielinen, että ei antaisi poikien käytyää punaista..lisäkis jokaisen miehen pitäisi juosta häntä karkuun.. oikeesti bravoo. Jokainen trollaaja voi miettiä, että vihan lietsomisella on oikeasti seurauksia ja ne aiheuttaa kärsimystä syyttömille) 2. Poika jätti pyörän väärään paikkaan, eikä huomannut koko markiaa. Onko se vaan niin vaikeaa käsittää että lapset tekevät virheitä ja unohtavat tavaroitaan vääriin paikkoihin.. silloin kun lapsi jättää tavarat väärään paikkaan lapsi mokaa, mutta se ei ole maailmanloppu. He oppivat ja menevät elämässään eteenpäin. Ehkä meidänkin olisi aika mennä eteenpäin

   Lainaa

  56. Kilokalori 8.9.2019 9:48
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   bob: Siis pikkupojan äitinä käännät koko jutun niin, että oman poikasi – tais siis jätkän – on syytä ottaa opiksi? En ihan ymmärtänyt, mitä?
   Siis poika oli jättänyt pyörä keskelle jalkakäytävää ja juossut suoraa tietä pois. Paikalle sattunut nainen epäili jopa ehkä varkaaksi, kun poika ei ollut vastannut mitään. Nainen oli nostanut pyörän oven viereen pyörätelineeseen,ja ilmoittanut facessa jos joku sattuukin kaipaamaan omaa pyörää.

   Lainaa

  57. Ko. pikkupojan äiti 10.9.2019 11:05
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   Ai kauhee, olin unohtanut miten hieno ja kiehtova internet voi olla ihme pyörityksineen ja teorioineen. Jätkä oli jättänyt pyöränsä selkeästi ERI paikkaan kuin minne se oli viety, n. 50m päähän. Ei väärään paikkaan, eikä myöskään keskelle jalkakäytävää. Tässä tilanteessa meidän kersa ei ollut mokannut, jatkoa ajatellen vaan olis hyvä pysyä pyörän hollilla seikkailemassa tai laittaa se vaikka telineeseen ja mennä sitten menojaan. Säästyttäis ainakin tällasilta, jos ei muuta.

   Lainaa

  58. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Onkohan Määttä, Janna ja Siru tämä Marika? Kaikilla kolmella kun on sama pinkki ikoni kommenteissa, vaikka ikoni on aina joka käyttäjällä erilainen. Miksi muuten joku kommentoisi kolmella eri nimimerkillä Marikaa puolustellen?

   Lainaa

  59. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Nasu: Ootko kuullut, että lapset hukkaavat avaimiaan, ja myös aikuiset. Pyörävoroilla ei ole kypärää. Ihan on semmoinen taito kuin puhe keksitty, että voi avata suunsa ja kysyä, jos mikä askarruttaa.
   Marika on aivan täys urpo, MUTTA miksei kakara avannut suutaan ja sanonut että pyörä on hänen?

   Lainaa

  60. LäskiGorilla 18.9.2019 20:02
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   ira: Marika on aivan täys urpo, MUTTA miksei kakara avannut suutaan ja sanonut että pyörä on hänen?
   Ehkä se säikähti.

   Lainaa

  61. LäskiGorilla 18.9.2019 20:06
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Marika vähän lainaili sitä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, pyörä, polkupyörä, varastaa, varastettu, lapsi

 • Uusimmat

 • Kategoriat