Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 11

Lue tämä, jos terveytesi on sinulle tärkeää.
Foliohattu kiristää, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 86 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1226 (1242 ääntä)
      Anneli on tainnut käyttää liikaa fluorihammastahnaa.

      Lainaa

    2. Tulos: +966 (986 ääntä)
      Olen jotenkin järkyttynyt, että porukka käyttää foliohattuja _tosissaan_.

      Lainaa

    3. Tulos: +361 (379 ääntä)
      Itse syön toisinaan foliopaperirullia. Toimii.

      Lainaa

    4. Tulos: +322 (346 ääntä)
      Ei voi olla näin tyhmiä ihmisiä!

      Lainaa

    5. Miukumauku 19.9.2019 0:31
      Tulos: +526 (532 ääntä)
      Voi Anneli. Onhan se kurjaa, kun asioita perustellaan tieteellä. Ehkä kaikkien kansalaisten pitäisi alkaa syömään fluorihammastahnaa niin toden teolla, ettei kukaan enää kykene järjelliseen keskusteluun. Saisi Anneli vertaistaan keskusteluseuraa.

      Lainaa

    6. Tulos: +284 (286 ääntä)
      Blah: Olen jotenkin järkyttynyt, että porukka käyttää foliohattuja _tosissaan_.
      Niin toivoisin, että Liisa laittoi oman päivityksessä vitsillä ja muut vain trollaavat. Mutta...en valitettavasti ole ihan varma, kun miettii mistä ryhmästä kyse. Jotenkin on vain niin ironista, että voivat olla ihan tosissaankin. Foliohattuilevat ihan kirjaimellisesti eivätkä tee sitä edes läpällä?

      Lainaa

    7. Tulos: +658 (680 ääntä)
      Miten rokotteet voi olla väärin laskettuja? Siis mitä nyt lasketaan? Ja siitä sujuvasti päätelmään, että koska rokote toimii 99.95% todennäköisyydellä niin ei ole voinut koulussa laskea 1+1=1.95??? Eli jos rokote ei toimi 100% tehokkuudella niin 1+1 ei ole 2? Ja mistä toi random 1.95 ilmestyi ja mitä se edustaa ja mitä vittua myös?

      Lainaa

    8. Hightower71 19.9.2019 0:50
      Tulos: -400 (472 ääntä)
      Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman sähkömagneettisen kenttänsä omaavat aivomme eivät tykkää jos on liikaa radioaaltosäteilyä ympärillä.

      Lainaa

    9. Tulos: +1021 (1039 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Eli pieniltä lapsilta otettiin vilkkuvat puhelimet pois ennen nukkumaanmenoa ja ne alkoi kuin taikaiskusta nukkumaan paremmin? En olisi kyllä ikäpäivänä arvannut.

      Lainaa

    10. Tulos: +220 (220 ääntä)
      Matikka ja kemia kumottu, mutta mitä foliohattu tekee?

      Lainaa

    11. Tulos: +406 (414 ääntä)
      Kun kondomilla kerran on noin 98% ehkäisyteho, silloin 1+1 ei ole välttämättä 2. Nyt tuntuu että ratkaisin tän arvoituksen, en muista ihan tarkkaan mitä kysyttiin tai oli ongelma, mutta ratkaistuna pidän.

      Lainaa

    12. Tulos: +455 (459 ääntä)
      Miten se onkin aina niin, että parhaiten sähkön ja kemian vaaroista tietävät juuri ne ihmiset, jotka eivät ole koskaan paneutuneet fysiikkaan tai kemiaan urakalla?

      Lainaa

    13. Tulos: +132 (134 ääntä)
      Foliohatun hiostavuus on juttu, jonka halusinkin oppia

      Lainaa

    14. Tulos: +278 (284 ääntä)
      Edelleen ihmettelen, että miten sähköyliherkät käyttää facea... Ja muuten hyvä Anneli, mutta teoriasi rokotteen toimimattomuudesta vaatii sen, että se rokote TOIMII 99,95 prosenttisesti

      Lainaa

    15. Tulos: -10 (22 ääntä)
      https://tenor.com/view/foil-tin-gif-7960868

      Lainaa

    16. Tulos: +184 (186 ääntä)
      traumcity: Kun kondoⅿilla kerran on noin 98% ehkäisyteho, silloin 1+1 ei ole välttämättä 2. Nyt tuntuu että ratkaisin tän arvoituksen, en muista ihan tarkkaan mitä kysyttiin tai oli ongelma, mutta ratkaistuna pidän.
      Juu siis 2 % todennäköisyydellä 1+1=3, totta tuhiset!

      Lainaa

    17. Tulos: +110 (120 ääntä)
      Elfie: Juu siis 2 % todennäköisyydellä 1+1=3, totta tuhiset!
      Kyllä ja 100 % todennäköisyydellä 1.95, ja sehän tässä on tärkeintä.

      Lainaa

    18. Tulos: +172 (178 ääntä)
      Päivä päivältä huolestun enemmän siitä mihin tää ihmiskunta on menossa ja oon 99,9% varma ettei foliohatut voi sitä enää pelastaa.

      Lainaa

    19. King Arthur 19.9.2019 1:39
      Tulos: +161 (165 ääntä)
      Anneliakaan ei tunnu kiinnostavan meneekö kaikki matematiikan sääntöjen mukaan. Kuinkahan paljon muuten täytyisi juoda hanavettä että saisi sellaisen muodikkaan reiän aivoihin? Itse olen ollut sellaisella "vesikuurilla" joskus, join vähintään 1,5 l vettä päivässä. Ihon kunto kohentui, mutta on totta että unohdin kaiken koulussa oppimani.

      Lainaa

    20. Leipäressu 19.9.2019 1:48
      Tulos: +99 (163 ääntä)
      Alan kyllästyä näihin foliosalaliitoteoriahatutuksiin. Ruokavaliosekopäät samaa kastia. Tuttavaperheessä syöpään sairastunut on puolison käskystä täysin hiilihydraatittomalla ruokavaliolla. Miksi? Jottei syöpä leviäisi. Ei enää salaleipää, rakkaani! Se on nyt vain nami nami pekonia, voita, munia ja kuohukermaa aamiaiseksi. Loppuelämäsi ajan. Jottet kuolisi. Idiootit.

      Lainaa

    21. Hightower71 19.9.2019 3:28
      Tulos: +97 (175 ääntä)
      Leipäressu: Alan kyllästyä näihin foliosalaliitoteoriahatutuksiin. Ruokavaliosekopäät samaa kastia. Tuttavaperheessä syöpään sairastunut on puolison käskystä täysin hiilihydraatittomalla ruokavaliolla. Miksi? Jottei syöpä leviäisi. Ei enää salaleipää, rakkaani! Se on nyt vain nami nami pekonia, voita, munia ja kuohukermaa aamiaiseksi. Loppuelämäsi ajan. Jottet kuolisi. Idiootit.
      Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa kohisten VähäHiiliHydraattinen ruokavalio ei siis ole sama kuin "atkins" tai karppaaminen missä vedetään voita ja pekonia joka aterialla...

      Lainaa

    22. Tulos: +169 (177 ääntä)
      Onko jollekin vieläkin uutinen, että yhdisteen ominaisuudet on eri, kuin niihin kuuluvien alkuaineiden ominaisuuksien summa? "VAROKAA! MEIDÄN JUOMAVEDESSÄ ON HELPOSTI SYTTYVÄÄ VETYÄ!!!"

      Lainaa

    23. Tulos: +201 (203 ääntä)
      Eli siis... Tiede = matematiikka ja matematiikka = yhteenlasku? Jossain kohtaa koulutusjärjestelmämme petti Annelin.

      Lainaa

    24. Tulos: +96 (102 ääntä)
      Annelin matikka mättää vain siksi, että 99,95 % kahdesta = 1,999 eikä suinkaan 1,95. Siksi siitä ei saanut kokeessa pisteitä.

      Lainaa

    25. Tulos: +85 (93 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa kohisten.
      Glukoosi on parhainta polttoainetta kaikille soluille, mutta nopeasti googlettamalla ei näyttäisi olevan -- ainakaan vielä -- näyttöä, että se nimenomaisesti vaikuttaisi syöpäsolujen kasvuun ihmisissä. "[--] research has shown that while cancer cells prefer sugar as a fuel, they can just as easily survive on fat and protein alone. Plus, while you’re starving all those cancer cells, you’re also depriving your body’s healthy cells too. Which is pretty much the last thing you want to do if you’re sick and on chemo and battling for your life." (https://www.wired.com/story/cutting-carbs-wont-keep-you-from-getting-cancer/) Liiallinen saanti johtaa ylipainoon, mikä sitten taas on tutkitusti syöpäriski. Ehkä siinä mielessä on mahdollista, että joillakin syöpäpotilailla terveellinen painonpudotus (esim. juuri hiilareita vähentämällä) voisi vaikuttaa myös syöpäsolujen kasvuun, mutta en ole lääkäri tai tutkija. (Molekyylitasolla hiilihydraatteja jopa yritetään käyttää syövän hoidossa: https://www.mdpi.com/1424-8247/12/2/84/pdf)

      Lainaa

    26. Toi jätkä 19.9.2019 7:14
      Tulos: +11 (49 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa [...]
      Eikös kuitenkin karppaaminen ole kirjaimellisesti vähähiilihydraattinen ruokavalio, ja atkinsin dieettikin vain yksi versio vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta, jonka koostuminen vain pekonista ja voista on internetin kuuluisimpia olkiukkoja?

      Lainaa

    27. Tulos: +138 (142 ääntä)
      Suomessa ei fluorata juomavettä. Joillain alueilla fluoridia on kyllä luonnostaan runsaasti vedessä. (Salaliittoteoreetikot tosin varmaan tietävät tämänkin paremmin.)

      Lainaa

    28. Töppöhönö 19.9.2019 7:36
      Tulos: +98 (102 ääntä)
      Topitii: Miten se onkin aina niin, että parhaiten sähkön ja kemian vaaroista tietävät juuri ne ihmiset, jotka eivät ole koskaan paneutuneet fysiikkaan tai kemiaan urakalla?
      Fyysikot ja kemistit ovat varmaan mukana salaliitossa, ja näin ollen pahoja

      Lainaa

    29. Tulos: -47 (61 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      :D Tämä toteamus oli varmaan perheeltä? Alapeukuista päätelllen mokien lukijoiden mielestä sun...

      Lainaa

    30. Tulos: +114 (114 ääntä)
      Miarez93: Edelleen ihmettelen, että miten sähköyliherkät käyttää facea… Ja muuten hyvä Anneli, mutta teoriasi rokotteen toimimattomuudesta vaatii sen, että se rokote TOIMII 99,95 prosenttisesti
      No he tietysti laittavat foliohatun päähän. Sillä tavalla se sähkö ei pääse aivoihin...

      Lainaa

    31. Pekka Kana 19.9.2019 7:57
      Tulos: +65 (69 ääntä)
      Laittakaa tyhjään limonadipulloon pari desiä Kodin putkimiestä ja muutama alumiinifoliopala. Ja sitten pullo jääkaappiin. Hetken päästä teillä on ufoteknologiaa estävää nestettä.

      Lainaa

    32. Tulos: +68 (70 ääntä)
      traumcity: Miten rokotteet voi olla väärin laskettuja? Siis mitä nyt lasketaan? Ja siitä sujuvasti päätelmään, että koska rokote toimii 99.95% todennäköisyydellä niin ei ole voinut koulussa laskea 1+1=1.95??? Eli jos rokote ei toimi 100% tehokkuudella niin 1+1 ei ole 2? Ja mistä toi random 1.95 ilmestyi ja mitä se edustaa ja mitä vittua myös?
      Miten se menikään, älä ikinä yritä ymmärtää hulluja meet vaan ite sekasi..

      Lainaa

    33. Tulos: +164 (170 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Jep... Meilläkin 7-vuotias alkoi nukkumaan paremmin ja pidempään, kun ajastimme kännykän aukeamaan vasta klo 8. Kuvittelimme tosin sen johtuvan siitä, että poika ei kokoajan kyttää milloin pääsee pelaamaan Brawlea, mutta ilmeisesti samaan lopputulokseen olisinkin voinut päästä folioyömyssyllä.

      Lainaa

    34. Tulos: -103 (145 ääntä)
      Sori mutta... Jälleen kerran, missä kaikki miespuoliset hörhöilijät ovat?

      Lainaa

    35. Tulos: +121 (131 ääntä)
      Tiettyyn rajaan saakka tyhmille mielipiteille voi nauraa. Siinä vaiheessa kun tavan tallaaja Anneli alkaa esittämään alakoulun aritmetiikan yhteyttä yliopistotason rokotetutkimukseen, niin ollaan hyvin vaarallisella alueella. Numeerinen laskeminen on erittäin kaukana tilastotieteen sovelluksesta. Rokotteen toimivuus 99,95 % ei ole mitään tekemistä peruslaskemisen kanssa. 1 + 1 = 2, koska niin on sovittu. Asiaan liittyy vahvasti lukujen suuruusjärjestys. Toki vaikea käsittää sellaisille ihmisille, joilla ei ole koulutusta asiaan.

      Lainaa

    36. Hightower71 19.9.2019 8:09
      Tulos: -23 (41 ääntä)
      Toi jätkä: Eikös kuitenkin karppaaminen ole kirjaimellisesti vähähiilihydraattinen ruokavalio, ja atkinsin dieettikin vain yksi versio vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta, jonka koostuminen vain pekonista ja voista on internetin kuuluisimpia olkiukkoja?
      Kunnolliseen VHH-ruokavalioon kuuluu kasvis- ja eläinperäistä ravintoa aika lailla 50/50, ja kasvit tietenkin kaaleja ym. joissa paljon vähemmän hiilareita kuin perus peruna/porkkana/lanttu osastossa. Atkinshan on käytännössä pelkästään liha- ja maitotuotteiden varaan rakennettu ruokavalio ja "karppaus" ohjeissa muistetaan mainita että peruna on kauhean vaarallista kun siinä on HIILAREITA mutta possua ja kermaa voi vetää sen päivittäisen ~1500kcal edestä eikä siitä "muka" liho. Karppaus on vähän kuin käönteinen WeightWatchers -oppi jossa rasva on kauhean vaarallista, sokeri ei ihan niin vaarallista mutta kaikenmaailman aspartaamilla makeutettuja herkkuja voi vetää. On se vaikeaa tuo laihduttaminen ruokavalion avulla :-D

      Lainaa

    37. Hightower71 19.9.2019 8:19
      Tulos: -42 (70 ääntä)
      Köh: Tämä toteamus oli varmaan perheeltä? Alapeukuista päätelllen mokien lukijoiden mielestä sun…
      Immeisiä vaan ärsyttää kun #kännykkäriippuvuus haittaa omaakin nukkumista ja hylkimisreaktio on alapeukut :D

      Lainaa

    38. Kilokalori 19.9.2019 8:28
      Tulos: -108 (122 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa [...]
      Mä olen kuullut että sokerin käyttö jopa puolittaa joidenkin syöpien potilaan elinajan ennusteen. En nyt löytänyt mitään lähdettä tähän, mutta helppo tuohon on uskoa. Ja mitä mainitsit Wifistä, kyllä verkon sulkeminen auttaa ihmistä nukahtamaan. Käsittääkseni esim. aivo kasvain potilaita suositellaan välttämään WiFi-verkon alueita ja nukkumista kännykän lähellä, koska sähkölaitteiden energia auttaa syöpää kasvamaan. Aivot kun kykenevät hyödyntämään ympärillämme olevaa sähköä.

      Lainaa

    39. Tulos: +122 (122 ääntä)
      Ostin juuri kenkiini foliopohjalliset, annoin itseni ymmärtää että ne eristävät hyvin lämpöä. Pitääpä seurata tuntuuko muita positiivisia sivuvaikutuksia, esim. vähentynyt virtsaamistarve.

      Lainaa

    40. Tulos: -80 (102 ääntä)
      Nauris: Suomessa ei fluorata juomavettä. Joillain alueilla fluoridia on kyllä luonnostaan runsaasti vedessä. (Salaliittoteoreetikot tosin varmaan tietävät tämänkin paremmin.)
      Ei fluorata, yritetty on mutta viisaammaat neuvoivat onneksi että ei herran jumala. Fluori on myrkky, tosin ei hengenvaarallinen hammastahnapitoisuutena, toinen asia on miten se kuitenkin vaikuttaa kun kaksi kertaa päivässä >60 vuoden ajan levität sitä hampaisiin. Hampaat voi pestä ilmankin fluoria.

      Lainaa

    41. Kirjautuminen epäonnistui 19.9.2019 9:19
      Tulos: +11 (37 ääntä)
      Suurin mokaaja tässä on se, joka luulee että nuo kaikki tuossa ekassa ovat ihan tosissaan...

      Lainaa

    42. Tulos: +103 (107 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Tai kaksoset rauhoittuivat nukkumaan, kun tiesivät, että kännyt on nyt kiinni ja niitä ei saa selata. Ei saa edes odottaa, et vanhemmat nukahtaa, ja sit mennä kännyköille. Iltarutiinit ovat tärkeitä. Ihan normijuttuja. Ennen sammutettiin telkkari hyvis ajoin. Kirjat jätettiin olkkarin pöydälle..

      Lainaa

    43. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Juunas: Ostin juuri kenkiini foliopohjalliset, annoin itseni ymmärtää että ne eristävät hyvin lämpöä. Pitääpä seurata tuntuuko muita positiivisia sivuvaikutuksia, esim. vähentynyt virtsaamistarve.
      Varo, ettei mee munuaisten vajaatoiminnan puolelle. On nää niin voimallisia folioita!

      Lainaa

    44. Tulos: +105 (109 ääntä)
      Törmäsin tähän fluorikauhuun hiljattain muuten ihan järkevässä ja normaalissa kaveripiirissäni, joten piti ihan selvittää asiaa. Suomessa ei lisätä fluoria juomaveteen, sitä jopa poistetaan, koska sitä esiintyy luonnossa paikoin suuria pitoisuuksia. Hammastahnassa on fluoria, koska sopivasti annosteltuna se vahvistaa kiillettä ja ehkäisee reikiintymistä. On periaatteessa totta että liiallinen fluori voi aiheuttaa ongelmia, tunnetaan esimerkiksi tapaus jossa henkilön luusto hapertui liiallisen teenjuonnin seurauksena. Paljonko on liikaa teetä? 100-150 teepussillista päivässä 17 vuoden ajan.

      Lainaa

    45. Tulos: +31 (43 ääntä)
      Suomessa juomaveteen ei kylläkään lisätä yhtään mitään, taitaa olla ihan vaan jenkkijuttu.

      Lainaa

    46. Tulos: +104 (106 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Tässä on kyllä oikein malliesimerkki siitä, miten ihmiset vetävät lankoja olemattomien asioiden väliin. Kun lapsilta ottaa kännyt yöksi pois tai käskee ne sammuttamaan, niin se on aivan se ja sama millä tavalla se netti taloon tulee. Rutiineista on kyse, ja vanhemmuudesta.

      Lainaa

    47. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Miarez93: Edelleen ihmettelen, että miten sähköyliherkät käyttää facea…
      Ehkä ne käyttää foliohanskoja sen hatun lisäksi...?

      Lainaa

    48. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Nanne: Ehkä niillä on foliohanskat sen hatun seurana… Ehkä ne käyttää foliohanskoja sen hatun lisäksi…?
      Jaaaaa sitten onnistuin laittamaan sen 1,95 kertaisesti. Täytyy johtua fluorista

      Lainaa

    49. Tulos: -23 (51 ääntä)
      Tinka: Suomessa juomaveteen ei kylläkään lisätä yhtään mitään, taitaa olla ihan vaan jenkkijuttu.
      Suosittelen perehtymään lisää aiheeseen.

      Lainaa

    50. Tulos: -50 (80 ääntä)
      Tinka: Suomessa juomaveteen ei kylläkään lisätä yhtään mitään, taitaa olla ihan vaan jenkkijuttu.
      Muuten hyvä, mutta yksi tuttu putkimies Eteläisestä Suomesta nauroi sanoen, että jos ihmiset tietäisivät mitä veteen lisätään niin monilta jäisi juomatta. Samoin muuallakin Suomessa lapioidaan aineita veteen, jotta vesi puhdistuisi tai sen maku paranisi. Jopa kalkkia voidaan lisätä erikseen. Toinen hauskuus on katsoa käytössä olleiden vesiputkien sisälle putkiremontin aikaan. Juomavesi on elämää kuhiseva seos, koska täysin puhdas vesi ei olisi edes terveellistä juotavaksi.

      Lainaa

    51. Tulos: +94 (112 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa [...]
      Näin (kliinisenä) syöpätutkijana voin todeta että Hightowerin foliohattuteoria on täyttä huuhaata. Ruokavalioon liittyy paljon uskomuksia ja satuja, ja tämä "sokeri lannoittaa kasvainta" on yksi myytti joka on lähtenyt liikkeelle ties mistä. Elimistössä syöty sokeri prosessoidaan aina (varastorasvaksi tai käyttöön), eikä sillä ole mitään tekemistä veressä virtaavan glukoosin kanssa. Veren glukoosi on tarkasti säädelty, ja pienikin poikeama siinä saisi koko ihmisen toiminnan sekaisin ja seurauksena tajuttomuus ja kuolema (esim. diabeetikko ilman insuliinia). Syöty sokeri ei todellakaan vaikuta veren sokeriarvoihin eikä missään tapauksessa vaikuta siihen mitä "ravintoa" kasvaimelle menee.

      Lainaa

    52. Tulos: +29 (29 ääntä)
      https://www.howtogeek.com/114037/researchers-prove-tin-foil-hats-boost-receptivity-to-government-signals/ Foliohattu saattaa jopa tehostaa tiettyjä aaltoja :D

      Lainaa

    53. Tulos: -43 (45 ääntä)
      Miarez93: Edelleen ihmettelen, että miten sähköyliherkät käyttää facea…
      Ottamatta kantaa onko sähköyliherkkyyttä oikeasti olemassa niin AC/DC lienee se selitys miksi voi käyttää facea. Läppärissä saattaa akku käytössä löytyä vaihtovirtaa, mutta amplitudi on paljon pienempi kuin sähköverkossa.

      Lainaa

    54. Leipäressu 19.9.2019 11:14
      Tulos: -25 (27 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa [...]
      Hmm, mielenkiintoista, glukoosin yhteydestä syöpäkasvaimiin en tiennyt. Kuvaamani tapaus on kuitenkin sokea usko siihen, että ainoa ihmiselle sopiva ruokavalio on juuri tuo: eläinrasva, liha, muna, rasvaiset maitotuotteet. Muut ruoka-aineet tuhoavat terveyden.

      Lainaa

    55. Aappo Bee Kuuppo 19.9.2019 12:02
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      torkkuja: Ei voi olla näin tyhmiä ihmisiä!
      Voi. Ne on juoneet hanavettä, nääs.

      Lainaa

    56. Arkkienkeli 19.9.2019 12:49
      Tulos: +45 (51 ääntä)
      Sähköyliherkät naamakirjasivusto. Kirjekyyhkylläkös ne viestinsä lähettävät?

      Lainaa

    57. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Nauris: Suomessa ei fluorata juomavettä. Joillain alueilla fluoridia on kyllä luonnostaan runsaasti vedessä. (Salaliittoteoreetikot tosin varmaan tietävät tämänkin paremmin.)
      Meillä on oma porakaivo ja vedeb fluoripitoisuus on suht korkea. Saatiin hammashoitolasta ohjearvot, joiden mukaan lasten fluorin käyttöä rajataan. Tietyissä rajoissa saa käyttää fluorihammastahnaa vain kerran päivässä, meidän arvoilla ei ollenkaan vaan käytetään fluoritonta hammastahnaa. Tämä ei tosin johdu käpyrauhasesta vaan liiallinen fluorinsaanti voi aiheuttaa kiillevaurioita eli ns kosmeettisia haittoja hampaisiin. Mitä juomaveden käsittelyyn tulee, Suomessa ei fluorata mutta kylläkin kloorataan ja käytetään muitakin mömmöjä esim pHn muutoksiin käsittelyn eri vaiheissa. Ja hyvä niin. Suomalainen hanavesi on maailman mittakaavassa huippuluokkaa.

      Lainaa

    58. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Huoh... Jos yhtään tutustut säteilyyn, niin ymmärrät, että ne EI vaikuta ihmiseen tuossa kohtaa spektriä mitenkään. Ettei nyt vaan olisi lasten uneen vaikuttanut se, että se helvetin kännykkä otetaan pois illalla ja ei anneta tuijottaa sitä yömyöhään? Toivottavasti viestisi oli sarkasmia, koska sen voi myös tulkita niin.

      Lainaa

    59. Tulos: -8 (34 ääntä)
      Allergioita on monenlaisia. Toiset on ilmeisesti allergisia sähkölle, toiset taas saa näppylöitä tyhmyydestä. Molempia on kiinnostavaa tutkia sokkotesteillä.

      Lainaa

    60. Tulos: +34 (40 ääntä)
      En oikeasti tiedä enää, mikä on totta ja mikä satiiria. Yhtään missään aiheessa.

      Lainaa

    61. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa [...]
      Ei ikinä! Ei ole mitään viitteitä siitä että paastoaminen vaikuttaisi syövän kasvuun heikentävästi. Sillä mitenkään muuten et veren glukoosiarvoja saa alas. Vaikka sokerilla on lihottavia ja jopa maksaa rasittavia vaikutuksi, ei ruokavalio vaikuta saadun syövän kasvuun kertakaikkiaan millään tavoin.

      Lainaa

    62. Tulos: +21 (33 ääntä)
      torkkuja: Ei voi olla näin tyhmiä ihmisiä!
      Mutta kun on, ja niillä äänioikeus ja oma puolue.
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Höpöti höps. Ilmeisesti kännykännäytön liian kirkas valo vaikutti mukuloiden aivojen aktiviteettiin ja myöhensi nukahtamisaikaa. Kun puhelin on kiinni, valo ei stimuloi aivoja vaan tulee ihan normaali unisuus.

      Lainaa

    63. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Rai Rai: Allergioita on monenlaisia. Toiset on ilmeisesti allergisia sähkölle, toiset taas saa näppylöitä tyhmyydestä. Molempia on kiinnostavaa tutkia sokkotesteillä.
      Allergian aiheuttaa proteiini. Sähkö ei ole proteiini. Kumpaakin on tutkittu sokkotestein, allergeeni laukaisee reaktion allergisessa mutta sähköön ei reagoida.

      Lainaa

    64. yli opisto hörhö 19.9.2019 19:00
      Tulos: +75 (83 ääntä)
      Mutta miettikääpäs miten vaarallista vesi ylipäänsä on. Tarpeeksi annetaan aikaa niin se tuhoaa terästä ja muovaa peruskalliota. Ja ihmiset juovat sitä?! Vain siksi että joku kukalienee on väittänyt että ilman vettä ei selviä! Tää on niin tätä massamanipulaatiota! Kehotan kaikkia lopettamaan vedenjuonnin heti paikalla.

      Lainaa

    65. Tulos: +52 (54 ääntä)
      Mitenkähän kuvan fluorivetyhappotankit ja hammastahnaan lisätty fluoriyhdiste liittyvät toisiinsa? Tuo happo on kyllä tujua ainetta mutta ei sitä sentään hammastahnaan laiteta.

      Lainaa

    66. Tulos: +26 (34 ääntä)
      Tietoa: Muuten hyvä, mutta yksi tuttu putkimies Eteläisestä Suomesta nauroi sanoen, että jos ihmiset tietäisivät mitä veteen lisätään niin monilta jäisi juomatta. Samoin muuallakin Suomessa lapioidaan aineita veteen, jotta vesi puhdistuisi tai sen maku paranisi. Jopa kalkkia voidaan lisätä erikseen. Toinen hauskuus on katsoa [...]
      Kalkkia todellakin lisätään veteen, eikä siinä ole mitään ihmeellistä tai erikoista. Suomessa ei taida olla kovinkaan montaa paikkaa, joissa vesi olisi tarpeeksi kovaa eikä liian hapanta että ei aiheuttaisi putkikorroosiota. Että olkaa vain tyytyväisiä pieneen kalkkisaostumaan suihkussa, lämpimään veteen kuuluu saostua hieman kalkkia. Järvivedestä valmistettavaan juomaveteen lisätään tosiaan vaikka mitä, mutta juju on siinä, että suurin osa lisätyistä aineista otetaan pois muiden epäpuhtuksien mukana. Kloori on hieman eri asia, se yritetään saada säilymään myös ihmisten koteihin asti, jotta vesi olisi turvallisempaa. Mikrobeja vedestä myös löytyy, joskus paljonkin, mutta ei patogeeneja.

      Lainaa

    67. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Minuakin ärsyttää suuresti että asioita yritetään perustella tieteellä, kyllä asiat olisi paljon parempi perustella mutulla, uskonnolla tai ihan vaan omilla mieltymyksillä ja fiiliksillä.

      Lainaa

    68. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Tinka: Suomessa juomaveteen ei kylläkään lisätä yhtään mitään, taitaa olla ihan vaan jenkkijuttu.
      Voisiko siihen lisätä vähän foliota? Olisi niin kätevää saada kaikki foliohattujen hyvät vaikutukset sisäisesti.

      Lainaa

    69. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Hightower71: Tämä ei ihan mene foliohysterian alle, melkein; Mutta omakotit. asuva sukulaisperhe kokeili vaihtaa WiFin takaisin langalliseen nettiin ja vaativat lapsia sammuttamaan kännykät ennen nukkumaanmenoa, jolloin perheen 8v kaksosten levoton nukkuminen ja epämääräiset yöheräilyt loppuivat ~viikon kuluessa. Ilmeisesti oman [...]
      Suosittelen että vähennät hampaiden pesua.

      Lainaa

    70. Tulos: -22 (24 ääntä)
      Kyllähän se fluori kalkkeuttaa käpylisäkettä, mutta minkäs teet kun et halua pahalle haista.

      Lainaa

    71. Näitähän riittää 20.9.2019 17:23
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      Topitii: Miten se onkin aina niin, että parhaiten sähkön ja kemian vaaroista tietävät juuri ne ihmiset, jotka eivät ole koskaan paneutuneet fysiikkaan tai kemiaan urakalla?
      Tutkimusten mukaan pahimmat oireet ovat myös niillä, jotka oleskelevat työnsä puolesta ja muutenkin hyvin matalissa sähkökentissä, kuten toimistoissa. Teollisuudessa tai voimalaitoksissa sähköyiherkkyyttä ei juuri esinny, vaikka kentille altistutaan ihan eri kertaluokissa, kuin toimistoissa.

      Lainaa

    72. Näitähän riittää 20.9.2019 17:30
      Tulos: -9 (17 ääntä)
      Tinka: Suomessa juomaveteen ei kylläkään lisätä yhtään mitään, taitaa olla ihan vaan jenkkijuttu.
      Fluorin lisäämisestä on luovuttu Suomessa ihan viimevuosina ja heti lähtikin pisatulokset laskuuun. Mutta happamaaden säätämäseksi veteen voidaan lisätä lipää tai kalkkia.

      Lainaa

    73. Tulos: -4 (12 ääntä)
      Täytyy myöntää, että laitoin joskus kännykän suojakuoren väliin foliota. Jälkikäteen ajateltuna taisi olla aika turhaa. Radiosäteily ei ole ionisoivaa.

      Lainaa

    74. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Nopo: Allergian aiheuttaa proteiini. Sähkö ei ole proteiini. Kumpaakin on tutkittu sokkotestein, allergeeni laukaisee reaktion allergisessa mutta sähköön ei reagoida.
      Mutta kun 5G tulee, niin sitten me kuollaan kaikki!!1!

      Lainaa

    75. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Hightower71: Moniin kokeileviin syöpähoitoihin joissa käytetään sekä solumyrkkyjä/säteilytystä että ruokavaliomuutoksia ym. tukevia menetelmiä rinnakkain, kuuluu juurikin vhh- ja sokeriton ruokavalio koska glukoosi on oikein parhainta polttoainetta syöpäkasvaimille. Paljon sokereita ruokavaliossa = syöpäkasvain kasvaa [...]
      Voi luoja. Et sitten tiedä, että GLUKOOSI on jokaisen elävän solun ainut energialähde. Ilman glukoosia kuolee per välittömästi.

      Lainaa

    76. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Joo juu: Täytyy myöntää, että laitoin joskus kännykän suojakuoren väliin foliota. Jälkikäteen ajateltuna taisi olla aika turhaa. Radiosäteily ei ole ionisoivaa.
      Niinpä. Ei esim. raaka muna kypsy wifireitittimen päällä, kokeilkaa kotona.

      Lainaa

    77. Tulos: +3 (5 ääntä)
      nh: Kyllähän se fluori kalkkeuttaa käpylisäkettä, mutta minkäs teet kun et halua pahalle haista.
      Hampaat puhdistuvat pelkällä harjalla ja hammaslangallakin. Fluori vain kovettaa kiillettä. Käpylisäke kalkkeutui jo kivikaudella, jolloin ei lisätty fluoria mihinkään.

      Lainaa

    78. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Joo juu: Täytyy myöntää, että laitoin joskus kännykän suojakuoren väliin foliota. Jälkikäteen ajateltuna taisi olla aika turhaa. Radiosäteily ei ole ionisoivaa.
      Näitähän riittää: Fluorin lisäämisestä on luovuttu Suomessa ihan viimevuosina ja heti lähtikin pisatulokset laskuuun. Mutta happamaaden säätämäseksi veteen voidaan lisätä lipää tai kalkkia.
      Huomaatko, väki ei vain tajua. Foliohattutyypit alapeukuttavat :D

      Lainaa

    79. kalajannellesoppaa 24.9.2019 15:32
      Tulos: +25 (27 ääntä)
      Itse olen sähköyliherkkä. Jo ihan 24v näpsäsee tuntuvasti, 230v laittaa sydämen jykyttämään ja 400v sätii nii saatanasti. Tietysti ampeerit näyttelee suurta roolia, mutta kuitenkin.

      Lainaa

    80. Tulos: +2 (14 ääntä)
      No onhan se totta että jos polioroketteen toimivuusprosentti jää alle sataan se tarkoittaa että rokotteen saanut saattaa silti sairastua. Sehän tarkoittaa sitä että se todennäköisyys on 50% luokkaa kun vaihtoehtona on sairastua tai pysyä terveenä. Keskustelu on muutenkin kamalaa jos toinen yrittää kumota itse keksityt totuudet tutkitulla totuudella. Eihän siinä ole mitään maalaisjärkeä.

      Lainaa

    81. Mitä ihmettä 24.9.2019 18:34
      Tulos: +2 (16 ääntä)
      Pluri: No onhan se totta että jos polioroketteen toimivuusprosentti jää alle sataan se tarkoittaa että rokotteen saanut saattaa silti sairastua. Sehän tarkoittaa sitä että se todennäköisyys on 50% luokkaa kun vaihtoehtona on sairastua tai pysyä terveenä. Keskustelu on muutenkin kamalaa jos toinen yrittää kumota itse keksityt totuudet tutkitulla totuudella. Eihän siinä ole mitään maalaisjärkeä.
      Kyllä se todennäköisyys on se, mikä sille rokotteelle on tilastollisesti laskettu, eli jotain 99% luokkaa kai. Ei se yhtäkkiä laskee 50 prosenttiin ihan vain siksi, että vastakkain ovat mahdollisuudet sairastua tai pysyä terveenä.

      Lainaa

    82. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kilokalori: Mä olen kuullut että sokerin käyttö jopa puolittaa joidenkin syöpien potilaan elinajan ennusteen. En nyt löytänyt mitään lähdettä tähän, mutta helppo tuohon on uskoa.
      "En nyt löytänyt mitään lähdettä, mutta koska tämä vaikuttaa musta järkevältä, sen on oltava totta"? Just.

      Lainaa

    83. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Linda: Sori mutta… Jälleen kerran, missä kaikki miespuoliset hörhöilijät ovat?
      Hommafoorumilla ja Rajat kiinni -facebook-ryhmässä.

      Lainaa

    84. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Mitä ihmettä: Kyllä se todennäköisyys on se, mikä sille rokotteelle on tilastollisesti laskettu, eli jotain 99% luokkaa kai. Ei se yhtäkkiä laskee 50 prosenttiin ihan vain siksi, että vastakkain ovat mahdollisuudet sairastua tai pysyä terveenä.
      Älä rupee mun kans vääntää. Mun mielipide on täysin oikein eikä se perustu mihinkään tutkimukseen joten se on sillä selvä. En aio kuunnella minkään valtion tutkijan enkä minkään valtiontutkijan valheita ja propaanikantaa. Pitääkö vääntää rautalangasta että viestini oli suoraa sakastista foliohatulla kannettu.

      Lainaa

    85. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Petkele: Matikka ja kemia kumottu, mutta mitä foliohattu tekee?
      Itse asiassa se toimii oikeasti antennina.

      Lainaa

    86. Louis Friend 12.10.2019 13:22
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Foliohatun käyttäminen vaan pahentaisi tilannetta jos olisi jotain vaarallista säteilyä kaikkialla ja jos kyseinen säteily "kimpoaisi" foliosta, koska silloin esim. paljaista kasvoista ja kaulasta päähän päässyt säteily kimpoilisi pään sisällä edestakaisin foliohatun takia. Eli pitäisi vuorata koko keho foliolla jos jutussa olisi mitään perää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: fluori, sähköyliherkkyys, sähköyliherkät, folio, foliohattu, hammastahna, rokotteet, tiede, matematiikka