Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sisustushelmiä, osa 3

Tiedätkö mikä huonekasvi on nyt in?
Sisustushelmiä, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +443 (475 ääntä)
      Mä niin toivon ja rukoilen, että mä en katkeroituisi vanhana.

      Lainaa

    2. Voi teinit 29.8.2019 3:46
      Tulos: +446 (474 ääntä)
      Aini selvästi tarkoitti, että on monta kun sanoi "hirveä" tai niin mä sen tajusin. Ei että se haukkuisi niitä.

      Lainaa

    3. Tulos: +178 (200 ääntä)
      Paras ja toimivin siirtolavakyhäelmä mitä olen nähnyt ja kaikkein parasta on se, että ei ole kirppisryhmässä.

      Lainaa

    4. Tulos: +283 (287 ääntä)
      Paljon varastotöitä tehneenä en pysty noista lavakalusteista nauttimaan kun tulee vaan työt mieleen. En toki sitä sano niiden omistajille jollei erikseen kysytä.

      Lainaa

    5. Tulos: +74 (130 ääntä)
      Litton: Mä niin toivon ja rukoilen, että mä en katkeroituisi vanhana.
      Siinä ei auta usko eikä toivo. Vain rakkaus. Rakasta läheisiäsi, anna virheet anteeksi, älä vihaa idiootteja vaan unohda heidät. Katkeruus kehittyy vihasta, mutta ei koskaan rakkaudesta.

      Lainaa

    6. Tulos: +177 (217 ääntä)
      Voi teinit: Aini selvästi tarkoitti, että on monta kun sanoi “hirveä” tai niin mä sen tajusin. Ei että se haukkuisi niitä.
      näin mäkin sen ymmärsin, mutta vaikka "hirveä" ei itsessään ollutkaan mikään haukkumasana, mikä muu pointti kommentilla sitten oli? jos korvataan kasa sanalla määrä niin "hirveä määrä eurolavoja" ei ehkä kuulosta enää niin hyökkäävältä, mutta tuomitsevalta se edelleen korvaan kuulostaa. ihankuin aini tuomitsisi lavojen käytön tällaisessa kontekstissa. summasummarum: ei tuosta kommentista positiivista saa vääntämälläkään, parhaimmillaan vain turhanpäiväisen

      Lainaa

    7. Tulos: -92 (176 ääntä)
      Onhan noi siirtolavakasat oikeasti ihan järkyttävän rumia. Onneksi ne ovat jo pois muodista. Ilmeisesti aika moni kuitenkin ymmärsi niiden rumuuden. Aini taas on tyypillinen kuselle, kuolemalle ja channel 5:lle löyhkäävä kusimuori, jolta pitäisi ottaa netti pois.

      Lainaa

    8. Tulos: -146 (180 ääntä)
      Idan koriste-esine sopisi hienosti jonkun äärifemakon kirjahyllyyn. Olisi symboliikkaa, jonka tyhminkin sovinisti ymmärtäisi.

      Lainaa

    9. Mister D:n kaveri 29.8.2019 7:12
      Tulos: +144 (168 ääntä)
      Kuka kysyy jossain ryhmässä mitä laitan ruokapöydälle? En nyt ymmärrä.

      Lainaa

    10. Tulos: +165 (173 ääntä)
      Mister D:n kaveri: Kuka kysyy jossain ryhmässä mitä laitan ruokapöydälle? En nyt ymmärrä.
      Mä ymmärsin, että Jenita sitä kysyi.

      Lainaa

    11. Tulos: -100 (140 ääntä)
      Jaaha hennalla tais mennä rekkalastillinen hiekkaa lihalomsaan.. Hirveä kasa ei välttämättä tarkoita loukkaamista vaan juurikin että "onpas monta.." yms :D tosin en oo varma oliko sitten aini ymmärtänyt väärin tuon piian kommentin että jospas se tarkoitti sen hennalle

      Lainaa

    12. Tulos: +77 (95 ääntä)
      On se nyt prkl jos en vanhuksena saa mennä faceen kirjoittamaan jotain jonninjoutavaa ilman että jotkut paskantärkeät Hennat tulevat torumaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Siirtolavakommentoijat, laittakaapa huviksenne googlen hakuun "siirtolava"..

      Lainaa

    14. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Valuvika: Onhan noi siirtolavakasat oikeasti ihan järkyttävän rumia. Onneksi ne ovat jo pois muodista. Ilmeisesti aika moni kuitenkin ymmärsi niiden rumuuden.
      Ne on kuormalavoja tai trukkilavoja. Siirtolava on ihan eri asia. Eipä ole minunkaan silmää koskaan oikein miellyttänyt nuo kyhäelmät. Ehkä jollain lailla sopii tietyn tyyppiseen sisustukseen.

      Lainaa

    15. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Valuvika: Onhan noi siirtolavakasat oikeasti ihan järkyttävän rumia. Onneksi ne ovat jo pois muodista. Ilmeisesti aika moni kuitenkin ymmärsi niiden rumuuden. Aini taas on tyypillinen kuselle, kuolemalle ja channel 5:lle löyhkäävä kusimuori, jolta pitäisi ottaa netti pois.
      Myönnettäköön, että sellaisenaan on aika rumia. Ei jakseta panostaa muulla, kuin maalilla. Mutta itsessään ihan kiva ajatus, että hyödynnetään muutoin jätteeksi menevää tavaraa. Ovat lähes ilmaisia verrattuna vastaaviin oikeisiin kalusteisiin eikä noiden vaihtaminen ole kovin suuri kynnyskysymys. Mikäli jaksaa väkertää kunnon modulit ja luoda toimivat ratkaisut, ovat nyö myös muunneltavissa tarpeiden mukaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Valuvika: Onhan noi siirtolavakasat oikeasti ihan järkyttävän rumia. Onneksi ne ovat jo pois muodista. Ilmeisesti aika moni kuitenkin ymmärsi niiden rumuuden.
      Tuskin kukaan nyt siirtolavoja on tunkemassa asuntoonsa. Veisivät aivan liikaa tilaa. :D Käsittääkseni *kuormalavojen suosion laskuun on vaikuttanut se, että porukka on hoksannut niiden olevan kemikaaleilla kyllästettyjä. Sisustuselementteinä nuo puut ovat siis jonkinmoinen syöpäriski, sisätiloissa ainakin.

      Lainaa

    17. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Litton: Mä niin toivon ja rukoilen, että mä en katkeroituisi vanhana.
      Sama, mutta joskus vanhempien ihmisten ilkeilyn ja käytöstapojen puutteen syynä voi olla myös alkava alzheimer.

      Lainaa

    18. Tulos: -1 (49 ääntä)
      Mielestäni Ainin kommentti oli neutraali, ja Piia ja Henna loukkaantuivat turhasta.

      Lainaa

    19. yli opisto hörhö 29.8.2019 16:34
      Tulos: +30 (34 ääntä)
      Toj Karin: Siinä ei auta usko eikä toivo. Vain rakkaus. Rakasta läheisiäsi, anna virheet anteeksi, älä vihaa idiootteja vaan unohda heidät. Katkeruus kehittyy vihasta, mutta ei koskaan rakkaudesta.
      Kummasti vaan monista kilteimmistä mummeleista tulee ihan helvetin pahansisuisia kun tarpeeksi ikää tulee ja varsinkin jos alkaa olla muistisairauksia. Minunkin mummo koko elämänsä oli hyvin kohtelias ja mukava ihminen, mutta nykyään kiroilee enemmän kuin keskiverto teini-ikäinen ja puhuu milloin kenenkin tappamisesta ("tuokin se pitäis tappaa" tai "mitä se tuokin huoranpenikka, kyllä pitäis jonkun tappaa tuo pois) yms. Mutta tuossa mokassahan tuo mummeli todennäköisesti vain tarkoitti että iso kasa on lavoja, ei sitä että lopputulos olisi hirveä.

      Lainaa

    20. Arkkienkeli 29.8.2019 18:38
      Tulos: -36 (42 ääntä)
      Ainillahan on selkee pointti. Kuka maksaisi ilmaiseksi saaduista trukkilavoista ja muutamasta euron sovistetyynystä yhtään mitään? Alas on mennyt nuorison pimppaustaidot ja materiaalin arvo.

      Lainaa

    21. Arkkienkeli 29.8.2019 18:40
      Tulos: -13 (23 ääntä)
      kmjad: Sama, mutta joskus vanhempien ihmisten ilkeilyn ja käytöstapojen puutteen syynä voi olla myös alkava alzheimer.
      Tai sitten alle 20. ylikypsä asenne. He, jotka ovat vielä lapsia, ja jotka eivät tiedä elämästä yhtään mitään pitävät siitä suurinta meteliä.

      Lainaa

    22. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Topitii: Tuskin kukaan nyt siirtolavoja on tunkemassa asuntoonsa. Veisivät aivan liikaa tilaa. Käsittääkseni *kuormalavojen suosion laskuun on vaikuttanut se, että porukka on hoksannut niiden olevan kemikaaleilla kyllästettyjä. Sisustuselementteinä nuo puut ovat siis jonkinmoinen syöpäriski, sisätiloissa ainakin.
      Juu varsinkin kun niitä haalitaan käytettyinä. Ovat voineet olla vaikka missä käytössä ja puuhun imeytynyt mitä vain kemikaaleja. Yleensä nyt öljyä ainakin. Jos edes ostaisivat uusia käyttämättömiä

      Lainaa

    23. Tulos: +17 (33 ääntä)
      Valuvika: Idan koriste-esine sopisi hienosti jonkun äärifemakon kirjahyllyyn. Olisi symboliikkaa, jonka tyhminkin sovinisti ymmärtäisi.
      Tyhmimmät sovinistit pääsee harvoin katselemaan äärifemakon kirjahyllyä, mutta teoksen mainitsemasi symboliikka ei avaudu minulle. En tosin kuulu em. ryhmiin.

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (21 ääntä)
      Valuvika: Idan koriste-esine sopisi hienosti jonkun äärifemakon kirjahyllyyn. Olisi symboliikkaa, jonka tyhminkin sovinisti ymmärtäisi.
      En ymmärtänyt. Olen siis kai tyhmä.

      Lainaa

    25. Tulos: +5 (17 ääntä)
      Peeke: En ymmärtänyt. Olen siis kai tyhmä.
      Eiköhän sillä symboliikalla haeta sitä, että kaikki miehet voisi kastroida, koska ovat idiootteja ehkä äärifeministin mielestä. Kommentti oli siis huono, yritin vain miettiä, mitä sillä haettiin.

      Lainaa

    26. Käytöstapoja kärttyisille mummoille 29.8.2019 22:22
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Voi teinit: Aini selvästi tarkoitti, että on monta kun sanoi “hirveä” tai niin mä sen tajusin. Ei että se haukkuisi niitä.
      Niinhän sitä voisi toivoa. Mutta Ainin kaikki kommentit ryhmässä olivat aivan yhtä mukavia.

      Lainaa

    27. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Ei tulisi mieleenikään raahata lavoja kotiin huonekaluiksi. Uudet lavat vielä ymmärtää, mutta ajatteleekohan ihmiset missä paskassa ja myrkkyjen peitossa ne käytetyt lavat on saattaneet pyöriä? Siinä sitten kivasti päiväunilta varvaskuvia instaan. Joku mainitsi, että lavan menee jätteeksi. Leimatut lavat (EUR ja FIN) ovat hyvinkin rahanarvoista tavaraa, niitä korjataan monesti ennen kuin menevät jätteeksi. Kertakäyttöhimmelit ovat sitten asia erikseen.

      Lainaa

    28. Tulos: -25 (33 ääntä)
      Kaiken maailman Hennat ja Piiat eivät tunnu tajuavan, että vanhempia ihmisiä tulee kunnioittaa, koska heillä on enemmän elämänkokemusta ja he ovat taistelleet meille tämän maan.

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Eurolavojahan ei saa varastaa, silti löytyy lähes joka toiselta pihalta..

      Lainaa

    30. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Muistot heräsivät. Kerran kommentoin kaverin toimintaa somessa ihan hyvällä mielellä että "(...) ja hirvee nauru alko kuulua sieltä". Hän luuli että kritisoin hänen nauruaan, vaikka siis tarkoitin, että tosi paljon naurua kuului.

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Pluri: Paljon varastotöitä tehneenä en pysty noista lavakalusteista nauttimaan kun tulee vaan työt mieleen. En toki sitä sano niiden omistajille jollei erikseen kysytä.
      Minusta nuo lavat eivät myöskään ole hyvännäköisiä, olivat sitten nätisti maalattuja ja koristeltuja. Ne ovat kuitenkin kuormalavoja. Jos on tehty hävitykseen menevistä, voivat olla ekoteko, mutta monesti vaikuttavat olevan ihan kunnossa ja siten pois hyötykäytöstä eli tavaran kuljetuksesta.

      Lainaa

    32. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Voi teinit: Aini selvästi tarkoitti, että on monta kun sanoi “hirveä” tai niin mä sen tajusin. Ei että se haukkuisi niitä.
      Enpä muuten osannut yhtään lukea sitä noin, mutta niinhän se varmaan sen tarkoitti. Harmi kun tulee tuollaisia väärinkäsityksiä, eikä tainnut Ainikaan ymmärtää, miten sen viesti käsitettiin.

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (11 ääntä)
      No, tuo eurolavakyhäelmä on aivan hirveä, joten kommentti täysin asiallinen ja osuva.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, peruna, kasvit, pöytäkoriste, koriste, eurolavat, sisustus