Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 68

  Naistenhuoneeseen voi aina luottaa!
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 68 Eikä siinä vielä kaikki! Tässä ylimääräinen avautuminen suomalaisista Ed Sheeranin konsertissa.

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kilokalori 6.8.2019 0:20
   Tulos: +377 (409 ääntä)
   Anu "siis rahaahan on aina iskän tilillä" Anu.

   Lainaa

  2. Tulos: -119 (149 ääntä)
   Aijai. Tietäisin vastauksen drinkkikysymykseen, mutta ei oo miehenä avainta naistenhuoneelle. Toisaalta en tiedä järjestääkö hän vaan nimikilpailua

   Lainaa

  3. Tulos: +422 (432 ääntä)
   Jarza: Aijai. Tietäisin vastauksen drinkkikysymykseen, mutta ei oo miehenä avainta naistenhuoneelle. Toisaalta en tiedä järjestääkö hän vaan nimikilpailua
   Onko tähän oikea vastaus? :O Kerro toki, vaikka olen vakuuttunut, ettei edes se voi voittaa Valelääkäriä. Nerokas!

   Lainaa

  4. Tulos: -120 (190 ääntä)
   Kaksi ensimmäistä oli ihan hauskoja, mutta elämässä on ihan oikeitakin asioita.

   Lainaa

  5. Istun Kaivohuoneen portailla ja juon lonkeroo. 6.8.2019 3:30
   Tulos: -113 (223 ääntä)
   Tää extrapäivityksen tehny on saletisti joku ex-pissis, nykyään 23-27v, jolla pissismäisyys jääny päälle. Tekee mukahauskoja päivityksiä, joihin saa pissis kavereiltaan, ja yläasteen koulutoverijätkiltä pillun toivossa, tykkäyksiä. Valelääkäri oli made my day!

   Lainaa

  6. Tulos: +134 (190 ääntä)
   Kannattaakohan Mintun käydä keikoilla jos toisten ihmisten käytös ärsyttää noin paljon... Itseäni ihmismassojen käytös ärsyttää vähintään yhtä paljon, mutta en avaudu somessa siitä, jätän vain keikat/festarit ja muut riskialueet väliin... -.-'

   Lainaa

  7. Tulos: -139 (213 ääntä)
   Niin onhan se kivaa olla yö jossai Hkin rautatieasemalla jos seuraava juna menee vasta aamulla. Tai ehkä ne oli vaan niitä, jotka meni tonne vain sanoakseen et oli siellä. Ku kaikki muutkin. Fangirlit on kyl pelottavia. Mua kyl myös ihmetyttää naiset joiden menkat alkaa yllättäen. Eikä mitään tunnetta etukätee? (Itsellä ainakin on) kalenteriin vilkaisu millos oli edelliset? Ja sit vaan yksinkertaisesti perus kuin rakkolaastarikin että skde3 tai tamppooooni mukaan.

   Lainaa

  8. Kummallista 6.8.2019 7:39
   Tulos: +188 (220 ääntä)
   Tuohon ylimääräiseen avautumiseen sen verran, ettei artistia hirveästi taida kinostaa jos joku keikalta lähtee ennen aikojaan. Kaikki ovat kuitenkin (oletettavasti) maksaneet lipuistaan, saaneet ehkä tarpeeksi sitä mitä hakivat ja artistikin haluaa varmasti itsekkin illanviettoon tai nukkumaan pakollisten nimmareiden kirjoitusten yms. jälkeen. Elämässä on oikeitakin asioita.. Jos sun vanhempas kuolis niin ajatteletko artistin tunteita?

   Lainaa

  9. PuluPommi 6.8.2019 8:17
   Tulos: +136 (144 ääntä)
   Valelääkäri on kyllä hyvin keksitty!

   Lainaa

  10. Tulos: +289 (331 ääntä)
   Petkele: Kaksi ensimmäistä oli ihan hauskoja, mutta elämässä on ihan oikeitakin asioita.
   Kuukautiset on ihan oikea asia, joka koskettaa puolta ihmiskuntaa suoraan ja loppuja välillisesti. Tykkäisitkö istua tuolilla, joka on sotkettu vereen? Naiset vois pitää muutaman kuukauden lakon suojien käytöstä. Asia tulisi näkyväksi niillekin Taneleille, joiden elämässä ei ole hedelmällisessä iässä olevaa naista. Verta kaikkialla.

   Lainaa

  11. Jeppejepulis 6.8.2019 8:52
   Tulos: +122 (132 ääntä)
   Valelääkäri! Nerokasta :)

   Lainaa

  12. Tulos: +211 (245 ääntä)
   Ois saanu olla varoitus hirveästä fontista tuon extra-avautumisen yhteydessä :(

   Lainaa

  13. Tulos: -105 (209 ääntä)
   Mango: Ois saanu olla varoitus hirveästä fontista tuon extra-avautumisen yhteydessä
   En ikinä ymmärrä miten ihmiset jaksaa ahdistua jostain fontista. Naurettavaa nillitystä.

   Lainaa

  14. Tulos: -103 (115 ääntä)
   Mango: Ois saanu olla varoitus hirveästä fontista tuon extra-avautumisen yhteydessä
   paitsi että se on lähettäjän fontti.

   Lainaa

  15. Tulos: +105 (111 ääntä)
   LaLa: paitsi että se on lähettäjän fontti.
   Silti

   Lainaa

  16. Tulos: +76 (114 ääntä)
   LaLa: paitsi että se on lähettäjän fontti.
   Tietysti oli, mutta feissarimokat ois voinu linkin yhteydessä varoittaa, että siinä on käytetty tuommosta "silmät taikka aivot räjähtää ihan kohta" -fonttia, jonka käyttöä kukaan täysijärkinen ihminen ei edes harkitse. Yleensä tuommoista lukee vähintään kaksi kertaa hitaammin, kuin jotain järkevää fonttia.

   Lainaa

  17. Tulos: +185 (189 ääntä)
   Ekstrakommenttiin vastineena: jos menen jollekin jättikeikalle johon on pakkautunut ihan kohtuuton massa ihmisiä, ni olen kyl kiitollinen siitä, että osa porukasta lähtee etuajassa. Eipä tarvii sit itsensäkään jonottaa poistumista ihan niin kauaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +147 (153 ääntä)
   En itsekään ymmärrä porukkaa, joka juo ittensä ihan kuutamolle jo ennen kuin keikka alkaa, mut eipä tuo ole itseltä pois, jos haluaa maksaa ittensä kipeäksi lipusta ja keikasta josta on seuraavana päivänä hämärät muistikuvat ja mietitään että mitähän biisejä ne siellä soittikaan ja olikohan kova keikka. Ja mitä tulee kesken keikan poistujiin, aina parempi jos tulee enemmän tilaa. Ainut asia mistä voisin avautua on pitkät ihmiset ja niiden halu päästä eteen aina, ihan aina. Tämmöisen hukkapätkän (alle 160cm) takaa kun ei varmasti näe..

   Lainaa

  19. Tulos: +136 (144 ääntä)
   Susannan laittamaan kuvaan viitaten, tuo oli kyllä kiusallista. Tuli mieleen kun joskus seiskaluokalla eräs luokan poika näki tyttöjen vessaan ja ihmetteli, miksi siellä on roskikset, kun ei poikien vessassa ole. No daa, siteitä varten tietenkin. Ei vaan millään kehdannut sitä sanoa, kun sillon 12-vuotiaana kuukautiset oli uusi, maailman noloin ja kiusallisin asia. Koitin väistää kysymyksen, mutta se vaan jankkasi. Miten voi niin paljon edes kiinnostaa joku roskis, ja minä vain koitin naama punaisena välttyä sanomasta että niiden hemmetin veristen menkkarättien takia! No joo, ajat muuttuu. Nykyään voi puhua tyttöjen kanssa avoimesti kuukautisista vaikka oltaisiin miesvaltaisessa porukassa. Jos jotakuta yli 20-vuotiasta vielä hävettää omat tai ällöttää naisten kuukautiset, niin voisi uusia peruskoulun terveystiedon oppimäärän ja opetella olemaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Toi drinksun nimi oli kyllä pitkään aikaan hauskin, harmittomin ja osuvin "moka" pitkään aikaan :)

   Lainaa

  21. Tulos: -80 (112 ääntä)
   Köh: Mua kyl myös ihmetyttää naiset joiden menkat alkaa yllättäen. Eikä mitään tunnetta etukätee? (Itsellä ainakin on) kalenteriin vilkaisu millos oli edelliset? Ja sit vaan yksinkertaisesti perus kuin rakkolaastarikin että skde3 tai tamppooooni mukaan.
   Vähän sama homma. Ja vaikka oikeesti alkaisikin yllätyksenä, ei se oo niin vaikeeta rutistella vessapaperista hätätamppooni/side, toimii ihan tarpeeksi hyvin hetken aikaa jos ja kun ei oo mitään parempaa tarjolla.

   Lainaa

  22. Luovaa kemiaa 6.8.2019 19:05
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Juomari: Toi drinksun nimi oli kyllä pitkään aikaan hauskin, harmittomin ja osuvin “moka” pitkään aikaan
   Jäi kyllä kiinnostamaan, että mitä sisältää drinkki joka maistuu Dr Pepperiltä, mutta ei sisällä sitä. Reseptiä kiitos.

   Lainaa

  23. Tulos: +78 (88 ääntä)
   Köh: Mua kyl myös ihmetyttää naiset joiden menkat alkaa yllättäen. Eikä mitään tunnetta etukätee? [...]
   Itellä ainakin käytössä kuukuppi, joka on ainakin itsestäni epämukavaa laittaa ennen menkkojen alkua. Joten itse odotan että menkat alkavat, tai jos tiedän että en pääse heti sitä laittamaan kun tarvitsee, sitten laitan etuajassa. Mutta se kulkeekin aina ja jokapaikkaan mukana, ettei yllätyksiä satu. Ja yleensä on vielä joku varaside mukana tarvittaessa. Siteen joskus laitankin etuajassa jos en vielä kuppia voi laittaa ja tiedän että menkat kohta alkaa. Ja siitä ettei naiset tiedä omien menkkojensa alkua, kaikilla ne ei ole säännölliset, ja voi olla joskus vaikea arvata alkavatko ne tänään vai huomenna, aamulla vai illalla.

   Lainaa

  24. Tulos: +131 (139 ääntä)
   töhö: Vähän sama homma. Ja vaikka oikeesti alkaisikin yllätyksenä, ei se oo niin vaikeeta rutistella vessapaperista hätätamppooni/side, toimii ihan tarpeeksi hyvin hetken aikaa jos ja kun ei oo mitään parempaa tarjolla.
   Ole iloinen ette omaa runsaita menkkoja sitten. Omani ovat juuri sitä ihanaa laatua jotka alkavat hyvinkin viikon heitolla, mutta sitten kun alkavat niin kyseessä on tuhotulva. Siinä ei jollain vessapaperiklöntilä pitkälle pötkittäisi. Tietysti tämän tiedostavana pyrin pitämään tarvikkeita mukana, mutta kun bussikortti ja puhelinkin voivat kiireisenä aamuna unohtua väärään laukkuun, niin kyllä voi (sillä hetkellä tarpeeton) saniteettipussikin. Kunnollinen nainen heittää aina toiselle tamponin tai siteen jos tarvitaan eikä nillitä että toisella on kuukautiset jotenkin väärin. (Omasta kummallisesta kierrostani on ainakin se hyöty että hyvinvarusteltuna voi olla muille hyödyksi jos itse ei tarvitsekaan).

   Lainaa

  25. Tulos: -148 (156 ääntä)
   Nyt oli kyllä kuvottavan allöttävät päivitykset. Ja kaikki ämmät vielä kiukuttelee katkeruutena vuotavasta alapäästään.

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (40 ääntä)
   Anu ne on vaan vanhemmat. Elämässä on oikeitaki asioita. :)) Jos sä nääntyisit nälkään ja ebolaan nepalissa ja sun vanhemmat ois jo kuollu silloon ku sä olit kahdeksan ja sä jäit hoitamaan vanhimpana lapsena sun viittä ja puolta sisarustas ja nyt sä hautaat sun neljättä lastas ja vielä on 3 sairasta jäljellä, miettisitkö sä silloon sun vanhempia?? :))))) Hä?? Mitä???? :)))))

   Lainaa

  27. Tulos: -8 (44 ääntä)
   Extra päivityksestä tuli mieleen Metallican keikka Hämeenlinnassa. Jotku lähti paineleen pois tunti ennen keikan loppumista ruuhkien takia. Ihime hommaa. Ois jättäny tulematta ja antanu lipun semmoselle joka sitä oikeasti ois tarvinu.

   Lainaa

  28. Tulos: -18 (32 ääntä)
   Juomari: Toi drinksun nimi oli kyllä pitkään aikaan hauskin, harmittomin ja osuvin “moka” pitkään aikaan
   Ei tarvi kirjottaa et "moka". "Feissarimokat ja _muut sosiaalisen median helmet_". Eli edelleenkään nää ei ole pelkkiä mokia.

   Lainaa

  29. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Luovaa kemiaa: Jäi kyllä kiinnostamaan, että mitä sisältää drinkki joka maistuu Dr Pepperiltä, mutta ei sisällä sitä. Reseptiä kiitos.
   Kolaa ja amarettoa

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Thunder: Kannattaakohan Mintun käydä keikoilla jos toisten ihmisten käytös ärsyttää noin paljon… Itseäni ihmismassojen käytös ärsyttää vähintään yhtä paljon, mutta en avaudu somessa siitä, jätän vain keikat/festarit ja muut riskialueet väliin… -.-’
   Niin itseäni ei se massa ja poislähtiät niinkään haitannut, vaan ne saatanan piknikkeiliät jotka makaa maassa ja vie täten puolihehtaaria tilaa muutenkin pienestä alueesta. Jos ette jaksa seisoa tulkaa perkele pyörätuoleilla

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Tuosta extrapäivityksestä tulee myös mieleen ne ärsyttävät ihmiset, jotka kesken keikan alkavat tunkea eteen katsomaan. Toiset ovat odottaneet kauan ja sitten joku (yleensä vahvasti humalassa oleva) tönii ja hyppii eteen.

   Lainaa

  32. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Köh: Mua kyl myös ihmetyttää naiset joiden menkat alkaa yllättäen. Eikä mitään tunnetta etukätee? [...]
   Tähän on pakko kommentoida, että kyllä, ne voivat alkaa ihan superäkillisestikin, ja ainakaan omalla superepätarkalla kierrollani en tiedä edes lääkityksen kanssa viikkoa, saatika päivää, jolloin alkavat. Jos siis alkavat. Eli ei siinä välttämättä mikään kalenteriin vilkaisu ja laskeskelu edellisistä auta sen enempää kuin horoskoopin lukeminen päivän lehdestä. Samaa mieltä kylläkin loppuosasta, en jaksa ymmärtää, miksi kukaan, jolla on kuukautiset liikkuu ulos asunnostaan ilman, että jokin mahdollinen suoja takataskussa. Varsinkin, jos menkat osaa aina yllättää tulollaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Mery: Tuosta extrapäivityksestä tulee myös mieleen ne ärsyttävät ihmiset, jotka kesken keikan alkavat tunkea eteen katsomaan. Toiset ovat odottaneet kauan ja sitten joku (yleensä vahvasti humalassa oleva) tönii ja hyppii eteen.
   ja usein se eteen tunkeva on myös puol metriä pidempi ihminen. "kiitti hei, mä oon tässä ollu jo kaks tuntia varaamassa itelleni hyvää paikkaa, ja nyt sitten nään sun selän

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Lol: Itellä ainakin käytössä kuukuppi, joka on ainakin itsestäni epämukavaa laittaa ennen menkkojen alkua. Joten itse odotan että menkat alkavat, tai jos tiedän että en pääse heti sitä laittamaan kun tarvitsee, sitten laitan etuajassa. Mutta se kulkeekin aina ja jokapaikkaan mukana, ettei yllätyksiä satu. Ja yleensä on [...]
   Vinkki, vesipohjanen liukkari niin ei oo niin ikävä laittaa paikalleen ennakkoon. Mutta nimenomaan vesipohjanen ei mikään muu.

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Protip: Vinkki, vesipohjanen liukkari niin ei oo niin ikävä laittaa paikalleen ennakkoon. Mutta nimenomaan vesipohjanen ei mikään muu.
   Vesi vanhin voiteista

   Lainaa

  36. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Ihminen: Kuukautiset on ihan oikea asia, joka koskettaa puolta ihmiskuntaa suoraan ja loppuja välillisesti. Tykkäisitkö istua tuolilla, joka on sotkettu vereen? Naiset vois pitää muutaman kuukauden lakon suojien käytöstä. Asia tulisi näkyväksi niillekin Taneleille, joiden elämässä ei ole hedelmällisessä iässä olevaa naista. Verta kaikkialla.
   Kun kuuntelee näitä menkkavuodatuksia, tulee ajatelleeksi naisia, joilla ei kuukautisia syystä tai toisesta ole. Ovatko he jotenkin vähemmän naisia kuin seulana vuotavat tapaukset?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Ed Sheeran, konsertti, Dr. Pepper, valelääkäri, terveyssiteet, verot, raha, hinta