Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Onnistuneet treffit

Apua! Miten pääsen mun treffiseurasta eroon?
Onnistuneet treffit

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1029 (1091 ääntä)
      Ihmiset kuitenkin haluaa tietää niin kerron jatkon tolle farkkujutulle: mies otti asian huumorilla mutta romanssia ei ikävä kyllä syntynyt

      Lainaa

    2. Tulos: +205 (223 ääntä)
      näin saat naisia

      Lainaa

    3. Tulos: +972 (990 ääntä)
      Mitäs jos roosa tuumaisit sille miekkoselle että ulos mun talostani ja vauhdilla. Mitä sitä turhia säästelemään. :D

      Lainaa

    4. Tulos: +892 (912 ääntä)
      Jos oisin Roosa Roosan treffeillä, kundi olis lentäny ulos jo 1h 50min sitten.

      Lainaa

    5. Tulos: +911 (929 ääntä)
      No tunti ei nyt ole matka eikä mikään. Voisi muutenkin lähettää takaisin kotiinsa hyvällä omallatunnolla, vaikka takana olisi sadan tunnin matka. Roosa on kasvatettu liian kiltiksi. Ja hänen deittinsä mulkuksi.

      Lainaa

    6. ei jatkoon 30.7.2019 1:23
      Tulos: -371 (511 ääntä)
      Vaakku: Ihmiset kuitenkin haluaa tietää niin kerron jatkon tolle farkkujutulle: mies otti asian huumorilla mutta romanssia ei ikävä kyllä syntynyt
      Olitko täällä kytiksellä milloin sinun oma lähettämä "moka" julkaistaan?

      Lainaa

    7. Tulos: +59 (113 ääntä)
      Ehkä sinin ei kannattaisi miettiä suhdetta ollenkaan, jos samantien alkaa epäilyttää toinen.

      Lainaa

    8. Tulos: +677 (707 ääntä)
      Tosta suihinoton vonkaamisesta ei nyt kukaan deitti voi hämmästyä jos lentää ulos. Kenkää vaan.

      Lainaa

    9. Tulos: -126 (214 ääntä)
      Ehkä Sinin deitti tajusi, että Sini on nettiin koko elämänsä vuodattava someaddikti.

      Lainaa

    10. Tulos: +17 (169 ääntä)
      Nyyppä: Tosta suihinoton vonkaamisesta ei nyt kukaan deitti voi hämmästyä jos lentää ulos. Kenkää vaan.
      Jos ensin lasauttais kengällä sitä toivottua suihin otettavaa, mieluiten jollain talvimonolla, jossa on piikit pohjassa.

      Lainaa

    11. Tulos: -157 (259 ääntä)
      Miksi aina ne, jotka väittää etteivät harrasta yhden illan suhteita harrastavat niitä jatkuvasti?

      Lainaa

    12. Tulos: +169 (207 ääntä)
      Uffe: Jos ensin lasauttais kengällä sitä toivottua suihin otettavaa, mieluiten jollain talvimonolla, jossa on piikit pohjassa.
      Väkivalta on heikkomielinen ratkaisu suulliseen loukkaukseen.

      Lainaa

    13. Tulos: +156 (224 ääntä)
      Uffe: Jos ensin lasauttais kengällä sitä toivottua suihin otettavaa, mieluiten jollain talvimonolla, jossa on piikit pohjassa.
      Mitäpä sanoisit siihen, jos lasauttaisin rystysillä nokkaan jokaista yli kahden promillen humalassa vastaan tullutta ja vonkaamaan tai fyysisesti ahdistelemaan alkanutta naista, mitä olen tavannut? Enpä usko että sanoisit samalla tavalla. Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu ja tuollaiset kommentit tekevät sinusta ihan vitunmoisen idiootin.

      Lainaa

    14. Roskaväen palsta 30.7.2019 13:07
      Tulos: -226 (268 ääntä)
      Toj Karin: Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu ja tuollaiset kommentit tekevät sinusta ihan vitunmoisen idiootin.
      Sellainen paskahousu siellä.

      Lainaa

    15. Rakkauden sokaisema 30.7.2019 13:15
      Tulos: +252 (260 ääntä)
      Jos se deitti keksii "ihme selityksiä miksei voidakaa nähdä" niin selkeästi se ei halua tavata. Miten tuossa tilanteessa ihminen vielä kuvittelee kyseessä olevan "tuleva kumppani"? Vain huono suhde voi alkaa noin.

      Lainaa

    16. Tulos: +182 (242 ääntä)
      wisegyu: Miksi aina ne, jotka väittää etteivät harrasta yhden illan suhteita harrastavat niitä jatkuvasti?
      Ja sinä tiedät muiden ihmisten intiimielämästä miten? Ja mitä helvetin väliä asialla muutenkaan on. Miehetkin saattaisivat saada helpommin sitä römpsykkää, mikäli naista ei aina leimattaisi jakorasiaksi joidenkin ummehtuneiden siveyskäsitteiden pohjalta.

      Lainaa

    17. Tulos: -34 (104 ääntä)
      Toj Karin: Mitäpä sanoisit siihen, jos lasauttaisin rystysillä nokkaan jokaista yli kahden promillen humalassa vastaan tullutta ja vonkaamaan tai fyysisesti ahdistelemaan alkanutta naista, mitä olen tavannut? Enpä usko että sanoisit samalla tavalla. Väkivalta ei ole koskaan ratkaisu ja tuollaiset kommentit tekevät sinusta ihan vitunmoisen idiootin.
      Jos nainen olisi sinun kämpässäsi ja vetäisi housuja pois, pitäisin tekoa ihan oikeutettuna. Eikä tuossa sanota sanaakaan, että olisi humalassa. Tyyppi tullut tunnin matkan eli on ainakin sen verta selvinpäin, että on osannut vieraalle asunnolle suunnistaa.

      Lainaa

    18. Tulos: -149 (195 ääntä)
      Nyyppä: Tosta suihinoton vonkaamisesta ei nyt kukaan deitti voi hämmästyä jos lentää ulos. Kenkää vaan.
      Kuka sanoi ettei suihinottoa tapahtunut? Minun mielestäni nimenomaan tapahtui, koska kundi jäi kämpille.

      Lainaa

    19. Tulos: +202 (222 ääntä)
      Gaius: Kuka sanoi ettei suihinottoa tapahtunut? Minun mielestäni nimenomaan tapahtui, koska kundi jäi kämpille.
      "Asiat meni muutenkin ihan jäätävän kiusalliseksi--" Voi poika, ei sitä suihinottoa tapahtunut.

      Lainaa

    20. Tulos: +57 (69 ääntä)
      Njäh: Jos nainen olisi sinun kämpässäsi ja vetäisi housuja pois, pitäisin tekoa ihan oikeutettuna. Eikä tuossa sanota sanaakaan, että olisi humalassa. Tyyppi tullut tunnin matkan eli on ainakin sen verta selvinpäin, että on osannut vieraalle asunnolle suunnistaa.
      Auttaisiko se sitten jos olisikin humalassa? Jollei osaa juoda niin että omat ja muiden housut pysyvät yllä (ellei ole kyse molemminpuolisesta suostumuksesta) niin ei pidä juoda laisinkaan. (Jos kadulla joku lääppii niin pois lähteminen riittää, mutta sanoisin että omassa asunnossa housutta haahuilevaa joka ei pukeudu ja poistu millään komentamisella saa jo huitaista, mikäli poliisia ei saa paikalle. Naista tai miestä).

      Lainaa

    21. Tulos: +118 (136 ääntä)
      Vaakku: Ihmiset kuitenkin haluaa tietää niin kerron jatkon tolle farkkujutulle: mies otti asian huumorilla mutta romanssia ei ikävä kyllä syntynyt
      Miten tuota muuten voisi ottaa kuin "huumorilla"? Ei ole oikein sosiaalisesti hyväksyttävää suhtautua millään muullakaan tavalla. Todellisuudessa jotkut saattavat tuollaisessa tilanteessa salaa toivoa, että heille edes ehdotettaisiin korvausta pilalle menneestä omaisuudesta. Kyse ei ole välttämättä niinkään rahasta vaan toisten huomioimisesta. Toivottavasti et sanonut miehelle, että toivoitkin hänen ottavan asian huumorilla, ja vaikuttanut siltä, että koko juttu oli sustakin vain hauskaa. Minusta ei ainakaan olisi kivaa, jos joku vain naureskelisi, jos omaisuuttani menisi pilalle. Ehkä olen vain köyhä ja tosikko, mutta jos uusi tuttavuus ei huomioisi tuollaista asiaa, niin en haluaisi nähdä uudestaan.

      Lainaa

    22. Tulos: +10 (46 ääntä)
      ykryh: Miten tuota muuten voisi ottaa kuin “huumorilla”? Ei ole oikein sosiaalisesti hyväksyttävää suhtautua millään muullakaan tavalla. Todellisuudessa jotkut saattavat tuollaisessa tilanteessa salaa toivoa, että heille edes ehdotettaisiin korvausta pilalle menneestä omaisuudesta. Kyse ei ole välttämättä niinkään rahasta [...]
      Eihän tuossa sanotakaan, etteikö korvausta olisi tarjottu. Itse olettaisin että on. Toive huumorilla suhtautumiseen voi myös tarkoittaa sitä, ettei toivon mukaan ollut mitkään lempifarkut kyseessä. Tai vaihtoehtoisesti huumorilla suhtautumista siihen, että mitähän nyt lähtiessä pukisi päälle ku farkut on syöty... Noh, onneksi epäilet itsekin olevasi tosikko kun oletat asioiden olevan huonommin kuin ne välttämättä on.

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (32 ääntä)
      Todellisuudessa jotkut saattavat tuollaisessa tilanteessa salaa toivoa, että heille edes ehdotettaisiin korvausta pilalle menneestä omaisuudesta. Kyse ei ole välttämättä niinkään rahasta [...]
      Sitten taas jos on joviaali rahamies niin voi vain naurahtaa, että kylläpä koiralle denimi maistui.

      Lainaa

    24. Tulos: -56 (76 ääntä)
      Sprinkles: Ja sinä tiedät muiden ihmisten intiimielämästä miten? Ja mitä helvetin väliä asialla muutenkaan on. Miehetkin saattaisivat saada helpommin sitä römpsykkää, mikäli naista ei aina leimattaisi jakorasiaksi joidenkin ummehtuneiden siveyskäsitteiden pohjalta.
      Eihän kyse ollut mistään siveyskäsityksistä vaan siitä miksi sellaisten ihmisten tarvitsee mainostaa etteivät harrasta yhden illan juttuja, jotka niitä juuri harrastavat. Taisi osua johonkin henkilökohtaiseen traumaan taas.

      Lainaa

    25. Tulos: -67 (97 ääntä)
      Ällöttää nämä irtoseksillä kehuskelijat. Säälittävää sakkia.

      Lainaa

    26. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Njäh: Karin
      Jos nainen ei käyttäydy itse väkivaltaisesti, niin mikä helvetti siitä tekee oikeutettua? Muija lentäis käytävään pukeutumaan joko vapaaehtoisesti tai tarpeellisia voimakeinoja käyttämällä, mutta lyöminen tai potkiminen ei koskaan kuulu tarpeellisiin voimakeinoihin muuten kuin viimeisenä puolustuskeinona.

      Lainaa

    27. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Melkein meni lainaus oikein. Löydätte kommentin lainattua nimimerkkiä klikkaamalla.

      Lainaa

    28. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Voi reppanaa, niin kiltti ettei kehtaa laittaa tyyppiä tunnin matkalle takaisin. Eihän tuo ole matka eikä mikään.

      Lainaa

    29. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Mikäänhän tässä ei kerro että Janna ja "Romeo" olisivat seksiä harrastaneet, joten turha tuomita. Jopa ensitreffeiltä voi mennä/jäädä toisen luokse ihan vain nukkumaan, jos treffit on menneet hyvin. Harvemmin itsekään nukun farkut jalassa. Ja varmaan koiralle olis mieluummin kalsarit maistunut, jos sellaset olis ollu tarjolla.

      Lainaa

    30. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Titaani: Harvemmin itsekään nukun farkut jalassa. Ja varmaan koiralle olis mieluummin kalsarit maistunut, jos sellaset olis ollu tarjolla.
      Olin kerran naisystäväni kanssa yötä tätini luona Tampereella. Täti nukkui omassa makuuhuoneessaan, me vierashuoneessa. Aamulla huomasin että tätini mäyräkoira oli sitten yöllä käynyt pistelemässä poskeensa sekä minun että naisystäväni alushousut.

      Lainaa

    31. Tulos: -1 (3 ääntä)
      https://www.feissarimokat.com/2015/06/ihmebooli/

      Lainaa

    32. Tulos: -10 (12 ääntä)
      Tahtoisin Roosan kanssa treffeille. Ei voi olla kovin paha ihminen jos ei tuollaista kusipäätä heitä heti pihalle kuten kuuluisi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, farkut, housut, koirat, deitti, Badoo, Mikko, treffit, eroon