Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huolestunut äiti, osa 2

Hyviä rangaistuksia teinille? Aresti ei nyt riitä.
Huolestunut äiti, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 95 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1273 (1381 ääntä)
   Ei luoja

   Lainaa

  2. Mustalaisnaamio 25.7.2019 2:11
   Tulos: +1446 (1516 ääntä)
   Homous voi iskeä minä hetkenä tahansa.

   Lainaa

  3. Tulos: +1704 (1756 ääntä)
   Kajaali on porttihuume homouteen

   Lainaa

  4. Hightower73 25.7.2019 2:41
   Tulos: +1757 (1977 ääntä)
   Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapillu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla "miesmäisiä" ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien "pitää" olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä mutsin kanssa koska hänen konservatiiviseen kiihkoiluun on nykyään tullut vielä Jeesusjutut mukaan... Asun tosiaan miehen kanssa nykyisin ja voin melkein tänne saakka aistia muten mamma rukoilee sormet lukossa minun "eheytymistäni" jossain siellä Pohojammaan lakeuksilla

   Lainaa

  5. Tulos: +629 (711 ääntä)
   Surullista

   Lainaa

  6. Tulos: +385 (469 ääntä)
   Masa: Kajaali on porttihuume homouteen
   Jep, koitin kanssa järkeillä logiikkaa tästä. Ok, ei hyväksy homoutta mutta että yrittää ... voittaa? sen homouden jotenkin. Kunnon strutsi-taktiikka elämään.

   Lainaa

  7. Tulos: +590 (686 ääntä)
   Poika raukka, ei ole helppo elämä hänellä, vaikka ouskin hetero. Ois Anne saanu olla lisääntymättä. Pahaa tekee.

   Lainaa

  8. Tulos: +881 (955 ääntä)
   Oma poika on vielä pieni, mutta hän saa kyllä teininä maalata itsensä vaikka sormiväreillä siniseksi jos niin haluaa. Miten jotkut vanhemmat jaksaa huolestua tuollaisista harmittomista pikkujutuista? Ja jos lapsen "oikea" seksuaalinen suuntautuminen on joku äidinrakkauden ehto, niin kannattaa kyllä harkita äitiydestä luopumista.

   Lainaa

  9. Tulos: +340 (376 ääntä)
   Jos olis ollut Kiss:in tai Turmion kätilöiden keikka niin poika pitäs varmaan polttaa roviolla.

   Lainaa

  10. Tulos: +741 (805 ääntä)
   Tästä tuli kyllä pelkästään paha mieli. Äiti on ihan hukassa itsensä ja vanhemmuuden kanssa, mutta kärsijä on kyllä lapsi. Ja ton ikäisen kanssa saa aikaan pysyvää vahinkoa.

   Lainaa

  11. Tulos: +648 (712 ääntä)
   Toivottavasti pojalla on edes joku turvallinen aikuinen elämässään, joka rakastaa häntä juuri sellaisena kuin hän on. Äiti saisi nyt mennä itseensä ja miettiä omia arvojaan. Jos sukupuolirooleista pidettäisiin edelleen kynsin ja hampain kiinni, olisi hänelläkin aika paljon surkeampi elämä.

   Lainaa

  12. Tulos: +456 (504 ääntä)
   Siis nuori laittanut festarilookin ja siitä seuraa jotain - homoutta? Ellei kyseiset festarit ollet Pridet niin en edes sitä luulisi. Antaisi äiti poikansa olla! T. Mummu

   Lainaa

  13. Piisamirotta 25.7.2019 7:23
   Tulos: +528 (580 ääntä)
   Nyt on kyllä äiti ihan itse sen arestin tarpeessa. Kolmeksi päiväksi omaan huoneeseen miettimään, että miten tuli hölmöiltyä.

   Lainaa

  14. Tulos: -68 (200 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Idiootteja on kohtuuttoman paljon nimenomaan Pohjanmaalla ja Savossa, mutta savolaiset ovat vaarattomampia.

   Lainaa

  15. Tulos: -221 (281 ääntä)
   Traumcity: Jep, koitin kanssa järkeillä logiikkaa tästä. Ok, ei hyväksy homoutta mutta että yrittää … voittaa? sen homouden jotenkin. Kunnon strutsi-taktiikka elämään.
   Minä en hyväksy typeryyttä ja sinä olet typerä, ellet "hyväksy" synnynnäistä piirrettä.

   Lainaa

  16. Nimimerkki 25.7.2019 8:04
   Tulos: -551 (743 ääntä)
   Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta näkisin, että homo on eri asia kuin hintti. Hintti on mies joka on aivan totaalisen ylihomo ja näyttää sen kaikille ja kaikella tavoin. kävelytyyli on naisellisempi, kuin catwalk malleilla, puhe täytyy vääntää mahdollisimman neitimäiseksi, jne. Nämä tyypit myös puhuvat seksiseikkailuistaan avoimesti, aivan kun kaikki haluaisivat kuulla. Tekeevät itsestään aina numeron kun mahdollista. Näistä en pidä. Homo on homo ja käsittääkseni osaa käyttäytyä aivan normaalisti, niin kuin muutkin ihmiset.

   Lainaa

  17. Nimimerkki 25.7.2019 8:10
   Tulos: -461 (627 ääntä)
   Pointtini on, että jos olet homo ja käyttäydyt kun mikäkin hintti, niin voit olla varma, että sinua arvostellaan sen takia. Samalla tavalla arvosteltaisiin heteroa joka käyttäytyy kuin mikäkin kakara. Eräs homo kertoi minulle, että häntä ärsyttää pridet sun muut hinttibileet paljon. Siksi, että ne eivät edistä ihmisten mielipiteitä paremmiksi homoista, koska see on lähinnä juuri sitä hinttipelleilyä. Hän ei missään nimessä haluaisi leimautua sellaiseksi dildo perseessä pridessä liputtavaksi nahkahomoksi.

   Lainaa

  18. Tulos: +112 (164 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Homoushan on sairaus josta voi parantua jumalan avulla. Eiku...

   Lainaa

  19. Tulos: +218 (250 ääntä)
   Aallot: Minä en hyväksy typeryyttä ja sinä olet typerä, ellet “hyväksy” synnynnäistä piirrettä.
   Luetun ymmärtäminen ohoi

   Lainaa

  20. Tulos: +228 (258 ääntä)
   Aallot: Minä en hyväksy typeryyttä ja sinä olet typerä, ellet “hyväksy” synnynnäistä piirrettä.
   Sinä olet typerä, koska et ymmärtänyt Traumcityn kommenttia. Mutta hyväksyn sen, että olet typerä.

   Lainaa

  21. Tulos: +145 (165 ääntä)
   "kai sillä on oma kirves jo" sai kyllä mun naurulihakset sytkimään! :D (ja ruutuun räkäroiskeita..)

   Lainaa

  22. Tulos: +164 (230 ääntä)
   Taustalla voi olla muutakin ja alkaa pikkujutuista. Mitä ihmettä. Tämmöset pimeät naisihmiset ovat joko täysin sivistymättömiä koulupudokkaita tai sitten fanaattisen uskonollisia sekopäitä. Surku pojan vuoksi.

   Lainaa

  23. Tulos: +75 (127 ääntä)
   Näin niitä Jeffrey Dahmereita syntyy. Hyvää työtä Anne.

   Lainaa

  24. Tulos: +164 (208 ääntä)
   Hmm... Kyllä miä olen monta kertaa laittanut miehelle (varsinkin nuorempia kun oltiin) "hirveet kajalit" keikalle tai festareille.

   Lainaa

  25. yli opisto hörhö 25.7.2019 9:33
   Tulos: +369 (423 ääntä)
   Nämä äidit sitten muutaman vuoden päästä kirjoittelee lehtien mielipidepalstalle miten itsekkäitä lapset on nykyään kun eivät soita, eivät käy eivätkä varsinkaan anna mahdollisten lastenlapsien käydä kylässä. Voisi itsekukin aina katsoa vähän peiliin. Yleensä kun noille "hylkäämisille" kun on aina jonkinlaiset perusteet. Ei itseäni ainakaan huvittais olla tekemisissä ihmisten kanssa jotka ei hyväksy minua sellaisena kuin olen.

   Lainaa

  26. Kirjautuminen epäonnistui 25.7.2019 10:10
   Tulos: +29 (63 ääntä)
   Pirjo: Luetun ymmärtäminen ohoi
   Niin, ja huomauttaa tekee mieli että eikö typeryys jos mikä ole synnynnäinen piirre?

   Lainaa

  27. Tulos: +290 (362 ääntä)
   Nimimerkki: Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta näkisin, että homo on eri asia kuin hintti. Hintti on mies joka on aivan totaalisen ylihomo ja näyttää sen kaikille ja kaikella tavoin. kävelytyyli on naisellisempi, kuin catwalk malleilla, puhe täytyy vääntää mahdollisimman neitimäiseksi, jne. Nämä tyypit myös puhuvat [...]
   "Saa olla homo, mutta ei niin, että häiritsee minua." Jos jonkun puhe- ja kävelytyyli ärsyttää näin paljon, kannattaa laittaa Annelle kosinta. Voi olla sielunkumppanisi.

   Lainaa

  28. Tulos: +234 (262 ääntä)
   En nyt saanut ihan selvää, onko huolenaihe homous vai heviys. Veikkaan kuitekin, ettei kajalin kieltämisellä ole kumpaankaan vaikutusta.

   Lainaa

  29. Tulos: +117 (163 ääntä)
   Isäni taisi myös uskoa meikkien johtavan homouteen, muttei vaan uskaltanut myöntää asennevammaansa ääneen. Kielsi muuten vaan kajaalin, "väärät harrastukset" ja erikoiset vaatteet sen enempää perustelematta, miksi kaikki on kielletty. Äitipuoli taasen tuntui pelkäävän, että liika meikki on yleinen merkki rappiollisista elämäntavoista. :D Maailma muuttuu, mutta jotkut ihmiset ei.

   Lainaa

  30. Tulos: +180 (218 ääntä)
   Kyllä se lapsi kärsii jo ihan siitäkin ideologiasta että sitä rangaistaan siitä että se koittaa pitää hauskaa. Ja sitten ihmetellään avioliitoissa että miksi aviomies ei puhu tunteistaan kun siltä on koko iän tukahdutettu kaikki pois mikä ei ole yhteiskunnan mielestä "miesmäistä". Hyvä lisä oli Jennalta loppuun! :D

   Lainaa

  31. Meikämandoliini 25.7.2019 12:07
   Tulos: +121 (171 ääntä)
   Voi jumalauta että pistää vihaksi tuollaiset ihmiset. Jättäisivät lisääntymättä omien lastensa pysyvän arpeuttamisen sijasta.

   Lainaa

  32. Tulos: +200 (236 ääntä)
   "Ei näytä kärsivän arestista tarpeeksi". "Tässä voi olla taustalla muutakin." Epäileekö Anne poikaansa transsukupuoliseksi, homoksi vai hevariksi? En usko että yksikään lähtee meikin kieltämisellä minnekkään. Itseltäni yritettiin lapsena kieltää metallimusiikki ja sen kuunteleminen kotona varsin huonolla menestyksellä, jos joku todella pitää jostain niin ei sitä makua saa muutettua millään arestilla tai puhelinkiellolla. Toivottavasti Annen lapsi älyää äitinsä idioottimaisuuden ja katkaisee välit, jollei hän tuosta fiksuunnu. Paljon.

   Lainaa

  33. Tulos: +257 (329 ääntä)
   Nimimerkki: Pointtini on, että jos olet homo ja käyttäydyt kun mikäkin hintti, niin voit olla varma, että sinua arvostellaan sen takia. Samalla tavalla arvosteltaisiin heteroa joka käyttäytyy kuin mikäkin kakara. Eräs homo kertoi minulle, että häntä ärsyttää pridet sun muut hinttibileet paljon. Siksi, että ne eivät edistä [...]
   Eli homo saa olla homo, mutta vaan niin kauan kuin ei mitenkään erotu heteroista? Kaverillasi on muuten vähän ehkä väärä kuva prideista, mikä ei tosin yllätä, jos ei ole itse osallistunut vaan kuuntelee vaan aito avioliitto -pellejen kuvailua tapahtumasta. Vaikka luulisitkin olevasi jotenkin suvaitsevainen, tämä on kyllä aika rankkaa homofobiaa jo. Hintti ei ole mikään neutraali termi, etkä voi heitellä sitä vain siksi, että jonkun ulkonäkö tai puhetyyli ei sua miellytä. Menisit itseesi ja opettelisit käytöstapoja. Lyön myös vetoa, ettet ole koskaan tavannut kuvailemasi kaltaista "hinttiä". Ihan sillä perusteella, että itse aktivistina, prideilla ja homoklubeilla käyvänä homona en ole ikinä törmännyt kuin yhden käden sormilla mitattavaan määrään näitä. Ja saman verran ellei enemmänkin urpoja on ihan valtaväestössäkin. Homokulttuuri on ollut niin pitkään niin undergroundia, että on ihan ymmärrettävää, että sinne on syntynyt omia tyylisuuntauksiaan ja käytösmallejaan. Se ei ole huono asia (eikä hyvä, vaan neutraali, tavallinen ilmiö) vain siksi, että se on erilainen kuin mihin olet tottunut.

   Lainaa

  34. Tulos: +230 (272 ääntä)
   Muutenkin, vaikka aresti olisikin annettu ihan syystä (mitä se ei nyt ollut), niin "ei kärsi tarpeeksi" on vanhemmalta kohtuullisen psykoottinen kommentti? Rangaistusten tehtävä kuitenkin lienee asettaa rajoja, eikä tehdä lapsen elämästä mahdollisimman ikävää.

   Lainaa

  35. Tulos: +145 (177 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Tällaisia kokemuksia kun lukee, ei enää ihmetytä yhtään miksi niin moni mies Suomessa masentuu. Jos omille vanhemmillekin lapsen persoonaa tärkeämpää on se, miten hyvin näyttelee ulkoa päin kerrottua roolia...tsemppiä sulle ja onneksi olet päässyt tuolta kotkalta karkuun (Y)

   Lainaa

  36. Tulos: +141 (191 ääntä)
   Nimimerkki: Pointtini on, että jos olet homo ja käyttäydyt kun mikäkin hintti, niin voit olla varma, että sinua arvostellaan sen takia. Samalla tavalla arvosteltaisiin heteroa joka käyttäytyy kuin mikäkin kakara. Eräs homo kertoi minulle, että häntä ärsyttää pridet sun muut hinttibileet paljon. Siksi, että ne eivät edistä [...]
   Miksi arvosteltais? Saa olla kyllä just sellainen kun haluaa, eikä ole sun paikkas alkaa luokittelemaan heitä pukeutumisen, käytöksen, eleiden tai minkään muun perusteella. Hyvä, että nämä ihmiset uskaltaa nykypäivänä olla juuri sellaisia kuin ovat ilman, että heitä sen takia arvostellaan noin tökerösti. Voisit miettiä, paljon se saattaa vaatia kanttia joltakin, esim. seksuaalivähemmistöön kuuluvalta tai muuten vaan "tosi erilaiselta", kävellä kadulla sellaisena kuin todella on, ja sit tulee joku tollanen kuin sinä sanomaan, et "jos käyttäydyt noin niin me varmasti arvostellaan. Oo normaali". Ei, ei näin. Toi ei ole suvaitsevaisuutta. Oon ajoittain seurannut Youtubessa yhden tosi symppiksen homokundin kanavaa, joka just diggaa meikkaa ja pukeutua mimmien vaatteisiin. Aivan ihana kundi, positiivinen asenne, älykäs ja vieläpä helkkarin hyvä meikkaaja. Eikä ollut mukavaa kuultavaa, kun hän kertoi videollaan millaista arvostelua joutuu ajoittain kestämään kulkiessaan kadulla, kun ohikulkijat haukkuu hintiksi ja miks lie. Suosittelisin sullekin. Ehkä se avaisi sun silmiäs vähän. Kannattais ehkä yrittää katsoa pintaa syvemmälle.

   Lainaa

  37. Tulos: +169 (215 ääntä)
   Nimimerkki: Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta [...]
   Näitähän täällä on tullut vastaan ennenkin. "En ole rasisti/sovinisti/homofoobikko/mielensäpahoittaja, mutta olen kuitenkin"

   Lainaa

  38. Tulos: +161 (181 ääntä)
   Turhaa jauhaa homoista, normaaleista, sukupuolirooleista etc. Pojasta on tulossa ihan tavallinen saatananpalvoja eli syytä huoleen.

   Lainaa

  39. Vuoden äiti 25.7.2019 15:59
   Tulos: +64 (110 ääntä)
   Raamatulla päähän ja sitten roviolle, eiköhän opi poika homostelemaan. Mikä ihmisiä vaivaa? Pojalla oli kajalia. Mitä sitten? Ei meikkaaminen ketään satuta.

   Lainaa

  40. Tulos: +101 (123 ääntä)
   "Se voi alkaa ihan pikkujutuista." Niin mikä? Ura sarjamurhaajana?

   Lainaa

  41. Tulos: +125 (179 ääntä)
   Nimimerkki: Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta näkisin, että homo on eri asia kuin hintti. Hintti on mies joka on aivan totaalisen ylihomo ja näyttää sen kaikille ja kaikella tavoin. kävelytyyli on naisellisempi, kuin catwalk malleilla, puhe täytyy vääntää mahdollisimman neitimäiseksi, jne. Nämä tyypit myös puhuvat [...]
   En inhoa homoja, mutta. Onko sulle ikinä tullut mieleen, että nämä sinun kammoamien "ylihomojen" naiselliset piirteet voivat olla heissä olemassa ihan luonnostaan ja osana persoonaa, eikä mikään väkisin väännetty trendijuttu? Jos joku ihan sukupuolesta riippumatta tuntee itsensä hyvin naiselliseksi, pitääkö sen sinun kaltaisten mieliksi esittää jotain muuta ja sensuroida omaa olemistaan? Ahdistaako sinua muuten samalla tavalla myös oikein äijämäisen oloiset naiset, vai onko heidän luvallista näyttää ja käyttäytyä miesmäisesti?

   Lainaa

  42. Tulos: +78 (116 ääntä)
   Kyllähän kajaleita on rokkaripojilla ollut aina. Tuskin liittyy homouteen. (Tarkennus väärinymmärrysten varalta: Minulla ei ole mitään homoja vastaan.)

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (60 ääntä)
   Enna: Oma poika on vielä pieni, mutta hän saa kyllä teininä maalata itsensä vaikka sormiväreillä siniseksi jos niin haluaa. Miten jotkut vanhemmat jaksaa huolestua tuollaisista harmittomista pikkujutuista? Ja jos lapsen “oikea” seksuaalinen suuntautuminen on joku äidinrakkauden ehto, niin kannattaa kyllä harkita äitiydestä luopumista.
   Miten äitiydestä luovutaan?

   Lainaa

  44. Tulos: +55 (99 ääntä)
   Tulipa vaan paha mieli tästä "mokasta". Tuo äiti on ihan pihalla! Jos oliskin homo, siihen ei voi vaikuttaa, kuten ei heterouteenkaan. Ja kun tuossa ei todennäköisesti ole edes kyse homoudesta.

   Lainaa

  45. Bukkake Randelin 25.7.2019 22:23
   Tulos: -36 (84 ääntä)
   Nimimerkki: Pointtini on, että jos olet homo ja käyttäydyt kun mikäkin hintti, niin voit olla varma, että sinua arvostellaan sen takia. Samalla tavalla arvosteltaisiin heteroa joka käyttäytyy kuin mikäkin kakara. Eräs homo kertoi minulle, että häntä ärsyttää pridet sun muut hinttibileet paljon. Siksi, että ne eivät edistä [...]
   KUSE SUUHUS NIMIMERKKI!!!!

   Lainaa

  46. Tulos: +64 (104 ääntä)
   Ja vielä rankasee toista tuollasista asioista. Poikaparka varmaan istunu arestia puolet elämästään.

   Lainaa

  47. Roskaväen palsta 26.7.2019 0:28
   Tulos: -69 (129 ääntä)
   En hyväksy ketään teistä moralisteista. Suvaitsevaisuus on paskaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Homous voi iskeä minä hetkenä tahansa.
   Se voi alkaa ihan pikku jutusta.

   Lainaa

  49. Tulos: +82 (86 ääntä)
   Piupali: Hmm… Kyllä miä olen monta kertaa laittanut miehelle (varsinkin nuorempia kun oltiin) “hirveet kajalit” keikalle tai festareille.
   Onko hän homo nyt?

   Lainaa

  50. Tulos: +62 (92 ääntä)
   En jaksanut kommentteja lukea, mutta mainitaan omakohtaisesti, että kajalia, kynsilakkaa, kulmakynää, luomiväriä ja puuteria on tullut käytettyä festareilla ja keikoilla yms. ja ihan heterona olen kuitenkin aina "pysynyt"... en nyt keksi mitä joku aresti olisi asiaan auttanut. Homottelu ei ole satuttanut sen enempää, vaikka sitäkin on tullut vastaan. Varmasti ei mahdu kaikkien ajatusmaailmaan suuntaan tai toiseen, mutta ei jaksa kiinnostaa.

   Lainaa

  51. Tulos: +19 (73 ääntä)
   Roskaväen palsta: En hyväksy ketään teistä moralisteista. Suvaitsevaisuus on paskaa.
   Voi harmi. Putinistin hyväksymiset on varmasti meille normaaleille ihmisille hirmutärkeitä.

   Lainaa

  52. pinkki puudeli 26.7.2019 7:25
   Tulos: +20 (70 ääntä)
   Cuckoo: Miten äitiydestä luovutaan?
   No siten että luovutetaan lapsi kokonaan isälle tai lähimpään lastenkotiin kasvatettavaksi.

   Lainaa

  53. Tulos: +58 (78 ääntä)
   Yksi sana: Dingo. Muistaako joku vähän vanhempi oliko vanhemmat yhtä järkyttynritä nuorten miesten kajaleista kasarilla? Kun mä en muista tavanneeni sellaista. Mutta voi olla että olin onnekas, kyllähän vastaavaa on ollut, 60-luvulla tais nousta haloo miesten "pitkästä" tukasta Beatlesien noustua kuuluisuuteen.

   Lainaa

  54. Tulos: +74 (118 ääntä)
   Joo-o, traumat ja mielenterveyden häiriöt voi alkaa kehittyä pikkujutuista. Ei varmaan kannata ihmetellä, jos 18 ikävuoden ja omilleen muuton jälkeen ei pojasta paljoa kuulu.

   Lainaa

  55. Tulos: -108 (166 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Eli äitisi huoli oli asiallinen. Pojasta kasvoi hinttari.

   Lainaa

  56. raamattuvyöhykkeellä 26.7.2019 13:59
   Tulos: +34 (84 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Onnittelut kun tajusit jättää Suomen bible beltin. Meno on joskus ihan naurettavan hysteeristä vaikka päällepäin ollaan niin rehevää.

   Lainaa

  57. Sukupuolivarianssi 26.7.2019 14:19
   Tulos: +72 (126 ääntä)
   Nimimerkki: Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta näkisin, että homo on eri asia kuin hintti. Hintti on mies joka on aivan totaalisen ylihomo ja näyttää sen kaikille ja kaikella tavoin. kävelytyyli on naisellisempi, kuin catwalk malleilla, puhe täytyy vääntää mahdollisimman neitimäiseksi, jne. Nämä tyypit myös puhuvat seksiseikkailuistaan avoimesti, aivan kun kaikki haluaisivat kuulla. Tekeevät itsestään aina numeron kun mahdollista. Näistä en pidä. Homo on homo ja käsittääkseni osaa käyttäytyä aivan normaalisti, niin kuin muutkin ihmiset.
   Nimimerkki: Pointtini on, että jos olet homo ja käyttäydyt kun mikäkin hintti, niin voit olla varma, että sinua arvostellaan sen takia. Samalla tavalla arvosteltaisiin heteroa joka käyttäytyy kuin mikäkin kakara. Eräs homo kertoi minulle, että häntä ärsyttää pridet sun muut hinttibileet paljon. Siksi, että ne eivät edistä ihmisten mielipiteitä paremmiksi homoista, koska see on lähinnä juuri sitä hinttipelleilyä. Hän ei missään nimessä haluaisi leimautua sellaiseksi diIdo perseessä pridessä liputtavaksi nahkahomoksi.
   Luepas tämä uudestaan ajatuksella: "Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta näkisin, että homo on eri asia kuin hintti. Hintti on mies joka on aivan totaalisen ylihomo ja näyttää sen kaikille ja kaikella tavoin." Eli onko sinulla jotain homoja vastaan vai ei? Jos kerran "ylihomo" olemus on paha asia, jolle on ihan oma haukkumanimikin? Onneksi nämä viestit eivät näytä saaneen paljon kannatusta. Pointti siinä että "jokainen voi olla oma itsensä" on juuri se, että jokainen voi olla oma itsensä ilman tällaista kyttäämistä ja tuomitsemista. Tavallaan ymmärrän ihmisiä, joiden mielestä "hinttihomot esittää", "transsukupuoliset esittää", "rekkalesbot esittää" jotain (kun täsmää sukupuolistereotypioihin). Tällaiset puhujat luultavimmin yrittävät itse asettua homon tai transsukupuolisen kenkiin ja koska se ei ole heidän juttu, he itse todellakin esittäisivät jotain, eikä tällainen normista poikkeavuus siksi tuntuisi luonnolliselta. Siitä sitten vedetään johtopäätös, ettei kukaan voi aidosti olla erilainen kuin minä > kaikki erilaiset esittää. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöillä kuitenkin on oikeus ilmaista itseään normeista poikkeavilla tavoilla, jos ne heistä tuntuvat omilta. Kutsuisiko Nimimerkki feminiinistä naista "kakaraksi"? Eikö Nimimerkin mielestä heteromiehet ikinä rehentele seksikokemuksillaan? Luuleeko Nimimerkki, että heteromiesten jatkuva seksiläppä ja se, että tekevät itsestään numeron, kiinnostaa kaikkia? Toisin sanoen homo on mielestäsi hyvä homo vain, jos se esittää heteroa eikä mitenkään erotu homoudensa perusteella joukosta? Mielestäni Pridejä tarvitaan niin kauan, kun hintti on haukkumasana ja jokaista massasta erottuvaa saa oletusarvoisesti haukkua tai ajatellaan, että kaikki homot nyt sitten varmaan on samanlaisia (stereotyyppisiä "ylihomoja hinttejä"). Erilaisuus ja suvaitsevaisuus kunniaan, kiitos.

   Lainaa

  58. Tulos: +21 (75 ääntä)
   Cuckoo: Miten äitiydestä luovutaan?
   Esim. siten, että ensin kun ajatellaan että olisi kiva saada lapsia, mutta siten huomataan että oltaisiinkin aika paskoja vanhempina ja kasvattajina, niin luovutaan koko ajatuksesta hankkia lapsia. Tadaa.

   Lainaa

  59. Sukupuolivarianssi 26.7.2019 14:51
   Tulos: +61 (97 ääntä)
   yli opisto hörhö: Nämä äidit sitten muutaman vuoden päästä kirjoittelee lehtien mielipidepalstalle miten itsekkäitä lapset on nykyään kun eivät soita, eivät käy eivätkä varsinkaan anna mahdollisten lastenlapsien käydä kylässä. Voisi itsekukin aina katsoa vähän peiliin. Yleensä kun noille “hylkäämisille” kun on aina jonkinlaiset [...]
   Tai kun teini "ihan yllättäen" uhkaa joskus vuoden päästä karata kotoa ja kaiken olen aina tehnyt häntä ajatellen ja hänelle uhraten. Joillain vanhemmilla kun on sellainen ajatus, että vastapalveluksena vanhemman uhrauksille lapsen tulisi pyrkiä olemaan täysin vanhemman ihanteiden mukainen. Kumppania, vaatemakua ja ammattia myöten. Ei. Vanhempi valitsi saattaa lapsen maailmaan, lapsella ei ollut mitään sanaa tähän asiaan. Jokaisen vanhemman pitäisi lähteä siitä ajatuksesta liikkeelle, että on etuoikeutettu, kun saa seurata ja tukea uuden ihmisyksilön kasvua ja kehitystä. Ei siitä ajatuksesta, että itsellä on jokin jumalainen sananvalta tämän yksilön elämään. Ja mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa, sitä vähemmän vanhemmalla on (laillista) sananvaltaa hänen henkilökohtaisiin asioihinsa. Jos vanhempi nyt kuitenkin haluaa jonkinmoisen mahdollisuuden vaikuttaa lapsensa kehitykseen, kannattaa koittaa olla reilu ja rehellinen, sekä pyrkiä neuvottelemaan ristiriitatilanteissa - sen sijaan, että itsevaltiaan elkein määrää että tämä asia on pannassa kun minä sanon niin. Silloin lapsi saattaa kuunnella vanhempansa ohjeita vielä aikuisenakin.

   Lainaa

  60. perunakauppias 26.7.2019 17:29
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Enna: Oma poika on vielä pieni, mutta hän saa kyllä teininä maalata itsensä vaikka sormiväreillä siniseksi jos niin haluaa. Miten jotkut vanhemmat jaksaa huolestua tuollaisista harmittomista pikkujutuista? Ja jos lapsen “oikea” seksuaalinen suuntautuminen on joku äidinrakkauden ehto, niin kannattaa kyllä harkita äitiydestä luopumista.
   Abortti voi olla aika tuomittavaa tuossa vaiheessa kun lapsi on jo 16v.

   Lainaa

  61. Hattarapilvi 26.7.2019 18:26
   Tulos: +38 (88 ääntä)
   Mä niiin toivon että toi "äiti" näke nämä kommentit täällä! Ja pojalle toivon todellakin fiksumpia aikuisia ympärilleen. (.___.)

   Lainaa

  62. St. Vitus Dance 27.7.2019 8:32
   Tulos: -36 (74 ääntä)
   Roskaväen palsta: En hyväksy ketään teistä moralisteista. Suvaitsevaisuus on paskaa.
   Itse olet paskaa. Oikein paksua paskaa. Paskaläjä. Katoa maailmasta.

   Lainaa

  63. Maailma muuttu 27.7.2019 19:25
   Tulos: -36 (100 ääntä)
   Ensin homofiilit, sitten pedofiilit.

   Lainaa

  64. Tulos: -20 (56 ääntä)
   Annen olisi hyvä tutusta Vesilahden kirkkoherraan. Googlella löytyy hyviä juttuja. Että voikin olla pieni maalaiskunta, jossa kaikille on fine että pappi (mies) meikkaa ja pukeutuu kuten haluaa, "naisellisesti" voisi joku sanoa.

   Lainaa

  65. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Luulin saaneeni bussissa homouden, kun painoin Stop-nappia. Hain varulta antibiootteja lääkäristä.

   Lainaa

  66. Tulos: -11 (61 ääntä)
   Hightower73: Oma mutsi oli just tuollainen hiekkapⅰIIu konservatiivitantta kun olin saman ikäinen. Kaikki mun tekemiset ym. piti olla “miesmäisiä” ja lähinnä ämmää kiinnosti se mitä MUUT ajattelee hänestä jos poika ei olekaan sellainen kuin poikien “pitää” olla. Lähdin 18v kotoa enkä ole nykyään oikein minkäänlaisissa väleissä [...]
   Oletpa itse sitten niin sivistynyt, "hiekkapillu yms". T itsekin homo

   Lainaa

  67. Tulos: +31 (59 ääntä)
   Nimimerkki: Itselläni ei ole mitään homoja vastaan, mutta näkisin, että homo on eri asia kuin hintti. Hintti on mies joka on aivan totaalisen ylihomo ja näyttää sen kaikille ja kaikella tavoin. kävelytyyli on naisellisempi, kuin catwalk malleilla, puhe täytyy vääntää mahdollisimman neitimäiseksi, jne. Nämä tyypit myös puhuvat [...]
   Ja tässä tulikin hyvin täyteen koko päivän annos seksismiä, kiitos siitä! Ajatus siitä, ettei miehet saisi käyttäytyä feminiiniseksi katsotulla tavalla on seksististä, ihan samalla tavalla kuin muukin sukupuolen perusteella tehtävä rajoittaminen. Ja jos rajoitteet sen lisäksi/sijaan liittyy homouteen, on se homofobista. Ei oo vissiin käynyt mielessä, että homot voi olla henkisesti vapaampia (ympäristöstään riippuen) olla omia itsejään, eli tuoda myös ne feminiiniset puolet rohkeasti esiin, kuin heterot. Tämä siksi, että homon ei tarvitse pelätä tulla nähdyksi homona, mikäli se vain on tarpeeksi turvallista. Eli ei kyse ole siitä, että feminiiniset homot jotenkin "vääntäisi" yhtään mitään, vaan päinvastoin juuri siitä, ettei heillä ole tarvetta teeskennellä jotain mitä he eivät ole tai tukahduttaa osia itsestään. (Ja silloin kun se ei ole turvallista, se on itselleen kuuluvan tilan ottamista ja aktivismia niiden oikeuksien puolesta.) Toisekseen homouteen liittyy myös oma alakulttuurinsa,ja sellaisena siihen liittyy itselleen tyypillisiä piirteitä. Aivan kuten muihinkin kulttuureihin liittyy omansa, myös valtakulttuureihin. Eikä se että kasvaa käyttäytymään tietyllä tavalla piirin tapojen vaikutuksesta itsessään tee niistä tavoista yhtään sen vähemmän aitoja osia sitä henkilöä. Kulttuurin tavat yhdistää, ja varsinkin vähemmistökulttuureissa tuo myös arkiseen katukuvaan hetkiä, jolloin ei olekaan yksin vaan voi tunnistaa jonkun ohikulkijan jakavan osan samaa kulttuuria/kokemusta. Enemmistöön kuuluvana voi kai olla vaikea ymmärtää miten valtava merkitys sillä on, kun on lapsesta asti oppinut ettei kulttuurissaan edes ole mitään kyseenalaistettavaa, vaan se vain on. (Ja sankoin joukoin onkin.) Mutta se, että on edes mahdollisuus antaa oman kulttuuripiirteiden näkyä, on aivan valtavan arvokasta heille, joille se oikeus ei ole itsestäänselvyys. Ja sen oikeuden ei-itsestäänselvyyden vuoksi sitä myös kantaa ylpeänä, koska se ei ole vain tapoja, vaan symbolisesti myös tiukasti sidoksissa ihmisoikeuksiin: kaikkeen siihen minkä vuoksi on taisteltu, ja minkä vuoksi vielä taistellaan.

   Lainaa

  68. Tulos: +5 (29 ääntä)
   riesa: Onko hän homo nyt?
   Kyllä hyvin heterolta toistaiseksi vaikuttaa :D Eikä hänestä tullut saatananpalvojaakaan.

   Lainaa

  69. Tulivuoren itu 29.7.2019 12:41
   Tulos: -57 (79 ääntä)
   yli opisto hörhö: Nämä äidit sitten muutaman vuoden päästä kirjoittelee lehtien mielipidepalstalle miten itsekkäitä lapset on nykyään kun eivät soita, eivät käy eivätkä varsinkaan anna mahdollisten lastenlapsien käydä kylässä. [...]
   Sikäli että tuossa nyt toteutuu tuo skenaario että poika alkaakin homoksi niin miten se mtn lastenlapsia (ainakaan omiaan) kylään tois? Tuskin se sit mtn harhalaakia jonku tytyn kans tekee. Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.

   Lainaa

  70. Tunneäly hoi 29.7.2019 21:11
   Tulos: +60 (70 ääntä)
   Tulivuoren itu: Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.
   Olipas taas oikein fiksusti sanottu niin. Kyllä se ihan on oma lapsi jos on adoptoitu. Ei mikään lainamukula.

   Lainaa

  71. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Jos miehellä kajaalipurkki narahtaa, niin sulkijalihas parahtaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Tulivuoren itu: Sikäli että tuossa nyt toteutuu tuo skenaario että poika alkaakin homoksi niin miten se mtn lastenlapsia (ainakaan omiaan) kylään tois? Tuskin se sit mtn harhalaakia jonku tytyn kans tekee. Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.
   Yhtä lailla sitä heterot on lapsettomia. Sijaisäidit Suomessa onnistuu heikommin, mutta aika ihana ihminen olet tuolla adoptiokommentilla.

   Lainaa

  73. asdgatharf 30.7.2019 9:00
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Tulivuoren itu: Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.
   Jestas että noin pöljä mielipide triggeröikin itseä. Adoptoitu lapsi ei ole mitenkään huonompi kuin se verilapsi. Toivottavasti tämä nyt uppoaa tajuntaan mahdollisimman syvälle. Kannattaa kokeilla empatiaa ja muita positiivisia tunteita jäykkyyden tilalle, elämä kevenee huomattavasti. Jokainen lapsi ansaitsee rakastavan perheen, ja tunteen, että kuuluu siihen perheeseen tasavertaisesti. Jos et kykene sympatisoimaan sen asian kanssa, et selvästi vielä ole tarpeeksi kypsä edes niille DNA-lapsille.

   Lainaa

  74. Sähköposti 30.7.2019 9:09
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Sanna: Tästä tuli kyllä pelkästään paha mieli. Äiti on ihan hukassa itsensä ja vanhemmuuden kanssa, mutta kärsijä on kyllä lapsi. Ja ton ikäisen kanssa saa aikaan pysyvää vahinkoa.
   Tuon äidin lapsena olo on jo kohtuuton, elinikäinen rangaistus. Kun potee mokomaa fobiaa, eikö koskaan käy mielessä, että homovihan julistaminen voi satuttaa omaa lasta? Onko hyvä mieli, kun se homoksi syntynyt kävelee junan alle vanhempiensa vauhkoamisen takia?

   Lainaa

  75. Sähköposti 30.7.2019 9:12
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   asdgatharf: Jestas että noin pöljä mielipide triggeröikin itseä. Adoptoitu lapsi ei ole mitenkään huonompi kuin se verilapsi. Toivottavasti tämä nyt uppoaa tajuntaan mahdollisimman syvälle. Kannattaa kokeilla empatiaa ja muita positiivisia tunteita jäykkyyden tilalle, elämä kevenee huomattavasti. Jokainen lapsi ansaitsee [...]
   Vanhemmaksi ei tosiaan tulla siittämällä ja synnyttämällä, vaan rakastamalla ja huolehtimalla lapsesta loppuikä.

   Lainaa

  76. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Tulivuoren itu: Sikäli että tuossa nyt toteutuu tuo skenaario että poika alkaakin homoksi niin miten se mtn lastenlapsia (ainakaan omiaan) kylään tois? Tuskin se sit mtn harhalaakia jonku tytyn kans tekee. Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.
   Sinä et paljoa elämästä tiedä. Onko takana jo... 12 vuotta?

   Lainaa

  77. Tulos: -8 (14 ääntä)
   niinpä: Jos miehellä kajaalipurkki narahtaa, niin sulkijalihas parahtaa.
   Aika usein sitten, päätellen perä-äänistä. Yölläkin niitä kuulee.

   Lainaa

  78. Pussi Naula-aho, sivarifillaristi, Eira 30.7.2019 9:41
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Maalainen: Annen olisi hyvä tutusta Vesilahden kirkkoherraan. Googlella löytyy hyviä juttuja. Että voikin olla pieni maalaiskunta, jossa kaikille on fine että pappi (mies) meikkaa ja pukeutuu kuten haluaa, “naisellisesti” voisi joku sanoa.
   Ei näköjään peukuttajille ole, mutta hyvä että osaavat kuitenkin pitää mölyt mahassaan. Jolla on ongelmia muiden seksuaalisuuden kanssa, projisoi yleensä omia ongelmiaan. Ei oikein viihdytä omissa nahoissa ja roolissa ja mikäs helpompi defenssi kuin kuvitella omat ongelmat näiden erilaisten aiheuttamiksi. Tai kenen tahansa, kunhan ei tarvitse omia virheitä miettiä, onhan itsekritiikki kivuliasta. Henkisesti kypsä ja terve suvaitsee, mutta mustavalkoinen ja jäykkä ahdistuu ja agitoituu. Niin me ollaan erilaisia ruumiillisesti, seksuaalisesti kuin älyllisestikìn.

   Lainaa

  79. Hullun kissan täti 30.7.2019 9:45
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Tulivuoren itu: Sikäli että tuossa nyt toteutuu tuo skenaario että poika alkaakin homoksi niin miten se mtn lastenlapsia (ainakaan omiaan) kylään tois? Tuskin se sit mtn harhalaakia jonku tytyn kans tekee. Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.
   Muumi-mukilla on monia eri käyttötapoja. Ja hiukan epäilyttää, rakastavatko sinun aikaansaajasi sinua, kuten vanhemman tulee, vai rajoittuiko isyys ejakulaatioon. Äitisi varmaan sallii sinun asua luonaan, mutta muutto on 18-vuotissynttärinäsi ja sitten on jääkaapin ovi ikuisesti suljettu.

   Lainaa

  80. Hullun kissan täti 30.7.2019 9:49
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Pera: Eli äitisi huoli oli asiallinen. Pojasta kasvoi hinttari.
   Haitko sanaa "aiheellinen"? Kenestäkään ei kasva hinttaria tai heteroa, sellaiseksi synnytään. Se on tuuripeliä, joten kiittele onneasi eikä erinomaisuuttasi. Olisit yhtä hyvin voinut syntyä homoksi Venäjälle tai Saudi-Arabiaan tai mikä ettei Seinäjoelle.

   Lainaa

  81. Hullun kissan täti 30.7.2019 10:01
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Hermes: Yksi sana: Dingo. Muistaako joku vähän vanhempi oliko vanhemmat yhtä järkyttynritä nuorten miesten kajaleista kasarilla? Kun mä en muista tavanneeni sellaista. Mutta voi olla että olin onnekas, kyllähän vastaavaa on ollut, 60-luvulla tais nousta haloo miesten “pitkästä” tukasta Beatlesien noustua kuuluisuuteen.
   Eivät olleet. Silloin oli muutenkin vapaamielinen meininki, vaikka AIDSin pelossa kovasti käytettiin kortsuja. Sai näyttää miltä vain, vanhemmat enintään vähän hymähtivät. Niillä oli työt tehtävänä ja perhe elätettävänä, asuntolaina maksettavana, niin eivät ehtineet jauhaa jaskaa.

   Lainaa

  82. Valtiotiede ja psyka 30.7.2019 10:04
   Tulos: +22 (30 ääntä)
   Roskaväen palsta: En hyväksy ketään teistä moralisteista. Suvaitsevaisuus on paskaa.
   Se on ihmisyhteiskuntien olemassaolon perusta. Ellei suvaitse ihmisiä ympärillään, voi siirtyä elämään yksin korvessa. Pienin "yhteiskunta" on parisuhde. Siinäkin on toisen pikku outoudet suvaittava, tai jäätävä ikisinkuksi.

   Lainaa

  83. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Tulivuoren itu: Sikäli että tuossa nyt toteutuu tuo skenaario että poika alkaakin homoksi niin miten se mtn lastenlapsia (ainakaan omiaan) kylään tois? Tuskin se sit mtn harhalaakia jonku tytyn kans tekee. Adoption huutelijoille vinkki että se ei ole silloin oma lastenlapsi vaan joku random adoptiomukula.
   Ja kenen asia ne lapset tai lapsettomuus tai tapa hankkia lapsia on kuin henkilön ja mahdollisen kumppaninsa itsensä?

   Lainaa

  84. Hightower71 30.7.2019 12:01
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   raamattuvyöhykkeellä: Onnittelut kun tajusit jättää Suomen bible beltin. Meno on joskus ihan naurettavan hysteeristä vaikka päällepäin ollaan niin rehevää.
   Kiitos päivän nauruista

   Lainaa

  85. Roskaväen palsta 30.7.2019 12:29
   Tulos: -34 (42 ääntä)
   Valtiotiede ja psyka: Se on ihmisyhteiskuntien olemassaolon perusta. Ellei suvaitse ihmisiä ympärillään, voi siirtyä elämään yksin korvessa. Pienin “yhteiskunta” on parisuhde. Siinäkin on toisen pikku outoudet suvaittava, tai jäätävä ikisinkuksi.
   En hyväksy ketään enkä mitään enkä varsinkaan tuollaisen persetieteilijän horinoita. Muuta itse viemäriin, suvaitsevaisuuspökäle.

   Lainaa

  86. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Porttiteorian mukaan myös jäätelötuutin syöminen saattaa altistaa homoseksuaalisuudelle. Annen kannattaa varmuuden vuoksi kieltää nekin.

   Lainaa

  87. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Toivottavasti Annen poika ymmärtää, että hänessä ei ole mitään vikaa, vaan äidillä on ihan omat ongelmat. Elämä helpottaa varmasti parin vuoden päästä kun saa omat seinät ympärille ja vähän hajurakoa vanhempiin. Monesti äitikin alkaa siinä vaiheessa hellittää ja välit omiin vanhempiinkin voi parantua, vaikka ei siltä nyt tunnukkaan.

   Lainaa

  88. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Nimimerkki: Pointtini on, että jos olet homo ja käyttäydyt kun mikäkin hintti, niin voit olla varma, että sinua arvostellaan sen takia. Samalla tavalla arvosteltaisiin heteroa joka käyttäytyy kuin mikäkin kakara. Eräs homo kertoi minulle, että häntä ärsyttää pridet sun muut hinttibileet paljon. Siksi, että ne eivät edistä [...]
   Ans ku mä, hetero mies, arvaan. Jos mies/poika on "hintti" se on aivanhirveenkamalaa, mutta jos netissä on kaksi lesboa niin sehän aivan ihanaa. Vittu sä oot sairas.

   Lainaa

  89. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Ensimmäisten vastaajien into rangaista tietämättä edes, mistä rangaistaan, vaikuttaa jokseenkin verenhimoiselta.

   Lainaa

  90. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Kertoo paljon kommentoijista, kun ekana ajateltiin homoutta. Saattoi äiti pelätä sitäkin, että pojasta on tulossa saatananpalvoja.

   Lainaa

  91. Tulos: +18 (24 ääntä)
   ….: Kertoo paljon kommentoijista, kun ekana ajateltiin homoutta. Saattoi äiti pelätä sitäkin, että pojasta on tulossa saatananpalvoja.
   Tai pelle. Se näyttäisi kulkevan geeneissäkin.

   Lainaa

  92. kettukaali 31.7.2019 6:06
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   menee vaan niin yli ymmärryksen ylipäätään tämä asenne, että jos mies tekee mitään minkä voi laskea jollain tasolla femiiniksi niin se on homo. mitäs hittoa se on keneltään pois vaikka joku heteroäijä käyttäisi irtoripsiä ja vekkihameita. ei ole sun estetiikkaa? ei munkaan, mutta ei se mun persettä kauheesti kutita jos joku niin haluaa tehdä.

   Lainaa

  93. Mitästätähän 30.8.2019 10:45
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Niin, ja huomauttaa tekee mieli että eikö typeryys jos mikä ole synnynnäinen piirre?
   Ei, vaan tyhmyys ja sille ei voi mitään. Typeryyttä sensijaan tavataan ihan älykkäissäkin ihmisissä ja siitä voi oppia pois.

   Lainaa

  94. It's a deal 12.12.2022 15:13
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mutta minkä ikäisenä tytär sitten pitää pakottaa meikkaamaan, ettei vaan mitään ala ihan pikkujutusta?

   Lainaa

  95. Kapeahko metsämarja 29.6.2023 7:25
   Tulos: -1 (1 ääni)
   yli opisto hörhö: Nämä äidit sitten muutaman vuoden päästä kirjoittelee lehtien mielipidepalstalle miten itsekkäitä lapset on nykyään kun eivät soita, eivät käy eivätkä varsinkaan anna mahdollisten lastenlapsien käydä kylässä. Voisi itsekukin aina katsoa vähän peiliin. Yleensä kun noille "hylkäämisille" kun [...]
   Eipä tätäkään leimaa kannata ihan tuosta noin vain latkiä joka suuntaan. Vähän sama kuin sanoisi yksinäiselle ihmiselle (tai vaikka sinkulle), että kyllä siihen yleensä joku syy on ettei kukaan halua olla sun kanssa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: meikki, aresti, kotiaresti, rangaistus, teini, poika, festarit, festivaalit, meikata, säännöt