Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Homopropagandaa

Taas on lasten kasvatus vaarannettu.
Homopropagandaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 76 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. hörpötin 2.7.2019 0:28
      Tulos: +929 (1047 ääntä)
      Mees nyt Anette roskiin hei.

      Lainaa

    2. Tulos: +1080 (1140 ääntä)
      Toivottavasti Aneten lapsilla on fiksujakin aikusia lähipiirissään joille jutella jos olo tuntuu erilaiselta kuin mitä Anette haluaa tästä. Isot propsit Jennille ja Vilmalle. Haluaisin kyllä nähdä sen oikeudenkäynnin missä Anette on nostanut syytteen siitä että joku on kertonut hänen lapselleen että on olemassa tyttöjä jotka tykkää tytöistä.

      Lainaa

    3. Memerento 2.7.2019 1:10
      Tulos: +808 (850 ääntä)
      Olin yli 10 vuotta sitten lastenhoitajana, ja kun 5-v. tytöt tuli harmittelemaan että kotileikissä ei voi olla kahta äitiä, niin sanoin vaan, että eikös se oo vaan kivempi että on niitä aikuisia, jotka välittää ja pitää huolta. Sit niiden kotileikissä oli monta äitiä.

      Lainaa

    4. Tulos: +850 (894 ääntä)
      Se että joku on homo, on sama asia että kaupassa on pommi. Okei, tämä oli uutta.

      Lainaa

    5. Tulos: +413 (441 ääntä)
      Tosiaan haluisin tietää minkä sytteen nostais

      Lainaa

    6. Tulos: -14 (296 ääntä)
      Toivon, että Aneten lapsi on homo

      Lainaa

    7. Tulos: +697 (755 ääntä)
      Kyllä homouden voi rukoilla pois. Samalla rukouksella lähtee myös lapsen henki kun hän päätyy tappamaan itsensä, koska hän tuntee itsensä arvottomaksi, ei hyväksytyksi ja rikkinäiseksi kun vanhemmat kohtelee noin.

      Lainaa

    8. Tulos: +145 (181 ääntä)
      Koskahan ihmiset oppii sen että Suomessa syyttäjä syyttää ja haastemies hoitaa haasteet...

      Lainaa

    9. Tulos: -321 (403 ääntä)
      Taas näitä asioita joita ei tapahtunut muualla kuin Vilman päiväunissa.

      Lainaa

    10. Kattilakoski 2.7.2019 3:06
      Tulos: +329 (411 ääntä)
      Voiko uskovaisuuden rukoilla pois?

      Lainaa

    11. Tulos: -213 (377 ääntä)
      Ite ihmettelin sitä, et nainen on päiväkodissa töissä, eikä ole varma, minkä ikäisiä lapsia siellä on...

      Lainaa

    12. Anabolic chiken 2.7.2019 5:41
      Tulos: +142 (180 ääntä)
      Voi hyvinkin olla, että Anette on itsekin ollut aikanaan homosuhteessa jonkun kanssa, kokenut elämänsä kaikilta osin arvottomaksi, löytänyt "ongelmiinsa" pelastuksen kirkosta ja paasaa nyt kiihkouskovaisen tavoin myös homoliittoja vastaan. Todellinen Jumalan rakkaus ei katso sukupuolia, tai seksuaalisia suuntautumisia. Toivottavasti Anette saa selvitettyä ajatuksensa, jotta voi jatkossa jälleen todella rakastaa lähimmäisiään, näiden valintojaan ja suuntautumisiaan tuomitsematta.

      Lainaa

    13. Tulos: -664 (758 ääntä)
      Todella moraalitonta toimintaa Vilmalta ja loistava esimerkki siitä miten tuota roskaa pitää ujuttaa joka paikkaan. Itsekin ottaisin todella vakavasti jos omille lapsilleni joku menisi selittämään tuollaisia. Nuo ovat ongelmaisten aikuisten juttuja.

      Lainaa

    14. Tulos: -492 (572 ääntä)
      Voi hemmetti mitä pakkosyöttämistä....

      Lainaa

    15. Tulos: +514 (550 ääntä)
      JMH: Voi hemmetti mitä pakkosyöttämistä….
      Pakkosyöttämistä on sanoa, että kaikkien pitää olla jonkinlaisia ollakseen oikeanlaisia. Ei se, että kertoo olevan vaihtoehtoja. Nimenomaan tasa-arvon ja ihmisoikeuksien vastustajilla, tässä tapauksessa siis homofoobikoilla se esiintyy heterouden pakkosyöttämisenä. Muut lähinnä tuovat esiin sen, että jokainen saa rakastaa ketä tahtoo ja se on ok. Yksinkertaistan, koska oletan hyvästä syystä sen olevan tarpeen: Ravintolassa tarjoilija tuo sinulle listan jossa lukee ”Puuroa” ja kertoo, että heillä tarjoillaan vaan puuroa, koska ihmisen ei tule syödä mitään muuta kuin puuroa koska kokin keittokirjassa sanotaan niin ja hän ja kokki itsekin syövät vain puuroa. Toisen ravintolan listalta löytyy puuron lisäksi myös keittoa, pataa ja paistosta. Tarjoilija antaa sinun valita itse, kysyttäessä kertoo puuron olevan oma lempparinsa, mutta kaikki annokset ovat hyviä. Kummassa paikassa pakkosyötetään ja mitä?

      Lainaa

    16. Tulos: +167 (173 ääntä)
      Joopajoo: Koskahan ihmiset oppii sen että Suomessa syyttäjä syyttää ja haastemies hoitaa haasteet…
      Ja sitä ennen poliisi tutkii onko rikosta edes tapahtunut

      Lainaa

    17. Kummallista 2.7.2019 7:29
      Tulos: +200 (244 ääntä)
      Onhan se hyvä juttu jos joku saa henkistä turvaa kristinuskonnosta, mutta se ristiriitaisuuksien määrä itseä hirvitti, joten erosin. Kaikkia pitää rakastaa, mutta ei kuitenkaan ja se on ihan ok. Muutaman kerran rukoilet, niin saat synnit anteeksi. Ei, maailma ei toimi mielestäni niin. On syyt ja seuraukset, aamulla jos jättää kahvinkeittimen päälle, niin tulipalo saattaa syttyä. Se oli sinun moka, eikä jumalan tahto. Jos se oli jumalan tahto, että talosi palaa ja haluaa koetella, niin on aika mulkku kaveri. Sama kuin olisi narsistin/sadistin kanssa naimisissa. Käännösvirheitäkään ei ole korjattu, neitsyt maria on edelleen neitsyt, vaikka alkuperäisessä tekstissä puhutaan nuoresta naisesta. Muuutenkin näyttää teksti olevan kulttuurisidonnaista. Saattoi kirjoitus rönsyillä hiukan ohi aiheesta, mutta uskon asiat nostavat aina tunteet pintaan mm. Mokan ja yllämainittujen syiden takia.

      Lainaa

    18. Tulos: -270 (310 ääntä)
      Aika tyypillinen keskustelu seksuaalivähemmistöistä. Seksuaalivähemmistöinen aloittaa keskustelun ensin normaalisti mutta lopulta uhriutuu kaikesta siitä julmuudesta mitä he kohtaavat, muuttaen kivan tarinan joksikin amatöörimurhenäytelmäksi. Myöhemmin joku Aneten kyrväke tulee kertomaan että homous ei ole ok, koska satoja vuosia vanha kirja satoja vuosia vanhoilla maailmankatsomuksillaan kieltää sen. Odotan innolla että ihmiskunta pääsee tästä ylitsepääsemättömästä ongelmasta yli.

      Lainaa

    19. Tulos: +350 (366 ääntä)
      Oi mä ootan millon kohtaan työssäni tälläsen Aneten. Työskentelen päiväkodissa ja olen suhteessa naisen kanssa. En kerro lapsille perhe-elämästäni muuten, mutta vastaan kysymyksiin rehellisesti, koska musta olis väärin alkaa valehdella lapsille. Oon myös leikeissä, joissa lapset ovat päätyneet umpikujaan kun "hei tälle ei riittäny miestä!", sanonut, että voihan olla myös kaksi naista tai miestä tai äitiä tai isää. Sen enempää en oo tuputtanu, mut epäilemättä tuun vielä joku päivä saamaan jonkun vanhemmat silmilleni. Etenkin kun kehtaan vieläpä julkisesti kävellä tyttöystäväni kanssa käsikädessä kaupungilla, jossa saattaa myös töistä tuttuja lapsia tulla vastaan... En kyllä ymmärrä mitä ne lapset kärsii siitä, että tietävät erilaisista ihmisistä. Kerrotaan me heille sekin, että on eri uskontoja, etnisiä taustoja, vammoja ja sairauksia, jotka voi vaikuttaa esim ihmisen ulkonäköön ja vaikkapa erilaisia ruokavalioita. Mitään ei painoteta toista paremmaksi, mutta keskustellaan asioista, kun lapsi vaikka huomaa kasvissyöjä-hoitajan syövän aina eri ruokaa tai ateistiperheestä tulevan ystävänsä tekevän muuta uskonnollisten tuokioiden aikaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +255 (281 ääntä)
      Tulee mieleen kun yksi mummo päivitteli kun on paljon hälyä ollut pridesta ja sateenkaariväestä että hän ei voi ymmärtää tuommoisia. Voisivat kuulemma olla ihan hiljaa vaan, ei ennen vanhaan (hyvään aikaan) ollut mitään tuollaisia. Mitä nyt lasten kaveritkin ajattelee koulussa, rupeavat kiusaamaan jne. Kuuntelin huuli pyöreänä, vai ei ennen ollut homoja... Onhan heitä ollut mutta onneksi nykyään ihmiset uskaltaa paljastaa sen mitä ovat ilman että tarvitsee pelätä kuolemantuomiota

      Lainaa

    21. Tulos: +288 (308 ääntä)
      Aloitukset, joiden jälkeen tulevasta ei seuraa mitään hyvää: "En tarkota mitään pahaa, mutta..." "En ole rasisti, mutta..." "Ei minulla ole mitään homoja vastaan, mutta..."

      Lainaa

    22. Tulos: +320 (334 ääntä)
      Jekke: Toivon, että Aneten lapsi on homo
      Minä en toivo kyllä kenellekään lapselle sellaista elämää, missä oma äiti vihaa ja koittaa rukoilla lapsensa homoutta pois.

      Lainaa

    23. Puistokemisti 2.7.2019 9:39
      Tulos: +206 (222 ääntä)
      Taas kerran yksi "kristitty" jolla menny jeesuksen opit kokonaan ohi.

      Lainaa

    24. Ihmettelen vaan 2.7.2019 9:48
      Tulos: +254 (278 ääntä)
      Pakkosyöttämisestä valittavat voivat miettiä, onko ihan tervettä, että jo 4-5-vuotiaat miettivät koko päivän ajan jonkun hoitajan mahdollista poikaystävää. Heteronormatiivisuutta vai opittua pakkomielteisyyttä? Saivat lapset ainakin muuta ajateltavaa.

      Lainaa

    25. Tulos: +194 (204 ääntä)
      kiivi: Minä en toivo kyllä kenellekään lapselle sellaista elämää, missä oma äiti vihaa ja koittaa rukoilla lapsensa homoutta pois.
      Minä en toivo, että jonkun lapsi on homo. Minä en myöskään toivo, että lapsi on hetero. Minä toivon, että lapsi voi olla onnellinen seksuaalisuutensa (ja muun) kanssa. Ja olisi oikein kivaa että vanhemmilta löytyisi älyä hyväksyä tämä.

      Lainaa

    26. Sniidelsnuu 2.7.2019 9:54
      Tulos: +114 (128 ääntä)
      Siinä on taas esimerkki henkilöstä, joka juurikaan ei elä ja tee niin kuin Jeesuksen on kirjoitettu opettaneen.

      Lainaa

    27. Tulos: -218 (282 ääntä)
      Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän muistaakseni ilmoitti että "vanha laki säilyy kunnes taivas ja maa päättyy" viitaten vanhan testamentin lakiin, jossa homous on kuolemanrangaistuksella rangaistava synti. Kunnon kristitty siis lukee raamattunsa huolella, eikä hyväksy homoutta. Hän näkee homouden syntinä, josta joutuu helvettiin ja siten tietenkin haluaa suojata lapsensa siltä. Lisäksi hän rukoilee, että homot pääsisivät homoudestaan irti ihan heidän omaksi parhaakseen.

      Lainaa

    28. Tulos: -241 (287 ääntä)
      Eniten vaan ihmettelen että miksi yleensäkään kukaan lastenhoitaja (oli kesätyöntekijä tai ei) menee pois ammattiminästään ja alkaa kertomaan henkilökohtaisuuksiaan. Lapset on lapsia ja kyselee asioita, jos ei halua vastata niin ohjaa aiheesta pois, oli se sitten lintujen parittelu tai kaksikymmentä isää. Eihän kukaan kassanhoitajakaan avaudu sukupuolielämästään työasioissa.

      Lainaa

    29. Tulos: +67 (77 ääntä)
      Jekke: Toivon, että Aneten lapsi on homo
      Voisi olla lapselle vielä aika paljon ikävämpää.

      Lainaa

    30. Partahöylä 2.7.2019 10:20
      Tulos: +14 (86 ääntä)
      PK: Aloitukset, joiden jälkeen tulevasta ei seuraa mitään hyvää: “En tarkota mitään pahaa, mutta…” “En ole rasisti, mutta…” “Ei minulla ole mitään homoja vastaan, mutta…”
      En ole rasisti, mutta kuumalla kelillä on hyvä pitää huolta että mukana on riittävästi juotavaa ja muistaa että aurinko voi polttaa ihoa myös pilvisellä säällä.

      Lainaa

    31. Tulos: +250 (264 ääntä)
      Mehmeli: työasioissa
      Mikä tuossa nyt viittasi _etäisestikään_ sukupuolielämään..? Samalla logiikallahan vanhemmatkaan ei saisi kertoa tyyliin olevansa naimisissa, koska parisuhde = mahdollisimman rietasta seksiä lapsen nähden js kuullen, ilmeisesti.

      Lainaa

    32. Tulos: +25 (41 ääntä)
      Kurppa: Ja sitä ennen poliisi tutkii onko rikosta edes tapahtunut
      Poliisi tutkii onko mahdollista, että rikos on tapahtunut. Oikeudessa päätetään, että onko se rikos tapahtunut vai ei. ;)

      Lainaa

    33. Tulos: +137 (193 ääntä)
      zekko: Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän [...]
      No jos nyt joku sattuis olemaan "kunnon kristitty", niin minkä ihmeen takia ei noudateta sitten niitä muita juttuja sieltä Raamatusta? Esim. naisen vaiettava seurakunnassa ym. hölynpölyä. You name it. Oon tullut siihen johtopäätökseen että uskovaisuus on mielensairaus.

      Lainaa

    34. Tulos: +148 (176 ääntä)
      zekko: Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän [...]
      Avain tämän kysymyksen ymmärtämiseen on tiedostaa, että Vanhan testamentin laki annettiin Israelin kansalle eikä kristityille. Joidenkin lakien tarkoituksena oli osoittaa, kuinka israelilaiset osaisivat olla kuuliaisia Jumalalle (esim. kymmenen käskyä). Joidenkin lakien tarkoituksena oli neuvoa israelilaisia, kuinka palvella Jumalaa ja uhrata syntien edestä (uhrijärjestelmä). Jotkut lait puolestaan erottivat israelilaiset muista kansoista (ruokaa ja vaatetusta koskevat säädökset). Mitkään Vanhan testamentin laeista eivät koske meitä. Kun Jeesus kuoli ristillä, hän sulki Vanhan testamentin lain (Room. 10;4; Gal. 3:23-25; Ef. 2:15). Vanhan testamentin lain sijaan me olemme Kristuksen lain alaisia (Gal. 6:2), jonka mukaan "rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi... rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi" (Matt. 22:37-39). Näitä kahta käskyä noudattamalla me täytämme kaikki Kristuksen vaatimukset: "Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat" (Matt. 22:40). Tämä ei kuitenkaan merkitse, että Vanhan testamentin lait ovat nykyaikana merkityksettömiä. Monet Vanhan testamentin laeista kuuluvat samoin luokkiin kuin "rakasta Jumalaa" ja "rakasta lähimmäistäsi". Vahan testamentin laki voi toimia hyvänä ohjenuorana Jumalan rakastamiseksi ja lähimmäisen rakkauden osoittamiseksi. On kuitenkin väärin sanoa, että nykyajan kristityn on noudatettava Vanhan testamentin lakeja. Vanhan testamentin laki muodostaa kokonaisuuden (Jaak. 2:10). Joko se soveltuu meihin kokonaisuudessaan tai mikään siinä ei kosketa meitä. Jos Kristus täytti siitä osan, kuten uhrina olemisen, hän täytti sen kokonaisuudessaan. "Sitähän Jumalan rakastaminen on, että pidämme hänen käskynsä, eivätkä ne ole raskaita noudattaa" (1.Joh. 5:3). Kymmenen käskyä olivat itse asiassa koko Vanhan testamentin lakien yhteenveto. Yhdeksän kymmenestä käskystä on selvästi toistettu Uudessa testamentissa (kaikki paitsi sapatin noudattaminen). Onhan selvää, että jos me rakastamme Jumalaa, emme palvo vääriä jumalia. Jos me rakastamme lähimmäisiämme, emme tapa heitä, valehtele heille, tee huorin tai himoitse heidän omaisuuttaan. Vanhan testamentin lain tarkoituksena oli osoittaa lain pitämisen mahdottomuus ja siten ohjata meidät huomaamaan Jeesuksen Kristuksen tarpeellisuus pelastuaksemme (Room. 7:7-9; Gal. 3:24). Jumala ei koskaan tarkoittanut Vanhan testamentin lain olevan maailmanlaajuinen kaikille tarkoitettu lakikokoelma. Meidän kaikkien on rakastettava Jumalaa ja lähimmäisiämme. Jos teemme niin tunnollisesti, pidämme kaikki Jumalan käskyt. Tällä perustein voimme varmaankin unohtaa argumenttisi kunnon kristitystä ja vanhasta laista. Joka muuten sisältää hyvin monta muutakin käskyä, kuten kivitykset yms.

      Lainaa

    35. Tulos: +68 (104 ääntä)
      Sirkku: No jos nyt joku sattuis olemaan “kunnon kristitty”, niin minkä ihmeen takia ei noudateta sitten niitä muita juttuja sieltä Raamatusta? Esim. naisen vaiettava seurakunnassa ym. hölynpölyä. You name it. Oon tullut siihen johtopäätökseen että uskovaisuus on mielensairaus.
      Mielisairaus voi olla väärä termi, mutta muuten olen täsmälleen samoilla linjoilla kanssasi. Kenties uskonnoilla on ollut joskus tärkeäkin positiivinen merkitys, mutta nyt ne vaikuttava lähinnä aiheuttavan pahaa.

      Lainaa

    36. Tulos: -60 (74 ääntä)
      Jaahass: Avain tämän kysymyksen ymmärtämiseen on tiedostaa, että Vanhan testamentin laki annettiin Israelin kansalle eikä kristityille. Joidenkin lakien tarkoituksena oli osoittaa, kuinka israelilaiset osaisivat olla kuuliaisia Jumalalle (esim. kymmenen käskyä). Joidenkin lakien tarkoituksena oli neuvoa israelilaisia, kuinka [...]
      Avaimesi ei nyt kuitenkaan ihan toimi tähän oveen. Toki kristinusko on valistuksen ynnä muiden sekulaarien moraalikehitysten paineessa joutunut muuttumaan moraaliltaan paremmaksi, mutta tällä ei ole mitään tekemistä Jeesuksen kanssa vaan johtuu ihan maallisen filosofian saavutuksista. Raamatun tulkinta johtaa jokseenkin varmasti siihen tulokseen, että Jeesuksen kautta muuttui lähinnä seremoniallinen laki ja sitä ei tarvitse enää noudattaa. Siviililaki ja erityisesti moraalilaki säilyvät Jeesuksen itsensä mukaan, kunnes taivas ja maa päättyvät. Homous kuuluu täysin selkeästi moraalilain piiriin, jota Jeesus ei siis muuttanut. "Don’t misunderstand why I have come. I did not come to abolish the law of Moses or the writings of the prophets. No, I came to accomplish their purpose. I tell you the truth, until heaven and earth disappear, not even the smallest detail of God’s law will disappear until its purpose is achieved. So if you ignore the least commandment and teach others to do the same, you will be called the least in the Kingdom of Heaven. But anyone who obeys God’s laws and teaches them will be called great in the Kingdom of Heaven. But I warn you—unless your righteousness is better than the righteousness of the teachers of religious law and the Pharisees, you will never enter the Kingdom of Heaven!”

      Lainaa

    37. Tulos: -91 (123 ääntä)
      zekko: Mielisairaus voi olla väärä termi, mutta muuten olen täsmälleen samoilla linjoilla kanssasi. Kenties uskonnoilla on ollut joskus tärkeäkin positiivinen merkitys, mutta nyt ne vaikuttava lähinnä aiheuttavan pahaa.
      Ja kas kummaa taas itketään kristinuskosta joka on sentään tullut tähän päivään. Sitä erästä ei vaan saa kritisoida yhtään vaikka ovat vielä keskiajalla! Ihanaa kaksinaismoralismia. Eikö kiinnosta näiden maiden vähemmistöjen ja naisten oikeudet? No eipä tietenkään.

      Lainaa

    38. Tulos: -135 (157 ääntä)
      Nyyppä: Aika tyypillinen keskustelu seksuaalivähemmistöistä. Seksuaalivähemmistöinen aloittaa keskustelun ensin normaalisti mutta lopulta uhriutuu kaikesta siitä julmuudesta mitä he kohtaavat, muuttaen kivan tarinan joksikin amatöörimurhenäytelmäksi. Myöhemmin joku Aneten kyrväke tulee kertomaan että homous ei ole ok, koska [...]
      Suomessa ei vainota yhtäkään vähemmistöä. Muissa maissa kylläkin, miksi eivät mene paasaamaan muualle?

      Lainaa

    39. Tulos: +96 (98 ääntä)
      Hepsuli: Tosiaan haluisin tietää minkä sytteen nostais
      Varmaan sen saman syytteen kuin että jos joku menee kertomaan sen lapselle että joulupukkia ei ole olemassa. Joillakin ihmisillä on jotenkin kieroutunut maailmankuva siitä että vovat jotenkin kontrolloida maailman sellaiseksi kuin he haluaisivat sen olevan. Eli juu, maapallo on myös litteä ja raastupaan sellaiset jotka kehtaavat lipsauttaa lapselle että se on oikeasti pyöreä. Tai nojoo, voihan lapsen tietysti myös lukita kellariin. Valitettavasti tätäkin tapahtuu.

      Lainaa

    40. Tulos: +28 (44 ääntä)
      Janskuli: Poliisi tutkii onko mahdollista, että rikos on tapahtunut. Oikeudessa päätetään, että onko se rikos tapahtunut vai ei.
      Ei vaan poliisi nimenomaan tutkii onko tapahtunut rikosta ja oikeudessa jaetaan tuomiot.

      Lainaa

    41. Tulos: +126 (138 ääntä)
      zekko: Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän [...]
      Korvaa homous rapujen syömisellä ja mieti tuleeko moraalisi Raamatusta vai oletko käyttänyt Raamatun ulkopuolelta tullutta moraaliasi poimiaksesi Raamatusta tiettyjä kohtia.

      Lainaa

    42. yli opisto hörhö 2.7.2019 11:34
      Tulos: +112 (122 ääntä)
      ferf: Ja kas kummaa taas itketään kristinuskosta joka on sentään tullut tähän päivään. Sitä erästä ei vaan saa kritisoida yhtään vaikka ovat vielä keskiajalla! Ihanaa kaksinaismoralismia. Eikö kiinnosta näiden maiden vähemmistöjen ja naisten oikeudet? No eipä tietenkään.
      Poissa silmistä, poissa mielestä. Ihan oikeasti minua ei kiinnosta mitä jossain lähi-idässä puuhataan, ihan sama miten siellä saatetaan sortaa ihmisiä. Sun mielestä siis koska siellä jossain kaukana sorretaan naisia ja homoja niin Suomessa ei saisi kritisoida miten äärikristityt pyrkii sortamaan suomalaisia homoja? Afrikassa on nälänhätä joten et saa jättää ruokaa syömättä! -argumentti on täysin sama asia ja aivan yhtä turha.

      Lainaa

    43. yli opisto hörhö 2.7.2019 11:36
      Tulos: +101 (105 ääntä)
      Kristinusko on ehkä saattanut tulla tähän päivään, mutta aika monet niistä ihmisistä eivät ole.

      Lainaa

    44. Tulos: +150 (168 ääntä)
      Jos olet ”kristitty” ja tuomitset homouden, niin toivottavasti et ole koskaan syönyt maito- ja viljatuotteita samalla aterialla. Nimittäin siinä kohtaa Raamattu opastaa sinua ottamaan tikun omasta silmästäsi ennen kuin huomautat siitä muille. Huvittavaa, kuinka nämä Jeesustelijat luulevat olevansa jotain puhtoista porukkaa, tai että syntejä on eri kokoisia, heidän ”pienet” syntinsä eivät ole mitään homoseksuaalisuuden rinnalla ja voivat aivan rauhassa tuomita muita (mikä on toki myöskin kiellettyä). Ja väittävät vielä, että jotkut sopivat osat Raamatusta ovat ”vanhentuneet”,(kuten säännöt ulkonäöstä ja pukeutumisesta, ruokavaliosta ja naisen vapaudesta), eivätkä koske heitä enää, mutta eikös Raamatun sana ole ikuinen? Ja hauskintahan tässä on se, etteivät nämä ”kristityt” edes ymmärrä oman toimintansa ristiriitaisuutta ja typeryyttä Ja jälkikommentteja odotellessa, kristitty ja ”kristitty” on kaksi eri asiaa. Jos olet kristitty, etkä tuomitse muita tai käytä Raamattua aseena tai työkaluna kenenkään häpäisyyn, olet hyvä tyyppi. ”Kristityt” taas ovat näitä tekopyhyyden huippuja, jotka kaikesta vakuuttelustaan huolimatta joutuvat noloon tilanteeseen taivaan portilla, kun Pietari vetäisee näiden tyyppien syntilistat esiin. Plussanahan tässä on se, että nämä tekopyhät eivät koskaan kadu syntejään, koska eivät niitä edes myönnä, ja päätyvät kuitenkin sinne helvettiin minunkaltaisen saastaisen ja jumalattoman ateistin kanssa.

      Lainaa

    45. Tulos: -35 (65 ääntä)
      Woodrow: Korvaa homous rapujen syömisellä ja mieti tuleeko moraalisi Raamatusta vai oletko käyttänyt Raamatun ulkopuolelta tullutta moraaliasi poimiaksesi Raamatusta tiettyjä kohtia.
      Minä en usko raamattuun. Mistä ihmeestä niin päättelit? Kerroin vain, että raamatussa homous tuomitaan. Muutoinkaan raamattua ei voida pitää enää nykykatsannossa kuin vain pieneltä osin hyvänä moraalin lähteenä. Kristityt itsekin tulkitsevat raamattuaan muualta (lähinnä filosofiasta) saadun moraalikäsityksen valossa. Mutta koska jumalaan uskovat usein kuvittelevat moraalin tulevan jumalalta, raamattua on pakko tulkita ja katsoa ruusunpunaisin lasein löytääkseen sieltä nykyihmiselle sopivan moraalin. Ihan aikuisten oikeasti on kuitenkin selvää, että raamattu tuomitsee homouden, esiaviollisen seksin jne jne ja määrää niistä rangaistukseksi usein kuoleman.

      Lainaa

    46. Lolli Indholm 2.7.2019 13:11
      Tulos: +54 (60 ääntä)
      Kurppa: Ja sitä ennen poliisi tutkii onko rikosta edes tapahtunut
      Suomi on oikeusvaltio, joten täällä poliisi ei todellakaan päätä, onko rikosta tapahtunut, vaan poliisin tehtävänä on koota kaikki tarvittava aineisto tapahtuneesta syyttäjälle. Riippumaton oikeusistuin puolestaan antaa päätöksen siitä, onko rikosta tapahtunut vai ei.

      Lainaa

    47. Tulos: +67 (75 ääntä)
      Vilman kertomus oli ihana ja symppis, mutta toi Anette pilasi samantien hyvän fiiliksen! >:(

      Lainaa

    48. Tulos: +36 (44 ääntä)
      Puistokemisti: Taas kerran yksi “kristitty” jolla menny jeesuksen opit kokonaan ohi.
      Useimmilla kristityillä on tainnut mennä.

      Lainaa

    49. Tulos: +75 (87 ääntä)
      zekko: Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän [...]
      5 Moos 21: Jos vanhemmilla on tottelematon ja uppiniskainen poika, joka kurituksesta huolimatta ei kuuntele heitä, heidän on otettava poika kiinni ja vietävä hänet kaupunkinsa portille ja sanottava kaupungin vanhimmille: ’Tämä meidän poikamme on tottelematon ja uppiniskainen. Hän ei kuuntele meitä, vaan viettää kevytmielistä ja juopottelevaa elämää.’ Silloin kaupungin miesten on joukolla kivitettävä poika hengiltä.

      Lainaa

    50. Tulos: +73 (91 ääntä)
      Kristityt tuntuvat poimivan raamatusta sellaiset opit, jotka heitä itseään miellyttävät. Lukekaapa viidettä Mooseksen kirjaa. On melkosia käskyjä, joista onneksi valtaosa on unohdettu.

      Lainaa

    51. Arkkienkeli 2.7.2019 16:57
      Tulos: +53 (73 ääntä)
      zekko: Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän [...]
      Kunnon kristitty myös tekee mitä raamatussa käsketään säilyttääkseen taivaspaikkansa ja niihin kuuluu; -Härän teurastaminen vuosittain Jumalalle. -Karitsan teurastaminen kuukausittain Jumalalle. -Huorin tehneen kivittäminen kuoliaaksi. -Paasto sapattina. jne. Ja muista myös rukoilla jumalaasi aamuin illoin. Jos mm. edellisistä mainituista lankeaa, niin loppusijoituspaikka on kadotuksessa.

      Lainaa

    52. Epäpoliitikko 2.7.2019 17:37
      Tulos: +12 (30 ääntä)
      Kattilakoski: Voiko uskovaisuuden rukoilla pois?
      Tää oli hyvä! :)

      Lainaa

    53. Tulos: -24 (42 ääntä)
      Epäpoliitikko: Tää oli hyvä!
      Eikä ollut. Eihän tuossa lauseessa oke mitään järkeä tai loogisuutta. Jos ei usko Jumalaan, niin

      Lainaa

    54. Tulos: -30 (48 ääntä)
      Epäpoliitikko: Tää oli hyvä!
      Eikä ollut. Eihän tuossa lauseessa ole mitään järkeä tai loogisuutta. Jos ei usko Jumalaan, niin ketä silloin edes rukoilee? Ja miksi Jumala muka haluaisi tuollaiseen rukoukseen edes vastata? Miksei hän haluaisi, että ihmiset uskovat häneen?

      Lainaa

    55. Tulos: +17 (37 ääntä)
      Arkkienkeli: Kunnon kristitty myös tekee mitä raamatussa käsketään säilyttääkseen taivaspaikkansa ja niihin kuuluu; -Härän teurastaminen vuosittain Jumalalle. -Karitsan teurastaminen kuukausittain Jumalalle. -Huorin tehneen kivittäminen kuoliaaksi. -Paasto sapattina. jne. Ja muista myös rukoilla jumalaasi aamuin illoin. Jos [...]
      Kunnon kristitty tekee, niin kuin Jeesus häntä opettaa: rakastaa lähimmäistään. Siinä on tie armoon, ja vaikka ei siihen uskoisikaan, niin parempaan maailmaan meille kaikille! Raamattua tutkiessa kannattaa todellakin muistaa, että se on aikakautensa tuote ja tuohon aikaan monet meidän näkökulmastamme oikeudenmukaiset asiat, kuten seksuaali- ja sukupuolinen tasa-arvo olivat vielä tabuja. Kertomus Jeesuksesta ja hänen rakkaudestaan on laadittu ympäröivän yhteiskunnan ihmisille suunnaten. Tätä voisi verrata vaikkapa siihen, että länsimaisen yhteiskunnan kulmakivinä pidetyt parlamentaarinen demokratia ja vallan kolmijako-oppi on luotu aikoina jolloin orjuus ja naisten epätasa-arvo olivat todellisuutta ja valtavirran ajattelua, mutta voimme silti toteuttaa niitä oman aikakautemme arvoihin sovitettuna, sillä niiden ydinajatukset ovat meille merkityksellisiä, eivätkä syntyolosuhteittensa vankeja. Näin on myös Raamatun Uuden Testamentin kanssa: se todistaa meille että Jumala rakastaa ihmisiä ja kehottaa meitä tekemään hänen rakkauttaan todeksi rakastamalla toisiamme!

      Lainaa

    56. Tulos: +78 (82 ääntä)
      ferf: Ja kas kummaa taas itketään kristinuskosta joka on sentään tullut tähän päivään. Sitä erästä ei vaan saa kritisoida yhtään vaikka ovat vielä keskiajalla! Ihanaa kaksinaismoralismia. Eikö kiinnosta näiden maiden vähemmistöjen ja naisten oikeudet? No eipä tietenkään.
      Jäi sitten viikonlopun Hesarit lukematta? Itse ainakin muistan kuvan, oli kai sunnuntain lehti, naisesta kirkkaankeltaisessa hijabissa kädessään kyltti "muslims can be queer too!" Ei ole mitään uskontoja vastaan, kristinusko mukaanlukien, vain vihaa lietsovia idiootteja, ja kusipäitä maailmasta -valitettavasti -löytyy aika tasaisin määrin. Ja arvoisa nimimerkki Nyyppä, missä kohtaa Vilma alkaa uhrautua? Hänhän kertoo hauskan anekdootin tosiasiasta jonka kaikki tiedämme -että lapsia eivät homot ja lesbot haittaa vähääkään, he kun eivät pohdi kuka panee ketä ja miten, vaan ajattelevat aikuisten parisuhteita kulmasta "koti" eli "nyt tää tekee pannareita ja sitten ne syö ja sitten tämä olis nyt niiden lapsi ja tää on sen koira..." missä tilanteessa aikuisten sukupuoli on aika samantekevä juttu. Ja lapsethan ovat aivan oikeassa -vaikka parisuhde olisi miten kiihkeä niin pitkän päälle se kyllä menee siihen että enemmän on ruoanvalmistusta ja koiranulkoilutusta kuin petipuuhia. Homofoobikot tuntuvat ajattelevan homoutta nimenomaan seksinä, eikä normaalina parisuhde-elämänä. Anette tässä uhrautuu; kukaan ei kai tiedä miksi homoja on, mutta siitä tiedeyhteisö on luullakseni yksimielinen että ei ainakaan Anetten lasten traumatisoimiseksi.

      Lainaa

    57. Tulos: +140 (142 ääntä)
      Itse muistan saaneeni seuraavanlaista valiststa homoseksuaalisuudesta joskus kolmisenkymmentä vuotta sitten: "Isi mikä on homo?" "Se on sitä että mies rakastaa toista miestä." "Isi rakastatko sinä Joukoa (perheystävämme)?" "Kyllä rakastan, mutta en samalla tavalla kuin äitiä. Jos olisin homo niin rakastaisin jotain miestä sillä tavalla kuin nyt rakastan äitiä." Asia tuntui ihan loogiselta, enkä ihmetellyt sitä sen enempää silloin enkä koskaan sen jälkeenkään. Täytyy kyllä antaa pointsit iskälle, että osasi 80-luvun lopussa selittää asian noin hienosti. Ei varmaan ollut mitenkään itsestäänselvää sen ajan miehille.

      Lainaa

    58. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Anette on romani, ja näin ollen kuuluu itse syrjittyyn vähemmistöön. Usein kuulee valitusta heiltä, ettei kohdella tasa-arvoisesti... Uskonnoista yleisesti on äärimmäisen paljon haittaa ja ne ovat vuosisatoja seisseet kehityksen tiellä.

      Lainaa

    59. Vanha tuttu 3.7.2019 22:07
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      Jos Jeesus tulee takaisin, niin ensitöikseen hän heittää uskovaiset ulos kirkosta.

      Lainaa

    60. Toj Karin 4.7.2019 0:42
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      Joopajoo: Koskahan ihmiset oppii sen että Suomessa syyttäjä syyttää ja haastemies hoitaa haasteet…
      Koskahan ihmiset oppisivat myös ajattelemaan asioita jotenkin muutenkin kuin kirjaimellisesti. On täysin validi tapa sanoa nostavansa syytteet vaikka käytännön toimituksessa ko. henkilö ei olekaan se, joka aktiivisesti syyttää. Kenellekään normaalia puhekieltä ymmärtävälle ei tule mieleenkään, että henkilö toimisi itse syyttäjänä aluilleen panemassaan ja oikeuteen päätyneessä rikosilmoituksessaan.

      Lainaa

    61. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Tuutti: Tulee mieleen kun yksi mummo päivitteli kun on paljon hälyä ollut pridesta ja sateenkaariväestä että hän ei voi ymmärtää tuommoisia. Voisivat kuulemma olla ihan hiljaa vaan, ei ennen vanhaan (hyvään aikaan) ollut mitään tuollaisia. Mitä nyt lasten kaveritkin ajattelee koulussa, rupeavat kiusaamaan jne. Kuuntelin huuli [...]
      Shoutout Alan Turingille, jonka hänen "uusi tuttavuutensa" Arnold Murray ryösti vuonna 1952, mutta mihinkäs se poliisin mielenkiinto suuntautuikaan kun selvisi että Turing oli ollut homoseksuaalisessa suhteessa Murrayn kanssa. Turing pakotettiin valitsemaan vankilan tai kemiallisen kastraation väliltä, joista hän valitsi jälkimmäisen. Vuonna 1954 hän teki itsemurhan. Ja Turinghan tunnetaan matemaatikkona, joka on keksinyt pohjan tietokoneille, Turing-testistä sekä oli yksi Saksan salakirjoituksen purkajista toisen maailmansodan aikaan.

      Lainaa

    62. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Jekke: Toivon, että Aneten lapsi on homo
      Minä en. Lapselle tulis pahoja vaikeuksia.

      Lainaa

    63. Uskonnot eivät ole hyvästä 5.7.2019 18:05
      Tulos: +8 (18 ääntä)
      Vahva suositus: https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

      Lainaa

    64. Sukupuolivarianssi 6.7.2019 10:41
      Tulos: +39 (43 ääntä)
      Niinhän se on, että seksuaalivähemmistöt ovat seksuaalisille aikuisille paljon isompi ongelma kuin lapsille. - Ajatellaan että se työpaikan homoksi paljastunut Pertti ihan varmasti yrittää nyt iskeä kaikkia firman pikkujouluissa. Yleensäkin homous = harrastaa seksiä kaikkien samansukupuolisten kanssa. - Pride on olemassa sitä varten, että seksuaalivähemmistöt voivat kuuluttaa, kenen kanssa harrastavat seksiä (ei suinkaan tiedon, tuen ja hyväksynnän saamiseksi) - Aivopestään omat lapsetkin pelkäämään heille täysin käsittämättömiä asioita kuten aikuisten ihmisten seksuaalisuus - Pidetään homoutta tarttuvana tautina - Ajatellaan homojen petipuuhia vähintään yhtä paljon kuin homot itse - Uskotaan, että homot on olemassa ihan vain minua kiusatakseen. Eikö niillä ole mitään häpyä? - Jne. Aikuiset ihmiset, ei näin.

      Lainaa

    65. Nollaihminen 7.7.2019 14:35
      Tulos: +7 (17 ääntä)
      tiutau: Eikä ollut. Eihän tuossa lauseessa ole mitään järkeä tai loogisuutta. Jos ei usko Jumalaan, niin ketä silloin edes rukoilee? Ja miksi Jumala muka haluaisi tuollaiseen rukoukseen edes vastata? Miksei hän haluaisi, että ihmiset uskovat häneen?
      Syytä en tiedä, mutta kovasti näyttää siltä, ettei Jumala halua kaikkien tietävän hänen olemassaolostaan. Kaikkitietävänä olentona Jumala tietää täsmälleen, mikä vakuuttaisi minut hänen olemassaolostaan, mutta ei ole tehnyt mitään asian eteen. Joko Jumala ei jostain syystä halua minun uskovan häneen tai sitten Jumalaa ei ole olemassa. Ja jos onkin, niin pikkusieluinen mulkkuhan se on, jos se vielä kehtaa rangaista minua Helvetillä siitä, etten uskonut häneen. Tyyppi piilottaa itsensä, ei jätä jälkeensä uskottavia todisteita, ja reilukerhotyyliin rankaisee ikuisella kärsimyksellä heitä, jotka eivät hyvistä syistä häneen uskoneet. Jos Taivasta pyörittää tällainen tapaus, en sinne haluaisi, vaikka pääsisinkin.

      Lainaa

    66. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Nollaihminen: Syytä en tiedä, mutta kovasti näyttää siltä, ettei Jumala halua kaikkien tietävän hänen olemassaolostaan. Kaikkitietävänä olentona Jumala tietää täsmälleen, mikä vakuuttaisi minut hänen olemassaolostaan, mutta ei ole tehnyt mitään asian eteen. Joko Jumala ei jostain syystä halua minun uskovan häneen tai sitten Jumalaa [...]
      Miksi kirjoitat jumalan ja taivaan isolla alkukirjaimella?

      Lainaa

    67. Nollaihminen 7.7.2019 17:56
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Traumcity: Miksi kirjoitat jumalan ja taivaan isolla alkukirjaimella?
      Jotta joku kysyisi sitä.

      Lainaa

    68. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Nollaihminen: Jotta joku kysyisi sitä.
      Miksi haluat että sulta kysytään tosta asiasta?

      Lainaa

    69. Nollaihminen 7.7.2019 19:44
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      Traumcity: Miksi haluat että sulta kysytään tosta asiasta?
      Jotta se poikisi jatkokysymyksiä asiasta.

      Lainaa

    70. Tulos: -23 (25 ääntä)
      Siis on kai Anettella oikeus mielipiteeseensä? Eihän se tuossa mitään muuta toivonut (okei rukoillut), kuin että hänen pienille lapsilleen ei kukaan tuossa vaiheessa tulisi kertomaan homoista? Ihme ahdasmielistä porukkaa täällä.

      Lainaa

    71. Ei millään pahalla 8.7.2019 16:02
      Tulos: +24 (28 ääntä)
      Anette on näitä tyyppejä, joiden mielestä mitä tahansa voi sanoa kelle tahansa, kunhan perään laittaa "mutta en tarkoita pahalla" ja muutamat nauruhymiöt. Anette, olet aivan tajuton kusipää. Haista vittu. En pahalla kuitenkaan tarkoita. :D :D :D

      Lainaa

    72. Rutut oikiaa kyllä 8.7.2019 19:18
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      Jaahass: Avain tämän kysymyksen ymmärtämiseen on tiedostaa, että Vanhan testamentin laki annettiin Israelin kansalle eikä kristityille. Joidenkin lakien tarkoituksena oli osoittaa, kuinka israelilaiset osaisivat olla kuuliaisia Jumalalle (esim. kymmenen käskyä). Joidenkin lakien tarkoituksena oli neuvoa israelilaisia, kuinka [...]
      Nyt oli hieno analyysi ja kiinnostavaa luettavaa. Kiitos!

      Lainaa

    73. Viiden lapsen iskä 8.7.2019 20:44
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      PK: Aloitukset, joiden jälkeen tulevasta ei seuraa mitään hyvää: “En tarkota mitään pahaa, mutta…” “En ole rasisti, mutta…” “Ei minulla ole mitään homoja vastaan, mutta…”
      Mikä tahansa ennen mutta-sanaa lausuttu kääntää merkitystään. En ole rasisti, mutta = olen rasisti. Ja niin pois päin.

      Lainaa

    74. Tulos: +12 (18 ääntä)
      zekko: Mitähän raamattua nämä ihmiset lukevat, jotka kuvittelevat homouden olevan siellä hyväksyttyä? Raamattu tuomitsee homouden suhteellisen yksiselitteisesti. Jeesus vaikutti olevan ihan kiva kaveri ja kenties hänellä ei ollut mitään homoja vastaan, mutta ei hänkään mitään homoutta tukevaa sanonut. Lisäksi hän [...]
      Joopa joo. Itse olen uskova kristitty ja lesbo. Katos kun se ei ole valinta onko homo vai hetero. Ei heterokaan ole valinnut olla hetero.

      Lainaa

    75. Sukupuolivarianssi 13.7.2019 20:51
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      just: Siis on kai Anettella oikeus mielipiteeseensä? Eihän se tuossa mitään muuta toivonut (okei rukoillut), kuin että hänen pienille lapsilleen ei kukaan tuossa vaiheessa tulisi kertomaan homoista? Ihme ahdasmielistä porukkaa täällä.
      Niin että kun lapsi tulee toistuvasti kyselemään poikaystävästäsi niin pitää olla ihan hissuksiin vaan eikä vahingossakaan kertoa mitään parisuhteestasi, josta tietäminenkin jo vahingoittaa nuoria sieluja? Ei Vilma tuossa yhtään mitään kertonutkaan homoista, tai siitä, mitä samaa sukupuolta olevien parien parisuhteeseen kuuluu. Lapsi ei tuollaisesta maininnasta ymmärrä muuta kuin että kaksi aikuista jotka kovasti rakastavat toisiaan, nyt vaan sattuvatkin olemaan naisia. Samoin kun hän ei tiedä mitään mitä hetero-vanhempienkaan suljetun makkarinoven takana tapahtuu, vaan pitää heitä vain hyvin paljon toisistaan pitävinä aikuisina. Ne ovat ne hysteeriset aikuiset, jotka istuttavat kaikki kauhukuvat lasten mieliin. Pahinta on, ettei näille lapsille ikinä valkene miksi, jolloin he ovat itsekin vanhempina altiita toteuttamaan järjetöntä homofobiaa. Tää on juuri sitä marginalisointia, jolla LGBT-ihmiset saadaan näyttämään joltain kaikissa yhteyksissä karteltavalta, mysteerisen vaaralliselta porukalta.

      Lainaa

    76. Reipas roska 5.8.2020 15:07
      Tulos: -9 (9 ääntä)
      Sukupuolivarianssi: Niinhän se on, että seksuaalivähemmistöt ovat seksuaalisille aikuisille paljon isompi ongelma kuin lapsille. - Ajatellaan että se työpaikan homoksi paljastunut Pertti ihan varmasti yrittää nyt iskeä kaikkia firman pikkujouluissa. Yleensäkin homous = harrastaa seksiä kaikkien samansukupuolisten [...]
      Ja sitten on niitä jotka keksivät omasta päästään että "toiset ajattelevat näin hullusti" ja opastaa näitä nimeämättömiä ihmisiä "Ei näin!" -virkkeillä. Eikö olekin hassua että joku tosiaan kuvittelee tietävänsä mitä toinen ajattelee ja kommentoi vielä sen toisen (jota ei ole olemassakaan) hupsuja ajatuksia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: homot, avioliitto, uskonto, syyte, päiväkoti, lapset, kasvatus, rukoilla