Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 384

Olen nukkunut Harry Potterin kanssa samassa talossa.
Sekalaisia, osa 384

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +778 (790 ääntä)
      Sekalaiset on hyvä lukee vikaks ennen kun menee nukkumaan ja leikkaa paloiksi ja leikkaa paloiksi. Sokeri.

      Lainaa

    2. MazdaLeena 13.6.2019 0:39
      Tulos: +151 (167 ääntä)
      Onkohan Eveliinan ja kavereiden keskustelu livenäkin yhtä henkeäsalpaavaa tajunnanvirtaa?

      Lainaa

    3. Neiti Knatterton 13.6.2019 1:17
      Tulos: +249 (257 ääntä)
      Nyt nukkumaan ja leikkaa se paloiksi ja leikkaa se paloiksi ja leikkaa ne paloiksi ja leikkaa se paloiksi ja leikkaa ne paloiksi ja leikkaa se paloiksi... Lasten uniloru, kirjoittanut Kirsi Kunnas?

      Lainaa

    4. Tulos: +175 (235 ääntä)
      Kääk, en voi mennä nukkumaan kun naurattaa niin paljon. Btw, seurasin vaukirjan julkaisua alunperin, ja siis joo onhan siinä pointtinsa, ihan liikaa lasten kamaa eritellään mukamas sukupuolen mukaan, mutta tuo julkaisu oli kyllä aika onneton yritys eikä se auennut kenellekään. Esim edesmenneellä anttilalla oli vielä ennen kuolemaansa verkkokaupassa lajiteltu lelut kategorioihin "tyttöjen lelut" ja "poikien lelut".

      Lainaa

    5. Tulos: +108 (114 ääntä)
      Tietää, että on tosi kyseessä, kun oikein sormella näytetään

      Lainaa

    6. Tulos: -63 (119 ääntä)
      Meille tuli lasten ollessa pieniä Vaukirjalta kirjoja ja ovat oikein laadukkaita, mutta tuo mainos aiheutti kyllä myötähäpeää.

      Lainaa

    7. Tulos: +100 (118 ääntä)
      Huomenta! On tosi mukava herätä kun uusimmat feissarimokat on tulleet. Viime yönä näinkin unta, että leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi, leikkaa se paloiksi ja vatkaa joukkoon. ..Sokeri.

      Lainaa

    8. Tulos: -59 (103 ääntä)
      On mielensäpahoittajat, toisten puolesta mielensäpahoittajat ja uutuutena lukihäiriöiset mielensäpahoittajat. He ovat ärsyttävinpiä.

      Lainaa

    9. Pasi Kulju 13.6.2019 6:22
      Tulos: +108 (114 ääntä)
      Jollain minitoholla, kuten sellaisella créme brulé -sytkärillä, on kätevä poltella rikkaruohoja kivien välistä ja ympäriltä, jos vahaus kuumottaa liikaa.

      Lainaa

    10. jukkapalmu 13.6.2019 7:43
      Tulos: +75 (91 ääntä)
      Monitaitoinen kun osaa poltintakin käyttää vaikka on sähkömies!!! No nyt on keeper!!! :D

      Lainaa

    11. Mielensä pahoittanut 13.6.2019 9:59
      Tulos: -145 (181 ääntä)
      Entä muunsukupuoliset vauvat? Tuo kuva on hyvin tyypillistä cis-etuoikeutetun väkivaltaa transihmisiä kohtaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Tossa on se riski kun rikkaruohoa polttelee, helposti stoned.

      Lainaa

    13. Tulos: +95 (103 ääntä)
      Teoriassa on kyllä mahdollisuus, että joku henkilö on oikeasti nimeltään Harry Potter ja Eveliina on nukkunut hänen kanssaan samassa talossa. "Harry Potter" sentään kuulostaa aika yleiseltä nimeltä.

      Lainaa

    14. Tulos: +120 (124 ääntä)
      Korjatakaa jos olen väärässä mutta kyllähän Potter ihan jossain talossakin siinä alussa asui. Ellei tässä sitten tarkoiteta että oli samassa kiinteistössä näyttelijä Radcliffen kanssa. Kun "samaan aikaan" vähän siihen viittaisi. Mutta en voi olla varma. Nauran edelleen vedet silmissä ja leikkaa paloiksi ja leikkaa paloiksi kun se vain on hyvää. Ja niin, se sokeri.

      Lainaa

    15. Tulos: -62 (84 ääntä)
      En tajua sitä että vuosi on 2019 ja noi aasialaiset ei edelleenkään osaa kehittää laitteita ILMAN sitä h**** tekstinsyöttöä! Täälläkin mun on vietävä tää laite kohta liikkeeseen, että kytkevät sen pois päältä, kun asetuksissa lukee ettei tekstinsyöttö ole päällä, mutta siinäpä se silti iloisesti "korjaa" vääriksi oikein kirjoitettuja sanoja.

      Lainaa

    16. Jormakainen 13.6.2019 17:08
      Tulos: -32 (60 ääntä)
      Kuka rakastaa vauvoja ja leikkaa se paloiksi ja leikkaa ne paloiksi ja leikkaa se paloiksi ja leikkaa ne paloiksi ja leikkaa se paloiksi ja leikkaa ne paloiksi paskavaipassa vaahtokarkkeja kohta nukkumaan ajoissa

      Lainaa

    17. Tulos: +43 (65 ääntä)
      Mielensä pahoittanut: Entä muunsukupuoliset vauvat? Tuo kuva on hyvin tyypillistä cis-etuoikeutetun väkivaltaa transihmisiä kohtaan.
      Sun pitää jatkossa ostaa lelusi jostain toisesta paikasta sitten

      Lainaa

    18. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Joni: En tajua sitä että vuosi on 2019 ja noi aasialaiset ei edelleenkään osaa kehittää laitteita ILMAN sitä h**** tekstinsyöttöä! Täälläkin mun on vietävä tää laite kohta liikkeeseen, että kytkevät sen pois päältä, kun asetuksissa lukee ettei tekstinsyöttö ole päällä, mutta siinäpä se silti iloisesti “korjaa” vääriksi oikein kirjoitettuja sanoja.
      Ennakoiva tekstinsyöttö ja automaattinen korjaus on kaksi eri asiaa, ainakin minun Samsungissani. Mulla on ennakoiva päällä, mutta ei automaattinen korjaus. Ei tule vääriä sanoja.

      Lainaa

    19. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Luin tuota viimeistä suu auki, aika mahtava :D

      Lainaa

    20. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Minulla alkoi kyllä heti rytmikone päässä jauhaa tuota biisiksi. En edes tykkää suomiräpistä, mutta kuulen jo päässäni "Leikkaa se paloiksi, leikkaa ne paloiksi" -hitin jumputuksen diskoissa.

      Lainaa

    21. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Äitee: Ennakoiva tekstinsyöttö ja automaattinen korjaus on kaksi eri asiaa, ainakin minun Samsungissani. Mulla on ennakoiva päällä, mutta ei automaattinen korjaus. Ei tule vääriä sanoja.
      No mutta, automaattinen korjaus sitten. Ja liikkeen ukko ei osannut korjata sitä pois. Hänkään ei käsittänyt, mitä ongelmia aiheuttava toiminto tekee yhä edelleen elektroniikassa.

      Lainaa

    22. Käytännöllisyys 16.6.2019 22:09
      Tulos: -4 (40 ääntä)
      Sd: Kääk, en voi mennä nukkumaan kun naurattaa niin paljon. Btw, seurasin vaukirjan julkaisua alunperin, ja siis joo onhan siinä pointtinsa, ihan liikaa lasten kamaa eritellään mukamas sukupuolen mukaan, mutta tuo julkaisu oli kyllä aika onneton yritys eikä se auennut kenellekään. Esim edesmenneellä anttilalla oli [...]
      Sinänsä samaa mieltä, että kaikki voivat toki leikkiä millä haluavat, mutta onhan se hieman epäkätevää etsiä ns. "Poikien" leluja ja selata sivutolkulla kaikki barbit läpi. Kyllä se aikuisenakin on kätevämpi etsiä vaatteita miesten tai naisten puolelta, kuin jos kaikki olisivat sekaisin. En lähtisi ristiinnaulitsemaan Anttilaa tuosta. Kategorisointi helpottaa asioiden löytämistä. Vanhempana voi toki opettaa jälkikasvuaan ettei poikien/tyttöjen leluja ole jaa saa leikkiäjust sillä millä haluaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +6 (30 ääntä)
      Käytännöllisyys: Sinänsä samaa mieltä, että kaikki voivat toki leikkiä millä haluavat, mutta onhan se hieman epäkätevää etsiä ns. “Poikien” leluja ja selata sivutolkulla kaikki barbit läpi. Kyllä se aikuisenakin on kätevämpi etsiä vaatteita miesten tai naisten puolelta, kuin jos kaikki olisivat sekaisin. En lähtisi ristiinnaulitsemaan [...]
      Enpä tiedä, on se cis-aikuisellekin epäkäytännöllistä kun ei ole "naisten vaatteet" "miesten vaatteet" ja "vaatteet". Vaikka olen ihan cissynainen niin löydyn usein miesten osastolta ostamassa vaikkapa housuja -naisten osastolla se on "haluatko ehkäpä perhosapplikaation, caprit, joustavat, vaaleanpunaisia glitteriraitoja, viikon muotivärit" ei saatana HALUAN AIVAN NORMAALIT HOUSUT! -> miesten osastolle. Toisaalta pärjään sentään vielä, eräs hyvin pienikokoinen ja hoikka kaverini saa hakea vaatteensa lastenosastolta, se vasta onkin kiusallista kun aikuinen nainen saa löytää tietään nallepuhpaitojen meressä. Olisi ehkä kätevämpää jos koko hoito järjestettäisiin tyyliin "värit sejase tässä, lahjekoot/ mekonpituudet/ vyötärönympärykset tässä, mittanauha tässä" etc. -tällaisenaan shoppailu on salatiedettä ja noloa lisäksi. Varmaan pahinta oli olla kehittyvä cistyttö joka sai shoppailla poikien osastolla ennen kuin kurvit kehittyivät -ei yhtään noloa, eipä ei, mutta jos "naisten" topit eivät pysy päällä vaikka miten on nainen tai sellaiseksi tulossa? Ehkä topit muotoa "rinnanympärys blaa, ylävartalon pituus blaa, vyötärönympärys blaa" olisivat vähemmän hämmentäviä?

      Lainaa

    24. Tulos: +6 (6 ääntä)
      jn: Minulla alkoi kyllä heti rytmikone päässä jauhaa tuota biisiksi. En edes tykkää suomiräpistä, mutta kuulen jo päässäni “Leikkaa se paloiksi, leikkaa ne paloiksi” -hitin jumputuksen diskoissa.
      Julma Henrillä on joku vastaavanlainen kipale. Ei nyt noilla sanoilla, mutta rytmityksellä. Ja mulla lähti tää just sillä melodialla rullaamaan päässä

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Joo: Enpä tiedä, on se cis-aikuisellekin epäkäytännöllistä kun ei ole “naisten vaatteet” “miesten vaatteet” ja “vaatteet”. Vaikka olen ihan cissynainen niin löydyn usein miesten osastolta ostamassa vaikkapa housuja -naisten osastolla se on “haluatko ehkäpä perhosapplikaation, caprit, joustavat, vaaleanpunaisia [...]
      Itse taas löydän naisten osastolta ihan tavallisiakin housuja. Muutenkin housut ehkä viimeinen asia, jonka ostaisin miesten osastolta. Joskus yritin sovittaa, mutta niissä on kyllä tilaa väärissä kohdissa. Samalla lailla ei ollut pepulle tilaa kuin naisten housuissa, mutta eteen jäikin sitten pussi. Lasten housut taas muuten menisivät, mutta niissäkään ei ole lantiolle/pepulle tarpeeksi tilaa. En kuitenkaan voi ottaa kokoa, joka putoaisi päältä muuten. Kyllä tuo jaottelu sopivien löytämistä nopeuttaa.

      Lainaa

    26. Tornipöllö 30.6.2019 22:45
      Tulos: +19 (25 ääntä)
      Mielensä pahoittanut: Entä muunsukupuoliset vauvat? Tuo kuva on hyvin tyypillistä cis-etuoikeutetun väkivaltaa transihmisiä kohtaan.
      Transsukupuoliset ovat kylläkin ihan tyttöjä tai poikia, muunsukupuoliset ovat eri asia. Jos on pakko trollata, niin koita edes trollata kunnolla.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Leikkaa ne paloiksi leikkaa se paloiksi. Tää psykoottinen resepti sai mut nauramaan maikeimmat naurut pariin vuoteen. Ei hitsi nyt sain kyllä sellaisen nauruterapian että tästä päivästä ei voi tulla huono! Leikkaa ne paloiksi.

      Lainaa

    28. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Joo: Enpä tiedä, on se cis-aikuisellekin epäkäytännöllistä kun ei ole “naisten vaatteet” “miesten vaatteet” ja “vaatteet”. Vaikka olen ihan cissynainen niin löydyn usein miesten osastolta ostamassa vaikkapa housuja -naisten osastolla se on “haluatko ehkäpä perhosapplikaation, caprit, joustavat, vaaleanpunaisia [...]
      mua ainakin toi jaottelu jo hämmensi tässä liikaa. En jaksa nettiostoksissakaan selata kovin tarkkaan niitä mittoja, siksi suosinkin maksuttoman palautuksen verkkokauppoja. Menee liian hankalaksi, jos kaikki koot tulisi osata ulkoa cm tarkkuudella.

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Käytännöllisyys: Sinänsä samaa mieltä, että kaikki voivat toki leikkiä millä haluavat, mutta onhan se hieman epäkätevää etsiä ns. “Poikien” leluja ja selata sivutolkulla kaikki barbit läpi. Kyllä se aikuisenakin on kätevämpi etsiä vaatteita miesten tai naisten puolelta, kuin jos kaikki olisivat sekaisin. En lähtisi ristiinnaulitsemaan [...]
      Toki nämäkin voisi jaotella alagatekorioihin "nuket", "autot" jne. jolloin voidaan unohtaa se jaottelu sukupuolen välillä.

      Lainaa

    30. Tulos: -6 (6 ääntä)
      foo: Teoriassa on kyllä mahdollisuus, että joku henkilö on oikeasti nimeltään Harry Potter ja Eveliina on nukkunut hänen kanssaan samassa talossa. “Harry Potter” sentään kuulostaa aika yleiseltä nimeltä.
      Mutta hän viittaa tekstissään julkisuuden henkilöön, kun sanoo olevansa melkein sukua julkkikselle.

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (3 ääntä)
      LaLa: Mutta hän viittaa tekstissään julkisuuden henkilöön, kun sanoo olevansa melkein sukua julkkikselle.
      Ei tuossa koko mokassa lue sanaa "julkkiselle" missään vaiheessa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Harry Potter, kirja, sukupuoli, arvostelu, rikkaruohot, kivet