Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 58

Sanokaa, että tämä ei ole totta.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 58

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Pasi Kulju 21.5.2019 0:23
      Tulos: +813 (825 ääntä)
      Ei ois kannattanu maksaa tursituolaksta

      Lainaa

    2. B...h please 21.5.2019 0:27
      Tulos: +588 (610 ääntä)
      En millään keinoin, en edes nätisti pyytämällä. T:Lentoemo

      Lainaa

    3. TheDeerHunter 21.5.2019 0:32
      Tulos: +339 (357 ääntä)
      Luulin, että Melisan postauksen moka on hämmentävä sanavalinta t u r s i t u o l a k s t a

      Lainaa

    4. Tulos: +510 (512 ääntä)
      Se on kuulkaas lentoyhtiön salaliitto että turbulenssi ja ilmanpaineet tuntuu vaan ja ainoastaan normiluokassa, yrittävät sillä lisätä myyntiä bisnesluokkaan, jossa on ku oisit omalla kotisohvalla!

      Lainaa

    5. Tulos: +345 (353 ääntä)
      Odotin et Melisa ois vielä tullut perustelemaan, että bisnekseen täytyy päästä, kun lennon kesto melkein 15 tuntia (päinvastoin kuin muilla sillä samalla 15 h lennolla).

      Lainaa

    6. Tulos: +169 (223 ääntä)
      Mitä se paperiin paskominen auttaa? En tajua yhtään mitä haetaan.

      Lainaa

    7. Tulos: +84 (86 ääntä)
      Bisnesluokassa ei pääse paineet laskemaan

      Lainaa

    8. fruttidinightmare 21.5.2019 2:11
      Tulos: +57 (79 ääntä)
      TheDeerHunter: Luulin, että Melisan postauksen moka on hämmentävä sanavalinta t u r s i t u o l a k s t a
      En edes huomannut, ennen kuin mainitsit -_-

      Lainaa

    9. Tulos: +391 (395 ääntä)
      traumcity: Mitä se paperiin paskominen auttaa? En tajua yhtään mitä haetaan.
      Mm niin.. sen sijaan että vetäis pökäleen pytystä alas käsilaukku haisee paskalle ja vessassa myös joka tapauksessa. En kyl tajua.

      Lainaa

    10. Tulos: +230 (232 ääntä)
      Jos oikein rivien välistä lukee voisi tulkita, että Melisa haluaisi bisnesluokkaan varmaan että on rauhallisempaa ja voi nukkua pitkillä lennoilla, kun ei voi käyttää korvatulppia, turistiluokka kun on ahdas ja meluisa. Valitettavasti hän ei kuitenkaan selkeästi ole ymmärtänyt, että ne satunnaiset ilmaiset bisnesluokkaupgradet eivät ole yleisiä kuin elokuvissa.

      Lainaa

    11. Tulos: -174 (262 ääntä)
      Monelta on kyllä luetunymmärtäminen hukassa sekä mokassa, että kommenteissa. Melisa selkeästi sanoo, että ei voi käyttää tavallisia korvatulppia, eli suojata itseään lasten meteliltä, eli bisnekseen olisi päästävä sen takia.

      Lainaa

    12. Tulos: +190 (198 ääntä)
      Wtf: Mm niin.. sen sijaan että vetäis pökäleen pytystä alas käsilaukku haisee paskalle ja vessassa myös joka tapauksessa. En kyl tajua.
      Veikkaisin, että tää on joku väärinkäsitys ja tässä viitataan juttuun, mikä jokunen vuosi sitten levisi viraaliksi. Siinä joku nainen avautui somessa (alun perin anonyymisti, en muista tuliko nimi jossain vaiheessa ilmi), miten ollessaan ekaa kertaa jonkun uuden miestuttavuutensa/ihastuksensa/minkälie luona, oli joutunut käymään paskalla, mutta sitten pytty ei vetänytkään kunnolla ja pökäle jäi sinne lillumaan, joten nainen ei sitten paniikissa keksinyt muuta kuin paketoida pökäle vessapaperikääröön ja piilottaa se käsilaukkuunsa. Mutta tässä kammottu asia ei ollut itse paskalla käyminen vaan se, että mies olisi nähnyt paskan pöntössä, koska vessa ei vetänyt.

      Lainaa

    13. Määäääää 21.5.2019 6:22
      Tulos: +148 (160 ääntä)
      Suomessa porot on kotieläimiä, jokainen. Niillä on ärsyttävä erivapaus verrattuna muihin kotieläimiin juosta nissä sattuu. Yllättävän usein tapaa porukkaa, joka ei tätä tiedä.

      Lainaa

    14. Tulos: +32 (56 ääntä)
      traumcity: Mitä se paperiin paskominen auttaa? En tajua yhtään mitä haetaan.
      Pelkää, että jää rallirantuja pönttöön? Jos haluaa välttää hajua ja läpitihkumista niin paskois kondomiin. Siistimpi paketti myös käsilaukussa...

      Lainaa

    15. Kakkapapru 21.5.2019 6:25
      Tulos: +113 (125 ääntä)
      traumcity: Mitä se paperiin paskominen auttaa? En tajua yhtään mitä haetaan.
      Jonkun logiikan mukaan paperiin paskomisesta ei tuu sitä KAMALAA loiskahdusta. Anti-plumps.

      Lainaa

    16. Daigadaiga 21.5.2019 7:00
      Tulos: +43 (51 ääntä)
      bL: Monelta on kyllä luetunymmärtäminen hukassa sekä mokassa, että kommenteissa. Melisa selkeästi sanoo, että ei voi käyttää tavallisia korvatulppia, eli suojata itseään lasten meteliltä, eli bisnekseen olisi päästävä sen takia.
      Köyhällä ei ole varaa valittaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +178 (192 ääntä)
      bL: Monelta on kyllä luetunymmärtäminen hukassa sekä mokassa, että kommenteissa. Melisa selkeästi sanoo, että ei voi käyttää tavallisia korvatulppia, eli suojata itseään lasten meteliltä, eli bisnekseen olisi päästävä sen takia.
      Melisa kylläkin täysin selkeästi jättää mainitsematta sanaakaan lapsista.

      Lainaa

    18. Tulos: -44 (128 ääntä)
      Karpalo: Veikkaisin, että tää on joku väärinkäsitys ja tässä viitataan juttuun, mikä jokunen vuosi sitten levisi viraaliksi. Siinä joku nainen avautui somessa (alun perin anonyymisti, en muista tuliko nimi jossain vaiheessa ilmi), miten ollessaan ekaa kertaa jonkun uuden miestuttavuutensa/ihastuksensa/minkälie luona, oli [...]
      Olen lukenut myös tuon saman tarinan. Sarjassamme "Naisten keksimiä turhia ongelmia, joissa ei edes olisi ollut mitään ongelmaa, ellei nainen olisi keksinyt ongelmaa", osa 375638284629.

      Lainaa

    19. Tulos: +129 (131 ääntä)
      Melissa on varmaan katsonut liikaa huonoja leffoja, missä lentoemännät säälivät surkeimpia kärsiviä yksilöitä ja siksi päästävät paremmalle paikalle. "Nyyh korvissa painetta en voi käyttää korvatulppia, missä se businessluokka nyt olikaan, saanko lasin kuohuvaa"

      Lainaa

    20. Tulos: +155 (167 ääntä)
      Melisa on kyllä idiootti niin monella tasolla. 1. Ko. Tulppia ei tarvitse pitää koko lentoa. Ainoastaan nousut ja laskut (joudun itse käyttämään). Tulpat on sen verran kovaa materiaalia, että itsellä alkaa korvakäytäviä särkeä jo siinä puolessa tunnissa. 2.tollasella 15h lennolla keskihinta turistiluokassa jotain 700-900 euron paikkeilla. Business-luokassa n. 3000-4000 euroa, että ei, kiltisti pyytäminen ei ole sama kuin n. 3000e 3. Jos on niin tyhmä, että pitää noita tulppia sen 15h,eikä ole varaa business-luokkaan, niin hyviä on-ear -tyyppisiä vastamelukuulokkeita saa reilulla sadan euron panostuksella.

      Lainaa

    21. Tulos: +108 (138 ääntä)
      Itse satuin tuon poroasian tietämään, mutta en pidä kovinkaan kummallisena tuota ihmettelyä ja vastaukset ovat aivan liian töykeitä. Kysymyshän oli kaksiosainen ja kuului siten, että "Onko Suomessa luonnonvaraisia poroja ja saako näitä mahdollisia luonnonvaraisia poroja tappaa ravinnoksi ilman lupaa?". Jos ei metsästä, eikä ole porotalouden kanssa tekemisissä, niin tällaiset aukot voivat olla muuten täysin fiksunkin ihmisen tiedoissa. Toki, jos kyselee Facebookissa viiden sekunnin Googletuksella selviävää asiaa, voidaan päätellä joitain puutteita kyvyissä olevan.

      Lainaa

    22. Piisamirotta 21.5.2019 10:19
      Tulos: +111 (113 ääntä)
      Kerran olen "päässyt" saattajana tavalliselta paikalta bisnesluokkaan, kun matkakumppanille sattui sairaskohtaus ja oli hengenlähtökin lähellä. Kaveri piti saada makuulle ja mukaan joku valvomaan vointia. Lentokentällä olikin sitten jo ambulanssi vastassa. Jatkossa ostan mieluummin sen kalliimman lipun, jos on välttämättä päästävä sinne bisnesluokkaan.

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 21.5.2019 10:47
      Tulos: +101 (109 ääntä)
      bL: Monelta on kyllä luetunymmärtäminen hukassa sekä mokassa, että kommenteissa. Melisa selkeästi sanoo, että ei voi käyttää tavallisia korvatulppia, eli suojata itseään lasten meteliltä, eli bisnekseen olisi päästävä sen takia.
      No sitten ehkä kannattaa vaan ostaa se business-luokan lippu eikä yrittää säälillä vekslailla itseään ilmaiseksi. Se kun ei oikein toimi. Typerä kysymys joka tapauksessa.

      Lainaa

    24. Tulos: -27 (55 ääntä)
      bleb: Se on kuulkaas lentoyhtiön salaliitto että turbulenssi ja ilmanpaineet tuntuu vaan ja ainoastaan normiluokassa, yrittävät sillä lisätä myyntiä bisnesluokkaan, jossa on ku oisit omalla kotisohvalla!
      Tosta on hienosti jätetty se kommentti pois, jossa käy ilmi että bisnesluokassa jaetaan kuulosuojaimia, jolloin niitä tasausnappeja pystyisi pitämään samaan aikaan korvilla

      Lainaa

    25. Tulos: +81 (83 ääntä)
      Vessaharjaa voi käyttää rantujen pesuun (olisi ihan suotavaa jopa), pienen paperipalan voi laittaa pönttöön pahinta loiskaisua ehkäisemään ja jos vielä haluaa olla paskaparanoidi, voi ostaa vaikka sinne käsilaukkuun sitä turh... tuoksusuihketta jota ameriikkalaiset kuulemma käyttävät pönttöön ennen kakkosen vääntämistä.

      Lainaa

    26. Tulos: +36 (62 ääntä)
      Oon piilotellut pökäleitä pussiin ja heitellyt pihalle ikkunasta

      Lainaa

    27. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Jos vessanpönttö ei vedä, eikä ole tukossa, sinne voi kaataa sangollisen vettä. Kämppiksen kanssa käytettiin tätä systeemiä reilun viikon ajan, kun oman pöntön säiliö täyttyi superhitaasti, joten vessa ei vetänyt kunnolla, jos kävi kaksi kertaa kolmen tunnin sisällä.

      Lainaa

    28. Tulos: +92 (94 ääntä)
      Jos bisnesluokkaan pääseminen on aivan välttämätöntä, silloin kannattaa varata lippu bisnesluokkaan eikä kerjätä. Onhan se toki kallista lystiä, mutta jos sinne on pakko päästä, siitä pitää myös maksaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Vaakku: Tosta on hienosti jätetty se kommentti pois, jossa käy ilmi että bisnesluokassa jaetaan kuulosuojaimia, jolloin niitä tasausnappeja pystyisi pitämään samaan aikaan korvilla
      Eikä pystyisi. Niistä törröttää pidemmät osiot ulospäin jotka ottaa mihin tahansa kuulokkeisiin. Ja itse kyseisiä tulppia käyttävänä en oikein ymmärrä Melisan ongelmaa, koska kyllä nekin tulpat vaimentaa ääniä, eikö hän sitä oo huomannu... Joku täällä kommentoinut on myös väärässä, toki 15 tunnin lennoilla tulpat voi ja saa ottaa pois, mutta ihan tulppien ohjeissa lukee että lyhyemmillä lennoilla niitä kuuluu pitää koko ajan. Lennosta kun silloin on ajallisesti aika suuri osa nousua ja laskua. (Olen ite ollut siis vain max. 3 tunnin lennoilla.)

      Lainaa

    30. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Melisalle eikä monellekaan muulle kommentoijalle tullut mieleen, että noin pitkillä lennoilla ollaan hiljaa. Valot hämärtyy ja jengi nukkuu. Toki businessissa kivempi nukkua makuuasennossa, mutta melutaso on täysin sama.

      Lainaa

    31. asiantuntija 21.5.2019 18:05
      Tulos: +28 (30 ääntä)
      Dipoli: Jos vessanpönttö ei vedä, eikä ole tukossa, sinne voi kaataa sangollisen vettä. Kämppiksen kanssa käytettiin tätä systeemiä reilun viikon ajan, kun oman pöntön säiliö täyttyi superhitaasti, joten vessa ei vetänyt kunnolla, jos kävi kaksi kertaa kolmen tunnin sisällä.
      Itse asiassa voi auttaa myös tukkiutuneeseen pönttöön, jos kaataa korkealta. Paine sitten irroittaa tukoksen.

      Lainaa

    32. Tulos: +29 (73 ääntä)
      Voin kuvitella että Melisa on kaunis tyttö, joka on tottunut siihen että saa söpöydellä ja flirttailulla tahtonsa läpi. Tietyissä tilanteissa se voi toimia, esim. poliisi jättää sakon antamatta "tämän kerran". Oletan että Melisa on vielä nuori, teini tai parissakymmenissä. Tuollainen söpöily hymiöineen on aikuiselta ihmiseltä todella rasittavaa käytöstä. Olen itse väysynyt pariin kaveriin, joille 30 vuoden ikä ei ollut syy aikuistua. Söpöt selfiet vielä menevät (niistä voi skrollata yli), mutta jos käytös on teinihöhhöä niin se ei enää aikuisena toimi. Kaveri: Mennään tonne pysäkille. Minä: Se on suljettu remontin takia. Kaveri: Ai mitää, voi ei! Minä: Siitä oli uutisissakin. Kaveri: No enhän mä mitään uutisia katso, hihii, mä oon vaan tällanen tyhmä blondi! (Kyseessä oli korkeasti koulutettu ihminen) Jos identiteetti on "söpö tyhmä blondi", keski-ikä voi tulla karuna yllätyksenä. Kannattaa ehkä rakentaa elämänsä jonkin muun varaan.

      Lainaa

    33. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Dipoli: Jos vessanpönttö ei vedä, eikä ole tukossa, sinne voi kaataa sangollisen vettä. Kämppiksen kanssa käytettiin tätä systeemiä reilun viikon ajan, kun oman pöntön säiliö täyttyi superhitaasti, joten vessa ei vetänyt kunnolla, jos kävi kaksi kertaa kolmen tunnin sisällä.
      Jep, tai vaikka (käsi)suihkulla huuhtelee. Jotkut tuntuvat kuvittelevan, että vessan ”vetäminen” aktivoi jonkun imun, joka vie pökäleet pois. Ei, normi vesiklosetissa se on se riittävällä paineella tuleva huuhtelu...

      Lainaa

    34. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Mulla sisko pääsi business luokkaan ylibuukkauksen takia, mut en laskis kyl sen varaan.

      Lainaa

    35. Kummallista 21.5.2019 20:38
      Tulos: +35 (39 ääntä)
      Onko kardashianilla pikkarit??

      Lainaa

    36. Villiväkkärä 21.5.2019 21:06
      Tulos: +13 (27 ääntä)
      Zekko: Itse satuin tuon poroasian tietämään, mutta en pidä kovinkaan kummallisena tuota ihmettelyä ja vastaukset ovat aivan liian töykeitä. Kysymyshän oli kaksiosainen ja kuului siten, että “Onko Suomessa luonnonvaraisia poroja ja saako näitä mahdollisia luonnonvaraisia poroja tappaa ravinnoksi ilman lupaa?”. Jos ei [...]
      Ne ”villit porot” on peuroja, poro on kesypeura. Joten porot on aina jonkun omistamia.

      Lainaa

    37. Shittishontiainen 21.5.2019 23:20
      Tulos: -6 (28 ääntä)
      Sun, eihän tuo nyt pidä paikkansa. Pelkkä trolli. Kuka kantaisi kakkaa käsilaukussa? Ei, kyllä minä asetan sen hellästi miehen sänkyyn tyynyn alle odottamaan.

      Lainaa

    38. Tulos: +32 (38 ääntä)
      bL: Monelta on kyllä luetunymmärtäminen hukassa sekä mokassa, että kommenteissa. Melisa selkeästi sanoo, että ei voi käyttää tavallisia korvatulppia, eli suojata itseään lasten meteliltä, eli bisnekseen olisi päästävä sen takia.
      Niin, mutta sittenhän sen Melissan olisi pitänyt ostaa business-luokan lippuliini eikö vain? Sen sijaan ostanut sen halvemman lipun turistiluokkaan ja toivoo, et hän myötätuntoa ja sääliä herättävällä nyyhkytarinallaan pääsisi kuitenkin business-luokkaan, MUTTA ILMAN ET HÄNEN TARVIS KUITENKAA MAKSAA ENEMMÄN! Jee! Tosi reilua muita kohtaan eikö? Eli koska mullakin tulee selkä kipeäksi, etenkin jos joudun istumaan kauan yhtä soittoa, niin tottahan toki mäkin sitten ansaitsen päästä 1. luokkaan ettei tarvis kärsiä. Mutta eihän siitä suinkaan tarvi maksaa. Ku se ei oo kivaa.

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (28 ääntä)
      Zekko: Itse satuin tuon poroasian tietämään, mutta en pidä kovinkaan kummallisena tuota ihmettelyä ja vastaukset ovat aivan liian töykeitä. Kysymyshän oli kaksiosainen ja kuului siten, että “Onko Suomessa luonnonvaraisia poroja ja saako näitä mahdollisia luonnonvaraisia poroja tappaa ravinnoksi ilman lupaa?”. Jos ei [...]
      Ihan sama, miten kysymyksen esittää, niin kyllä tämä nyt mielestäni on ihan yleistietoon kuuluva asia Suomessa. Ja tosiaan sekin, että todella harvoja eläimiä saa vain vastaantullessa tappaa. Lähinnä tuhoeläimet kuuluu tähän listaan.

      Lainaa

    40. Tulos: -12 (38 ääntä)
      ”Miehen kanssa tässä pohditaan” = ”Vänkään itse että asia on näin ja mies väittää toista paljon loogisempaa vaihtoehtoa mutta ei jaksa tapella.”

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vessa, vessapaperi, porot, metsästys, lentoemännät, lento, businessluokka, lentää, lentäminen, lentoliput, korvatulpat, paine