Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Tervetuloa Tinderiin, osa 7

  Liityin tänään Tinderiin. Poistuin sieltä myös juuri.
  Suurenna näkymä
  Tervetuloa Tinderiin, osa 7

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Dark Souls 16.4.2019 1:08
   Tulos: -169 (407 ääntä)
   Ei ole Blood Bornesta platinaa (koska en omista Ps4), mutta Dark Souls 1, 2 & 3 on sekä Demon's Souls. Kelpaako? Myös Soul Level 1 runit tehty kaikkiin peleihin, sekä bow only, ja sorcery only, ainiin... Pyromancy only löytyy myös. Kaikkiin kolmeen.

   Lainaa

  2. Kilokalori 16.4.2019 1:17
   Tulos: +1470 (1504 ääntä)
   Dark Souls: Ei ole Blood Bornesta platinaa (koska en omista Ps4), mutta Dark Souls 1, 2 & 3 on sekä Demon’s Souls. Kelpaako? Myös Soul Level 1 runit tehty kaikkiin peleihin, sekä bow only, ja sorcery only, ainiin… Pyromancy only löytyy myös. Kaikkiin kolmeen.
   Hieno lista, mutta ejaculoitko?

   Lainaa

  3. Mustalaisnaamio 16.4.2019 1:26
   Tulos: -232 (522 ääntä)
   Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.

   Lainaa

  4. Tulos: +319 (337 ääntä)
   Saiskohan tää mies edes ketään ejaculoimaan?

   Lainaa

  5. Avaruusleijona 16.4.2019 1:29
   Tulos: +404 (442 ääntä)
   Tara, nyt katkolle

   Lainaa

  6. Socially awkward 16.4.2019 1:39
   Tulos: +639 (709 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Alkoholimyrkytyksen vuoksi

   Lainaa

  7. Kilokalori 16.4.2019 1:45
   Tulos: +216 (296 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Vielä kalliimpi se oikeistoänkyröiden mielestä on, jos varhaisaikuinen päästetään helpolla ja annetaan tukehtua oksennukseensa - ennen kuin on maksanut takaisin aiheuttamansa velat eli synnytyssairaalan, äitiyspäivärahat, päivähoidot, peruskoulut, opintotuet ja lapsilisät.

   Lainaa

  8. Tulos: +186 (210 ääntä)
   Miehet on sikoja. Täydellinen mätsi eikä se soita.

   Lainaa

  9. Tulos: +100 (176 ääntä)
   Ejaculoida. o.O Odotin, milloin joku kommentoi sitä, että se on väärin kirjoitettu. Koska varmasti en voi olla ainoa jota tuo sattuu silmiin. Mut vaikka kukaan ei puuttunut sanan kirjoitusasuun, niin onneks tuossa pätkän lopussa oli Lauran kommentti "mutta siis ejaculoitko". :D

   Lainaa

  10. Tulos: +183 (187 ääntä)
   Dark Souls: Ei ole Blood Bornesta platinaa (koska en omista Ps4), mutta Dark Souls 1, 2 & 3 on sekä Demon’s Souls. Kelpaako? Myös Soul Level 1 runit tehty kaikkiin peleihin, sekä bow only, ja sorcery only, ainiin… Pyromancy only löytyy myös. Kaikkiin kolmeen.
   Meinasit, että Rauni siirtyi tänne etsimään seuraa?

   Lainaa

  11. Ejaculaatio 16.4.2019 8:26
   Tulos: -40 (134 ääntä)
   Ace: Ejaculoida. o.O Odotin, milloin joku kommentoi sitä, että se on väärin kirjoitettu. Koska varmasti en voi olla ainoa jota tuo sattuu silmiin. Mut vaikka kukaan ei puuttunut sanan kirjoitusasuun, niin onneks tuossa pätkän lopussa oli Lauran kommentti “mutta siis ejaculoitko”.
   Ai että, nyt pääsee kielipoliisi ejaculoimaan housuihin kun löytyi kirjoitusvirhe.

   Lainaa

  12. Tulos: +62 (102 ääntä)
   Mullon Little Big Planetissa melkeen platina paitsi et en pääse vikaa pääkkiä läpi mut onneks puolison siskon muksu 8 vee on luvannu jeesaa kun ehtii. Ainii mut mä oon kyl varattu ni sori.

   Lainaa

  13. Tulos: -2 (116 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Kallista lystiä on hoitaa joka KOLMANNEN sydänkohtaus. Sattui sitten kotona, jolloin tulee lanssi, tai osastolla, jossa hoidetaan kyseistä verenkiertoelimistöä jo muutenkin. Vain koska ihmiset ei viiti syödä pääsääntöisesti järkevästi. Ja ihan selvinpäin tekevät valinnan. Nuorten harkitsemattomasta ryypystä johtuvat alkoholimyrkytykset menee aika hyvin siinä sivussa.

   Lainaa

  14. Mustalaisnaamio 16.4.2019 9:49
   Tulos: -96 (162 ääntä)
   Kilokalori: Vielä kalliimpi se oikeistoänkyröiden mielestä on, jos varhaisaikuinen päästetään helpolla ja annetaan tukehtua oksennukseensa – ennen kuin on maksanut takaisin aiheuttamansa velat eli synnytyssairaalan, äitiyspäivärahat, päivähoidot, peruskoulut, opintotuet ja lapsilisät.
   Vasemmistoänkyröiden pitää, tapansa mukaisesti, pyytää yhteiskunnan apua siihen, mikä olisi hoitunut ihan kaveriporukallakin. Eli käännetään kylkiasentoon ja seurataan, pysyykö kaveri hengissä. Vahva olettamus on ollut, että ensihoitajat ovat tämän tehneet ja kehoittaneet seuraamaan (pysyykö kaveri hengissä). Sairaalaahan Taraa ei välttämättä viety. Mutta hei, mitä väliä. Valtion kassassa on rahaa ja oikeistolaisilta sitä voi verottaa lisää.

   Lainaa

  15. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Luulin, että tuo platina viittaa johonkin pankkikorttiin! Olisikin kortilla vähän outo nimi.

   Lainaa

  16. Tulos: +159 (177 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Niin. Kalliiksi käy, kun pidetään toisistamme huolta eikä jätetä toista mahdollisesti tukehtumaan omaan kieleen tai oksennukseen. Siinä yksi pieni osasyy sille, miksi verot ovat mitä ovat. Oli kesä taikka talvi, niin käykää AINA tarkistamassa sammuneen kunto, jos sellaisen bongaatte. Koittakaa herättää ja saada liikkeelle. Jos ei pääse liikkeelle, soittakaa taksi tai poliisi (siis "ilmainen taksi", hihhih). Jos ei pääse jaloilleen tai hereillekään, soittakaa aina se lanssi.

   Lainaa

  17. Tulos: -54 (100 ääntä)
   Socially awkward: Alkoholimyrkytyksen vuoksi
   Krapulakin on alkoholimyrkytys. Jos pelkästä huikasta venäläistä viinaa menisi tuohon kuntoon, niin silloin ehkä olisi syytä viedä hoitoon, mutta jos aikuinen ihminen dokaa itsensä sammuksiin niin krapula on siitä oikeutettu seuraus. Kylkiasento ja ämpäri sängyn viereen.

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (108 ääntä)
   Tara, Tinder kiinni ja korkki kiinni. Ei pelti kiinni. :D

   Lainaa

  19. Tulos: +117 (135 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Oisko toi >alkoholimyrkytys jonka oireina ovat >oksentelu ja tajuttomuus Vaikka se on yleistä, se ei tarkoita että se on vaaratonta

   Lainaa

  20. Tulos: +106 (116 ääntä)
   Sinttu: Krapulakin on alkoholimyrkytys.
   Ei tosiaankaan ole. Krapula on ns. vieroitustila, joka aiheutuu pääosin nestehukasta mutta myös verensokerin laskusta.
   Jos pelkästä huikasta venäläistä viinaa menisi tuohon kuntoon, niin silloin ehkä olisi syytä viedä hoitoon, mutta jos aikuinen ihminen dokaa itsensä sammuksiin niin krapula on siitä oikeutettu seuraus. Kylkiasento ja ämpäri sängyn viereen.
   Krapula tulee tuollaisesta illasta/yöstä vääjäämättä, mutta ei ambulanssi ole mikään "palkinto" sammuneelle, eikä siellä todellakaan paranneta morkkista ja krapulaa. Luulisi pikemminkin, että toistuvat kyyditykset sairaalaan rohkaisisivat maltilliseen juomiseen (tai ainakin välttämään sammumista) paremmin kuin että pyörittää vaan silmiään, antaa ämpärin ja huokaa: "Taas yksi kuningaskrapula tulilla." Kyljelleen kääntäminen ei välttämättä toimi, jos jättää yöksi yksin. Etenkin pehmeällä sängyllä/sohvalla sammunut voi aina kellahtaa takaisin selälleen. Et myöskään ikinä tiedä, kuinka jurrissa sammunut on, vaikka olisitte viettäneet yhteistä iltaa. Oksennus ei ole ainoa riskitekijä, vaan alkoholimyrkytykseen liittyy myös keskushermoston osien lamaantumista, eli hengitys tai sydän voi pysähtyä.

   Lainaa

  21. Kansalaiset 16.4.2019 13:06
   Tulos: -33 (57 ääntä)
   Rakkaat ihmiset kyllä krapula on alkoholin aiheuttama myrkytystila ihan virallisesti. Sen kun googlettaa niin löytyy ihan fakta tietoa.

   Lainaa

  22. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Kansalaiset: Rakkaat ihmiset kyllä krapula on alkoholin aiheuttama myrkytystila ihan virallisesti. Sen kun googlettaa niin löytyy ihan fakta tietoa.
   "Krapula on alkoholin aiheuttaman myrkytystilan vieroitustila."

   Lainaa

  23. Tulos: +86 (92 ääntä)
   Hihi:Oli kesä taikka talvi, niin käykää AINA tarkistamassa sammuneen kunto, jos sellaisen bongaatte. Koittakaa herättää ja saada liikkeelle. Jos ei pääse liikkeelle, soittakaa taksi tai poliisi (siis “ilmainen taksi”, hihhih). Jos ei pääse jaloilleen tai hereillekään, soittakaa aina se lanssi.
   Lisäyksenä vielä, että sammua voi myös vaikka alkoholin ja lääkkeiden yhdistelmistä, ja kyse voi olla silloin myös huumaamisesta, vaikka sammunut olisikin mies. Voi olla jotain aivan muutakin. Jos myös esim. näette jonkun oksentelevan rajusti, niin käykää tarkistamassa että kaikki on kunnossa, älkääkä kuitatko juttua selkeinä överikänneinä. Tuli mieleen kuulemani erään diakoniatyöntekijän kertomus siitä, kuinka hän sai sairauskohtauksen marketin ovella ja säntäsi kulman taakse vähän matkan päähän ihmisten tieltä. Kohtauksen aikana hän oksenteli rajusti ja kovaäänisesti hapuillessaan puhelintaan. Muutamat ohikulkijat vaikuttivat kuittaavan hänet humalaisena sanomatta juuri mitään. Joku marketin työntekijä (vaikutti kuulemma esimieheltä tmv., ehkä henkilökunnan paikalle pyytämä) raotti sivuovea, kurkisti ujosti ja kysyi, onko kaikki hyvin. Oksentava diakoni sai vain örähdettyä että "ei ole" kesken purjon, ja kauppias jätti asian siihen. Ei ole mitään varmuutta, hoksasiko tämä vaiko ei, että diakoni oli saanut puhelimensa käteensä asti. Jos tilanne olisi ollut, että puhelin olisi ollut vaikeassa paikassa, pudonnut tai jos kohtaus olisi ollut niin vaikea, ettei puhelinta olisi saanut käteen tai korvalle, ja jos kauppias olisi silti toiminut samalla tavalla, niin en varmaan olisi saanut kuulla koko tarinaa. Eli ette te paheksuvat, paremmin tietävät, "ämpäri viereen vaan ja tuutilullaa" -ylenkatsojat ikinä, yhtään, koskaan, ollenkaan tiedä tilannetta varmaksi. Ettekä te tiedä myöskään teille tuntemattoman ihmisen taustaa, vaikka olisi epäilemättä alkoholi kyseessä, eli ette voi tietää, paljonko ja mitä se vieras "ansaitsee". Ettekä te ikinä haluaisi samaa kohtelua omalle kohdallenne.
   Kansalaiset: Rakkaat ihmiset kyllä krapula on alkoholin aiheuttama myrkytystila ihan virallisesti. Sen kun googlettaa niin löytyy ihan fakta tietoa.
   Soosia pöytään, kiitos. Lähteitä kehiin vaan, hopi hopi.

   Lainaa

  24. Tulos: -62 (84 ääntä)
   Dark Souls: Ei ole Blood Bornesta platinaa (koska en omista Ps4), mutta Dark Souls 1, 2 & 3 on sekä Demon’s Souls. Kelpaako? Myös Soul Level 1 runit tehty kaikkiin peleihin, sekä bow only, ja sorcery only, ainiin… Pyromancy only löytyy myös. Kaikkiin kolmeen.
   Tämmönen nörtti on selkeesti neitsyt, joka ei ole koskaan pillua livenä nähnytkään ja tuo yllä oleva on ainoa mitä olet saavuttanut ja tulet koskaan saavuttamaan. :D

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (79 ääntä)
   Ei siinä. On sitä itsekin tullut kohellettua viisasten juomia nauttineena ja Tara vaikuttaa ihan hauskalta tyypiltä. Mmmutta. Onko se nyt ihan järkevää huudella omalla naamallaan noloja kännissä housuunpaskomistarinoita julkisella alustalla? Voi olla hauskaa nyt sen hetkellisen huomion takia, mutta vähemmän hauskaa myöhemmin, jos esimies, puolisokandidaatit, neuvola/päiväkotityöntekijä (jos Taralla olisi esim. lapsia) tai sukulaiset bongaavat tuollaisen hassun tarinan. Disclaimer: Minähän en kuppiin sylje, mutta en myöskään halua glorifioida änkyräkännejä tai hauskoilla anekdooteilla saada täysin kohtuuttomaksi riistäytynyttä ölväämistä sosiaalisesti hyväksytyn ja hauskan näköiseksi. Juominen on kivaa, mutta ilman muistikatkoja ja eritevahinkoja.

   Lainaa

  26. Ihmettelen vaan 16.4.2019 20:24
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Tinderistä saa tasokasta Taraa.

   Lainaa

  27. Ainajotaikummaa 16.4.2019 21:52
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Olipa yllätys tossa viimesessä er ei natsannu, kaikkee nii kaunista ja lupaavaa alkuu kelaillen. No ens kerralla sekasemmin, ei se kyllä siitä. Takkusti, mut älä tolleen, pliis ku reosille meni jo eilen.

   Lainaa

  28. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Oletko kuullut slkoholimyrkytyksestä? Ihan oikein ja kerrankin vastuullisia ihmisiä.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (42 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Vasemmistoänkyröiden pitää, tapansa mukaisesti, pyytää yhteiskunnan apua siihen, mikä olisi hoitunut ihan kaveriporukallakin. Eli käännetään kylkiasentoon ja seurataan, pysyykö kaveri hengissä. Vahva olettamus on ollut, että ensihoitajat ovat tämän tehneet ja kehoittaneet seuraamaan (pysyykö kaveri hengissä). [...]
   Oikeistolaisilta on aika paha verottaa mitään kun yhtiöittävät rahansa (joista oikein hyvä siivu tulee terveydenhoidosta) veroparatiiseihin ja jättävät laskun meille joilla ei ole kallista veronkierto... ei kun anteeksi, verosuunnittelujuristia. Mutta silti toivoisin että veropennejäni käytettäisiin edes jotenkin järkevästi, kannattaisi hoitaa tyttö sairalaaan ja katkolle kun vasta ensimmäisen kerran sählää näin -tulipalo sammuu aika paljon helpommin (ja halvemmalla) kun se on vielä "sangollinen vettä päälle" eikä "Notre Dame" -vaiheessa.

   Lainaa

  30. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Pakko nyt ottaa osaa tähän lanssi-asiaan alapeukkujen tulvankin uhalla. Siis älkää nyt hyvät ihmiset kännissä sammuneelle kaverille automaattisesti mitään hiton lanssia soittako! Jos kaveri nukkuu känniään pois ihan kaikin puolin normaalisti, niin siitä pidetään huoli ihan muuten. Varsinkin jos tiedetään, mitä se on juonut ja juomisen määrän mukaisesti reagoi. Katsotaan nyt ainakin perään, että on turvallisessa paikassa, ei palellu eikä huku, ei tukehdu eikä putoa. Jos jotain epänormaalia alkaa esiintymään, niin sitten huolestutaan ja soitto. Mutta jos se kaveri ei kouristele, ei ole juonut mitään järjetöntä tonkallista pirtua, ei oksentele holtittomasti eikä muutenkaan ole huolestumista aiheuttavan oloinen, niin ei huolestuta. Ylireagoiminen tappaa toisaalla. Mitä hiivattia siitä seuraa jos jokaisen kännissä sammuneen perään soitellaan lanssia?! Eihän tässä uskalla perjantai- tai lauantai-iltojen aikaan saada mitään sairaskohtausta tai ajaa kolaria kun joka kaupungissa on lansseilla sadan kännisammuneen jono odottamassa eikä yksikään pelastaja pääse ennen aamua sinne, missä oikeasti olisi tarvetta. Järjen käyttöä mukaan ja unohdetaan huolestuneen lähimmäisen tekopyhä esittäminen. Huolestutaan niistä, joiden olotilan aiheuttajaa ei tiedetä, ei niistä oman dokauspoppoon huonoimmista viinapäistä. Ne laitetaan muuten vaan nukkumaan. Ehkä piirretään tussilla hassu kuva selkään.

   Lainaa

  31. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Taran tindermatchi on ejaculoimassa, vastaa myöhemmin.

   Lainaa

  32. Käsittämätöntä 21.4.2019 11:06
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   En voi ymmärtää miten joku Tara voi kertoa itsestään tuollaisia juttuja omalla nimellään. Ei taida olla kovin suuria suunnitelmia tulevaisuuden suhteen.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Miksi jollekin sammuneelle on taas pitäny tilata ambulanssi? Kallista lystiä on se, veronmaksajille.
   Venäläinen viina..no eihän sitä kannata kaataa kun korkeintaan viemäriin.

   Lainaa

  34. Mitästätähän 30.4.2019 22:55
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   rtggrt: Venäläinen viina..no eihän sitä kannata kaataa kun korkeintaan viemäriin.
   Ehkäpä kannattaa. Oli aika, jolloin venäläinen pirtu oli halvempaa kuin tuulilasinpesuneste. Sittemmin pirtun hinta on hiukan noussut mutta kyllä sitä edelleen saatan siihen tarkoitukseen hankkia jos kohdalle sattuu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Tinder, treffit, deitti, viesti, keskustelu, messenger, ambulanssi