Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Palkataan siivooja

  Mikä on siivoojan markkinahinta? Riittääkö kymppi?
  Suurenna näkymä
  Palkataan siivooja

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +531 (565 ääntä)
   Tarjoaakohan Petri myös lyhyt hameisen piian uniformun työasuksi?

   Lainaa

  2. Tulos: +692 (732 ääntä)
   Tulipas iljettävä olo kun luki Petrin kommentteja. Sellainen setä siellä, hyhhyh.

   Lainaa

  3. heikki4422 2.4.2019 2:07
   Tulos: -68 (458 ääntä)
   Petri kuulosta Perussuomalaiset

   Lainaa

  4. Tulos: +387 (405 ääntä)
   9€/pvä eli ettii perus työkokeilijaa, niiden palkka on just ton verran.

   Lainaa

  5. Tulos: +430 (450 ääntä)
   Kovin tekee surulliseksi tuo Petrin mielenmaisema. Vähän myös oksettaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +252 (262 ääntä)
   Eee: Kovin tekee surulliseksi tuo Petrin mielenmaisema. Vähän myös oksettaa.
   Tarviitko 9 e/päivä siivoojaa siivoamaan oksennuksesi?

   Lainaa

  7. Aasiantuntija 2.4.2019 3:08
   Tulos: +295 (411 ääntä)
   Tässä nähdään Pipilän aikaan saannos. Kaikki porvarit luulevat, että ihmisiä voidaan kyykyttää huimalla 9€ päiväpalkalla.

   Lainaa

  8. Tulos: +368 (372 ääntä)
   Tässä on niin paljon kysymyksiä etten tiedä mistä aloittaa. Itsekään en ole mikään lahjakkuus siivoamisessa joten olen harkinnut firman palkkaamista puuhaan -kalliiksihan se tulee mutta voisi olla sen arvoista. Sain kerran lahjaksi syväsiivouksen ja täti teki tunnissa kaiken mihin itsellä olisi mennyt päivä, teki temppuja kuten hellan vetämisen irti seinästä siivotakseen sen alta, ja tyynesti käytti kemikaaleja joihin en uskaltaisi koskea, tumpelo kun olen. Asiantunteva siivooja on osaaja ja laskuttaa sen mukaan, kuten pitääkin. Eli Petri haluaa prostituoidun ja ammattitaitoisen siivoojan 9E/ päivä? Onnea vaan sen projektin kanssa, sitä tullaan tarvitsemaan :)

   Lainaa

  9. Tulos: +168 (174 ääntä)
   Memarv: 9€/pvä eli ettii perus työkokeilijaa, niiden palkka on just ton verran.
   Jep, mä just siivosin 8 viikkoa tuolla palkalla. No tuli siihen sentään korotettu päiväraha lisäksi.

   Lainaa

  10. Paskapallero 2.4.2019 5:55
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   Kuulostaa yksinkertaiselta

   Lainaa

  11. Tulos: -28 (108 ääntä)
   Tykkään Karjalan murteesta puhuttuna, mutta kirjoitettuna se tuntuu typerältä. Samoin taitaa olla muidenkin murteiden kohdalla.

   Lainaa

  12. Kerkko Kurppa 2.4.2019 7:58
   Tulos: +302 (302 ääntä)
   Sukupuolella ei ole väliä kunhan se on nainen.

   Lainaa

  13. Tulos: +215 (225 ääntä)
   "En mä mikään homo ole, joten siivoojan on oltava nainen että siihen voisi sekaantua" Ällöttävä tyyppi.

   Lainaa

  14. Tulos: +86 (150 ääntä)
   Aasiantuntija: Tässä nähdään Pipilän aikaan saannos. Kaikki porvarit luulevat, että ihmisiä voidaan kyykyttää huimalla 9€ päiväpalkalla.
   Petri ei kuulosta porvarilta vaan äärioikeiston ävähä-älyköltä, joka ei saa persettään sohvasta ylös edes siivotakseen. Kas ettei äiti käy siivoamassa, mahtaa olla sitten kuollut?

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (47 ääntä)
   harmi ettei koko keskustelu ollut tuossa :)

   Lainaa

  16. Kesäaika 2.4.2019 9:42
   Tulos: +139 (139 ääntä)
   Itehä oon ostanu kotisiivouksen, se tosin maksaa 30 euroa/tunti. Olempas ollut hölmö kun en tiennyt että noinkin halvalla voi saada

   Lainaa

  17. Kilokalori 2.4.2019 10:09
   Tulos: +191 (207 ääntä)
   Petri on huomannut, että Suomessa nykyisin kyykytetään työttömiä, ja haluaa itsekin osingoille. Tosin hän ei ole tainnut tajuta, että se on me muut veronmaksajat, joka aktiivistetulle työttömälle se 9e/päivä maksamme, kun yritys saa työn ilmaiseksi. Orjatyötähän tuo on. Ja se pitäisi lopettaa välittömästi. Jokaisen 9e/pv työllistetyn paikalla VOISI olla oikeasti yrityksen palkkaama työntekijä, joka tulee toimeen omalla työllään - ja yhteiskunta ei maksaisi hänen elatustaan, vaan yritys. Kuten normaalissa tilanteessa olisikin. Porvarihallitukset ovat luoneet meille ilmaistöiden markkinat, jonka veronmaksajat maksavat.

   Lainaa

  18. Tulos: +147 (147 ääntä)
   Petriltä töitä hakevan naisen sukupuolella ei ole väliä.

   Lainaa

  19. Niin varmaan joo 2.4.2019 10:25
   Tulos: +166 (170 ääntä)
   Osa-aikaista siivojan pestiä hoitavana opiskelijana kyrsii tälläiset työn aliarvostajat, koskee toki muitakin aloja, mutta siivooja tuntuu monelle olevan joku orja, usein myös vähä-älyinen. Lisäksi tämä työkokeilijoiden käyttö pitäisi lakkauttaa lailla, se syö oikeita palkkatöitä, jotka kasvattaisivat valtion veropottia. Nämä firmoille ilmaiset työkokeilijat taas ovat vain menoerä veronmaksajille. Boikotoin kaikkia firmoja, joiden tiedän näitä valtion maksamia orjia käyttävän oikeiden työntekijöiden sijaan, suosittelen samaa muillekin!

   Lainaa

  20. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Nasu: Petri ei kuulosta porvarilta vaan äärioikeiston ävähä-älyköltä, joka ei saa persettään sohvasta ylös edes siivotakseen. Kas ettei äiti käy siivoamassa, mahtaa olla sitten kuollut?
   Alkuperäisessä ketjussa Petri nimenomaan kertoi, että ennen hänen (ammatiltaan siivoja) äitinsä kävi siivoamassa, eikä mitään tarvinnut maksaa, pullakahvit riitti lopuksi.

   Lainaa

  21. Kummallista 2.4.2019 10:54
   Tulos: +3 (43 ääntä)
   Nasu: Petri ei kuulosta porvarilta vaan äärioikeiston ävähä-älyköltä, joka ei saa persettään sohvasta ylös edes siivotakseen. Kas ettei äiti käy siivoamassa, mahtaa olla sitten kuollut?
   Voi tietenkin olla, että Petrillä on vanhentuneet käsitykset sukupuolirooleista, mutta porvarilla on pätäkkää. Ei tarvi nostaa takamusta. Muutenkin politiikka- kortin vetäminen tässä vaiheessa oli ennenaikaista. Ja yleistäminen, vähän kuin itsensä korostamista jalustalle. Petri oli tainnut vain luulla, että työkokeilusta maksettava 9e/pv kulukorvaus on ihan hyväksyttävä summa. Oli tuossa muutakin, mutta ei jaksa.

   Lainaa

  22. Kilokalori 2.4.2019 11:05
   Tulos: +119 (127 ääntä)
   Niin varmaan joo: Boikotoin kaikkia firmoja, joiden tiedän näitä valtion maksamia orjia käyttävän oikeiden työntekijöiden sijaan, suosittelen samaa muillekin!
   Samoin minä boikotoin näitä yrityksiä. Lista löytyy facesta haulla orjatyö. Koko ajatus naurattaisi (jos ei itkettäisi), että Kesk & Kok juhlivat 160,000 "luomallaan" "uudella" "työpaikalla", samalla kun suurin osa näistä on tosiasiassa veronmaksajien maksamia orjatöitä, jotka eivät nosta taloutta ylöspäin laisinkaan. Tosiasiassa nuo ilmaiset orjatyöntekijät vaan estävät oikeiden työpaikkojen syntyä ja lisäävät verotuspainetta, kun työnantaja ottaakin yhteiskunnan maksaman työntekijän verotettavan palkollisen sijasta.

   Lainaa

  23. Kilokalori 2.4.2019 11:10
   Tulos: +84 (84 ääntä)
   Itse asiassa ajantasainen lista palkatonta työtä teettävistä firmoista löytyy myös netistä orjafirmat piste fi.

   Lainaa

  24. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Ymmärsinhän nyt oikein; ei oo väliä sukupuolella, pätevää siivoojaa vaan haetaan, mutta ei saa olla homo ja pitää olla nainen? En ole varma tietääkö Petri itsekään mitä etsii.

   Lainaa

  25. ihanmummovaan 2.4.2019 14:13
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Jos siivousfirmalla on työkokeilussa/toiminnassa 9 euroa/päivä korvauksia saava henkilö, niin ei kai se tarkoita että Petri voisi siivouspalveluja ostaa sillä 9 e/pvä.

   Lainaa

  26. Sinderella 2.4.2019 14:42
   Tulos: -10 (52 ääntä)
   Huom. En kannata työkokeiluja kun työpaikka voisi palkata oikeankin tuöntekijän, mutta pitääkö yrityksen sitten kieltäytyä jos joku haluaa työkokeiluun. Minut irtisanottiin paskasiivousfirmasta ja ihan omaehtoisesti menin työkokeiluun päiväkotiin koska aioin hakeutua alalle. Näin te-toimisto ei piinannut minua ja sain kokeilla töitä päiväkodissa. Itse en kokenut sitä sortavana, koska en myöskään tehnyt kaikkia samoja työtehtäviä enkä ollut lapsista vastuussa.

   Lainaa

  27. RahanarvoinenTyö 2.4.2019 15:00
   Tulos: +63 (71 ääntä)
   Olen ollut tekemässä 9€/pvä orjatyötä, enkä ikinä lähtis sellaseen vapaasta tahdostani. Samanlaisella hommalla tienaisin itsekseni kotoa käsin n. 15€/h, joten tiedän työni arvon vähän liian hyvin tyytyäkseni johonkin hiluihin. Kansanedustajilla pitäs olla se 9€/pvä palkka, koska sillon se raha ei toimisi houkuttimena kaikille ahneille sekopäille, jotka myy vaikka oman maansa ja kansansa tehdäkseen itselleen voittoa.

   Lainaa

  28. Tulos: +113 (113 ääntä)
   Minäkin menin työkokeiluun omasta tahdostani ja rakastin sitä itse työtä, jota tein. Minun ilmaistyöni kuitenkin sataprosenttisesti korvasi työpaikalla oikean palkkatyöntekijän. Työntekijät ei olisi mitenkään riittänyt ilman minua ja tein tismalleen samaa työtä kuin muutkin työntekijät - olin myös esimerkiksi ihan ypöyksin töissä, avaamassa ja sulkemassa paikkaa. Vaikka rakastin työtä ja työkavereita, niin kyllä minua katkeroitti se, etten saanut siitä työtä vastaavaa korvausta. Minun aloittaessani työpaikalla edellinen harjoittelija lopetti ja minun lähtiessäni uusi taas saapui. Nakertaa vieläkin kun mietin sitä asiaa. Alusta alkaen johtaja teki myös selväksi, että työkokeilu ei tule johtamaan oikeaan työpaikkaan, koska uusia työntekijöitä ei ole varaa palkata, eli mitään sellaistakaan potentiaalista porkkanaa siinä ei ollut. Kyseessä kaupungin tarjoama paikka ja ottaen huomioon, miten paljon sinne näitä työkokeilijoita ja muita harjoittelijoita ohjattiin, pidän hyvin epätodennäköisenä, etteikö te-palvelut olisi tietoisia siitä, että mitä se meininki siellä oli. Vaikka kokeilusta oli siinä mielessä apua, että löysin alan josta pidän ja olen sittemmin hakeutunut alalle opiskelemaan, niin sieltä tuli myös erittäin realistisesti koko työkokeilun ruma ja vääristynyt realiteetti esille. Työttömiä rankaistaan ja rokotetaan työttömyydestä, mutta samanaikaisesti työttömät pakotetaan omalla palkattomalla työpanoksellaan hävittämään markkinoilta potentiaaliset palkkatyöt.

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (45 ääntä)
   heikki4422: Petri kuulosta Perussuomalaiset
   Päivän pakollinenko taas? Helpottiko?

   Lainaa

  30. Tulos: -16 (44 ääntä)
   Sinderella: Huom. En kannata työkokeiluja kun työpaikka voisi palkata oikeankin tuöntekijän, mutta pitääkö yrityksen sitten kieltäytyä jos joku haluaa työkokeiluun. Minut irtisanottiin paskasiivousfirmasta ja ihan omaehtoisesti menin työkokeiluun päiväkotiin koska aioin hakeutua alalle. Näin te-toimisto ei piinannut minua ja sain [...]
   Sinähän voit aina ihan itse alkaa yrittäjäksi? Sehän on kuulemma niin hemmetin helppoa ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Nasu: Petri ei kuulosta porvarilta vaan äärioikeiston ävähä-älyköltä, joka ei saa persettään sohvasta ylös edes siivotakseen. Kas ettei äiti käy siivoamassa, mahtaa olla sitten kuollut?
   Kyllä tuosta kieltämättä tuli joku rkp:läinen mieleen.

   Lainaa

  32. Tulos: +60 (62 ääntä)
   diddidii: Tulipas iljettävä olo kun luki Petrin kommentteja. Sellainen setä siellä, hyhhyh.
   "Saat 9e/p ja imartelevaa seksuaalista häirintää."

   Lainaa

  33. ............ 2.4.2019 16:39
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Niin varmaan joo: Osa-aikaista siivojan pestiä hoitavana opiskelijana kyrsii tälläiset työn aliarvostajat, koskee toki muitakin aloja, mutta siivooja tuntuu monelle olevan joku orja, usein myös vähä-älyinen. Lisäksi tämä työkokeilijoiden käyttö pitäisi lakkauttaa lailla, se syö oikeita palkkatöitä, jotka kasvattaisivat valtion [...]
   Osallistun boikottiin. Mutta mitä firmoja minun on boikotoitava? Eihän yritykset saa käyttää 9 € /päivä-työkokeilijoita?

   Lainaa

  34. ............ 2.4.2019 16:42
   Tulos: -5 (25 ääntä)
   Sinderella: Huom. En kannata työkokeiluja kun työpaikka voisi palkata oikeankin tuöntekijän, mutta pitääkö yrityksen sitten kieltäytyä jos joku haluaa työkokeiluun. Minut irtisanottiin paskasiivousfirmasta ja ihan omaehtoisesti menin työkokeiluun päiväkotiin koska aioin hakeutua alalle. Näin te-toimisto ei piinannut minua ja sain [...]
   Tuo on ihan eri asia, jos vapaaehtoisesti hait sinua hyödyttävään harjoitteluun.

   Lainaa

  35. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Aasiantuntija: Tässä nähdään Pipilän aikaan saannos. Kaikki porvarit luulevat, että ihmisiä voidaan kyykyttää huimalla 9€ päiväpalkalla.
   Kyllä, juuri näin. Todennäköisesti ennen "Pipilää" Petri oli todella mukava ja miellyttävä miekkonen.

   Lainaa

  36. ............ 2.4.2019 22:44
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   …………: Osallistun boikottiin. Mutta mitä firmoja minun on boikotoitava? Eihän yritykset saa käyttää 9 € /päivä-työkokeilijoita?
   Ilmeisesti olin väärässä ja sekoitin työkokeilun kuntouttavaan työtoimintaan. Mutta työkokeilu kait on vapaaehtoista, toisin kuin kuntouttava, jossa toimeksiantajana ei lain mukaan saa olla voittoa tuottava yritys.

   Lainaa

  37. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Memarv: 9€/pvä eli ettii perus työkokeilijaa, niiden palkka on just ton verran.
   Vaikka firmassa olisikin työkokeilija, niin ei hänen työpanostaan laskuteta 9e/pvä,vaan ihan normi tuntitaksa ja verot ja muut kulut.

   Lainaa

  38. sama juttu 3.4.2019 0:23
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Pringles: Minäkin menin työkokeiluun omasta tahdostani ja rakastin sitä itse työtä, jota tein. Minun ilmaistyöni kuitenkin sataprosenttisesti korvasi työpaikalla oikean palkkatyöntekijän. Työntekijät ei olisi mitenkään riittänyt ilman minua ja tein tismalleen samaa työtä kuin muutkin työntekijät – olin myös esimerkiksi ihan [...]
   En voi käsittää miten hallitus voi pokkana hyväksyä tämän. Työttömille keksii vaikka mitä mukavaa pään menoksi ja pikkuhiljaa se alkaa vaikuttamaan myös työntekijöihin. Hallitus ei ole vieläkään keksinyt miten kurittyy yrityksiä, jotka joka kuukausi ottavat uuden ilmaistyönja kun ei enää mielytä olla orjana, otetaan uusi tilalle ja sama jatkuu. Työttömänä olleena liiankin usein tuli näitä yrityksiä vastaan, jotka tekivät maailmalle karhunpalveluksen ja ottivat ilmaisen orjan. Kun kuukausi oli kulunut, kysyi, haluanko jatkaa yhä työharjoittelua heillä. Kun vastasin, että voisin tulla iha oikeisiin töihin palkalla, kylmän viileästi ovesta pihalle ja uusi tilalle. Hallitukselle tämä tietysti käy, että yksi tai useampikin työpaikka yrityksessä on täytetty orjatyöllä joka kuukausi.

   Lainaa

  39. Mustalaisnaamio 3.4.2019 4:13
   Tulos: -16 (34 ääntä)
   tyhyt: Sinähän voit aina ihan itse alkaa yrittäjäksi? Sehän on kuulemma niin hemmetin helppoa ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista.
   Tai vaikka maanviljeljäksi. Niilläkin on kaikilla mersut ja puolen miljoonan traktorit pihalla, eikä tarvi muuta kuin tukiaisia kuittailla. :D Se on tuo vasemmistolaisen mieli sellainen hassu.

   Lainaa

  40. Tulos: -24 (38 ääntä)
   RahanarvoinenTyö: Olen ollut tekemässä 9€/pvä orjatyötä, enkä ikinä lähtis sellaseen vapaasta tahdostani. Samanlaisella hommalla tienaisin itsekseni kotoa käsin n. 15€/h, joten tiedän työni arvon vähän liian hyvin tyytyäkseni johonkin hiluihin. Kansanedustajilla pitäs olla se 9€/pvä palkka, koska sillon se raha ei toimisi [...]
   Työkokeiluaikana sait kuitenki varmaan myös pävärahaa/tukeja? Ei kai työkokeilu voi mennä niin et nostat tukea ja samassa normi kkpalkkaa. Työkokeilun idea on hyvä. Ei ole kummallekkaan osapuolelle hyvä jos palkkaa työntekijän, joka kk päästä huomaa ettei tää ollutkaan mun juttu. Valitettavasti sitä systeemiä myös käytetään surutta hyväksi joidenkin työnantajien toimesta.

   Lainaa

  41. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Höhö: Työkokeiluaikana sait kuitenki varmaan myös pävärahaa/tukeja? Ei kai työkokeilu voi mennä niin et nostat tukea ja samassa normi kkpalkkaa. Työkokeilun idea on hyvä. Ei ole kummallekkaan osapuolelle hyvä jos palkkaa työntekijän, joka kk päästä huomaa ettei tää olIutkaan mun juttu. Valitettavasti sitä systeemiä myös käytetään surutta hyväksi joidenkin työnantajien toimesta.
   Sitä varten, että jompi kumpi osapuoli pitäisi työntekijää ja työpaikkaa yhteensopimattomina, meillä on sellainen asia kuin koeaika. Sitäkin tämä hallitus pidensi neljästä kuukaudesta kuuteen, joten ei ole edes ihan hirveä kiire havaita asiaa. Ilmaistöiden ainoa tarkoitus taas on tuottaa lisää rahaa yritysten omistajille, kuten vaikkapa Sipilälle, ja samalla kaunistella työttömyystilastoja.

   Lainaa

  42. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Eniten harmittaa, että Petri tosiaan sai itselleen siivoojan. En ymmärrä, kuinka typerä naisen täytyy olla, että lähti siivoamaan tuolle miehelle.

   Lainaa

  43. FarkMerkErk 3.4.2019 22:51
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kesäaika: Itehä oon ostanu kotisiivouksen, se tosin maksaa 30 euroa/tunti. Olempas ollut hölmö kun en tiennyt että noinkin halvalla voi saada
   Kotisiivous 30€/h, mutta siis saako samaan hintaan?

   Lainaa

  44. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Mä olen itse ollut siivousfirmassa työkokeilussa juurikin tuolla 9,-/päivä. Onhan se ihan perseestä, mutta tässä aloittelija kai luulee, että saa hintaan 20,- koko siivouksen tällaiselta työkokeilijalta. Luulisin, mutta en tiedä varmaksi, että minuakin "työllistänyt" yritys otti asiakkailta ihan normitaksan mukaan sen 38,-/tunti.

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (24 ääntä)
   heikki4422: Petri kuulosta Perussuomalaiset
   En anna plussaa tai miinusta, mutta toivon välillä, että ihmiset jättäisivät tuon politiikan pois sieltä, missä sen ei tarvitse olla. Annettaisiin ihmisten olla naiivia, idiootteja tai neroja ilman mitään turhaa poliittista leimaa, kun nämä ei absoluuttisesti kerro ihmisen poliittista kantaa.

   Lainaa

  46. Tulos: +21 (23 ääntä)
   sama juttu: En voi käsittää miten hallitus voi pokkana hyväksyä tämän. Työttömille keksii vaikka mitä mukavaa pään menoksi ja pikkuhiljaa se alkaa vaikuttamaan myös työntekijöihin. Hallitus ei ole vieläkään keksinyt miten kurittyy yrityksiä, jotka joka kuukausi ottavat uuden ilmaistyönja kun ei enää mielytä olla orjana, otetaan [...]
   Tämähän on hyvinkin porvarihallituksen politiikan mukaista. Kun palkkoja ei vahvan ay-liikkeen takia saada poljetuksi, siihen ryhdytään kepulikonstein tarjoamalla ilmaista työvoimaa. Samalla saadaan työllisyystilastoja mukavasti siistittyä, palkaton harjoittelija kun lasketaan tilastoissa työlliseksi vaikka saakin edelleen sosiaaliturvaa eikä elä työllään

   Lainaa

  47. RahanarvoinenTyö 4.4.2019 17:23
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Höhö: Työkokeiluaikana sait kuitenki varmaan myös pävärahaa/tukeja? Ei kai työkokeilu voi mennä niin et nostat tukea ja samassa normi kkpalkkaa.
   Itselläni meni se 9€ pvä jo pelkkiin matkakuluihin, kun joutui sinne pakkotyöhön kulkemaan.. Että jos osaat yksinkertaista matematiikkaa, voit siitä laskea paljonko tienasin tukien päälle :). Ja tässä ei ole kyse siitä että näistä hommista pitäisi kokonainen kunnon kk palkka saada, vaan siitä, että työstä pitää maksaa sen arvoinen palkka. Lisäksi on epäreilua että kaikki saa sen saman päiväpalkan siitä huolimatta onko ne 4 vai 8 tuntia hommissa, että tästäkin syystä se pitäisi muuttaa tuntipalkaksi, joka maksetaan osallistumistunneista.

   Lainaa

  48. Tulos: -14 (14 ääntä)
   RahanarvoinenTyö: Olen ollut tekemässä 9€/pvä orjatyötä, enkä ikinä lähtis sellaseen vapaasta tahdostani. Samanlaisella hommalla tienaisin itsekseni kotoa käsin n. 15€/h, joten tiedän työni arvon vähän liian hyvin tyytyäkseni johonkin hiluihin. Kansanedustajilla pitäs olla se 9€/pvä palkka, koska sillon se raha ei toimisi [...]
   Tai sitten kansanedustajien palkkioita pitäisi nostaa, jotta sinne hakeutuisi oikeasti sellaiset henkilöt, joilla tietoa, taitoa ja osaamista. Yrityspuolella yli 9000€/kk palkat eivät ole harvinaisia, joten miksi osaavien kannattaisi lähteä eduskuntaan huonommalla palkalla koko kansan sylkykupiksi?

   Lainaa

  49. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Perus Lappeenranta meininkiä.

   Lainaa

  50. Setäpetri 7.4.2019 7:21
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Memarv: 9€/pvä eli ettii perus työkokeilijaa, niiden palkka on just ton verran.
   Eihän tässä etitä mitään työkokeilijaa vaan on otettu esille, että jotku tekee 9e/pvä korvauksella töitä ja Petri haluaa pillua 20e setelillä, kun kelpaa vain nainen ja rehentelee sillä, että on varaa maksaa tuplaliksa :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: siivooja, palkka, sukupuoli, siivous, siivota, työ