Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Moraalinvartija

  Tuommoiset kuvat pois Facesta!
  Suurenna näkymä
  Moraalinvartija

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +411 (439 ääntä)
   Sari vois mennä ite pois facest. :D

   Lainaa

  2. Tulos: +721 (731 ääntä)
   Kierros renessanssitaiteen näyttelyssä Sarin kanssa voisi olla aika hulvaton kokemus.

   Lainaa

  3. Tulos: +166 (186 ääntä)
   On Sarilla rankkaa. Ite oon muuten samanlaisen lasin kaverille antanu lahjaks :D Koristeena toimii kyl paremmin kuin juomiseen.

   Lainaa

  4. Himpampulla 25.4.2019 2:15
   Tulos: +135 (169 ääntä)
   Tuo mulukku on lasina ihan hahhahhauska kun mikä. Tai sitten ei.

   Lainaa

  5. Tulos: +328 (334 ääntä)
   U2FsdGVkX1/mikbY81RBcfngsxwC/rb6XSvzX8EK6VG0lMbv0SoUacnSrJ3aWBbQZGL5QKR+3TSBfEKoXs5WpS79CH2i6EEiP7qA0tY0QT6tSq3HpbrYUM2F1t/7MfUIuDA7qswtZ1rhIoRcKB2YwUu3bmHDsAbCHiLJB13begzIkjKbleGVIXyxm4FwGiV37Mgq8FL+E4rl1nSzM0iuE/0y0TXVEG182B0PH4ZtDMKI30iCxgiJiClN6xW24G8e1YpA0oFl0tsi1rILyGViMUDgx5u/1kqBjSnthy21s0cEEQkEwH0hTcDbJUTCzHKT

   Lainaa

  6. Tulos: +102 (124 ääntä)
   Mä annoin veljelle lahjaksi tissin muotoisen maitokaatimen ja tietty nännistä se maito tulee ulos!

   Lainaa

  7. Tulos: +161 (189 ääntä)
   U2FsdGVkX1984rTSk7kYON9T62npOmhyGhzRGZauUwvFrmzqhauu8ha3U7zrOFfzK8UL7Vhc6vqWrDnyQ6dibkof01VApWhNaExJ5nYZ+OGuaRuUPjYfbtndf2T0MxUpmfbnizFEKZ2zN29cN3GJetmgoqICUv0DZCtadwlT6rML/oawT32ckGFK74gvnBrEwfhBKW22r8TsLYVMK7uwA9x0jnvCI4rWzbJfpK7hMaDtAyextuIE9bPINDtphMPp

   Lainaa

  8. Kommentaattori 25.4.2019 6:54
   Tulos: -6 (38 ääntä)
   Sari treffeillä: mä oon vaan sit pimeessä peitonalla, en halua olla moraaliton.

   Lainaa

  9. Tulos: +126 (142 ääntä)
   Sari vaikuttaa porukan ilopilleriltä. Sari ajattelee moraalia.

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (45 ääntä)
   Sari, you have no power here! Mee pois kommentoimasta.

   Lainaa

  11. Kilokalori 25.4.2019 7:22
   Tulos: +156 (192 ääntä)
   Moraalista viis, mutta onhan tuollaiset nyt vaan aika wt-tavaroita omistaa.

   Lainaa

  12. Paskapallero 25.4.2019 7:24
   Tulos: +35 (51 ääntä)
   Sarilla on patoutuneita mulukkutunteita. On niin vastahakoinen, että taisi paljastua unelmat lasisisista mulukkulasi kokoelmasta.

   Lainaa

  13. Tulos: +97 (103 ääntä)
   U2FsdGVkX19KAbNKgWFcsZV6quME5HvpFixDZ3ejiPuZgDSK1oiLWhUS5txe1Vc1ZwGM0K2+Lb3ApD1spM8iFtT0gx/y7SLmCNAluIX92KHhV0Kb82P7G5E0PIJq/9T4Y1FWC9w+5uF+VnkJhgMKMQ7Qjgi4lPDKuFX+Z+7+FrouUpsuv2mmF6emFPHQj1JLY5JjLCtQi7FkdoTY8KFIXG+lneJ77JlSKQWknzGgGuT4vet2vnjZbKVYD8LjKwIyhKuezNXYSmktMMyrgWiarWf30lHA/ae21zBv8XXi8RSAshg4K8+MOfIhNt/kdRnlSjuU2PQ3VOvQ3tqjrVthkxfbPKjUyW3HkJogVdTvabPiWrqegpsnjZEHYHb+FlJG7y2HHmTTWxbaG2imtk3DeLa7IuXO3norysLDNZl9Vm38eR+qrABojQxragy/xKF3xmNbLGcASGnHaMPx3M9oQtAE+3l9EQ77ICwKHIFXCaCAQTIWZxUjSr6RcJGMD75BPjGPMplUAOgv0zUggnYLt5lQV0emTDAUaHd/RU1fmRjqUVWRyQ1esU6eUUwgt9SRMF336TVWS61ye6461dYoRdv0QM6lFm9HgXCrgiH96Rjce1nrE1HV6vwA+IzBGy4RwHIlNpR/jBkQ7ZGPm4I1ougnaLfS0ol8to4n2hrz5rOQL2fahzJm8QvMuqlaJ1c7OADeAZKX5CL5h449KtaNDnv6M17pA1Cq7KWJDtq9Fv0UU7i9xHRPdREkCYCHd59e4ZXE5wkwDeBsx8Z+7qCsed9glKGVAV2+FwgYqcT3E0bcAFtJ8VAORmw/k8jcVSJHIOwbp1tEM5GDwQMRD3nrHBooepPEhENP2ncyauLXXrHHx/L27LYMliwzS7hKUWxdmKwwIKZiKXXn65mTwOmNDZ7TXEzl0+vpT3vPRNoA5iQ7m7eq78qQjz1d6m9j8B+3KKVLLyYcVAgnhl+hdyClsCBl/+C1kB0xT3QrvKZPvQs=

   Lainaa

  14. Saako tätä ees sanoa 25.4.2019 7:51
   Tulos: +44 (74 ääntä)
   Kilokalori: Moraalista viis, mutta onhan tuollaiset nyt vaan aika wt-tavaroita omistaa.
   Mitä jos tummaihonen antaa sen veljelleen? Onko se silloin bt?

   Lainaa

  15. St. Vitus Dance 25.4.2019 8:20
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Sara: Sari vois mennä ite pois facest.
   Sari voisi mennä jonnekin metsään asumaan ilman nettiä.

   Lainaa

  16. Jerry Cotton ja sininen lavuaari 25.4.2019 8:37
   Tulos: +107 (113 ääntä)
   Aivan varmasti saa Sari tuolta "Yksinäiset yhteen" ryhmästä itselleen kumppanin jos on noin ihana ja rento ihminen <3

   Lainaa

  17. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Ei kai naisen tissit vastaa miehen munaa? Edes siveellisyystasoltaan?

   Lainaa

  18. Tulos: +45 (53 ääntä)
   Hei mutta hyvä kun tuo oman arvomaailman esiin tuollaisessa ryhmässä. Miehet näkee heti onko tämä heidän kuppinsa teetä. (en usko Sarin hakevan naista)

   Lainaa

  19. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Näille parille jotka mainitsivat että Sarin voi olla vaikea löytää kumppania ryhmästä, niin Yksinäiset yhteen -ryhmä on ystävien etsimistä varten, ei kumppanin etsimistä ja se siis on ihan kielletty siellä (toki jos ensin tutustuu johonkuhun vilpittömästi ystävänä ja sitten tuleekin ihastus ja homma kehittyy parisuhteeksi, niin ei kukaan sellaista kiellä.) :-) Ryhmän nimi on monien muidenkin mielestä hämäävä kun tulee mieleen sinkku- / deittiryhmä, itse jostain syystä mielsin sen heti ystävänetsimisryhmäksi eikä se nimi mielestäni ole harhaanjohtava, mutta moni liittyy ryhmään luullen sitä nimen perusteella kumppaninetsimisryhmäksi. Mutta eipä Sari tuolla asenteella varmaan oikein ystäviäkään saa.

   Lainaa

  20. Ahdistaa katsoa 25.4.2019 12:01
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   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

   Lainaa

  21. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Katoin että jääpalamuotti, mutta ei se kai lasisena. Tollanen jättimäinen mulkku-jääpala juoman sekaan olis kyllä vielä hauskempi kuin tuo lasi.

   Lainaa

  22. Tulos: -38 (48 ääntä)
   https://pt-media.org/2017/02/10/jennin-perjantaikolumni-sjw-muistuttaa-narsistia-monella-tavalla/

   Lainaa

  23. Tulos: -52 (106 ääntä)
   asnaeb: https://pt-media.org/2017/02/10/jennin-perjantaikolumni-sjw-muistuttaa-narsistia-monella-tavalla/
   Jahas..artikkeli poistettu kun on liian kuuma aihe nykyään suomessakin...no laitetaan sitten teksti tähän. SJW on lyhenne sanoista social justice warrior eli sosiaalisen oikeuden soturi. Sosiaalinen oikeus — eikö kuulostakin hyvältä? Voisi äkkiseltään luulla, että kyseessä olisi nimitys hyvälle ihmiselle, joka puolustaa hyviä asioita. Nykyaikainen länsimainen sosiaalisen oikeuden puolustaja edustaa ns. regressiivistä vasemmistoa ja kulttuurimarxistista arvomaailmaa ja näkee maailman ympärillään vääristävien lasien kautta: riistoa, sortoa ja vähemmistöjen kiusaamista silloinkin, kun näitä ei todellisuudessa tapahdu. SJW korottaa vähemmistöjä korokkeelle samalla kun ns. valtaenemmistön edustajat nähdään synnynnäisesti etuoikeutettuina ja epätasa-arvoa tuottavina yksilöinä — suurimpana pahiksena valkoinen heteromies. SJW-ideologia perustuu identiteettipolitiikkaan ja erilaisiin uhrihierarkioihin, joiden perusteella eniten uhripisteitä omaavat ovat uhripyramidin yläpäässä ja täten myös kaiken arvostelun yläpuolelle. Yksilö unohdetaan ja ihmiset jaotellaan identitteettiryhmiin esimerkiksi sukupuolen, ihonvärin, uskonnon ja seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Oletettua riistoa ja sortoa vastaan taistellaan nostamalla naiset miesten yläpuolelle, homot heteroiden yläpuolelle, transsukupuoliset cissukupuolisten yläpuolelle, muslimit kristittyjen yläpuolelle, vammaiset terveiden yläpuolelle, ruskeat ihmiset valkoisten yläpuolelle. Tällä oletetaan tasapainotettavan erilaisia tasa-arvo-ongelmia. SJW vihaa Trumpia, itkee Brexitin vuoksi, kannattaa vasemmiston parempaa väkivaltaa ja intersektionaalista feminismiä, tarvitsee turvallisia tiloja (joihin mennä kuuntelemaan rauhoittavaa musiikkia ja muovailemaan pikkulasten muovailuvahalla aina silloin kun loukkaantuu ja järkyttyy demokraattisista äänestystuloksista), ahdistuu valkoisena roskaväkenä pitämiensä ihmisten poliittisesta epäkorrektiudesta sekä vaatii triggerivaroituksia kirjoihin, blogeihin, Facebook-päivityksiin ja TV-uutisiin, jotta herkästi loukkaantuvat voisivat näitä välttää. SJW hyveliputtaa vastustamalla natseja, rasisteja, misogyyneja, homofobeja, ableisteja, toivottaa elintasopakolaiset tervetulleiksi perheineen ja pitää itseään Jeesuksen kaltaisena hyvänä ihmisenä. Sananvapaus on SJW:n vihollisista suurin, sillä tärkeintä on olla kuulematta erimieltä olevien mielipiteitä, jotta tunteet eivät loukkaantuisi. SJW vaatii sensuroitavaksi ja laittomaksi kaikki oman ideologiansa ulkopuoliset ajatukset. Ihmisten kiusaaminen hiljaiseksi, ilmoitukset maahanmuuttokriittisistä ”rasisteista” näiden työnantajille potkujen toivossa, etuoikeuksien kerjääminen uhripisteillä, väkivaltaiset mielenosoitukset, ajatuspolisointi, äärimmilleen venytetty poliittinen korrektius, pelonlietsonta, vihakampanjat yksittäisiä ihmisiä kohtaan kuuluvat tyypillisesti SJW:n toimintatapohin. SJW uskoo olevansa tasa-arvon puolusta ja edistysmielinen, progressiivi. Todellisuudessa SJW edustaa taantumuksellista vasemmistoa, jonka toimijat muistuttavat mentaliteetiltaan ja toimintatavoiltaan klassista narsisti-psykopaattia. Esittelen tässä erilaisia yhteisiä piirteitä narsistien ja sosiaalisen oikeuden puolustajien välillä. Yhtäläisyydet ovat osuvia ja mielenkiintoisia, mutta suosittelen suhtautumaan kirjoitukseeni kieli poskessa, sillä havaintoni näistä yhtäläisyyksistä ovat puhtaasti viihteellisiä. Korkein hallinto-oikeus 1. Projektio-defenssi Projektiolla eli psykologisella heijastamisella tarkoitetaan sitä, että yksilö näkee muissa ihmisissä sen, mikä on totta hänessä itsessään. Projisoinnin kohde toimii siis eräänlaisena peilina omille vioille, joita ei halua tai pysty näkemään itsessään. Kaikki ihmiset joskus projisoivat, mutta tämä defenssimekanismi on erityisen voimakasta psyykkisestä häiriintyneillä ihmisillä. Ihmiset, joilla on narsistinen persoonallisuushäiriö, projisoivat useammin ja voimakkaammin kuin muut ihmiset ja tämän defenssin katsotaan olevan yksi keskeisimpiä narsisistisuuteen liittyviä piirteitä. Käytännössä projektio ilmenee esimerkiksi niin, että parisuhteen pettävä osapuoli on korostetun mustasukkainen ja saattaa syyttää petettyä pettämisestä. Narsistin kanssa tekemisissä olleet tietävät, että tämä syyttää toisia ihmisiä kaikista negatiivisista teoistaan ja ajatuksistaan, mutta ei suostu näkemään niitä itsessään. Usein narsisti valitsee läheisistään erityisen kohteen, ns. syntipukin, johon projisoi kaikki omat huonot puolensa. Narsisti valehtelee koko ajan — ja sitten syyttää sinua valehtelijaksi. Vihaa sinua — syyttää sinun vihaavan itseään. Tuntee olevansa luuseri — yrittää saada sinut uskomaan, että sinä olet luuseri. On pettynyt itseensä, mutta väittää olevansa pettynyt sinuun. Näin narsistin uhri aivopestään uskomaan, että kaikki narsistin viat ovat uhrin omia vikoja. Vuosia kestävänä henkisenä väkivaltana tämä tuhoaa uhrin itsetunnon ja minäkuvan, jos on narsistin kanssa läheisessä suhteessa. Projektio selittää, miksi regressiivi-vasurit — jotka mellakoivat, rikkovat ikkunoita, huutavat solvauksia ja toimivat yleisesti hyvin aggressiivisesti poliittisesti eri mieltä olevia kohtaan, jatkuvasti syyttävät muita vihanlietsomisesta. Se selittää sen, miksi antifasistit toimivat niin fasistisesti. He ovat siis itse sitä, mitä he väittävät vastustavansa. 2. Mustamaalaus/vastapuolen demonisointi Narsistit ovat tunnettuja uhrejaan kohtaan järjestämistään mustamaalauskampanjoistaan. Pakoon livahtaneet entiset uhrit sekä narsistin hovin ex-jäsenet joutuvat usein tämän syvästi häiriintyneen yksilön massiivisen henkilökohtaisen maineen tuhoamiskampanjan kohteeksi. Mustamaalauskampanjointi liittyy projektioon siten, että narsisti usein väittää muille ihmisille mustaamisen kohteen tehneen asiat, jotkaa narsisti todellisuudessa on itse uhrilleen tehnyt. Tämä on narsisteille tyypillinen pöydänkääntötemppu. Hän väittää, että uhri on kaltoinkohtelija ja hän itse on viaton uhri. Hän vakuuttaa muille, että uhrilla on ne piirteet, jotka narsistilla on itsellään: petollinen, kiero, epäluotettava, vaarallinen jne. Mustamaalaus voi jatkua vuosia, jopa vuosikymmeniä ja on niin intensiivistä, että normaalin, terveen ihmisen on tällaista pakkomiellettä vaikea ymmärtää. Kampanjointiin liittyy usein myös valheellisten viranomaisilmoitusten tehtailu, esim. poliisille, työnantajalle, sosiaalityöntekijälle. Regressiivisen vasemmiston nro 1 poliittinen keino on häpäistä eri mieltä olevat typeriksi, kouluttamattomiksi luusereiksi, kun he itse mielellään esittävät itsensä älyllisenä ja moraalisena eliittinä. ”Kansa äänesti väärin, demokratia ei toimi, koska ihmiset ovat moraalittomia, valkoroskaisia ja tietämättömiä hölmöjä.” SJW leimaa roskaporukaksi kaikki tavalliset ihmiset, jotka ovat ideologisesti hyljänneet marxismin. Sen sijaan, että he argumentoisivat rehellisesti toisten esittämiä eriäviä mielipiteitä, leimakirves heiluu ja luokittelee ihmiset alempiarvoisiksi näiden mielipiteiden ja äänestyskäyttäytymisen perusteella. 3. Mustavalkoinen ajattelu Narsisteille ja epävakaille persoonallisuushäiriöisille tyypillinen split-defenssi, eli lohkominen, kuvaa osuvasti myös tyypillisen SJW:n ajattelua: jyrkkä ehdottomuus ja ihmisten jakaminen täysin hyviin tai täysin pahoihin. Pienikin virhe, esim. väärä mielipide tai pettymystä aiheuttava asia, voi siirtää hyviksen välittömästi pahojen puolelle. Siksi regressiivisen vasemmiston keskuudessa ryhmäkuri mielipiteiden osalta on hyvin tärkeä: kaikkien tulee olla samaa mieltä kaikesta, ellei halua tulla leimatuksi natsiksi. Pieni lapsi näkee aluksi äidin kahtena: hyvä äiti vastaa tarpeisiin, paha äiti aiheuttaa pettymyksiä. Lapsen psyykkisen kehityksen myötä nämä kaksi äitiä sulautuvat yhdeksi. Narsistisesti häiriintynyt on jäänyt pikkulapsen tasolle ja hän kykenee näkemään ihmiset vain hyvinä tai pahoina. Maailma kärjistetään ääripäihin ja hyvä-paha -asetelma hallitsee ajattelua, vaikeuttaen ihmissuhteiden ylläpitoa. Lohkominen aiheuttaa alhaisen pettymysten sietokyvyn ja vaikeuttaa kompromisseihin kykenemistä ja harmaan sävyjen näkemistä. Narsistin syntipukki, johon on projisoitu kaikki negatiiviset piirteet, nähdään täysin pahana ja täten syntipukkiin kohdistettu väkivalta ja kiusaaminen koetaan täysin oikeutettuna. Pienikin väärä sana tai mielipide, niin SJW:n mielessä splitti heilahtaa välittömästi toiseen äärilaitaan: hyviksestä tulee hetkessä pahis. Tämä jyrkkä jako pahoihin ja hyviin voi selittää myös sen, miksi äärivasemmistolaiset eivät näe harjoittamaansa väkivaltaa erityisen negatiivisena asiana, vaan parempana ja puolusteltavampana: Kun poliittinen vastapuoli nähdään täysin pahana, niin normaalit säälin, oikeudenmukaisuuden ja empatian tunteet eivät ole estämässä väkivallan ja vahingon tekoja. Muita yhteisiä piirteitä SJW:n ja narsistin välillä Narstistilla on voimakas uhrimentaliteetti: kaikki paha johtuu aina muista ihmisistä ja ulkoisista olosuhteista, mikään ei ole koskaan omaa syytä. Narsisti on aina sepittämiensä tarinoiden uhri ja muut ihmiset pahoja. Uhriutta käytetään myös muiden ihmisten manipulointiin; empatian ja säälin kerjäämiseen. Tällä Pyritään saamaan itselle erilaisia erityisoikeuksia, erityiskohtelua, mutta myös välttää vastuun ottamista omista toimistaan. Narsisti hyveliputtaa mielellään ja haluaa tulla ihailluksi hyvänä ja muita parempana ihmisenä. Poikkeuksellisen herkkä loukkaantumiskynnys pakottaa läheiset ihmiset kävelemään narsistin läheisyydessä kuin munankuorilla; pienikin väärä liike voi loukata narsistin tunteita ja aiheuttaa vihanpurkauksen (narsistinen raivo). Tämä näkyy SJW-kulttuurissa äärimmäisinä poliittisen korrektiuden vaatimuksina ja tunteiden loukkaantumisen välttämisen asettamisena tärkeysjärjestyksessä ykköseksi.

   Lainaa

  24. Tulos: -69 (101 ääntä)
   Alkoipas tulla miinuksia =D onhan se jo kauan sitten todistettu, että feissarimokien kävijäkunta on juuri tätä sjw-puolta. Se älähtää johon kalikka kalahtaa.

   Lainaa

  25. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Minusta paras toive on tuo, että kakussa pitää olla vauva+haikara, jos jotenkin lapsen syntymistä juhlistetaan. Nyt vain kaikkiin tauluihin vaahteranlehtiä liimaamaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +70 (80 ääntä)
   asnaeb: Alkoipas tulla miinuksia =D onhan se jo kauan sitten todistettu, että feissarimokien kävijäkunta on juuri tätä sjw-puolta. Se älähtää johon kalikka kalahtaa.
   Muuten artikkeliin kantaa ottamatta, miten sjw liittyy mokaan? Sarin käytös ei ainakaan viittaa siihen että hän olisi sjw. Oikeastaan asenne vaikuttaa antifeminimiltä.

   Lainaa

  27. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Kullikuppiakin moraalittomampi astia on kallokuppi.

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Peeke: Ei kai naisen tissit vastaa miehen munaa? Edes siveellisyystasoltaan?
   Ei ainakaan jos vauva imee sitä.

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (34 ääntä)
   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

   Lainaa

  30. janoinenkommentoija 26.4.2019 0:22
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Moraalittomaksihan se maailma on tosiaan mennyt. Ennenkin oli toki muun muassa orjuutta, lapsiavioliittoja, noitavainoja ja kansanmurhia, mutta kaikkein selkeimmin raja ylittyi kun Facebookissa julkaistiin kuva kyrvän muotoisesta juomalasista.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (9 ääntä)
   "pahamieli"

   Lainaa

  32. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Sara: Sari vois mennä ite pois facest.
   Facebookista.

   Lainaa

  33. Tulos: -1 (13 ääntä)
   janoinenkommentoija: Moraalittomaksihan se maailma on tosiaan mennyt. Ennenkin oli toki muun muassa orjuutta, lapsiavioliittoja, noitavainoja ja kansanmurhia, mutta kaikkein selkeimmin raja ylittyi kun Facebookissa julkaistiin kuva kyrvän muotoisesta juomalasista.
   Näitä on kyllä tietyissä piireissä vielä tänä päivänäkin. Onko mennyt ohi??

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (47 ääntä)
   asnaeb: Alkoipas tulla miinuksia =D onhan se jo kauan sitten todistettu, että feissarimokien kävijäkunta on juuri tätä sjw-puolta. Se älähtää johon kalikka kalahtaa.
   Kampaa naamasi apina ja pohdiskele sen jälkeen molemmilla aivosoluillasi, että miten joku sjw mikälie tai Trump liittyy tähän yhtään mihinkään. Mokassa vaikuttaisi olevan joku äärikonservatiivinen hörhö moraalinvartijana, siitäkö sinä mielesi pahoitit? Olet tosi spessu lumihiutale.

   Lainaa

  35. Tulos: -9 (27 ääntä)
   Harmillista nähdä, miten ihmiset eivät erota metsää puilta. Ja sitten kun lopulta näkevät, on se jo liian myöhäistä.

   Lainaa

  36. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Huvittavia noi kaikki salaliittoteoreetikot, jotka julkaisee kaikenlaista pashaa netissä, jos sivustolla vaan on mahdollisuus postata anonyymisti. Sitten ylläpitäjä poistaa, ja pääsevät hokemaan miten ”totuus oli niin kuumaa että teksti poistettiin, tämä todistaa väitteeni oikeaksi.” Huomatkaa muuten, että toi kirjoittaja copypastesi tuon tekstin sen jälkeen, kun se oli poistettu toiselta sivustolta. Eli kirjoittaja itse jakelee omaa mielentuotostaan jokaiselle keskustelupalstalle, jonne vaan saa kirjoittaa vapaasti.

   Lainaa

  37. Pääskynen 27.4.2019 14:34
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Tollasesta mukista voisi juoda jotain paksua valkoista, vaikka piimää?

   Lainaa

  38. Daigadaiga 29.4.2019 7:59
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   asnaeb: Jahas..artikkeli poistettu kun on liian kuuma aihe nykyään suomessakin…no laitetaan sitten teksti tähän. SJW on lyhenne sanoista social justice warrior eli sosiaalisen oikeuden soturi. Sosiaalinen oikeus — eikö kuulostakin hyvältä? Voisi äkkiseltään luulla, että kyseessä olisi nimitys hyvälle ihmiselle, joka [...]
   Härregud että pitää olla tylsä elämä kun jaksaa tuommosista välittää.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (34 ääntä)
   asnaeb: Harmillista nähdä, miten ihmiset eivät erota metsää puilta. Ja sitten kun lopulta näkevät, on se jo liian myöhäistä.
   SJW-juttusi eivät liity yhtään mihinkään tällä sivulla. Vähän kuin joku alkaisi paasata politiikasta huumorisivustolla... Hetkinen, niinhän sinä juuri teit. Siksi miinusta satelee kaikilta. Se ei todista, että FM-väki olisi SWJ-porukkaa. Päin vastoin se osoittaa, että juttusi eivät vaan kiinnosta yhtään ketään.

   Lainaa

  40. Sijaiskärsijä 2.5.2019 23:11
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Hihi: SJW-juttusi eivät liity yhtään mihinkään tällä sivulla. Vähän kuin joku alkaisi paasata politiikasta huumorisivustolla… Hetkinen, niinhän sinä juuri teit. Siksi miinusta satelee kaikilta. Se ei todista, että FM-väki olisi SWJ-porukkaa. Päin vastoin se osoittaa, että juttusi eivät vaan kiinnosta yhtään ketään.
   En tiedä, millainen SJW mokan Sari on, mutta asnaebin kirjoitus sinänsä sopii tämän sivuston julkaisuista suurimman osan alle. Olen itsekin pannut merkille, kuinka enemmistö kommentoijista ja peukuttajista osuu aika hyvin kirjoituksessa kuvattuun SJW-tyyppiin. Voisin sanoa, että kerrankin tälläkin sivustolla kyllästymiseen asti (ja usein täysin virheellisesti) viljelty fraasi koirasta ja kalikasta puolustaa paikkaansa.

   Lainaa

  41. Sukupuolivarianssi 3.5.2019 18:50
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Lamppu: Hei mutta hyvä kun tuo oman arvomaailman esiin tuollaisessa ryhmässä. Miehet näkee heti onko tämä heidän kuppinsa teetä. (en usko Sarin hakevan naista)
   Mistäs tuota tietää kun on niin vastenmielinen asenne mulukunmallisia esineitäkin kohtaan ;)

   Lainaa

  42. Sukupuolivarianssi 3.5.2019 19:01
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Sijaiskärsijä: Olen itsekin pannut merkille, kuinka enemmistö kommentoijista ja peukuttajista osuu aika hyvin kirjoituksessa kuvattuun SJW-tyyppiin.
   (teeskennellään ettei tuo ole asnaeb) Ai osuu vai? Siis tuon artikkelin kuvaukseen SJW:stä? Että sortoa on kaikkialla ja valkoinen heteromies on saatanasta? Älä jaksa naurattaa. Edes minä en ajattele noin vaikka nikkini onkin mikä on ;)

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lasinen muki?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: moraali, kuva, lasi, muoto, mielensäpahoittajat, vitsi