Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Jokainen koirankakkakeskustelu

Varmin kevään merkki.
Suurenna näkymä
Tämä sama aloitus lähetettiin meille useamman paikkakunnan ryhmästä. Päätimme arkistoida sen tänne ylimääräisenä julkaisuna. Jokainen koirankakkakeskustelu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +409 (479 ääntä)
   Parissakymmenessä ryhmässä nähtynä tämä ei enää jaksa naurattaa

   Lainaa

  2. abort mission 19.3.2019 1:12
   Tulos: +297 (433 ääntä)
   Voi jessus nuo 13's ja 20's. Ois nyt ollu ees 13sta ja 2des10nes

   Lainaa

  3. Tulos: -201 (265 ääntä)
   Kyllä ne tumpit maatuu.

   Lainaa

  4. triangelight 19.3.2019 1:30
   Tulos: +75 (163 ääntä)
   Kolme ekaa riviä ja Zzzz

   Lainaa

  5. Suvimorsmaikka 19.3.2019 1:35
   Tulos: +51 (151 ääntä)
   En ole jaksanut lukea tuota ryhmissä, enkä jaksa täälläkään. Paskinta paskaa, tumpeinta tumppii

   Lainaa

  6. Tulos: +315 (363 ääntä)
   Mun mielestä hauskasti kirjotettu, tällänen keskustelu kun on oikeasti joka keväinen ilmiö. Ehkä se perinteinen kunnianloukkausuhkaus puuttui tosta vielä.

   Lainaa

  7. Tulos: +368 (390 ääntä)
   Ei voi olla järjestyslukujen kirjottaminen noin vaikeeta. Pistät vaan pisteen sinne luvun perään.

   Lainaa

  8. Tulos: +266 (290 ääntä)
   Olisihan se hyvä jos ihmiset keräisi ne koiranpaskansa. Ihan vaan silläkin periaatteella että on näitä hulluja joille se on viimeinen niitti. Omalla asuinalueella koiranpaskaa joka puolella ja jännästi kun lumet sulaa ja sen paljastaa niin alkaa taas alueelle ilmaantua myrkytettyjä nakkeja ja herkkuja jossa nauloja. Ja tämä kaava toistunut jo muutamana vuonna. Kyllä se itseäkin ärsyttää kun ei voi edes kauppaan mennä katsomatta tarkkaan mihin astuu kun niitä jätöksiä on kaikkialla. Mutta eihän se nyt koiran vika ole jos omistaja on laiska ja ajattelematon.

   Lainaa

  9. Tulos: +207 (215 ääntä)
   Echo: Olisihan se hyvä jos ihmiset keräisi ne koiranpaskansa. Ihan vaan silläkin periaatteella että on näitä hulluja joille se on viimeinen niitti. Omalla asuinalueella koiranpaskaa joka puolella ja jännästi kun lumet sulaa ja sen paljastaa niin alkaa taas alueelle ilmaantua myrkytettyjä nakkeja ja herkkuja jossa nauloja. [...]
   Mä olen samaa mieltä ja meilläkin on koira. Ei ole suuri vaiva kerätä sitä jätöstä pussiin ja vipata roskiin. Mikään ei oikeasti veetuta niin paljoa kuin pestä jälleen kerran lasten vaatteita ja kenkiä (ongelma on myös muina vuodenaikoina) koiran jätöksistä. Plus ne kakkaläjät eivät todellakaan ole kaunis näky minään vuodenaikana. Joku kakkojen kerääminen on vähiten rasittava homma koiran omistamisessa.

   Lainaa

  10. Liisamaija 19.3.2019 5:49
   Tulos: +230 (258 ääntä)
   Chariwe: Mä olen samaa mieltä ja meilläkin on koira. Ei ole suuri vaiva kerätä sitä jätöstä pussiin ja vipata roskiin. Mikään ei oikeasti veetuta niin paljoa kuin pestä jälleen kerran lasten vaatteita ja kenkiä (ongelma on myös muina vuodenaikoina) koiran jätöksistä. Plus ne kakkaläjät eivät todellakaan ole kaunis näky minään [...]
   Mitä väliä jollain koirankakoilla?Tupakantumpit ei maadu koskaan.

   Lainaa

  11. kakkaa suussa ja korvassa 19.3.2019 5:59
   Tulos: -61 (101 ääntä)
   Echo: Olisihan se hyvä jos ihmiset keräisi ne koiranpaskansa. Ihan vaan silläkin periaatteella että on näitä hulluja joille se on viimeinen niitti. Omalla asuinalueella koiranpaskaa joka puolella ja jännästi kun lumet sulaa ja sen paljastaa niin alkaa taas alueelle ilmaantua myrkytettyjä nakkeja ja herkkuja jossa nauloja. [...]
   Täällä Varsinais-Suomessa koirat paskantaa pientareelle/ojaan. En tiedä tiedätkö sinä, mutta se musta ja kova juttu on kulkemista helpottamaan tehty, ettei tarvitse ojia pitkin mennä.

   Lainaa

  12. Kummallista 19.3.2019 5:59
   Tulos: +56 (80 ääntä)
   Yhtenä kesänä olimme helsingissä ihan vaan muutaman päivän vierailulla. Siinä iltasella ajateltiin käydä syömässä noin kilometrin päässä olevassa paikassa. Menomatka sujui hyvin, paluumatkan kiersimme eri reittiä. Talsittuamme jonkin aikaa ja siinä puhuessa huomasimme keskellä kävelytietä jäätävän läjän paskaa, hevosen nimittäin. Ei taida olla ensimmäinen kerta kenelle sattunut moinen helsingissä. Mietin vaan kuka korjaa nämä läjät. Mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseen, kyllä ne kakkaläjät olisi hyvä siivota tieltä pois, vaikka ojaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +101 (147 ääntä)
   gigu: Parissakymmenessä ryhmässä nähtynä tämä ei enää jaksa naurattaa
   Kysymys kuuluu, että miks joku kuuluu kahdenkymmenen eri paikkakunnan facebook-ryhmiin?

   Lainaa

  14. Tulos: -9 (163 ääntä)
   Itse en missään nimessä maailman ekologisin ihminen, mutta maatuvan paskan kerääminen muovipussiin ja sekajätteeseen heittäminen ei käy minun järkeen.

   Lainaa

  15. Näintäämenee 19.3.2019 6:46
   Tulos: +40 (56 ääntä)
   Missä se klisee, että koira saa kakata minne haluaa, koska spurgut ja nuoriso rikkoo pulloja, joiden sirpaileisiin koira astuu? Koiran kakka ojassa, ihan sama. Koiran kakka keskellä katua, ärsyttävää. Hevosen kakka vielä ärsyttävämpää. Sekin on koettu, kun työmatkalla oli ennen ravirata ja siinä oli jotain ratsastusta kanssa välillä ja heppoja tuli vastaan, hevonkakkaa myös, aitoa siis. Ravirataa ei ole siinä enää ja työmatkakin menee eri kautta.

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (53 ääntä)
   Oli kyllä niin herkullisen näköinen teksti, että jätin lukematta. Päänsärky tähän aikaan aamusta ei nappaa. Lisäksi kolmen ekan "kommentin" perusteella ei edes hauskaa. Itse olen samaa mieltä ylläolevan kanssa, eli mitä se paska jossain ojassa,puskan juurella tai jossain metsän reunalla haittaa, mutta kun niitä tosiaan on Helsingissä ihan keskellä kevariakin.

   Lainaa

  17. Muumi (kopio) 19.3.2019 7:26
   Tulos: -18 (46 ääntä)
   Koirat lannoittaa luontoa. Tupakantumpit ei.

   Lainaa

  18. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Mikä on 12. kommentti?

   Lainaa

  19. Tulos: -65 (119 ääntä)
   Itse en noita kakkoja kerää siitä syystä, ettei täällä ole laisinkaan roskiksia niitä pusseja varten. Kun koira kakkaa alkumatkasta ja pari kertaa sen jälkeen, niin siinä saisi sitten kilometrejä kantaa muutamaa haisevaa pussia. Oma valinta tietysti ottaa koira, mutta keräisin kyllä jos ne pussit saisi myös jonnekkin. Onneksi koirani sentään hakeutuu aina syrjään asioilleen, keskelle tietä en jättäisi.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (44 ääntä)
   gigu: Parissakymmenessä ryhmässä nähtynä tämä ei enää jaksa naurattaa
   Näin tämän juuri ensimmäisen kerran eikä jaksa naurattaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +85 (89 ääntä)
   Petkele: Kyllä ne tumpit maatuu.
   Ne on enemmän muovia kuin paperia,eli maatuminen on muovin luokkaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +113 (115 ääntä)
   Joo, maatuuhan se sonta mutta hlökohteisesti kerään koirani jätökset pois. Enkä edes sen takia että on epäsiistin näköistä vaan siksi, kun niiden kasojen kautta voipi levitä matoja ja muuta mukavaa. Tästä syystä en vaan voi käsittää koiranomistajia jotka eivät fifinsä tuotoksia siivoa. Toiset koirat niitä kuitenkin käyvät nuuskimassa, osa jopa maistamassa ja näin saadaan loiset liikkumaan eläimestä toiseen.

   Lainaa

  23. Tulos: +95 (105 ääntä)
   Jepjoo: Itse en missään nimessä maailman ekologisin ihminen, mutta maatuvan paskan kerääminen muovipussiin ja sekajätteeseen heittäminen ei käy minun järkeen.
   Biohajoavat koirankakkupussit on keksitty.

   Lainaa

  24. Tulos: -21 (79 ääntä)
   mandi: Biohajoavat koirankakkupussit on keksitty.
   Mutta katujen ja ulkoilureittien varrella harvemmin on biojäteroskiksia... Kyllä se tuntuu vähän hölmöltä kaivaa jonkun puskan juuresta tai ojan pohjalta hyvänä lannotteena käyvä koiranpaska ja heittää se pussissa jätteeksi. Jos koirallani ois tapana kakkia keskelle katua niin sillon toki keräisin.

   Lainaa

  25. Kilokalori 19.3.2019 9:34
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Kummallista: Yhtenä kesänä olimme helsingissä ihan vaan muutaman päivän vierailulla. Siinä iltasella ajateltiin käydä syömässä noin kilometrin päässä olevassa paikassa. Menomatka sujui hyvin, paluumatkan kiersimme eri reittiä. Talsittuamme jonkin aikaa ja siinä puhuessa huomasimme keskellä kävelytietä jäätävän läjän paskaa, [...]
   Luultavasti ratsupoliisien, tai siis poliisihevosten jätöksiä. Järjestyslaki ei velvoita keräämään muiden eläinten, kuin koirien jätökset, joten poliisit eivät noita kasoja ala noukkimaan.

   Lainaa

  26. Ketsuppijäbä 19.3.2019 9:40
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ihmisten Puolueesta pöllitty idis: https://youtu.be/XcVBW9JMYdQ

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Mutta mihin jäi 12sta kommentoija?

   Lainaa

  28. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Ennen pidin koiran p@skojen keräämistä turhana ja siitä valittamista ylireagointina, mutta olenkin asunut koirallisena maalla/taajamassa. Koirat ulostivat ojiin ja puskien keskelle (ei istutuksiin) joissa kukaan ei kävellyt joten koin turhana että sieltä pitäisi mennä noukkimaan ja kai oletin että muuallakin koirat p@skovat sivulle ojiin... mutta kun kaupungissa on asunu niin ymmärrän täysin tämän v*tutuksen ihmisillä. Kun kävelytie on TÄYNNÄ vetistynyttä p@skaa joka paikassa että pitää katsoa minne voi astua ja uutta p@skaa p@skottu vanhojen päälle. Kyllä siinä ihmetyttää miten koiranomistajat itsekään viitsivät koiriaan kävelyttää tuollaisella tiellä mikä on täynnä ruskeita miinoja!? Niitä p@skasia tassuja kun on niin ihana pyyhkiä sisälle tullessa...

   Lainaa

  29. Tulos: +50 (56 ääntä)
   "Petkele: Kyllä ne tumpit maatuu." Filtterit on tehty selluloosa-asetaatista, joka on muovia. Tumpit eivät siis maadu (ja hajoaminenkin kestää vuosia), vaan hajoavat mikromuoveiksi joka kulkeutuu mm. vesistöihin ja eläimiin, ja sitä myötä mahdollisesti myös ihmisravintoon (kaloissa tavataan koko ajan enemmän mikromuoveja, ja osa on niin pientä että saattaa päätyä ihmisen lautaselle ja elimistöön saakka). Lisäksi tumppi kerää polttaessa paljon myrkkyjä, jotka päätyvät tumpista maahan ja vesistöihin, ja edelleen eläviin olentoihin. Suomen luontoon päätyy vuosittain yli neljä miljardia tupakantumppia. Siinä on melkoinen määrä myrkkyjä ja mikromuoveja. "Biohajoavat koirankakkupussit on keksitty." Riippuu jätelaitoksen ohjeistuksesta mihin roskikseen kakkapussit laitetaan ja vaikka menisikin bioon, saako biohajoavaa pussia käyttää. Oma jäteyhtiö on ohjeistanut ettei bioroskikseen saa laittaa biohajoavia pusseja, koska lajittelukoneisto ei pysty lajitella niitä ja ne voivat jäädä koneistoon jumiin. Normaalit muovipussit koneisto saa poistettua käsittelyssä, ja paperipussia ei tarvitse poistaa.

   Lainaa

  30. mikkominna 19.3.2019 9:59
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Kilokalori: Luultavasti ratsupoliisien, tai siis poliisihevosten jätöksiä. Järjestyslaki ei velvoita keräämään muiden eläinten, kuin koirien jätökset, joten poliisit eivät noita kasoja ala noukkimaan.
   Lisäksi hevoset on kasvissyöjiä, joten niiden kakka maatuu nopeammin kuin koirien. Olen kyllä sitä mieltä, että kakat tulee korjata. Mutta kuten tuossa joku aiemmin mainitsi, niin tuntuu tyhmältä kerätä maatuva kakka maatuvaan biopussiin ja heittää sekajäteroskikseen. Että ihan ei nyt toimi systeemi.

   Lainaa

  31. Hattarapilvi 19.3.2019 11:11
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   Mä en juurikaan enää käytä Facebookia ja jos siellä käynkin jotain vilkaisemassa niin en kuulu kymmeniin paikkakunta-ryhmiin, joten en ollut nähnyt tätä vielä ja kyllä tämä ihan aidosti sai nauramaan. Piristi mukavasti päivää., sillä tuo on niin osuvasti kirjoitettu. Kaiken hyvän lisäksi tuo on niin totta. :D

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Tää oli nyt kyllä yks parhaimmista feissareista pitkään aikaan xD

   Lainaa

  33. Hattarapilvi 19.3.2019 11:14
   Tulos: +41 (51 ääntä)
   Were: Ennen pidin koiran p@skojen keräämistä turhana ja siitä valittamista ylireagointina, mutta olenkin asunut koirallisena maalla/taajamassa. Koirat ulostivat ojiin ja puskien keskelle (ei istutuksiin) joissa kukaan ei kävellyt joten koin turhana että sieltä pitäisi mennä noukkimaan ja kai oletin että muuallakin koirat [...]
   Muuten hyuvä, mutta ei täällä nyt ihan noin häveliäs ja vaivaantunut tarvitse olla. Kyllä täällä saa sanoa sanan paska. :D

   Lainaa

  34. Hattarapilvi 19.3.2019 11:16
   Tulos: +60 (60 ääntä)
   Kilokalori: Luultavasti ratsupoliisien, tai siis poliisihevosten jätöksiä. Järjestyslaki ei velvoita keräämään muiden eläinten, kuin koirien jätökset, joten poliisit eivät noita kasoja ala noukkimaan.
   Ilahduttavaa, että korjasit tuon koskemaan nimenomaan niitä hevosia. Olisi hiukan jo huolestuttavaa jos ne poliisit olisivat jätöksiään kadulle jättäneet. :D

   Lainaa

  35. yli opisto hörhö 19.3.2019 11:45
   Tulos: -11 (47 ääntä)
   Liisamaija: Mitä väliä jollain koirankakoilla?Tupakantumpit ei maadu koskaan.
   Ehkäpä se väli että ne tumpit ei lötsäänny kengänpohjaan ja levitä paskaa joka paikkaan? Aika surkeasti kuule se koiranpaskakin maatuu asfaltilla. Hyvä jeesus tätä ajatuksenjuoksua.

   Lainaa

  36. yli opisto hörhö 19.3.2019 11:50
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Frodo: Mutta katujen ja ulkoilureittien varrella harvemmin on biojäteroskiksia… Kyllä se tuntuu vähän hölmöltä kaivaa jonkun puskan juuresta tai ojan pohjalta jyvänä lannotteena käyvä koiranpaska ja heittää se pussissa jätteeksi. Jos koirallani ois tapana kakkia keskelle katua niin sillon toki keräisin.
   Järjen käyttö on sallittua. Ei näissä kukaan valita siitä että koirat paskoo jonnekin pusikoihin, vaan nimenomaan siitä että kun paskannetaan kävelyteille eikä niitä kerätä pois. Toki jos on joku yleinen puisto niin ei sinnekään saa jättää läjiä puiden juurelle. Se maatuminenkin kun kestää kuukausia.

   Lainaa

  37. Tulos: +48 (56 ääntä)
   Suvimorsmaikka: En ole jaksanut lukea tuota ryhmissä, enkä jaksa täälläkään. Paskinta paskaa, tumpeinta tumppii
   Niin. Anteeksi Suvimorsmaikka, tämä ei ole henkilökohtaista, mutta tässä meillä on räikeä mutta elävä esimerkki nykyihmisen keskittymiskyvystä ja mielikuvituksen käytöstä. Yli kolme riviä tekstiä ilman kuvaa tai videota -> Ei pysty. Onnea vaan elämään.

   Lainaa

  38. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Ei jaksa näitä muka-hauskia päivityksiä. Ei naurattanut kun kaveri jakoi, eikä naurata nytkään.

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Koirankakkalapioita on myös myynnissä monessa paikkaa. Että ei tarvi laittaa sitä maatuvaa tavaraa maatumattomaan pussiin, tai muuten sorkkia kakkaa sormin. Lapiolla sen voi käydä heittämässä ojaan

   Lainaa

  40. Hööpölööpö 19.3.2019 12:21
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Itsellänikin on koira ja on todella ärsyttävää, etteivät jotkut koiranomistajat kerää jätöksiä pois. Varsinkin, kun tuntuu menevän niin, että mitä isompi koira, sitä vähemmän niitä kerätään. Lapio mukaan lenkille, jos ei niihin nyrkin kokoisiin paakkuihin tohdi käsin koskea.

   Lainaa

  41. Bodvåihsojeåve 19.3.2019 12:29
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Antero: “Petkele: Kyllä ne tumpit maatuu.” Filtterit on tehty selluloosa-asetaatista, joka on muovia. Tumpit eivät siis maadu (ja hajoaminenkin kestää vuosia), vaan hajoavat mikromuoveiksi joka kulkeutuu mm. vesistöihin ja eläimiin, ja sitä myötä mahdollisesti myös ihmisravintoon (kaloissa tavataan koko ajan enemmän [...]
   Muuten jees mut koirankakkaa ei ylipäätään saa laittaa bioroskikseen.

   Lainaa

  42. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Meilläpäin eräs sankari jätti vuorokaudeksi (huoltoliikkeen siivottavaksi) täyden kakkapussin talon kulmalle. Ei viitsinyt kuljettaa sitä mukanaan max. korttelin verran oman taloyhtiönsä roskikseen. Onneksi kaduille ei ihan hirveästi kakkoja jätetä (paitsi haisevat ripulikakat), mutta koiranomistajana ällötys alkaa siitä hetkestä, kun pääsee puistoon tai koirapuistoon. Ihan röyhkeästi näissä paikossa jätetään keräämättä ja saa olla todella tarkkana ettei omiin kenkiin tai koiran tassuihin jää muiden jätökset. Uskomattoman moni ei koirapuistossa oikeasti seuraa sen oman mussukan tekemisiä ja vain poistuvat paikalta edes tarkistamatta jättikö se sinne kolmen kilon kasan vai ei. Talvella oli vielä kakkalapiokin kelvannut jollekin lumilapioksi.

   Lainaa

  43. Hattarapilvi 19.3.2019 14:00
   Tulos: +30 (46 ääntä)
   Tinka: Ei jaksa näitä muka-hauskia päivityksiä. Ei naurattanut kun kaveri jakoi, eikä naurata nytkään.
   Aina kun kaltaisesi ihmisen kohtaa, tulen hyvin iloiseksi siitä että olen kanssasi hyvinkin erilainen tapaus ja jaksan innostua asioista sekä löytää naurua elämään. :)

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tsemppiä ja jaksamista avainsanahenkilölle.

   Lainaa

  45. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Muumi (kopio): Koirat lannoittaa luontoa. Tupakantumpit ei.
   Kadut ne sitä lannoitusta niin kaipaakin.

   Lainaa

  46. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Petkele: Kyllä ne tumpit maatuu.
   Ne ei kuule maadu koskaan.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Hattarapilvi: Muuten hyuvä, mutta ei täällä nyt ihan noin häveliäs ja vaivaantunut tarvitse olla. Kyllä täällä saa sanoa sanan paska.
   Koskaan ei tiedä missä ja milloin sensuri iskee

   Lainaa

  48. Koirankakka Marina 19.3.2019 16:55
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Ei nimi naista pahenna.

   Lainaa

  49. Koirankakka Marina 19.3.2019 16:57
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Maryann: Mun mielestä hauskasti kirjotettu, tällänen keskustelu kun on oikeasti joka keväinen ilmiö. Ehkä se perinteinen kunnianloukkausuhkaus puuttui tosta vielä.
   Miksi kukaan ei maininnut kissojen irtipitoa!?!

   Lainaa

  50. Koirankakka Marina 19.3.2019 17:00
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Bodvåihsojeåve: Muuten jees mut koirankakkaa ei ylipäätään saa laittaa bioroskikseen.
   Riippuu mistä lukee ohjeen. https://www.puhas.fi/lajittelun-abc/koirankakka.html "Koirankakan voi laittaa biojätteeseen maatuvaan pussiin pakattuna."

   Lainaa

  51. Koirankakka Marina 19.3.2019 17:02
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Hööpölööpö: Itsellänikin on koira ja on todella ärsyttävää, etteivät jotkut koiranomistajat kerää jätöksiä pois. Varsinkin, kun tuntuu menevän niin, että mitä isompi koira, sitä vähemmän niitä kerätään. Lapio mukaan lenkille, jos ei niihin nyrkin kokoisiin paakkuihin tohdi käsin koskea.
   Pikkukoiran kakat on useammin kadulla.

   Lainaa

  52. FarkMerkErk 19.3.2019 17:29
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Tuossa n 500 m päässä asuva äijä paskotti koiransa kaks viikkoa sitte meitin tontille..ojan puolelle mutta kuitenkin. Ehtoolla keräsin paskat ja vein portaille pimeän aikana. Aiksemmin teki kaks lenkkiä päivässä meitin ohi, eipä ole enää näkynyt. Ja jos näen vielä jättävän koiransa paskoja keräämättä mihin tahansa, ni seuraavat paskat on autonsa ovenkahvassa.

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Antero: “Petkele: Kyllä ne tumpit maatuu.” Filtterit on tehty selluloosa-asetaatista, joka on muovia. Tumpit eivät siis maadu (ja hajoaminenkin kestää vuosia), vaan hajoavat mikromuoveiksi joka kulkeutuu mm. vesistöihin ja eläimiin, ja sitä myötä mahdollisesti myös ihmisravintoon (kaloissa tavataan koko ajan enemmän [...]
   Karvaperseissä ei ole filtteriä.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Hattarapilvi: Muuten hyuvä, mutta ei täällä nyt ihan noin häveliäs ja vaivaantunut tarvitse olla. Kyllä täällä saa sanoa sanan paska.
   No se on Vauvalta oppittua kirjoitusta. Siellä, kun automaattimode ei päästä läpi asiallisiakaan viestejä, jos niissä on mainittu joku kamala sana esim. Gagga tai basga.

   Lainaa

  55. Luonnonystävä 19.3.2019 22:31
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Hyvä Liisamaija! <3 Tupakantumpit ei maadu koskaan!

   Lainaa

  56. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Tää ois voinu olla hauska juttu, jos edes joku ois matkan varrella viittiny vähän korjata. Helkkarin epäjohdonmukaista, kun menee kommentit ja kommentoijat sekaisin. Ei olis kauhean vaikea juttu kirjoittaa kunnolla.

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Eli alun perin tekstin pointti oli hassun hauskasti tuoda esille, että joo joo eipä tartte TAAS keskustella tästä iänikuisen vanhasta aiheesta. Nyt feissarimokien kommenteissa keskustellaan JUURI tästä samasta aiheesta.... come on ihmiset! Ihan sama mitä mieltä ootte koiranpaskasta niin ketään ei kiinnosta!

   Lainaa

  58. Liisamaija 20.3.2019 5:45
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Tupakantumpit ei maadu koskaan. Se on paljon vakavampaa kun koiran kakka.

   Lainaa

  59. Tulos: +9 (15 ääntä)
   1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Ja niin edelleen. Ei järjestynumeron kirjoittaminen ole tuon vaikeampaa.

   Lainaa

  60. Perussettiä 20.3.2019 8:48
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ihmisten puoluehan antoi tästä versionsa jo kymmenisen vuotta sitten: https://youtu.be/XcVBW9JMYdQ

   Lainaa

  61. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Huhhuh: Kysymys kuuluu, että miks joku kuuluu kahdenkymmenen eri paikkakunnan facebook-ryhmiin?
   Tätä on varmasti jaettu myös koira- ja huumoriryhmissä, ja mahdollisesti useamman kerran per ryhmä. En jaksa kuulua mihinkään "naura usein"-ryhmiin, koska niissä kiertävät samat vitsit uudestaan ja uudestaan.

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Olen huomannut täällä sellaisen ilmiön, että nämä mukahauskat tekstit saavat kiitosta jos kirjoittaja on mies ja haukkuja jos kirjoittaja on nainen. Kerta toisensa jälkeen mies on nokkela ja juttu piristi päivää, nainen taas yrittää liikaa, kirjoittaa huonosti ja muutenkin tympäisee. Olisi mielenkiintoista tietää, millaisia kommentteja tämä olisi saanut, jos kirjoittaja olisi ollut Martti eikä Marina. Veikkaan että paljon positiivisempia. Tämä kommentti saa varmasti paljon miinusta myös naisilta, mutta tutkikaa itse niin huomaatte että tässä on ihan selvä kaava. Jos voitte näyttää naisen kirjoittaman tekstin joka sai enimmäkseen positiivista huomiota, niin linkittäkää ihmeessä.

   Lainaa

  63. Tulos: +8 (8 ääntä)
   kakkaa suussa ja korvassa: Täällä Varsinais-Suomessa koirat paskantaa pientareelle/ojaan. En tiedä tiedätkö sinä, mutta se musta ja kova juttu on kulkemista helpottamaan tehty, ettei tarvitse ojia pitkin mennä.
   En tiedä huomasitko sinä, mutta en kyllä missään vaiheessa maininnut ojissa olevan koiranpaskaa. Sitä nyt sattuu olevan myös keskellä tietä. Ps. En ole Varsinais-Suomesta.

   Lainaa

  64. ............ 21.3.2019 14:51
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ihan tottahan tämä on, minusta hauska ja osuva. Taitaa mielensäpahoittajat vaan tunnistaa itsensä Liisamaijasta tai jostain toisesta kommentoijatyypistä. :D siksi ei naurata, kun osui ja upposi.

   Lainaa

  65. ............ 21.3.2019 15:02
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ehkäpä se väli että ne tumpit ei lötsäänny kengänpohjaan ja levitä paskaa joka paikkaan? Aika surkeasti kuule se koiranpaskakin maatuu asfaltilla. Hyvä jeesus tätä ajatuksenjuoksua.
   Olet ihan oikeassa mutta et tainnut lukea alkuperäistä julkaisua kun otit edellisen kommentoijan tosissasi. Vihje: katso nimimerkkiä.

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Maalla porukoilla käydessä ei näy lähestulkoon yhtäkään koiranpaskaa mutta Vantaalla Myyrmäessä sitä on ihan kaikkialla, tien sivut täynnä paskaa, keskellä tietä vähän väliä paskaaa, puisto täynnä koiran ja ihmisen paskaa neulojen ja lasinsirujen lisäksi (joku myös roudaa viereisestä kerrostalosta kaikki roskapussinsa puistoon), kotikerrostalon hiekkalaatikossa paskaa, portaiden vierustat täynnä paskaa, naapuri antaa koiransa paskantaa parvekkeelle ja sitten kaapii ne jätesäkkiin ja heittää takapihan metsään samaan paikkaan mihin heittää vanhat vaatteensa jostain helvetin syystä. Ainoastaan ihan ruuhkaisimmilla paikoilla ei ole niin paljon, varmaan koska ihmiset ei kehtaa olla keräämättä muiden nähden mutta muuten sitä perkeleen paskaa on ihan kaikkialla.

   Lainaa

  67. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Naurattaa ku sama keskustelu on nyt huolellisesti käyty myös tässä kommenttiosiossa.

   Lainaa

  68. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Huhhuh: Kysymys kuuluu, että miks joku kuuluu kahdenkymmenen eri paikkakunnan facebook-ryhmiin?
   Kuka puhui mitään paikkakunnista? Kyllä tää on ollu Koirat ryhmässä ja monessa muussa eläinryhmässä monta kertaa. Ja varmaan sen lisäksi joissain paikkakunta ryhmissä.

   Lainaa

  69. Tupakkamies 25.7.2019 16:21
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Selluloosaasetaatti on biomuovi, joka hajoaa täydellisesti aktiivisesta maaperästä löytyvien entsyymien avulla täydellisesti parissa vuodessa. Se, ettei tumpit maadu, on urbaani legenda. Vesistöihin joutuessaan tumpit jäävät kyllä pitkäksi aikaa mikromuoveiksi. Kaupungissa tupakan tumpit kuuluu kerätä aivan kuten ne koiran paskatkin.

   Lainaa

  70. Tulos: -1 (1 ääni)
   abort mission: Voi jessus nuo 13′s ja 20′s. Ois nyt ollu ees 13sta ja 2des10nes
   1:nsimmäinen 2:oinen 3:olmas

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tuo keskusteluhan alkaa monesti jo uuden vuoden tienoilla kun joku laittaa näkyviin meemin jossa on ilotulitteiden jäännöksiä ja koira vieressä. Kuvatekstinä joku "Keskusteltaisko siitä koiranpaskasta?" Vihjataan siis että koska joku on jättänyt ilotuliteroskaa maahan, niin minun koirallani on oikeus paskantaa sinun oven pieleen eikä minun tarvitse sitä siivota. Asiaa ei tarvitse edes perustella. Sama kuin tupakantumppien kanssakin. Saan jättää koirani paskat siivoamatta koska tupakantumppi. Whataboutismia parhaimmillaan. Kertoo kyllä ihmisistä aika paljon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kiertoviesti, kevät, koirat, koirankakka, keskustelu, nyt en jaksa näitä avainsanoja enää