Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 4

Nyt on rakas koira tatuoitu iholle.
Suurenna näkymä
Koiranomistajat, osa 4 Koiran aitaus Koiranomistajat, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +562 (598 ääntä)
   Mutta tuohan näyttää ihan Kodalta siitä elokuvasta Karhuveljeni Koda. :D

   Lainaa

  2. Muumi (kopio) 14.2.2019 0:43
   Tulos: -249 (337 ääntä)
   Jaaha. Ja missäs ne tatuointeja ottavat lääkärikirurgit piileskelee kun näissä mokissa on aina niitä vähemmän älykkäitä?

   Lainaa

  3. Tulos: +294 (334 ääntä)
   Sara: Mutta tuohan näyttää ihan Kodalta siitä elokuvasta Karhuveljeni Koda.
   olisiko se vaikka tarkoituskin?

   Lainaa

  4. Tulos: +223 (247 ääntä)
   sgfvx: olisiko se vaikka tarkoituskin?
   Kyllä. Oikeassa olet. Aivot käy hitaalla yövuorossa. Jotenkin ajattelin tuon niin, että tuon leiman olisi ollut tarkoitus näyttää tuolta koiralta, jonka nimi on Koda ja tatuoijalla on mennyt ajatukset sekaisin ja epähuomiossa taiteillut väärän Kodan.

   Lainaa

  5. Tulos: +348 (362 ääntä)
   Muumi (kopio): Jaaha. Ja missäs ne tatuointeja ottavat lääkärikirurgit piileskelee kun näissä mokissa on aina niitä vähemmän älykkäitä?
   Ne menevät ammattilaisille ja maksavat laadusta, joten niiden tatuoinneista ei tule mokia.

   Lainaa

  6. Tulos: +214 (216 ääntä)
   Toi on varmaan karhuveli Kodan ja Koda-koiran fuusio?

   Lainaa

  7. Tulos: +193 (217 ääntä)
   Noi on ihan parhaita, ku ihmisillä menee ryhmät sekaisin ja sit tulee noita "haluan ostaa koiran" kun ollaan kasviryhmässä tai kerran itse kirjoitin pitkän vuodatuksen mun päivästä joka oli mennyt päin perse tätä , ja vasta myöhemmin huomasin julkaisseeni sen seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden faceryhmässä. *facepalm*

   Lainaa

  8. Tulos: -12 (44 ääntä)
   Ace: Noi on ihan parhaita, ku ihmisillä menee ryhmät sekaisin ja sit tulee noita “haluan ostaa koiran” kun ollaan kasviryhmässä tai kerran itse kirjoitin pitkän vuodatuksen mun päivästä joka oli mennyt päin perse tätä , ja vasta myöhemmin huomasin julkaisseeni sen seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden faceryhmässä. *facepalm*
   Tein taas perinteiset ja kirjoitin väärin. Siiiiis päin persettä. Edellinen versio kuulosti vähintäänkin oudolta. :P

   Lainaa

  9. flea marketta 14.2.2019 2:46
   Tulos: -26 (62 ääntä)
   Ei nyt oikein looppaa tuo koirogiffi

   Lainaa

  10. Tulos: +73 (95 ääntä)
   Sara: Mutta tuohan näyttää ihan Kodalta siitä elokuvasta Karhuveljeni Koda.
   Ei se kyllä näytä siltäkään :D

   Lainaa

  11. Tulos: +151 (199 ääntä)
   Koiratatuointi on nyt niin pahasti irroitettu kontekstista. Sen tarkoitus oli ottajan mukaan olla juuri tämä fuusio koirasta ja elokuvan Kodasta. Ketjussa tatuointi sai lähinnä ihastelua (paitsi tuo kommentti) ja ottaja oli siihen erittäin tyytyväinen. En ihan nyt näe, mitä tällä mokalla oli haettu.

   Lainaa

  12. Bodvåihsojeåve 14.2.2019 8:45
   Tulos: +71 (89 ääntä)
   Essi: Koiratatuointi on nyt niin pahasti irroitettu kontekstista. Sen tarkoitus oli ottajan mukaan olla juuri tämä fuusio koirasta ja elokuvan Kodasta. Ketjussa tatuointi sai lähinnä ihastelua (paitsi tuo kommentti) ja ottaja oli siihen erittäin tyytyväinen. En ihan nyt näe, mitä tällä mokalla oli haettu.
   Sanoisin, että mokalla haetaan kommentoijan mokan huomaamista. Koiera nimeltä Koda, kummallakin huivi kaulassa, sama asento: ei tarvii olla neroista neroin että tajuaa sen olevan fuusio/vitsi/viittaus/mitä ikinä ihan tarkoituksella. Tuo kommentoija ei oo tajunnut, ja siksi hänen kommenttinsa on ainoa mukaan päässyt. Ehkä ne ihastelevat kommentit olisivat tosin vahvistaneet tätä huomiota.

   Lainaa

  13. Bodvåihsojeåve 14.2.2019 8:46
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Aitauksena toivon ettei kukaan käytä lehtikompostoria, mutta edullisen koiraportin siitä saa, jos on sellanen koira joka uskoo heppoista aitaa eikä yritä tulla voimalla läpi.

   Lainaa

  14. Tulos: -22 (76 ääntä)
   Ace: Noi on ihan parhaita, ku ihmisillä menee ryhmät sekaisin ja sit tulee noita “haluan ostaa koiran” kun ollaan kasviryhmässä tai kerran itse kirjoitin pitkän vuodatuksen mun päivästä joka oli mennyt päin perse tätä , ja vasta myöhemmin huomasin julkaisseeni sen seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden faceryhmässä. *facepalm*
   Mun mielestä siinä ei ole mitään hauskaa että ihmiset vuodattaa paskoja päiviään yhtään missään facebookissa, mutta silkkaa tyhmyyttä on tehdä se aivan väärässä paikassa kuin omalla seinällään. Ei se facebookin käyttökään mitään rakettitiedettä ole, vaan kyllä se on harvinaisen selvästi ilmaistu mihin sä vuodatustasi kirjoitat.

   Lainaa

  15. Tulos: -37 (57 ääntä)
   "Koiran aitaus... Mutta tarkoitin juuri lehtikehikkoa!" Ja neljäkymppiä tarkoittanee tässä tasan kymmentä euroa? Mielenkiintoiset kiertoilmaisut. :D

   Lainaa

  16. purppurakruunu 14.2.2019 10:32
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Hihi: “Koiran aitaus… Mutta tarkoitin juuri lehtikehikkoa!” Ja neljäkymppiä tarkoittanee tässä tasan kymmentä euroa? Mielenkiintoiset kiertoilmaisut.
   Nyt sulla meni leidit sekaisin. Terhi (ap) ei kommentoi tai puolusta itseään missään kohtaa, vaan "juuri sitä mä tarkoitin!" -kommentti oli Jonnalta, joka yritti aiemmassa kommentissa kuvailla kompostihäkkiä.

   Lainaa

  17. Tulos: +6 (24 ääntä)
   purppurakruunu: Nyt sulla meni leidit sekaisin. Terhi (ap) ei kommentoi tai puolusta itseään missään kohtaa, vaan “juuri sitä mä tarkoitin!” -kommentti oli Jonnalta, joka yritti aiemmassa kommentissa kuvailla kompostihäkkiä.
   Oho, totta tosiaan. Luin ehkä turhan toiveikkaasti. :D

   Lainaa

  18. Rutut oikiaa kyllä 14.2.2019 13:38
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   flea marketta: Ei nyt oikein looppaa tuo koirogiffi
   Ei kai sen ole tarkoituskaan. Ei kaikki gifit oo looppeja.

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Sara: Mutta tuohan näyttää ihan Kodalta siitä elokuvasta Karhuveljeni Koda.
   Mut eikö se oo sit karhu?

   Lainaa

  20. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Kärkölä mainittu! Hyppyrimäelle!

   Lainaa

  21. Tulos: +14 (36 ääntä)
   Tajusin joo tatskan pointin, mutta on se kyllä ruma.

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (60 ääntä)
   m: Mun mielestä siinä ei ole mitään hauskaa että ihmiset vuodattaa paskoja päiviään yhtään missään facebookissa, mutta silkkaa tyhmyyttä on tehdä se aivan väärässä paikassa kuin omalla seinällään. Ei se facebookin käyttökään mitään rakettitiedettä ole, vaan kyllä se on harvinaisen selvästi ilmaistu mihin sä vuodatustasi kirjoitat.
   Just sun kaltaisten ihmisten takia somesta on tullut paikka, jossa ihmisillä on kauheat paineet näyttää elämästään vaan ne hyvät puolet, ja tyypeillä on paha olla, kun tuntuu että kaikilla muilla menee paremmin kuin itsellä. Totuus olisi ihan toinen, jos ihmiset uskaltaisivat aidosti kertoa, mitä kuuluu. Sitä paitsi, en ymmärrä miksei jokainen saisi julkaista omalla Facebook-seinällään huonoista päivistään tai valittaa jos siltä tuntuu. Toki vastapainoksi olisi kiva nähdä jotain positiivistakin, mutta itse ainakin arvostan aitoutta ja haluan lukea myös mun kavereiden elämän varjopuolista. Se on lukijan vastuulla scrollata ohi jos ei kiinnosta. Tai piilottaa kyseisen kaverin julkaisut omista uutisista, tai jos oikein kovasti harmittaa, niin poistaa vaikka koko kaveri listalta. Ps. Vahinkoja kai sattuu kaikille, epähuomiossa tulee tehtyä hassuja asioita. Itse mieluummin hyväntahtoisesti nauran itseni ja muiden mokille kuin alan besserwisseröimään siitä kuinka idiootit vaan mokailee. Koska jos elämä olis täydellistä niin ei meillä olis Feissarimokiakaan :D

   Lainaa

  23. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Helpompi ottaa ensin koiratatuointi ja vasta sen jälkeen etsiä samalta näyttävä koira. Toimii myös puolisoihin.

   Lainaa

  24. Tulos: +4 (16 ääntä)
   En ymmärrä miksi samaan kuvaan on laitettu koira ja karhutatuointi?!? Karhulla on viisi varvasta ja koiralla neljä.

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Muumi (kopio): Jaaha. Ja missäs ne tatuointeja ottavat lääkärikirurgit piileskelee kun näissä mokissa on aina niitä vähemmän älykkäitä?
   Tuntemani tatuoitu tohtori (psykologian tosin eikä lääketieteen) opettaa päivät, tutkii illat, ja kirjoittaa yöt (ja jos joskus saa omaa aikaa viettää perhe-elämää tai nukkuu). Eli ei pahemmin avaudu tatuoinneistaan Facessa, en tietäisikään niistä ellemme olisi tunteneet jo nuorempina. Muista en voi sanoa.

   Lainaa

  26. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Kyllä tuo koiratatuointi on ihan selvästi tarkoituksenmukainen, ja mokana on kommentti. Kyllähän tuosta nyt näkee, että tarkoitus oli tehdä koirasta piirroshahmo. Hienohan siitä tuli ja kuvan koira on tunnistettavissa mm. Huivista ja asennosta.

   Lainaa

  27. Itsellenauraja 19.2.2019 12:31
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   flea marketta: Ei nyt oikein looppaa tuo koirogiffi
   Luuppaa kun päivittää sivun.

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Tuo hybridi koira-karhu tatuointi muistuttaa kyllä enemmän Kenaita (ihminen, joka muuttui karhuksi. Ns. tarinan isoveli) kuin Kodaa (se oikea karhunpentu). Ja ilman lisätietoja minäkin luulin, että moka oli se, että tämä tatuointi yritti näyttää samalta kuin kuvan koira.

   Lainaa

  29. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Ace: Just sun kaltaisten ihmisten takia somesta on tullut paikka, jossa ihmisillä on kauheat paineet näyttää elämästään vaan ne hyvät puolet, ja tyypeillä on paha olla, kun tuntuu että kaikilla muilla menee paremmin kuin itsellä. Totuus olisi ihan toinen, jos ihmiset uskaltaisivat aidosti kertoa, mitä kuuluu. Sitä [...]
   Et nyt tainnut ihan ymmärtää lainaamaasi kommenttia. Onko sun mielestä siis HAUSKAA kun sun ystävät vuodattaa paskaa päiväänsä? Toisekseen ei se nyt tosiaan mitenkään ole mahdollista julkaista vahingossa väärässä paikassa ellet ole aivan helvetin tyhmä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, aitaus, koirat, ostetaan, komposti, gif, tatuointi