Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 311

Tarkista aina puhelimen ilmoitukset ennen kuin otat siitä kuvan kirpputorille kaikkien katsottavaksi.
Kirpputorin löytöjä, osa 311

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 19 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +455 (479 ääntä)
      No löytyykö sauhuu, Joonas?

      Lainaa

    2. Tulos: +379 (409 ääntä)
      Jäi vaivaamaan vilkuttiko Joonas takaisin?

      Lainaa

    3. totuuden_torvi 14.2.2019 0:51
      Tulos: -39 (151 ääntä)
      Mulla on ollu valkonen kangassohva. Ei hyvä. Laadukkaalla nahalla ehkä menis, kunhan ei mene siihen sohvalla. No jos jotaki positiivista pitää keksiä niin eipä näy tietyt tahrat niinku mustassa.

      Lainaa

    4. Tulos: +367 (373 ääntä)
      Mä katoin ensin, että se Joonaksen "huoltokuitti" on toi käsin piirretty lappunen tuossa. :D mut tais siinä joku ihan oikeakin kuitti olla. Ps. Ärsyttäviä tuollaiset Rean kaltaiset jankuttajat kun ei puhetta (tässä tapauksessa tekstiä) ymmärrä. Valkoinen ei ole sama kuin sininen.

      Lainaa

    5. Ainajotaikummaa 14.2.2019 4:07
      Tulos: +135 (145 ääntä)
      Mulla ois heti valkonen, ei tosin kulmasohva, mut nahkasohva kahden istuttavana mallina paljo kätzympi ja tilaa vivevättömämpi jonka alle voi laittaa vaikka jotain tavaraa,tai jotain, kelpaisko!?!

      Lainaa

    6. dazedconfused 14.2.2019 5:57
      Tulos: +112 (124 ääntä)
      Huoltokuitti vaikuttaa palvelleen väsärinä. Hyvällä säkällä siitä saa kaavittua vielä pesällisen hamsterille. Kannattaa siis ostaa hamsteri jos ei ole. Sininen pitää olla.

      Lainaa

    7. Tulos: -112 (184 ääntä)
      Sara: No löytyykö sauhuu, Joonas?
      En ostaisi Joonakselta mitään irtainta, koska varastetun tavaran välittäminen on enemmän kuin todennäköistä. Ja koska se on hemmetin todennäköistä, normaali ihminen ei voi väittää, ettei tiennyt. Jolloin teko on rangaistava. Toisaalta en muutenkaan mene lähelle narkkiväkeä. Ne voivat olla poliisin kuuntelussa tai seurannassa, jolloin päätyisin itse kaiken maailman dokumentteihin ja epäiltyjen listalle.

      Lainaa

    8. Tulos: +75 (115 ääntä)
      Muskotti: En ostaisi Joonakselta mitään irtainta, koska varastetun tavaran välittäminen on enemmän kuin todennäköistä. Ja koska se on hemmetin todennäköistä, normaali ihminen ei voi väittää, ettei tiennyt. Jolloin teko on rangaistava. Toisaalta en muutenkaan mene lähelle narkkiväkeä. Ne voivat olla poliisin kuuntelussa tai [...]
      Kuumottaako hirveästi vai kauheasti? Enpä tiedä että kasvattaako vai välittääkö Joonas pilveä, tai että olisiko kyseessä ollut kertaluontoinen tapaus, enkä lähtisi väittämään narkiksi siltä pohjalta. Eihän kaupankäynti (ei edes laiton) kerro mitään omista elämäntavoista. Vielä vähemmän spekuloisin mitään varastetuista puhelimista. Eikö huumeraha toimi puhelinliikkeissä? :D

      Lainaa

    9. Tulos: -4 (38 ääntä)
      totuuden_torvi: Mulla on ollu valkonen kangassohva. Ei hyvä. Laadukkaalla nahalla ehkä menis, kunhan ei mene siihen sohvalla. No jos jotaki positiivista pitää keksiä niin eipä näy tietyt tahrat niinku mustassa.
      Kangassohvat ovat yleisestikin sieltä ja syvältä. Nahka helpointa pitää puhtaana, varsinkin lemmikkitalouksissa.

      Lainaa

    10. Tulos: +9 (25 ääntä)
      Noooh, sanosin että ei kauheen vahingollista oo vaikka nyt yritti vähän houkutella mahdollista ostajaa. :D Tuo Mariannen ensimmäinen vastaus ei ollut ihan yksiselitteisen tyrmäävä... Kunhan Rèa ei ryhtynyt sättimään Mariannea siitä, ettei hänen sohvansa kelvannut.

      Lainaa

    11. Väsynyt tuhnu 14.2.2019 18:34
      Tulos: +76 (80 ääntä)
      Rea on ihan synnynnäinen puhelinmyyjä.

      Lainaa

    12. Tulos: +24 (34 ääntä)
      Joonas, älä jätä Miiaa roikkuu :(

      Lainaa

    13. Tulos: +26 (56 ääntä)
      Muskotti: En ostaisi Joonakselta mitään irtainta, koska varastetun tavaran välittäminen on enemmän kuin todennäköistä. Ja koska se on hemmetin todennäköistä, normaali ihminen ei voi väittää, ettei tiennyt. Jolloin teko on rangaistava. Toisaalta en muutenkaan mene lähelle narkkiväkeä. Ne voivat olla poliisin kuuntelussa tai [...]
      Paranoidia kauheesti? Se onkin aika tyypillistä narkkipiireissä... Eikä nyt pelkästä sauhusta kannata tuomita. Sinunkin lähipiiristä todennäköisesti löytyy jokunen satunnaiskäyttäjä, ainakin tilastoiden mukaan... Noin viidesosa suomalaisista on joskus ainakin kokeillut kannabista, ja tämäkin antaa vain osviittaa, sillä kaikki kokeilleet eivät ole puhuneet asiasta. Tuskin edes tunnistaisit kannabiksen käyttäjää kuin korkeintaan jos on kyse päivittäiskäyttäjästä, joka ei yritä edes piilotella asiaa.. :D

      Lainaa

    14. Tulos: +48 (58 ääntä)
      hythr: Kangassohvat ovat yleisestikin sieltä ja syvältä. Nahka helpointa pitää puhtaana, varsinkin lemmikkitalouksissa.
      Nahkasohvat ovat sieltä syvältä! Niinkuin nahkaiset päällysteet yleensäkin... Hiostavia kesällä, ja talvella kylmiä paljasta nahkaa vasten. Koirien ja kissojen kynnet jättävät nopeasti silmin havaittavia jälkiä... Kangas on ehkä vaikeampi pestä, mutta kaikelta muulta kannalta paljon parempi!

      Lainaa

    15. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Mä kai olen liian viaton, kun ajattelin sauhun tupakkana.

      Lainaa

    16. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Ace: Mä katoin ensin, että se Joonaksen “huoltokuitti” on toi käsin piirretty lappunen tuossa. mut tais siinä joku ihan oikeakin kuitti olla. Ps. Ärsyttäviä tuollaiset Rean kaltaiset jankuttajat kun ei puhetta (tässä tapauksessa tekstiä) ymmärrä. Valkoinen ei ole sama kuin sininen.
      Ärsyttävä mut siihe saa piiloo lihaa sinne alle

      Lainaa

    17. Bataattilaatikko 18.2.2019 15:59
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Miks en tajuu mikä moka ekassa kuvassa on?

      Lainaa

    18. Tulos: -5 (23 ääntä)
      Bataattilaatikko: Miks en tajuu mikä moka ekassa kuvassa on?
      Joonas on huumediileri.

      Lainaa

    19. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Sauhut: Joonas on huumediileri.
      Tai sitten ei. Amsterdamiin muutettuani sain varmaan miljoona kyselyä tutuilta ja niiden kummin kaimoilta että voisinko postittaa sitä, tätä tai tuota. Sai sanoa aika vihaisesti että siellä on _pilvi_ laillista _paikalla käytettäväksi_, ei minkä tahansa postittelu mihin tahansa, ja lisäksi olen vaihto-opiskelija enkä diileri. Ei se ettei myy, tai käytä, tai koskaan ole myynyt tai käyttänyt, estä porukkaa heittäytymästä optimistisiksi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: iPhone, puhelin, kännykkä, kuva, viesti, messenger, sohva, divaani, väri