Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 311

Tarkista aina puhelimen ilmoitukset ennen kuin otat siitä kuvan kirpputorille kaikkien katsottavaksi.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 311
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 19 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +446 (468 ääntä)
   No löytyykö sauhuu, Joonas?

   Lainaa

  2. Tulos: +374 (402 ääntä)
   Jäi vaivaamaan vilkuttiko Joonas takaisin?

   Lainaa

  3. totuuden_torvi 14.2.2019 0:51
   Tulos: -39 (147 ääntä)
   Mulla on ollu valkonen kangassohva. Ei hyvä. Laadukkaalla nahalla ehkä menis, kunhan ei mene siihen sohvalla. No jos jotaki positiivista pitää keksiä niin eipä näy tietyt tahrat niinku mustassa.

   Lainaa

  4. Tulos: +362 (366 ääntä)
   Mä katoin ensin, että se Joonaksen "huoltokuitti" on toi käsin piirretty lappunen tuossa. :D mut tais siinä joku ihan oikeakin kuitti olla. Ps. Ärsyttäviä tuollaiset Rean kaltaiset jankuttajat kun ei puhetta (tässä tapauksessa tekstiä) ymmärrä. Valkoinen ei ole sama kuin sininen.

   Lainaa

  5. Ainajotaikummaa 14.2.2019 4:07
   Tulos: +131 (139 ääntä)
   Mulla ois heti valkonen, ei tosin kulmasohva, mut nahkasohva kahden istuttavana mallina paljo kätzympi ja tilaa vivevättömämpi jonka alle voi laittaa vaikka jotain tavaraa,tai jotain, kelpaisko!?!

   Lainaa

  6. dazedconfused 14.2.2019 5:57
   Tulos: +109 (119 ääntä)
   Huoltokuitti vaikuttaa palvelleen väsärinä. Hyvällä säkällä siitä saa kaavittua vielä pesällisen hamsterille. Kannattaa siis ostaa hamsteri jos ei ole. Sininen pitää olla.

   Lainaa

  7. Tulos: -110 (180 ääntä)
   Sara: No löytyykö sauhuu, Joonas?
   En ostaisi Joonakselta mitään irtainta, koska varastetun tavaran välittäminen on enemmän kuin todennäköistä. Ja koska se on hemmetin todennäköistä, normaali ihminen ei voi väittää, ettei tiennyt. Jolloin teko on rangaistava. Toisaalta en muutenkaan mene lähelle narkkiväkeä. Ne voivat olla poliisin kuuntelussa tai seurannassa, jolloin päätyisin itse kaiken maailman dokumentteihin ja epäiltyjen listalle.

   Lainaa

  8. Tulos: +73 (111 ääntä)
   Muskotti: En ostaisi Joonakselta mitään irtainta, koska varastetun tavaran välittäminen on enemmän kuin todennäköistä. Ja koska se on hemmetin todennäköistä, normaali ihminen ei voi väittää, ettei tiennyt. Jolloin teko on rangaistava. Toisaalta en muutenkaan mene lähelle narkkiväkeä. Ne voivat olla poliisin kuuntelussa tai [...]
   Kuumottaako hirveästi vai kauheasti? Enpä tiedä että kasvattaako vai välittääkö Joonas pilveä, tai että olisiko kyseessä ollut kertaluontoinen tapaus, enkä lähtisi väittämään narkiksi siltä pohjalta. Eihän kaupankäynti (ei edes laiton) kerro mitään omista elämäntavoista. Vielä vähemmän spekuloisin mitään varastetuista puhelimista. Eikö huumeraha toimi puhelinliikkeissä? :D

   Lainaa

  9. Tulos: -3 (33 ääntä)
   totuuden_torvi: Mulla on ollu valkonen kangassohva. Ei hyvä. Laadukkaalla nahalla ehkä menis, kunhan ei mene siihen sohvalla. No jos jotaki positiivista pitää keksiä niin eipä näy tietyt tahrat niinku mustassa.
   Kangassohvat ovat yleisestikin sieltä ja syvältä. Nahka helpointa pitää puhtaana, varsinkin lemmikkitalouksissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Noooh, sanosin että ei kauheen vahingollista oo vaikka nyt yritti vähän houkutella mahdollista ostajaa. :D Tuo Mariannen ensimmäinen vastaus ei ollut ihan yksiselitteisen tyrmäävä... Kunhan Rèa ei ryhtynyt sättimään Mariannea siitä, ettei hänen sohvansa kelvannut.

   Lainaa

  11. Väsynyt tuhnu 14.2.2019 18:34
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Rea on ihan synnynnäinen puhelinmyyjä.

   Lainaa

  12. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Joonas, älä jätä Miiaa roikkuu :(

   Lainaa

  13. Tulos: +24 (52 ääntä)
   Muskotti: En ostaisi Joonakselta mitään irtainta, koska varastetun tavaran välittäminen on enemmän kuin todennäköistä. Ja koska se on hemmetin todennäköistä, normaali ihminen ei voi väittää, ettei tiennyt. Jolloin teko on rangaistava. Toisaalta en muutenkaan mene lähelle narkkiväkeä. Ne voivat olla poliisin kuuntelussa tai [...]
   Paranoidia kauheesti? Se onkin aika tyypillistä narkkipiireissä... Eikä nyt pelkästä sauhusta kannata tuomita. Sinunkin lähipiiristä todennäköisesti löytyy jokunen satunnaiskäyttäjä, ainakin tilastoiden mukaan... Noin viidesosa suomalaisista on joskus ainakin kokeillut kannabista, ja tämäkin antaa vain osviittaa, sillä kaikki kokeilleet eivät ole puhuneet asiasta. Tuskin edes tunnistaisit kannabiksen käyttäjää kuin korkeintaan jos on kyse päivittäiskäyttäjästä, joka ei yritä edes piilotella asiaa.. :D

   Lainaa

  14. Tulos: +45 (53 ääntä)
   hythr: Kangassohvat ovat yleisestikin sieltä ja syvältä. Nahka helpointa pitää puhtaana, varsinkin lemmikkitalouksissa.
   Nahkasohvat ovat sieltä syvältä! Niinkuin nahkaiset päällysteet yleensäkin... Hiostavia kesällä, ja talvella kylmiä paljasta nahkaa vasten. Koirien ja kissojen kynnet jättävät nopeasti silmin havaittavia jälkiä... Kangas on ehkä vaikeampi pestä, mutta kaikelta muulta kannalta paljon parempi!

   Lainaa

  15. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Mä kai olen liian viaton, kun ajattelin sauhun tupakkana.

   Lainaa

  16. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Ace: Mä katoin ensin, että se Joonaksen “huoltokuitti” on toi käsin piirretty lappunen tuossa. mut tais siinä joku ihan oikeakin kuitti olla. Ps. Ärsyttäviä tuollaiset Rean kaltaiset jankuttajat kun ei puhetta (tässä tapauksessa tekstiä) ymmärrä. Valkoinen ei ole sama kuin sininen.
   Ärsyttävä mut siihe saa piiloo lihaa sinne alle

   Lainaa

  17. Bataattilaatikko 18.2.2019 15:59
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Miks en tajuu mikä moka ekassa kuvassa on?

   Lainaa

  18. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Bataattilaatikko: Miks en tajuu mikä moka ekassa kuvassa on?
   Joonas on huumediileri.

   Lainaa

  19. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Sauhut: Joonas on huumediileri.
   Tai sitten ei. Amsterdamiin muutettuani sain varmaan miljoona kyselyä tutuilta ja niiden kummin kaimoilta että voisinko postittaa sitä, tätä tai tuota. Sai sanoa aika vihaisesti että siellä on _pilvi_ laillista _paikalla käytettäväksi_, ei minkä tahansa postittelu mihin tahansa, ja lisäksi olen vaihto-opiskelija enkä diileri. Ei se ettei myy, tai käytä, tai koskaan ole myynyt tai käyttänyt, estä porukkaa heittäytymästä optimistisiksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: iPhone, puhelin, kännykkä, kuva, viesti, messenger, sohva, divaani, väri