Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 88

Tällä kertaa rapina kuuluu Turun roskalavalta.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Hirvensalo on Turussa, noin 8 km keskustasta. Roskalavalla rapisee, osa 88

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +858 (866 ääntä)
   Joskus olin heittelemässä vanhoja vaatteitani pois, ja parista hyväkuntoisesta laitoin Facebookissa ilmoitusta, että jos joku haluaa hakea niin voi hakea. Sitten tuli yv:tä eräältä tutulta, että voisin tuoda vaatteen hänelle Kirkkonummelle, koska Stadista pääsee niin helposti junalla. Hän ei kuulemma viitsi vaivautua hakemaan, kun ei ollut "täysin tyyliin sopiva" kuitenkaan.. En vieny enkä enää kaveerannutkaan.

   Lainaa

  2. Paskapallero 24.1.2019 0:31
   Tulos: +219 (275 ääntä)
   Annoin pari peliä kaverille ilmaiseksi, olivat uusia mutta olin pelannut ne läpi, joten ihan ystävällisyyttäni annoin. Kiitti, mutta sanoi muille yhteisille kavereille että annoin ne säälistä. Heitän siis ens kerralla roskiin kun en enää jotain tarvitse

   Lainaa

  3. Tulos: +722 (728 ääntä)
   ”Kuka lähtee hakemaan Hirvensalosta yhtä lukkoa?” No esim. joku toinen Hirvensalossa asuva...

   Lainaa

  4. Tulos: +297 (327 ääntä)
   Kestävä kehitys: 1. Koita aina löytää ehjälle esineelle toinen omistaja jos et itse tarvitse 2. Kierrätä 3. Kaatopaikka(energiajäte) on viimeinen ja huonoin vaihtoehto Tuo Taina on suurin idiootti tässä.

   Lainaa

  5. Tulos: +363 (371 ääntä)
   Memerento: Joskus olin heittelemässä vanhoja vaatteitani pois, ja parista hyväkuntoisesta laitoin Facebookissa ilmoitusta, että jos joku haluaa hakea niin voi hakea. Sitten tuli yv:tä eräältä tutulta, että voisin tuoda vaatteen hänelle Kirkkonummelle, koska Stadista pääsee niin helposti junalla. Hän ei kuulemma viitsi vaivautua [...]
   Eikö Kirkkonummelta kulje junat Stadiin yhtä helposti :o

   Lainaa

  6. Tulos: +293 (297 ääntä)
   Näissä annetaan-ryhmissä on näitä, sanoisinko nyt röyhkeitä ihmisiä, jotka pyytää esim. juuri jotain tietyn sävyisiä verhoja/lakanoita/sohvaa, ne pitäisi toki myös kotiin asti kuljettaa, eikä tietenkään mitään bensa- tms. tuontipalkkaa anneta. Oikeesti, kyllä se niin päin on, että se, joka jakelee niitä tavaroita ilmaiseksi halukkaille, tekee sen suuremman palveluksen, kuin se, joka "ottaa pois nurkista pyörimästä".. ilmasta tavaraa helvetti! Seuraavaksi kun laitan jotain ilmaiseksi jakoon, pistän ainakin et kuljetus 20-100e matkasta riippuen, ilmaiseksi saat hakea.

   Lainaa

  7. Tulos: -20 (150 ääntä)
   Kaira: Eikö Kirkkonummelta kulje junat Stadiin yhtä helposti
   No ei, kulkeehan stadissa nyt pirusti enemmän junia kuin joissain Kirkkonummella!

   Lainaa

  8. Tulos: -148 (228 ääntä)
   Jep: Näissä annetaan-ryhmissä on näitä, sanoisinko nyt röyhkeitä ihmisiä, jotka pyytää esim. juuri jotain tietyn sävyisiä verhoja/lakanoita/sohvaa, ne pitäisi toki myös kotiin asti kuljettaa, eikä tietenkään mitään bensa- tms. tuontipalkkaa anneta. Oikeesti, kyllä se niin päin on, että se, joka jakelee niitä tavaroita [...]
   Mikä kumma siinä tekee ihmisestä röyhkeän, kun ilmoittaa ihan neutraalisti väritoiveen tarvittavalle asialle/esineelle?

   Lainaa

  9. Tulos: +196 (306 ääntä)
   Joopajoo: Mikä kumma siinä tekee ihmisestä röyhkeän, kun ilmoittaa ihan neutraalisti väritoiveen tarvittavalle asialle/esineelle?
   Siinä vaiheessa kun ihminen on tilanteessa jossa joutuu pyytämään lahjoituksia ei voi olla varaa vaatia tiettyä väriä. Jos kuitenkin vaatii tulee heti fiilis, että kyseinen henkilö ei todellisuudessa ole niin kovassa tarpeessa.

   Lainaa

  10. Tulos: +236 (242 ääntä)
   Maapallo: Siinä vaiheessa kun ihminen on tilanteessa jossa joutuu pyytämään lahjoituksia ei voi olla varaa vaatia tiettyä väriä. Jos kuitenkin vaatii tulee heti fiilis, että kyseinen henkilö ei todellisuudessa ole niin kovassa tarpeessa.
   Roskalavaryhmä ei kuitenkaan ole mikään köyhäinapu vaan kierrätysryhmä.

   Lainaa

  11. Tulos: +124 (132 ääntä)
   Good lock for everyone

   Lainaa

  12. Kun toisille mikään ei riitä 24.1.2019 6:19
   Tulos: +137 (139 ääntä)
   Memerento: Joskus olin heittelemässä vanhoja vaatteitani pois, ja parista hyväkuntoisesta laitoin Facebookissa ilmoitusta, että jos joku haluaa hakea niin voi hakea. Sitten tuli yv:tä eräältä tutulta, että voisin tuoda vaatteen hänelle Kirkkonummelle, koska Stadista pääsee niin helposti junalla. Hän ei kuulemma viitsi vaivautua [...]
   Huh. Eikös toisaalta se juna mene kiskoja pitkin yhtä helposti kirkkonummelta stadiinkin? Hyvä, että et vienyt. Itsekin ilmaiseksi ikean pöytää tarjosin. Tuli pyyntö, että voisitko tuoda sen tänne 7km päähän kun hänellä ei autoa. No eipä sitä autoa itselläkään. En siis vienyt. Tämä henkilö sai sitten hoidettua itselleen kyydin, mutta pieni auto johon ei pöytä kokonaan mahdu. Nyt sitten vaatimaan, että puran pöydän ja tulen sitten kasaamaan sen. No en jälkimmäiseen suostunut. Purin sen kuitenkin.

   Lainaa

  13. Tulos: +153 (165 ääntä)
   Maapallo: Siinä vaiheessa kun ihminen on tilanteessa jossa joutuu pyytämään lahjoituksia ei voi olla varaa vaatia tiettyä väriä. Jos kuitenkin vaatii tulee heti fiilis, että kyseinen henkilö ei todellisuudessa ole niin kovassa tarpeessa.
   Eihän kaikessa pyytämisessä kyse olekaan siitä, että henkensä pitimiksi ottaa vastaan mitä tahansa. Suuri osa on ihan kierrätysmielellä liikenteessä, ja silloin väritoive tai vastaava ainoastaan helpottaa tavaran siirtymistä seuraavalle käyttäjälle.

   Lainaa

  14. Tulos: +151 (195 ääntä)
   Maapallo: Siinä vaiheessa kun ihminen on tilanteessa jossa joutuu pyytämään lahjoituksia ei voi olla varaa vaatia tiettyä väriä. Jos kuitenkin vaatii tulee heti fiilis, että kyseinen henkilö ei todellisuudessa ole niin kovassa tarpeessa.
   Jaa niin missäs vaiheessa roskalavoista on tullut jotain ryhmiä joissa ”paremmat ihmiset” jakelee almuja huono-osaisille...? Mut hei, hyvä tietää et kierrättäminen onkin köyhien puuhaa, niin ei tarvi itsekään enää vaivautua niihin pieniin ympäristöystävällisiin tekoihin.

   Lainaa

  15. Tulos: +83 (93 ääntä)
   Eikö tuo ole joku hälytin, eikä mikään lukko?

   Lainaa

  16. robert ludlum 24.1.2019 7:43
   Tulos: +2 (28 ääntä)
   Hullu: Eikö tuo ole joku hälytin, eikä mikään lukko?
   Totta muuten että se on hälytin ja hei auttakaa mua kun oon uus täällä...Antaako tää nimimerkit ihan itsekseen??

   Lainaa

  17. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Jos moisen lukon tarvitsee, niin melkein nopeammin Turun keskustasta ajaa Hirvensaloon hakemaan ilmaisen lukon, kuin Raision Ikeaan ostamaan uuden.

   Lainaa

  18. Tulos: -40 (62 ääntä)
   Jaajozzi: Jos moisen lukon tarvitsee, niin melkein nopeammin Turun keskustasta ajaa Hirvensaloon hakemaan ilmaisen lukon, kuin Raision Ikeaan ostamaan uuden.
   Tää tietty riippuu missä päin Turkua asut. Keskustasta Raision Ikeaan on 7km, kun Hirvensaloon on sen 8km. Ikeaan osaa kaikki ja Hirvensalon pikkuteillä saa käyttää navigaattoria ja olla silti silmä kovana kylttien kanssa. Itse menisin mieluummin Ikeaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +115 (115 ääntä)
   Oma kokekmus oman alueen myydään/ostetaan/vaihdetaan facebook ryhmäsät on. Että jos tuotteella on jokin hinta vaikka vaan 2 euroa, niin asiat sujuvat sutjakkaasti. Hakuaika ja paikka saadaan sovittua helposti ja ostaja tulee paikalle kun on sovittu. Mutta jos laittaa esineitä ilmaiseen jakooon, niin sitten alkaa ongelmat. Tehdään varauksia, mutta ei enää pidetä yhteyttä. Hakuaikojen sopiminen on hirveää säätöä. Ja viime hetkellä ilmoitetaan, että enpäs ehdikkään tulla sovittuna hetkenä. Eli vaikuttaa siltä, että ihminen arvostaa enempi sellaista mistä joutuu maksamaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Pienemmässä kunnassa asuvan kirppisryhmässä harvemmin on mitään tarjolla 8 km säteellä.

   Lainaa

  21. Tulos: +84 (84 ääntä)
   Jaajozzi: Jos moisen lukon tarvitsee, niin melkein nopeammin Turun keskustasta ajaa Hirvensaloon hakemaan ilmaisen lukon, kuin Raision Ikeaan ostamaan uuden.
   Ja vaikka matkoihin menis enemmän polttoainetta (en ny jaksa laskee meniskö, taitaa olla aika sama matka) ni halvemmalla varmaan pääsis ku niiden Ikean heräteostosten kans.

   Lainaa

  22. Tulos: +151 (155 ääntä)
   Roskalavaryhmien ideologiasta: mielestäni ne on kierrätys- eikä avustusryhmiä. Itse olen hirmuisen kiitollinen jokaiselle joka hakee meiltä jotain romua pois. Koen sen suurempana palveluksena kuin sen että saan jostain - paitsi jos se mitä saan, on akuutisti äärimmäisen tarpeellista. Tosiasia on että tää maailma hukkuu paskaan roinaan. Mitä enemmän sitä saa kierrätettyä muiden iloksi, sen vähemmän päätyy roskiin. Myönnän, että jos joku etsii vaikkapa "verhoja, mattoa, sohvaa ja päiväpeittoa mustavalkoisena, tarjoa kuvan kera", tulee vähän halju olo. Silleen että mee kauppaan ja osta, ei tää oo mikään valintamyymälä. Sit seuraava ajatus on kuitenkin että niin se varmaan tekeekin, jos ei täältä löydä mieleistä, mutta totta hitossa saa yrittää.

   Lainaa

  23. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Olen törmännyt samaan suhtautumiseen joskus, kun koko Suomen laajuisella sähköpostilistalla on ilmoitettu jostakin tapahtumasta vaikka nyt esimerkiksi Kirkkonummella. Siihen saa sitten närkästynyttä kommenttia, että kannattaako tällaisesta tapahtumasta ilmoittaa, kun se kerran on niin kaukana. Nimittäin kaukana Helsingistä... No, tässä tapauksessa toki kaukana Turun keskustasta.

   Lainaa

  24. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Kaira: Eikö Kirkkonummelta kulje junat Stadiin yhtä helposti
   Niin mutta kun ei ollut ihan tyylii sopiva!

   Lainaa

  25. Tulos: +57 (57 ääntä)
   robert ludlum: Totta muuten että se on hälytin ja hei auttakaa mua kun oon uus täällä…Antaako tää nimimerkit ihan itsekseen??
   Ei, vaan ainakin selaimessa on Sähköpostiosoite- ja Kommentti- kenttien yläpuolella kenttä, jonka otsikkona on Nimi. Jos siihen kirjoittaa vaikka "robert ludlum", saa sitten sen nimimerkikseen.

   Lainaa

  26. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Jootaas: Ei, vaan ainakin selaimessa on Sähköpostiosoite- ja Kommentti- kenttien yläpuolella kenttä, jonka otsikkona on Nimi. Jos siihen kirjoittaa vaikka “robert ludlum”, saa sitten sen nimimerkikseen.
   Jos on kommentoinut samalla koneella ja selaimella aiemmin, tarjoaa kone nimimerkkiä ja sähköpostiosoitetta automaattisesti, ainakin mulla. Ehkä joku toinen on siis kommentoinut samalla koneella, jos nimimerkki ei tunnu tutulta?

   Lainaa

  27. Kummallista 24.1.2019 11:11
   Tulos: -45 (55 ääntä)
   Ajatellaan hypoteettisesti, että haluaisin varastaa jotain jossa tuota lukkoa käytetään ja tiedän sen olevan siinä jonkun aikaa, esim. 2-5h. 1. Kävisin ostamassa lähimmästä kaupasta jotain millä vaimentaa ääntä ja rikkoa lukon esim. Pyyhe tai vaikka uretaania ja voimapihdit tai 2 vääntötyökalua. Ohut, terävä metallipiikki esim. Naula ja vasara voisi hoitaa homman, kun osuman kohdistaa kaiuttimeen. Ämpäri ja vettä tai muuta nestettä, minne nakata lukko irrotuksen päätteeksi. Varastettava kohde on todennäköisesti arvokkaampi, kuin materiaalit sen saamiseksi. 2. Jos joku muu kuin omistaja pysähtyisi ihmettelemään niin kertoisin unohtaneeni avaimen, siksi tämmöinen vaiva. Saattaisin jopa pyytää avuksi, jonka jälkeen voisin tarjota sumpit lähikuppilassa. Muussa tapauksessa hyvät kintut ja pakoreitin suunnittelu on hyvä olla. Summaus: tavarat n. 5-35e, kahvi ja munkki 5e yht= n. 40e Kohteen arvo? Pitää ylittää 100e, jotta olisi kannattavaa. Kerrottakoon kuitenkin, että koskaan en ole varastanut, mutta näitä toimintatapoja on hyvä miettiä, jotta osaisi jotenkin varautua, ettei satu omalle kohdalle tai ainakin vähentää riskiä.

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (19 ääntä)
   IKEA PATRULL - vuoden kohutuin tuote!

   Lainaa

  29. Tulos: -69 (77 ääntä)
   Pepelaku: ”Kuka lähtee hakemaan Hirvensalosta yhtä lukkoa?” No esim. joku toinen Hirvensalossa asuva…
   Jos sä jo olet valmiiksi Hirvesalossa niin ethän sä silloin sieltä mitään hae?

   Lainaa

  30. Kirjautuminen epäonnistui 24.1.2019 16:14
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Jimbo: Tää tietty riippuu missä päin Turkua asut. Keskustasta Raision Ikeaan on 7km, kun Hirvensaloon on sen 8km. Ikeaan osaa kaikki ja Hirvensalon pikkuteillä saa käyttää navigaattoria ja olla silti silmä kovana kylttien kanssa. Itse menisin mieluummin Ikeaan.
   Pitää ottaa huomioon sekin, kuinka kauan kestää seikkailla sen Hirvensalon kokoisen Ikean läpi, löytää sieltä miljoonan tavaran labyrintista yksi pikkuinen lukkoneula heinäsuovasta (ilman navigaattoria, silmä kovana saa olla kylttien kanssa) ja jonottaa kassalla. Kun taas vaihtoehtona joku toinen on etsinyt puolestamme lukon, taistellut sen pois Ikeasta ja ojentaa sen ovella käteemme. Johan siitä voisi ihan maksaa vaivanpalkkaa, vaikka itse tavara olisi ilmainen.

   Lainaa

  31. Tulos: +87 (87 ääntä)
   Kaira: Eikö Kirkkonummelta kulje junat Stadiin yhtä helposti
   Mullakin on näitä tuttuja jotka kuvittelee että meiltä on heille jotenkin lyhyempi matka, kuin heiltä meille.

   Lainaa

  32. Etäisyyksiä 24.1.2019 17:20
   Tulos: +4 (26 ääntä)
   Vee: Mullakin on näitä tuttuja jotka kuvittelee että meiltä on heille jotenkin lyhyempi matka, kuin heiltä meille.
   Itseasiassa yksisuuntaisten teiden alueella tuo on jopa varsin todennäköistä että toisesta suunnasta on lyhempi matka jos vaikkapa autoilijana joutuu niitä käyttämään, mutta tietysti käynnin kokonaismatkaksi kertyy se sama, jos valitsee saman reitin, eikä ala harhailemaan... :-D

   Lainaa

  33. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Päkä: Jos sä jo olet valmiiksi Hirvesalossa niin ethän sä silloin sieltä mitään hae?
   Meinaatko että Hirvensalossa ei lukkoja tarvita, vai että siellä asuu vain yksi ihminen? Voihan sen lukon tarjoaja olla vaikka oma naapuri, kätevästi pääsee kävellen hakemaan ilmaisen tavaran.

   Lainaa

  34. Arkkienkeli 24.1.2019 17:34
   Tulos: +31 (59 ääntä)
   Joopajoo: No ei, kulkeehan stadissa nyt pirusti enemmän junia kuin joissain Kirkkonummella!
   Meinaat että se sama rantaradan juna vain menee Kirkkonummelle, mutta ei koskaan palaa takaisin?

   Lainaa

  35. Tulos: -34 (38 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Pitää ottaa huomioon sekin, kuinka kauan kestää seikkailla sen Hirvensalon kokoisen Ikean läpi, löytää sieltä miljoonan tavaran labyrintista yksi pikkuinen lukkoneula heinäsuovasta (ilman navigaattoria, silmä kovana saa olla kylttien kanssa) ja jonottaa kassalla. Kun taas vaihtoehtona joku toinen on etsinyt puolestamme [...]
   Tietty Ikeaan voi mennä ihan kassan kauttakin, ei sitä koko mestaa taeci kiertää joka kerta. Tuokin tuote löytynee alakerrasta, aika läheltä kassoja. Uskon, että jos nyt en pahimpaan ruuhka-aikaan Ikeaan mene,tuo tavara on kädessäni maksettuna noin kymmenessä minuutissa.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Päkä: Jos sä jo olet valmiiksi Hirvesalossa niin ethän sä silloin sieltä mitään hae?
   Mistäs sä sitten sen haet? Hirvensalossako? :D ... jätän tämän tähän

   Lainaa

  37. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Pepelaku: ”Kuka lähtee hakemaan Hirvensalosta yhtä lukkoa?” No esim. joku toinen Hirvensalossa asuva…
   On se jännä kun ihmiset ovat niin jumiutuneita siihen minä-näkökulmaan, etteivät ymmärrä että kaikki eivät esim. asu yhtä kaukana Hirvensalosta kuin minä itse :'D

   Lainaa

  38. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Kummallista: Ajatellaan hypoteettisesti, että haluaisin varastaa jotain jossa tuota lukkoa käytetään ja tiedän sen olevan siinä jonkun aikaa, esim. 2-5h. 1. Kävisin ostamassa lähimmästä kaupasta jotain millä vaimentaa ääntä ja rikkoa lukon esim. Pyyhe tai vaikka uretaania ja voimapihdit tai 2 vääntötyökalua. Ohut, terävä [...]
   Tuo näyttää hälyttimeltä eikä lukolta. Kuvasta päätellen tuo ”kahvaosa” lähtee irti kuin sokka. En ole mikään criminal mastermind, mutta jos joku laittaisi tuon härpäkkeen ”munalukoksi”, ruuvaisin patterikotelon auki ja paristot veks - enemmin kuin kävisin ostamassa ämpärin ja uretaania..

   Lainaa

  39. Tulos: -24 (34 ääntä)
   Arkkienkeli: Meinaat että se sama rantaradan juna vain menee Kirkkonummelle, mutta ei koskaan palaa takaisin?
   ..... et oo tosissas!

   Lainaa

  40. Onkos tässä 25.1.2019 3:48
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Mikko: Oma kokemus oman alueen myydään/ostetaan/vaihdetaan facebook ryhmäsät on. Että jos tuotteella on jokin hinta vaikka vaan 2 euroa, niin asiat sujuvat sutjakkaasti. Hakuaika ja paikka saadaan sovittua helposti ja ostaja tulee paikalle kun on sovittu. Mutta jos laittaa esineitä ilmaiseen jakooon, niin sitten alkaa [...]
   Lisäksi maksutta saatu roipe saattaa kohtuukivuttomasti päätyä loppusijoitukseen Ojan pohjalle kuin asianmukaiseen kierrätys/jäteastiaan. Onhan roskalavasivut hyviä tavaran etsintään, silloin kun haettava tavara on ns jämäpalaa. Taannoin oli tarvis puolen metrin pätkälle viemäriputkea kun sadevesipöntön paikka muuttui hieman. Kysyin asiaa fb-palstalta ennenkuin ajan rautakauppaan hakemaan isolla rahalla uutta. Puoli tuntia ja putkenpätkä oli haettavissa putkisaneeraustyömaalta.

   Lainaa

  41. sanoppmuuta 25.1.2019 6:49
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Hämmentävää. Ensinnäkin Hirvensalo on Turussa. Toisekseen, ei kukaan näe paljon vaivaa ilmaiseksi antamansa tavaran eteen. Sama heittää roskiin, jos ketään ei kiinnosta hakea.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Hei Taina! Jos luet tätä, niin ymmärräthän millainen idiootti olet?

   Lainaa

  43. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Sprikles: Tuo näyttää hälyttimeltä eikä lukolta. Kuvasta päätellen tuo ”kahvaosa” lähtee irti kuin sokka. En ole mikään criminal mastermind, mutta jos joku laittaisi tuon härpäkkeen ”munalukoksi”, ruuvaisin patterikotelon auki ja paristot veks – enemmin kuin kävisin ostamassa ämpärin ja uretaania..
   Joo, ilmeisesti se tosiaan on jonkinlainen henkilökohtainen hälytin, eli jos joudut uhkaavaan tilanteeseen, tempaiset tuosta sokan irti ja vehje alkaa pitää meteliä 100 desibelin voimakkuudella.

   Lainaa

  44. Neiti Näpsä 25.1.2019 8:47
   Tulos: +46 (46 ääntä)
   Omituista tässä on se että Turun lähialueetkin huomioon ottavassa ryhmässä tehdään hirveä ongelma siitä että tavara sijaitsee Hirvensalossa. Hirvensalo sijaitsee Turussa. Ei toki siellä keskustassa, mutta kaupungin alueella kuitenkin. Ainakin itse olin myös silloin turkulainen kun Hirvensalossa asuin...

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Joopajoo: Jaa niin missäs vaiheessa roskalavoista on tullut jotain ryhmiä joissa ”paremmat ihmiset” jakelee almuja huono-osaisille…? Mut hei, hyvä tietää et kierrättäminen onkin köyhien puuhaa, niin ei tarvi itsekään enää vaivautua niihin pieniin ympäristöystävällisiin tekoihin.
   Minä suosin kierrättämistä vain ympäristön takia. Jos saan antaa uuden elämän tuotteelle jota toinen ei tarvitse tai antaa itselleni tarpeettoman tavaran eteenpäin, saan hyvän mielen. Rahasta en välitä kumpaakaa suuntaan, tienaan hyvin ja voisin aina ostaa uutta ja viskata vanhat tavarat roskakoriin, jos minulla olisi täysin eri arvomaailma.

   Lainaa

  46. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Kaira: Eikö Kirkkonummelta kulje junat Stadiin yhtä helposti
   Ei. Kaikki junat menee Kirkkonummelle, mutta Kirkkonummelta ei lähde yhtään junaa pois. Ikinä.

   Lainaa

  47. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Etäisyyksiä: Itseasiassa yksisuuntaisten teiden alueella tuo on jopa varsin todennäköistä että toisesta suunnasta on lyhempi matka jos vaikkapa autoilijana joutuu niitä käyttämään, mutta tietysti käynnin kokonaismatkaksi kertyy se sama, jos valitsee saman reitin, eikä ala harhailemaan…
   Anteeksi kuinka? Mietihän nyt oikeasti mitä kirjoitit.

   Lainaa

  48. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Pepelaku: ”Kuka lähtee hakemaan Hirvensalosta yhtä lukkoa?” No esim. joku toinen Hirvensalossa asuva…
   Jep, eiköhän osa niistä Hirvensalon 10 000 asukkaasta ole tuolla ryhmässä.

   Lainaa

  49. Tulos: -24 (24 ääntä)
   Maapallo: Kestävä kehitys: 1. Koita aina löytää ehjälle esineelle toinen omistaja jos et itse tarvitse 2. Kierrätä 3. Kaatopaikka(energiajäte) on viimeinen ja huonoin vaihtoehto Tuo Taina on suurin idiootti tässä.
   Pitääkin ruveta heittämään jätteet luontoon ja tukea kestävää kehitystä.

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Joopajoo: No ei, kulkeehan stadissa nyt pirusti enemmän junia kuin joissain Kirkkonummella!
   Sarkasmisi haisee vahvana tässä, vaikka moni ei näköjään sitä haistakkaan.

   Lainaa

  51. Kirpeä Ahven 3.8.2022 9:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Itse en ymmärrä tuota "vain nouto" asennetta. Jos joku maksaa siitä että pistät paketin postiin, niin miksi ihmeessä se ei sopisi. Nykyään kun ne pakettikoodit saa netistä parissa minuutissa ostettua, ja pudotettua kauppareissulla. Tietysti hinta pitää laittaa niin että ei ilmaiseksi tarvitse ilmaista tavaraa jaella, mutta sehän ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Minä voisin viedä tuon lukon vaikka Haaparantaan, kun hinnasta sovitaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Turku, toimitus, lukko, Ikea, Hirvensalo, kirpputori, kirppari, kirppis, ilmainen, nouto, haku, matka, etäisyys

 • Uusimmat

 • Kategoriat