Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Roskalavalla rapisee, osa 86

  Mutta mitä mieltä Martti on tästä?
  Suurenna näkymä
  Roskalavalla rapisee, osa 86

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 17.1.2019 0:56
   Tulos: +683 (757 ääntä)
   Kaliforniassakin on varmaan ollut kohteliasta soittaa, jos myöhästyy noinkin paljon sovitusta ajasta.

   Lainaa

  2. Tulos: -132 (268 ääntä)
   Iris on ihana! <3

   Lainaa

  3. Tulos: +39 (129 ääntä)
   Mä en hakis edes sileää seteliä tuollaiselta tarjoajalta..

   Lainaa

  4. Tulos: +448 (526 ääntä)
   Oli sitten Muhammed Suomesta tai Iris Californiasta ja sukunimeltään irlantilainen, niin ei se luulis olevan liikaa vaadittu olla ajallaan paikalla. Hermo menee vähemmästäkin. Etenkin kun viestistä päätellen ei ole ekaa kertaa ulkona tuo pöytä.

   Lainaa

  5. Tulos: -79 (289 ääntä)
   Joo mutta ku mä oon "airis from käliförniä with airish name" niin se on vaan asiaankuukuvaa olla "fashionable late".

   Lainaa

  6. Näintäämenee 17.1.2019 6:00
   Tulos: +377 (395 ääntä)
   Puoli tuntia on pitkä aika, jos on menoa jonnekin. Itsellä ainakin voi aika olla tarkkaa, koska töistä olen kotona vähän yli 16 ja seuraava meno voi olla jo, että pitää olla klo 18 paikalla. Kyllä noin pitkä myöhästyminen pitää ilmoittaa. En kyllä mielellään sovi mitään tuollaisille päiville, mutta joskus toiselle osapuolelle ei käy muu.

   Lainaa

  7. Tulos: +97 (111 ääntä)
   Hei hakekaa nyt joku jo toi Päivi.

   Lainaa

  8. jukkapalmu 17.1.2019 7:28
   Tulos: +128 (140 ääntä)
   Facebookin Marketplace on just tollanen. En myy siellä enää mitään. Esimerkki 1- Myin aluvanteita. 160€/ 4 kpl. Ekana tulee "Hello, is this available"- viesti. Joo se on se "pyydä lisätietoja"- oletus mutta vittuako kyselee jos ne on siellä niin ne on myynnissä. Sit tarjotaan 50€ ja perään "I'm serious buyer, pick up today". No en saatana siihen hintaan myy, kerron että hinta on ilmoitettu. Sitten tää piinaa mua päivittäin seuraavan viikon samalla viestillä. tarjos 80€, lopulta osamaksua johon suostuin. Sit veti kilarit kun sanoin että vanteet saa vasta kun on koko summa maksettu. esimerkki 2: Ei oteta edes selvää mitä ollaan ostamassa. Myin valokuvauskamaa pois ja Canonin kaukolaukaisimeen oli joku halukas ostaja. Sovittiin jo hakuaika jne kunnes tää torvi kyseli että onko se mikrofoni vai mp3- soitin.

   Lainaa

  9. Tulos: +262 (278 ääntä)
   Ei sillä ole merkitystä minkämaalainen olet, jos olet noin paljon myöhässä etkä ilmoita, olet mokannut.

   Lainaa

  10. Tulos: +161 (185 ääntä)
   30 min on aika paljon, kyllä, vaikkakin vielä sellainen myöhästyminen joka saattaa johtua yllättävästä pakkotilanteesta. Mutta jos nyt oikein ymmärsin Iriksen hieman huonoa suomea, hän ilmeisesti laittoi viestiä ja sai vastaukseksi että pöytää ei enää hänelle anneta. (Toivon ainakin että tämä on se oikea tulkinta, eikä se että hänen ehdittyään perille, ilmoitettiin että etpäs saa pöytää kun et tullut ajoissa.)

   Lainaa

  11. hippimönkiäinen 17.1.2019 8:11
   Tulos: +89 (231 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kaliforniassakin on varmaan ollut kohteliasta soittaa, jos myöhästyy noinkin paljon sovitusta ajasta.
   Myöhästyminenkään ei silti oikeuta kirjoittamaan tuollaista rasistista p*skaa julkisesti. Olisiko myyjän käytöstavoilla jotain vaikutusta ohareihin?

   Lainaa

  12. purppurakruunu 17.1.2019 8:33
   Tulos: +149 (217 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kaliforniassakin on varmaan ollut kohteliasta soittaa, jos myöhästyy noinkin paljon sovitusta ajasta.
   Iris otti täyden vastuun Jonnan suuttumisesta, mutta siihen se vastuu loppuukin. Vihaisuuden ulostulo rasismina, ulkomaalaisvihana ja huonoja käytöstapoina, on ihan omaa syytä.

   Lainaa

  13. Tulos: -68 (184 ääntä)
   hippimönkiäinen: Myöhästyminenkään ei silti oikeuta kirjoittamaan tuollaista rasistista p*skaa julkisesti. Olisiko myyjän käytöstavoilla jotain vaikutusta ohareihin?
   "Rasistista p*skaa"? Enpä koskaan ajatellut jo pelkän ulkomaalaistaustaisten mainitseminen rasistisena.

   Lainaa

  14. niimpä niin 17.1.2019 9:36
   Tulos: -65 (151 ääntä)
   varpu: “Rasistista p*skaa”? Enpä koskaan ajatellut jo pelkän ulkomaalaistaustaisten mainitseminen rasistisena.
   Katoppa kun ei tänä päivänä ole mitään "ulkomaalaisia". Kaikkihan me olemme samoja ihmisiä, olit sitten albaani, suomalainen tai syyrialainen. Tai sitten täälläkin päivystävä alpakkayhteisö närkästyy heti kun edes näkee lauseen "ulkomaalainen Mohamed".

   Lainaa

  15. Tulos: +130 (142 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kaliforniassakin on varmaan ollut kohteliasta soittaa, jos myöhästyy noinkin paljon sovitusta ajasta.
   Ei tiedetä, onko soittanut, mutta jos tää hakija on kuitenkin käynyt lopulta paikalla, luulisi, että olisi kannattavampaa antaa pöytä kuin sanoa "ei oo sulle enää tarjolla". Mutta meitä on moneen junaan. :D

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (79 ääntä)
   Lumi: Ei sillä ole merkitystä minkämaalainen olet, jos olet noin paljon myöhässä etkä ilmoita, olet mokannut.
   Kyllähän Iris sen tuossa myöntää: ymmärrän että olet vihainen kun mokasit. Kritiikki kohdistuu siihen että sen (ja ehkä parin muun tapauksen?) perusteella on kaikki ulkomaalset leimattu

   Lainaa

  17. yli opisto hörhö 17.1.2019 10:43
   Tulos: +81 (153 ääntä)
   varpu: “Rasistista p*skaa”? Enpä koskaan ajatellut jo pelkän ulkomaalaistaustaisten mainitseminen rasistisena.
   Se että huutelet ihmisiä ulkonäön perusteella "muhammedeiksi" sattuu olemaan rasismia.

   Lainaa

  18. Mustalaisnaamio 17.1.2019 11:19
   Tulos: -48 (106 ääntä)
   hippimönkiäinen: Myöhästyminenkään ei silti oikeuta kirjoittamaan tuollaista rasistista p*skaa julkisesti. Olisiko myyjän käytöstavoilla jotain vaikutusta ohareihin?
   Mitä rasistista tuossa muka oli?

   Lainaa

  19. Tulos: +114 (146 ääntä)
   Siis ihmisten mielestä "jokanen Muhammeddi yms ulkomaalaiset" kuulostaa ihan fiksulta tokaisulta tuossa? :D Ei viesti minkäänlaisista asenteista? En tiedä mikä oli myöhästymisen taustalla, ilmoittiko Iris myöhästymisestä etukäteen ja yrittikö pahoitella asiaa kunnolla... Mutta musta nyt on vähän kummallista että yrittää kovasti päästä pöydästä eroon, ja sitten ei anna hakijalle ihan vaan kiukkuisuuttaan kun voisi.

   Lainaa

  20. Tai sitten ei 17.1.2019 12:32
   Tulos: +9 (45 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kaliforniassakin on varmaan ollut kohteliasta soittaa, jos myöhästyy noinkin paljon sovitusta ajasta.
   Jos on sovittu FB:ssä, niin ei välttämättä ole puhelinnomeroa ja jos haku on sovittu viestiketjussa, joka on vieläpä poistettu kaupan toteudettua, niin ei välttämättä muista keneen ottaa edes yhteyttä.

   Lainaa

  21. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Tai sitten ei: Jos on sovittu FB:ssä, niin ei välttämättä ole puhelinnomeroa ja jos haku on sovittu viestiketjussa, joka on vieläpä poistettu kaupan toteudettua, niin ei välttämättä muista keneen ottaa edes yhteyttä.
   Miten kaupat on toteutunu jos tavara ei ole vaihtanut omistajaa?

   Lainaa

  22. Arkkienkeli 17.1.2019 17:26
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Kaliforniassakin on varmaan ollut kohteliasta soittaa, jos myöhästyy noinkin paljon sovitusta ajasta.
   Tuosta tekstistähän niin ymmärtää. Pyydettiin anteeksi ja antaja kertoi ettei enää ole hakijalle tarjolla.

   Lainaa

  23. Arkkienkeli 17.1.2019 17:30
   Tulos: +8 (34 ääntä)
   Nojoo: Oli sitten Muhammed Suomesta tai Iris Californiasta ja sukunimeltään irlantilainen, niin ei se luulis olevan liikaa vaadittu olla ajallaan paikalla. Hermo menee vähemmästäkin. Etenkin kun viestistä päätellen ei ole ekaa kertaa ulkona tuo pöytä.
   Jospa mietitään hetki. Iris on muuttanut Californiasta suomeen. Syynä on luultavasti se, että hän on tullut työn perässä johonkin Oululaisista teknologiayrityksistä. On opetellut suomea, eli on ollut täällä jo pitkään. Mahdollisesti jopa työ on vaatinut joustavuutta ja hieman pidempää panosta. Tai vaikkapa lapsen päiväkoti. Tai ruuhka. Hän on kuitenkin ilmoittanut myöhästyvänsä ja antajalla kilahtaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Mä oon kyl kuullu et suomalaiset on vissiin epätavallisen tarkkoja ja täsmällisiä ajan kanssa, ku just jossain amerikoissa ku sanotaan et tuu kasilta niin se meinaa semmosta haarukkaa siinä kasin ja puoli ysin välillä tms.

   Lainaa

  25. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Myöhästyminen on kyllä ärsyttävää, mutta joskus sattuu ihan kaikille, kun ei aina voi itse vaikuttaa. Työssäni olen ihmetellyt, että n. joka kymmenes tai useampi asiakas tulee myöhässä, eli oikeastaan päivittäin. Moni ei edes tajua sitä, että se on heidän varaamastaan ajasta pois, eikä niin päin, että seuraava asiakas joutuu odottelemaan heidän mokansa takia. Olen siis kampaaja, joten toki jokainen työ hoidetaan loppuun, mutta joskus olen joutunut sanomaan, että en kerkeä viimeistelemään enempää tms. Kerran jopa yksi tuli myöhässä ja koitin pestä hiuksia mahdollisimman nopeasti, niin tokaisi, ettei tarvii niin kiirehtiä, no ehkä hänellä ei ollut kiire, mutta mulla oli :D Mutta tuntuu monille olevan vähän sinne päin noi sovitut ajat, varsinkin, kun ne ovat yleensä aina samat henkilöt, jotka tulevat myöhässä. Ei nyt liittynyt tähän mokaan vaan yleisesti asenteisiin, kun oma aika on tärkeämpi, kuin muiden aika, sitähän se on, eli kunnioituksen puutetta useimmiten. Niistä, jotka jättävät kokonaan saapumatta en viitsi edes aloittaa...

   Lainaa

  26. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Mitä rasistista tuossa muka oli?
   "En ole rasisti, mutta... soitan vain suutani 'Muhammeddien' huonoudesta."

   Lainaa

  27. Lasismia joka paikassa 23.1.2019 2:46
   Tulos: -10 (26 ääntä)
   hippimönkiäinen: Myöhästyminenkään ei silti oikeuta kirjoittamaan tuollaista rasistista p*skaa julkisesti. Olisiko myyjän käytöstavoilla jotain vaikutusta ohareihin?
   Mitä helvetin rasistista on siinä jos kertoo ulkomaalaisten kyselleen pöydän perään ja puhuu muhammeddeista. Onko muhammedit joku oma vähemmistö tai rotu?

   Lainaa

  28. Lasismia joka paikassa 23.1.2019 2:48
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   yli opisto hörhö: Se että huutelet ihmisiä ulkonäön perusteella “muhammedeiksi” sattuu olemaan rasismia.
   Perustele tämä kiitos. Huomaat että olet väärässä.

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Se kyllä olisi rasistista jos yksi Muhammed tekisi oharit ja sen perusteella Jonna sanoisi että ulkomaalaiset älkööt vaivautuko.

   Lainaa

  30. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Näintäämenee: Puoli tuntia on pitkä aika, jos on menoa jonnekin. Itsellä ainakin voi aika olla tarkkaa, koska töistä olen kotona vähän yli 16 ja seuraava meno voi olla jo, että pitää olla klo 18 paikalla. Kyllä noin pitkä myöhästyminen pitää ilmoittaa. En kyllä mielellään sovi mitään tuollaisille päiville, mutta joskus toiselle osapuolelle ei käy muu.
   Näinpä varsinkin jos on antamassa jotain ilmaiseksi, niin toinen kehtaa vielä odotuttaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +6 (8 ääntä)
   hippimönkiäinen: Myöhästyminenkään ei silti oikeuta kirjoittamaan tuollaista rasistista p*skaa julkisesti. Olisiko myyjän käytöstavoilla jotain vaikutusta ohareihin?
   Tässä ei ole rasismista. On vain empiriisesti todettavissa oleva fakta että ulkomaalaisilta tulee todella outoja tiedusteluja, kyselyitä ja ennen kaikkea ohareita suhteellisesti ylivoimaisesti enemmän kuin "supisuomalaisilta". On ihan oikeutettua sanoa että suomalaiset ovat KESKIMÄÄRIN tarkempia kellonaikojen ja sovittujen asioiden kiinnipitämisessä. Rakastan sitä meissä. Kokeile vaikka.

   Lainaa

  32. apinakapina 14.3.2019 0:57
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Hauskaa seurailla suomalaisten kitinää aikatauluista. Muualla (minun tapauksessa Andalusia) voi olla että 'nähdään ruoka-aikaan'tsi vaikka 'aamulla' ja siihen vähän pyritään. Jos ei niin sit tietty ku seuraavan kerran törmillään

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, haku, nouto, oharit, pöytä, ulkomaalaiset, mamut