Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 45

Naistenhuone tuunaa pehmolelut uuteen uskoon.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 45

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mustalaisnaamio 22.1.2019 0:27
      Tulos: +732 (780 ääntä)
      Kukahan tämän tehtävän Iralle antoi... Ja miksi pienelle apinalle on pitänyt tehdä 20 senttinen k*rpä?

      Lainaa

    2. Tulos: -37 (319 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Kukahan tämän tehtävän Iralle antoi… Ja miksi pienelle apinalle on pitänyt tehdä 20 senttinen k*rpä?
      Pienimunaisten kateutta ;)

      Lainaa

    3. Tulos: +183 (241 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Kukahan tämän tehtävän Iralle antoi… Ja miksi pienelle apinalle on pitänyt tehdä 20 senttinen k*rpä?
      Niimpä, olisihan sen pitänyt olla ainakin 30-senttinen!

      Lainaa

    4. Tulos: +372 (448 ääntä)
      Kyllä mä hämmentyisin enemmän siitä, jos pehmoleluille tehtäisiin sukupuolielimet, kuin siitä, että ne puuttuu. Mietin tässä vain pikku-Perttiä, joka menee ensimmäitä kertaa yökylään ystävälleen ja raahaa mukanaan apinan, jonka vehkeet heiluu iloisesti näkösällä..

      Lainaa

    5. Neiti Knatterton 22.1.2019 0:48
      Tulos: -38 (108 ääntä)
      hjklhl: Pienimunaisten kateutta
      :D :D

      Lainaa

    6. Tulos: +309 (371 ääntä)
      K: Kyllä mä hämmentyisin enemmän siitä, jos pehmoleluille tehtäisiin sukupuolielimet, kuin siitä, että ne puuttuu. Mietin tässä vain pikku-Perttiä, joka menee ensimmäitä kertaa yökylään ystävälleen ja raahaa mukanaan apinan, jonka vehkeet heiluu iloisesti näkösällä..
      Kuka mistään pikku-Perttien olemassaolosta mitään mainitsi? Mulla nyt ei käynyt mielessäkään, että nämä apinat olisi lasten leluiksi menossa.

      Lainaa

    7. Tulos: +279 (287 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Kukahan tämän tehtävän Iralle antoi… Ja miksi pienelle apinalle on pitänyt tehdä 20 senttinen k*rpä?
      Varmaan jotain polttariläppää tms, veikkaisin.

      Lainaa

    8. Tulos: +90 (118 ääntä)
      Onko nää ihmiset nyt niitä turreja?

      Lainaa

    9. niimpä niin 22.1.2019 8:41
      Tulos: +88 (146 ääntä)
      Olisi kyllä kiva tietää taustaa tähän juttuun? Jos on kyseessä jokin polttari/teekkari/ synttäriläppä niin eihän tuossa sitten mitään ihmeellistä ole. Jotenkin tuo " No koska valmistaja ei ole niitä tehnyt" haiskahtaa pahasti sarkasmilta. Jos taas on jollekkin lapselle menossa niin: every day. we stray further from god...

      Lainaa

    10. Kilokalori 22.1.2019 9:15
      Tulos: -216 (244 ääntä)
      Örrr: Onko nää ihmiset nyt niitä turreja?
      Mistä sait päähäsi, että he olisivat turisteja? Turre = turisti.

      Lainaa

    11. Tulos: +223 (245 ääntä)
      Kilokalori: Mistä sait päähäsi, että he olisivat turisteja? Turre = turisti.
      Tervetuloa 2000-luvun internetiin. Sulla on paljon opittavaa ja siitä mikään ei tule rikastuttamaan sun elämää.

      Lainaa

    12. Tulos: +70 (88 ääntä)
      Kilokalori: Mistä sait päähäsi, että he olisivat turisteja? Turre = turisti.
      Turre = furry.

      Lainaa

    13. Tulos: -129 (153 ääntä)
      Ano: Turre = furry.
      Turre on turisti, furry on pörröinen.

      Lainaa

    14. Lunalovegood 22.1.2019 11:12
      Tulos: +99 (105 ääntä)
      Pippe?

      Lainaa

    15. Tulos: +89 (97 ääntä)
      Kilokalori: Mistä sait päähäsi, että he olisivat turisteja? Turre = turisti.
      Ano: Turre = furry.
      Se karvaeläimeksi pukeutuva on muuten turri.

      Lainaa

    16. Tulos: +107 (119 ääntä)
      traumcity: Kuka mistään pikku-Perttien olemassaolosta mitään mainitsi? Mulla nyt ei käynyt mielessäkään, että nämä apinat olisi lasten leluiksi menossa.
      En itsekään usko, että tässä ollaan virkkaamassa vehkeitä mihinkään lapsen leluun, ja mielestäni lasten leluissa genitaalien ei tarvitsekaan olla ”tunnistettavissa”. Schleich tekee realistisia eläinhahmoja ja niissä eläinten sukupuoli on erotettavissa. Ainakin urospuolisilla, koska niiden värmeet nyt sattuu olemaan pääasiassa kehon ulkopuolella. Se on ihan fine. Ei se luonnossa käyskentelevä hirvikään piilottele killuttimiaan ja asiassa ei ole mitään nolostuttavaa tai luonnotonta. Ja jos valmistetaan realistisia malleja eläimistä, niin lehmillä on utareet ja karjuilla pallit, jne. Mutta selkeästi muutoin ei-realistisella, piirroshahmomaisella pehmolla tai muulla monnilla selkeästi erottuvat tai hyperrealistiset vehkeet vievät liioitellusti huomion. (Ja puhun nyt lasten leluista. Itse jos olisin yhä lapseton sinkku, niin mulla on tarpeeksi huono maku, että hyvinkin voisin pitää kikkeliapinaa sohvakoristeena näin aikuisenakin. Lapselle en antaisi, vaikka yritän olla avarakatseinen ja kehon eri osia ja toimintoja kainostelematon.)

      Lainaa

    17. Tulos: +46 (48 ääntä)
      Sprikles: En itsekään usko, että tässä ollaan virkkaamassa vehkeitä mihinkään lapsen leluun, ja mielestäni lasten leluissa genitaalien ei tarvitsekaan olla ”tunnistettavissa”. Schleich tekee realistisia eläinhahmoja ja niissä eläinten sukupuoli on erotettavissa. Ainakin urospuolisilla, koska niiden värmeet nyt sattuu olemaan [...]
      Olen täysin samaa mieltä. En itse ehkä pitäisi koristeena, mutta ei se minua häiritsisi, jos jollain kaverillani olisi kyseisen kaltainen pehmolelu. Jotenkin vain mieleeni tuli kuva äidistä, joka oli hommannut lapselleen pehmolelun ja toteaa, että voihan hitsi, tälle on unohdettu tehdä sukupuolielimet! Mutta tosiaan, eihän tilanne välttämättä ollut yhtään kuvatunlainen.

      Lainaa

    18. purppurakruunu 22.1.2019 15:14
      Tulos: +49 (51 ääntä)
      Vois myöskin olla jollekin seksin ympärillä työtä tekevälle menossa lahjaksi, tyyliin lehden toimitukseen tai lelukaupan pomolle. Selittäisi myös, miksi aloittaja ei selitä tätä asiaa mitenkään, jos on mahdollista, että lahjan vastaanottaja voisi googlettamalla löytyä.

      Lainaa

    19. Tulos: +27 (45 ääntä)
      On myönnettävä etten ole katsonut apinoiden sukuelimiä kovinkaan läheltä, mutta ainakin monilla muilla nisäkkäillä tällainen slerban roikkuminen ulkona on aika epätavallista, yleensä se vetäytyy kokonaan sisätiloihin kun sitä ei käytetä. Tiedän tämän koska omasin kerran lemmikin jonka kapistus jotenkin meni rikki, ja se piti sitten rasvata antibioottirasvalla ja tunkea vanupuikolla takaisin paikoilleen, eli siis sisälle, koska muuten se olisi tulehtunut. Se oli hauska eläinlääkärireissu. Tällainen osien näytteleminen on käsittääkseni enempi ihmisten juttu -korjatkaa toki jos joku tietää paremmin -yleensä vastaus on KVG, mutta kuvia apinoiden peniksistä mieluummin en googlaisi.

      Lainaa

    20. Tulos: -18 (60 ääntä)
      Joo: On myönnettävä etten ole katsonut apinoiden sukuelimiä kovinkaan läheltä, mutta ainakin monilla muilla nisäkkäillä tällainen slerban roikkuminen ulkona on aika epätavallista, yleensä se vetäytyy kokonaan sisätiloihin kun sitä ei käytetä. Tiedän tämän koska omasin kerran lemmikin jonka kapistus jotenkin meni rikki, ja [...]
      Miten joku hevonen piilottaa sen 1,5 metrisen melansa? Tai omaansa ankkurina käyttävä sinivalas? En siis toki väheksy empiriaasi mutta kaikki eläimet eivät skulaa kuten marsut.

      Lainaa

    21. Kummallista 22.1.2019 22:58
      Tulos: -10 (18 ääntä)
      Eipä tämä moka juuri kohauttanut kulmia, tuo tempaus väkeltää elimet nukeille taitaa olla vanhempi kuin internet. Ja toisaalta, en näe sitä pointtia miksi naisen elin olisi muka vaikeampi väsätä, ainakin luulisi kaikilla anatomia olevan sen verran hallussa. Tai sitten näytä kaikille olevasi vähän rebeller ja tee nukesta esim. Hermafrodiitti, se olisi erikoista. Tai kaks samaa värkkiä.
      traumcity: Miten joku hevonen piilottaa sen 1,5 metrisen melansa? Tai omaansa ankkurina käyttävä sinivalas? En siis toki väheksy empiriaasi mutta kaikki eläimet eivät skulaa kuten marsut.
      Pakko vastata tähän kommenttiin, koska tässä huomataan kun ei ole toteutettu sitä KVG:tä. Vastaus on: Ei.

      Lainaa

    22. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Juttu taisi mennä niin, että nämä tuli johonkin tyyliin ala-yläasteelle opetusmateriaaliksi miehen ja naisen sukupuolieroista, pehmolelut kun on helpommin lähestyttävissä ja tarkasteltavissa kuin vaikkapa joku tekopimppi tai -kyrpä :D

      Lainaa

    23. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Ira, MIKSI? You cannot unsee that ever again.

      Lainaa

    24. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kilokalori: Mistä sait päähäsi, että he olisivat turisteja? Turre = turisti.
      Ymmärrät varmaan itsekin olevasi väärässä koska jouduit selittämään mihin edes viittaat. Ymmärtänet siis että olet ainoa joka saattaisi ymmärtää asian näin.

      Lainaa

    25. Tulos: +32 (46 ääntä)
      Okei, tuon apinan toteutus on vähän outo, mutta en mä muuten näe mitenkään kummallisena tehdä sukuelimiä lapsen lelulle. Lasta nämä asiat kiinnostavat, eikä hän näe niissä mitään "likaista". Ihan samalla tavalla voisin kuvitella, miten oma lapseni ihmettelee, miksi leluapinalla ei ole korvia tai silmiä, ja sitten päätyisin tekemään lelulle ne puuttuvat korvat/silmät. Mielestäni se, että monien mielestä anatomisesti realistiset lelut (tai epärealistiset, mutta ylipäätään lelut, joilla on sukuelimet) ovat jotenkin lapsille sopimattomia, opettaa myös lapsille, että sukuelimissä on jotain likaista ja häpeällistä, mitä pitäisi peitellä. Itse tahdon opettaa, että kyseessä on kehon osa siinä missä muutkin :)

      Lainaa

    26. Tulos: -10 (26 ääntä)
      Tehtaalta tulee vain muunsukupuolisia pehmoapinoita

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, pehmolelut, käsityöt, neulonta, neuloa, virkkaus, virkata