Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 307

Toimiva pesukone 50 euroa.
Kirpputorin löytöjä, osa 307

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +432 (468 ääntä)
      Myydään DIY vesivahinko?

      Lainaa

    2. Tulos: +278 (310 ääntä)
      Laskuttaako kierrätyskeskus Porissa oikeasti pesukoneen vastaanottamisesta? Kaikkialla muualla missä olen kodinkoneita kierrätykseen vienyt ne on otettu ihan mukisematta ilmaiseksi ja ettei vain asiasta olisi joku laki tai säädöskin olemassa?

      Lainaa

    3. Tulos: +249 (255 ääntä)
      Kertokaa Agnesille et gigantti kierrättää ilmaseks isot kodinkoneet. Eikä tarvitse edes uutta hankkia tilalle.

      Lainaa

    4. Tulos: +297 (297 ääntä)
      Kodinkoneitten yms vieminen kierrätykseen ei maksa mitään. Sekajäte on ainoa mistä täälläki laskutetaan. Kierrätysmaksu suomessa maksetaan jo kodinkoneitten, paristojen, renkaitten ym. ostohinnassa.

      Lainaa

    5. Tulos: -75 (279 ääntä)
      Itse ostin käytetyn pöytäryhmän aikoinaan 50 eurolla ja myin pois samaan hintaan neljän vuoden jälkeen. En koe tehneeni vääryyttä. No, ymmärrän kyllä, että pesukoneen osat kuluu käytössä tuolia tehokkaammin, mutten silti lähtisi läyhäämään jonkun myynti-ilmoitukseen 50 euroa maksavasta pesukoneesta, joka vieläpä toimii.

      Lainaa

    6. Tulos: +184 (218 ääntä)
      Terassilla säilyttäminen vähän epäilytti, mutta sen rehdisti sanoi, ja ilmeisesti jökaton alla kuitenkin. Musta homma oli ok siihen asti kun ilmeni, että maksanut itse saman 50 euroa. Silloin ehkä voisi vähän laskea hintaa. Tai ainakin olla hehkuttamatta, että itse ostanut käytettynä samalla hinnalla ja sen jälkeen käyttänyt lisää. (Ja vielä lopuksi seisottanut terassilla.)

      Lainaa

    7. Tulos: +118 (136 ääntä)
      Emppu: Itse ostin käytetyn pöytäryhmän aikoinaan 50 eurolla ja myin pois samaan hintaan neljän vuoden jälkeen. En koe tehneeni vääryyttä. No, ymmärrän kyllä, että pesukoneen osat kuluu käytössä tuolia tehokkaammin, mutten silti lähtisi läyhäämään jonkun myynti-ilmoitukseen 50 euroa maksavasta pesukoneesta, joka vieläpä toimii.
      Tavara vaihtaa omistajaa jos hinta on kohdalla. Agnesilla ei ole.

      Lainaa

    8. Perspillu ja hyvät vitut 27.12.2018 5:08
      Tulos: +44 (54 ääntä)
      Agnes unohti lisätä desimaalipilkun.

      Lainaa

    9. Tulos: +156 (172 ääntä)
      Halvempi hinta olisi paikallaan, mutta muutoin: jos se toimii, se toimii. En hyljeksisi käyttökelpoista tavaraa pikku kämäsyyden vuoksi.

      Lainaa

    10. Tulos: +19 (39 ääntä)
      Kaatopaikoille saa pesukoneet / kodinkoneet / elektroniikan viedä ilmaiseksi. Uusista laitteista maksetaan ser-maksu oston yhteydessä

      Lainaa

    11. Tulos: +90 (110 ääntä)
      Jos Agnes olisi laittanut ilmoituksen koneesta pestynä ja korjattuna niin mitään ongelmaa ei olisi ollut. Niin ja ehkä säilytys mielellään sisätiloissa. "Myydään jääkaappi 50 €, täysin toimiva mutta ovi puuttuu. Saatan löytää oven jostain. Ehkä. Nopea haku menee varauksien edelle sillä säilytän jääkaappia tällä hetkellä ulkona roskakatoksessa". Vrt.. "Myydään jääkaappi 50 €, käytön jälkiä mutta täysin toimiva. Saa tinkiä"

      Lainaa

    12. Tulos: 0 (16 ääntä)
      Matti ei kyllä sanojaan säästele, luoja mitä viihdettä

      Lainaa

    13. Arkkienkeli 27.12.2018 19:00
      Tulos: +30 (66 ääntä)
      Millainen on "hienohelmarunkkari"? Korkkarit jalassa ja hieman uskaltaa kosketella itseään? Ja Agnes on oikeassa siinä, että Porista ja lähialueelta löytyy pelkästään turvenuijia. Alue pitäisi aidata Trumpin lupausten tyyliin ettei ne pääsis muualle suomeen.

      Lainaa

    14. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Matti puhuu ihan asiaa, mutta on aika mulkku itsekin. Toisaalta, porilainen porilaiselle

      Lainaa

    15. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Ei tuollaisesta tarvitse mitään kierrätysmaksua maksaa.

      Lainaa

    16. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Jiusonium: Ei tuollaisesta tarvitse mitään kierrätysmaksua maksaa.
      Mutta täytyy se sinne kierrätykseen itse kuskata, ja harvassa on ne perus-sedanit ja ylipäätään henkilöautot, mihin pesukone mahtuu. Vuokrapaku väh. 40e tai se pakettiautollinen kaveri, joka suostuu kuskaaman (ja kantamaan) pesukoneita.

      Lainaa

    17. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Kilokalori: Mutta täytyy se sinne kierrätykseen itse kuskata, ja harvassa on ne perus-sedanit ja ylipäätään henkilöautot, mihin pesukone mahtuu. Vuokrapaku väh. 40e tai se pakettiautollinen kaveri, joka suostuu kuskaaman (ja kantamaan) pesukoneita.
      No eivät kyllä ole harvassa. Kierrätykseen menevän pesukoneen voi kaataa miten päin vaan huvittaa, ja jos se ei ole jotain ekstraisoa erikoismallia niin se menee jo Puntonkin takaosaan, kun vaan kaataa takapenkin. Ja jos matka on lyhyt ja taajama-alueella ei haittaa vaikka jää vähän uloskin, itse olen vienyt jääkaappi-pakastimenkin kierrätykseen ihan tavallisella hatchbackilla.

      Lainaa

    18. Tulos: -20 (26 ääntä)
      ….: Jos Agnes olisi laittanut ilmoituksen koneesta pestynä ja korjattuna niin mitään ongelmaa ei olisi ollut. Niin ja ehkä säilytys mielellään sisätiloissa. “Myydään jääkaappi 50 €, täysin toimiva mutta ovi puuttuu. Saatan löytää oven jostain. Ehkä. Nopea haku menee varauksien edelle sillä säilytän jääkaappia tällä [...]
      Ostatko sä itse useinkin tavaraa, joissa valheelliset infot?

      Lainaa

    19. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Emppu: Itse ostin käytetyn pöytäryhmän aikoinaan 50 eurolla ja myin pois samaan hintaan neljän vuoden jälkeen. En koe tehneeni vääryyttä. No, ymmärrän kyllä, että pesukoneen osat kuluu käytössä tuolia tehokkaammin, mutten silti lähtisi läyhäämään jonkun myynti-ilmoitukseen 50 euroa maksavasta pesukoneesta, joka vieläpä toimii.
      Pöydät ja tuolit kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä, jos ovat hyvälaatuisia. Niitä voi myös itse helposti korjata. Hajonnut pesukone voi aiheuttaa vesivahingon ja olla muutenkin vaarallinen käyttää.

      Lainaa

    20. Tulos: +14 (42 ääntä)
      Mursu: Pöydät ja tuolit kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä, jos ovat hyvälaatuisia. Niitä voi myös itse helposti korjata. Hajonnut pesukone voi aiheuttaa vesivahingon ja olla muutenkin vaarallinen käyttää.
      No sitten voi kävellä kauppaan ostamaan uuden! Onko näillä ihmisillä nyt joku ihmeen aivovamma vai mitä ihmeellistä sanoissa "käytetty" ja "vanha" on? 50 eurolla saat käytetyn pesukoneen ja sillä sipuli. Sen takia tarvitse alkaa housujaan repimään ja Porin toria teloitukseen varaamaan.

      Lainaa

    21. Kiinnostaa kyllä 29.12.2018 11:17
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Eiköhän pyykkineen saa jättää kerätykseen maksutta, mutta sen kuljettaminen on sitten eri juttu. Jos tuo kone on ollut yhdenkin yön pakkasessa, niin pumppu on luiltavasti halki.

      Lainaa

    22. Kiinnostaa kyllä 29.12.2018 11:19
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Juomari: No eivät kyllä ole harvassa. Kierrätykseen menevän pesukoneen voi kaataa miten päin vaan huvittaa, ja jos se ei ole jotain ekstraisoa erikoismallia niin se menee jo Puntonkin takaosaan, kun vaan kaataa takapenkin. Ja jos matka on lyhyt ja taajama-alueella ei haittaa vaikka jää vähän uloskin, itse olen vienyt jääkaappi-pakastimenkin kierrätykseen ihan tavallisella hatchbackilla.
      Sedanin kanssa tekemätön paikka.

      Lainaa

    23. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Joopajoo: Ostatko sä itse useinkin tavaraa, joissa valheelliset infot?
      En tietenkään. Mutta Agneshan lopulta korjasi ja pesi koneen ja jos hän olisi tehnyt sen ennen ilmoituksen laittamista, hän olisi ehkä jopa saanut myytyä koneen eikä mitään ongelmaa olisi ollut. Tietysti on vähän nihkeää pyytää sama minkä itse on maksanut mutta ainahan voi tinkiä.

      Lainaa

    24. Kuivasilmäinen penari 29.12.2018 17:14
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      50 euroa toimivasta pesukoneesta ei kyllä tunnu pahalta, ja ihan kelvon näköinenkin.

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (44 ääntä)
      niimpä: No sitten voi kävellä kauppaan ostamaan uuden! Onko näillä ihmisillä nyt joku ihmeen aivovamma vai mitä ihmeellistä sanoissa “käytetty” ja “vanha” on? 50 eurolla saat käytetyn pesukoneen ja sillä sipuli. Sen takia tarvitse alkaa housujaan repimään ja Porin toria teloitukseen varaamaan.
      Pientä liioittelua ilmassa. On eri asia myydä käytettyä ja myydä roskaa joka ei enää kellekään kelpaa. "Toimii jos osaa käyttää" kuulostaa siltä että kone toimii esim. vain yhdellä ohjelmalla tai lämpötilalla. Kone on ollut terassilla eli on saattanut ruostua pahasti säiden takia. Myyjä ei voi edes taata että kone toimii terassilla seisomisen jälkeen. Luukkukin oli hukassa. Kuka pesee pyykit ilman luukkua? Käytännössä myyjä haluaa eroon vanhasta romusta, joka on terassilla tilaa viemässä. Sen sijaan että veisi sen itse kierrätykseen, hän toivoo että joku muu hakee sen ja vielä maksaa hänelle siitä. Se on sitten ostajan oma vika jos ei "osaa käyttää". Tällaisissa tapauksissa on ihan reilua kommentoida asiaa.

      Lainaa

    26. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Mursu: Pientä liioittelua ilmassa. On eri asia myydä käytettyä ja myydä roskaa joka ei enää kellekään kelpaa. “Toimii jos osaa käyttää” kuulostaa siltä että kone toimii esim. vain yhdellä ohjelmalla tai lämpötilalla. Kone on ollut terassilla eli on saattanut ruostua pahasti säiden takia. Myyjä ei voi edes taata että kone [...]
      Itse ymmärsin että ainoa vika koneessa olisi pesuaineluukun puuttuminen, ja että kone toimii jos saa pesuaineet jotenkin sisään. Tulkintakysymys ilmeisesti.

      Lainaa

    27. purppurakruunu 30.12.2018 19:46
      Tulos: -6 (20 ääntä)
      ….: Itse ymmärsin että ainoa vika koneessa olisi pesuaineluukun puuttuminen, ja että kone toimii jos saa pesuaineet jotenkin sisään. Tulkintakysymys ilmeisesti.
      Mä vasta nyt uudestaan lukiessa hokasin puheen olevan pesuaineluukusta. Mä ymmärsin "luukun" tarkoittavan sitä, mistä vaatteet tungetaan sisään, ja kuvan olevan ajalta ennen sen katoamista, ja veikkaan, etten kommenteista päätellen ole ainoa, joka ymmärsi sen näin.

      Lainaa

    28. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Tää on vieläkin torissa myynnissä..

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Pesukoneet ja liedet kelpaavat myös metallikeräykseen. Metalliromua kerätään monessa paikassa ja voihan joku romueinari sen hakea.

      Lainaa

    30. Tulos: +4 (14 ääntä)
      Emppu: Itse ostin käytetyn pöytäryhmän aikoinaan 50 eurolla ja myin pois samaan hintaan neljän vuoden jälkeen. En koe tehneeni vääryyttä. No, ymmärrän kyllä, että pesukoneen osat kuluu käytössä tuolia tehokkaammin, mutten silti lähtisi läyhäämään jonkun myynti-ilmoitukseen 50 euroa maksavasta pesukoneesta, joka vieläpä toimii.
      Jos se on noin ruosteessa ulkoa niin mitähän näyttää sisältä?

      Lainaa

    31. niimpä niin 2.1.2019 11:04
      Tulos: +10 (24 ääntä)
      Mursu: voi edes taata että kone toimii terassilla seisomisen jälkeen. Luukkukin oli hukassa.
      Niin siis siitä puuttuu se pesuainesäiliönluukku. Heittää vaikka pesupallossa ne aineet sisään. Kädettömyys alkaa olemaan näköjään jo kansansairaus. Tuossa sanotaan "toimiva pesukone". Mentiin taas toiseen ääripäähän eli nyt se kone osaa vain hienopesua 90 asteessa? Edelleen, jos haluat pesukoneen joka toimii pomminvarmasti, kävele kauppaan ja koppaa kainaloon uusi. Jos kannan pesukoneen ulos ja kirjoittelen sitten faceilmoituksen niin siinäkö ajassa se ehtii ruostua? Ilmoitus hetkellä tiedämme vain, että se on ollut siellä terassille 5 min.-15 vuotta. Varmaan sekin kysymällä selviää. Sen takia se myyjä haluaa nopean hakijan. Jos tuntuu, että et halua tuota konetta niin elä halua. Ei silti tarvitse tulla tylyttämään toisia. Jos konetta ei kukaan halua niin varmaan myyjä joutuu sen kaatopaikalle viemään itse. Ei siihen tarvita mitään "kirpparipoliiseja" valvomaan mikä on paskaa ja mikä ei.

      Lainaa

    32. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Hyvä kone, meillä taitaa olla samanlainen. En tajua miksi niin monet olisivat viemässä toimivan pesukoneen suoraan jätekeräykseen.

      Lainaa

    33. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ihan näpsäkkähän tosta koneesta tuli ku vähän putsaili ja ehosti. xD Pojot Agnesille ku pääs näpäyttää mulkkua vastapalloon takas! Ja tohon pieneen ruosteläikkään.... ootteko koskaan ostaneet käytettyä autoa? (jota ei olisi meikattu myyntikuntoon)

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Peukku vitun hienohelmarunkkarille! :-)

      Lainaa

    35. Kuivasilmäinen penari 4.1.2019 23:10
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Hepsuli: Jos se on noin ruosteessa ulkoa niin mitähän näyttää sisältä?
      Tiedoksesi, pesukoneen sisäosat ovat tietystä melko ilmiselvästä syystä tehty ruostumattomasta teräksestä tai muusta materiaalista joka ei ruostu. Enpä ymmärrä minäkään miksi toimiva pesukone pitäisi heittää kaatopaikalle jos on vähän epäesteettinen. Jos haluaa virheettömän, niin maksaa 6 kertaa enemmän kodinkoneliikkeessä. En ymmärrä tätä nykymaailman menoa, että kaikki käytetty pitäisi olla täysin ilmaista. Sain kokea tämän itse myydessäni virheetöntä vähän ajettua laatuautoa. Aivan järjettömiä tarjouksia sateli sadoittain, millä naurettaisiin ulos autoliikkeestä (meni lopulta pyyntihinnalla jollekin jolla oli vähän edes suhteellisuudentajua).

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, pesukone, hinta, luukku, jäte, jätemaksu