Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 301

Myydään iPhone. Ei lähtöhintaa.
Kirpputorin löytöjä, osa 301

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1272 (1290 ääntä)
      Markon laiset ihmiset on helkkarin rasittavia. Sama homma ruokapaikkaa valitessa "mul käy mikä vaan" "okei no käviskö paikka x" "ei"

      Lainaa

    2. Perspillu ja hyvät vitut 4.12.2018 1:09
      Tulos: +459 (489 ääntä)
      Miksi tehdä asiat turhaan vaikeaksi? Olis voinut vaikka sanoa että haluaa tarjouksia esim. 60e-500e väliltä. Ihme perseilyä taas,

      Lainaa

    3. Tulos: +243 (289 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vitut: Miksi tehdä asiat turhaan vaikeaksi? Olis voinut vaikka sanoa että haluaa tarjouksia esim. 60e-500e väliltä. Ihme perseilyä taas,
      Siksi Marko myykin Iphonen pois, liian yksinkertainen puhelin monimutkaiselle ihmiselle.

      Lainaa

    4. Tulos: +178 (186 ääntä)
      Swappiesta saa käytetyn vitosen uudella akulla, uudella laturijohdolla ja takuulla satasella ehkä allekin.

      Lainaa

    5. Tulos: +604 (610 ääntä)
      "Tarjoa satanen." "Ostan tän satasella." "Ei lähe."

      Lainaa

    6. Karvaanush 4.12.2018 2:15
      Tulos: -50 (124 ääntä)
      Hehe, mä olisin tarjonnu kymmenen markkaa tai hamsterin ;)

      Lainaa

    7. Tulos: +165 (209 ääntä)
      Pistin oman Iphone vitosen syrjään uuden ja halvan (200€) Samsungin tieltä ja voin sanoa ettei toi känny vastaa nykypäivänä edes halvemman luokan Samsungia.

      Lainaa

    8. Onkos tässä 4.12.2018 3:05
      Tulos: +187 (189 ääntä)
      Jotkut tykkää vaan katella

      Lainaa

    9. Tulos: -27 (87 ääntä)
      Yeet: Markon laiset ihmiset on helkkarin rasittavia. Sama homma ruokapaikkaa valitessa “mul käy mikä vaan” “okei no käviskö paikka x” “ei”
      Miksi edes kysyä jos toinen sanonut että kaikki käy? Olkoon sit syömättä jos ei käykään yhtäkkiä.

      Lainaa

    10. Tulos: +145 (151 ääntä)
      Napael: Pistin oman Iphone vitosen syrjään uuden ja halvan (200€) Samsungin tieltä ja voin sanoa ettei toi känny vastaa nykypäivänä edes halvemman luokan Samsungia.
      Ei kai tuo ihme ole kun kyseessä yli 6 vuotta vanha puhelin. Varsinkin kun elektroniikasta kyse.

      Lainaa

    11. niimpä niin 4.12.2018 7:39
      Tulos: +58 (62 ääntä)
      Marko on selvästi kauppamiehiä. Onnea vain autokaupoille.

      Lainaa

    12. Tulos: +131 (137 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vitut: Miksi tehdä asiat turhaan vaikeaksi? Olis voinut vaikka sanoa että haluaa tarjouksia esim. 60e-500e väliltä. Ihme perseilyä taas,
      Jos haluut tarjouksia väliltä 60-500e, saat tarjouksia alkaen 60e, ei tuolla ylärajalla ole mitään merkitystä. Jos myyt jotain, ilmoita hinta millä suostut myymään. Jos on enemmän kiinnostuneita, he voivat sitten kilpailla ja nostaa sitä hintaa.

      Lainaa

    13. Kaupanteko 4.12.2018 8:57
      Tulos: +135 (139 ääntä)
      Oikeastaan kannattaa laittaa hinnaksi aina hieman enemmän millä on valmis myymään, jotta toinen saa hyvän mielen kun sai tingittyä hinnasta pari kymppiä pois.

      Lainaa

    14. Tulos: +74 (88 ääntä)
      Jengi on näköjään valmis maksamaan iphonesta 800 euroa joka toinen vuosi, joten parempi rajoittaa elinkaari ohjelmistopäivityksillä suunnilleen siihen kolmen vuoden sisään... Esim iphone 4 oli aikanansa helvetin sutjakka puhelin. Siis nykystandardeillakin. Se ei vaan kestänyt päivitysten mukana tulleita krumeluureja, ja iphone 5 -aikainen ios -päivitys teki poloisesta yksiytimisellä varustetusta käytännössä käyttökelvottoman. Kuitenkin se pystyi uutena ainakin 90% niistä tehtävistä joita puhelimella keskimäärin nytkään tehdään. Jos sitä olisi tuettu mallikohtaisilla ohjelmistopäivityksillä niin se olisi käyttökelpoinen nytkin. Siihen ei saisi kaikkia uusia appeja mutta netit ja facet ja tsäpät ja twiitit kyllä rullaisi. Lisäksi se oli vissiin vahingossa vähän liian kestävä; menihän se säpäleiksi asfalttiin heittämällä mutta se ei varsinkaan näytöstä naarmuuntunut itsestään. Eikä taittunut kireässä taskussa. Korjasivat tuon kestävyysongelman sitten juuri iphone 5 kohdalla. Toivottavasti kukaan tekniikasta tietämätön ei ostelisi ollenkaan näitä ikivanhoja vitosia, niin kiva kun se olisikin että edes perustoiminnallisuus säilyisi sen kuusi vuotta. Tässähän oikein herkistyi muistojen äärelle.

      Lainaa

    15. Tulos: +38 (44 ääntä)
      Mhm. Itse möin iPhone 6S puhelimen Facebookissa alta kuukaus sitten 1400kr hintaan, moni meni noin samalla hinnalla iPhone vitosia oli ryhmässä monta 300kr-500kr. Ei, ei toi malli oo ees satasen arvonen enää.

      Lainaa

    16. Tulos: +27 (35 ääntä)
      Kaupanteko: Oikeastaan kannattaa laittaa hinnaksi aina hieman enemmän millä on valmis myymään, jotta toinen saa hyvän mielen kun sai tingittyä hinnasta pari kymppiä pois.
      Ärsyttävää omasta mielestä, ainaki täällä Ruotsissa kaikki olettaa että näin on jo tehty. Myy mitä vaan, saat naurettava alhaisia ehdotuksia ja kasan "sista pris?" privoja. Mielummin tykkäisin hinnoitella reilusti, myyn jo halvemmalla kuin pitäis monta tavaraa mutta sitä ei voi huomata. Pakko tinkiä ja olettaa että hinta tahallaan korkeampi. No, yleensä vähän joustoa annan kuitenkin. Mikä on tyhmää koska en tykkää laittaa hintaa tahallaan liian korkeaksi. Enpä ainakaan hirveän usein mitään myy

      Lainaa

    17. Tulos: -5 (29 ääntä)
      Kaupanteko: Oikeastaan kannattaa laittaa hinnaksi aina hieman enemmän millä on valmis myymään, jotta toinen saa hyvän mielen kun sai tingittyä hinnasta pari kymppiä pois.
      Kuulostaa ihan järkevältä. Asuntokaupoissahan tämä on suorastaan sääntö: ostajia neuvotaan yleisesti tinkimään hintapyynnöstä muistaakseni 25 % pois. Ei välttämättä kovin mukavaa umpirehdille myyjälle.

      Lainaa

    18. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Siis eihän iphone 5 oo ku max 50€ arvoinen enää, varsinki jos tilaaki löytyy vaan 16gb.. ei tuota oo saanu päivitettyäkään enää pitkään aikaan eikä oo ees sormenjälkitunnistinta :D

      Lainaa

    19. EsaVeskinen 4.12.2018 15:56
      Tulos: -4 (8 ääntä)
      Tarjoon kuussataa.

      Lainaa

    20. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Banaani: Jengi on näköjään valmis maksamaan iphonesta 800 euroa joka toinen vuosi, joten parempi rajoittaa elinkaari ohjelmistopäivityksillä suunnilleen siihen kolmen vuoden sisään… Esim iphone 4 oli aikanansa helvetin sutjakka puhelin. Siis nykystandardeillakin. Se ei vaan kestänyt päivitysten mukana tulleita krumeluureja, [...]
      Itseasiassa 4S oli viiminen tämmönen rankasti ”hidastuva” iPhone.. itellä iPhone 5(kakkospuhelin) ja iPhone X(pääpuhelin) ja kyl tol vitosel pelailee viel vallan mainiosti.. neljä ässä mul aikoinaa valitettavast hyyty aika pahast.. :/ viimisin iOS 12 viel nopeutti vanhoi puhelimii (5 ja uuemmat) ja tablettei aika lailla!

      Lainaa

    21. Comfortably numb 4.12.2018 18:01
      Tulos: -6 (6 ääntä)
      No nyt

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Napael: Pistin oman Iphone vitosen syrjään uuden ja halvan (200€) Samsungin tieltä ja voin sanoa ettei toi känny vastaa nykypäivänä edes halvemman luokan Samsungia.
      Mut kato hei kuitenki Applen tuote

      Lainaa

    23. Tulos: +46 (46 ääntä)
      Tuollaisia "myyjiä" on paljon. Ei uskalleta sanoa hintaa, kun pelätään että voi mennä liian halvalla. En hukkaa kyllä sekuntiakaan tuollaisen kanssa kaupan hieromiseen.

      Lainaa

    24. Tulos: +54 (58 ääntä)
      Hihi: Kuulostaa ihan järkevältä. Asuntokaupoissahan tämä on suorastaan sääntö: ostajia neuvotaan yleisesti tinkimään hintapyynnöstä muistaakseni 25 % pois. Ei välttämättä kovin mukavaa umpirehdille myyjälle.
      Ei kannata tarjota mitään, jos asunnossa on lähtöhinta yli 5% pielessä. Jommalla kummalla on silloin väärä käsitys hintatasosta, joko ostajalla tai myyjällä. Ei kukaan myyjä laske hintaa neljänneksällä, eikä kukaan toope anna tosissaan tuollaista ohjetta, tai ei ainakaan johda koskaan kauppaan jos noin toimii.

      Lainaa

    25. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Kun haluaa paljon rahaa mutta pelkää että pyytää liikoja.

      Lainaa

    26. Tulos: +11 (11 ääntä)
      No joo’o: Ei kannata tarjota mitään, jos asunnossa on lähtöhinta yli 5% pielessä. Jommalla kummalla on silloin väärä käsitys hintatasosta, joko ostajalla tai myyjällä. Ei kukaan myyjä laske hintaa neljänneksällä, eikä kukaan toope anna tosissaan tuollaista ohjetta, tai ei ainakaan johda koskaan kauppaan jos noin toimii.
      20% sain itse tingattua hinnasta. Tosin maa-aluetta ei tullut ihan niin paljoa, mutta vähemmän menetin kuin sain.

      Lainaa

    27. loiskemaarit 5.12.2018 23:10
      Tulos: -19 (21 ääntä)
      marko on tapetta va idari

      Lainaa

    28. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Miksei uusia mokia ole tullut? En saa unta ellen lue uusia mokia ensimmäisenä :(

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Mitä: Miksei uusia mokia ole tullut? En saa unta ellen lue uusia mokia ensimmäisenä
      Nyt pääset nukkumaan. :)

      Lainaa

    30. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Kiitos FMteam! Tiesin että teihin voi luottaa :)

      Lainaa

    31. Tulos: +23 (23 ääntä)
      En olisi useasta syystä edes potentiaalinen ostoehdokas ja vaikka olisin, niin en ostaisi tuota yksilöä näistä syistä: - Mainitaan kunnon olevan hyvä, mutta takakuoressa on näköjään paljon naarmuja. Logosta on jo osittain kulunut pois. Reunat myös kuluneet. Ei ole mielestänit "hyvässä kunnossa." - Ei mitään kuvaa puhelimen näytön puolelta. Takaosa on jo tuollainen, niin voin vaan kuvitella missä kunnossa näyttö on. Onko se myös täynnä naarmuja vai jopa haljennut? Se saattaa olla puhelimen parempi puoli, mutta miksi ei silloin ole se myyntikuvaa? Yleensä tuotteen parempaa puolta esitellään. - Myyjän asenne on myös aikamoinen syy harkita, ettei kannata ostaa.

      Lainaa

    32. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Kaupanteko: Oikeastaan kannattaa laittaa hinnaksi aina hieman enemmän millä on valmis myymään, jotta toinen saa hyvän mielen kun sai tingittyä hinnasta pari kymppiä pois.
      Itse ainakin vihaan tinkimistä, enkä hiero kauppa ylihinnoitellusta tuotteesta. Tavaraan pistetään se hinta millä haluaa myydä.

      Lainaa

    33. Erkki Posti 9.12.2018 21:24
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      iTards...museokamaa ylihintaan.

      Lainaa

    34. ElvisJagger 10.12.2018 5:53
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      MYyjä on taas lukenut Apple palstalta, että iPhonesta saa vähintään omansa pois, kun sen myy vuosien käytön jälkeen ja muita satuja Applen eriomaisuduesta :-D

      Lainaa

    35. ElvisJagger 10.12.2018 5:54
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      - Mainitaan kunnon olevan hyvä, mutta takakuoressa on näköjään paljon naarmuja. Logosta on jo osittain kulunut pois. Reunat myös kuluneet. Ei ole mielestänit “hyvässä kunnossa.”
      Mutta tärkeinhän on juuri tuo logo, että se näkyy puhelinta käytettäessä muille. Sillä missä kunnossa näyttö on ei ole mitään merkitystä noissa piireissä.

      Lainaa

    36. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Pitihän se arvata että kun iPhone mainitaan niin joku tulee tänne ihan periaatteesta haukkumaan Applea.

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Voi nyt jumalauta mitä idiootteja taas. Myyjä ei osaa laittaa pohjahintaa ja yli arvon tulleesta tarjouksesta kieltäytyy, koska on kuitenkin apple. Ei ehkä kannattais myydä, jos ei osaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, iPhone, puhelin, hinta, tarjous, arvo, Apple, huutokauppa, kirpputori, kirppari, kirppis