Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Joulupukki matkaan jo käy

  Raitis ja luotettava 16-vuotias pukki 40 €.
  Suurenna näkymä
  Joulupukki matkaan jo käy

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +308 (464 ääntä)
   Oikeanpuolimmainen kuva kuusen vieressä tönkkönä ja lähes kasvottomana pönöttävästä pukista on kauhuleffakamaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +982 (1092 ääntä)
   Ihana faija :D maksaisin mieluusti ekstraa teini-ikäisestä pukista ja keski-ikäisestä tonttutyttömiehestä

   Lainaa

  3. Tulos: +1317 (1369 ääntä)
   Ymmärrän jokaista osapuolta ja mulle tuli täst jotenki paha mieli ton pojan puolesta

   Lainaa

  4. King Arthur 20.12.2018 3:28
   Tulos: -69 (159 ääntä)
   Tip-tap-tip-tap tipe-tipe tip-tap tip, tip, tap.

   Lainaa

  5. Tulos: +875 (903 ääntä)
   Kertoo kai meistä suomalaisista jotain, kun ilmoitukseen on erikseen ilmoitettava, että pukki on raitis. :D

   Lainaa

  6. Tulos: +713 (809 ääntä)
   En tiedä pukkien hinnoista mutta 40 € 15 minuutista kuulostaa minusta järkyttävän kalliilta, eikä halvalta.

   Lainaa

  7. Tulos: +509 (569 ääntä)
   Lyhentämättömänä nuorten hyväksi :D Eli omalle pojalle. Ei siinä, meneehän se nuorelle ja varmasti tarpeeseen mutta kuulostaa vähän erikoiselta mainostaa sanamuodolla joka yleisemmin yhdistetään yleiseen hyväntekeväisyyteen eikä palkkatyöhön.

   Lainaa

  8. purppurakruunu 20.12.2018 5:32
   Tulos: +334 (338 ääntä)
   ….: En tiedä pukkien hinnoista mutta 40 € 15 minuutista kuulostaa minusta järkyttävän kalliilta, eikä halvalta.
   Kävin tutkimassa Joulupukkipalvelussa hintahaarukka näköjään sen 70-100€/15 min. Siinä jos saa parikin taloa samalta alueelta varattua, niin kiva tuntiliksa.

   Lainaa

  9. Tulos: +514 (530 ääntä)
   Muistan itse lapsuudesta, kun meille tilattiin pukki joka osoittautui nuoreksi kundiksi, ni olin alkanut itkemään koska pukki kuulosti naiselta :'D ja sitä sitten kiukuttelin koko illan... Siis hienoa että nuori haluaa tehdä, mutta toiset lapset ovat hankalampia tässä asiassa xD

   Lainaa

  10. Tulos: +124 (126 ääntä)
   ….: En tiedä pukkien hinnoista mutta 40 € 15 minuutista kuulostaa minusta järkyttävän kalliilta, eikä halvalta.
   tuppaa olemaan 60-120e tuo pukin hinta jouluaattona.. isommissa kaupungeissa lähempänä 120e

   Lainaa

  11. Tulos: +239 (331 ääntä)
   Vooivoi: Ymmärrän jokaista osapuolta ja mulle tuli täst jotenki paha mieli ton pojan puolesta
   Tietääköhän jätkäparka minkälaista vänkkäystä aikuiset ihmiset käy sen kuvan alla. Ja hei 3v pojalle menee vielä kaikki läpi, vaikka mamman mielestä on jo niin hoksaavainen :D

   Lainaa

  12. Tulos: +82 (102 ääntä)
   ….: En tiedä pukkien hinnoista mutta 40 € 15 minuutista kuulostaa minusta järkyttävän kalliilta, eikä halvalta.
   Taitaa pyöriä hinnat kaupungeissa 100-200€ per keikka. Levillä tehtiin aikanaan keikkaa niin 300-500€ keikka. Niitä ehti illassa tehdä noin 15. Kyllä tuo aika halpa on.

   Lainaa

  13. Tulos: +81 (129 ääntä)
   lkv: Tietääköhän jätkäparka minkälaista vänkkäystä aikuiset ihmiset käy sen kuvan alla. Ja hei 3v pojalle menee vielä kaikki läpi, vaikka mamman mielestä on jo niin hoksaavainen
   Eiköhän tuo tonza ole nimenomaan se poika.

   Lainaa

  14. Tulos: +235 (265 ääntä)
   Voi luoja mikä myötähäpeä noiden vanhempien takia.

   Lainaa

  15. Tulos: +330 (346 ääntä)
   Tulipa vähän paha mieli pojan puolesta. Ei voi toki tilannetta tietää, mutta tulee mieleen että on vähän puoliväkisellä alunperin pukin hommiin usutettu. Mutta kiinnostuin kovasti tuosta satasen pukista! Missä päin maksetaan satanen vartin esiintymisestä, lähden sinne heti.

   Lainaa

  16. Näintäämenee 20.12.2018 7:20
   Tulos: +171 (177 ääntä)
   Meillä kävi kerran partiolaisten pukki ja tonttu. Oli se pukki kai 18, kun autolla ajoi, näin ikkunasta, ei ihan pihaan asti autolla tullut. Mutta aika pieni ja laiha se oli. Hyvin se lapsille kelpasi, itsestä se vain tuntui oudolta. Sitä paitsi hoiti homman hyvin. En muista enää hintaa.

   Lainaa

  17. Kerttukalervo 20.12.2018 7:40
   Tulos: -86 (178 ääntä)
   Onpa tuo Laura ilkeä ja inhottava ihminen. Ja lapsiakin tuommoisella. Missä joulumieli?

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (86 ääntä)
   Kissa: Muistan itse lapsuudesta, kun meille tilattiin pukki joka osoittautui nuoreksi kundiksi, ni olin alkanut itkemään koska pukki kuulosti naiselta :’D ja sitä sitten kiukuttelin koko illan… Siis hienoa että nuori haluaa tehdä, mutta toiset lapset ovat hankalampia tässä asiassa
   Eipä tuo vielä mitään. Jossain oli ilmoitus 16-vuotiaasta pukista. Joka oli tyttö...

   Lainaa

  19. Tulos: +104 (120 ääntä)
   Sara: Kertoo kai meistä suomalaisista jotain, kun ilmoitukseen on erikseen ilmoitettava, että pukki on raitis.
   Joka vuosihan joulun jälkeen on lehtijuttuja, miten joulu on mennyt pilalle, kun pukki tullut kännissä paikalle. Ehkä ovat tästä haistaneet hyvän mainoskikan, jota todella moni käyttää nykyään.

   Lainaa

  20. Tulos: +142 (150 ääntä)
   Sara: Kertoo kai meistä suomalaisista jotain, kun ilmoitukseen on erikseen ilmoitettava, että pukki on raitis.
   Minä voisin laittaa että "En ole raitis, mutta pukkina yleensä selvinpäin".

   Lainaa

  21. Tulos: -113 (181 ääntä)
   40 euroa ja 10–15 min? Eli peräti 240 e/h? Kuinka laho pitää olla, että erehtyy halvaksi? Lähikaupat ovat täynnä ilmoituksia, joissa luvataan raitista pukkia vähint. puoleksi tunniksi 50:llä, ja laatu vähintään yhtä taattu kuin tuntemattoman ja myönnetysti ujon lukioikäisen esitys. Siinä ehtii pukki muutenkin vaan ottaa saappaat jalasta, kääntyä sisällä ja jatkaa matkaa. Lauletaan Hei tonttu-ukot tuplatemmolla, hölkätään kuusen ympäri ja suoraan takaisin eteiseen. Ikä nyt jää kritiikin aiheista pienimmäksi. Ja mitä tapahtui vanhempien taloudelle, kun alaikäinen tarvitsee "rahaa arkeen"? Eikö löydy kuvetta omalle pojalle, jos 200 euroa tunnista tuntuu halvalta! Mikä on iskän oma tuntipalkka, kenties vaivaiset 300 euroa ilman yö- ja pyhälisiä? Eihän siitä jää mitään omille lapsille, ei millään. :D

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Kurko: Eiköhän tuo tonza ole nimenomaan se poika.
   Sama tuli itselle mieleen, mutta varmuutta siitä ei jutun perusteella saa.

   Lainaa

  23. Toi jätkä 20.12.2018 8:42
   Tulos: +193 (221 ääntä)
   Hihi: 40 euroa ja 10–15 min? Eli peräti 240 e/h? Kuinka laho pitää olla, että erehtyy halvaksi? Lähikaupat ovat täynnä ilmoituksia, joissa luvataan raitista pukkia vähint. puoleksi tunniksi 50:llä, ja laatu vähintään yhtä taattu kuin tuntemattoman ja myönnetysti ujon lukioikäisen esitys. Siinä ehtii pukki muutenkin vaan [...]
   Saattaa sinun silmääsi olla kova tienesti, mutta kun tarkemmin ajattelet, huomaat että tuo 10 minuutin keikka ei tarkoita sitä, että niitä ehtisi tehdä tunnissa 6, vaikka kaikki asiakkaat olisivat seinänaapureita. Lisäksi homman luonteeseen liittyy, että tuo bisnes täytyy hoitaa yhden päivän aikana aika kapeassa aikaikkunassa, eli tienestiä ei tule missään tapauksessa moneltakaan tunnilta. Perinteiseksi lopuksi haluan toivottaa sinut tarjoamaan ja tekemään pukkikeikkaa, jos mielestäsi kovat tulot pienellä vaivalla kiinnostaa. Ei ole sääntelyn riivaama toimiala, ja lomat on pitkät.

   Lainaa

  24. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Olin pari vuotta sitten itse joulupukkina 4v. pojalle. Täydestä meni.

   Lainaa

  25. Tulos: +72 (78 ääntä)
   ….: En tiedä pukkien hinnoista mutta 40 € 15 minuutista kuulostaa minusta järkyttävän kalliilta, eikä halvalta.
   Kyllä se muiden pukkien hintoihin kun vertaa niin halpaa on. Juuri bongasin jostain "luotettavan, raittiin pukin" 60€/käynti ja sillä ei edes ollut noin hyviä varusteita. Oli joku vappunaamari, jossa lasit ja tekonenä ja aika ankeen oloinen parta. Lisäksi oli vielä todella laiha eikä mitään extra fylliä missään. Kunnollinen pukki tosissaan maksaa sen 80-100€/käynti.

   Lainaa

  26. Tulos: +67 (75 ääntä)
   otto: Minä voisin laittaa että “En ole raitis, mutta pukkina yleensä selvinpäin”.
   Yleensä

   Lainaa

  27. Tulos: +124 (164 ääntä)
   Vähän kyllä tuntuu turhalta tulla vuoden jälkeen vielä erikseen kritisoimaam. Palaute kun on ilmeisesti annettu ja toivottavasti huomioitu, kun ilmoitukseen tosiaan se ikäkin lisätty. Aika paljon noita teinipukkeja näkee, kuka muu käyttää aattopäivää ajellen ympäriinsä pikkutienestien parissa pukkipuvussa. Pienille lapsille se asu on kuintenkin jos aika iso juttu. 10-15 min lienee se esiintymisaika, siihen sitten päälle siirtymät ja pikasepostukset kuka lapsi ja mitä halutaan, niin kyllä se tuntipalkkakin putoaa. Pyhäduuniakin vielä ;)

   Lainaa

  28. Tulos: -44 (78 ääntä)
   Toi jätkä: Saattaa sinun silmääsi olla kova tienesti, mutta kun tarkemmin ajattelet, huomaat että tuo 10 minuutin keikka ei tarkoita sitä, että niitä ehtisi tehdä tunnissa 6, vaikka kaikki asiakkaat olisivat seinänaapureita. Lisäksi homman luonteeseen liittyy, että tuo bisnes täytyy hoitaa yhden päivän aikana aika kapeassa [...]
   Melkoinen itsestäänselvyys ettei pukki pääse kiertämään välttämättä kertaakaan suoraan ovelta ovelle. Paljon pyydetään kumminkin ilmeisesti introvertin teinin lyhyestä teatteriesityksestä. Suosittu pukki saisi minimissään 10 keikkaa iltaan, jos menisi vain 10–15 min, vaikka 2 keikkaa/tunti klo 18–22. Helposti 15:kin. Jos pukkia otetaan missään vastaan jo ennen viittä tai vielä iltakymmenen jälkeen, ja jos edes muutamalle tunnille saisi pari-kolme, jopa 4 kohdetta, puhutaan jopa 20 keikasta, olettaen että haasteena olisi vain aika eikä asiakkaiden saaminen. Potentiaalisesti jopa 25, joskin hyvin epätodennäköisesti. Sitä voisi tomerana ja vetävänä pukkina tienata tonnin noilla taksoilla, ja tietty tod.näk. pimeänä. Vertaa vaikka kotihoitajan aikataulullisesti vielä tiukempaan keikkatyöhön (kunnallisella puolella 10 min on ruhtinaallisesti aikaa), niin pukin työintensiteetti on pienempi mutta palkka vähintään tuplasti suurempi pyhälisätkin huomioiden. Taskurahaa, taskurahaa...

   Lainaa

  29. Tulos: +153 (153 ääntä)
   Miksi aina jossain vaiheessa jokaista keskusteluvänkäystä ilmoitetaan teatraalisesti että kyseessä on vain ”väärän” mielipiteen omaavan henkilön kateus? Kateuteenko kaikki erimielisyys perustuukin. Tip tap.

   Lainaa

  30. Tonttutyttö 20.12.2018 9:46
   Tulos: +195 (213 ääntä)
   Ymmärrän kyllä Lauraa tässä. Meillekin kävi kerran niin että kuviteltiin meille tulevan perheen isä ja äiti pukiksi ja muoriksi. Numero ilmoituksessa oli isän, ja perheen äiti vastasi puhelimeen eikä missään vaiheessa kertonut että kyse on heidän teini ikäisistä lapsistaan. Pettymys oli suuri kun pukilla oli korvakorut, eivätkä kumpikaan puhuneet mitään jos ei itse yrittänyt pitää keskustelua yllä. Eivät tajunneet ottaa edes oven taakse jättämääni lahjasäkkiä mukaan vaan jouduin hakea sen itse. Maksoin vielä 50€ tuosta "ilosta."

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Tuo on aina

   Lainaa

  32. Tulos: +146 (166 ääntä)
   Oho, edellinen kommentti tuli vahingossa lähetetyksi kun piti ihan vaan pakittaa pari sanaa. Piti sanomani, että tuo soittaa kyllä aina hälytyskelloja kun äiti hoitaa tän tyyppisiä teini-ikäisen asioita. Jos haluut jonkun hammaslääkärin tilata niin ok, mutta meillä töissä otetaan jonkin verran töihin tettiläisiä ja joka ikinen kerta kun äiti tulee vähän hieromaan lapselleen tettipaikkaa niin siellä on taustalla ollut jotain ongelmia, jotka on haluttu enemmän tai vähemmän salata ennen kuin ollaan suostuttu lapsi ottamaan. Ollaan esimerkiksi saatu yllättäen vaikeahkosti kehitysvammainen nuori sinne, jonka lapsenlikoiksi jouduttiin. Ongelmanuoria, joita ei homma kiinnosta pätkääkään ja sitten niitä niin hiljaisia ja ujoja, ettei hektinen asiakasläheinen homma olisi heille sopinut alkuunkaan. Nykyisin ei oteta nuorta, joka ei itse hakeudu paikan päälle esittäytymään.

   Lainaa

  33. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Meille kelpaisi nuoriin pukki, hinta on vain turhan tyyris meille kun lahjatkin on melkeenpä saman verran.

   Lainaa

  34. yli opisto hörhö 20.12.2018 11:09
   Tulos: +32 (110 ääntä)
   Ärsyttää kyllä ihmiset jotka tulevat vielä vuodenkin jälkeen kitisemään asiasta mikä on selvitetty jo aikoja sitten, ilman että antavat ymmärtää asian olevan jo selvitetty. Sitäkin voinee miettiä jokainen omassa pikku päässään että onko se neljäkymppiä nyt niin ylihinnoiteltu summa että siitä jaksaisi alkaa ulisemaan. Puhutaan tosiaan teini-ikäisestä "pukista" joka yhtenä iltana vuodessa käy muutamassa taloudessa pukkeilemassa että saa vähän taskurahaa. Eiköhän noita pukkeja ole kuitenkin sen verran ettei ole pakko juuri tätä palkata ellei välttämättä halua.

   Lainaa

  35. Tulos: +112 (130 ääntä)
   lkv: Tietääköhän jätkäparka minkälaista vänkkäystä aikuiset ihmiset käy sen kuvan alla. Ja hei 3v pojalle menee vielä kaikki läpi, vaikka mamman mielestä on jo niin hoksaavainen
   Nope, ei mene. Veljen tuttö 3v kyllä kysyi, miksi: - pukilla oli samanlaiset kengät kuin isillä - miksi isin piti just nyt mennä hoitaa se työpuhelu kun se koko päivän vastaili, ettei hoida asiaa nyt kun on joulu? Osa muksuista on hoksaavampia kuin toiset. Osa kekkaa vasta 25v päästä kuvia katsoessa, että se joulupukki jonka sylissä istutaan on oma isä.

   Lainaa

  36. Tulos: +130 (144 ääntä)
   Hihi: Eikö löydy kuvetta omalle pojalle, jos 200 euroa tunnista tuntuu halvalta!
   Kuve on kylki. Kaivaa kuvetta on kaivaa kylkeä (taskua) ja sieltä rahaa. Kuve ei siis ole rahaa...

   Lainaa

  37. Tulos: +101 (109 ääntä)
   Ihmettelen tätä harhaluuloa, johon usein törmää, että saamiaan yksityisviestejä ei saisi julkaista. Kyllä saa. Kuten saa julkaista saamiaan kirjeitä. Kirjesalaisuus koskee viestittelyn ulkopuolisia ihmisiä. Joskus toisen viesti voi olla salattava siksi, että se sisältää esimerkiksi henkilötietoja, joita ei saa levittää ilman lupaa. Tai tietyissä tilanteissa tekijänoikeuskynnya voi ylittyä, jolloin ei voi noin vain painaa kirjaan toisen kirjeitä. Mutta sinänsä yksityiset viestit eivät ole salassapidettäviä jos jompikumpi osapuoli haluaa ne julkistaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +69 (93 ääntä)
   Kyhnö: Nope, ei mene. Veljen tuttö 3v kyllä kysyi, miksi: - pukilla oli samanlaiset kengät kuin isillä - miksi isin piti just nyt mennä hoitaa se työpuhelu kun se koko päivän vastaili, ettei hoida asiaa nyt kun on joulu? Osa muksuista on hoksaavampia kuin toiset. Osa kekkaa vasta 25v päästä kuvia katsoessa, että se joulupukki jonka sylissä istutaan on oma isä.
   Ei välttämättä tarkoita että lapsi hoksaisi. Kyllä mäkin pienenä huomasin että hei, pukilla on sama kello kuin isällä. Ja iskä lähtee aina käymään naapurissa ja pukki käy sillä välin. Kuitenkin se lapsenusko oli niin vahva, että en epäillyt mitään, tein vain tälläisiä havaintoja.

   Lainaa

  39. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Kyhnö: Nope, ei mene. Veljen tuttö 3v kyllä kysyi, miksi: - pukilla oli samanlaiset kengät kuin isillä - miksi isin piti just nyt mennä hoitaa se työpuhelu kun se koko päivän vastaili, ettei hoida asiaa nyt kun on joulu? Osa muksuista on hoksaavampia kuin toiset. Osa kekkaa vasta 25v päästä kuvia katsoessa, että se joulupukki jonka sylissä istutaan on oma isä.
   Joo meillä 1,5v tyttömme tunnisti äänestä isänsä mutta eipähän joulupukki pelottanut. Siskoni mies taas meni täydestä kuin väärä raha vielä tälle samaiselle typylle hänen ollessa 4v.

   Lainaa

  40. Hepomiesten tietotoimisto 20.12.2018 12:59
   Tulos: +97 (107 ääntä)
   Nää tämmöset vanhemmat tekee lspselleen kyllä karhunpalvelusta kun hoitavat jälkikasvun puolesta kaiken aina ilmoittelusta lähtien. Menevät varmaan ekaan työhaastatteluunkin lapsen puolesta...

   Lainaa

  41. Avaruusleijona 20.12.2018 13:32
   Tulos: +93 (109 ääntä)
   Eli vuonna 2016 joku on tilannut joulupukin ("valkoparta vanha ukki") ja paikalle on saapunut ujo 14-vuotias? Mahtavaa :D

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (44 ääntä)
   Sanna: Kuve on kylki. Kaivaa kuvetta on kaivaa kylkeä (taskua) ja sieltä rahaa. Kuve ei siis ole rahaa…
   Oho. laitoin alun perin "eikö löydy pätäkkää" tjsp. mutta ajattelin korjata muotoon "eikö voi kaivaa kuvetta". Ilmeisesti se jäi puolitiehen. :D

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (42 ääntä)
   Ainakin mulle oli muksuna aika ahdistava kokemus, kun joku vieras oudon näköinen äijä tuppaa ovesta sisään pimeänä iltana.

   Lainaa

  44. Tulos: +18 (20 ääntä)
   ….: En tiedä pukkien hinnoista mutta 40 € 15 minuutista kuulostaa minusta järkyttävän kalliilta, eikä halvalta.
   Helsingissä maksaa helposti 80-100 e.

   Lainaa

  45. Kiinnostaa kyllä 20.12.2018 19:26
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   Avaruusleijona: Eli vuonna 2016 joku on tilannut joulupukin (“valkoparta vanha ukki”) ja paikalle on saapunut ujo 14-vuotias? Mahtavaa
   Alussa kiljaissut äänenmurros kiekaisulla "iltaa!" ja ollu lopun aikaa hiljaa.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (18 ääntä)
   JPT: Tulipa vähän paha mieli pojan puolesta. Ei voi toki tilannetta tietää, mutta tulee mieleen että on vähän puoliväkisellä alunperin pukin hommiin usutettu. Mutta kiinnostuin kovasti tuosta satasen pukista! Missä päin maksetaan satanen vartin esiintymisestä, lähden sinne heti.
   Ihan joka paikassa. Prime-time (16-18) pukki on kalleimmillaan. Tuon ajan ulkopuolella pukin voi saada jopa 50 eurolla. Sekin max 10min käynti.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Sara: Kertoo kai meistä suomalaisista jotain, kun ilmoitukseen on erikseen ilmoitettava, että pukki on raitis.
   Tottakai, itse en ottaisi pukkia joka ei ole posket ja nenä punaisena ihan omasta takaa xD

   Lainaa

  48. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Kateuskortti. Missä tuossa tekstissä on kateutta? Haluaako joku oikeasti lapsilleen joulupukiksi murrosiän kynnyksellä olevan helariäänisen teinipojan? Siitäkö tässä ollaan kateellisia?

   Lainaa

  49. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Iästä viis, mutta vähän voisivat enemmän panostaa noihin pukkien asuihin kaikki pukit. Hirveän paljon näkee tuollaisia halvan ja kotikutoisen näköisiä, jotka eivät mene läpi kuin ehkä 1-2-vuotiaille, jos niillekään.

   Lainaa

  50. Tulos: -14 (32 ääntä)
   Meille tuli kerran pukki joka oli nainen, eikä sitä todellakaan ollut missään ilmoituksessa mainittu! Oli viimeinen kerta kun meille tuli ulkopuolinen pukki... mutta siis, ennemmin 16-v poika kuin pieni nainen. :”D Ja kyllä tuo nainen joka ’rohkeudesta’ puhuu vaikuttaa just senmoselta henkilöltä jonka luo vtuttas mennä yhtään mitään keikkaa heittämään! Voin vaan kuvitella, poika parka.

   Lainaa

  51. Väsynyt tuhnu 21.12.2018 8:20
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Ei ole sellaista keskustelua netin ihmemaailmassa käyty, jota ei voisi kateus-kommentilla sinetöidä. Epäilen tästä johtuen, että osa ihmisistä ei yksinkertaisesti tiedä mitä sana kateus tarkoittaa, niin mielikuvituksellisiin paikkoihin sitä tungetaan.

   Lainaa

  52. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Me kierretään kahdestaan 40€ hinnalla, 15min paikka.

   Lainaa

  53. pinkki puudeli 21.12.2018 11:59
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Kiinnostaa kyllä: Alussa kiljaissut äänenmurros kiekaisulla “iltaa!” ja ollu lopun aikaa hiljaa.
   Äänenmurroskiekaisu on yhdyssana, muuten heittosi oli täydellinen. Kiitos mielikuvasta. :D

   Lainaa

  54. pinkki puudeli 21.12.2018 12:10
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   J: Ihan joka paikassa. Prime-time (16-18) pukki on kalleimmillaan. Tuon ajan ulkopuolella pukin voi saada jopa 50 eurolla. Sekin max 10min käynti.
   Asun pääkaupunkiseudulla, pukkeja meillä on ollut kaksi, marketti- ja netti-ilmoitusten perusteella valittiin. Hinta 30-40€/ kerta kello 19 illalla. Toinen kävi meillä ainakin neljänä vuonna, oli ihan täydellinen: iso naurisnenäinen bassoääninen ukko, joka harrasti kosteita Tallinnan-risteilyjä ja äänestä päätellen poltti myös tupakkaa. Osasi puhua lapsille, oikein mahtavalla joulupukkiäänellä ja vielä eksoottisella tampereen murteella. Se toinen olikin sitten joku tontsa: turhan nuori ja poikamainen, ei mennyt lapsille läpi.

   Lainaa

  55. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Rikoslain ihmiskauppaa ja paritusta koskeviin pykäliin pitäisi ilmeisesti lisätä joulupukkiorjuutta torjuvat momentit. Vanhemmuus lisättävä raskauttaviin tekijöihin.

   Lainaa

  56. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Tuosta jatkuvasta... Tällä lailla kirjoittamisesta tulee mieleen... Että kirjoittajalla käy aivot hitaalla... Pitää aina hetkeksi pysähtyä painamaan pistettä... Ja pohtimaan, mitä seuraavaksi sanoisi...

   Lainaa

  57. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Yo momma's ho ho ho!

   Lainaa

  58. Pullakahvila 21.12.2018 22:45
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Jarsma: Lyhentämättömänä nuorten hyväksi Eli omalle pojalle. Ei siinä, meneehän se nuorelle ja varmasti tarpeeseen mutta kuulostaa vähän erikoiselta mainostaa sanamuodolla joka yleisemmin yhdistetään yleiseen hyväntekeväisyyteen eikä palkkatyöhön.
   Ja siinä nätisti ilmoitti myös, ettei poika maksa veroja työstään. =D

   Lainaa

  59. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Pullakahvila: Ja siinä nätisti ilmoitti myös, ettei poika maksa veroja työstään. =D
   Koska 16-vuotiaiden muutaman kympin-parin satasen tuloista yleensä maksetaankin veroa?

   Lainaa

  60. Mä tein tätä jo ennen nettiä 23.12.2018 18:19
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Peeke: Miksi aina jossain vaiheessa jokaista keskusteluvänkäystä ilmoitetaan teatraalisesti että kyseessä on vain ”väärän” mielipiteen omaavan henkilön kateus? Kateuteenko kaikki erimielisyys perustuukin. Tip tap.
   Se on semmonen hätävara kun sanottava loppuu. Tunnettu kohujulkkis pistää tuon joka tilanteessa "te ootte vaan kateellisia"

   Lainaa

  61. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Minä: Ei välttämättä tarkoita että lapsi hoksaisi. Kyllä mäkin pienenä huomasin että hei, pukilla on sama kello kuin isällä. Ja iskä lähtee aina käymään naapurissa ja pukki käy sillä välin. Kuitenkin se lapsenusko oli niin vahva, että en epäillyt mitään, tein vain tälläisiä havaintoja.
   Meillä oli joka vuosi eri pukki. Vaikka tiesin lapsena ettei pukki oikeasti tule korvatunturilta, en silti aina tunnistanut kuka on tänään pukkina. He osasivat muuttaa ääntään sen verran, vaikka kaikki tuttuja olikin. Naapureita ja sukulaisia ja isovanhempia

   Lainaa

  62. Tulos: +4 (6 ääntä)
   -.-: Kateuskortti. Missä tuossa tekstissä on kateutta? Haluaako joku oikeasti lapsilleen joulupukiksi murrosiän kynnyksellä olevan helariäänisen teinipojan? Siitäkö tässä ollaan kateellisia?
   Ihmisethän arvioivat muiden ajatuksia sen mukaan, mitä itse miettisivät samassa tilanteessa. Jotkut pitävät kaikkia muita aina kateellisina.

   Lainaa

  63. Tulos: +14 (14 ääntä)
   En ikinä palkkais ketään jonka vanhemmat hakevat töitä. Kertoo jotain "rohkeudesta" ja sitten vielä oma isä tulee siihen huutelemaan niin morjesta...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: joulupukki, kuva, vanhemmat, lapsi, ikä, isä, äiti, keikka, joulu