Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 29

"Ryhmän ylläpitäjä lähetti viestin, jota en olisi halunnut saada."
Suurenna näkymä
Näin saat naisia, osa 29

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +762 (798 ääntä)
   jännä että samppa itse on vielä sinkku :)

   Lainaa

  2. Tulos: +1198 (1218 ääntä)
   Hyi. Pasin tyyppiset on kyllä pohjasakkaa.

   Lainaa

  3. Tulos: -614 (788 ääntä)
   "Tämän takia vihaan miehiä/miksette miehet osaa käyttäytyä"-kommentteja odotellessa.

   Lainaa

  4. Tulos: -495 (953 ääntä)
   Sen verran Kristiinaa kuitenkin kiinnostaa, että kokee tarvetta vastata Pasille... eikä edes yritä pyytää Pasia lopettamaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +773 (945 ääntä)
   Joopajoo: Sen verran Kristiinaa kuitenkin kiinnostaa, että kokee tarvetta vastata Pasille… eikä edes yritä pyytää Pasia lopettamaan.
   Jos meinaat että keskustelun ois voinu pitää lyhyempänäkin ja Kristiina saattoi antamallaan huomiolla vain provosoida lisää viestejä pasilta, niin joo voi olla. Mutta jos taas ajattelet että tuollaisessa asiayhteydessä ”ei kiinnosta” ei ole riittävän ”ei” niin sitten en ihan komppaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +383 (425 ääntä)
   Mutsis pilas ittensä synnyttämällä

   Lainaa

  7. Tulos: +159 (173 ääntä)
   Pasi tapio on kyllä perus pelle

   Lainaa

  8. Tulos: +347 (403 ääntä)
   Joopajoo: Sen verran Kristiinaa kuitenkin kiinnostaa, että kokee tarvetta vastata Pasille… eikä edes yritä pyytää Pasia lopettamaan.
   Missä noista vastauksista ei pyydä lopettamaan? "Ai jaa" on neutraalein ilmaus, mutta tuskin PASIKAAN ymmärsi sen kiinnostuksen osoitukseksi.

   Lainaa

  9. Tulos: -412 (480 ääntä)
   Kummasti näyttää Kristiinaa kiinnostavan kun vastailee törkyviesteihin, ja kaiken lisäksi vielä julkaisee ne. Olisi vaan antanut olla ja vastaamatta ollenkaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +264 (272 ääntä)
   Jjj: Hyi. Pasin tyyppiset on kyllä pohjasakkaa.
   Äläpäs loukkaa pohjasakkaa. Pasin tyyppiset ei ole edes niin korkealla, vaan pikemminkin ne ovat pohjasakan ulosteen tasolla.

   Lainaa

  11. Tulos: +634 (662 ääntä)
   Jenga: Missä noista vastauksista ei pyydä lopettamaan? “Ai jaa” on neutraalein ilmaus, mutta tuskin PASIKAAN ymmärsi sen kiinnostuksen osoitukseksi.
   Ja miinusta satelee. :D Se on jännä, miten tässäkin Kristiina on monen mielestä syyllinen tapahtuneeseen koska hän vastasi Pasille (kieltävästi). Kukaan näistä ei moiti Pasia siitä, että hän, vieläpä ylläpitäjänä, jatkaa viestien lähettelyä kielloista huolimatta. Miksi hän ei ole vastuussa käytöksestään, vaan Kristiina on vastuussa tilanteen katkaisemisesta? Ja ei, tässä ei voi vedota siihen, että Pasi on jotenkin pipipää eikä ymmärrä tekojaan, koska ei voi olla että niin helvetin moni miehistä olisi vastaavia pipipäitä. Pasi ei ole yksittäistapaus. Ja kyllä, olen vihainen, koska kaikkien some-kanavien viestiboksit tukkiutuu vastaavasta paskasta vaikken vastaa. Joskus samaa settiä alkaa puskea joku puolituttu, jonka kanssa aiemmin on keskustellut ihan asiallisesti. Enkä ole todellakaan ainoa, joka tätä kokee. (vrt. "tyypillistä naisilta"-kommentit, kun nainen sekoilee/skitsoaa, mutta kun mies tekee jotain tällaista, _Kristiinan_ olisi pitänyt toimia toisin.)

   Lainaa

  12. Tulos: +215 (239 ääntä)
   Samppa: "Vain lapsettomat ovat hyvää seuraa, haluan seuraa, omaan lapsen, missä seura?". Tässä on toki puute muiden kunnioituksesta, mutta myös ihan normaalista logiikasta. (Lapsi ei tee Sampasta paskaa seuraa, hän tekee sen itse). Kristiinalle suosittelisin "block" toiminnon käyttöä, mutta se ettei hän kai tiedä että sellainen on -muuten olisi käyttänyt jo -ei poista sitä että Pasin tapaiset oliot pitäisi viedä saunan taakse. Tai ainakin raportoida, eiköhän tuo mene häirinnän puolelle. Ja joo, en vihaa miehiä, olen naimisissa miehen kanssa, isäni on mies, ja paras ystäväni on mies. He kaikki osaavat käyttäytyä. Vihaan limaisia idiootteja.

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 20.11.2018 10:31
   Tulos: +236 (244 ääntä)
   Toivottavasti kyseinen sensuroimaton screenshot tavoittaa Pasin läheisetkin. Yököttävää.

   Lainaa

  14. Hattukaupan tuleva asiakas 20.11.2018 10:58
   Tulos: +356 (366 ääntä)
   En tiedä meneekö tää ihan kukkahattutäti osastolle, mutta mun mielestä tosta Pasista pitäisi tehdä jo rikosilmoitus jostain seksuaalisesta häirinnästä(tms). Ja hienosti ton ryhmän ylläpitäjätkit ovat reagoineet... Olivat vasta äsken poistaneet Pasin ylläpitäjistä, eli ei vielä ton kuvassa olevan postauksen jälkeen vaan nyt vasta kun tänne feissarimokiin asti levisi. Samaa paskasakkia enemmänkin ylläpidossa?

   Lainaa

  15. Tulos: +90 (108 ääntä)
   Mutsis oli: Mutsis pilas ittensä synnyttämällä
   Ja Samppa pilasi itsensä syntymällä.

   Lainaa

  16. Tulos: +223 (239 ääntä)
   Syyllinen: Ja miinusta satelee. Se on jännä, miten tässäkin Kristiina on monen mielestä syyllinen tapahtuneeseen koska hän vastasi Pasille (kieltävästi). Kukaan näistä ei moiti Pasia siitä, että hän, vieläpä ylläpitäjänä, jatkaa viestien lähettelyä kielloista huolimatta. Miksi hän ei ole vastuussa käytöksestään, vaan [...]
   Itseänikin ketuttaa että Kristiina olisi jotenkin vastuussa. "Korkkarit munille", kuvaannollisesti tai sitten ei, on toki hyväksi havaittu keino puolustautua näitä hyypiöitä vastaan, mutta kiltti ihminen olettaa usein että kyseessä on jonkin sortin väärinymmärrys eikä halua olla epäkiltti ihminen itse ottamalla täyden sota-asenteen -hänhän melkein pyysi anteeksi että postasi tuon, vaikka oli täysi syy raivariin. Erittäin epäkiltit ihmiset usein tahallaan häiriköivät kilttejä ihmisiä, koska tietävät että reaktio on "mitä täällä tapahtuu?!? Ei voi olla totta, ei kukaan toimi noin?" eikä "sanakin vielä kyrvästäsi ja irrotan sen". Ja kuitenkin kiltteys on hyvä ja toivottava asia, ihmisten uhkailu ei, joten ole siinä sitten.

   Lainaa

  17. Tulos: -59 (65 ääntä)
   Samppa on kyl elain!

   Lainaa

  18. Tulos: -140 (158 ääntä)
   Syyllinen: Ja miinusta satelee. Se on jännä, miten tässäkin Kristiina on monen mielestä syyllinen tapahtuneeseen koska hän vastasi Pasille (kieltävästi). Kukaan näistä ei moiti Pasia siitä, että hän, vieläpä ylläpitäjänä, jatkaa viestien lähettelyä kielloista huolimatta. Miksi hän ei ole vastuussa käytöksestään, vaan [...]
   Tällainen tekstiseinäavautuminen ja "analyysi" jostain miinuspisteistä, vaikka lainaamasi kommentti on huomattavasti plussalla. Oo koo.

   Lainaa

  19. Tulos: +171 (177 ääntä)
   "Miksei blokannut Pasia" monissa ryhmissä on sääntö, ettei ylläpitäjiä saa blokata. Onneksi Pasi ei oo enää yp ja hänet saa rauhassa estää ja ryhmästä ei heitetä pihalle.

   Lainaa

  20. Tulos: +119 (127 ääntä)
   Jussi: Samppa on kyl elain!
   Niin kyl on! En tosin ole ihan varma lajista, mutta veikkaisin lapamatoa tai lutikkaa.

   Lainaa

  21. Napapiiriltä alaspäin 20.11.2018 14:31
   Tulos: +143 (145 ääntä)
   Samppahan vain halusi itselleen miesseuraa. Mutsit vastaan faijat ryhmästä ei löydy kuin miespuolisia sinkkuja, jotka eivät ole synnyttäneet.

   Lainaa

  22. Tulos: -29 (33 ääntä)
   Hitto, ei oo ketään Pasia enää k.o. ryhmän ylläpitäjänä.

   Lainaa

  23. Tulos: -269 (291 ääntä)
   Feministit taas analysoi jotain syyllisyydestä. Kasvakaa nyt aikusiksi ja ottakaa vastuuta vähän ittestänne; jos joku örmö spämmää teille netissä ja jatkatte sen kanssa keskustelua ni kyllä sitä on vähän iteki syyllinen siihen, että homma jatkuu. Sama ku muidenkin trollien kanssa, käyttäkää sitä vitun blokkausta tai älkää kommentoiko. Niin me muutkin tehdään. Oikeasti, avuttomat ihmiset. Itq parq.

   Lainaa

  24. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Joopajoo: Sen verran Kristiinaa kuitenkin kiinnostaa.../blockquote> ... ettei häntä kiinnosta, kuten hän itsekin sanoi. Sen pituinen se. Pasin kaltaisia idioottirunkkareita vain kiihottaa sitä enemmän, mitä enemmän toinen käsketään lopettamaan ja protestoi omaa ällöttävyyttä. Kaikki huomio käy.

   Lainaa

  25. Tulos: +172 (180 ääntä)
   AsPalVelHo: Feministit taas analysoi jotain syyllisyydestä. Kasvakaa nyt aikusiksi ja ottakaa vastuuta vähän ittestänne; jos joku örmö spämmää teille netissä ja jatkatte sen kanssa keskustelua ni kyllä sitä on vähän iteki syyllinen siihen, että homma jatkuu. Sama ku muidenkin trollien kanssa, käyttäkää sitä vⅰtun blokkausta tai [...]
   Kyllä se taitaa olla ihan Pasin syy että häiritsee muita. Epäilemättä kun on tottunut häirityksi tulemiseen niin reaktio on "kirosana kirosana *block*", mutta olisi kiva ajatella että maailmassa vielä olisi ihmisiä jotka eivät olisi normalisoituneet siihen että tahallinen häirintä on perusoletus ja uskovat että järjen puhuminen tepsisi.

   Lainaa

  26. Tulos: +155 (163 ääntä)
   AsPalVelHo: Feministit taas analysoi jotain syyllisyydestä. Kasvakaa nyt aikusiksi ja ottakaa vastuuta vähän ittestänne; jos joku örmö spämmää teille netissä ja jatkatte sen kanssa keskustelua ni kyllä sitä on vähän iteki syyllinen siihen, että homma jatkuu. Sama ku muidenkin trollien kanssa, käyttäkää sitä vⅰtun blokkausta tai [...]
   Entä jos ei halua poistua facebook-ryhmästä, jossa häiriköijä on ylläpitäjänä? Eikö silloin nimenomaan ole viisainta tuoda julki häirikön käyttäytyminen muille, jotta hänet poistetaan?

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (39 ääntä)
   Oonko ainoa joka tahtois tietää, että mitä on jäänyt kuvakaappauksen ulkopuolelle? Eli siis mitä Pasi on aiemmissa viesteissä kysynyt.

   Lainaa

  28. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Onhan noita nähty jossa miehelle ei mitään vastata tai hänet blokataan, ja alkaa armoton haukkuminen mikä ruma ämmä on kyseessä, eikä oikeasti kiinnostanutkaan. Jos tässä vastaa asiallisesti että ei kiinnosta, niin ilmeisesti joidenkin mielestä tämä selvästi osoittaa kuitenkin kiinnostusta. Ilmeisen selvästi tämän ihmisryhmän mielestä vika on kuitenkin aina vastaanottajassa, ei siinä että joku lähettelee asiattomia viestejä lähestulkoon tuntemattomille ihmisille. Veljet, oppikaa että peniskuvat yms vieraille naisille ei toimi. alastonsuomi ja vastaavat erikoistuneet sivustot on oma lajinsa, muualla ei kannata.

   Lainaa

  29. Tulos: +46 (48 ääntä)
   AsPalVelHo: Feministit taas analysoi jotain syyllisyydestä. Kasvakaa nyt aikusiksi ja ottakaa vastuuta vähän ittestänne; jos joku örmö spämmää teille netissä ja jatkatte sen kanssa keskustelua ni kyllä sitä on vähän iteki syyllinen siihen, että homma jatkuu. Sama ku muidenkin trollien kanssa, käyttäkää sitä vⅰtun blokkausta tai [...]
   Voi Pasi. Otappa somevälinees ja myi ne. Eiköhän sun aika kulu sen ihmeellisen munas kans. Ihan kahdestaan istutte soffalla, eikä ketään veetuta.

   Lainaa

  30. Tulos: +76 (80 ääntä)
   : Onhan noita nähty jossa miehelle ei mitään vastata tai hänet blokataan, ja alkaa armoton haukkuminen mikä ruma ämmä on kyseessä, eikä oikeasti kiinnostanutkaan. [...]
   Totta. Yleensähän tuollainen Pasin kaltainen keskiverto perus rassukka poloinen ihmisjäte haukkuu huoraksi juuri sitä naista jolta ei saanut.

   Lainaa

  31. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Joo: Samppa: “Vain lapsettomat ovat hyvää seuraa, haluan seuraa, omaan lapsen, missä seura?”. Tässä on toki puute muiden kunnioituksesta, mutta myös ihan normaalista logiikasta. (Lapsi ei tee Sampasta paskaa seuraa, hän tekee sen itse). Kristiinalle suosittelisin “block” toiminnon käyttöä, mutta se ettei hän kai tiedä [...]
   Onko sivun ylläpitäjä mahdollista estää? Jo ihan perusjäsenen estäminen aiheuttaa sen, että keskusteluketjut tai kokonaiset kansiot ei näy kaikille. Estetty/estäjä kirjoittaa paikkaan X, jolloin koko keskustelu häviää toiselta osapuolelta. Helvetin törkeää käytöstä ylläpitäjältä. Toivottavasti viesti näkyy pitkälle ja myös tutuille. Tuollaista käytöstä ei voi puolustella mitenkään.

   Lainaa

  32. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Lumi: Kummasti näyttää Kristiinaa kiinnostavan kun vastailee törkyviesteihin, ja kaiken lisäksi vielä julkaisee ne. Olisi vaan antanut olla ja vastaamatta ollenkaan.
   Pointtihan tässä oli se, että häntä ja myös muita naisia häiriköinyt pervo tuodaan julki. Mies voidaan poistaa ryhmästä, ja naiset tietävät jo valmiiksi blokata hänet, eikä tarvitse näitä viestejä katsella. Varmasti moni nainen onkin jo jättänyt huomiotta/blokannut miehen, mutta se ei auta toisia naisia. Kyllä nämä kannattaa tuoda päivänvaloon, että tilanne paranee.

   Lainaa

  33. Tulos: +103 (105 ääntä)
   AsPalVelHo: Feministit taas analysoi jotain syyllisyydestä. Kasvakaa nyt aikusiksi ja ottakaa vastuuta vähän ittestänne; jos joku örmö spämmää teille netissä ja jatkatte sen kanssa keskustelua ni kyllä sitä on vähän iteki syyllinen siihen, että homma jatkuu. Sama ku muidenkin trollien kanssa, käyttäkää sitä vⅰtun blokkausta tai [...]
   Siis nainen on syyllinen siihen, että mies lähettää asiattomia privaviestejä? Ja "ei kiinnosta" on susta keskustelua? Olisi mielenkiintoista tietää, milloin joku asia on vain miehen syytä. Pitääkö miehen raiskata nainen? Ai niin mutta se nainenhan saattoi olla kännissä/pukeutua seksikkäästi/ei sanonut ei tarpeeksi selvästi jne. Missä raja kulkee? Ehkä murhassa? Joskus miehet nyt vaan tekevät paskoja asioita ja ovat itse niistä vastuussa. Jos egosi ei kestä sitä että toisia miehiä arvostellaan, katso vähän peiliin.

   Lainaa

  34. Tulos: +46 (46 ääntä)
   AsPalVelHo: Feministit taas analysoi jotain syyllisyydestä. Kasvakaa nyt aikusiksi ja ottakaa vastuuta vähän ittestänne; jos joku örmö spämmää teille netissä ja jatkatte sen kanssa keskustelua ni kyllä sitä on vähän iteki syyllinen siihen, että homma jatkuu. Sama ku muidenkin trollien kanssa, käyttäkää sitä vⅰtun blokkausta tai [...]
   Aikuiset, kato, jakaa kuvakaappauksen ryhmässä ja feissarimokissa, antaa ihmisten analysoida ja tehdä omat johtopäätöksensä, jolloin tyyppi ei ole enää admin, ja blokkaa sitten. Homma hoidossa, ei tästä enää kannata herneillä.

   Lainaa

  35. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Hattukaupan tuleva asiakas: Ja hienosti ton ryhmän ylläpitäjätkit ovat reagoineet… Olivat vasta äsken poistaneet Pasin ylläpitäjistä, eli ei vielä ton kuvassa olevan postauksen jälkeen vaan nyt vasta kun tänne feissarimokiin asti levisi. Samaa paskasakkia enemmänkin ylläpidossa?
   Varmasti oleellisin kysymys on siinä, kuinka kauan tuosta postaamisesta ja tänne päätymisestä on ollut. Ei kai niiden ylläpitäjienkään mikään velvollisuus ole olla 24/7 somessa.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Jorrrma: Totta. Yleensähän tuollainen Pasin kaltainen keskiverto perus rassukka poloinen ihmisjäte haukkuu huoraksi juuri sitä naista jolta ei saanut.
   Eikös sitä jossain sanottu että huora on nainen joka antaa kaikille paitsi sinulle? =)

   Lainaa

  37. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Hattukaupan tuleva asiakas: Ja hienosti ton ryhmän ylläpitäjätkit ovat reagoineet… Olivat vasta äsken poistaneet Pasin ylläpitäjistä, eli ei vielä ton kuvassa olevan postauksen jälkeen vaan nyt vasta kun tänne feissarimokiin asti levisi. Samaa paskasakkia enemmänkin ylläpidossa?
   hmmm: Varmasti oleellisin kysymys on siinä, kuinka kauan tuosta postaamisesta ja tänne päätymisestä on ollut. Ei kai niiden ylläpitäjienkään mikään velvollisuus ole olla 24/7 somessa.
   Välissä kului vähän päälle viikko.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Jenga: Missä noista vastauksista ei pyydä lopettamaan? “Ai jaa” on neutraalein ilmaus, mutta tuskin PASIKAAN ymmärsi sen kiinnostuksen osoitukseksi.
   Ja miinusta satelee. :D Se on jännä, miten tässäkin Kristiina on monen mielestä syyllinen tapahtuneeseen koska hän vastasi Pasille (kieltävästi). Kukaan näistä ei moiti Pasia siitä, että hän, vieläpä ylläpitäjänä, jatkaa viestien lähettelyä kielloista huolimatta. Miksi hän ei ole vastuussa käytöksestään, vaan Kristiina on vastuussa tilanteen katkaisemisesta? Ja ei, tässä ei voi vedota siihen, että Pasi on jotenkin pipipää eikä ymmärrä tekojaan, koska ei voi olla että niin helvetin moni miehistä olisi vastaavia pipipäitä. Pasi ei ole yksittäistapaus. Ja kyllä, olen vihainen, koska kaikkien some-kanavien viestiboksit tukkiutuu vastaavasta paskasta vaikken vastaa. Joskus samaa settiä alkaa puskea joku puolituttu, jonka kanssa aiemmin on keskustellut ihan asiallisesti. Enkä ole todellakaan ainoa, joka tätä kokee. (vrt. "tyypillistä naisilta"-kommentit, kun nainen sekoilee/skitsoaa, mutta kun mies tekee jotain tällaista, _Kristiinan_ olisi pitänyt toimia toisin.)
   Ninian: Tällainen tekstiseinäavautuminen ja “analyysi” jostain miinuspisteistä, vaikka lainaamasi kommentti on huomattavasti plussalla. Oo koo.
   Sillä hetkellä, jolla luin lainaamani kommentin, se oli miinuksella. Ja kai sitä nyt saa vähän avautua, kun aamutuimaan ottaa kierroksia törkyviesteistä? ;)

   Lainaa

  39. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Onko maailmassa huonompaa trollia kuin Samppa?

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (52 ääntä)
   En voi sietää sitä nykyään suosittua ajanvietettä, jossa kaivetaan tikulla seinästä syy loukkaantumiseen ja kaadetaan se miessikojen niskaan. Tuon Pasin käytöstä ei kuitenkaan voi millään ilveellä puolustella saati vierittää Kristiinan kontolle, vaan kyllä tuossa ainoa vastuullinen on se joka "en haluu tietää sun seisokeista" ja "ei kiinnosta" - viestien jälkeen edelleen jatkaa nakkinsa ja runkkaamisensa kuvailua. Se ei ole mitään keskustelun jatkamista että ilmoittaa ettei halua saada tuommoisia viestejä, ja saa olla kyllä todellinen idiootti että sen jälkeen vielä jatkaa, jos ei kovin kummoisista älynlahjoista kieli sekään että tuollaista ylipäätään aloittaa semmoisen henkilön kanssa joka ei ole ilmaissut halukkuuttaan tuon sävyiseen keskusteluun. Tuo ei ole mitään flirttailua, vaan osoitus erittäin puutteellisista sosiaalisista taidoista ja/tai ihan yleisestä typeryydestä. Miksi naisen tai kenenkään muunkaan pitäisi olla hiljaa jos joku lähettelee hänelle seksuaalisen häirinnän tunnusmerkit täyttäviä viestejä? Totta kai siihen saa sanoa että hyi helvetti, ja ihan ilman että joku tuppikulli tulee inisemään että noni mitäs kerjäsit.

   Lainaa

  41. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Valuvika: Onko maailmassa huonompaa trollia kuin Samppa?
   Ihan hyvä trollihan toi on. Mun makuun sopivan harmiton viesti jolla saatiin triggeröityä kuitenkin joku 95% kohderyhmästä, ja toi vapaa-aikakin on "toimiva" perustelu kysellä tuollaisia. Semisti jatkoon.

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Syyllinen: Ja miinusta satelee. Se on jännä, miten tässäkin Kristiina on monen mielestä syyllinen tapahtuneeseen koska hän vastasi Pasille (kieltävästi). Kukaan näistä ei moiti Pasia siitä, että hän, vieläpä ylläpitäjänä, jatkaa viestien lähettelyä kielloista huolimatta. Miksi hän ei ole vastuussa käytöksestään, vaan [...]
   Suosittelen samaa kohtelua kuin Pasi sai. Eli viestit kaikkien ryhmäläisten nähtäville.

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Napapiiriltä alaspäin: Samppahan vain halusi itselleen miesseuraa. Mutsit vastaan faijat ryhmästä ei löydy kuin miespuolisia sinkkuja, jotka eivät ole synnyttäneet.
   Mutta eihän kaikki äidit synnytä. Ehkä pasilla onkin vain hyvin kapea naismaku.

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Juuri niin Samppa. Kaikki naiset aivan huutavat päästä treffeille kaltaisesi vastuuttoman isän ja sovinistin kanssa.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pasi Tapio paskalapio

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Kiitos jälleen kerran kaikille. Löydätte täältä myös muitakin juttujani. Ps. Sporttiset naiset joilla ei ole lapsia, ottakaa yhteyttä.

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Pasihan on ihan täys ihmispaska. En voi miehenä ymmärtää kuinka tollasia on edes olemassa. Ei minkäälaista kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan.

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (1 ääni)
   Nyt on jo sigmoja! 💪🏻🔥

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sinkku, sinkut, synnyttää, synnytys, pilattu, pilatut, yp, ylläpito, messenger, viesti