Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 2

Pakko sanoa, että olen pettynyt ystäviini.
Koiranomistajat, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +723 (739 ääntä)
      On ihanaa miten positiivisella asenteella ihmiset keskustelevat netissä

      Lainaa

    2. Tulos: +756 (762 ääntä)
      Nii-i, eipä näkynyt kutsua tupareihin, niin enpä tiedä koiriesi ikää. Mitäs et kutsunut.

      Lainaa

    3. Minäminä 6.11.2018 0:31
      Tulos: +472 (484 ääntä)
      "Täydennysrehuseos hevosille", koiralle Anna1 meinasi. Odotin, että Anna ja Anna olisivat tästä keskustelleet ja luulin sen olevan se moka, mut näin sitä ihminen erehtyy.

      Lainaa

    4. Ajattelija 6.11.2018 0:33
      Tulos: +393 (415 ääntä)
      Hevosten ravintolisää koiralle?

      Lainaa

    5. Mustalaisnaamio 6.11.2018 0:45
      Tulos: +453 (477 ääntä)
      Koiran omistaminen pitäisi tehdä luvanvaraiseksi... Ihan vain niiden koirien takia.

      Lainaa

    6. Tulos: +286 (298 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Koiran omistaminen pitäisi tehdä luvanvaraiseksi… Ihan vain niiden koirien takia.
      No, tätähän itseasiassa yritetään juuri ajaa läpi ns. Koiran ajokortin muodossa

      Lainaa

    7. Tulos: +142 (158 ääntä)
      Anna on tainnut vetää ihan omia rehuseoksia...

      Lainaa

    8. Tulos: +437 (443 ääntä)
      En koskaan muista minkä ikäisiä ihmisten lapset on. Omat just ja just.

      Lainaa

    9. Tulos: +185 (195 ääntä)
      Voihan ne koirat hankkia jostain eläinkodista, eikä silloinkaan tiedä ikää.

      Lainaa

    10. Tulos: -156 (240 ääntä)
      Kyllä muakin ärsyttäisi, jos kysyisin tietyn kysymyksen ja vastauksena saa vain jonkun randomin ajatuksia, jotka eivät auta yhtään. Ei siinä ole kyse siitä, ettei aloitukseen saa vastata, vaan siitä, että siinä tuhlataan kaikkien aikaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +415 (429 ääntä)
      En muista kenenkään koirien ikää. En muista kenenkään lasten ikää. En muista kenenkään ikää. Itse asiassa, suurimman osan ajasta en muista edes omaa ikääni. o.O

      Lainaa

    12. Tulos: +348 (356 ääntä)
      Minun tätini osaa koko suvun ja kaikkien kumppanien, lasten ja koirien nimet, iät, ammatit ja opiskelupaikat ja -historiat. Tietää minun siskonikin kuulumiset keskimäärin paremmin, kuin minä. Minä lasken omankin ikäni syntymävuoden perusteella. Sillä tavalla ihmiset osaa olla vähän erilaisia.

      Lainaa

    13. Tulos: +132 (142 ääntä)
      Jep. Tästä lähtien kaikki kirjaavat vain Annikan elämäntapahtumat omaan kalenteriinsa. Eikä yhtään niitä omia sitten. Muistakaa tämä.

      Lainaa

    14. Tulos: +243 (245 ääntä)
      Mä en edes meinaa muistaa milloin oon itse muuttanut mihinkin kämppään - puhumattakaan että muistaisin että ”ai niin 2015 sä muutit sinne kämppään ja sit teillä oli se pesukoneen vaihto ja sit seuraavana keväänä kävitte katsomassa sitä koiranpentua!” :D

      Lainaa

    15. niimpä niin 6.11.2018 8:06
      Tulos: +103 (109 ääntä)
      Anna on oikein someajan malliesimerkki. Ensin kysytään kysymys ja sitten halutaan vain tietynlaisia vastauksia... Tälleen koiranomistajana itsekkin voisin todeta, että tuota seosta kannattaa laittaa 10.... Vai tietäisiköhän joku eläinlääketieteeseen perehtynyt ihminen tuon paremmin kuin randomit netissä? Se että joku syöttää koiralleen paskaa ei tarkoita, että sinun myös kannattaisi. Ihan vain tälleen koiran terveyden kannalta.

      Lainaa

    16. Tulos: +55 (67 ääntä)
      Luulin ensin Annikan valittavan, etteivät kadulla ihmiset tiedä koiran ikää :D Koska tuli mieleen oma tapaus silloisen 10-vuotiaan koiran kanssa, kun kulkija kysyi tarkennuksen että oliko 10v vai 10kk. Huvitti vain enkä kyllä kaverienkaan odota tietävän/muistavan ikää.

      Lainaa

    17. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Jaa että pitäis muistaa kaikki toistenkin elämänvaiheet, muutot ja koirien syntymäpäivät mukaanlukien? Helppo hommahan se kun tunnet sen parisataa ihmistä ja koitat pitää omankin elämäsi langat käsissä. Ihanan itsekästä.

      Lainaa

    18. Tulos: +51 (91 ääntä)
      Kannatan koirien ajokorttia. Sekä sitä että vain tietyn ÄO:n ylittävät saavat omistaa koiran.

      Lainaa

    19. Tulos: +71 (73 ääntä)
      Mutta mikä on Annikan koiran tähtimerkki? Entäpä veriryhmä?

      Lainaa

    20. Tulos: -27 (91 ääntä)
      Muakin toisinaan ihmiset hämmentävät hyvin paljon. Kysytään onko kukaan käyttänyt ja millä annokselle ja vastataan ihan kaikkea muuta paskaa paitsi sitä mitä kysytään. En koskaan tule ymmärtämään sitä miten nykyihmisten on vaikea vastata esitettyihin kysymyksiin. Kysytään elefanttien vatsavaivoista ja vastaukset käsittelee viime kesän säätä. Sitten kun joku huomauttaa asiasta ollaan heti kiljumassa että TÄMÄ ON KESKUSTELUPALSTA EIKÖ TÄÄLLÄ SAA KESKUSTELLA!! Eikö kannattaisi siinä tilanteessa aloittaa oma keskustelu niistä omista aiheistaan, ei tunkea omia juttujaan muihin keskusteluihin?

      Lainaa

    21. Pipariparru 6.11.2018 10:41
      Tulos: +21 (57 ääntä)
      Raino: Kaikki koirat vois vaan ampua vittuun täältä maailmaa pilaamasta.
      Sut ihan ensimmäisenä!

      Lainaa

    22. Tulos: +91 (93 ääntä)
      Joo'o, vähän eri asia nähdä onko lapsi taapero vai teini-ikäinen. Meidänkin koira on jo pian 11 ja suuren kokonsa vuoksi sitä ei pennuksi enää luulla, mutta sen ilmeet ja olemus on kuin nuorella koiralla. Mikäli hienoista kuonon harmaantumista ei huomaa, ei sen iästä voi paljoa motään sanoa

      Lainaa

    23. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Kukaan kuka on vieraillut ikinä Hakunilassa ei ihmettele viimeisintä mokaa. Se on kyllä ryönänen kaupunginosa :D

      Lainaa

    24. Tulos: -49 (71 ääntä)
      nikke: Kannatan koirien ajokorttia. Sekä sitä että vain tietyn ÄO:n ylittävät saavat omistaa koiran.
      Ja kun tälle linjalle lähdetään, niin jälkiabortti kaikille lapsille, joiden äo liian matala?

      Lainaa

    25. Tulos: -26 (44 ääntä)
      : Kyllä muakin ärsyttäisi, jos kysyisin tietyn kysymyksen ja vastauksena saa vain jonkun randomin ajatuksia, jotka eivät auta yhtään. Ei siinä ole kyse siitä, ettei aloitukseen saa vastata, vaan siitä, että siinä tuhlataan kaikkien aikaa.
      Googlettamalla sitä tuhlaa enemmän aikaa, kun saa listan linkkejä joiden sivut sisältää "jonkun randomin ajatuksia". Ihan päteviä mietteitä oli mun mielestä. Miks nykyään ei voi uskoa mihinkään ilman todistettuja tutkimustuloksia... Tutkimuksetkin on vaan teorioita jotka uudet tutkimukset usein kumoaa. Tässä sitä taas nähdään miten luottamus ihmisen maalaisjärkeen on vaakalaudalla.

      Lainaa

    26. Tulos: +58 (66 ääntä)
      hmm: Googlettamalla sitä tuhlaa enemmän aikaa, kun saa listan linkkejä joiden sivut sisältää “jonkun randomin ajatuksia”. Ihan päteviä mietteitä oli mun mielestä. Miks nykyään ei voi uskoa mihinkään ilman todistettuja tutkimustuloksia… Tutkimuksetkin on vaan teorioita jotka uudet tutkimukset usein kumoaa. Tässä sitä taas nähdään miten luottamus ihmisen maalaisjärkeen on vaakalaudalla.
      Ja jos ei halua "jonkun randomin ajatuksia", niin vois soittaa suoraan eläinlääkärille ja kysyä. Randomeiden ajantuhlausta kysellä facebookissa, kun ei edes saa kertoa omia mielipiteitään.

      Lainaa

    27. Tulos: -14 (48 ääntä)
      Ärsyttää kun on niin yleinen nimi. Joku saattaa vielä luulla, että olin osallisena keskustelussa. :( t. Anna4

      Lainaa

    28. Tulos: -54 (76 ääntä)
      Onko muilla silleen, että välttelette samannimisiä henkilöitä? Mä en ainakaan halua ketään samannimistä mun kaveripiiriin, en halua mitään väärinkäsityksiä jos se toinen vaikka tekee jotain typerää niin puskaradiossa voi muuttua tieto kuka teki ja mitä.

      Lainaa

    29. Kirjautuminen epäonnistui 6.11.2018 12:06
      Tulos: +104 (108 ääntä)
      Onko tuon tarkoitus olla joku loukkaava kosto, ettei ole muistavinaan toisten lasten ikiä? En minä ainakaan välitä yhtään, jos joku ei muista lasteni ikiä. Enkä tulkitse sen perusteella, miten paljon joku meistä välittää tms. Jotkut mittaavat välittämistä myös sen mukaan, miten hyvin muistetaan merkkipäiviä ulkoa. Ja loukkaannutaan kamalasti, jos esim. puoliso ei muista hääpäivää tai kaveri syntymäpäivää. En ole ikinä ymmärtänyt sitä. Ihmisillä nyt vain on eri tasoiset muistit, ja jotkut muistavat tietynlaisia asioita paremmin kuin toisia. Jos haluaa huomioida merkkipäiviään, kannattaa kutsua se kaveri synttärijuhlille, tai suunnitella puolison kanssa etukäteen, mitä hääpäivänä tehtäisiin. Eikä vain odottaa nakottaa yksinään, että josko se tänä vuonna muistaisi itse ilman mitään vihjeitä.

      Lainaa

    30. Kirjautuminen epäonnistui 6.11.2018 12:21
      Tulos: +73 (73 ääntä)
      Jopo: Onko muilla silleen, että välttelette samannimisiä henkilöitä? Mä en ainakaan halua ketään samannimistä mun kaveripiiriin, en halua mitään väärinkäsityksiä jos se toinen vaikka tekee jotain typerää niin puskaradiossa voi muuttua tieto kuka teki ja mitä.
      Aloin miettiä, miksi oletat automaattisesti, että se toinen tyhmäilisi enemmän kuin sinä :D Entä jos se toinen tekee jotain fiksua ja sankarillista ja sinä saat osasi kunniasta? :D Tai entä jos sinä toilailet ja pääset koirana veräjästä, kun toinen saa syyt niskoilleen?

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (25 ääntä)
      Ajattelija: Hevosten ravintolisää koiralle?
      On ihan yleistä antaa ainakin isoille koirille hevosten lisäaineita, ihan vaan koska ne on halvempia. Isoille koirille menee aikamoinen määrä lisäaineita, ainakin nivelrikkoiselle, ja jostain syystä ne samat koirien aineet on sikana kalliimpia.

      Lainaa

    32. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Minäminä: “Täydennysrehuseos hevosille”, koiralle Anna1 meinasi. Odotin, että Anna ja Anna olisivat tästä keskustelleet ja luulin sen olevan se moka, mut näin sitä ihminen erehtyy.
      No kato neljä jalkaa molemmilla ja halvempi litrahinta. Mikä voisi mennä vikaan?

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (17 ääntä)
      Jouko: Ja kun tälle linjalle lähdetään, niin jälkiabortti kaikille lapsille, joiden äo liian matala?
      Ei, vaan samalla linjalla lisääntymiskielto ihmisille, joiden äo on liian matala!

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Ajattelija: Hevosten ravintolisää koiralle?
      Näin voi juu tosiaan tehdä monen lisän kanssa, säästöä siinä tekee kun hevosten lisät on kuitenkin isommissa purkeissa. Myös ihmisten lisiä käytetään koirilla.

      Lainaa

    35. Tulos: +13 (45 ääntä)
      En ole ikinä ymmärtänyt ihmisiä, jotka rinnastavat lemmikkinsä (yleensä koiran) lapsiin.

      Lainaa

    36. Tulos: +55 (55 ääntä)
      Voihan Annika... Ketään ei kiinnosta minkä ikäisiä sun koirat, tai kenenkään muunkaan koirat on. Sitä tulee joskus vaan kysyttyä jos ei keksi muutakaan mistä puhua. Jouduin miettimään jopa omien koirien ikiä, kun joku kysyi, joten ei, en paina mieleeni myöskään muiden koirien syntymäaikoja.

      Lainaa

    37. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Ajattelija: Hevosten ravintolisää koiralle?
      Jos on samaa tavaraa niin mikä jottei. Miksei ihmisellekin, halvempi kilohinta kuin lähikaupan ravintolisillä. Annokset vaan tulee laskea uusiksi.

      Lainaa

    38. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Anna4: Ärsyttää kun on niin yleinen nimi. Joku saattaa vielä luulla, että olin osallisena keskustelussa. t. Anna4
      Mä ainakin aikoinani pyysin kaikkia täysnimikaimoja kavereiksi Facebookissa, koska.. parhaat ideat tulee aina aamun pikkutunneilla. :D Noh, osa osoittautui aika huumorintajuttomiksi ja eivät edes hyväksyneet kaveripyyntöäni (ymmärrän ja kunnioitan toki sitä, että moni haluaa kavereikseen vain oikeasti tuttuja ja läheisiä), mutta eräs täysnimikaima osoittautui oikeaksi helmeksi! Mahtava tyyppi ja ollaan saatu hämmennettyä keskusteluja oikein urakalla, kun kommentoimme kummatkin täysin samalla nimellä. :D Itsehän en pahastu ollenkaan, mikäli tämän tulevan tieteenalan tutkijan ansioita liitetään itseeni! Voinpahan ainakin sitten sanoa, että tunnen tyypin. :)

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Onneksi suurin osa tuttavista kissaihmisiä.

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Minäminä: “Täydennysrehuseos hevosille”, koiralle Anna1 meinasi. Odotin, että Anna ja Anna olisivat tästä keskustelleet ja luulin sen olevan se moka, mut näin sitä ihminen erehtyy.
      Ei sillä ole väliä minkä elukan ravintolisää käyttää. Yhdistelmäravinteissa pitää vaan kattoa että niiden suhteet on käytettävälle eläinlajille oikein. Esim. biotiini hevoselle maksaa joku 12e kilon pönttö, ihmisbiotiinia samalla rahalla saa joku 60 tablettia. Hevosbiotiinin päiväannos ihmiselle on joku 1/3 teelusikallista, niin siitä voi laskea mitä kannattaisi ostaa. Koirille tarkoitetut valmisteet ovat hinnaltaan jossain tuossa välissä.

      Lainaa

    41. Saastasanomat 9.11.2018 11:01
      Tulos: -8 (24 ääntä)
      No, tätähän itseasiassa yritetään juuri ajaa läpi ns. Koiran ajokortin muodossa
      Ai koiralle hankittava ajokortti? Koira ei myöskään ole erisnimi joten se kirjoitetaan pienellä.

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Koiran omistaminen pitäisi tehdä luvanvaraiseksi… Ihan vain niiden koirien takia.
      Vähän naapurienkin takia... Kolmatta viikkoa kuuntelen jonkun koiran haukkua aamusta iltaan. Ennen seitsemää alkaa ja myöhään illalla loppuu. Säälittää koira, mut omistajan voisin lopettaa. Nimim. jalka kipsissä

      Lainaa

    43. Nasta Rengas 14.11.2018 14:18
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      nikke: Kannatan koirien ajokorttia. Sekä sitä että vain tietyn ÄO:n ylittävät saavat omistaa koiran.
      Jaa enpä tiedä tuosta koirien ajokortista. Osa koiraroduista on niin pieniäkin ettei heidän takatassunsa yltäisi polkimille.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, rauta, koirat, rehu, ikä, syntymäpäivät, synttärit