Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 297

Luulin ostaneeni Adidas-hupparin...
Kirpputorin löytöjä, osa 297

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 24 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +547 (611 ääntä)
      Kannattas kai kattoa mitä ostaa, ei se oikeasti niin vaikeaa ole.

      Lainaa

    2. Tulos: -43 (149 ääntä)
      Abidas-hupparin voisin huolia! Psykoosi on jo muutenkin ovella :)

      Lainaa

    3. Tulos: -58 (104 ääntä)
      Huonoja, ei jatkoon

      Lainaa

    4. Tulos: -33 (91 ääntä)
      Mun kaverilla oli tollanen pinkki toppi, mikään muu sen myymistä vaatteista ei mennyt ainoastaan se

      Lainaa

    5. Tulos: -39 (63 ääntä)
      Moi: Mun kaverilla oli tollanen pinkki toppi, mikään muu sen myymistä vaatteista ei mennyt ainoastaan se
      Siis samanlainen mutta

      Lainaa

    6. Tulos: -33 (95 ääntä)
      Ensimmäinen on vähän väkisin väärin ymmärretty.. Ja Varkaudessa tuo nyt tuntuu olevan ihan normaalia.

      Lainaa

    7. Tulos: +67 (87 ääntä)
      Tyttövauvan myynti.. :D

      Lainaa

    8. Tulos: +218 (296 ääntä)
      Miksi ei saisi ilmoittaa haluavansa ostaa naisten alushousuja? Mitä pahaa asiassa? Jos ällöttää, ei tarvitse itse ostaa. Omiani en myisi, ihan vain kun en tahdo. Mutta jos joku tahtoo, niin mitä se on keltään pois?

      Lainaa

    9. Helvihillevi 1.11.2018 9:09
      Tulos: -55 (89 ääntä)
      Jaa nii mikä oli ensimmäisen kuvan moka?

      Lainaa

    10. Tulos: +151 (159 ääntä)
      Helvihillevi: Jaa nii mikä oli ensimmäisen kuvan moka?
      "Pentutehtailu"

      Lainaa

    11. Tulos: +11 (25 ääntä)
      Kuuluukohan "Tyttövauvan myynti (kuusi/puu)" -ilmoitukseen tuo kuusen kuva oleellisesti osaksi tekstiä tarkoittamaan myyntipuuta/-hakemistoa/-lankaa tms. Ja sen alle voisi edelleen puurakenteella laittaa esim. Housut, paidat jne ja niiden alle kuhunkin kategoriaan liittyen vielä alahakemistoja tai suoraan niitä tyttövauvalle myytäviä kyseisen kategorian tuotteita. Jos myytäviä tuotteita on todella paljon, niin olisi niitä ehkä mukavampi selata jaoteltuna omiin ryhmiinsä ja langan moderointi helpottuisi myyjänkin näkökulmasta. Tai sitten se on vaan koristeena.

      Lainaa

    12. Tulos: +74 (96 ääntä)
      Kapu: Miksi ei saisi ilmoittaa haluavansa ostaa naisten alushousuja? Mitä pahaa asiassa? Jos ällöttää, ei tarvitse itse ostaa. Omiani en myisi, ihan vain kun en tahdo. Mutta jos joku tahtoo, niin mitä se on keltään pois?
      Samaa mieltä. Ei kai se keneltäkään pois ole. Joskus nuorena minultakin kysyttiin moisia myyntiartikkeleita, samoin käytettyjä saappaita. Vastasin asiallisesti, että ei ole myynnissä. Mutta eiköhän noillekin tuotteille myyjät löydy.

      Lainaa

    13. Tulos: +14 (26 ääntä)
      AV ekaan! Onko perushuollettu?

      Lainaa

    14. Tulos: +78 (92 ääntä)
      Tuo Janne käy kysymässä lähes joka toinen päivä tuota, voisko sen ottaa ryhmään takasin. On siis ollu ostamassa käytettyjä alushousuja sieltä. Eikä millään tajua kun sille joka kerta kertoo joku, miks se ei sinne pääse. Ihan pimeitä juttuja sillä.

      Lainaa

    15. Tulos: +72 (82 ääntä)
      Löysiköhän Hanna hupparille ostajaa, siis pilvenpolttajaa/kannabismyönteistä jolle mahtuu 10v tytön huppari.

      Lainaa

    16. Tulos: +13 (39 ääntä)
      Noh, tyttövauvan myyntipuu oli ehkä vähän väkinäinen.

      Lainaa

    17. Tulos: +28 (46 ääntä)
      Harmi kun miesten boksereilla ei ole kysyntää. Myisin Jannen tai kenentahansa tyyppisele kyllä kun hinnasta sovitaan = uusien boksereitten hinta + ja toki vähän extraa. Harmi kun en ole nainen olisi helpoa rahaa tollaset ihme likasten vaatteitten ostajat. Miksi ketään kiinnostas mitä ostaja niillä tekee?

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (56 ääntä)
      jn: Samaa mieltä. Ei kai se keneltäkään pois ole. Joskus nuorena minultakin kysyttiin moisia myyntiartikkeleita, samoin käytettyjä saappaita. Vastasin asiallisesti, että ei ole myynnissä. Mutta eiköhän noillekin tuotteille myyjät löydy.
      No kaipa noille on omat myyntisivunsa, miksei voi siirtyä niille? Itselleni on samantekevää vaikka joku käyttäisi vanhoja alusvaatteitani vaikka hattuna. Mutta "käytetyissä vaatteissa" hakisin puhtaita ja alusvaatteiden kohdalla käyttämättömiä -joku osti vaikka väärän koon bikinitopin -ei suinkaan mitään hajustettuja. Joten fetissitavara ja käyttövaatteet olisi hyvä pitää omilla sivuillaan, ihan vain sekaannuksen välttämiseksi.

      Lainaa

    19. Tulos: +92 (94 ääntä)
      Kapu: Miksi ei saisi ilmoittaa haluavansa ostaa naisten alushousuja? Mitä pahaa asiassa? Jos ällöttää, ei tarvitse itse ostaa. Omiani en myisi, ihan vain kun en tahdo. Mutta jos joku tahtoo, niin mitä se on keltään pois?
      Jannen suht inttävästä tekstistä ja Pertun vastauksen tulisuusasteesta päätellen alusasuja ei oltu ostamassa sellaisilta ihmisiltä, jotka alusasujaan olisivat myymässä. Toisin sanoen, Janne on mitä luultavamminkin se ällötyyppi, joka lähettää rasvaisia kyselyitä jokaiselle naismyyjälle, vaikka olisi Opelia tai Astraa myymässä.

      Lainaa

    20. Tulos: +71 (81 ääntä)
      Voisin hyvin myydä käytettyjä pikkuhousujani. Jos joku olis maksamaan vaikka 50e niin voin vaikka lukee ensin jotain seksinovelleja ne jalassa niin että ne on oikein tuoksuvaiset, ja sitten sujauttaa kirjekuoreen. Samalla pääsis eroon vähän kulahtaneemmista pöksyistä, sais rahat uusiin ja vielä lapsille ruokaa pöytään. Voin myös jollekin äidinmaitofetisistille lähettää hutiostosrintsikoita sen jälkeen ku olen pitäny niitä yön päälläni. Osoitettani en tietenkään antaisi, enkä oikeaa nimeäni. Eiköhän maksu jotenkin hoituisi ilman niitäkin, nykyään kun tilinumeron ja nimen ei tarvitse täsmätä. Mitä se multa on pois jos joku huohottaa mun alusvaatteet naamalla ja me saadaan sillä keinoin järkättyä lapsille vaikka pizzailta tai ratsastustunti.

      Lainaa

    21. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Aika kova hinta tuosta hupparista 20 e, jos sillä siis myy. Kirpparilla tuosta en paljon paria euroa enempää viitsisi edes pyytää, Turkista feikkiadduakin irtoaa vitosella. Ja Jannellekin suunnattuja paikkoja tehdä kauppaa on olemassa ainakin Iltalehden haastattelemien naisten mukaan. :D Kukin tyylillään.

      Lainaa

    22. Tulos: +55 (61 ääntä)
      ööh käytettyjen alushousujen kyseleminen ihmisiltä jotka eivät ole ilmoittaneet sellaisia myyvänsä on seksuaalista ahdistelua... onko oikeesti muka vaikeeta hahmottaa tätä

      Lainaa

    23. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Riikka: Aika kova hinta tuosta hupparista 20 e, jos sillä siis myy. Kirpparilla tuosta en paljon paria euroa enempää viitsisi edes pyytää, Turkista feikkiadduakin irtoaa vitosella.
      Turkin-matka vasta halvaksi tuleekin. :D Jos huppari on ollut uutena vaikka 40 ja nyt sitä myydään avattuna mutta päällä käyttämättömänä 20:lla, niin mikäs siinä. Huppareita saa kyllä samalla huumoriprintillä netistäkin alta kolmenkympin uutena, vaikka ynnäisi postikulutkin, ja ihan aikuisten koossa. Kuvan tuote ei muuten ole feikkiaddu, ihan parodiapaita vaan.

      Lainaa

    24. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Emmanuel3: Kuuluukohan “Tyttövauvan myynti (kuusi/puu)” -ilmoitukseen tuo kuusen kuva oleellisesti osaksi tekstiä tarkoittamaan myyntipuuta/-hakemistoa/-lankaa tms. Ja sen alle voisi edelleen puurakenteella laittaa esim. Housut, paidat jne ja niiden alle kuhunkin kategoriaan liittyen vielä alahakemistoja tai suoraan niitä [...]
      Joo, kuusen kuva nimenomaan on tuossa korvaamassa sanaa "puu". Myyntipuu on ilmoitus, jossa varsinaiset myyntikohteet (kuvat) on kommenteissa, ja niiden alle voi sitten tehdä varauksen tai kysellä kyseisestä vaatteesta tms. Tai jotenkin näin mä sen olen ymmärtänyt.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, Adidas, addicted, huppari, logo