Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kirpputorin löytöjä, osa 297

  Luulin ostaneeni Adidas-hupparin...
  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 297

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +520 (570 ääntä)
   Kannattas kai kattoa mitä ostaa, ei se oikeasti niin vaikeaa ole.

   Lainaa

  2. Tulos: -42 (138 ääntä)
   Abidas-hupparin voisin huolia! Psykoosi on jo muutenkin ovella :)

   Lainaa

  3. Tulos: -56 (100 ääntä)
   Huonoja, ei jatkoon

   Lainaa

  4. Tulos: -34 (86 ääntä)
   Mun kaverilla oli tollanen pinkki toppi, mikään muu sen myymistä vaatteista ei mennyt ainoastaan se

   Lainaa

  5. Tulos: -39 (61 ääntä)
   Moi: Mun kaverilla oli tollanen pinkki toppi, mikään muu sen myymistä vaatteista ei mennyt ainoastaan se
   Siis samanlainen mutta

   Lainaa

  6. Tulos: -33 (93 ääntä)
   Ensimmäinen on vähän väkisin väärin ymmärretty.. Ja Varkaudessa tuo nyt tuntuu olevan ihan normaalia.

   Lainaa

  7. Tulos: +66 (86 ääntä)
   Tyttövauvan myynti.. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +207 (279 ääntä)
   Miksi ei saisi ilmoittaa haluavansa ostaa naisten alushousuja? Mitä pahaa asiassa? Jos ällöttää, ei tarvitse itse ostaa. Omiani en myisi, ihan vain kun en tahdo. Mutta jos joku tahtoo, niin mitä se on keltään pois?

   Lainaa

  9. Helvihillevi 1.11.2018 9:09
   Tulos: -52 (86 ääntä)
   Jaa nii mikä oli ensimmäisen kuvan moka?

   Lainaa

  10. Tulos: +142 (150 ääntä)
   Helvihillevi: Jaa nii mikä oli ensimmäisen kuvan moka?
   "Pentutehtailu"

   Lainaa

  11. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Kuuluukohan "Tyttövauvan myynti (kuusi/puu)" -ilmoitukseen tuo kuusen kuva oleellisesti osaksi tekstiä tarkoittamaan myyntipuuta/-hakemistoa/-lankaa tms. Ja sen alle voisi edelleen puurakenteella laittaa esim. Housut, paidat jne ja niiden alle kuhunkin kategoriaan liittyen vielä alahakemistoja tai suoraan niitä tyttövauvalle myytäviä kyseisen kategorian tuotteita. Jos myytäviä tuotteita on todella paljon, niin olisi niitä ehkä mukavampi selata jaoteltuna omiin ryhmiinsä ja langan moderointi helpottuisi myyjänkin näkökulmasta. Tai sitten se on vaan koristeena.

   Lainaa

  12. Tulos: +70 (92 ääntä)
   Kapu: Miksi ei saisi ilmoittaa haluavansa ostaa naisten alushousuja? Mitä pahaa asiassa? Jos ällöttää, ei tarvitse itse ostaa. Omiani en myisi, ihan vain kun en tahdo. Mutta jos joku tahtoo, niin mitä se on keltään pois?
   Samaa mieltä. Ei kai se keneltäkään pois ole. Joskus nuorena minultakin kysyttiin moisia myyntiartikkeleita, samoin käytettyjä saappaita. Vastasin asiallisesti, että ei ole myynnissä. Mutta eiköhän noillekin tuotteille myyjät löydy.

   Lainaa

  13. Tulos: +14 (26 ääntä)
   AV ekaan! Onko perushuollettu?

   Lainaa

  14. Tulos: +74 (86 ääntä)
   Tuo Janne käy kysymässä lähes joka toinen päivä tuota, voisko sen ottaa ryhmään takasin. On siis ollu ostamassa käytettyjä alushousuja sieltä. Eikä millään tajua kun sille joka kerta kertoo joku, miks se ei sinne pääse. Ihan pimeitä juttuja sillä.

   Lainaa

  15. Tulos: +72 (82 ääntä)
   Löysiköhän Hanna hupparille ostajaa, siis pilvenpolttajaa/kannabismyönteistä jolle mahtuu 10v tytön huppari.

   Lainaa

  16. Tulos: +16 (36 ääntä)
   Noh, tyttövauvan myyntipuu oli ehkä vähän väkinäinen.

   Lainaa

  17. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Harmi kun miesten boksereilla ei ole kysyntää. Myisin Jannen tai kenentahansa tyyppisele kyllä kun hinnasta sovitaan = uusien boksereitten hinta + ja toki vähän extraa. Harmi kun en ole nainen olisi helpoa rahaa tollaset ihme likasten vaatteitten ostajat. Miksi ketään kiinnostas mitä ostaja niillä tekee?

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (54 ääntä)
   jn: Samaa mieltä. Ei kai se keneltäkään pois ole. Joskus nuorena minultakin kysyttiin moisia myyntiartikkeleita, samoin käytettyjä saappaita. Vastasin asiallisesti, että ei ole myynnissä. Mutta eiköhän noillekin tuotteille myyjät löydy.
   No kaipa noille on omat myyntisivunsa, miksei voi siirtyä niille? Itselleni on samantekevää vaikka joku käyttäisi vanhoja alusvaatteitani vaikka hattuna. Mutta "käytetyissä vaatteissa" hakisin puhtaita ja alusvaatteiden kohdalla käyttämättömiä -joku osti vaikka väärän koon bikinitopin -ei suinkaan mitään hajustettuja. Joten fetissitavara ja käyttövaatteet olisi hyvä pitää omilla sivuillaan, ihan vain sekaannuksen välttämiseksi.

   Lainaa

  19. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Kapu: Miksi ei saisi ilmoittaa haluavansa ostaa naisten alushousuja? Mitä pahaa asiassa? Jos ällöttää, ei tarvitse itse ostaa. Omiani en myisi, ihan vain kun en tahdo. Mutta jos joku tahtoo, niin mitä se on keltään pois?
   Jannen suht inttävästä tekstistä ja Pertun vastauksen tulisuusasteesta päätellen alusasuja ei oltu ostamassa sellaisilta ihmisiltä, jotka alusasujaan olisivat myymässä. Toisin sanoen, Janne on mitä luultavamminkin se ällötyyppi, joka lähettää rasvaisia kyselyitä jokaiselle naismyyjälle, vaikka olisi Opelia tai Astraa myymässä.

   Lainaa

  20. Tulos: +67 (75 ääntä)
   Voisin hyvin myydä käytettyjä pikkuhousujani. Jos joku olis maksamaan vaikka 50e niin voin vaikka lukee ensin jotain seksinovelleja ne jalassa niin että ne on oikein tuoksuvaiset, ja sitten sujauttaa kirjekuoreen. Samalla pääsis eroon vähän kulahtaneemmista pöksyistä, sais rahat uusiin ja vielä lapsille ruokaa pöytään. Voin myös jollekin äidinmaitofetisistille lähettää hutiostosrintsikoita sen jälkeen ku olen pitäny niitä yön päälläni. Osoitettani en tietenkään antaisi, enkä oikeaa nimeäni. Eiköhän maksu jotenkin hoituisi ilman niitäkin, nykyään kun tilinumeron ja nimen ei tarvitse täsmätä. Mitä se multa on pois jos joku huohottaa mun alusvaatteet naamalla ja me saadaan sillä keinoin järkättyä lapsille vaikka pizzailta tai ratsastustunti.

   Lainaa

  21. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Aika kova hinta tuosta hupparista 20 e, jos sillä siis myy. Kirpparilla tuosta en paljon paria euroa enempää viitsisi edes pyytää, Turkista feikkiadduakin irtoaa vitosella. Ja Jannellekin suunnattuja paikkoja tehdä kauppaa on olemassa ainakin Iltalehden haastattelemien naisten mukaan. :D Kukin tyylillään.

   Lainaa

  22. Tulos: +50 (56 ääntä)
   ööh käytettyjen alushousujen kyseleminen ihmisiltä jotka eivät ole ilmoittaneet sellaisia myyvänsä on seksuaalista ahdistelua... onko oikeesti muka vaikeeta hahmottaa tätä

   Lainaa

  23. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Riikka: Aika kova hinta tuosta hupparista 20 e, jos sillä siis myy. Kirpparilla tuosta en paljon paria euroa enempää viitsisi edes pyytää, Turkista feikkiadduakin irtoaa vitosella.
   Turkin-matka vasta halvaksi tuleekin. :D Jos huppari on ollut uutena vaikka 40 ja nyt sitä myydään avattuna mutta päällä käyttämättömänä 20:lla, niin mikäs siinä. Huppareita saa kyllä samalla huumoriprintillä netistäkin alta kolmenkympin uutena, vaikka ynnäisi postikulutkin, ja ihan aikuisten koossa. Kuvan tuote ei muuten ole feikkiaddu, ihan parodiapaita vaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Emmanuel3: Kuuluukohan “Tyttövauvan myynti (kuusi/puu)” -ilmoitukseen tuo kuusen kuva oleellisesti osaksi tekstiä tarkoittamaan myyntipuuta/-hakemistoa/-lankaa tms. Ja sen alle voisi edelleen puurakenteella laittaa esim. Housut, paidat jne ja niiden alle kuhunkin kategoriaan liittyen vielä alahakemistoja tai suoraan niitä [...]
   Joo, kuusen kuva nimenomaan on tuossa korvaamassa sanaa "puu". Myyntipuu on ilmoitus, jossa varsinaiset myyntikohteet (kuvat) on kommenteissa, ja niiden alle voi sitten tehdä varauksen tai kysellä kyseisestä vaatteesta tms. Tai jotenkin näin mä sen olen ymmärtänyt.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, Adidas, addicted, huppari, logo