Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 34

  Pyyhitkö seisten vai istuen?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 34

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 102 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1143 (1401 ääntä)
   Nyt kyllä mietityttää miten ihmeessä seisaalteen voi pyyhkiä

   Lainaa

  2. Tulos: -134 (596 ääntä)
   Kyllä: Nyt kyllä mietityttää miten ihmeessä seisaalteen voi pyyhkiä
   Hyvin

   Lainaa

  3. Tulos: +724 (764 ääntä)
   Siis mitä!? Pitääkö pylly pyyhkiä?!

   Lainaa

  4. Tulos: +249 (285 ääntä)
   Kyysseesähän on varmasti täysin tieteellinen ja luotettava tilasto.

   Lainaa

  5. Pyyhitkö seisten vai istuen? 25.10.2018 2:05
   Tulos: -2449 (3749 ääntä)
   Onkohan ihan 50/50 kuitenkaan? Peukku ylös: Seisten Peukku alas: Istuen

   Lainaa

  6. Tulos: +245 (259 ääntä)
   King: Kyysseesähän on varmasti täysin tieteellinen ja luotettava tilasto.
   Ilmiselvästi yhtä luotettava kuin kirjoitustaitoni kahdelta yöllä.

   Lainaa

  7. Tulos: +481 (557 ääntä)
   Istualtaan tietysti pyyhitään. Asento sallii pakaroiden ollessa levinneenä paremman pääsyn alueelle. Ja sama myös käsisuihkun kohdalla.

   Lainaa

  8. Tulos: +108 (194 ääntä)
   Ite tulee vaihdeltu tyyliä. Molempi parempi.

   Lainaa

  9. Tulos: +384 (424 ääntä)
   Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää. Seisaaltaan pyyhkiminen ja yhteen painuneet persposket tulevat luultavasti uniini.

   Lainaa

  10. Tulos: +80 (106 ääntä)
   King: Kyysseesähän on varmasti täysin tieteellinen ja luotettava tilasto.
   No miksi ei? Kohtalaisen helppo asia tutkia, ja kuvassakin lukee "roughly" Miljan miehen reaktiota nauroin :D

   Lainaa

  11. Paskapallero 25.10.2018 6:11
   Tulos: -189 (335 ääntä)
   Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa? Mutta jos se onkin helpompi tapa niin ehkä vaihdan siihen. Kertokaa ja näyttäkää toki.

   Lainaa

  12. Tulos: +120 (122 ääntä)
   Ehkä olisi aika perustaa omat fb-ryhmät eri tavoin pyllyänsä pyyhkiville. Vai joko ne on?

   Lainaa

  13. Tulos: -154 (316 ääntä)
   Jessus taas mitä draamaa. Ja seisaaltani pyyhin, puhdasta tulee. Ei se istualtaan pyyhkiminen mitään "parempaa pääsyä alueelle" takaa. Ja pissaa ei tipu pöntön reunalle, jos paperin lykkää jo noustessa väliin. Ja ne joilla tippuu, niin voi sen pyyhkiä pois. Olkaa hyvä. Ja vessapaperi kuuluu sitten muuten laittaa niin, että se ei roiku seinän vieressä.

   Lainaa

  14. Tulos: +290 (334 ääntä)
   Räjäytti tajunnan kuin DMT. En ole kuullutkaan pyyhittävän seisten.

   Lainaa

  15. Tulos: +188 (254 ääntä)
   Mutta miten bideetä käytetään seisten? Paska/menkkaverivesi lentää lattialle :D Vai pyyhitäänkö lattia sitten? Onko jokin moppi sitä varten?

   Lainaa

  16. Tulos: +347 (361 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa? Mutta jos se onkin helpompi tapa niin ehkä vaihdan siihen. Kertokaa ja näyttäkää toki.
   Miksi ihmeessä olisi paskassa? :'D

   Lainaa

  17. Tulos: +118 (136 ääntä)
   Zippo: Mutta miten bideetä käytetään seisten? Paska/menkkaverivesi lentää lattialle Vai pyyhitäänkö lattia sitten? Onko jokin moppi sitä varten?
   Mie en ainakaan käytä bideetä seisten. Pyyhin yleensä seisten mutta joskus istualtaan. Tää on varmaan tärkein keskustelu pitkään aikaan

   Lainaa

  18. Tulos: +270 (300 ääntä)
   Seisten pyyhkijät, kertokaa miten se tapahtuu, minä en ymmärrä.. Onko kyse sittenkin ns. mäkihyppyasennosta? Nyt meni elämä sekaisin..

   Lainaa

  19. Tulos: +169 (171 ääntä)
   En muista milloin olisin taas nauranut näin paljon. Aivan absurdia keskustelua ja silti siihen itsekin osallistun :D

   Lainaa

  20. Toisinpyyhkijä 25.10.2018 8:19
   Tulos: +184 (206 ääntä)
   Maire: Seisten pyyhkijät, kertokaa miten se tapahtuu, minä en ymmärrä.. Onko kyse sittenkin ns. mäkihyppyasennosta? Nyt meni elämä sekaisin..
   Oma tekniikkani on polvet hieman koukistettuina ja jalat harallaan. Ei painu persposket yhteen ja hyvin tulee puhdasta. Paperiin on myös helppo vilkaista ennen sen pudottamista pönttöön, niin tietää onko vielä pyyhittävää tai näkyykö jotain epätavallista (esim. verta). Asento näyttää varmaan hassulta, mutta eipä mua kukaan siellä ole katsomassa. Mistään tikkusuorana seisomisesta ei siis ole kyse. Ja mikäli käytän bideetä, silloin tietenkin istun.

   Lainaa

  21. Tulos: +140 (156 ääntä)
   Ja sitten on vielä sellainenkin asia, että pyyhkiikö edestä vai takaapäin.

   Lainaa

  22. Tulos: -205 (243 ääntä)
   Pyyhitkö seisten vai istuen?: Onkohan ihan 50/50 kuitenkaan? Peukku ylös: Seisten Peukku alas: Istuen
   Testisi ei ole kovinkaan tieteellinen, sillä vaikka nyt satunkin istuen tämän tekemään olisin joka tapauksessa antanut alapeukkua tuollaisesta peukkuhuorauskommentista

   Lainaa

  23. Tulos: -53 (147 ääntä)
   Maire: Seisten pyyhkijät, kertokaa miten se tapahtuu, minä en ymmärrä.. Onko kyse sittenkin ns. mäkihyppyasennosta? Nyt meni elämä sekaisin..
   Kyllä, ei sitä ruotoa tartte kokonaan suoristaa. Riittää kun nostaa kropan ollessa lievässä etunojassa sitä persettä parikymmentä senttiä jotta käsi mahtuu renkaan ja ahterin välistä jottei sitä tartte uittaa siellä pöntössä niin ku istualteen pyyhkiessä :D

   Lainaa

  24. Tulos: +370 (376 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa?
   On, jos unohtaa vessapaperin.

   Lainaa

  25. Tulos: +399 (413 ääntä)
   Siis miten syvällä siellä pöntössä nää istuu / miten hemmetin korkealla se vesi on, että saisi kädetkin paskaan istualteen pyyhkiessä? Aikamoinen oranki pitää olla että ylettäisi edes pohjaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +179 (205 ääntä)
   Känkky: Ja sitten on vielä sellainenkin asia, että pyyhkiikö edestä vai takaapäin.
   No tähän itseasiassa tavallaan on oikea vastaus: ei ole väliä mitä kautta pyyhkii kunhan pyyhkimissuunta on edestä taakse. Tämä sen vuoksi, ettei suolistobakteereja kulkeutuisi paikkoihin, joihin ne eivät kuulu. Tosin tämä varmaan ei ole niin tarkkaa miehillä kun herkät paikat ovat kauempana pyllystä. Ja nyt alkoi naisena oikein kuvottaa, jos joku pyyhkii etukautta takaa eteenpäin :o

   Lainaa

  27. Tulos: +200 (232 ääntä)
   ZZTop: Kyllä, ei sitä ruotoa tartte kokonaan suoristaa. Riittää kun nostaa kropan ollessa lievässä etunojassa sitä persettä parikymmentä senttiä jotta käsi mahtuu renkaan ja ahterin välistä jottei sitä tartte uittaa siellä pöntössä niin ku istualteen pyyhkiessä
   Kysymys 1. Kuinka iso peffa sulla on, jo takapuolen ja renkaan väliin ei jää mihinkään tilaa? Kysymys 2. Kuinka syvällä siellä pöntössä oikein istut, jos veden ja pyllyn väliin ei mahdu kättä?

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Mulla on pyllynpyyhinnässä onneksi myös tihkunopeus.

   Lainaa

  29. Tulos: +59 (61 ääntä)
   King: Ilmiselvästi yhtä luotettava kuin kirjoitustaitoni kahdelta yöllä.
   Puhuit vaan vähän huonoa oulua

   Lainaa

  30. Tulos: +171 (185 ääntä)
   Okei, ton mä nyt ehkä jotenki ymmärrän miten se pyyhkiminen tapahtuu seisaallaan. Mutta sitä en ymmärrä, et miksi ihmeessä se käsi olisi siellä vedessä, tai menisi paskaseksi, tai miksi käsi ei mahdu sinne pyyhkimään, kun ollaan istualleen?(tuhat kysymysmerkkiä lisää)

   Lainaa

  31. Tulos: +80 (104 ääntä)
   Vee: Siis miten syvällä siellä pöntössä nää istuu / miten hemmetin korkealla se vesi on, että saisi kädetkin paskaan istualteen pyyhkiessä? Aikamoinen oranki pitää olla että ylettäisi edes pohjaan.
   Mä en onnistunu tässä edes jenkeissä, vaikka siellä wc-pytyissä on älyttömän korkealla veden pinta. .. mä olen mykistynyt. Ei seisaaltaan saa pyyhittyä, siinä pitää vääntäytyä johonkin ihan ihme asentoon, että saa paperin persposkien väliin. :/

   Lainaa

  32. Tulos: +147 (195 ääntä)
   Ulostat, on vähän huono ja sotkunen, kenties jopa “märkä” kakka tällä kertaa, okei. Ja sit nouset seisomaan ennen kuin pyyhit? Lopputuloksenahan on molemmat persposketkin, koko pylly-alue ihan kakassa. Levitä siinä sitten sitä sotkua vielä lisää pyyhkimällä seisaalteen. ::::D En tajuu.

   Lainaa

  33. Tulos: +206 (216 ääntä)
   Luu: Testisi ei ole kovinkaan tieteellinen, sillä vaikka nyt satunkin istuen tämän tekemään olisin joka tapauksessa antanut alapeukkua tuollaisesta peukkuhuorauskommentista
   Ja mitäköhän väliä peukkuhuoraamisella on feissarimokissa.. Miks ihmiset ei ymmärrä, että ei aina tarvitse olla ilkeä?

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Bideemies jo vuosikymmenen! 8)

   Lainaa

  35. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Tässähän tuntee itsensä tulevaksi rauhananeuvottelijaksi, kun on lapsena pyyhkinyt seisten ja joskus lukioikäisenä alkanut pyyhkiä istuen :'D

   Lainaa

  36. Tulos: +56 (76 ääntä)
   Minä pyyhin istualtani ennen, kunnes parikymppisenä kuulin ensimmäistä kertaa näistä seisaallaanpyyhkijöistä. Päätin kokeilla ja sillä tiellä ollaan. Tai no, yleensä kai ekat istualtaan ja loppupuhdistukset seisaaltaan. Jotenkin helpompaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +63 (75 ääntä)
   Kahdessa erässä. Takapuoli istualtaan, etupuoli seisaaltaan. Suihkua käytän istualtaan ennen pyyhkimistä, jos koen tarpeelliseksi. (Aloin olla Anniinan linjoilla Feissarimokien kommenttienkin suhteen, mutta jaoin silti oman näkemykseni aiheesta. För helvete. :D )

   Lainaa

  38. Pyyhitkö seisten vai istuen? 25.10.2018 10:23
   Tulos: +156 (160 ääntä)
   Luu: Testisi ei ole kovinkaan tieteellinen, sillä vaikka nyt satunkin istuen tämän tekemään olisin joka tapauksessa antanut alapeukkua tuollaisesta peukkuhuorauskommentista
   Ihan puhtaasti halusin vain tilastoja, tarkoitus ei ollut tehdä "tykkää jos olet kaverini, kommentoi jos olet ystäväni ja skrollaa ohi jos vihaat minua ja toivot kuolemaani" -tyylistä huorausta. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +25 (89 ääntä)
   Tää on melkein yhtä hämmentävää kuin se että osa naisista pesee värkkinsä suihkussa kyykyssä jalat levällään. Ei kait siinä, mutta uimahallissa ko mammat vetää rivissä kyykkyyn ja loiske vaan käy...

   Lainaa

  40. Tulos: -66 (132 ääntä)
   Siis pyyhittekö te persuksenne? Kuivalla paperilla jynssäätte? Entäpä jos satutte tahrimaan kätenne kakkaan, pyyhittekö senkin? Eihän se herranjumala puhtaaksi tule paperia käyttäen, vedellä se persus pestään! Oksettava tapa koko pyyhkiminen. Hyi. Ihan oikeasti nyt, miettikää. Jos kaksua tai mitä tahansa muuta likaa päätyy käsille tai vaikka naamaan niin vedellähän se pestään ja saippualla. Miksi se anus olisi yhtään sen kummempi paikka? Miten se muka puhdistuu paperilla pyyhkien? Ei puhdistu! Teillä pyyhkijöillä on epäpuhtaat persaukset kokoajan! Yäk!

   Lainaa

  41. Tulos: +34 (102 ääntä)
   nopo: Tää on melkein yhtä hämmentävää kuin se että osa naisista pesee värkkinsä suihkussa kyykyssä jalat levällään. Ei kait siinä, mutta uimahallissa ko mammat vetää rivissä kyykkyyn ja loiske vaan käy…
   No sillähän se parhaiten puhdistuu kun leväyttää paikat auki. Seisaaltaan se toosa kun on aikalailla kiinni. Miten jumalattoman epähygieenistä sakkia täällä oikein on?

   Lainaa

  42. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Pesen aina ensin, mikä tapahtuu istuen, joten mahdollisesti se pyyhkiminenkin... mutta oikeastaan en edes muista tarkkaan miten sen yleensä teen, kumpikin asento tuntuu ihan mahdolliselta. Etupään kanssa tiedän ainakin toimineeni molemmin tavoin. Joten mussa enemmän hämmennystä herättää se, että tää kysymys hämmentää näin paljon porukkaa. :D

   Lainaa

  43. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Omat paikkani pyyhin istualtani, mutta töissä pyyhin toisten pyllyjä heidän seistessään. Kyllä sieltä persposkien välistä aika inhottavasti saa kaivaa, usein saaliiseen osuu käsi (onneksi hanskat) eikä paperi.

   Lainaa

  44. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa? Mutta jos se onkin helpompi tapa niin ehkä vaihdan siihen. Kertokaa ja näyttäkää toki.
   Uiko sun perse vedessä paskantaessa? Ei kai kukaan kättään sinne paskan sekaan lykkää.

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Ensin istualtaan enimmät pois ja sitten viimeistely seisten

   Lainaa

  46. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Kotona pyyhin seisten, syystä että pesen pukamani ja kuivaan pyyhkeeseen, joka istuen uisi herkästi pöntössä. Pelkkä pissa pyyhitään tietenkin istuen, jos nousee seisomaan niin pisarathan valuu pitkin reisiä, yäk. Jos kuivaan paperilla, niin istuen ilman muuta.

   Lainaa

  47. Pakko kysyä 25.10.2018 11:24
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa? Mutta jos se onkin helpompi tapa niin ehkä vaihdan siihen. Kertokaa ja näyttäkää toki.
   Aikamoisen tortun saat vääntää, että kakkavuoresta tulee niin iso että osuu käteen

   Lainaa

  48. Tulos: +57 (91 ääntä)
   Pyyhitkö seisten vai istuen?: Onkohan ihan 50/50 kuitenkaan? Peukku ylös: Seisten Peukku alas: Istuen
   Ääniä sinulla on tähän mennessä 911 kappaletta ja äänien tulos on -607. Lyhyellä laskutoimituksella saadaan 759 alapeukkua ja 152 yläpeukkua. Täten yli 83% on äänestänyt alapeukkua eli istualteen pyyhkimistä. Pakko sanoa, että tässä asiassa enemmistö on ehtottomasti oikeassa.

   Lainaa

  49. Tulos: +109 (131 ääntä)
   Nää seistenpyyhkijät vois myös sit pyyhkiä sen kusisen wc-renkaan toimituksen jälkeen.

   Lainaa

  50. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Olen hämmentynyt, tätä vessassa lukiessani oli pakko testata seisaalleen pyyhkimistä. Tuo mäkihyppyasentohan toimii

   Lainaa

  51. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Toisinpyyhkijä: Oma tekniikkani on polvet hieman koukistettuina ja jalat harallaan. Ei painu persposket yhteen ja hyvin tulee puhdasta. Paperiin on myös helppo vilkaista ennen sen pudottamista pönttöön, niin tietää onko vielä pyyhittävää tai näkyykö jotain epätavallista (esim. verta). Asento näyttää varmaan hassulta, mutta eipä mua [...]
   Juuri näin. Sama juttu itellä

   Lainaa

  52. Tulos: +72 (92 ääntä)
   Ryllikkä: No sillähän se parhaiten puhdistuu kun leväyttää paikat auki. Seisaaltaan se toosa kun on aikalailla kiinni. Miten jumalattoman epähygieenistä sakkia täällä oikein on?
   Siihen toosan voi myös esim. Koskea

   Lainaa

  53. Tulos: -15 (51 ääntä)
   Lanttu: Nää seistenpyyhkijät vois myös sit pyyhkiä sen kusisen wc-renkaan toimituksen jälkeen.
   No ei sieltä ainakaan multa mitään roisku kun nousee seisomaan? Mahd. roiskeet taitaa tapahtua ihan pissaamisen aikana yleisimmin? Samalla laittaa paperia kun nousee ja jos joku pisara tippuisikin niin siinähän ollaan vielä pöntön päällä sellaisessa mäkihyppyasennossa. Oon itse hyvin tarkka hygieniasta ja siisteydestä enkä koe että niistä tarvii tinkiä kummallakaan pyyhkimistyylillä.

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (31 ääntä)
   Toj Karin: Ääniä sinulla on tähän mennessä 911 kappaletta ja äänien tulos on -607. Lyhyellä laskutoimituksella saadaan 759 alapeukkua ja 152 yläpeukkua. Täten yli 83% on äänestänyt alapeukkua eli istualteen pyyhkimistä. Pakko sanoa, että tässä asiassa enemmistö on ehtottomasti oikeassa.
   Mä teen molemmilla tyyleillä :D Molemmissa tavoissa on omat ongelmansa ja hyötynsä. Molemmat on myös mahdollista toteuttaa hyvin siististI ja hygieenisesti - ja toisaalta molemmat on mahdollista myös kusta täydellisesti. Koen itse, että istuaaltaan pyyhkiessä käsi saattaa osua pöntön reunojen sisäpuolille ja ei välttämättä ole oikein tilaa liikuttaa kättä kätevästi. Toisaalta, jos on tarve käyttää käsisuihkua, pitää tietysti istua. Mutta ei pepunposket sulkeudu, jos nousee ylös. Ylös siis noustaan mäkihyppyasennossa koko pepun/genitaalien alue pöntön päällä ja jo noustessa pyyhitään paperilla (roiskeita ei lentele siis ympäriinsä niin kuin joku vihjaisi). Toki jos vaikka räjähtävä ripuli/superrunsaat menkat ja paljon putoilevia tippoja, on varmaan järkevintä pyyhkiä istualtaan. Tässäpä minun kontribuutioni :) Molemmat tavat siis ok.

   Lainaa

  55. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Minä pyyhin mahalla maaten.

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Tästä keskustelusta iski jäätävä deja vu. Onko varmasti vuodelta 2018? :D

   Lainaa

  57. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kävin joskus seisaaltaan pyyhkimisen vaiheen. On pitkälti juuri mäkihyppyasento, ja siinä kyykyssä pääsee kyllä vähän paremmin pyyhkimään, ihan hivenen parempi tulos. Loppujen lopuksi puhdasta tulee istuenkin mutta vähemmällä vaivalla. Silloin ei myöskään tipu niitä pisaroita tai roiskeita istuimelle ja lattialle, joita tulee miltei väistämättä joskus . Jos jotakuta oikeasti mietityttää tekniikka, paperi viedään etumukselle etu- ja takamukselle takakautta. Takaa voi nojata pikkaisen eteenpäin, jolloin lantio kääntyy ja peräkin nousee hieman. Pelkällä paperilla optimi voisi jotakuinkin olla 90-prosenttinen suoritus istuen ja viimeistelevä pyyhintä seisten. Niin ja pyyhitään ainoastaan alas- ja taaksepäin, ei ikinä näin-sotket-värkkisi-päin. Siitä saa toki olla väärääkin mieltä. :D

   Lainaa

  58. kolmostonttu 25.10.2018 13:14
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   en voi uskoa että oikeasti luin tän liki kokonaan ... voi hyvät ajat että on tärkeää miten kukanenki perseensä pyyhkii :D:D:D:D

   Lainaa

  59. EsaVeskinen 25.10.2018 13:16
   Tulos: +9 (51 ääntä)
   Kieltäydyn uskomasta että kukaan pyyhkisi takapuolensa seisaaltaan. Pietarin trollitehtaat vain yrittävät tässä(kin) asiassa viedä sielunrauhani.

   Lainaa

  60. Paskapallero 25.10.2018 13:23
   Tulos: +10 (32 ääntä)
   Känkky: Ja sitten on vielä sellainenkin asia, että pyyhkiikö edestä vai takaapäin.
   Pissan pyyhin edestä ja pyllyn takaa?

   Lainaa

  61. Paskapallero 25.10.2018 13:28
   Tulos: -50 (56 ääntä)
   Pakko kysyä: Aikamoisen tortun saat vääntää, että kakkavuoresta tulee niin iso että osuu käteen
   Eikun jos pyyhit istualteen ja pyyhit pebaas niin eikö se tuhraannu sieltä pebasta tulleesta paskasta? Vai pitääkö käsi vuorata paperilla?

   Lainaa

  62. Tulos: -44 (56 ääntä)
   Kaikesta ihmiset saa riidan aikaiseksi.. Onko sillä mitään hemmetin väliä miten ihmiset hoitaa asiansa kunhan se tulee hoidetuksi? Onko aina pakko kiistellä asioista?

   Lainaa

  63. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Paskapallero: Eikun jos pyyhit istualteen ja pyyhit pebaas niin eikö se tuhraannu sieltä pebasta tulleesta paskasta? Vai pitääkö käsi vuorata paperilla?
   Joo, paperia kannattaa tosiaan käyttää.

   Lainaa

  64. Tulos: +66 (68 ääntä)
   No voe. Elämä on nyt ihan sekaisin. Mää en tiedä oonko seisten vai istuen. Istun kyllä pöntöllä, mutta nostan toisen kannikan ilmaan ja sudin renkaan ja kankun välistä. Välimallin jätkä, ilmeiseti. Hybridipellekö? #identiteettikriisi

   Lainaa

  65. Tulos: +110 (112 ääntä)
   ”Oletko aina pyyhkinyt pyllysi väärin? Asiantuntija vastaa, kuinka se kuuluu oikeasti tehdä. Katso kuvat!”

   Lainaa

  66. Paskapallero 25.10.2018 15:52
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Traumcity: Joo, paperia kannattaa tosiaan käyttää.
   Apua! Nyt se sit selvis...

   Lainaa

  67. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Jaska: Siis pyyhittekö te persuksenne? Kuivalla paperilla jynssäätte? Entäpä jos satutte tahrimaan kätenne kakkaan, pyyhittekö senkin? Eihän se herranjumala puhtaaksi tule paperia käyttäen, vedellä se persus pestään! Oksettava tapa koko pyyhkiminen. Hyi. Ihan oikeasti nyt, miettikää. Jos kaksua tai mitä tahansa muuta likaa [...]
   Itse tykkään kyllä kun ei jää märäksi. Pyyhin siis paperilla vedet pois. Silloin myös kun ei ole kuin pelkkää paperia niin käytän sitä... tuntuis jotenkin niljakkaalta jättää pyyhkimättäkään.

   Lainaa

  68. Tulos: -48 (50 ääntä)
   PIN: Kotona pyyhin seisten, syystä että pesen pukamani ja kuivaan pyyhkeeseen, joka istuen uisi herkästi pöntössä. Pelkkä pissa pyyhitään tietenkin istuen, jos nousee seisomaan niin pisarathan valuu pitkin reisiä, yäk. Jos kuivaan paperilla, niin istuen ilman muuta.
   Peräpukamat??? :O

   Lainaa

  69. Pissaroiskeet 25.10.2018 18:34
   Tulos: +65 (83 ääntä)
   Kiitos tästä mokasta! Oon aina ihmetellyt, mistä ne pissaroiskeet naisten vessojen pönttöjen reunoille tulee ja tämä seisomaan nouseminen pyyhkimistä varten selittää kaiken! Mysteeri ratkaistu. Pyydän, siivotkaa ne pissat pois. Joo ja istualteen pyyhin. Ekaa kertaa ikinä kuulen, että on olemassa seisaaltaan pyyhkijöitä.

   Lainaa

  70. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Tynkö: Minä pyyhin mahalla maaten.
   Omalla?

   Lainaa

  71. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Hei jengi, kuis pyyhkii?

   Lainaa

  72. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Dada: No voe. Elämä on nyt ihan sekaisin. Mää en tiedä oonko seisten vai istuen. Istun kyllä pöntöllä, mutta nostan toisen kannikan ilmaan ja sudin renkaan ja kankun välistä. Välimallin jätkä, ilmeiseti. Hybridipellekö? #identiteettikriisi
   Itse toteutan pyyhkimisen juurikin tuolla tavalla

   Lainaa

  73. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Paskapallero: Eikun jos pyyhit istualteen ja pyyhit pebaas niin eikö se tuhraannu sieltä pebasta tulleesta paskasta? Vai pitääkö käsi vuorata paperilla?
   Miks se tuhraantuis? Miten seisominen siihen auttais?

   Lainaa

  74. Tulos: -46 (66 ääntä)
   Mun käsihän ois ihan paskas ja kuses jos alkaisin istualteen tunkemaan sitä sinne jalkojen ja renkaan väliin???

   Lainaa

  75. Tulos: -39 (53 ääntä)
   On taas mennyt jutun pointti melko huolella ohi kansalaisilta. Sen siitä saa, kun ei ole matkustellut tarpeeksi. Matkailun sanotaan avartavan maailmaa - ja tietysti maailmankuvaa. Mutta hyvää onnea jatkoon kaikille, jotka pyyhkivät istuen esim. perinteisessä turkkilaisessa, afrikkalaisessa, intialaisessa, venäläisessä, tai ihan vaan missä tahansa ns. reikä-lattiassa -vessassa. Alkuperäinen kuva toki tarkoitti puolta maailman väestöstä ja oli näköjään pirullisen oikeassa siinä, että toinen puoli maailmasta ei edes tajua toisen puoliskon tekevän niin kuin tekee.

   Lainaa

  76. Tulos: +1 (33 ääntä)
   En oo koskaan ennen kuullut että joku pyyhkis seisaallen o_O Mitä ihmettä eikö teidän vanhemmat ole opettanut teitä pyyhkimään pienenä?

   Lainaa

  77. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Litton: Mun käsihän ois ihan paskas ja kuses jos alkaisin istualteen tunkemaan sitä sinne jalkojen ja renkaan väliin???
   Ei sitä kättä persettä pyyhkiessä etupuolelta laiteta sinne vaan takapuolelta tietysti.

   Lainaa

  78. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Ei hlvt, ties kuinka monta viestiä perseen pyyhkimisestä. Mulle on ihan sama miten pyyhitte, kunhan pesette kätenne sen jälkeen.

   Lainaa

  79. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Väsynyt: Ei hlvt, ties kuinka monta viestiä perseen pyyhkimisestä. Mulle on ihan sama miten pyyhitte, kunhan pesette kätenne sen jälkeen.
   Ja kuivaatte kätenne paperiin tai pyyhkeeseen. Ne ilmaa puhaltavat helvetinrakkineet ottaa sen puhallusilmansa wc-tilasta, sen vekottimen läpi kiertää kaikki wc:n likainen ilma, joten saatte tiivistetysti kaikki wc:ssä leijailevat bakteerit ja virukset käsillenne. Ja naamallenne, jos ootte liian lähellä kun _seisaaltaan_ tätä joutuu käyttämään. Toisekseen vessa vedetään vessanpöntön kansi kiinni. Muuten sieltä pärskyy mikropärskeitä ilmaan, kun wc:n vetää. Telkkarissa tuli dokkari, jossa wc:n vesi värjättiin punaiseksi, ja jos vessaa veti kansi auki, koko wc oli pian pinkki. Yksi wc:n kansi auki vetävä ihminen julkisessa vessassa riittää tuon ilmakuivaimen pilaamiseen. Se tapahtunee ekana käyttöpäivänä. Sen jälkeen se ilmakuivain puhaltaa paskaa käsillenne.

   Lainaa

  80. Tulos: -27 (33 ääntä)
   Lihaksikkaan on ihan mahdoton pyyhkiä istuen. Reisilihasten ja pöntön tai pakaralihasten ja pöntön väliin ei jää yhtään tilaa.

   Lainaa

  81. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Kilokalori: Ja kuivaatte kätenne paperiin tai pyyhkeeseen. Ne ilmaa puhaltavat helvetinrakkineet ottaa sen puhallusilmansa wc-tilasta, sen vekottimen läpi kiertää kaikki wc:n likainen ilma, joten saatte tiivistetysti kaikki wc:ssä leijailevat bakteerit ja virukset käsillenne. Ja naamallenne, jos ootte liian lähellä kun [...]
   Tuo kansi kiinni huuhteleminen tuntuu olevan monelle todella vaikeaa. Sitähän varten vessanpöntöstä on kansi että sitä käytettäisiin... Mutta vissiin kakkabakteereiden lentely naamalle, hammasharjaan, käsipyyhkeeseen tms. mitä nyt kahden metrin säteellä pöntöstä löytyykään on ihan jees. Toinen on se, että monikaan ei käytä saippuaa käsiä pestessä mitä oon julkisissa vessoissa nähnyt. Osa vaan käyttää kädet vesihanan alla sekunnin ja sit menee sille bakteeri-ilmankuivaushelvetinkoneelle levittämään lisää bakteereja. Ihan sama jos omassa kodissaan jättää kädet pesemättä mutta kaikki ei halua muiden alapääpöpöjä itseensä.

   Lainaa

  82. Tieteen kuvalehti? 26.10.2018 18:03
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pilvilinna: ”Oletko aina pyyhkinyt pyllysi väärin? Asiantuntija vastaa, kuinka se kuuluu oikeasti tehdä. Katso kuvat!”
   Mielenkiintoista nähdä, mikä laatumedia ensimmäisenä tämän informaation meille tyhmille opettaa.

   Lainaa

  83. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Koala: Tuo kansi kiinni huuhteleminen tuntuu olevan monelle todella vaikeaa. Sitähän varten vessanpöntöstä on kansi että sitä käytettäisiin… Mutta vissiin kakkabakteereiden lentely naamalle, hammasharjaan, käsipyyhkeeseen tms. mitä nyt kahden metrin säteellä pöntöstä löytyykään on ihan jees. Toinen on se, että monikaan ei [...]
   Oletko ikinä miettinyt käytyäsi julkisessa wc:ssä, kuinka monen miehen penikseen olet välillisesti koskenut, pelkästään avaamalla ja sulkemalla wc-kopin oven.

   Lainaa

  84. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Ruusutar: Istualtaan tietysti pyyhitään. Asento sallii pakaroiden ollessa levinneenä paremman pääsyn alueelle. Ja sama myös käsisuihkun kohdalla.
   Kunka moni pesee pyllynsä vessan pillupuhelimella seisaaltaan (peukku alas), istualtaan (peukku ylös). Seisten pestessä taitaa kastua kengät?

   Lainaa

  85. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kilokalori: Ja kuivaatte kätenne paperiin tai pyyhkeeseen. Ne ilmaa puhaltavat helvetinrakkineet ottaa sen puhallusilmansa wc-tilasta, sen vekottimen läpi kiertää kaikki wc:n likainen ilma, joten saatte tiivistetysti kaikki wc:ssä leijailevat bakteerit ja virukset käsillenne. Ja naamallenne, jos ootte liian lähellä kun [...]
   Ai niin.
   Koala: Tuo kansi kiinni huuhteleminen tuntuu olevan monelle todella vaikeaa. Sitähän varten vessanpöntöstä on kansi että sitä käytettäisiin… Mutta vissiin kakkabakteereiden lentely naamalle, hammasharjaan, käsipyyhkeeseen tms. mitä nyt kahden metrin säteellä pöntöstä löytyykään on ihan jees. Toinen on se, että monikaan ei [...]
   Ai niin, käyttäkää myös vessaharjaa, eli kun huuhdotte kansi kiinni, niin sen jälkeen avaatte kannen ja renkaan ja harjaatte kököt pöntöstä. Se on erittäin kohteliasta seuraavaa käyttäjää kohden.

   Lainaa

  86. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Se paperi ei sitä persettä puhdista. Peskää ne pyllynne. Bakteerit tulee paperista läpi. Sopii googlata jos et usko.

   Lainaa

  87. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Sargee: Oletko ikinä miettinyt käytyäsi julkisessa wc:ssä, kuinka monen miehen penikseen olet välillisesti koskenut, pelkästään avaamalla ja sulkemalla wc-kopin oven.
   Niin meinasit että penis ja paska on sama asia?

   Lainaa

  88. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Tinka: Jessus taas mitä draamaa. Ja seisaaltani pyyhin, puhdasta tulee. Ei se istualtaan pyyhkiminen mitään “parempaa pääsyä alueelle” takaa. Ja pissaa ei tipu pöntön reunalle, jos paperin lykkää jo noustessa väliin. Ja ne joilla tippuu, niin voi sen pyyhkiä pois. Olkaa hyvä. Ja vessapaperi kuuluu sitten muuten laittaa niin, että se ei roiku seinän vieressä.
   Oletko mahdollisesti se harvoin nähty horoperse ???

   Lainaa

  89. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni Naistenhuoneen ketjussa(kaan) ajatteli niitä maita joissa vessanpöntöillä ei todellakaan istuta. Mikäli niitä pönttöjä edes on.

   Lainaa

  90. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Entä annatteko kakkanne loiskahtaa veteen oikein antaumuksella ja kastella persposket reisiä myöten vai oletteko ns. käsikakkaajia? Itse tykkään päästää mahdollisimman äänekkäitä pörähdyksiä ja loiskahduksia, siksi syön laksatiiveja säännöllisesti.

   Lainaa

  91. Prööt sanoi aivopieru 29.10.2018 10:00
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa? Mutta jos se onkin helpompi tapa niin ehkä vaihdan siihen. Kertokaa ja näyttäkää toki.
   Kuinka suuria torttuja sä oikein väännät, jos käsi siihen istuen pyyhkiessä osuu?

   Lainaa

  92. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Vaikka pyyhitään seisaaltaan niin käsisuihkua käytetään tietysti istuessa. Tapana on myös huuhdella pylly, kun siellä on paskaa. Ja pyyhintä tapahtuu pöntön päällä, jolloin roiskeita ei lentele. Oliko vielä jotain kysyttävää?

   Lainaa

  93. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Voisikohan teksti viitata miehiin ja naisiin? Miehet usein pyyhkivät heppinsä seisaaltaan kusmisen jälkeen:)

   Lainaa

  94. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jaska: Siis pyyhittekö te persuksenne? Kuivalla paperilla jynssäätte? Entäpä jos satutte tahrimaan kätenne kakkaan, pyyhittekö senkin? Eihän se herranjumala puhtaaksi tule paperia käyttäen, vedellä se persus pestään! Oksettava tapa koko pyyhkiminen. Hyi. Ihan oikeasti nyt, miettikää. Jos kaksua tai mitä tahansa muuta likaa [...]
   ...Sen pyyhkimisen jälkeen pestään, tiesitkö?

   Lainaa

  95. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa?
   Siis kuinka täyteen paskannat pönttösi?!

   Lainaa

  96. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Paskapallero: Mä oon aina ihmetellyt MITEN pyyhitään istualteen????? Eikö se käsi sit ole paskassa?
   Ja mitenhän täyteen lataat aina pöntön? :D Eihän se käsi paskaan uppoa jos persposkien välistä pyyhkäisee. Paitsi tietenkin jos paperi pettää.

   Lainaa

  97. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Sargee: Oletko ikinä miettinyt käytyäsi julkisessa wc:ssä, kuinka monen miehen penikseen olet välillisesti koskenut, pelkästään avaamalla ja sulkemalla wc-kopin oven.
   Varmaan ihan yhtä moneen kuin välikädellisesti römpsäänkin. Sen takia yleensä kädet pestään siihen kopin ripaan koskemisen jälkeen, lähtee peeniksen ja pimpin hajut :D ja ehkä vähän muutakin vielä ällöttävämpää siinä sivussa.

   Lainaa

  98. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Joo ei: Olen hämmentynyt, tätä vessassa lukiessani oli pakko testata seisaalleen pyyhkimistä. Tuo mäkihyppyasentohan toimii
   Oliko v-tyyli vai vanhan liiton tyyli varpaat menosuuntaan?

   Lainaa

  99. Saastasanomat 3.11.2018 12:23
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Pyyhitkö seisten vai istuen?: Onkohan ihan 50/50 kuitenkaan? Peukku ylös: Seisten Peukku alas: Istuen
   Ei tämäkään ole luotettava tilasto, sillä kysyt vaan feissareiden lukijoilta. Tiesithän että jonkin sortin aivovaurio korreloi lukijakunnan sekä seisten pyyhkijöiden kanssa?

   Lainaa

  100. Raku Rintalainen 3.11.2018 20:26
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Wut: Ja mitenhän täyteen lataat aina pöntön? Eihän se käsi paskaan uppoa jos persposkien välistä pyyhkäisee. Paitsi tietenkin jos paperi pettää.
   ...ja kyllähän sen aina silloin tällöin pettää. Varsinkin kunnon ripulilla tulee se fiilis, että tietää elävänsä. Mutta tää seisaaltaan pyyhkiminen oli melko veret seisauttava tieto..että tällaisiakin kanssaeläjiä on. Minkäikäsenä tuo aloitetaan? Nähdäänkö esimerkki vanhemmilta ja esim konfirmaation jälkeen saa juhlaillisesti luvan kakat pyyhkiä pystyssä..vai ihanko vauvasta alkaen? Että meillä ainaki lapset istu potalla jo 6-7 kk ikäsenä, ni eihän noi silloin vielä seiso...että saako lapsi sentään vauvana olla hetken normaali ja sitte huijataan mukaan tällaiseen sairaaseen pystypyyhkijöiden klaaniin??

   Lainaa

  101. Tulos: -1 (11 ääntä)
   pirilä: Räjäytti tajunnan kuin DMT. En ole kuulIutkaan pyyhittävän seisten.
   Seisaaltaan pyyhkimisen täytyy olla vitsi. Ennen vanhaan armeijassa oli pytyt rivissä ilman väliseiniä ja kukaan sadoista ihmisistä ei pyyhkinyt seisaaltaan. Enkä ole koskaan elämässäni edes kuullutkaan. Itseasiassa testasin kyseistä toimenpidettä ennen suihkuun menoa ja ei sitä kyllä puhtaaksi edes seisaaltaan saa, sanoi kuka mitä hyvänsä. Se on 100% fakta.

   Lainaa

  102. Anarkismi on hyvä aate 8.4.2020 23:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   En ole moneen kuuhun nauranut näin paljon.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: vessa, vessapaperi, pyyhkiä, seisoa, istua, WC