Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 27

  En saa tavata lapsenlastani kännissä. Onko tämä nyt oikein?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 27

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 11.9.2018 1:28
   Tulos: +313 (381 ääntä)
   Juoppojen mokat ei ole hauskoja. Lähinnä säälittäviä.

   Lainaa

  2. Tulos: +370 (384 ääntä)
   vittu oikeesti 2 kaljaa

   Lainaa

  3. Tulos: +263 (281 ääntä)
   VITTU MUUTAMA KALJA, USKO JO

   Lainaa

  4. King Arthur 11.9.2018 2:10
   Tulos: +548 (584 ääntä)
   "Oikeesti kaks kaljaa". Jep, äitini oli alkoholisti ennen kuin kyseinen sairaus hänet vei. Eikä hänkään koskaan mitään ottanut. Lääkkeeks vaan, ja mitä te siinä tuomitsette kun vaan yhen otin.

   Lainaa

  5. Tulos: +345 (355 ääntä)
   Vähättelyn jalon taidon osaa moni. Varsinkin alkoholistit.

   Lainaa

  6. Tulos: +423 (451 ääntä)
   Kehtaan väittää, että kahden kaljan juominen ei edes normi-ihmisestä juuri näkyisi. Kuka ylipäätään juo yhtäkään, kun on vauvaa menossa katsomaan? Vastaan omaan kysynykseeni: Joku, jolla on ongelma.

   Lainaa

  7. Perspillu ja hyvät vitut 11.9.2018 4:01
   Tulos: +222 (226 ääntä)
   Tos ekas ei tainnu mennä asiat aivan Sirpan kertomuksen mukaan.

   Lainaa

  8. Muumi (kopio) 11.9.2018 7:05
   Tulos: -168 (200 ääntä)
   Ihme k-päitä Sirpan lapsi ja tämän puoliso ovat. Kyllä mummostakin pitää pitää huolta. Ja ei ne muutama kaljaa olisi haittaneet yhtään, mummo vaan lepäämään sängylle vähäksi aikaan niin taas lähtee.

   Lainaa

  9. Tulos: +125 (131 ääntä)
   Onko sinkkukalja parikaljan vastakohta?

   Lainaa

  10. pallivahaus 11.9.2018 8:07
   Tulos: +99 (167 ääntä)
   Sirpan kahtaa kaljaa enemmän huolestuttaa se että Sirpan lapset on saanut kolme viikkoa sitten keskenään lapsen... :O

   Lainaa

  11. Tulos: +85 (95 ääntä)
   Pari rohkaisuryyppyä, että uskaltaa kohdata uusia ihmisiä. Vähän rohkeutta pullosta...

   Lainaa

  12. Tulos: -100 (206 ääntä)
   Keski-Euroopassa voi juoda ruokiksella 2 kaljaa vastaavan määrän ja mennä töihin takaisin. Työpaikoille voi tulla vauvojakin äitiensä kanssa. Täällä ei voi mennä sisään asuntoon, jossa vauva ja muita aikuisia ihmisiä. On ankea maa todella tämä Suomi tai oikeastaan, ihmisethän tästä ankean tekevät.

   Lainaa

  13. Tulos: +284 (288 ääntä)
   ftghyj: Keski-Euroopassa voi juoda ruokiksella 2 kaljaa vastaavan määrän ja mennä töihin takaisin. Työpaikoille voi tulla vauvojakin äitiensä kanssa. Täällä ei voi mennä sisään asuntoon, jossa vauva ja muita aikuisia ihmisiä. On ankea maa todella tämä Suomi tai oikeastaan, ihmisethän tästä ankean tekevät.
   Veikkaan, että Sirpalla on ongelmaa alkoholin käytössä ja hänelle on etukäteen sanottu, että vain selvinpäin saat tulla. Tällainen tilanne ainakin itselläni oli alkoholisti-isäni kanssa.

   Lainaa

  14. Tulos: +184 (188 ääntä)
   Gemma: Veikkaan, että Sirpalla on ongelmaa alkoholin käytössä ja hänelle on etukäteen sanottu, että vain selvinpäin saat tulla. Tällainen tilanne ainakin itselläni oli alkoholisti-isäni kanssa.
   Niin joo ja alkoholistilla se ei ikinä ole vain ”parikaljaa”.

   Lainaa

  15. Tulos: -63 (131 ääntä)
   Tai sitten Sirpa on matkannut junalla 300km päähän ja ottanut pari kaljaa ravintolavaunussa, onpa kamalaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +75 (123 ääntä)
   Eikö kukaan aio sanoa ääneen sitä, että onhan toi Jennin selfiessä näkyvä asunto saastanen. Ei ole ihan normisettiä, että lattialla näkyy enemmän roskia kuin sitä lattiaa. Tai sitten mä vaan elän epänormaalin steriilisti kun laitan roskat roskikseen.

   Lainaa

  17. Tulos: +96 (130 ääntä)
   Saippa: Tai sitten Sirpa on matkannut junalla 300km päähän ja ottanut pari kaljaa ravintolavaunussa, onpa kamalaa.
   Must se on lähinnä outoa, ei kamalaa. Miksi joisit pari kaljaa? Varsinkin jos olet menossa katsomassa vauvaa? On eri asia juoda junassa pari kaljaa jos oot menossa viihtelle.

   Lainaa

  18. Tulos: +189 (189 ääntä)
   ftghyj: Keski-Euroopassa voi juoda ruokiksella 2 kaljaa vastaavan määrän ja mennä töihin takaisin. Työpaikoille voi tulla vauvojakin äitiensä kanssa. Täällä ei voi mennä sisään asuntoon, jossa vauva ja muita aikuisia ihmisiä. On ankea maa todella tämä Suomi tai oikeastaan, ihmisethän tästä ankean tekevät.
   "Paria kaljaa" ei huomaa kukaan, ehkä puhe soljuu vähän sulavammin. Ei haise kuin heti juomisen jälkeen, eikä juojan pitäisi vielä olla nähtävästi maistissa. Jos ulko-ovelta on käännytetty pois ryyppäämisen takia, niin sen parin kaljan päälle on otettu toiset pari kaljaa pari kertaa putkeen. Ja vielä pari sen päälle. Alkoholisti nyt sanoo vaikka mäyriksenkin juotuaan maistaneensa ehkä yhtä kaljaa vahingossa, kun luuli limukaksi, ja sitä paitsi hälle tarjottiin, eikä se muutenkaan ollut oma vika, ja oletko sinä muka joku parempi ihminen, mitä häh! "Vittu oikeesti vaan 2 (siksaria)!"

   Lainaa

  19. Tulos: +135 (135 ääntä)
   Itsekään en alkoholistin lapsena välittäisi oliko 2 vai 200 kaljaa. Mukamas. Tai oikeastikaan.

   Lainaa

  20. Tulos: -30 (82 ääntä)
   Onhan tuo Jennin kämppä oikeasti kuvottava. Ei noin laiska ihminen voi kulkea enää normaalin kirjoissa.

   Lainaa

  21. Tulos: +140 (140 ääntä)
   Sirpa oli oikeasti juonut vain kaksi kaljaa. Ja puoli litraa vodkaa, mutta sitä ei kysytty.

   Lainaa

  22. purppurakruunu 11.9.2018 10:01
   Tulos: +3 (75 ääntä)
   pallivahaus: Sirpan kahtaa kaljaa enemmän huolestuttaa se että Sirpan lapset on saanut kolme viikkoa sitten keskenään lapsen…
   Sirpan lapsi, joka täysin ymmärtää äitinsä käytöksen olevan väärin, eikä halua tätä lapsensa ympärille, jos ei pysty edes sen takia laittamaan pulloa päiväksi pois. Ymmärrän, että "apua, se lisääntyy" on Feissarimokissa yleinen vitsi, mut usein omena kyllä putoaa kauas puusta, tai maassa kauemmaksi kierii, kunhan ikää ja kokemuksia tulee lisää.

   Lainaa

  23. Tulos: -128 (152 ääntä)
   King Arthur: “Oikeesti kaks kaljaa”. Jep, äitini oli alkoholisti ennen kuin kyseinen sairaus hänet vei. Eikä hänkään koskaan mitään ottanut. Lääkkeeks vaan, ja mitä te siinä tuomitsette kun vaan yhen otin.
   Feissarimokien kommentoijat ne vaan jaksaa yllättää suurella idiotismillaan. Nyt siis jo kaksi kaljaa on alkoholismia. :D

   Lainaa

  24. Tulos: +133 (137 ääntä)
   Itsekin tunnen niitä tyyppejä, jotka ovat aina ottaneet vain pari kaljaa. Kukaan ei tosin ole kysynyt aikaväliä. Viimeisen kolmen tunnin aikana on voinut mennä parikymmentä kaljaa ja puoli litraa viinaa, mutta viimeisen vartin aikana vain pari kaljaa. Toisaalta on myös tyyppejä, jotka eivät ole koskaan ottaneet mitään, mutta niillä on vain flunssa. Flunssa, joka saa hengityksen haisemaan alkoholilta, puheen sammaltamaan ja henkilön hortoilemaan pitkin seiniä.

   Lainaa

  25. totuuden_torvi 11.9.2018 10:04
   Tulos: +112 (118 ääntä)
   Onhan tuo kämppä kieltämättä kuvan perusteella aika sekainen paikka, tottahan se on ja kuva todistaa. Onko OK, jos kämppä on joskus sekaisin? -On. Lataisinko itse sekaisessa asunnossa otetun selfien johonkin ryhmään? -En todellakaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +51 (81 ääntä)
   Oi ja voi. Makaan kolmatta päivää sängynpohjalla flunssaani potien ja tätä ennen on ollut viikon työputki ja vakiona siihen päälle pikkulapsiarkimylläkkä. Voitte vaan kuvitella miltä turmiollisuuden syöveriltä mun luukkuni näyttää. Ihan normaali veronmaksaja olen eikä ole mitään elämänhallintaongelmia. Siivous ei vaan välttämättä ole se elämisen ykkösprioriteetti, kun pääset iltaysiltä joka päivä himaan ja nyt siihen päälle sitten vielä tää lentsu. Ette myös uskoisi mitä jälkeä 3-vuotias saa leikeissään aikaiseksi viiden minuutin sisään. Sitten voitaisiin varmaan puhua elämänhallintaongelmista, jos kämppä on kirjaimellisesti täynnä ulostetta tai roskien laadusta/sijoittelusta voi päätellä, että kämpässä ei ylipäätään siivota. Ottakaa siis tsillauspillerit. Joskus elämässä on pien hallittu kaaos päällänsä. Ottaisinko silti kuvaa omasta kakkaläävästäni, jossa tällä hetkellä pitää kahlata nilkkasyvyydessä nessuja? No en.

   Lainaa

  27. Tulos: +103 (103 ääntä)
   Saippa: Tai sitten Sirpa on matkannut junalla 300km päähän ja ottanut pari kaljaa ravintolavaunussa, onpa kamalaa.
   No onhan se nyt aika outoa, jos et voi olla ottamatta sitä kahta kaljaa, vaikka on sanottu että "et ota mitään". Veikkaan kyllä tosissaan, että kyseessä on alkoholisti, jolle se ei ole se" pari kaljaa". Lisäksi jos et alkoholistille laita sitä rajaa oikeasti nollaan niin silloin alkki ottaa aina sitä viinaa enemmän tai vähemmän. Sitten aina selitetään "en oo kuin yhden ottanu" "en oo humalassa".

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (73 ääntä)
   DeLeon: Onhan tuo Jennin kämppä oikeasti kuvottava. Ei noin laiska ihminen voi kulkea enää normaalin kirjoissa.
   Kyllä voi. Hesarissa juuri eilen kirjoitettiin "kotivalehtelusta", eli kaikki siivoamme raivokkaasti ennen kuin tulee vieraita, joten kaikki luulemme että muilla on koko ajan hiton siistiä. Ei ole. Ja on voimaannuttavaa myöntää että ei ole. Tietysti laitan roskat roskikseen ja kirjat kirjahyllyyn, mutta sitten menen töihin, ja kun tulen kotiin, kissat ovat repineet kaapit auki ja tavarat lattialle, sama alusta uudestaan. Ei taida olla kovin häpeällistä tai narkkaria että ihmisillä on lapsia, tai kissoja, tai mitä onkaan, jotka sotkevat raivokkaasti, joten yhdellä raivokkaasti siivoavalla useaa raivokkaasti sotkevaa vastaan ei ole paljon mahdollisuuksia. Kun asuin yksinäni paikka oli kuin sisustuslehdestä, joten ei se siitä kiinni ole etten yrittäisi. Enkä tiedä mitä tarkoitusta palvelee että kaikki teeskentelemme ja sitten ilkeilemme. Mutta tuo bissejuttu on aika päivänselvä; itsekin alkoholistin lapsena oma lapseni ei tule näkemään tipan tippaa tai sitä ottanutta jos voin sen estää; alkoholismi periytyy ja se ketju saisi loppua tähän.

   Lainaa

  29. Tulos: +105 (109 ääntä)
   Raino: Feissarimokien kommentoijat ne vaan jaksaa yllättää suurella idiotismillaan. Nyt siis jo kaksi kaljaa on alkoholismia.
   Jos reaktio "kahteen kaljaan" on niin raju, että 300 kilsan päästä tullutta äitiä ei päästetä kylään, niin taustalla lienee muutakin. Joko niitä kaljoja oli huomattavasti enemmän, tai sitten Sirpan lapsi on nähnyt äitinsä alkoholinkäyttöä aiemmin sen verran, että nyt on käytössä nollatoleranssi. Itsekin olen saanut kärsiä vanhempani känniörveltämisestä sen verran, että omaa lastani en taatusti altista sellaiselle.

   Lainaa

  30. Väännetään rautalangasta 11.9.2018 11:58
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   purppurakruunu: Sirpan lapsi, joka täysin ymmärtää äitinsä käytöksen olevan väärin, eikä halua tätä lapsensa ympärille, jos ei pysty edes sen takia laittamaan pulloa päiväksi pois. Ymmärrän, että “apua, se lisääntyy” on Feissarimokissa yleinen vitsi, mut usein omena kyllä putoaa kauas puusta, tai maassa kauemmaksi kierii, kunhan ikää ja kokemuksia tulee lisää.
   Ihan taisi tuon lainaamasi kommentoijan pointti olla että "laSTENlasta" katsomaan oli Sirpa menossa, eli ikäänkuin Sirpan lapset, eli sisarukset olisivat yhdessä tehneet vauvan. Eli sukurutsausta. Tämmöinen vitsi oli kyseessä, ei "voi ei tämmösetkin lisääntyy". Calm your tits.

   Lainaa

  31. Onko siistii? 11.9.2018 12:00
   Tulos: +13 (53 ääntä)
   Sotkuisista asunnoista päättömiä johtopäätöksiä tekeville: saanhan tulla teidän asuntoihinne tekemään perusteellisen siivoustarkastuksen. Jos yhtään löytyy pölyä, tavarat on millinkään sotkussa ja/tai sisustus ei vastaa standardeja, niin narkkarin leimaa otsaan vaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +75 (77 ääntä)
   On ehkä pieni mahdollisuus, että Sirpan lapsi puolisoineen kuuluu johonkin kulttiin tai on muuten pakko-oireinen ja ihan oikeasti käännyttää oveltaan ihmisen, joka on pe iltana viikonlopuksi matkustaessaan junassa tai pizzeriassa ennen lähtöä ottanut 2 olutta ruoan kanssa. Valitettavasti ensimmäinen mielikuva kuitenkin on alkoholistista, jonka selityksiä lapsi on kuunnellut koko ikänsä. Ja nyt on sovittu, että vain selvin päin saa tulla, mutta se ei ole tuoreelta mummolta onnistunut. Se selittäisi kyllä nollalinjan. Mikään harmaa alue ei alkoholistille toimi, eikä ole eduksi edes hänelle itselleen.

   Lainaa

  33. Tulos: +21 (25 ääntä)
   FM_MF: Onko sinkkukalja parikaljan vastakohta?
   Ei, ykskalja.

   Lainaa

  34. pallipahaus 11.9.2018 13:43
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   purppurakruunu: Sirpan lapsi, joka täysin ymmärtää äitinsä käytöksen olevan väärin, eikä halua tätä lapsensa ympärille, jos ei pysty edes sen takia laittamaan pulloa päiväksi pois. Ymmärrän, että “apua, se lisääntyy” on Feissarimokissa yleinen vitsi, mut usein omena kyllä putoaa kauas puusta, tai maassa kauemmaksi kierii, kunhan ikää ja kokemuksia tulee lisää.
   Pointti oli: Lapsenlapsi = henkilön lapsen saama lapsi Lastenlapsi = henkilön lasten saama lapsi

   Lainaa

  35. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Klassinen, mennään "yhdelle".

   Lainaa

  36. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Onhan se vähä niin, että jos Sirpa olis juonut kaks kaljaa, niin hän ois sanonu niin. Pari kaljaa taas on aina vähän häilyvä käsite.

   Lainaa

  37. Vodka angel 11.9.2018 15:03
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Jos oli niin ehdoton pakko ne pari kaljaa juoda ennen kuin käy katsomassa vastasyntyneen, niin ihan oikein ei hyväksytty kylään.

   Lainaa

  38. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Iini: Kehtaan väittää, että kahden kaljan juominen ei edes normi-ihmisestä juuri näkyisi. Kuka ylipäätään juo yhtäkään, kun on vauvaa menossa katsomaan? Vastaan omaan kysynykseeni: Joku, jolla on ongelma.
   Minä. Jos vaikka junalla kuljen 300km, voisin hyvinkin juoda sen kaksi kaljaa. Sitä ei kukaan tosin huomaisi mistään, vähiten se vauva. Tästähän tässä ei ilmiselvästi ollut kyse.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (38 ääntä)
   p: Must se on lähinnä outoa, ei kamalaa. Miksi joisit pari kaljaa? Varsinkin jos olet menossa katsomassa vauvaa? On eri asia juoda junassa pari kaljaa jos oot menossa viihtelle.
   Miksi en joisi? Mikä kahdessa oluessa parin tunnin aikana on niin hirvittävää? Ainakin mulla matka kuluu mukavammin yhden kaljan jälkeen.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Enpä minäkään aina ole viihteelle menossa, jos otan pitkän junamatkan aikana pari kaljaa ravintolavaunussa. Onhan se nyt hemmetin tylsää istua neljä tuntia junassa, ja pari juotavaa rentouttaa mukavasti. Ja en usko että sitä normaalin ihmisen paria kaljaa olisi kukaan edes huomannut, mutta kuten täällä on aiemminkin sanottu, niin taitaa Sirpalla olla ongelma.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (60 ääntä)
   Alkoholistin lapset ei annan omien lasten edes nähdä alkoholin käyttöä tai alkoholia. Mitä ihmettä? Miten ne sitten oppivat, että alkoholia voi käyttää kohtuudellakin? Itsekin olen alkoholistin lapsi. Kyllä meillä silti lasten nähden juodaan saunakaljat ja juhlapöydässä viinit. Siskoni taas ei halua lapsensa lähellr alkoholia. Pumpulin läpi ei oikein taida nähdä, että maailmassa on muutakin kuin ääripäitä. Lisäksi, jos alkoholistivanhempani ottaa kohtuudella, voimme yhdessäkin ottaa. Sellainenkin asia on, kuin anteeksianto ja armollisuus. Yksinäinen ihminen tuskin ihan itsellään alkoholismista kuntoutuu, jos ei koskaan saa edes nähdä ketään läheisiään.

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (43 ääntä)
   Ketä kiinnostaa mennä selvinpäin kattomaan jotaa vauvaa?

   Lainaa

  43. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Xyz: Alkoholistin lapset ei annan omien lasten edes nähdä alkoholin käyttöä tai alkoholia. Mitä ihmettä? Miten ne sitten oppivat, että alkoholia voi käyttää kohtuudellakin? Itsekin olen alkoholistin lapsi. Kyllä meillä silti lasten nähden juodaan saunakaljat ja juhlapöydässä viinit. Siskoni taas ei halua lapsensa [...]
   Kuten useampi onkin jo huomauttanut, niin jos se "pari kaljaa" näkyy niin selvästi ovella, että äiti on käännytetty, niin se lapsi olisi esitelty sille ääripäälle.

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Höh, Jennillähän on ihan tyypillinen pikkulapsiperheen kämppä.

   Lainaa

  45. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Kun ihminen on tarpeeksi pitkälle alkoholisoitunut, hän saattaa tulla selkeään humalaan ihan niistä kahdestakin kaljasta. Varsinkin mahdollisesti pienikokoinen, iäkkäämpi nainen. Alkoholisteilla se toleranssi kasvaa ja kasvaa kunnes yhtäkkiä romahtaa, ja aika pienetkin määrät saa ihmisen jo humalaan. Ja todella pitkälle alkoholisoituneelle ihmiselle yksikin päivä ilman alkoholia on todella vaikea kokemus, kun olo on riippuvuuden takia ihan hirveä. Onhan homma siis voinut mennä niin, että Sirpa on lähtenyt katsomaan lapsenlasta ja matkalla on tullut huono olo, joka ei ilman alkoholia hetkeen helpota. Joten hän ehkä tosiaan on ottanut sen kaksi kaljaa, jotka on sitten kihahtaneet hattuun, kun toleranssia ei enää ole. Meillä kävi mun isän kanssa niin, että oli pakko poikkaista välit kokonaan kun ryyppäämiselle ja siihen liittyville valheille ei tullut loppua. Ja saattoihan se isä olla selvinpäin silloin kun nähtiin, mutta oli kuitenkin krapulassa tai kärttyinen ja huonovointinen muuten. Teki ohareita myös tosi paljon ja valehteli niiden syystä. Tai jos oltiin lasten kanssa käymässä mun vanhempien luona, isän ryyppykaveri saattoi soittaa ja pyytää "parille" ja isukkihan katosi saman tien kuin pieru saharaan. Ukon ryyppäämiselle tuli loppu vasta kun meidän lasten lisäksi isän sisarukset, muut sukulaiset ja ei-alkoholisoituneet kaverit alkoi pistää rajoja tai välejä poikki kokonaan. Nyt isä on ollut juomatta kolmisen vuotta, ja meininki on muuttunut. Aiemminkaan hän ei ollut koskaan humalassa mun lasteni edessä, mutta se riippuvuus vaikutti ukon käyttäytymiseen silti niin, että hän oli täysin epäluotettava ja sietämätön.

   Lainaa

  46. St. Vitus Dance 11.9.2018 17:23
   Tulos: +10 (30 ääntä)
   Vittu oikeesti Sirpa olet paska ihminen, etkä ansaitsekaan tavata lapsenlastasi. Vielä kehtaat ihmetellä. Helvetti.

   Lainaa

  47. Arkkienkeli 11.9.2018 17:29
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   Litton: Höh, Jennillähän on ihan tyypillinen pikkulapsiperheen kämppä.
   Taustalla näkyy myös apteekista ilmaiseksi haettuja ruiskuja. Ilmeisesti lasten leluja?

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (46 ääntä)
   Sanna: On ehkä pieni mahdollisuus, että Sirpan lapsi puolisoineen kuuluu johonkin kulttiin tai on muuten pakko-oireinen ja ihan oikeasti käännyttää oveltaan ihmisen, joka on pe iltana viikonlopuksi matkustaessaan junassa tai pizzeriassa ennen lähtöä ottanut 2 olutta ruoan kanssa. Valitettavasti ensimmäinen mielikuva [...]
   Eli alkoholistiksi voit olettaa, mutta auta armias kun oletat bussissa istuvan sukupuolen ääneen.

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Iini: Kehtaan väittää, että kahden kaljan juominen ei edes normi-ihmisestä juuri näkyisi. Kuka ylipäätään juo yhtäkään, kun on vauvaa menossa katsomaan? Vastaan omaan kysynykseeni: Joku, jolla on ongelma.
   Minä jos sitä vauvan huutoa pitää kuunnella.

   Lainaa

  50. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Arkkienkeli: Taustalla näkyy myös apteekista ilmaiseksi haettuja ruiskuja. Ilmeisesti lasten leluja?
   En kyllä näe ruiskuja, mutta tulee mieleen kun isännöitsijä soitti apua kun asunnossamme oli ruisku, ilman neulaa. Kissan suuhun olin tunkenut sillä matolääkettä koska tablettia antaessa otus puree. Ihan aina ei kannattaisi olettaa. Nauroin ja kehotin viemään omalla kustannuksella labraan ja jos mitään laitonta löytyy niin siitä vain häätämään. Olen edelleen sitä mieltä että jos on sanottu ettei saa juoda vauvaa tavatessa niin sitten ei saa, se on vanhempien päätettävissä, mutta jos ei saa madottaa kissaa niin sitten menee jo oudoksi.

   Lainaa

  51. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Joo: En kyllä näe ruiskuja, mutta tulee mieleen kun isännöitsijä soitti apua kun asunnossamme oli ruisku, ilman neulaa. Kissan suuhun olin tunkenut sillä matolääkettä koska tablettia antaessa otus puree. Ihan aina ei kannattaisi olettaa. Nauroin ja kehotin viemään omalla kustannuksella labraan ja jos mitään laitonta löytyy [...]
   En osaa tästä puhelimen näytöltä myöskään tihruten havaita ruiskuja, mutta omasta kokemuksestani voin sanoa, että ruiskuja käyttävät myös e-savukkeiden käyttäjät (koska neste pitää annostella tankkiin sillä ruiskulla), sekä askartelijat että leipojat/ruuanlaittajat. Not all that glitters is gold. Tai tässä tapauksessa - ruiskut automaattisena merkkinä päihteidenkäytöstä.

   Lainaa

  52. Tulos: +8 (36 ääntä)
   Xyz: Alkoholistin lapset ei annan omien lasten edes nähdä alkoholin käyttöä tai alkoholia. Mitä ihmettä? Miten ne sitten oppivat, että alkoholia voi käyttää kohtuudellakin? Itsekin olen alkoholistin lapsi. Kyllä meillä silti lasten nähden juodaan saunakaljat ja juhlapöydässä viinit. Siskoni taas ei halua lapsensa [...]
   Mä en oo ikinä ymmärtänyt tätä että alkon käyttöä oppii vain näkemällä kun vanhemmat juo. Pitäisikö absolutistinkin alkaa juomaan opettaakseen lapsiaan? Tai viedä tarkoituksella kylään katsomaan kun Taina-täti juo? Haiskahtaa kyllä siltä että haetaan vaan hyväksyntää sille että juodaan lasten nähden. Eikä siinä mitään jos sen saunakaljan nyt juokin, mutta toi selittely että ihan vaan lasten parhaaksi juodaan..

   Lainaa

  53. Tulos: -15 (25 ääntä)
   Juuh eli: Vähättelyn jalon taidon osaa moni. Varsinkin alkoholistit.
   Puhumattakaan narkeista ja vasemmistolaisista.

   Lainaa

  54. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Gaius: Ei, ykskalja.
   Olisikohan spontaanisti avattu olut sitten ykskakskalja?

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Xyz: Alkoholistin lapset ei annan omien lasten edes nähdä alkoholin käyttöä tai alkoholia. Mitä ihmettä? Miten ne sitten oppivat, että alkoholia voi käyttää kohtuudellakin? Itsekin olen alkoholistin lapsi. Kyllä meillä silti lasten nähden juodaan saunakaljat ja juhlapöydässä viinit. Siskoni taas ei halua lapsensa [...]
   Tätä kutsutaan mahdollistamiseksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (9 ääntä)
   totuuden_torvi: Onhan tuo kämppä kieltämättä kuvan perusteella aika sekainen paikka, tottahan se on ja kuva todistaa. Onko OK, jos kämppä on joskus sekaisin? -On. Lataisinko itse sekaisessa asunnossa otetun selfien johonkin ryhmään? -En todellakaan.
   Miksi et?
   St. Vⅰtus Dance: Vⅰttu oikeesti Sirpa olet paska ihminen, etkä ansaitsekaan tavata lapsenlastasi. Vielä kehtaat ihmetellä. Helvetti.
   Näin vähillä tiedoilla olet valmis tuomitsemaan toisen paskaksi ihmiseksi.

   Lainaa

  57. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Sprikles: En osaa tästä puhelimen näytöltä myöskään tihruten havaita ruiskuja, mutta omasta kokemuksestani voin sanoa, että ruiskuja käyttävät myös e-savukkeiden käyttäjät (koska neste pitää annostella tankkiin sillä ruiskulla), sekä askartelijat että leipojat/ruuanlaittajat. Not all that glitters is gold. Tai tässä tapauksessa – ruiskut automaattisena merkkinä päihteidenkäytöstä.
   Tää muuten on aika paska juttu, kun neuloja ja ruiskuja ei enää löydy apteekeista. Liimojen, epoksien, jne. annostelu olisi vaan helpompaa niillä. Netissä myydään jotain sadan ruiskun pakkauksia ...

   Lainaa

  58. Laupias Pelikaani 13.9.2018 0:29
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Väsynyt: Tää muuten on aika paska juttu, kun neuloja ja ruiskuja ei enää löydy apteekeista. Liimojen, epoksien, jne. annostelu olisi vaan helpompaa niillä. Netissä myydään jotain sadan ruiskun pakkauksia …
   Joka apteekissa, jossa olen ollut töissä, on ollut neuloja ja ruiskuja myynnissä, siinä pienessä maalaiskylän apteekissakin. Ne ei vaan ole missään hyllyssä, vaan niitä on pyydettävä henkilökunnalta. Ovat yleensä jossain ns. tiskin alla.

   Lainaa

  59. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Laupias Pelikaani: Joka apteekissa, jossa olen ollut töissä, on ollut neuloja ja ruiskuja myynnissä, siinä pienessä maalaiskylän apteekissakin. Ne ei vaan ole missään hyllyssä, vaan niitä on pyydettävä henkilökunnalta. Ovat yleensä jossain ns. tiskin alla.
   Kävin kerran Oulussa kolmessa-neljässä ja saldo oli pari neulaa. Kovin ohutta ei viitsi, kun liimamömmöt ei sitten mee läpi.

   Lainaa

  60. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Muumi (kopio): Ihme k-päitä Sirpan lapsi ja tämän puoliso ovat. Kyllä mummostakin pitää pitää huolta. Ja ei ne muutama kaljaa olisi haittaneet yhtään, mummo vaan lepäämään sängylle vähäksi aikaan niin taas lähtee.
   Sinun asenteellasi mahdollistetaan läheisen alkoholismi. Raitistuminen alkaa tasan siitä kohtaa kun sitä ei enää ympäristö mahdollista ja suvaitse.

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Saippa: Tai sitten Sirpa on matkannut junalla 300km päähän ja ottanut pari kaljaa ravintolavaunussa, onpa kamalaa.
   Olen varmaan tuhat kertaa matkustanut junalla 300 km, enkä ikinä ole ottanut matkalla yhtään kaljaa. Kahvi on eri juttu.

   Lainaa

  62. Tulos: -6 (8 ääntä)
   ftghyj: Keski-Euroopassa voi juoda ruokiksella 2 kaljaa vastaavan määrän ja mennä töihin takaisin. Työpaikoille voi tulla vauvojakin äitiensä kanssa. Täällä ei voi mennä sisään asuntoon, jossa vauva ja muita aikuisia ihmisiä. On ankea maa todella tämä Suomi tai oikeastaan, ihmisethän tästä ankean tekevät.
   Olin sanomas samaa

   Lainaa

  63. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Sirpan uhriutuminen paljastaa kyllä mistä on kyse. Ei todellakaan mistään keskieurooppalaisesta, sivistyneestä ravintolaruokailun yhteydessä nautitusta viinilasillisesta. "Parin kaljan" tarkentuminen kahdeksi kaljaksi vahvistaa että kyseessä on vale. Kyseessä on ollut tilanne jossa juopolle on annettu jälleen kerran mahdollisuus, jonka tämä on jälleen kerran hukannut ja jälleen kerran syyttää siitä muita. Voin laittaa siitä vaikka elimeni pantiksi.

   Lainaa

  64. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Väsynyt: Tää muuten on aika paska juttu, kun neuloja ja ruiskuja ei enää löydy apteekeista. Liimojen, epoksien, jne. annostelu olisi vaan helpompaa niillä. Netissä myydään jotain sadan ruiskun pakkauksia …
   Kyllä niitä löytyy, kun henkilökunnalta pyytää. Esim. lihan suolaamiseen tulee ajoittain haettua suurimpia mahdollisia neuloja ja ruiskuja.

   Lainaa

  65. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Kakka: Enpä minäkään aina ole viihteelle menossa, jos otan pitkän junamatkan aikana pari kaljaa ravintolavaunussa. Onhan se nyt hemmetin tylsää istua neljä tuntia junassa, ja pari juotavaa rentouttaa mukavasti. Ja en usko että sitä normaalin ihmisen paria kaljaa olisi kukaan edes huomannut, mutta kuten täällä on aiemminkin sanottu, niin taitaa Sirpalla olla ongelma.
   Voi nykyajan ihmisiä kun ei voi hetkeä olla ilman mitään tekemistä. Kolme tuntia junassa on ihan älyttömän lyhyt aika. Ihana hetki itselle. Lukea kirjaa, kuunnella musaa, katsoa maisemia eikä tartte tehdä mitään. En todellakaan viettäisi ihanaa oloaikaa jossain ravintolavaunussa muiden elämäänsä kyllästymisen ihmisten kanssa.

   Lainaa

  66. Tulos: +13 (15 ääntä)
   DeLeon: Onhan tuo Jennin kämppä oikeasti kuvottava. Ei noin laiska ihminen voi kulkea enää normaalin kirjoissa.
   Niin raivosttava kommentti. Ihmisillä voi oikeasti olla ihan oikeita syitä siihen, että kämppä on kaaos. Kuten vaikka toiminnan ohjauksen ongelmat tms. kuten vaikka ADHD. Tai sit vaikka masennus. Tai on ollut viikon kuumeessa. Oksennustaudissa. Tai niin edelleen. Toki on olemassa myös laiskoja ihmisiä, mutta ei kenestäkään voi päälle päin nähdä mistä on oikeasti kyse.

   Lainaa

  67. jukkapalmu 10.4.2020 8:32
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lastenlasta!? Sen lapset on tehneet lapsen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, asunto, sotku, sotkuinen, narkkari, olut, kalja, kännissä, lapsi