Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 295

Auto 200 euroa. Hinta sisältää talvirenkaat, joista on revitty nastat.
Kirpputorin löytöjä, osa 295

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -700 (818 ääntä)
   Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä. :(

   Lainaa

  2. Tulos: +305 (317 ääntä)
   Taidan tietää kenellä tässä ei ole rahaa.

   Lainaa

  3. Perspillu ja hyvät vitut 25.9.2018 2:18
   Tulos: +195 (209 ääntä)
   Miksiköhän Ilkalla on noin suuri hinku päästä eroon autostaan?

   Lainaa

  4. Tulos: +646 (666 ääntä)
   Ostaja puhuu selvää suomen kieltä, samoin myyjä. Ostaja mainitsee olevansa ulkomailla, myyjä vaihtaa kielen englantiin. Ööö?

   Lainaa

  5. Tulos: +41 (73 ääntä)
   Dafuck nyt taas

   Lainaa

  6. Tulos: +129 (137 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   Varaosiksi. Kannattaisi myydä varaosina itse, saisi enemmän.

   Lainaa

  7. Tulos: +66 (90 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   Tossa nyt ole mitään logiikkaa. Kukaan täysjärkinen maksa tuosta senttiäkään. Ilmaiseksi jos sen saisi, niin joku ylimääräisestä ajasta nauttiva maailmanpelastaja sen hakisi ja toimittaisi suoraan romutukseen.

   Lainaa

  8. Tulos: +131 (131 ääntä)
   Joopajoo: Tossa nyt ole mitään logiikkaa. Kukaan täysjärkinen maksa tuosta senttiäkään. Ilmaiseksi jos sen saisi, niin joku ylimääräisestä ajasta nauttiva maailmanpelastaja sen hakisi ja toimittaisi suoraan romutukseen.
   Kyllä noille parin satasen autoille aina löytyy joku joka ne osaa korjata halvalla ja sitten myyvät voitolla vastakatsastettuna eteenpäin. Melko tyypillistä jollekin pienituloiselle itseoppineelle automekaanikolle, joka haluaa lisätienestejä, yksityistä autokauppaa kun käydään pääosin käteisellä, eli rahasumma, joka vaihtaa omistajaa ei kukaan (lue. verottaja) loppujen lopuksi voi tietää.

   Lainaa

  9. Tulos: +166 (168 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   Uuden auton valmistus ja toimitus tänne pohjolaan saastuttaa paljon enemmän kun tollasen romun loppuun ajaminen.

   Lainaa

  10. Tulos: +134 (214 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   Täällä taas äänessä joku vihreässä kuplassaan elävä, jonka koko omaisuus mahtuu yhteen kangaskassiin ja elämä pyörii 4km säteellä.

   Lainaa

  11. Tulos: +88 (130 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   1.6-litrainen saastepesä? Nyt valot päälle ituhippi.

   Lainaa

  12. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Mie: Varaosiksi. Kannattaisi myydä varaosina itse, saisi enemmän.
   Jos laskee omalle työlle tuntihintaa niin ei välttämättä kannata. Yleensä siinäkin tapauksessa sitä sekalaisen sorttista tyhjänpäiväistä renkaanpotkijaa riittää vähintään v#tutukseen asti. "Myytkö mulle vasemman etu-umpion? Irrotatko valmiiksi? Postitatko? Maksatko postit? Mulle ei nyt passaakaan, käykö ensi viikolla?" Ja vaikka ilmaiseksi antaisi niin siitä huolimatta normaalit tinkaamis ulinat vielä päälle.

   Lainaa

  13. Roskasakkia 25.9.2018 9:31
   Tulos: -46 (74 ääntä)
   Elämänkoulupersut tekemässä autokauppaa =D

   Lainaa

  14. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Mari: Ostaja puhuu selvää suomen kieltä, samoin myyjä. Ostaja mainitsee olevansa ulkomailla, myyjä vaihtaa kielen englantiin. Ööö?
   Tai pikemminkin ”englantiin”. Niin paskaa enkkua tuo on, että hyvä jos tunnistaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +101 (107 ääntä)
   You is not bying. Fuckyuo.

   Lainaa

  16. Tulos: +113 (115 ääntä)
   Mikähän tässä nyt oikeastaan oli ongelma, kun ainakin minä sain Kallen ensimmäisestä viestistä sellaisen käsityksen, että rahat olisi siirtänyt heti, mutta auton hakenut viikon päästä. Ensin myyjä sanoo, että joko haet nyt tai et osta, mutta sitten alkaakin änkkäämään rahasta eikä haun kiireellisyydestä.

   Lainaa

  17. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Mari: Ostaja puhuu selvää suomen kieltä, samoin myyjä. Ostaja mainitsee olevansa ulkomailla, myyjä vaihtaa kielen englantiin. Ööö?
   Niin, ongelma taitaa olla siinä, että myyjä ei sittenkään ymmärrä sitä suomea kovin hyvin. :D Eivätkä englannin kielen taidotkaan tee suurta vaikutusta...

   Lainaa

  18. niimpä niin 25.9.2018 11:00
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   En kyllä käsitä miten jengi lähtee aina mukaan näihin ilmiselviin trolleihin. Nyt oikeesti. Vaikka Iikka nyt aika juntilta vaikuttaakin kyllähän tuolle autolle varmasti ottajia löytyy. Riippuu tietysti siitä vikalistasta.

   Lainaa

  19. yli opisto hörhö 25.9.2018 11:01
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   justjoo: Täällä taas äänessä joku vihreässä kuplassaan elävä, jonka koko omaisuus mahtuu yhteen kangaskassiin ja elämä pyörii 4km säteellä.
   Äänessä on pelkästään trolli joka on pyörinyt täällä kalastelemassa herkkäuskoisten reaktioita viimeiset parikolme vuotta.

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kuolevi: Mikähän tässä nyt oikeastaan oli ongelma, kun ainakin minä sain Kallen ensimmäisestä viestistä sellaisen käsityksen, että rahat olisi siirtänyt heti, mutta auton hakenut viikon päästä. Ensin myyjä sanoo, että joko haet nyt tai et osta, mutta sitten alkaakin änkkäämään rahasta eikä haun kiireellisyydestä.
   Lukihäiriö, tai jotain vähän isompaakin ongelmaa luetun tai yleensäkin asioiden ymmärtämisessä.

   Lainaa

  21. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Eli raha oli ongelma, mutta olisi saanut hakea ennen tilille maksamista? Jepajee. :D

   Lainaa

  22. Käteinen on käteinen 25.9.2018 11:57
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   Kuolevi: Mikähän tässä nyt oikeastaan oli ongelma, kun ainakin minä sain Kallen ensimmäisestä viestistä sellaisen käsityksen, että rahat olisi siirtänyt heti, mutta auton hakenut viikon päästä. Ensin myyjä sanoo, että joko haet nyt tai et osta, mutta sitten alkaakin änkkäämään rahasta eikä haun kiireellisyydestä.
   Oletan että siinä, että tilisiirto ei käy myyjälle syystä tai toisesta. Jos on esim. toimeentulotuen varassa, kaikki mitä tilille tipahtaa, vähennetään tulevasta tuesta. Tai sitten jos on esimerkiksi luotollinen tili miinuksella, mutta tarvii rahaa heti, niin eipä siinä muuta voi kuin hoitaa kaiken käteisellä. En nyt sävyä puolustele, mutta jotain tollaista varmaan taustalla.

   Lainaa

  23. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Käteinen on käteinen: Oletan että siinä, että tilisiirto ei käy myyjälle syystä tai toisesta. Jos on esim. toimeentulotuen varassa, kaikki mitä tilille tipahtaa, vähennetään tulevasta tuesta. Tai sitten jos on esimerkiksi luotollinen tili miinuksella, mutta tarvii rahaa heti, niin eipä siinä muuta voi kuin hoitaa kaiken käteisellä. En nyt sävyä puolustele, mutta jotain tollaista varmaan taustalla.
   Jep. Olis vaan voinut suoraan sanoa et sori, vain käteiskauppa. Sen sijasta alkaa avautua siihen malliin että tosiaan tainnut jäädä lääkkeet ottamatta. *huoh*

   Lainaa

  24. Tulos: -17 (41 ääntä)
   Oonko ainoa joka ajatteli että Ilkka on lukenut Kallen viestin väärin? "olen ulkomailla" = "olen ulkomaalainen" ja Ilkalle tullut heti mieleen joku sossusomali ja siksi puhunut paskaa enkkua ja tukien loppumisesta?

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Iso Hoo: Jep. Olis vaan voinut suoraan sanoa et sori, vain käteiskauppa. Sen sijasta alkaa avautua siihen malliin että tosiaan tainnut jäädä lääkkeet ottamatta. *huoh*
   Aika selvästi se ilmoituksessa mainittiin. En silti myyjän käytöstä puolusta.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Jaakko: Kyllä noille parin satasen autoille aina löytyy joku joka ne osaa korjata halvalla ja sitten myyvät voitolla vastakatsastettuna eteenpäin. Melko tyypillistä jollekin pienituloiselle itseoppineelle automekaanikolle, joka haluaa lisätienestejä, yksityistä autokauppaa kun käydään pääosin käteisellä, eli rahasumma, joka vaihtaa omistajaa ei kukaan (lue. verottaja) loppujen lopuksi voi tietää.
   En sanonutkaan että kukaan ei ostaisi... :D Ja pointtihan oli se, että ’Huoh’ sano ongelman poistuvan sillä, kun laittaa 10k minimihinnan. Meni se romuttamolle, varaosiksi tai jonkun korjaamana takaisin osaan, on jokainen parempi vaihtoehto kuin se, että auto jäisi myyjän pihaan ”maatumaan” ja päästelemään ties mitä luontoon. :)

   Lainaa

  27. Tulos: +6 (8 ääntä)
   ... ja siis takaisin ajoon*

   Lainaa

  28. Tulos: -27 (29 ääntä)
   Käteinen on käteinen: Oletan että siinä, että tilisiirto ei käy myyjälle syystä tai toisesta. Jos on esim. toimeentulotuen varassa, kaikki mitä tilille tipahtaa, vähennetään tulevasta tuesta. Tai sitten jos on esimerkiksi luotollinen tili miinuksella, mutta tarvii rahaa heti, niin eipä siinä muuta voi kuin hoitaa kaiken käteisellä. En nyt sävyä puolustele, mutta jotain tollaista varmaan taustalla.
   Tilisiirron kohdalla voi pyytää erikseen, että maksaja laittaa maksun viestiksi "auto", "maksu autosta" tmv. Sen voi myös mainita selvittää erikseen tuen hakemisen yhteydessä, että 200 euroa on tullut myydystä omaisuudesta, joten se ei ole lahja eikä muuta tuloa. Mutta jos Ilkkaa kuumottaa verottaja... No sekin olisi outoa, koska omaisuutta saa myydä vuodessa muistaakseni 5 000 euron edestä, ennen kuin ne huomioidaan verotuksessa, vaikka olisikin muita tuloja. Mutta verotusnäkökulman ymmärtäisin kuitenkin paremmin.

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Hihi: Tilisiirron kohdalla voi pyytää erikseen, että maksaja laittaa maksun viestiksi “auto”, “maksu autosta” tmv. Sen voi myös mainita selvittää erikseen tuen hakemisen yhteydessä, että 200 euroa on tullut myydystä omaisuudesta, joten se ei ole lahja eikä muuta tuloa. Mutta jos Ilkkaa kuumottaa verottaja… No sekin olisi [...]
   Ei auta. Itellä vähennetty tt-tuesta satanen jonka lapsi oli saanut lahjaksi ja se ilmeni tiliotteesta, ja myös selitin asian. Kelalla on oikeus ottaa huomioon kaikki yli 50 euron yksityiset tilillepanot.

   Lainaa

  30. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Klup: Uuden auton valmistus ja toimitus tänne pohjolaan saastuttaa paljon enemmän kun tollasen romun loppuun ajaminen.
   Paitsi jos auto on valmistettu pohjolassa?

   Lainaa

  31. Tulos: -19 (21 ääntä)
   Sara8730: Ei auta. Itellä vähennetty tt-tuesta satanen jonka lapsi oli saanut lahjaksi ja se ilmeni tiliotteesta, ja myös selitin asian. Kelalla on oikeus ottaa huomioon kaikki yli 50 euron yksityiset tilillepanot.
   Koska lahjoja ei vähennetä. Kyllä tavaran myynnissä selvitys auttaa, koska vaihdat omaisuutta rahaan.
   Sara8730: Ei auta. Itellä vähennetty tt-tuesta satanen jonka lapsi oli saanut lahjaksi ja se ilmeni tiliotteesta, ja myös selitin asian. Kelalla on oikeus ottaa huomioon kaikki yli 50 euron yksityiset tilillepanot.
   Lahjoja Kela ei hyväksy vaan käsittelee ne tosiaan tuloina. Eri asia siis. Myyntitulojen selvittäminen auttaa, koska vaihdat fyysistä omaisuuttasi rahaan, jolloin kyse ei ole tulojen kasvusta. Etenkin tällaisessa FB-kirpparitapauksessa olisi helppo todentaa Kelalle, mitä kauppaa rahasumma on koskenut.

   Lainaa

  32. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Hihi: Koska lahjoja ei vähennetä. Kyllä tavaran myynnissä selvitys auttaa, koska vaihdat omaisuutta rahaan. Lahjoja Kela ei hyväksy vaan käsittelee ne tosiaan tuloina. Eri asia siis. Myyntitulojen selvittäminen auttaa, koska vaihdat fyysistä omaisuuttasi rahaan, jolloin kyse ei ole tulojen kasvusta. Etenkin tällaisessa [...]
   Ihan samalla tavalla se on Kelan katsomaa tuloa, tuli se raha mistä tahansa. Toimeentulotuki on se VIIMEINEN vaihtoehto, kun mitään muuta ei ole jäljellä. Jos myyt autosi ja saat siitä rahaa, niin sinulla on jo yksi vaihtoehto elämiseen siinä ennen toimeentulotukea. En ymmärrä mistä te ihmiset revitte näitä juttujanne oikein? Ei voi olla noin hankalaa ottaa faktoista selvää ja olla jakamatta moista paskaa tänne faktana.

   Lainaa

  33. Faktatkuntoon 27.9.2018 7:05
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   Saastepesän varaosia voi hyötykäyttää ei-saastepesässä. Taidat olla niitä, jotka ostaa auton tietämättä siitä yhtään mitään.

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Huoh: Miksi kukaan myy noin halvalla moista ympäristöntuhoajaa? Autoille pitäisi määrätä 10 000€ minimihinta, jotta nämä saastepesät poistuisi liikenteestä.
   Koska ei ole varaa muuhun, matkat on liian pitkiä pyörälle ja julkiset ei kulje.

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Juunas: Jos laskee omalle työlle tuntihintaa niin ei välttämättä kannata. Yleensä siinäkin tapauksessa sitä sekalaisen sorttista tyhjänpäiväistä renkaanpotkijaa riittää vähintään v#tutukseen asti. “Myytkö mulle vasemman etu-umpion? Irrotatko valmiiksi? Postitatko? Maksatko postit? Mulle ei nyt passaakaan, käykö ensi [...]
   Tosin jos ei ole muuta tekemistä ajankuluksia niin kyllä kierrätystä huonomminkin ajan voi käyttää

   Lainaa

  36. Kimakka paprika 20.12.2020 12:30
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ss: Dafuck nyt taas
   vittufuck nyt taas

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, autot, viesti, messenger, keskustelu, raha, maksu, ulkomailla, nouto

 • Uusimmat

 • Kategoriat