Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 290

Muumimukit ovat löytäneet tiensä myös äijäkirppikselle.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 290

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mopomies88 28.8.2018 1:15
   Tulos: +502 (522 ääntä)
   Mikko on äijä. Mikko leikkii barbeilla.

   Lainaa

  2. Tulos: -332 (444 ääntä)
   Mopomies88: Mikko on äijä. Mikko leikkii barbeilla.
   Ja Jari keräilee muumimukeja. Jussilta hyvä lohkasu, akkojen kirppikselle kahvikuppeja vaihteleen.

   Lainaa

  3. Tulos: +324 (356 ääntä)
   Jos yrittäisi vaihtaa ns. normifacekirpparilla, niin olis miljoona kommenttia liittyen trokaukseen yms. sekä nyyhkytarnoita niiltä, jotka ei omaa mukia saaneet ostettua keskosena syntyneen Hilma-Hillevin ristiäislahjaksi jne jne

   Lainaa

  4. Tulos: +165 (179 ääntä)
   Jussi ei selvästikään kuulu näihin "oikeisiin äijiin", joista viestissään vaahtoaa...

   Lainaa

  5. Tulos: +221 (227 ääntä)
   Myykö Allu kenties exänsä, Jonnan kenkiä?

   Lainaa

  6. Tulos: +498 (516 ääntä)
   Vain tosimiehellä (ja - naisella) on pokkaa olla oma itsensä, oli kyse sitten autojen rassailusta tai muumimukien keräilystä. Nössöt kitisee jostain saakelin äijän määritelmästä.

   Lainaa

  7. Tulos: -287 (379 ääntä)
   Eiköhän tommosille muumimuki-miehetyksille ole joku Setan sateenkaarikirppis olemassa ja varmaan käy kauppakin kohderyhmässä ihan eri tavalla? Yhtä hullua kuin jos menisin itse tarjoilemaan mammakirppikselle potkupuku- ja kestovaippailmojen sekaan ilmon "Dellorto DHLA 45 pari, mukaan Volvo B19A imusarja". ps: pitääkö jumalauta äijäkirppiksellekin valua tuota muumisyöpää?

   Lainaa

  8. jukkapalmu 28.8.2018 7:27
   Tulos: +335 (351 ääntä)
   Äijä on se, kuka ei välitä paskaakaan mitä muut ajattelee. Eli se, kuka tekee muumimukeilla rahaa tai kuka ostelee barbeja lapsilleen äijäkirppiksellä. Sit on nää Kikki- hiiret ketkä myy vaan Leca- harkkoja ja moskia kun eivät muuta kehtaa ettei "joku ajattele jotain"

   Lainaa

  9. purppurakruunu 28.8.2018 7:29
   Tulos: +173 (173 ääntä)
   Muumimukit.comin mukaan Milleniumin arvo 200 €, ysäri-Joulutervehdyksen 250 €, Roosan 400-500 €, Vihreän 400€. Siinä saa antaa aika monta päivämukia vaihdossa...

   Lainaa

  10. Tulos: +164 (166 ääntä)
   "Vaihdetaan arvottomia mukeja arvokkaisiin." Jari saisi antaa kaikki kuusi mukiaan vaihdossa yhtä ns. vintage-kappaletta vastaan, eikä niiden yhteisarvo siltikään vastaisi edes halvinta tuon listauksen mukeista. Tämä taitaa olla Jarin B-suunnitelma, kun kansa ei ollut tarpeeksi tyhmää maksaakseen hänen mukeistaan satasia varsinaisessa rahassa.

   Lainaa

  11. Salapoliisi 28.8.2018 8:06
   Tulos: -87 (113 ääntä)
   Halveksin tuollaista rajattua sukupuolimääritelmää, mutta hei, kyllä nimi Äijien kirppis -tiettyyn suuntaan vie. On ihan totta, että aika turha kirppisryhmä, jos siellä voi myydä kaikkea ja kaikilla tavoin kuin muuallakin.

   Lainaa

  12. Tulos: -93 (111 ääntä)
   miehet yhtä sekaasi ku ämmät. vähä tuo miehinen kuppien keräily aiheuttaa häpeää

   Lainaa

  13. Tulos: -53 (73 ääntä)
   Mopomies88: Mikko on äijä. Mikko leikkii barbeilla.
   No onhan se puhalettavakin jonkinlainen barbi kait.

   Lainaa

  14. Tulos: +154 (162 ääntä)
   Saako äijäkirpparilla myydä vain olutta, partahöyliä, viiksivahaa ja auton osia?

   Lainaa

  15. Tulos: +38 (48 ääntä)
   ….: Myykö Allu kenties exänsä, Jonnan kenkiä?
   Tai sitten pienijalkaisella Allulla ei enää olekkaan tyttömäinen fiilis.

   Lainaa

  16. Tulos: +131 (135 ääntä)
   Minä myin joskus 10 vuotta sitten oman harvinaisen vaaleanpunaisen muumimukini sellaiselle parimetriselle tatuoidulle korstolle. :)

   Lainaa

  17. Tulos: +93 (107 ääntä)
   Toxic masculinity kova sekä jutussa että kommenteissa. Aina saa kärsiä ja hävetä

   Lainaa

  18. Tulos: +78 (82 ääntä)
   NOni: Toxic masculinity kova sekä jutussa että kommenteissa. Aina saa kärsiä ja hävetä
   Älä turhia kärsi tai häpeä, myrkyllisen miehisyyden ongelma on myrkyllisyydessä eikä miehisyydessä. Aika huono äijä sellainen olisi joka ei hankkisi tyttärelleen -tai pojalleen -barbia koska "mitä nyt naapuritkin ajattelee!". Ihan kun Äijää kiinnostaisi. (Myös naispuolisia ja muunpuolisia Äijiä on).

   Lainaa

  19. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Äijäkirppikset on minusta sellaisia joissa kaupan teossa ei ole av,yv,kysyn tätiltä tms. säätöä vaan tehdään kaupat jos tavara kiinnostaa. käydään hakemassa ja lyödään rahat kouraan. Tavaroita hakiessa ei tarvitse katsella lastenlasten piirustuksia yms. Sama mitä myy. Jussi ei joutavan nillityksensä takia kuulu äijäkirppiksille, vaan modeksi kaupunginosakirppikselle.

   Lainaa

  20. Tulos: +85 (85 ääntä)
   Mummosi: Saako äijäkirpparilla myydä vain olutta, partahöyliä, viiksivahaa ja auton osia?
   Ei se nyt sentään niin rajoittunut ryhmä ole, myös moottoripyörien ja traktorien osia saa myydä.

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (69 ääntä)
   Luulin että äijäkirpparijutun moka oli koittaa vaihtaa noita huijausmukeja oikeesti harvinaisempiin kippoihin. Olin kai väärässä.

   Lainaa

  22. Äijät-Häme 28.8.2018 12:37
   Tulos: -60 (76 ääntä)
   Muumiomukeista on lyhyt matka potkuhousuihin ja kestovaippoihin. Eli ymmärrän närkästyksen, kun äijäkirppistä yritetään ajaa alas paskalla.

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 28.8.2018 12:52
   Tulos: +93 (109 ääntä)
   Aina jotenkin käy sääli näitä "tosi mies juo kaliaa eikä kerää akkojen muumi mukeja tai muutakaan tilpe hööriä" tyyppejä kohtaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +13 (39 ääntä)
   Joo: Älä turhia kärsi tai häpeä, myrkyllisen miehisyyden ongelma on myrkyllisyydessä eikä miehisyydessä. Aika huono äijä sellainen olisi joka ei hankkisi tyttärelleen -tai pojalleen -barbia koska “mitä nyt naapuritkin ajattelee!”. Ihan kun Äijää kiinnostaisi. (Myös naispuolisia ja muunpuolisia Äijiä on).
   Samaa mieltä. Olis hyvä unohtaa vanhentunut, nolo ja polarisoiva toksisen maskuliinisuuden käsite ja puhua pelkästään toksisuudesta.

   Lainaa

  25. Tulos: +7 (19 ääntä)
   ….: Samaa mieltä. Olis hyvä unohtaa vanhentunut, nolo ja polarisoiva toksisen maskuliinisuuden käsite ja puhua pelkästään toksisuudesta.
   Presiis.

   Lainaa

  26. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Joo: Älä turhia kärsi tai häpeä, myrkyllisen miehisyyden ongelma on myrkyllisyydessä eikä miehisyydessä. Aika huono äijä sellainen olisi joka ei hankkisi tyttärelleen -tai pojalleen -barbia koska “mitä nyt naapuritkin ajattelee!”. Ihan kun Äijää kiinnostaisi. (Myös naispuolisia ja muunpuolisia Äijiä on).
   Minusta äijäkirppis tarkoittaa, että "jos mua kiinnostaa toi muumimuki/traktorin tasauspyörästö tohon hintaan niin ostan. Jos ei, en." Olipa myyjä tai ostaja mitä sukupuolta tahansa, vinkumaan ei aleta.

   Lainaa

  27. Tulos: +10 (10 ääntä)
   ….: Myykö Allu kenties exänsä, Jonnan kenkiä?
   Olisko Allu maksanut Jonnan ulos kämpästä ja ilmaiesti summa odottaa vielä siirtymistä kun puhutaan velasta. Tai sitten Allu yrittää muuten vaan hankkia rahaa maksaakseen velkansa pois.

   Lainaa

  28. Tulos: -15 (19 ääntä)
   NOni: Toxic masculinity kova sekä jutussa että kommenteissa. Aina saa kärsiä ja hävetä
   Suomi on elämäm_maa

   Lainaa

  29. Tulos: -23 (31 ääntä)
   kirppu: Vain tosimiehellä (ja – naisella) on pokkaa olla oma itsensä, oli kyse sitten autojen rassailusta tai muumimukien keräilystä. Nössöt kitisee jostain saakelin äijän määritelmästä.
   Tai myyvät muumimukeja äijäkirppiksellä. Oikeassa olet.

   Lainaa

  30. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Eikös ton äijäkirppiksen pääidea ollut se tapa, miten noita myydään, eikä se mitä tuolla myydään?

   Lainaa

  31. Tulos: -27 (35 ääntä)
   yli opisto hörhö: Aina jotenkin käy sääli näitä “tosi mies juo kaliaa eikä kerää akkojen muumi mukeja tai muutakaan tilpe hööriä” tyyppejä kohtaan.
   Yliopistohörhöt on parempia ihmisiä.

   Lainaa

  32. Tulos: -12 (14 ääntä)
   muiccu: Minä myin joskus 10 vuotta sitten oman harvinaisen vaaleanpunaisen muumimukini sellaiselle parimetriselle tatuoidulle korstolle.
   Todennäköisesti ostajana oli samainen äijäkirppiksen Jari

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (28 ääntä)
   ….: Samaa mieltä. Olis hyvä unohtaa vanhentunut, nolo ja polarisoiva toksisen maskuliinisuuden käsite ja puhua pelkästään toksisuudesta.
   Hassusti se toksisuus vaan liittyy yleensä miehisiin sukupuolirooleihin. Ei sillä, että se keskivertomiehen vika olisi, hehän siitä yhtä lailla kärsii, mutta ei se nyt pelkkää sattumaakaan ole.

   Lainaa

  34. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Iso Hoo: Eiköhän tommosille muumimuki-miehetyksille ole joku Setan sateenkaarikirppis olemassa ja varmaan käy kauppakin kohderyhmässä ihan eri tavalla? Yhtä hullua kuin jos menisin itse tarjoilemaan mammakirppikselle potkupuku- ja kestovaippailmojen sekaan ilmon “Dellorto DHLA 45 pari, mukaan Volvo B19A imusarja”. ps: pitääkö jumalauta äijäkirppiksellekin valua tuota muumisyöpää?
   Av kaasuttimiin! Ostan jos ne on vaakaimut ja nelikymppiset! Imusarjaa en tarvihe mutta kysyn vielä vaimolta!;)

   Lainaa

  35. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Äijän naispuolinen vastine on prinsessa. Äijät ja prinsessat kitisevät turhista asioista, voivat harrastaa vain täydellisesti sukupuolistereotypioihin sopivia asioita, jaottelevat ruoka-aineet sopiviin ja epäsopiviin sukupuolen mukaan sekä pukeutuvat vain Oikealle Äijälle tai Oikealle Prinsessalle sopiviin vaatteisiin. Äijä ei voi pidellä vaimonsa käsilaukkua kolmea sekuntia tai kaupata muumimukeja, ettei kukaan tuntematon vain luule homoksi. Prinsessa ei voi lisätä autoon öljyä, ettei kynnet mene huonoiksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Just: Hassusti se toksisuus vaan liittyy yleensä miehisiin sukupuolirooleihin. Ei sillä, että se keskivertomiehen vika olisi, hehän siitä yhtä lailla kärsii, mutta ei se nyt pelkkää sattumaakaan ole.
   Vaan kuka sanoo että nuo sukupuoliroolit ovat nimenomaan "miehisiä"? Mielestäni on paljon miehisempää uskaltaa keräillä vaikka niitä muumimukeja äijäkirppiksellä kuin miettiä kusi sukassa sitä kuka on Kovin ÄiJJä (Tosin tämä kaveri yritti vaihtaa roskaa arvokkaampiin mukeihin mikä on aika paskaa). Lisäksi myös naiset pitävät toksisuuden kulttuuria yllä.

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (19 ääntä)
   ….: Vaan kuka sanoo että nuo sukupuoliroolit ovat nimenomaan “miehisiä”? Mielestäni on paljon miehisempää uskaltaa keräillä vaikka niitä muumimukeja äijäkirppiksellä kuin miettiä kusi sukassa sitä kuka on Kovin ÄiJJä (Tosin tämä kaveri yritti vaihtaa roskaa arvokkaampiin mukeihin mikä on aika paskaa). Lisäksi myös naiset pitävät toksisuuden kulttuuria yllä.
   Naisethan ne sitä vasta ylläpitävätkin

   Lainaa

  38. moka-addikti 31.8.2018 17:55
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   otto: Äijäkirppikset on minusta sellaisia joissa kaupan teossa ei ole av,yv,kysyn tätiltä tms. säätöä vaan tehdään kaupat jos tavara kiinnostaa. käydään hakemassa ja lyödään rahat kouraan. Tavaroita hakiessa ei tarvitse katsella lastenlasten piirustuksia yms. Sama mitä myy. Jussi ei joutavan nillityksensä takia kuulu äijäkirppiksille, vaan modeksi kaupunginosakirppikselle.
   Burn. :D

   Lainaa

  39. Juopporokkari 1.9.2018 14:13
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Iso Hoo: Eiköhän tommosille muumimuki-miehetyksille ole joku Setan sateenkaarikirppis olemassa ja varmaan käy kauppakin kohderyhmässä ihan eri tavalla? Yhtä hullua kuin jos menisin itse tarjoilemaan mammakirppikselle potkupuku- ja kestovaippailmojen sekaan ilmon “Dellorto DHLA 45 pari, mukaan Volvo B19A imusarja”. ps: pitääkö jumalauta äijäkirppiksellekin valua tuota muumisyöpää?
   Ei sattuis b20 imusarjalla olemaan?

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Iso Hoo: Eiköhän tommosille muumimuki-miehetyksille ole joku Setan sateenkaarikirppis olemassa ja varmaan käy kauppakin kohderyhmässä ihan eri tavalla? Yhtä hullua kuin jos menisin itse tarjoilemaan mammakirppikselle potkupuku- ja kestovaippailmojen sekaan ilmon “Dellorto DHLA 45 pari, mukaan Volvo B19A imusarja”. ps: pitääkö jumalauta äijäkirppiksellekin valua tuota muumisyöpää?
   Tässä olisi jotain järkeä, mikäli muumimukeja myytäisiin vaikka autokirppiksellä. Mammakirppikset tarkoittavat käytännössä näitä vauvanvaatteiden/tarvikkeiden jne. myyntiryhmiä. Äijäkirppari ei taas ole pelkästään autonosiin tms. rajattu. Sinänsä sekä äijä- että mammakirppikset ovat äärimmäisen typerästi nimettyjä. Arvostan kyllä äijäkirpparin kaupankäyntitapaa, mutten tuollaista typerää ja väkinäistä sukupuolittamista.

   Lainaa

  41. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kyllä metallibändi Mokoman laulaja, Marko Annalakin kerää muumimukeja...mut se taitaa ollakin semmonen runopoika ;)

   Lainaa

  42. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Voi vattu että osaa olla tyhmä ihminen tuo Jonna. mitäköhän se luulee että allu tuossa on juuri tekemässä. Ettei vaan olis hankkimassa rahaa velkojen maksuun? sitten tulee draamalla pilaamaan senkin pienen mahdollisuuden saada ees jotain rahaa...

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (0 ääntä)
   No onhan tuo "äijäkirppis" jo aika tyhmä ajatus ihan lähtökohtaisestikkin, määrittele, että mikä on "äijämäistä"? Ei ihme jos tuonnimiseen ryhmään kerääntyy näitä toksista maskuliinisuutta levittäviä ihmisiä. Pitäis muutenkin päästä eroon siitä ajattelusta, että jotkin asiat on äijjämäisiä ja jotkin taas akkamaisia, vaikeaa on tietenkin kun siihen on kasvanut (allekirjoittanutkin), mutta yrittää ainakin voi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kengät, kuva, Muumit, muumimuki, Muumin päivä, vaihto, kirpputori, kirppari, kirppis, ero, riita