Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tekniikan ihmelapset, osa 2

Monta tuntia jo seinässä, mutta ei vaan lataudu!
Tekniikan ihmelapset, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1441 (1451 ääntä)
   ”Joku muu saa nyt” :D

   Lainaa

  2. Tulos: +1002 (1006 ääntä)
   Mikko on eläköitymisensä ansainnut, todella urhoollista tuutorointia.

   Lainaa

  3. Tulos: +700 (702 ääntä)
   Haha ihana Mikko :D Antoi kaikkensa, jonkun muun vuoro jatkaa.

   Lainaa

  4. Tulos: -28 (82 ääntä)
   Voi Elliä :D

   Lainaa

  5. Tulos: +419 (425 ääntä)
   En olisi kyllä minäkään välttämättä jaksanut lähteä Ellille neuvomaan blokkausta noin lupaavan alun jälkeen

   Lainaa

  6. Tulos: +111 (121 ääntä)
   Väsynyt: En olisi kyllä minäkään välttämättä jaksanut lähteä Ellille neuvomaan blokkausta noin lupaavan alun jälkeen
   Niinpä. Tiedä montako savumerkkiä saisi lähettää, että Elli pääsisi perille.

   Lainaa

  7. heikki4422 10.7.2018 3:45
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   https://www.facebook.com/help/290450221052800

   Lainaa

  8. Tulos: +316 (332 ääntä)
   Diginatiivi sukupolvi: sukupolvi joka osaa käyttää älylaitteita ilman alkeisintakaan ymmärrystä niiden käytön mahdollistavan teknologian toiminnasta.

   Lainaa

  9. Perspillu ja hyvät vitut 10.7.2018 6:16
   Tulos: -27 (57 ääntä)
   Tohon ekaan: Ei saatana.

   Lainaa

  10. Tulos: +4 (40 ääntä)
   Sargee: Diginatiivi sukupolvi: sukupolvi joka osaa käyttää älylaitteita ilman alkeisintakaan ymmärrystä niiden käytön mahdollistavan teknologian toiminnasta.
   Ei sitä tarvita vaan loogista ajattelua. Se on mahdotonta ellei ohimoaivokuori toimi. Yllättävän paljon meissä sellaisia on.

   Lainaa

  11. Varmistus epävarma 10.7.2018 7:36
   Tulos: -57 (113 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Tohon ekaan: Ei saatana.
   Miksi joku pitää tiedostojen varmistamiseen käytettävää laitetta pyörimässä pitkin huushollia? Paljonko ne tiedostot ovat tallessa kun tuota mötikkää käyttää vaikka pannunalusena???

   Lainaa

  12. jukkapalmu 10.7.2018 7:44
   Tulos: -59 (155 ääntä)
   Akka!!!??? Jorma, haista vittu.

   Lainaa

  13. Tulos: +164 (198 ääntä)
   Varmistus epävarma: Miksi joku pitää tiedostojen varmistamiseen käytettävää laitetta pyörimässä pitkin huushollia? Paljonko ne tiedostot ovat tallessa kun tuota mötikkää käyttää vaikka pannunalusena???
   Niin missä sitä pitäis säilyttää jollei huushollissa? Jos se on ollut vaikka lipaston laatikossa tallessa ja muija on haeskellut varavirtalähdettä ja ilahtunut, että tuohan se taitaakin olla. Ei mikään implikoi sitä, että kyseisessä kämpässä kamat lojuu levällään, vaan että eukko ei tunnista/erota toisistaan kaikkia siellä majailevia kikottimia.

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (83 ääntä)
   Mikko lämmittelee naiset ja just kriittisellä hetkellä "Joku muu saa nyt"

   Lainaa

  15. Loverboy68 10.7.2018 8:46
   Tulos: +15 (129 ääntä)
   jukkapalmu: Akka!!!??? Jorma, haista vⅰttu.
   Väärin. Osalle meistä akka on myös hellittelynimi ja osoitus suuresta rakkaudesta sitä toista kohtaan. Meillä ainakin Akka tykkää kun huutelen: "Akkaa..puita hakkaan,tupa jäähtyy" tms. tyylisiä onelinereita.

   Lainaa

  16. Kerttukalervo 10.7.2018 8:56
   Tulos: +114 (160 ääntä)
   Eipä tuon mötikän ulkonäkö paljon monista powerbankeista eroa. Voisi äijä vois kertoa, jos on mennyt hankkimaan jotain uusia leluja.

   Lainaa

  17. Ketsuppijäbä 10.7.2018 8:57
   Tulos: -112 (126 ääntä)
   Häh, blokkaus? Ei liity asiaan mitään. Siis jos olen kirjautunut esim. äitini koneella, enkä halua hänen pääsevän tililleni, niin ratkaisu on äidin blokkaus, wtf? Oisko salasanan vaihto mitään

   Lainaa

  18. mielensä pahoittanut 10.7.2018 9:49
   Tulos: +97 (149 ääntä)
   Loverboy68: Väärin. Osalle meistä akka on myös hellittelynimi ja osoitus suuresta rakkaudesta sitä toista kohtaan. Meillä ainakin Akka tykkää kun huutelen: “Akkaa..puita hakkaan,tupa jäähtyy” tms. tyylisiä onelinereita.
   Minusta kuulostaa niin pahalle miesvaltaisella alalla, kun muut puhuvat vaimoistaan akkoina, muijina ja eukkoina. Tuntuu myös pahalle kuulla olevansa v***n huora, jos vaan ohittaa tuntemattoman miehen kadulla, siihen sen enempää huomioo kiinnittämättä.

   Lainaa

  19. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Ketsuppijäbä: Häh, blokkaus? Ei liity asiaan mitään. Siis jos olen kirjautunut esim. äitini koneella, enkä halua hänen pääsevän tililleni, niin ratkaisu on äidin blokkaus, wtf? Oisko salasanan vaihto mitään
   Oisko uloskirjautuminen kyseiseltä laitteelta mitään?

   Lainaa

  20. Tulos: +2 (40 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Tohon ekaan: Ei saatana.
   Mitä saatanaa tuossa? Ei siitä kovalevyn lataamisesta hyötyä ole mutta eipä kyllä haittaakaan. Lähinnä oma vika kun jättää levynsä lojumaan jonnekin.

   Lainaa

  21. Tulos: -10 (38 ääntä)
   Mikä tuo laite on,jonka Jorma postasi? :D

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 10.7.2018 11:35
   Tulos: -16 (110 ääntä)
   mielensä pahoittanut: Minusta kuulostaa niin pahalle miesvaltaisella alalla, kun muut puhuvat vaimoistaan akkoina, muijina ja eukkoina. Tuntuu myös pahalle kuulla olevansa v***n huora, jos vaan ohittaa tuntemattoman miehen kadulla, siihen sen enempää huomioo kiinnittämättä.
   Kyllä minä nyt niin mieleni taas pahoitin.. Ja "akka-keskustelu" liittyy hyvin olennaisesti siihen että joku ääliö sanoo sulle "vitun huora" kadulla kun kävelet ohi. Kyllä, nämä asiat ovat toistensa suoria synonyymeja.

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 10.7.2018 11:38
   Tulos: +66 (78 ääntä)
   Einari: Mitä saatanaa tuossa? Ei siitä kovalevyn lataamisesta hyötyä ole mutta eipä kyllä haittaakaan. Lähinnä oma vika kun jättää levynsä lojumaan jonnekin.
   Minne se pitäisi laittaa? Mistään ei käy ilmi etteikö se olisi ollut esim vaikka jossain laatikossa. Kassakaappiinko se pitäisi pistää? Valista minua oi suuri älykkyys.

   Lainaa

  24. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Mikko-parka..

   Lainaa

  25. Tulos: -30 (76 ääntä)
   yli opisto hörhö: Kyllä minä nyt niin mieleni taas pahoitin.. Ja “akka-keskustelu” liittyy hyvin olennaisesti siihen että joku ääliö sanoo sulle “vⅰtun huora” kadulla kun kävelet ohi. Kyllä, nämä asiat ovat toistensa suoria synonyymeja.
   Typerää yleistämistä Yliopisto hörhöltä (ja tämä itsessään kertoo siitä, ettei kirjoittaja ole Yliopistoa nähnytkään). "Akka" -sanaa käytetään monin merkityksin. Merkitys monesti riippuu siitä, missäpäin Suomea sitä käytetään. Pohjanmaalla / Etelä-Pohjanmaalla tällä kutsumanimellä on nykyään hyvinkin arvostava ja rakastava merkitys omaa kumppania kohtaan, kuten Loverboy68 aiemmin mainitsi. Kumppani saa tämän kutsumanimen vasta, kun on saavuttanut pysyvän paikan miehen rinnalla vuosien saatossa, joten tämä on käytännössä "Kuningatarta" vastaava nimitys. "Vaimo" on tiettävästi väheksytympi nimike.

   Lainaa

  26. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Huh, olisi itteäki vähän jännittäny löytää kovalevy latauksesta :D.. Kumppania (ja laitteita) ajatellen kannattaa teipata tämmösiin nimilaput ettei jatkossa tule vastaavia tilanteita

   Lainaa

  27. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Nyt olen nähnyt kaiken: Jorma Miestenhuoneessa!

   Lainaa

  28. Profiilin poisto-operaatio 10.7.2018 17:42
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Tyhmyri: Mikä tuo laite on,jonka Jorma postasi?
   Siinähän se lukee... "Seagaten ulkoinen usb-kovalevy".
   Ketsuppijäbä: Häh, blokkaus? Ei liity asiaan mitään. Siis jos olen kirjautunut esim. äitini koneella, enkä halua hänen pääsevän tililleni, niin ratkaisu on äidin blokkaus, wtf? Oisko salasanan vaihto mitään
   Tips: Oisko uloskirjautuminen kyseiseltä laitteelta mitään?
   Kyse ei ollut siitä, että tili olisi jäänyt auki johonkin. Elli ei vaan osannut muotoilla asiaa oikein. Elli halusi blokata jonkun, sanotakaanko vaikka Matin, mutta jostain syystä kuvitteli, että Facebook toimii samoin kuin esim. puhelimen yhteystiedot. Hän siis kuvitteli, että hänen täytyy mennä Matin koneelle ja poistaa oma profiilinsa sieltä, sitten Matin puhelimelle ja poistaa se sieltä... jne.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Simo: Typerää yleistämistä Yliopisto hörhöltä (ja tämä itsessään kertoo siitä, ettei kirjoittaja ole Yliopistoa nähnytkään). “Akka” -sanaa käytetään monin merkityksin. Merkitys monesti riippuu siitä, missäpäin Suomea sitä käytetään. Pohjanmaalla / Etelä-Pohjanmaalla tällä kutsumanimellä on nykyään hyvinkin arvostava ja rakastava merkitys omaa kumppania kohtaan, kuten Loverboy68 aiemmin mainitsi. Kumppani saa tämän kutsumanimen vasta, kun on saavuttanut pysyvän paikan miehen rinnalla vuosien saatossa, joten tämä on käytännössä “Kuningatarta” vastaava nimitys. “Vaimo” on tiettävästi väheksytympi nimike.
   Tais sulta mennä sarkasmitutka rikki... hörhö kommentoi edellistä mielensäpahoittajaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Simo: Typerää yleistämistä Yliopisto hörhöltä (ja tämä itsessään kertoo siitä, ettei kirjoittaja ole Yliopistoa nähnytkään). “Akka” -sanaa käytetään monin merkityksin. Merkitys monesti riippuu siitä, missäpäin Suomea sitä käytetään. Pohjanmaalla / Etelä-Pohjanmaalla tällä kutsumanimellä on nykyään hyvinkin arvostava ja rakastava merkitys omaa kumppania kohtaan, kuten Loverboy68 aiemmin mainitsi. Kumppani saa tämän kutsumanimen vasta, kun on saavuttanut pysyvän paikan miehen rinnalla vuosien saatossa, joten tämä on käytännössä “Kuningatarta” vastaava nimitys. “Vaimo” on tiettävästi väheksytympi nimike.
   Sarkasmi on joskus kovin haastavaa. Joillekkin.

   Lainaa

  31. Sami Kuupas 11.7.2018 14:34
   Tulos: +23 (35 ääntä)
   Simo: Typerää yleistämistä Yliopisto hörhöltä (ja tämä itsessään kertoo siitä, ettei kirjoittaja ole Yliopistoa nähnytkään).
   Yli opisto hörhö lienee kirjoittanut tarkoituksella kaikki sanat erikseen. Toisin, kuin sinä. Sinä teit sen vain osaamattomuuttasi. Se olisi: Yliopistohörhö

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Eihän tuo Jorman kovalevy tuosta hajoa, kun tuota samaa sähköähän se käyttää toimiakseen. Mutta Akka ei kyllä saa silti ladattu tuolla puhelintaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (8 ääntä)
   yli opisto hörhö: Minne se pitäisi laittaa? Mistään ei käy ilmi etteikö se olisi ollut esim vaikka jossain laatikossa. Kassakaappiinko se pitäisi pistää? Valista minua oi suuri älykkyys.
   Tottamoosese, sitähän Jormakin tuumii että lukkojen taakse moinen paholaisen keksintö.

   Lainaa

  34. Matti Teppo 11.7.2018 15:41
   Tulos: -22 (30 ääntä)
   Tommoset Ellit kävelee joku päivä rekan alle, kun huomio on siinä niin tärkeessä vitun kännykässä. Mun puolesta ihan sama.

   Lainaa

  35. fakta homma 11.7.2018 15:57
   Tulos: -27 (41 ääntä)
   Sami Kuupas: Yli opisto hörhö lienee kirjoittanut tarkoituksella kaikki sanat erikseen. Toisin, kuin sinä. Sinä teit sen vain osaamattomuuttasi. Se olisi: Yliopistohörhö
   Moi Yli Opisto Hörhö, vai pitäisikö sanoa: Yli Opiston Pääsy Kokeet Reputtanut. Voisit jo lopettaa itsesi komppaamisen. Ja Se oli sarkasmia!-huutelu on menettänyt arvonsa jo aikoja sitten, nyt sitä huutelee kaikuna enää vain sivistymätön kommentoijien takarivi.

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Eihän tolle kovalevylle ole käynyt mitään. Sama asia kun kytkisi tietokoneen usb-liittimeen, koska molemmat antaa 5 volttia. Ipadin laturi tosin enemmän ampeereja mutta sillä ei ole merkitystä kun levy ei niitä käytä.

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Wtf: Eihän tolle kovalevylle ole käynyt mitään. Sama asia kun kytkisi tietokoneen usb-liittimeen, koska molemmat antaa 5 volttia. Ipadin laturi tosin enemmän ampeereja mutta sillä ei ole merkitystä kun levy ei niitä käytä.
   Eikä välttämttä laturista saa edes enempää virtaa...

   Lainaa

  38. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Sargee: Diginatiivi sukupolvi: sukupolvi joka osaa käyttää älylaitteita ilman alkeisintakaan ymmärrystä niiden käytön mahdollistavan teknologian toiminnasta.
   Nimeomaan. Kyllä fortnitea osataan pelata ja "tehdä" hienoja videoita iphonen automaatiolla ja snäpin filttereillä, mutta kuinka moni ymmärtää taustalla pyörivästä tekniikasta yhtään mitään? Töitä olisi alalla tarjolla, jos vain kouluttautuisi.

   Lainaa

  39. Tulos: -5 (13 ääntä)
   MissK: Niin missä sitä pitäis säilyttää jollei huushollissa? Jos se on ollut vaikka lipaston laatikossa tallessa ja muija on haeskellut varavirtalähdettä ja ilahtunut, että tuohan se taitaakin olla. Ei mikään implikoi sitä, että kyseisessä kämpässä kamat lojuu levällään, vaan että eukko ei tunnista/erota toisistaan kaikkia siellä majailevia kikottimia.
   Jemmassa, tallessa. Ei pöllittävänä, pudotettavana, heitettävänä tiskialtaaseen. Jotkut säilyttävät varmistuksia kassakaapissa jopa, kun idea on pitää tiedostokopiot TURVASSA.

   Lainaa

  40. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Niin siis eihän tuo laturi mitään extra virtaa syötä vaan kovalevy ottaa sen minkä tarvitsee, sama pätee kännyköihin, joten sama asia kuin että kovalevy olisi ollut vain yön yli päällä, siitä se lämpö johtuu eikä mistään ylikuumenemisesta. Onni että laturin ja kovalevyn jännite täsmäsi.

   Lainaa

  41. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Jännitehän on määritelty USB:n speksissä, eli ei se jännitteiden täsmääminen mitään onnea ole, vaan sitä että laitteiden liitännät vastaavat määritelmiä. Eli ei tuossa ensimmäisessä tapauksessa ollut mitään muuta vaaraa kuin se, että rähmäkäpälä tiputtaa laitteen tai hukkaa sen.

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Nerd: Niin siis eihän tuo laturi mitään extra virtaa syötä vaan kovalevy ottaa sen minkä tarvitsee, sama pätee kännyköihin, joten sama asia kuin että kovalevy olisi ollut vain yön yli päällä, siitä se lämpö johtuu eikä mistään ylikuumenemisesta. Onni että laturin ja kovalevyn jännite täsmäsi.
   USB on tarkkaan määritelty liitäntä, ei siinä onnea tarvita, kiitos insinöörien.

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Ketsuppijäbä: Häh, blokkaus? Ei liity asiaan mitään. Siis jos olen kirjautunut esim. äitini koneella, enkä halua hänen pääsevän tililleni, niin ratkaisu on äidin blokkaus, wtf? Oisko salasanan vaihto mitään
   Luehan se teksti tarkemmin, ne. Elli ei halua että hänen profiilinsa näkyisi jollekiin henkilölle. Vastaus: estä henkilö. Salasanan vaihto ei siinä auta mitään.

   Lainaa

  44. Tulos: -26 (32 ääntä)
   mielensä pahoittanut: Minusta kuulostaa niin pahalle miesvaltaisella alalla, kun muut puhuvat vaimoistaan akkoina, muijina ja eukkoina. Tuntuu myös pahalle kuulla olevansa v***n huora, jos vaan ohittaa tuntemattoman miehen kadulla, siihen sen enempää huomioo kiinnittämättä.
   Meehän nyt helvettiin ton #metoo öyhötyksesi kanssa, alkaa olemaan aika kulunutta.

   Lainaa

  45. 99% vegaani 18.7.2018 18:32
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Zeikki: Meehän nyt helvettiin ton #metoo öyhötyksesi kanssa, alkaa olemaan aika kulunutta.
   On se jäätävää kun joilleki toisten ikävänä kokemukset ei herätä minkäänlaisia empatian tunteita. Entä jos ks. nainen olisi oma siskosi, tyttäresi, äitisi? Joko riittäisi ymmärrystä? Offtopic, #metoo on mennyt totta kai joiltain osin yli, esim. Kalevala-tripyykin sensurointi-ehdotus :D Mutta näinhän se lopulta käy kaikkien kampanjoiden kanssa, kun "suuri yleisö" (lue: eivät ne penaalin terävimmät kynät) ottaa niihin osaa. Siltikään se ei muuta sitä tosiasiaa, että jotkut oikeasti kokee seksuaalista häirintää. Ja että ilmiötä on todellakin asiallista kritisoida.

   Lainaa

  46. Kyvykäs aprikoosi 17.1.2021 14:41
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Jorma, se ulkoinen kovalevy on tarkoitettu toimimaan usb-väylässä. Miksi oletit että se menisi rikki? Vai luulitko että juttusi on hauska, eikä muut ymmärrä että levy vaatii toimiakseen virtaa, jonka se saa usb-väylästä? Vai kävikö sittenkin niin että keksit itse koko jutun? Itse veikkaan viimeistä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kovalevy, ladata, akku, tilin poisto, esto, blokkaus, Facebook