Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mainosmokia, osa 27

Muutu mieheksi (alk. 24 €)
Mainosmokia, osa 27

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. purppurakruunu 3.7.2018 0:43
      Tulos: +327 (355 ääntä)
      Masodatan mainos kuulostaa niin paljon yli-innokkaan, vanhempiensa suusta kuultuja sanoja melkein oikein toistavan neljävuotiaan puheelta, että se on melkein hellyyttävä... :')

      Lainaa

    2. Mustalaisnaamio 3.7.2018 0:49
      Tulos: +401 (423 ääntä)
      Lukihäriöitä korjata voidaan. Mutta kuka hitto ristii firmansa MASOdataksi?

      Lainaa

    3. Tulos: +439 (443 ääntä)
      Säästin mainoskuluissa ja tein itse ammattimaisuutta henkivät ilmoitukset.

      Lainaa

    4. Mustalaisnaamio 3.7.2018 0:57
      Tulos: +283 (295 ääntä)
      Masodata tekee myös kotisivuja.

      Lainaa

    5. Tulos: +383 (419 ääntä)
      Olipas juntti parturimainos

      Lainaa

    6. Tulos: +195 (201 ääntä)
      Masodata taitaa erikoistua BDSM-leffojen digitalisointiin.

      Lainaa

    7. Tulos: +224 (230 ääntä)
      Hitsi, nyt ne keksi meidän salaisen heikkouden. Kyllä hiustyylin muutoksella sen pahimmankin peikon ottaa ihan Miehekseen.

      Lainaa

    8. Tulos: +244 (248 ääntä)
      Nyt on kyllä Markulla niin pahasti lukihäiriö tulilla että mainostekstien laatiminen kannattaisi ihan suosista ulkoistaa jollekulle muulle. Alkaen vaikka ihan firman nimestä...

      Lainaa

    9. fruttidinightmare 3.7.2018 2:05
      Tulos: +67 (75 ääntä)
      Masodata.fi... ja kirjotushäiriöt jatkuu...

      Lainaa

    10. Arkkienkeli 3.7.2018 5:24
      Tulos: +121 (125 ääntä)
      fruttidinightmare: Masodata.fi… ja kirjotushäiriöt jatkuu…
      Käykääpä kyseisellä sivulla, niin aivonne kärventyvät ja silmät tippuvat päästä...

      Lainaa

    11. Hukka-Rambo 3.7.2018 6:46
      Tulos: -69 (163 ääntä)
      batman: Olipas juntti parturimainos
      Kukas se sieltä friend-zonelta tänne huutelee?

      Lainaa

    12. Tulos: +135 (139 ääntä)
      Kävin tuolla masodatan kotisivuilla. Tuo mainos tuossa yllä on vielä pientä. Käykää ihmeessä. Älkääkä hämmästykö vain mm. valokuvaukseen ja kotisivuihin erikoistuneen yrityksen häikäisevästä ulkoasunäytteestä vaan lukekaa ihmeessä teksti kunnolla läpi; tämä kakku ei ole vain päältä kaunis.

      Lainaa

    13. Mandariini 3.7.2018 7:53
      Tulos: +177 (181 ääntä)
      Voi ei mua alkoi säälittää Markun puolesta!

      Lainaa

    14. Kilokalori 3.7.2018 7:58
      Tulos: +60 (124 ääntä)
      Toi Rypsiporsas on mainoksena vitsi ihan ilman huonoa sijoitteluakin. Mainostetaan, että porsas on terve ja hyvä, kun se vetää hyvänlaatuista kasviöljyä ja kasviksia nassuun... ja sillä mainoslauseella yritetään samalla myydä ihmisille sianihraa? Ei se porsaan rasva siitä muutu, vaikka se söisi mitä. Porsaille on aina annettu kasviöljyjä ruuan seassa. Rypsiä tai rapsia tsi mitä on sattunut olemaan tarjolla. Nyt vaan keski-ikäiset naiset on saatu luulemaan, että rypsiporsas olisi jotenkin terveellisempää. Evirahan siitä HK:lle älähtikin, etteivät saa mainostaa harhaan johtavasti terveysväitteillä. Tekevät sitä näemmä edelleen.

      Lainaa

    15. Muumi (kopio) 3.7.2018 8:04
      Tulos: +114 (156 ääntä)
      Miksi kiusata lukihäiriöistä ihmistä? Tyyppi kuitenkin yrittää ansaita elantonsa.

      Lainaa

    16. Tulos: +167 (169 ääntä)
      Voi Markkua. Hän varmaan osaa oman alansa hommat hyvin, mutta ehkä verkkoviestintä kannattaisi ulkoistaa tai edes oikoluetuttaa tekstit jollain.

      Lainaa

    17. Darwinin poika 3.7.2018 8:57
      Tulos: +45 (57 ääntä)
      Masodatan kotisivut vilisee samanlaista sekavaa kirjoitusvirhehöttöä. Pelottavinta on, että kaveri tekee myös kotisivuja maksusta! Asiakkaita mm. ”T:mi Jiin Pesu ja Fixsi” ja ”T:mi Asuntoauto vuokraus Marika Lehtinen”. Niin ja kotisivuilla videot voidaan tallentaa ”kiitolevyille”.

      Lainaa

    18. Tulos: +129 (149 ääntä)
      Kenet tahansa friendzonesta tosissaan puhuvan saisi vaan poistaa tästä maailmasta. Tervemenoa. Plus hienoa miesten aliarviointia koko mainos.

      Lainaa

    19. Tulos: +124 (138 ääntä)
      Markun sivu on kyllä kamala, mutta ainakin pulju on toiminut yli viisi vuotta. Puolet yrityksistä konkahtaa nopeammin. Parempi yrittää ja onnistua heikommillakin eväillä kuin maata sohvalla toimeentulotukea odottamassa, hyvät ihmiset.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (76 ääntä)
      Dogma: Kenet tahansa friendzonesta tosissaan puhuvan saisi vaan poistaa tästä maailmasta. Tervemenoa. Plus hienoa miesten aliarviointia koko mainos.
      Hyvä vaihteeksi niinkin. Naisia puolialasti on marssitettu pukuväen keskelle mainoksiin viimeiset sata vuotta. Maaliakin myytiin aikoinaan Panu-tytön hinkeillä. En tiedä, ketä mainoksissa aliarvioidaan. Kohdeyhmän älyä?

      Lainaa

    21. Tulos: -121 (161 ääntä)
      Change: Hyvä vaihteeksi niinkin. Naisia puoliaIastⅰ on marssitettu pukuväen keskelle mainoksiin viimeiset sata vuotta. Maaliakin myytiin aikoinaan Panu-tytön hinkeillä. En tiedä, ketä mainoksissa aliarvioidaan. Kohdeyhmän älyä?
      Kylläpä feminismi haiskahti nokkaan vahvasti tästä viestistä. Kyllä ne bikininaiset ihan itse niihin mainoksiin hakeutuu. Kettään ei ole Suomessa semmoisiin hommiin pakotettu. Jos seksillä mainostaminen tai vähäpukeiset naiset mainoksissa mielestäsi ovat merkki jonkun vähäisestä älystä niin sitten se on niiden naisten.

      Lainaa

    22. dazedconfused 3.7.2018 10:44
      Tulos: +140 (144 ääntä)
      Itsehän olen juuri perustamassa omaa atk-firmaa, jonka nimen ajattelin johtaa näppärästi nimestäni Pertti Vornanen. PERVO Data Oy

      Lainaa

    23. yli opisto hörhö 3.7.2018 10:45
      Tulos: +74 (76 ääntä)
      Voi vitsit. Markku tarvitsee kyllä ihan ammattilaisten tekemät nettisivut yritykselleen. En halua olla ilkeä mutta ne on kyllä aivan kamalat. Taustakuvakaan ei liity millään siihen mitä yritys tekee.

      Lainaa

    24. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Vau! Olenkin aina halunnut lakata kaveeraamasta naisten kanssa ja jopa maksaa siitä ilosta.

      Lainaa

    25. Pirkanmaalainen 3.7.2018 11:30
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      purppurakruunu: Masodatan mainos kuulostaa niin paljon yli-innokkaan, vanhempiensa suusta kuultuja sanoja melkein oikein toistavan neljävuotiaan puheelta, että se on melkein hellyyttävä… :’)
      Menin tuon Markun yrityksen kotisivuille. Siellä jatkuu tämä yhtä sympaattinen teema :D

      Lainaa

    26. Tulos: +90 (90 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Lukihäriöitä korjata voidaan. Mutta kuka hitto ristii firmansa MASOdataksi?
      Aika suomalainen logiikka: jokin osa etunimestä, jokin osa sukunimestä ja sit joku sana mikä kuvaa yrityksen toimialaa :D :D Esim Kyrön Päivi joka tekee urheiluhierontaa, eikä sitten ajatella miltä se kuulostaa = KyrPäMassage (ps. täysin fiktiivinen)

      Lainaa

    27. Tulos: -33 (75 ääntä)
      Kilokalori: Toi Rypsiporsas on mainoksena vitsi ihan ilman huonoa sijoitteluakin. Mainostetaan, että porsas on terve ja hyvä, kun se vetää hyvänlaatuista kasviöljyä ja kasviksia nassuun… ja sillä mainoslauseella yritetään samalla myydä ihmisille sianihraa? Ei se porsaan rasva siitä muutu, vaikka se söisi mitä. Porsaille on aina annettu kasviöljyjä ruuan seassa. Rypsiä tai rapsia tsi mitä on sattunut olemaan tarjolla. Nyt vaan keski-ikäiset naiset on saatu luulemaan, että rypsiporsas olisi jotenkin terveellisempää. Evirahan siitä HK:lle älähtikin, etteivät saa mainostaa harhaan johtavasti terveysväitteillä. Tekevät sitä näemmä edelleen.
      Onko sitä valistusta aina pakko tunkea joka paikkaan? Ei jaksa.

      Lainaa

    28. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Lukihäriöitä korjata voidaan. Mutta kuka hitto ristii firmansa MASOdataksi?
      Tulee mieleen takavuosien Dos-peli Maso Hockey Manager, eli MHM.

      Lainaa

    29. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Antti: Tulee mieleen takavuosien Dos-peli Maso Hockey Manager, eli MHM.
      Kaikkien aikojen managerointipeli. Jeesus Approves. Pekkalandia ftw.

      Lainaa

    30. Tulos: +35 (39 ääntä)
      purppurakruunu: Masodatan mainos kuulostaa niin paljon yli-innokkaan, vanhempiensa suusta kuultuja sanoja melkein oikein toistavan neljävuotiaan puheelta, että se on melkein hellyyttävä… :’)
      Mielikuva tv-mainoksesta, jossa yli-innokas nelivuotias toistaa Masodatan mainostekstiä. Vois jopa toimia kohdeyleisöä ajatellen :D <3

      Lainaa

    31. Tulos: +36 (54 ääntä)
      Sivuilla käytyäni koen kaiken muun lisäksi kolmen sarjoissa käytetyt huutomerkit erittäin persoonallisiksi !!! Vitsit sikseen, asiansa mies vaikuttaa osaavan. Tekisi mieli antaa firmalle ilmainen oikoluku E:n äidinkielelläni silkasta sympatiasta :D

      Lainaa

    32. Tulos: +11 (31 ääntä)
      Juupa: Sivuilla käytyäni koen kaiken muun lisäksi kolmen sarjoissa käytetyt huutomerkit erittäin persoonallisiksi !!! Vitsit sikseen, asiansa mies vaikuttaa osaavan. Tekisi mieli antaa firmalle ilmainen oikoluku E:n äidinkielelläni silkasta sympatiasta
      Voi apua, näköjään itelläki aivot jossain muualla! L:n äidinkielellä xD

      Lainaa

    33. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Hihi: Vau! Olenkin aina halunnut lakata kaveeraamasta naisten kanssa ja jopa maksaa siitä ilosta.
      Sama logiikka on ihmetyttänyt: eikö sitä yleensä pidetä hyvänä asiana että on ystäviä? Mutta en odottaisi parempaa joltakulta joka laittaa puljulleen nimeksi "_The_ Parturi Kokkola". Siinä ollaan jo melkein Cannamaisen filosofian äärellä. Mitä Masodataan tulee, lukihäiriö ei ole oma syy, ja harvapa meistä kaikkea osaa. Itse olen aivan kädetön käytännön remonttiasioissa, ja niinpä pyydänkin ammattilaiset paikalle ennen kun aiheutan vesivahingon tai sahaan vahingossa sormeni irti. Olisi palkannut oikolukijan.

      Lainaa

    34. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Kilokalori: Toi Rypsiporsas on mainoksena vitsi ihan ilman huonoa sijoitteluakin. Mainostetaan, että porsas on terve ja hyvä, kun se vetää hyvänlaatuista kasviöljyä ja kasviksia nassuun… ja sillä mainoslauseella yritetään samalla myydä ihmisille sianihraa? Ei se porsaan rasva siitä muutu, vaikka se söisi mitä. Porsaille on aina annettu kasviöljyjä ruuan seassa. Rypsiä tai rapsia tsi mitä on sattunut olemaan tarjolla. Nyt vaan keski-ikäiset naiset on saatu luulemaan, että rypsiporsas olisi jotenkin terveellisempää. Evirahan siitä HK:lle älähtikin, etteivät saa mainostaa harhaan johtavasti terveysväitteillä. Tekevät sitä näemmä edelleen.
      Valitettavasti olet väärässä. Rypsiporsaat saavat rehussaan merkittävän määrän energiaa rypsiöljystä, ja se tutkitusti vaikuttaa sian rasvan koostumukseen.

      Lainaa

    35. Tulos: +69 (69 ääntä)
      Mitä tossa persukauniin paikalla pitäisi lukea? Mulle tulee mieleen vain peruskaunis, mutta sekin olisi musta aika outo tapa kuvailla työtä.

      Lainaa

    36. Hukka-Rambo 3.7.2018 21:06
      Tulos: -36 (64 ääntä)
      Kakka: Onko sitä valistusta aina pakko tunkea joka paikkaan? Ei jaksa.
      On hänen pakko. Vegaanius se kun polttelee sisällä. Ota tuollainen tyyppi huumorilla. Enemmän hänestä on asialleen haittaa kuin hyötyä, kun ihmiset sulkevat korvansa paasaukseltaan.

      Lainaa

    37. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Pirkanmaalainen: Menin tuon Markun yrityksen kotisivuille. Siellä jatkuu tämä yhtä sympaattinen teema
      Hyvä Markku! Markku menee eikä meinaa. Mitä parista kirjotushäröstä. So not, jos firma puksuttaa.

      Lainaa

    38. juupelisjuu 4.7.2018 0:08
      Tulos: +46 (50 ääntä)
      Poimittu masodatan sivuilta: "Tämän hetiknen yrityksen toiminta laajentunut jo Suomen rajojen ulkopuolelle, Itävalta, Irlantiin ja Nebaliin asti." B)

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Joo: Sama logiikka on ihmetyttänyt: eikö sitä yleensä pidetä hyvänä asiana että on ystäviä? Mutta en odottaisi parempaa joltakulta joka laittaa puljulleen nimeksi “_The_ Parturi Kokkola”. Siinä ollaan jo melkein Cannamaisen filosofian äärellä. Mitä Masodataan tulee, lukihäiriö ei ole oma syy, ja harvapa meistä kaikkea osaa. Itse olen aivan kädetön käytännön remonttiasioissa, ja niinpä pyydänkin ammattilaiset paikalle ennen kun aiheutan vesivahingon tai sahaan vahingossa sormeni irti. Olisi palkannut oikolukijan.
      Mitäs ihmettä, ajatteleeko Johanna kaiken lisäksi, että #theparturi on "kokonaan" suomeksi #vainparturi? Vai mistä tuo viimeinen hästäg oikein tulee? :D

      Lainaa

    40. Irvikissa 4.7.2018 1:17
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      Arkkienkeli: Käykääpä kyseisellä sivulla, niin aivonne kärventyvät ja silmät tippuvat päästä…
      Tämä mies yrittäjänä jo viisi vuotta!!! " :'D

      Lainaa

    41. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Dogma: Kenet tahansa friendzonesta tosissaan puhuvan saisi vaan poistaa tästä maailmasta. Tervemenoa. Plus hienoa miesten aliarviointia koko mainos.
      Samaa mieltä.
      Pera: Kylläpä feminismi haiskahti nokkaan vahvasti tästä viestistä. Kyllä ne bikininaiset ihan itse niihin mainoksiin hakeutuu. Kettään ei ole Suomessa semmoisiin hommiin pakotettu. Jos seksillä mainostaminen tai vähäpukeiset naiset mainoksissa mielestäsi ovat merkki jonkun vähäisestä älystä niin sitten se on niiden naisten.
      Mielestäni se on merkki kohderyhmän vähäisestä älystä, kuin myös mainoksen laatijoiden. Jos seksi oikeasti saa sinut ostamaan Panu-maalia niin kuinka tyhmä oikein olet?

      Lainaa

    42. Tulos: -12 (28 ääntä)
      ….: Mielestäni se on merkki kohderyhmän vähäisestä älystä, kuin myös mainoksen laatijoiden. Jos seksi oikeasti saa sinut ostamaan Panu-maalia niin kuinka tyhmä oikein olet?
      Kuinka paljon rahaa luulet vaikka autonvalmistajien laittavan mainontaan? Entä mainonnan tutkimiseen? Ihanko pitävät meitä tyhminä vai ovat tutkineet? Totuus on, että mielikuvat myy.

      Lainaa

    43. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Väsynyt: Kuinka paljon rahaa luulet vaikka autonvalmistajien laittavan mainontaan? Entä mainonnan tutkimiseen? Ihanko pitävät meitä tyhminä vai ovat tutkineet? Totuus on, että mielikuvat myy.
      Jostain kumman syystä menestyneimpiä automalleja ei ole myyty tisseillä, ainakaan viime vuosina.

      Lainaa

    44. Pääskynen 4.7.2018 19:07
      Tulos: +42 (48 ääntä)
      Masodatan nettisivuilta: "Onko teille jäänyt vanhoja tietokoneita, tulostimia tai tietokoneisiin liittyvää? Noudan laitteet ILMAISEKSI !!! ÄLÄ ole huolestunut, jos tietokoneella on tietoja. Ne eivät pääse vääriin käsiin !!!" Jotenkin ei kauheasti herätä luottamusta. :D

      Lainaa

    45. purppurakruunu 4.7.2018 22:41
      Tulos: +47 (51 ääntä)
      Väsynyt: Kuinka paljon rahaa luulet vaikka autonvalmistajien laittavan mainontaan? Entä mainonnan tutkimiseen? Ihanko pitävät meitä tyhminä vai ovat tutkineet? Totuus on, että mielikuvat myy.
      Totuus on, että asiaa on tutkittu ja todettu seksualisoivan mainonnan jättävän korkeintaan negatiivisen ajatuksen brändistä, jos itse tuote jää mieleen alkuunkaan. Seksi kyllä kiinnittää huomion, mutta se myös varastaa sen, ja ihmiset muistavat vähäpukeisen tytön, mutta ei sitä automerkkiä sen takana. Ja kuten toinen kommentoija huomauttikin, autot myydään nykyään paljon enemmän villieläimien, taideteosten ja perheiden kuvilla.

      Lainaa

    46. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Pera: Kylläpä feminismi haiskahti nokkaan vahvasti tästä viestistä. Kyllä ne bikininaiset ihan itse niihin mainoksiin hakeutuu. Kettään ei ole Suomessa semmoisiin hommiin pakotettu. Jos seksillä mainostaminen tai vähäpukeiset naiset mainoksissa mielestäsi ovat merkki jonkun vähäisestä älystä niin sitten se on niiden naisten.
      No en usko että kukaan on tota miekkostakaan tuohon mainokseen pakottanut

      Lainaa

    47. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Muumi (kopio): Miksi kiusata lukihäiriöistä ihmistä? Tyyppi kuitenkin yrittää ansaita elantonsa.
      Sinut tuntien jos nimi olisi ollut Markon sijasta Muhammed niin olisi tullut ihan erilainen kommentti..

      Lainaa

    48. Emmanuel3 7.7.2018 0:47
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Juupa: Mitäs ihmettä, ajatteleeko Johanna kaiken lisäksi, että #theparturi on “kokonaan” suomeksi #vainparturi? Vai mistä tuo viimeinen hästäg oikein tulee?
      Äkkiseltään tuli mieleen, että The Parturi olisi nimenomaan miehille suunnattu palvelu (mainoskuvankin perusteella) ja #vainparturi tarkoittaa, ettei kyseessä ole tavanomainen sekä miehiä että naisia palveleva parturi-kampaaja, vaan pelkästään miesten parturi. Naiset menevät kampaajalle, tosin nykyään ammatinharjoittajat taitavat enimmäkseen olla parturi-kampaajia. Parturihan on ollut alunperin parranajaja, jonka ensisijaiseksi tehtäväksi on tullut hiustenleikkuu, nykyään harvemmat edes tarjoavat parranajoa.

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (10 ääntä)
      purppurakruunu: Totuus on, että asiaa on tutkittu ja todettu seksualisoivan mainonnan jättävän korkeintaan negatiivisen ajatuksen brändistä, jos itse tuote jää mieleen alkuunkaan. Seksi kyllä kiinnittää huomion, mutta se myös varastaa sen, ja ihmiset muistavat vähäpukeisen tytön, mutta ei sitä automerkkiä sen takana. Ja kuten toinen kommentoija huomauttikin, autot myydään nykyään paljon enemmän villieläimien, taideteosten ja perheiden kuvilla.
      Mutta ei sillä autolla itsellään, ja tämä on mun pointti. Muuten, kummasti kaikki muistaa maalimerkin ...

      Lainaa

    50. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Emmanuel3: Äkkiseltään tuli mieleen, että The Parturi olisi nimenomaan miehille suunnattu palvelu (mainoskuvankin perusteella) ja #vainparturi tarkoittaa, ettei kyseessä ole tavanomainen sekä miehiä että naisia palveleva parturi-kampaaja, vaan pelkästään miesten parturi. Naiset menevät kampaajalle, tosin nykyään ammatinharjoittajat taitavat enimmäkseen olla parturi-kampaajia. Parturihan on ollut alunperin parranajaja, jonka ensisijaiseksi tehtäväksi on tullut hiustenleikkuu, nykyään harvemmat edes tarjoavat parranajoa.
      Paitsi että parturin on tehtävä myös naisille hiustenleikkaus samaan hintaan kuin miehille. Sukupuolen perusteella ei saa syrjiä.

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (6 ääntä)
      dazedconfused: Itsehän olen juuri perustamassa omaa atk-firmaa, jonka nimen ajattelin johtaa näppärästi nimestäni Pertti Vornanen. PERVO Data Oy
      En voi lopettaa nauramista!

      Lainaa

    52. Arvoton majava 5.2.2022 18:54
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Lukihäriöitä korjata voidaan. Mutta kuka hitto ristii firmansa MASOdataksi?
      Ehta masomies.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, muutu mieheksi, parturi, hiukset, oikeinkirjoitus, kirjoitusvirhe, persu, keittiöveitsi, veitsi, mainos, mainokset