Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kyytiä pukkaa

Sinkkunaiset etsivät asiakkaita.
Kyytiä pukkaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +408 (458 ääntä)
   Sari no you didn't, burn!

   Lainaa

  2. Tulos: -95 (197 ääntä)
   Ireneltä taas jonkinsortin salaliittoteoria? Varokaa niitä pimeitä takseja, jos asentavatkin mikrosiruja päähänne.

   Lainaa

  3. Tulos: +163 (173 ääntä)
   Hiljattain vapautunut taksiliikeenne näkyy myös älyvapaana liikenteenä?

   Lainaa

  4. Tulos: +59 (77 ääntä)
   Heinäkuun alusta alkaen taksiluvan voi tosin tilata lähes kuka vaan...

   Lainaa

  5. Bensansniffaaja 26.7.2018 1:28
   Tulos: -25 (133 ääntä)
   Irene on tollane kunnon wannabe poliisi. ☹️

   Lainaa

  6. Entä Aidan? 26.7.2018 2:13
   Tulos: +214 (278 ääntä)
   Sari kyllä ounas vikalla kommentillaan Irenen

   Lainaa

  7. Tulos: +79 (115 ääntä)
   Mll: Heinäkuun alusta alkaen taksiluvan voi tosin tilata lähes kuka vaan…
   Sen ajamiseen tarvitaan kuitenkin sama lupa kuin ennenkin. Ihan hyvät perusteet tuossa minusta oli ajatella että on pimeä taksi eli tekee edes jotain pientä voittoa, sikäli kun kyse ei ole edes vain kavereiden kuskaamisesta. Harva tosiaan pelkillä bensoilla kuskailee ventovieraita öisin. On tietenkin sitten puolestaan jokaisen oma asia miten tärkeänä pitää tarttua siihen, mikäli joku jotain pimeää duunia tekee.

   Lainaa

  8. Tulos: +65 (153 ääntä)
   Irene on tässä itse asiassa oikeassa. Jos tuossa mikään raha vaihtaa omistajaa, voi siitä tärähtää isotkin sakot.

   Lainaa

  9. niimpä niin 26.7.2018 9:44
   Tulos: +61 (121 ääntä)
   Vaikka nillittämiseltä tuntuukin niin onhan Irene tuossa pohjimmiltaan oikeassa. Ei kai nyt Sarikaan jokaisen kuskauksen jälkeen aja tankille? Ihan sama kuin menisin kaupalle sanomaan, "voin toimia kaupan kassana perjantaista maanantaihin. Korvaus ruokana." Lisäksi jos tosissaan viina ei maistu ja kotona ei jaksa olla niin miten olisi jokin muu kehittävä harrastus? Esim. urheilu tai vaikkapa leffassa käynti.

   Lainaa

  10. Tulos: -9 (103 ääntä)
   Njäh: Irene on tässä itse asiassa oikeassa. Jos tuossa mikään raha vaihtaa omistajaa, voi siitä tärähtää isotkin sakot.
   Koska tottakai se nyt kerrotaan heti, jos poliisi sattuu pysäyttämään, että joo, kyllä mä tästä hommasta rahaa saan? Ihan ilman, että poliisihenkilön tarvitsee kysyäkään. Vaikka vaan puhaltamaan pyytäisi, niin välitön tunnustus! Ja kaikki muutkin pienet ja isot laittomuudet päälle, mitä on ikinä tullut tehtyä. Voi hohhoijaa teitä ihmiset...

   Lainaa

  11. Tulos: +82 (100 ääntä)
   Poliisi tuskin on heti ensimmäisenä tutkimassa jokaista kännikuskia pimeiden taksimarkkinoiden pysäyttämiseksi. Jos on kovin seurallinen ihminen muttei alkoholi maita niin tuohan on yksi keino kuluttaa viikonloppu. Plus mitäköhän mieltä poliisi on oman kotikyläni "takseista"? Viimeinen oikea taksi lähti pari vuotta sitten, eikä tänne suostunut yksikään taksi tulemaan edes kylätapahtuman ajaksi, jolloin kuskattavia olisi varmasti riittänyt. Poliisi kyllä pyörähti kylällä mutta oli huomattavasti kiinnostuneempi rattijuopoista kuin kyytijärjestelyistä.

   Lainaa

  12. Tulos: +13 (43 ääntä)
   Jos Sarilla olisi ollut mikki, se olisi saanut pudota lattialle tuon viiimeisen kommentin jälkeen. :D

   Lainaa

  13. Arkkienkeli 26.7.2018 16:59
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Kun kyytiin mahtuu kolme, niin kyllä silloin basso jo soikin...

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Mll: Heinäkuun alusta alkaen taksiluvan voi tosin tilata lähes kuka vaan…
   Muistaa sitten "tilata" kanssa sille taksille ajoluvan, eli suorittaa taksinkuljettajan koe ja rekisteröidä autonsa ammattiliikenteeseen. Niin ja ammattiliikenteen vakuutus on sitten kanssa jotain ihan muuta kuin yksityiskäyttöön rekisteröidyllä ajoneuvolla.

   Lainaa

  15. Pikku-Ayeesha 26.7.2018 22:14
   Tulos: -19 (43 ääntä)
   Hihi: Jos Sarilla olisi ollut mikki, se olisi saanut pudota lattialle tuon viiimeisen kommentin jälkeen.
   Miksi? Onko hänellä parkinsonin tauti?

   Lainaa

  16. Puutarhapöllerö 27.7.2018 6:26
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Niinalla siellä Oulussa ihan aidot pillurallit.

   Lainaa

  17. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Muutin nykyiselle paikkakunnalleni jokunen vuosi sitten, enkä ole yrityksistä huolimatta löytänyt uusia tuttavuuksia. Tosin baareissa jne en käy, joten se saattaa vaikuttaa asiaan. Paikkakuntana tämä on aika nukkuva, joten täällä ei juuri ole mitään muuta toimintaa, jonka kautta löytää uusia ihmisiä. With all that said, mä voisin ihan mielelläni puhtaasti bensapalkalla kuskata jengiä keskellä yötä baarista kotiin. Siinä sekä tapaisi uusia ihmisiä, että näkisi uusia alueita. Paikkakunta on aikamoisen laaja, enkä ole nähnyt siitä kuin murto-osan, enkä täältä ole lähdössä minnekään lähivuosina, joten why not?

   Lainaa

  18. Tulos: +4 (72 ääntä)
   "Kiimainen sinkkumies etsii kyysitettäviä. Autolla mennään ja basso soi. " Heti olisi ollut taas hirveesti kritiikkiä, mutta kun kyselijä on joku amisneiti, niin kaikki on silleen "aa se on nainen, no ei sitten mitään."

   Lainaa

  19. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Ärsyttää nuo mielenvikaisen näköisten hymiöiden jatkuva syöttö, saa Niina asiansa näyttämään vielä typerämmältä.

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (63 ääntä)
   Hhfkdkfk: “Kiimainen sinkkumies etsii kyysitettäviä. Autolla mennään ja basso soi. ” Heti olisi ollut taas hirveesti kritiikkiä, mutta kun kyselijä on joku amisneiti, niin kaikki on “aa se on nainen, no ei sitten mitään.”
   Niin. Valkoiset heteromiehet ovat maailman alistetuimpia ja sorretuimpia ihmisiä, media vaan vääristelee. "Isät Lasten Asialla ja etenkin Äitien Niskassa ry" iskee jälleen.

   Lainaa

  21. Pikku-Ayeesha 28.7.2018 0:03
   Tulos: +13 (55 ääntä)
   Ruma Elsa: Niin. Valkoiset heteromiehet ovat maailman alistetuimpia ja sorretuimpia ihmisiä, media vaan vääristelee. “Isät Lasten Asialla ja etenkin Äitien Niskassa ry” iskee jälleen.
   Mene jo trolli siitä matkoihisi. Ei kukaan ole noin katkera kuin sinä esität.

   Lainaa

  22. Tulos: +1 (41 ääntä)
   Olisi hauska mennä Sarin kyytiin ja hänen pyytäessään rahaa sanoa, että ethän sinä ollut pimeä taksi. En käsitä näitä, jotka haluavat uusiin ihmisiin (selvinpäin) tutustuessaan tavata juuri humalaisia ihmisiä. Vai kirkkoonko odottaa kyytittäviä. Ymmärrän toki ajamisen riemun jos on juuri kortin saanut.

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Hhfkdkfk: “Kiimainen sinkkumies etsii kyysitettäviä. Autolla mennään ja basso soi. ” Heti olisi ollut taas hirveesti kritiikkiä, mutta kun kyselijä on joku amisneiti, niin kaikki on silleen “aa se on nainen, no ei sitten mitään.”
   Joo, kaikki hymistelee tyytyväisenä ja siksi se on mm. lähetetty feissarimokiin.

   Lainaa

  24. Tulos: -1 (37 ääntä)
   Ruma Elsa: Niin. Valkoiset heteromiehet ovat maailman alistetuimpia ja sorretuimpia ihmisiä, media vaan vääristelee. “Isät Lasten Asialla ja etenkin Äitien Niskassa ry” iskee jälleen.
   Miten tuo nyt liittyi mun kommenttiin yhtään mitenkään? Kommenttini liittyi kulttuurin ulkokultaisuuteen ja moniarvoisuuteen. Se mikä sallitaan toisilta on toisille paheksuttavaa. Omasta mielestä molemmat saisivat olla hiljaa. Sekä ne pippeliensä levittelijät, että pimppiensä levittelijät.

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Irene teki aika monta perustelematonta johtopäätöstä jotta pääsi pahoittamaan mielensä. Sarin viestissähän ei puhuta mitään rahasta, eikä siitäkään että hänellä olisi edes autoa. Seikkailia luonne joka voi lähteä jonku porukan mukaan kuskiksi heidän autollaan.

   Lainaa

  26. Buahahhahahah 29.7.2018 13:45
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   Banaani: Sen ajamiseen tarvitaan kuitenkin sama lupa kuin ennenkin. Ihan hyvät perusteet tuossa minusta oli ajatella että on pimeä taksi eli tekee edes jotain pientä voittoa, sikäli kun kyse ei ole edes vain kavereiden kuskaamisesta. Harva tosiaan pelkillä bensoilla kuskailee ventovieraita öisin. On tietenkin sitten puolestaan jokaisen oma asia miten tärkeänä pitää tarttua siihen, mikäli joku jotain pimeää duunia tekee.
   Katkera taksikuski siellä kommentoi kun monopolille tuli loppu..:D

   Lainaa

  27. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Pikku-Ayeesha: Mene jo trolli siitä matkoihisi. Ei kukaan ole noin katkera kuin sinä esität.
   Paitsi sinä, Ayee, näköjään olet ihan hivenen verran katkera mies... :)

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (31 ääntä)
   jos tuo ylimmän jutun olisi kirjoittanut mies niin jumalauta mikä itku olisi tullut pervoilusta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sinkku, taksi, kuski, kyyti, pimeä, verot