Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kirpputorin löytöjä, osa 287

  Tästä syystä Facebookin kirpparit eivät ole paras paikka merkkituotteille.
  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 287

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +653 (741 ääntä)
   Komppaan Johannesta.

   Lainaa

  2. Tulos: +470 (520 ääntä)
   En ymmärrä tuota Jukan kuvaa?

   Lainaa

  3. Hevonkukka 24.7.2018 1:43
   Tulos: -42 (316 ääntä)
   Maksan ferrarista 300€, ei ne sen kummempia autoja ole kuin saabit.. Tarjouksia tulemaan!

   Lainaa

  4. #ei kiinnosta 24.7.2018 1:44
   Tulos: -105 (163 ääntä)
   Lotski: En ymmärrä tuota Jukan kuvaa?
   Se piirtää kel o liituu

   Lainaa

  5. Tulos: +470 (492 ääntä)
   Naurakaa vaan Johannekselle, mutta oikeastiko joku luulee että tuo kauppaa aitoja Gucceja? Noita samoja saa Kiinasta tilattuna muutamalla kympillä. Varmaan moni ostaa monen sadan kengät eikä avaa koko pakkausta ja myy pois halvemmalla. K*setus ja halpa sellainen.

   Lainaa

  6. Tulos: +297 (315 ääntä)
   Käytettyjä eurolavoja saa 6-8€ kappalehintaan. Kallis sohva kyllä.

   Lainaa

  7. Janne Niinimaa 24.7.2018 2:39
   Tulos: +132 (146 ääntä)
   Aloin itkee ku näin mitä Aliisa pyytää mysteerikengistä.

   Lainaa

  8. Tulos: +269 (275 ääntä)
   Sähk.postiin?!?!?

   Lainaa

  9. Tulos: +184 (204 ääntä)
   Miksi: Sähk.postiin?!?!?
   Säästäähän siinä o ja . =)

   Lainaa

  10. Tulos: +81 (99 ääntä)
   amt: Naurakaa vaan Johannekselle, mutta oikeastiko joku luulee että tuo kauppaa aitoja Gucceja? Noita samoja saa Kiinasta tilattuna muutamalla kympillä. Varmaan moni ostaa monen sadan kengät eikä avaa koko pakkausta ja myy pois halvemmalla. K*setus ja halpa sellainen.
   Jos ne on Kiinankengät niin Johannekselle voi silti nauraa, Aliisa tekee 60€:llakin hyvin voittoa.

   Lainaa

  11. Tulos: +127 (131 ääntä)
   Jos kuva on otettu netistä, ne ovat arvottomat

   Lainaa

  12. Tulos: -92 (132 ääntä)
   punkku: Säästäähän siinä o ja . =)
   Sähko..postiin? Johan tuossa on parin sadan edestä lavoja, etenkin jos nuo on uutena ostettu. Silti "vähän" liikaa hintaa tuolle kyhäelmälle..

   Lainaa

  13. james potkukelkka 24.7.2018 7:45
   Tulos: +66 (98 ääntä)
   Hevonkukka: Maksan ferrarista 300€, ei ne sen kummempia autoja ole kuin saabit.. Tarjouksia tulemaan!
   Meinaatsä oikeest, et sä saat Saabin 300 eurolla?

   Lainaa

  14. Tulos: +42 (70 ääntä)
   Kello: Käytettyjä eurolavoja saa 6-8€ kappalehintaan. Kallis sohva kyllä.
   Saahan niitä vaikka ilmaiseksi, kun oikein noheva on. Eri asia vain, että jos noita on esim. hiottu ja käsitelty(esim. lakattu). ps. Jukka. Amex on epäkäytännöllinen. Käy aika harvoissa paikoissa. Vaihda johonkin muuhun.

   Lainaa

  15. Tulos: +61 (67 ääntä)
   niimpä: ps. Jukka. Amex on epäkäytännöllinen. Käy aika harvoissa paikoissa. Vaihda johonkin muuhun.
   Noin pilkuntarkkana porkkanana varmaan myös huomasit että kyseessä on ns. firman kortti, ei ihan helposti vaihdella yksilön haluamaksi ellei satu omistamaan firmaa. Minulla oli samainen kortti erään ison korporaation lampaana työskellessäni männävuosina ja ihan hyvin kelpasi siihen tarkoitukseen mihin se oli tehty, hotellien, lentojen ja satunnaisten nettiostosten maksamiseen.

   Lainaa

  16. Tulos: -130 (270 ääntä)
   Jaahas. Ensinnäkään noi mun myymät kengät ei olleet mitkään feikki kiinanyllärit, vaan ihan liikkeestä ostetut. Ne oli tuliaiset Jenkeistä mun poikaystävälle, jonka kanssa erottiin kivasti matkan jälkeen. Toiseksi tolla availulla tarkotin sitä, etten turhaan halunnut alkaa kuvailla ja pyöritellä niitä ties missä kissankarvassa, en sitä, että myin sikaa säkissä. Kolmanneks myin ne tappiolla, vaikka ulkomailta ostinkin. Ei ainakaan Jenkeissä ollut yhtään halvemmat. Onneks sain ne silti myytyä.

   Lainaa

  17. jukkapalmu 24.7.2018 8:37
   Tulos: -53 (77 ääntä)
   punkku: Säästäähän siinä o ja . =)
   ö korvattu pilkulla -> ei säästä mitään.

   Lainaa

  18. Tulos: +72 (82 ääntä)
   jukkapalmu: ö korvattu pilkulla -> ei säästä mitään.
   Sarcasm much?

   Lainaa

  19. Kirjautuminen epäonnistui 24.7.2018 10:27
   Tulos: +28 (100 ääntä)
   Mihin muuten on kadonnut nimimerkki Kala? Ei ole aikoihin näkynyt. Hänen pitkät analyysinsä mokista (tai jostain pikkuasiasta aiheen vierestä :D ) olivat oikein mielenkiintoisia. (Tähän vielä joku puujalkavitsi Kalan kalastamisesta esiin)

   Lainaa

  20. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Nehän lenkkarit kuuluu polttaa jos ei mee kaupaksi ylihintaan, ainakin jos Burberryltä asiaa kysyttäisiin.

   Lainaa

  21. Kirjautuminen epäonnistui 24.7.2018 10:35
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   jukkapalmu: ö korvattu pilkulla -> ei säästä mitään.
   Jos teksti tulostetaan, tarvitaan vähemmän mustetta :) Tekstihän saattaa päästä vaikka seuraavaan Feissarimokien kirjaan, jolloin se painetaan tuhansin kappalein! Johan alkaa olla mitattava mustemäärä.

   Lainaa

  22. Tulos: +77 (119 ääntä)
   Aliisa: Jaahas. Ensinnäkään noi mun myymät kengät ei olleet mitkään feikki kiinanyllärit, vaan ihan liikkeestä ostetut. Ne oli tuliaiset Jenkeistä mun poikaystävälle, jonka kanssa erottiin kivasti matkan jälkeen. Toiseksi tolla availulla tarkotin sitä, etten turhaan halunnut alkaa kuvailla ja pyöritellä niitä ties missä kissankarvassa, en sitä, että myin sikaa säkissä. Kolmanneks myin ne tappiolla, vaikka ulkomailta ostinkin. Ei ainakaan Jenkeissä ollut yhtään halvemmat. Onneks sain ne silti myytyä.
   Seliseli. Samalla vaivalla olisit kännyllä näppäissyt kuvan tossuista, kuin haeskelit kuvaa verkosta.

   Lainaa

  23. Tulos: +46 (50 ääntä)
   niimpä: Saahan niitä vaikka ilmaiseksi, kun oikein noheva on. Eri asia vain, että jos noita on esim. hiottu ja käsitelty(esim. lakattu). ps. Jukka. Amex on epäkäytännöllinen. Käy aika harvoissa paikoissa. Vaihda johonkin muuhun.
   Epäkäytännöllinen ja tyyris sohva. Hyvin voi Amexilla maksaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +62 (68 ääntä)
   Käytetystä eurolavasta ei kehtaisi pyytää kymppiäkään, mutta kun pinoaa kaksi päällekkäin, tadaa! Hinta on, öööööh... satanen! :)

   Lainaa

  25. Tulos: -26 (80 ääntä)
   En mä kyllä nähnyt tuossa Aliisan jutussa mitään syytä epäillä minkään sortin huijausta.

   Lainaa

  26. Tulos: +172 (172 ääntä)
   Aliisan ilmoituksessa ärsyttää sama mikä niin monessa muussakin ilmoituksessa, oli sitten myynnissä mitä vaan niin aina pitää jättää kaikkea oleellista tietoa pois. Tässä tapauksessa kenkien koko, luulisi että sellainen asia saattaisi kiinnostaa mahdollista ostajaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +33 (49 ääntä)
   Penttipena: Aliisan ilmoituksessa ärsyttää sama mikä niin monessa muussakin ilmoituksessa, oli sitten myynnissä mitä vaan niin aina pitää jättää kaikkea oleellista tietoa pois. Tässä tapauksessa kenkien koko, luulisi että sellainen asia saattaisi kiinnostaa mahdollista ostajaa.
   No en ihmettelis vaikka ihminen, joka ostaa satojen eurojen kengät (ellei niitä oo tehty käsin mittatilaustyönä) kulkis vaikka vääränkokoisissa jos vaan saa halvemmalla. Koska onhan se nyt tärkeetä ainakin näyttää että pystyn ostamaan tämmöset...

   Lainaa

  28. Murmurmurmeli 24.7.2018 16:27
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Kello: Käytettyjä eurolavoja saa 6-8€ kappalehintaan. Kallis sohva kyllä.
   Meillä päin niitä saa ihan ilmaiseksi.

   Lainaa

  29. Hiljainen fani 24.7.2018 17:29
   Tulos: +5 (29 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Mihin muuten on kadonnut nimimerkki Kala? Ei ole aikoihin näkynyt. Hänen pitkät analyysinsä mokista (tai jostain pikkuasiasta aiheen vierestä ) olivat oikein mielenkiintoisia. (Tähän vielä joku puujalkavitsi Kalan kalastamisesta esiin)
   Kala kommentoi viime viikolla mokaa Stalkkerin jäljillä ja kyselin häneltä paluusta. Vastauksenkin sain!

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (36 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Mihin muuten on kadonnut nimimerkki Kala? Ei ole aikoihin näkynyt. Hänen pitkät analyysinsä mokista (tai jostain pikkuasiasta aiheen vierestä ) olivat oikein mielenkiintoisia. (Tähän vielä joku puujalkavitsi Kalan kalastamisesta esiin)
   Mäkin kaipaan Kalaa! Ihanaa etten ole ainoa.

   Lainaa

  31. Tulos: +14 (16 ääntä)
   PeekeMinulla oli samainen kortti erään ison korporaation lampaana työskellessäni männävuosina ja ihan hyvin kelpasi siihen tarkoitukseen mihin se oli tehty, hotellien, lentojen ja satunnaisten nettiostosten maksamiseen.
   Yritys-Amex löytyy täältäkin ja tuo hotellien maksaminen onkin sen myötä melkein ainut, mitä sillä tulee maksettua, kun ei oikein muuhun kelpaa. Osassa Deutsche Bahnin lippuautomaateista taitaa tosin käydä myös ja takseissa on kelvannut jossain. Enimmäkseen joutuu kuitenkin omalla kortilla ostokset tekemään. Surkein mahdollinen kortti tuo Amex.

   Lainaa

  32. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Toiset on edes vähän yrittäneet niiden eurolavahirvitystensä väkertämisten kanssa, ja TUOSTA muka kehtaa pyytää satasia.

   Lainaa

  33. Seppo Saviniemi 25.7.2018 11:09
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Halvalla ei ehkä saa hyvää, mutta ei se tarkoita, että mitä kalliimpi tuote niin sitä laadukkaampi se on. Tietysti, jos itsekin erehtyisin ostamaan 300 euron popot niin kehuisin niitä maasta taivaaseen.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Lotski: En ymmärrä tuota Jukan kuvaa?
   Peittää luottkortista nimensä joka lukee kuvan yläpuolella..

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Jee: Peittää luottkortista nimensä joka lukee kuvan yläpuolella..
   Ja siitähän se riemu repesikin, peittää nyt nimensä hahahaha

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (26 ääntä)
   En tajuu tota Jukan korttikuvaa ja miten se liittyy tohon sohvaan

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (8 ääntä)
   TAAS pöllittyjä eurolavoja.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Murmurmurmeli: Meillä päin niitä saa ihan ilmaiseksi.
   Niinkö, mistä? Kuulemma todella paljon varastetaan. En tiedä onko nämä varastettuja tosin.

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Murmurmurmeli: Meillä päin niitä saa ihan ilmaiseksi.
   Mistä? Käytännössä noita lavoja kun pitäisi laittaa jokaisen saapuvan kuorman mukana takaisin sama määrä, kun niitä on tullutkin. Itse en kyllä veisi käyttössä ollutta lavaa sisälle asuntoon. Ne on voinu käyttöikänsä aikana kyllästyä vaikka millä myrkyillä, jotka sitten irtoavat huoneilmaan. Jos niitä on säilytetty väärin, voivat olla homeessa jne.

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Aliisa: Jaahas. Ensinnäkään noi mun myymät kengät ei olleet mitkään feikki kiinanyllärit, vaan ihan liikkeestä ostetut. Ne oli tuliaiset Jenkeistä mun poikaystävälle, jonka kanssa erottiin kivasti matkan jälkeen. Toiseksi tolla availulla tarkotin sitä, etten turhaan halunnut alkaa kuvailla ja pyöritellä niitä ties missä kissankarvassa, en sitä, että myin sikaa säkissä. Kolmanneks myin ne tappiolla, vaikka ulkomailta ostinkin. Ei ainakaan Jenkeissä ollut yhtään halvemmat. Onneks sain ne silti myytyä.
   Miksi ostaa Jenkeistä tuliaisena italialaiset kengät? Sama kun toisi Australiasta persialaisen maton...

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Monessa lounaspaikassa lukee ruokalistassa" Jauh.lihakeitto"

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Lotski: En ymmärrä tuota Jukan kuvaa?
   Peeke: Ja siitähän se riemu repesikin, peittää nyt nimensä hahahaha
   tais peittää ihan vaan sen takia, ettei lähettäessään mokaa FM:lle vaan näy omaa nimeään.

   Lainaa

  43. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jallu: En tajuu tota Jukan korttikuvaa ja miten se liittyy tohon sohvaan
   Näyttää että toi Jukan luottokortti on sellanen pahvinen kortti. Muistattekos ainakin joskus sellasia oli myynnissä olevissa lompakoissa mallina, että tähän lokeroon voi laittaa kortteja jne. Jukka siis v*ttuilee myyjälle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, kengät, Gucci, aito, aidot, sohva, lava, eurolava, huonekalut, sänky, kuljetus, hinta, merkki, lenkkarit, tennarit