Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kirpputorin löytöjä, osa 285

  Myydään läjä farkkuja ilman vetoketjuja. Ehkä. Jos maksat tarpeeksi.
  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 285

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. ihanmummovaan 12.7.2018 0:22
   Tulos: +466 (470 ääntä)
   Millan logiikka on aika pomminvarma. Tuli muuten mieleen se vauva.fi:n ketju, missä "etsittiin" Munsalan kansallispuvun tekijää :D

   Lainaa

  2. Tulos: +282 (284 ääntä)
   Milla tajuaa vaan ei ymmärrä.

   Lainaa

  3. Tulos: +644 (754 ääntä)
   Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?

   Lainaa

  4. Tulos: +485 (487 ääntä)
   Niin kyrsii tollanen, että ei itse jakseta/osata tehdä tiettyä hommaa, ja kun se sitten teetetään muilla niin vingutaan siitä, että se maksaa. Taiteilijafrendillä oli ollu joskus vuos sitten riitakeissi laskusta (tilaaja ei suostunut maksamaan sovittua summaa) ja tilaaja perusteli, että "en arvannut, että olisit laskuttanut tekemästäsi työstä". Näitä ääliötä riittää joka lähtöön.

   Lainaa

  5. Tulos: +366 (384 ääntä)
   Ai että mä inhoon näitä "mielummin vaikka poltan kuin annan kellekään ilmasiks". Sen verran mussa on ekohippiä, että koitan tehdä mielummin vaikka koirille kaulapannan farkuista jotka on hanurista rikki, kuin että heittäisin menemään.

   Lainaa

  6. Tulos: +340 (346 ääntä)
   12e on todella halpa hinta,jos yhtään pysähtyy miettimään, kuinka työlästä vetoketjun vaihtaminen on. Varsinkin farkkuihin! Harrastelen ompelua ja korjailen usein omia vaatteitq, mutta en tiedä ryhtyisinkö tuohon hommaan edes paristakympistä. Nostan hattua niille ammattitaitoisille, jotka edes ottavat asiakkaan vastaan noin pienestä palkasta. Varmaankin sen seurausta, että käsityötä ei yksinkertaisesti arvosteta nykyään :(

   Lainaa

  7. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Äääh: 12e on todella halpa hinta,jos yhtään pysähtyy miettimään, kuinka työlästä vetoketjun vaihtaminen on. Varsinkin farkkuihin! Harrastelen ompelua ja korjailen usein omia vaatteitq, mutta en tiedä ryhtyisinkö tuohon hommaan edes paristakympistä. Nostan hattua niille ammattitaitoisille, jotka edes ottavat asiakkaan vastaan noin pienestä palkasta. Varmaankin sen seurausta, että käsityötä ei yksinkertaisesti arvosteta nykyään
   Jeesus miten monta typoa, uneenpuutteen piikkiin. Seison silti sanojeni takana

   Lainaa

  8. Tulos: +185 (189 ääntä)
   Käsityöläisten arvostus taas kohdallaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +278 (280 ääntä)
   Milla leveilee 40 euron merkkifarkuillaan, just just.

   Lainaa

  10. Taas tätä 12.7.2018 1:27
   Tulos: +311 (311 ääntä)
   Sanohan Milla tuo hitaammin "Itse en osaa vaihtaa vetoketjua farkkuihin ja se on todella vaikeaa ja työlästä" ja nyt mieti tuota äsköistä yhteydessä "Jos joku vois tehdä tän puoli-ilmatteeksi", sillä nuo kaksi ei oikein sovi yhteen. Oikein vaikea työ, joka on raskas ja jota et itsekkään osaa, niin jonkun pitäis tehdä se lähes ilmaiseksi.

   Lainaa

  11. Tulos: -60 (88 ääntä)
   Juuh eli:
   Minä ainakin arvostan enemmän lopputulosta kuin tekotapaa. Jos robotti korjaa vetoketjun halvemmalla ja paremmin, niin toki käytän milummin sen pavelua. Taitaa vaan olla niin että korjaulut on käsityötä ja uuden massavalmistus koneiden työtä.

   Lainaa

  12. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Äääh: 12e on todella halpa hinta,jos yhtään pysähtyy miettimään, kuinka työlästä vetoketjun vaihtaminen on. Varsinkin farkkuihin! Harrastelen ompelua ja korjailen usein omia vaatteitq, mutta en tiedä ryhtyisinkö tuohon hommaan edes paristakympistä. Nostan hattua niille ammattitaitoisille, jotka edes ottavat asiakkaan vastaan noin pienestä palkasta. Varmaankin sen seurausta, että käsityötä ei yksinkertaisesti arvosteta nykyään
   Vajaa kymmenen vuotta sitten vaihdatin vetoketjun MP-nahkahousuihin. Hinta oli 20-30 euroa. Olin tyytyväinen.

   Lainaa

  13. King Arthur 12.7.2018 1:46
   Tulos: +169 (175 ääntä)
   Olen kai aiemminkin sanonut mutta mikään ei saa niin paljon mittaria punaiselle kuin nämä Millat. HÄNEN mielestään ei kannata vanhoihin housuihin laittaa rahaa niin silloin ompelutaitoiset ovat suorastaan velkaa tehdä vetoketjunvaihdot pilkkahintaan. Olen yllättynyt että vain 12e jossain pyydetään, ja maksaisin sen riemusta kiljuen jos kerran on pakko saada housut ehjäksi. "Onneksi" ompelen itse. Lainausmerkeissä siksi että nämä Millat on kärkyllä ja siksi niin lähellä sydäntäni.

   Lainaa

  14. Tulos: -22 (114 ääntä)
   Milla, osta oikean kokoiset farkut. Oot ilmeisesti kasvanu ulos niistä vanhoista. Ne vetoketjut ei vaan järjestään hajoile joka parista, jos farkut ei ole liian pienet. Jos farkut on olleet sopivat viimeksi 10kg sitten, niin silloin toki hajoaa, eikä se uusikaan vetoketju kestä väkisin repimistä.

   Lainaa

  15. Tulos: +81 (87 ääntä)
   Tarun kommentit eivät yllätä, kun jo myynti-ilmoituksessa lukee "Hyvä kuntoinen" ja "Päältä täytettävä".

   Lainaa

  16. Tulos: +147 (151 ääntä)
   Kuka hullu vaihtaa vetoketjun 12 eurolla?! Pelkkä farkkuketju maksaa puolet tuosta ja työ on todella iso. Milla voisi liimata vaikka tarranauhaa housuihinsa, olisi kiinnitysmrkanismi hänen henkisen tasonsa kanssa samaa kaliiberia.

   Lainaa

  17. Ministeri Nieminen 12.7.2018 6:14
   Tulos: +43 (61 ääntä)
   Annika: Tarun kommentit eivät yllätä, kun jo myynti-ilmoituksessa lukee “Hyvä kuntoinen” ja “Päältä täytettävä”.
   Mitä vikaa jälkimmäisessä on?

   Lainaa

  18. Tulos: -47 (95 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Kysyt vaikka asuu Vuosaaressa? Demari tietenkin tai vassari.

   Lainaa

  19. Tulos: +77 (87 ääntä)
   Kertokaa mulle, missä on niin kovat alet, että farkut (ei jegginssit) maksaa vaan 12€. Opiskelijana kiinnostaisi kovasti, kun nykyiset farkut on jo kaikkialta puhki.

   Lainaa

  20. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Dipoli: Kertokaa mulle, missä on niin kovat alet, että farkut (ei jegginssit) maksaa vaan 12€. Opiskelijana kiinnostaisi kovasti, kun nykyiset farkut on jo kaikkialta puhki.
   uudet siis :D Kirppareillahan pörrään, mutta koot eivät ole suosineet

   Lainaa

  21. Tulos: +106 (110 ääntä)
   traumcity: Milla leveilee 40 euron merkkifarkuillaan, just just.
   Mietinpä just tätä samaa, mut ehditkin ensin! :D Jännää, kun ne merkkifarkut esim Diesel, joita himoitsisin itsellenikin, maksaa semmosen 200€. Ja vähintään merkistä maksaa sen satasen, joten mahtaa olla aikamoiset merkkifarkut nuo 40€ maksaneet koska H&Mllä taitavat maksaa sen verran.. Vai luuleeko Milla, et kun niissä ylipäänsä on joku label (todnäk se H&M), niin ne on merkkivaatteita.

   Lainaa

  22. Tulos: +75 (77 ääntä)
   Päähän tässä hajoaa tuohon Millan logiikkaan. Mitähän tuonkin päässä liikkuu? Ei tod. näk. mitään. ps. 40-50 e. "merkkkifarkut? Voi elämän kevät.

   Lainaa

  23. Tulos: -48 (102 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Uskoisin että hän kuuluu meihin vasemmistolaisiin. :) Hieno tapa jättää maksamatta riistokapitalistiyrittäjälle rahaa palvelusta, jonka varmasti joku olisi valmis tekemään ilmaiseksi yhteisen hyvän eteen.

   Lainaa

  24. Tulos: +61 (79 ääntä)
   Wyvern: Milla, osta oikean kokoiset farkut. Oot ilmeisesti kasvanu ulos niistä vanhoista. Ne vetoketjut ei vaan järjestään hajoile joka parista, jos farkut ei ole liian pienet. Jos farkut on olleet sopivat viimeksi 10kg sitten, niin silloin toki hajoaa, eikä se uusikaan vetoketju kestä väkisin repimistä.
   Kyllä ne hajoaa. Etenkin 40 euron farkut. Ei siinä tarvitse lihomista syntyä.

   Lainaa

  25. Tulos: +126 (126 ääntä)
   Ja nyt Tarun esimerkin myötä jokainen voi lakkaa viljelemästä "Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa"-fraasia, koska kuten hyvin näemme, myös pyytäjä voi olla aivan saakelin typerä.

   Lainaa

  26. Tulos: -13 (75 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Vuosaarelaisten äänestyskäyttäytymisen perusteella Milla on joko kokoomuslainen, demari tai vihreä. Koska asenne yrittäjiä kohtaan on tuommoinen niin luultavimmin jompikumpi jälkimmäisistä.

   Lainaa

  27. Taru tietysti 12.7.2018 8:55
   Tulos: +102 (102 ääntä)
   Tarvisko joku autoa? Nyt myynnissä. Itse maksoin 10 vuotta sitten 45000€, joten en ainakaan sen alle myy. Tarjota saa.

   Lainaa

  28. Tulos: -39 (81 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Veikkaan vassaria tai vihreää, koska ei ole varaa maksaa edes vetoketjunvaihdosta ja muutenkin ostaa jotain muutaman kympin farkkuja :D

   Lainaa

  29. King Arthur 12.7.2018 9:30
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   Huoh: Uskoisin että hän kuuluu meihin vasemmistolaisiin. Hieno tapa jättää maksamatta riistokapitalistiyrittäjälle rahaa palvelusta, jonka varmasti joku olisi valmis tekemään ilmaiseksi yhteisen hyvän eteen.
   Nimimerkki Huoh onkin ollut niiiiin vasemmistolainen että. :D

   Lainaa

  30. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Itse asiassa ei minulla ole koskaan yksistäkään farkuista vetoketju hajonnut, ja on niitä nyt aika monta kymmentä paria tullut elämän aikana hankittua.

   Lainaa

  31. Naisoletettu 12.7.2018 9:47
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   ihanmummovaan: Millan logiikka on aika pomminvarma. Tuli muuten mieleen se vauva.fi:n ketju, missä “etsittiin” Munsalan kansallispuvun tekijää
   Koska vauva.fi=parasta viihdettä ikinä, niin piti guuglata tämä Munsalan juttu, ja ai hitto, saipahan taas nauraa. :D :D :D

   Lainaa

  32. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Äääh: 12e on todella halpa hinta,jos yhtään pysähtyy miettimään, kuinka työlästä vetoketjun vaihtaminen on. Varsinkin farkkuihin! Harrastelen ompelua ja korjailen usein omia vaatteitq, mutta en tiedä ryhtyisinkö tuohon hommaan edes paristakympistä. Nostan hattua niille ammattitaitoisille, jotka edes ottavat asiakkaan vastaan noin pienestä palkasta. Varmaankin sen seurausta, että käsityötä ei yksinkertaisesti arvosteta nykyään
   Ammattiompelijana pakko kommentoida että tuo 12e on kyllä melkoinen polkuhinta vetskarin vaihdosta. Laskekaapa siitä alvit sun muut pois, eipä jää juuri palkkaa käteen. Eikä se itse ketjun ompeleminen kauaa kestä, vaan se vanhan irti ratkominen. Näitä hinnastakitiseviä asiakkaita kyllä tapaa jatkuvasti ja valitettavan usein ovat sitä mieltä että ei kannata korjauttaa kun voi hakea alesta uuden lähes samaan hintaan. Siitä sitten vaan hakemaan.

   Lainaa

  33. yli opisto hörhö 12.7.2018 11:49
   Tulos: +72 (78 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Milla vituttaa mutta enemmän vituttaa ihmiset jotka repii sen politiikan mukaan näihin. J00, koska vain yhden tai kahden puolueen kannattajista löytyy juuri tällaisia tai juuri tuollaisia typeryksiä! Voi hyvä luoja.

   Lainaa

  34. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Ihana tämä Millan vaalima asenne, että pitää välttää toisten auttamista viimeiseen asti, oli kyse sitten työmäärän mukaisen taksan maksamisesta tai itselle arvottomien farkkujen lahjoittamisesta (tai edes myymisestä). Eihän se käy, että kukaan muu voisi korjata/korjauttaa ja pukea Millan roskiin menevät housut kuin Milla itse. Ajatuskin hirvittää.

   Lainaa

  35. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Juuh eli: Käsityöläisten arvostus taas kohdallaan.
   Näin kesän kunniaksi tuli pistettyä suvun tiedossa olevan luurin numero kiinni ja vain lähimmille frendeille tiedoksi uusi väliaikainen numero. Ei vain yksinkertaisesti jaksa niitä "läheisten" sukulaisten ja kaikenkarvaisten tuttavien pyyntöjä hoitaa juhlien catering lähes nälkäpalkalla tai lähes "omaan piikkiin". Ja samat ihmiset ruinaa ostamaan tukusta jättipakkauksia ja maksua saa sitten kinuta kuukausia. No Thanks.

   Lainaa

  36. Kirjautuminen epäonnistui 12.7.2018 13:34
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   Taas tätä: Sanohan Milla tuo hitaammin “Itse en osaa vaihtaa vetoketjua farkkuihin ja se on todella vaikeaa ja työlästä” ja nyt mieti tuota äsköistä yhteydessä “Jos joku vois tehdä tän puoli-ilmatteeksi”, sillä nuo kaksi ei oikein sovi yhteen. Oikein vaikea työ, joka on raskas ja jota et itsekkään osaa, niin jonkun pitäis tehdä se lähes ilmaiseksi.
   Niin mutta eikös se toimi, että kovasti kehun "kun sinä olet niin näppärä"? Eiköhän ne kehut lämmitä niin paljon, että siitä ilosta osaava tekee vaikka ilmaiseksi...

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (28 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Demari, sen kädet on jo valmiiksi muitten taskussa niin omilla ei niin väliksi.

   Lainaa

  38. Muumi (kopio) 12.7.2018 16:35
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Löytyisikö Vantaalta vetoketjun korjaajaa? Etsin vetoketjun korjaajaa Vantaalta, löytyykö ketään?

   Lainaa

  39. Alatalo-Niemipykälä-Arbuusi 12.7.2018 17:44
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   This is not your everyday stupid. This is advanced stupid!

   Lainaa

  40. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Mun periaate monen asian suhteen on että korjaaminen saa maksaa ainakin 50% tuotteen alkuperäisestä hinnasta (enemmänkin), koska ajattelen luontoarvoja ja lisäksi todennäköisesti se 50% menee suomalaiselle työntekijälle. Lisäksi korjaus on minulle monesti helpompaa kuin lähteä johonkin ostosh*lvettiin etsimään uutta sopivaa tuotetta. Hieman rustiikkiset tavarat ja itselle muovautuneet lempivaatteet on muutenkin kotoisampia :)

   Lainaa

  41. Tulos: +23 (27 ääntä)
   ihanmummovaan: Millan logiikka on aika pomminvarma. Tuli muuten mieleen se vauva.fi:n ketju, missä “etsittiin” Munsalan kansallispuvun tekijää
   No se oli huumoriketju. Milla on vain s**tanan tyhmä. "Mieluummin poltan kuin annan pois" ja "On kuulemma vaikea korjata mutta en maksa siitä..." Legendaarinen ääliö.

   Lainaa

  42. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Naisen työ - vetoketjun vaihtaminen: 10 e vaivanpalkkaa Miehet työ - joku mitätön rikkinäisen osan vaihto yms.: 50 e

   Lainaa

  43. Mustalaisnaamio 13.7.2018 0:44
   Tulos: -16 (34 ääntä)
   Nikke: Arvot kohdillaan jos ei halua maksaa yrittäjälle 12e vetoketjun vaihdosta ja on valmis mieluummin heittämään kalliit farkut roskiin kun antamaan köyhälle? Itsekkyys ja ahneus on vahvana tässä. Keskustalainen vaiko kokoomuslainen?
   Vasemmistolainen

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Dipoli: Kertokaa mulle, missä on niin kovat alet, että farkut (ei jegginssit) maksaa vaan 12€. Opiskelijana kiinnostaisi kovasti, kun nykyiset farkut on jo kaikkialta puhki.
   Prismassa noita joskus on ollut.

   Lainaa

  45. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Mie: Prismassa noita joskus on ollut.
   Tarkistin. Henkkamaukan halvimmat alefarkut tämän viestin kirjoittamisen aikana 9,99 euroa.

   Lainaa

  46. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Mie: Tarkistin. Henkkamaukan halvimmat alefarkut tämän viestin kirjoittamisen aikana 9,99 euroa.
   Samoin Lindexistä löytyy 12 ja jopa 10 euron alefarkkuja

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (34 ääntä)
   Vasemmistolaiset arvostavat työntekijöiden näkemää vaivaa ja haluavat maksaa reilun korvauksen työstä. Oikeistolaiset ostavat kalliita tavaroita isoilta yhtiöiltä ja heittävät mieluummin roskiin kuin maksavat työläisille mitään. Eivätkä ainakaan lahjoita eteenpäin tavaroitaan. Milla on siis oikeistolainen.

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Mursu: Vasemmistolaiset arvostavat työntekijöiden näkemää vaivaa ja haluavat maksaa reilun korvauksen työstä. Oikeistolaiset ostavat kalliita tavaroita isoilta yhtiöiltä ja heittävät mieluummin roskiin kuin maksavat työläisille mitään. Eivätkä ainakaan lahjoita eteenpäin tavaroitaan.
   Tuo kannattaisi varmistaa niiltä ay-liikkeen erottamilta työntekijöiltä. Liittojohtajat saavat älyttömiä palkankorotuksia, liiton rivityöntekijät päätyvät yt-neuvotteluihin. Kukaan ei ole tekopyhempi kuin ay-johtaja. Milläs keinoin sinä muuten kirjoittelet klo 01:44 tänne? Et ainakaan kirjaston koneelta. Et kai vaan käytä ison yhtiön valmistamaa päätelaitetta? Kuinka paljon maksoit siitä yhtiön työläisille?

   Lainaa

  49. Frank Black 16.7.2018 9:54
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Jopas: Minä ainakin arvostan enemmän lopputulosta kuin tekotapaa. Jos robotti korjaa vetoketjun halvemmalla ja paremmin, niin toki käytän milummin sen pavelua. Taitaa vaan olla niin että korjaulut on käsityötä ja uuden massavalmistus koneiden työtä.
   Tekstiiliteollisuudessa ompelukoneita käyttäviä robotteja kutsutaan jossain päin jopa ihmisiksi, mutta lienee turhaa inhimillistämistä.

   Lainaa

  50. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Milla on just niitä "valmis maksamaan 100€ että naapuri ei saa viiskymppiä..."

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (5 ääntä)
   "Merkkifarkut" joista maksanu jotain 40-50€... eli merkki on joku cubus/ henkkamaukka?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: pesukone, Rosenlew, hinta, farkut, vetoketju, korjaus, ommella