Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Antilooppi patikoi

Tiesikö muka kaikki muut, ettei antilooppi ole lintu?
Antilooppi patikoi

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +222 (248 ääntä)
   Aijai, nyt sattuu päähän kun lukee näitä... :D

   Lainaa

  2. Perspillu ja hyvät vitut 31.7.2018 2:03
   Tulos: +265 (355 ääntä)
   Antiloopin ja albatrossin sekottamisen voi vielä ymmärtää joten kuten mutta että melonta ja patikointi??? Ei hyvää päivää.

   Lainaa

  3. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Voi Antti.

   Lainaa

  4. Tulos: +236 (242 ääntä)
   Anttilooppi on kyl varsinainen yleissivistyksen huipentuma

   Lainaa

  5. Tulos: +207 (213 ääntä)
   Vähän tekis mieli tietää miten Heidi on joskus mieltänyt patikoimisen kanootilla melomiseen. Ellei sitten sanat "pati" ja "paatti" jotenkin menneet ajatuksissa sekaisin.

   Lainaa

  6. Kaali Kannibaali 31.7.2018 2:48
   Tulos: -173 (257 ääntä)
   Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.

   Lainaa

  7. Tulos: -72 (110 ääntä)
   jamppa: Aijai, nyt sattuu päähän kun lukee näitä…
   Niin sattuu, mokien kirjoitustaidon tason vuoksi enemmän kuin parin sanan väärinymmärryksen. Mm. "enne". Aika eri asia kuin "ennen". N sanan lopussa on tärkeä, ja vaikka sitä ei lausuttaisikaan juuri n-äänteenä, sen kanssa sana silti lausutaan eri tavalla kuin ilman. Ännän puuttuminen on sama asia kuin jos jättäisi minkä tahansa muun sanaan kuuluvan kirjaimen pois.

   Lainaa

  8. Tulos: +110 (128 ääntä)
   Minkähän ikäisiä ihmisiä nämä antilooppi-patikoijat ovat? Olisi järkyttävää elää siinä tietoisuudessa, että tällaisella yleistiedolla varustetut ihmiset saisivat esimerkiksi äänestää.

   Lainaa

  9. Pienet ystävät 31.7.2018 3:37
   Tulos: +150 (164 ääntä)
   Tulee mieleen kaveri joka päiväkodissa oli ihan vakuuttunut ettei delffiinejä ole oikeasti olemassa. En tiiä miks muistan tän vieläki, oltiin noin viis vuotiaita ja hän vaan vänkäs että ne on satua ja mä olin ihan järkyttyny että miten joku voi olla tietämättä että delffiinit on oikeita.

   Lainaa

  10. Tulos: +255 (275 ääntä)
   Ei hitto toi "C8" sattuu silmiin...

   Lainaa

  11. Tulos: +87 (119 ääntä)
   mikä_vitun_c8

   Lainaa

  12. King Arthur 31.7.2018 4:23
   Tulos: +86 (92 ääntä)
   Jostain jenkkileffoista on voinut jäädä mielikuva että luontoretkellä on pakko jossain välissä löytää itsensä kanootista? Tosin jos kanootti on "se väline" niin voi olla että Heidin aivoitukset on tätäkin mystisempiä...

   Lainaa

  13. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Antille kostautu nyt.

   Lainaa

  14. Tulos: +146 (160 ääntä)
   otus: mikä_vⅰtun_c8
   Cee kasi Sekasin Todella retardi tapa kirjoittaa tuo.

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Looppi ja anti-looppi...

   Lainaa

  16. Tulos: +130 (170 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.
   Mahdat olla tosielämässä hurjan kivaa seuraa, koska et jätä ainoatakaan tilaisuutta käyttämättä paasaamiseen... Ei sinulle kukaan ole kertonut, että vegaanihurmiosi lopputulos on päinvastainen kuin haluat?

   Lainaa

  17. Tulos: +14 (44 ääntä)
   otus: mikä_vⅰtun_c8
   C8. Cee kasi. Sekasi. Sekaisin.

   Lainaa

  18. Tulos: +38 (52 ääntä)
   Lopeta Antti tuollainen /Cly ja mee nuQ.

   Lainaa

  19. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Jos Antti olisi koulussa yhtä avoin opetukselle kuin on nyt somessa, niin tätäkään ketjua ei olisi tarvinnut lukea.

   Lainaa

  20. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Eikö Antti ole nähnyt Leijonakuningasta? Sieltä minä natiaisena opin mikä on antilooppi :D

   Lainaa

  21. Tulos: -15 (47 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Antiloopin ja albatrossin sekottamisen voi vielä ymmärtää joten kuten mutta että melonta ja patikointi??? Ei hyvää päivää.
   Paddling,->
   hmm: Vähän tekis mieli tietää miten Heidi on joskus mieltänyt patikoimisen kanootilla melomiseen. Ellei sitten sanat “pati” ja “paatti” jotenkin menneet ajatuksissa sekaisin.
   Englannin kielestä. Paddling = melonta. Joillain on äidinkielen sanavarasto suppeampi. Sääli sinänsä, voisi näin harvinaisen kuriositeettikielen säilyttääkin, mutta somenuorisosta se on kiinni.

   Lainaa

  22. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Mä luulin pitkään että kun mennään apostolinkyydillä niin se tarkoittaa liftaamista...

   Lainaa

  23. Tulos: +107 (125 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.
   Nyt oli kyllä helvetin hutera aasisoluista koostuva tekosilta.

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (40 ääntä)
   Siis mäkin luulin pitkään teini-iässä, että patikointi tarkoittaa melontaa :D En tiedä mistä olin saanut tämän päähäni, se vain jotenkin kuulosti siltä.

   Lainaa

  25. Antti Elefantti 31.7.2018 8:50
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Antti se kostautu jo!

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (57 ääntä)
   Veikkaan, että englannin paddling/paddle kääntyy mielessä patikoinniksi, jos ei itse harrasta erilaisia retkeilyaktiviteetteja. Ja on pikkuisen dille. Ja tuo vika sana ihan hyväntahtoisena luonnehdintana.

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (22 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Antiloopin ja albatrossin sekottamisen voi vielä ymmärtää joten kuten mutta että melonta ja patikointi??? Ei hyvää päivää.
   Voipi olla, että on luulee patikoinnin tulevan englannin sanasta "paddling"

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (32 ääntä)
   Eikös se legendaarinen lintu ollutkaan alligaattori? Ne isot ja pitkäkuonoiset, vedessä viihtyvät matelijathan ovat krokotiileja.

   Lainaa

  29. Tulos: +160 (160 ääntä)
   Pienet ystävät: Tulee mieleen kaveri joka päiväkodissa oli ihan vakuuttunut ettei delffiinejä ole oikeasti olemassa. En tiiä miks muistan tän vieläki, oltiin noin viis vuotiaita ja hän vaan vänkäs että ne on satua ja mä olin ihan järkyttyny että miten joku voi olla tietämättä että delffiinit on oikeita.
   Minä aloittelevana eläintieteilijänä ja aktiivisena Avaran luonnon katselijana "kärsin" lapsena muiden lasten tietämättömyydestä ja ehdottomuudesta. Tuli mieleen tilanne päiväkodissa, että meiltä kysyttiin lempieläintä. Muut vastaavat vuorotellen kissa tai koira. Minä vastasin koala ja pari lasta raivostuu, että ei sellaista eläintä ole olemassa. Ala-asteella piti raahata kouluun mukaan painava lintukirja todistaakseni, että on olemassa kiivi-niminen lintu, kun luokkakaveri ilkkuu "eksää tyhmä tiedä, että kiivi on hedelmä?"

   Lainaa

  30. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Albatrossi: urbaanilegendaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +72 (86 ääntä)
   Ihanan rentoja mokailijoita! Sen sijaan.että olis taas perinteinen inttely,vastapuolen haukkuminen uhkailu, -linjalle. Itsekkin luulin 21 vuotiaaksi asti että anjovis on jotain avokadon tapaista.

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Patikoinnin "se väline" on tietenkin pedometri.

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Kanootilla "soutelee".

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Pienet ystävät: Tulee mieleen kaveri joka päiväkodissa oli ihan vakuuttunut ettei delffiinejä ole oikeasti olemassa. En tiiä miks muistan tän vieläki, oltiin noin viis vuotiaita ja hän vaan vänkäs että ne on satua ja mä olin ihan järkyttyny että miten joku voi olla tietämättä että delffiinit on oikeita.
   Mä tunnen tyypin, joka vielä parikymppisenä kuvitteli, että tonnikalasäilykkeissä on delfiiniä jotenkin paremmin myyvällä nimellä. :D

   Lainaa

  35. Tulos: +93 (93 ääntä)
   varpu: Minä aloittelevana eläintieteilijänä ja aktiivisena Avaran luonnon katselijana “kärsin” lapsena muiden lasten tietämättömyydestä ja ehdottomuudesta. Tuli mieleen tilanne päiväkodissa, että meiltä kysyttiin lempieläintä. Muut vastaavat vuorotellen kissa tai koira. Minä vastasin koala ja pari lasta raivostuu, että ei sellaista eläintä ole olemassa. Ala-asteella piti raahata kouluun mukaan painava lintukirja todistaakseni, että on olemassa kiivi-niminen lintu, kun luokkakaveri ilkkuu “eksää tyhmä tiedä, että kiivi on hedelmä?”
   Partiossa kilpailtiin, mikä ryhmä keksii eniten r:llä alkavia eläimiä. Mun "rausku" kelpasi vasta sitten, kun soitettiin mun isälle ja kysyttiin.

   Lainaa

  36. Hööpölööpö 31.7.2018 12:23
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Tällaisena hellekesänä paattikointi on kyllä kivaa.

   Lainaa

  37. Tulos: -19 (69 ääntä)
   Täällä taas kommentit täynnä oman edon nostatuksia haukkumalla virheitä tehneet ihmiset idiooteiksi ja kehumalla, miten älykäs itse on. Itse muistan syyllistyneeni joskus pentuna noihin molempiin mokan virheisiin, mutta oppia ikä kaikki ja nyt olen viisaampi. Tyhmyyttä ei ole luulla väärin, vaan tyhmyyttä on kieltäytyä muuttamasta vääriä luulojaan uuden tiedon valossa.

   Lainaa

  38. Tulos: -9 (33 ääntä)
   ....eli kumpikaana noista mokan tyypeistä ei ollut tyhmä.

   Lainaa

  39. Tulos: +37 (43 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Antiloopin ja albatrossin sekottamisen voi vielä ymmärtää joten kuten mutta että melonta ja patikointi??? Ei hyvää päivää.
   Eihän se edes sekoittanut antilooppia albatrossiin, kun kerran luuli että albatrossi on urbaanilegendaa. Minä en kyllä ymmärrä kumpaakaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Antille avoimuus kostautuikin joutuessaan Feissarimokiin.

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (12 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Antiloopin ja albatrossin sekottamisen voi vielä ymmärtää joten kuten mutta että melonta ja patikointi??? Ei hyvää päivää.
   Urpot ovat joka tapauksessa urpoja.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (13 ääntä)
   N ym.: Niin sattuu, mokien kirjoitustaidon tason vuoksi enemmän kuin parin sanan väärinymmärryksen. Mm. “enne”. Aika eri asia kuin “ennen”. N sanan lopussa on tärkeä, ja vaikka sitä ei lausuttaisikaan juuri n-äänteenä, sen kanssa sana silti lausutaan eri tavalla kuin ilman. Ännän puuttuminen on sama asia kuin jos jättäisi minkä tahansa muun sanaan kuuluvan kirjaimen pois.
   Mulla on kädet kyynärpäitä myöten ristissä ja toivon, että ylläoleva kommentti on puhdasta sarkasmia. Jos ei, löytynee torstain mokista..

   Lainaa

  43. erkkijohanna 31.7.2018 15:49
   Tulos: +23 (39 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.
   Sellaista eihetta ei olekaan, jota ei keskusteluissa voisi kätevästi puolella lauseella kääntää lihansyönnin tai maahanmuuton vastustamiseen.

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (15 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Antiloopin ja albatrossin sekottamisen voi vielä ymmärtää joten kuten mutta että melonta ja patikointi??? Ei hyvää päivää.
   Joo jossain mielenhäiriössä, alkaahan ne molemmat A:lla ja loppuu I:hin.

   Lainaa

  45. Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade 31.7.2018 16:35
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Allekirjoittanut luuli monta vuotta että päästäinen on lintu.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Just: Joo jossain mielenhäiriössä, alkaahan ne molemmat A:lla ja loppuu I:hin.
   Mitähän kävisi, jos joku kertoisi vielä alligaattoreista...

   Lainaa

  47. Tulos: -10 (22 ääntä)
   Noita: Mä tunnen tyypin, joka vielä parikymppisenä kuvitteli, että tonnikalasäilykkeissä on delfiiniä jotenkin paremmin myyvällä nimellä.
   Et kovin väärässä ollut. Tonnikalasäilykkeistä löytyy usein dolfiinia, joka delfiinistä poiketen on kala (delfiini on nisäkäs). Tonnikala taasen kuuluu uhanalaisiin lajeihin.

   Lainaa

  48. Tulos: +42 (46 ääntä)
   varpu: Minä aloittelevana eläintieteilijänä ja aktiivisena Avaran luonnon katselijana “kärsin” lapsena muiden lasten tietämättömyydestä ja ehdottomuudesta. Tuli mieleen tilanne päiväkodissa, että meiltä kysyttiin lempieläintä. Muut vastaavat vuorotellen kissa tai koira. Minä vastasin koala ja pari lasta raivostuu, että ei sellaista eläintä ole olemassa. Ala-asteella piti raahata kouluun mukaan painava lintukirja todistaakseni, että on olemassa kiivi-niminen lintu, kun luokkakaveri ilkkuu “eksää tyhmä tiedä, että kiivi on hedelmä?”
   Heh, sama. Minulla luokkakaverit (ja OPETTAJA!) väittivät, että kani on jyrsijä ja minä olen väärässä. Yritin luokan toisen eläintuntijan kanssa tolkuttaa heille totuutta, mutta minkäs teet, kun on 19 vastaan 2, ja opettajakin puoltaa väärässäolijoita. Toisen kerran hävisin pelin, kun piti keksiä U-kirjaimella alkava eläin, ja pelin ohjaajien mukaan urso ei muka ole eläin. Kylläpäs on, kun minun eläinlehdessänikin sanottiin, että kanadanpuupiikkisika on toiselta nimeltään urso.

   Lainaa

  49. Tulos: -11 (25 ääntä)
   Siis kyllä patikointi vaan jotenkin kuullostaa melonnalta... xD Johtuneeko siitä, että oon vain puoliks suomalainen.

   Lainaa

  50. Tulos: -16 (24 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.
   Tekoliha ei ole millään tavalla eettisempää kuin "oikea" liha, sillä sen koostumuksen selvittämiseen käytetään eläinkokeita. Ei ole olemassa, eikä olla kehittämässä lihaa, jonka eteen ei olisi joku eläin kärsinyt.

   Lainaa

  51. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Väsynyt: Patikoinnin “se väline” on tietenkin pedometri.
   Unohtu sanoa, että kun patikoit, eli "pedoot", kannattaa varoa pedobearia. Ei koskaan tiedä missä se iskee.

   Lainaa

  52. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Tumppu: Et kovin väärässä ollut. Tonnikalasäilykkeistä löytyy usein dolfiinia, joka delfiinistä poiketen on kala (delfiini on nisäkäs). Tonnikala taasen kuuluu uhanalaisiin lajeihin.
   Se "tonnikala" jota meille myydään ei ole uhanalaisista kalastettu. On totta, että joskus delfiinejä on joutunut tonnikalan sekaan, luultavasti puolitahallaan ("who cares - oho"). Ei tapahdu enää.

   Lainaa

  53. King Arthur 1.8.2018 4:02
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Tuntuu muuten vahvasti siltä että Aku Ankan lukeminen olisi ollut ratkaisu moniinkin kieliongelmiin. Siellä on kaikki, patikkaretket ja antiloopit sun muut.

   Lainaa

  54. Minäminä 1.8.2018 12:50
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Patikoinnin ja melomisen sekoittaminen on aika ymmärrettävää tällaisessa tapauksessa, kun valloitettiin vuori. Sinne kuitenkin yleensä melotaan kanootilla. Mutta jos ois valloitettu järvi tai joki tai koski, niin kai silloin tyhmempikin alkaa miettiä, että onko se kanootilla edes mahdollista.

   Lainaa

  55. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Yläkoulussa silloinen poikaystäväni luuli, että kissat ja koirat voivat saada pentuja keskenään. Tuo oli vielä ihan hauska juttu mutta selvisi myöhemmin, että hän luuli myös mm. että inuiitit ja Amerikan alkuperäiskansat ovat satua ja että naisen alapäässä on kaksi reikää. Juu ei oltu kauaa yhdessä jostain syystä.

   Lainaa

  56. Tulos: +10 (44 ääntä)
   Janni: Yläkoulussa silloinen poikaystäväni luuli, että kissat ja koirat voivat saada pentuja keskenään. Tuo oli vielä ihan hauska juttu mutta selvisi myöhemmin, että hän luuli myös mm. että inuiitit ja Amerikan alkuperäiskansat ovat satua ja että naisen alapäässä on kaksi reikää. Juu ei oltu kauaa yhdessä jostain syystä.
   Naisen alapäässä on kaksi reikää. Emätin ja virtsa-aukko.

   Lainaa

  57. Tulos: +25 (33 ääntä)
   ….: Naisen alapäässä on kaksi reikää. Emätin ja virtsa-aukko.
   Siellä on yhteensä kolme reikää. Kusi-,vittu- ja perse-.

   Lainaa

  58. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Kala: Heh, sama. Minulla luokkakaverit (ja OPETTAJA!) väittivät, että kani on jyrsijä ja minä olen väärässä. Yritin luokan toisen eläintuntijan kanssa tolkuttaa heille totuutta, mutta minkäs teet, kun on 19 vastaan 2, ja opettajakin puoltaa väärässäolijoita. Toisen kerran hävisin pelin, kun piti keksiä U-kirjaimella alkava eläin, ja pelin ohjaajien mukaan urso ei muka ole eläin. Kylläpäs on, kun minun eläinlehdessänikin sanottiin, että kanadanpuupiikkisika on toiselta nimeltään urso.
   Kasvatustieteelliseen pääsee ilmeisesti muilla avuilla kuin luonnontuntemuksen ja arkijärjen perusteella? Minulla on muutama kaveri lastentarhanopena & luokanopena, ja he ovat järjestään vähän hönöjä eläintiedossa: on voimakasta kissa-, koira- ja lintukammoa, sekä liikunan vastustamista, yhdellä on vaikea syömishäiriö. Oma nuorimmaiseni oli 10 vuotta sitten puolipäivätarhassa, jossa tehtiin "retkiä luontoon" eli kuljettiin 100 metriä lähimetsikön reunaa. Kun minun lapseni äitinsä neuvojen mukaan söi reissulla ketunleipiä ja pureskeli mettä apilankukista, lastentarhan hoitajat kiljuivat kauhuissaan: "-Ei! Älä syö sitä! Se on myrkyllistä." Siis apila. Ja ketunleipä. Ihan vieraslajeja saaristolaiskaupungin päiväkodin henkilökunnalle.

   Lainaa

  59. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Kala: Heh, sama. Minulla luokkakaverit (ja OPETTAJA!) väittivät, että kani on jyrsijä ja minä olen väärässä. Yritin luokan toisen eläintuntijan kanssa tolkuttaa heille totuutta, mutta minkäs teet, kun on 19 vastaan 2, ja opettajakin puoltaa väärässäolijoita. Toisen kerran hävisin pelin, kun piti keksiä U-kirjaimella alkava eläin, ja pelin ohjaajien mukaan urso ei muka ole eläin. Kylläpäs on, kun minun eläinlehdessänikin sanottiin, että kanadanpuupiikkisika on toiselta nimeltään urso.
   Ihanat, niin empatisoin sua ja lainauksesi kirjoiitajaa! Samaistun! Mutta täytyy sanoa vähän kattavamman kokemuksen pohjalta, että opettajat voi suoltaa kyllä ihan mitä vaan puppua. Jos sattuu olemaan mielestään kaikkitietävä tai pelottaa myöntää erehdyksensä luokalle, niin sieltä voi kyllä semmosella auktoriteetilla tulla ihan täyttä lööperiä, että oksat pois.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Antti kunnon huomiohoro! Kas kun ei vielä kirjoittanut "Älkää vaan lähettäkö tätä feissarimokiin!!!111" Niin selvästi käsikirjoitettu show että ihme jos joku oikeasti uskoo.

   Lainaa

  61. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Väsynyt: Se “tonnikala” jota meille myydään ei ole uhanalaisista kalastettu.
   Totta. Tonnikaloja on eri lajeja, ja purkkitonnikaloissa yleisimmin käytettävä boniitti on elinvoimainen. https://wwf.fi/mediabank/4857.pdf

   Lainaa

  62. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Jumalaut jos joku kaveri käy patikoimassa ja kertoo siitä mulle pitää muistaa alottaa paasaus että oliko kanootti mukana. Ja c8... argh aivot sulaa. Tais helle sulattaa niistä jo ison osan mutta vielä tämäkin

   Lainaa

  63. Tulos: -16 (20 ääntä)
   Patikointi tarkottaa melomista (joku vaan muokannu wikisivua haluamakseen). Melalle käyttöä nam nam

   Lainaa

  64. Arthur Brown 3.8.2018 14:15
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   C4:sta noille C8:n käyttäjille. Kele.

   Lainaa

  65. Tulos: +25 (25 ääntä)
   King Arthur: Tuntuu muuten vahvasti siltä että Aku Ankan lukeminen olisi ollut ratkaisu moniinkin kieliongelmiin. Siellä on kaikki, patikkaretket ja antiloopit sun muut.
   Tämä on muuten totta. Älykkö ystäväni ei esim. tiennyt, mitä tarkoittaa "kakkulat", kun taas minulle Akua lukeneena se on ihan yhtä normaali nimitys silmälaseille kuin rillit.

   Lainaa

  66. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.
   Miten on mahdollista viedä jokainen keskustelu tuotantoeläimiin ja vegaanisiin aatteisiin? Ei ymmärrä. Miten?

   Lainaa

  67. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Antin hämmennys muistuttaa paljon ihmisten ymmärtämättömyyttä siitä, että ruokakaupan hyllyssä olevat paketit sisältävät oikeita eläimiä. Eläinsoluista koostuva tekoliha on toistaiseksi vielä melko lailla urbaanilegendaa. Siispä tulisi ymmärtää yhteys vaikka pekonin ja possun välillä, tuotenimen takana on todelliselle tuntevalle olennolle aiheutettu kärsimys.
   Miten helvetissä tämä nyt liittyi mihinkään...

   Lainaa

  68. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kun joskus esikouluiässä kuulin ensimmäistä kertaa sanan "broileri" luulin että se on jonkinlainen keksi. Sen jälkeen luulin vielä pitkälle ala-asteikään asti että oselotti on jonkinlainen nilviäinen.

   Lainaa

  69. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kala: Heh, sama. Minulla luokkakaverit (ja OPETTAJA!) väittivät, että kani on jyrsijä ja minä olen väärässä. Yritin luokan toisen eläintuntijan kanssa tolkuttaa heille totuutta, mutta minkäs teet, kun on 19 vastaan 2, ja opettajakin puoltaa väärässäolijoita. Toisen kerran hävisin pelin, kun piti keksiä [...]
   Urso on ihan ymmärrettävä aukko tiedoissa jopa toisenluokan opettajalta toisinkuin reaktio tilanteessa jossa opelta ei löydy tietoa. Jos tehtäväsi on yrittää saada lapset oppimaan voisin kuvitella että ope itsekin tahtoo oppia uutta ja ymmärtää että on asioita joita ei vielä tiedä ja tulee aina olemaan vaikka opiskelisi elämänsä loppuun saakka. Mun paras opettaja aina innostui jos tuli vastaan kysymys johon ei osannut vastata. Vähän samaan tapaan kuin mr ällö tää ope oli "nam nam" hyvä kysymys otetaan yhdessä selvää. Näytti mallia miten asioihin suhtaudutaan ja kannusti uteliaisuuteen.
   Kuten jo Toi Kari totesi se ei ole tyhmä kuka ei tiedä kaikkea vaan se kuka ei suostu muuttamaan mieltänsä vaikka faktat olisi nenän edessä. Jotkut tietää koneista toiset eläimistä mutta ainut dorka on se joka ei kuuntele viisaampiaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, antilooppi, eläin, melonta, patikoida, patikointi, kanootti, albatrossi, lintu, eläimet, luonto, väärinkäsitys