Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 341

  Naisella ei ole oikeutta jättää puolisoaan.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 341

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +614 (620 ääntä)
   Vai että oli pakko sulkea kommentointi, mistäköhän johtuisi...

   Lainaa

  2. pinkki puudeli 14.6.2018 0:34
   Tulos: +560 (574 ääntä)
   Juuh eli: Vai että oli pakko sulkea kommentointi, mistäköhän johtuisi…
   Neitsyt Maria tuli sinne päätä aukomaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +412 (414 ääntä)
   Juuh eli: Vai että oli pakko sulkea kommentointi, mistäköhän johtuisi…
   Hyviä syitä on niin paljon, että ei niitä tässä viitsi luetella.

   Lainaa

  4. Kilokalori 14.6.2018 1:06
   Tulos: +177 (225 ääntä)
   Maria. Maria on. Tai sitten se sepitti niin heppoisen valkoisen valheen, minkä häntiä ei onnistunut solmimaan mitenkään yhteen uskottavasti niin, että ihmiset ois unohtanut ja antaneet asian olla. Ja edelleenkin siitä samasta syrjähypystä jauhetaan.

   Lainaa

  5. spamminorsu 14.6.2018 1:13
   Tulos: -90 (188 ääntä)
   uskottex te kaikki et maria oikeesti oli neitsyt ku joku setä on kirjottanu johonki kirjaan nii??

   Lainaa

  6. Tulos: +113 (149 ääntä)
   Noh jos tarkkoja ollaan, niin neitseellinen raskaus on periaatteessa mahdollinen... Sen todennäköisyys on vaan sen verran pieni, että se on käytännössä mahdotonta.

   Lainaa

  7. Tulos: +243 (251 ääntä)
   Miarez93: Noh jos tarkkoja ollaan, niin neitseellinen raskaus on periaatteessa mahdollinen… Sen todennäköisyys on vaan sen verran pieni, että se on käytännössä mahdotonta.
   Keinohedelmöitys?

   Lainaa

  8. Tulos: +297 (323 ääntä)
   Eiköhän sukupuolensa korjanneilla ole oikeus kunnolliseen parisuhteeseen jossa molemmat hyväksyvät toisensa sellaisina kuin ovat (lukuun ottamatta sitä entisen miehen rumaa hattua).

   Lainaa

  9. Tulos: -90 (244 ääntä)
   Onko Heke saanut äärivasemmistolta opetusta rennossa feministiryhmässä? Ajatusmaailma saastutettu niin, että on valmis rajoittamaan yksilön omaa päätösoikeutta!

   Lainaa

  10. Tulos: +42 (90 ääntä)
   Heke on sairas mies.

   Lainaa

  11. Tulos: +83 (91 ääntä)
   Voisi alkaa seurustella hatun kanssa, vaikka sitten ruman.

   Lainaa

  12. Tulos: +15 (101 ääntä)
   Maria ei ollut neitsyt tullessaan raskaaksi. Neitsyt tarkoitti muinoin nuorta.

   Lainaa

  13. Tulos: -89 (121 ääntä)
   Miarez93: Noh jos tarkkoja ollaan, niin neitseellinen raskaus on periaatteessa mahdollinen… Sen todennäköisyys on vaan sen verran pieni, että se on käytännössä mahdotonta.
   Pitää kirjaimellisesti olla pieni että muija edelleen on "neitsyt" raskaaksi tullessaan :D

   Lainaa

  14. Määäääää 14.6.2018 6:51
   Tulos: +82 (138 ääntä)
   Maria keksi koko jutun kun piti Josefille joku selitys olla ja Josef oli sen verran yksinkertainen, että uskoi.

   Lainaa

  15. Tulos: +136 (174 ääntä)
   Määäääää: Maria keksi koko jutun kun piti Josefille joku selitys olla ja Josef oli sen verran yksinkertainen, että uskoi.
   Uskoi moni muutkin. Jotkut uskoo vieläkin... :|

   Lainaa

  16. Tulos: +152 (202 ääntä)
   Hauskaa sinänsä, Mariahan on todennäköisimmin raiskattu ja tarina on keksitty väkisinmakaamisesta seuranneen raskauden suuren häpeän peittämiseksi. Tuohon aikaan oli todellanin yleisempää ottaa naisia väkisin kuin se, että nainen kävisi vieraissa.

   Lainaa

  17. Seppo Saviniemi 14.6.2018 8:11
   Tulos: +200 (204 ääntä)
   Sehän on tietenkin aivan loistava parisuhde, jossa toinen ei halua olla, mutta toinen haluaa. Koska pitäähän sitä nyt olla parisuhde parisuhteen vuoksi.

   Lainaa

  18. Standup-Hitler 14.6.2018 8:37
   Tulos: +106 (148 ääntä)
   Raamattu ja Trump ovat opettaneet meille, että aina kannattaa valehdella, koska aina löytyy riittävästi yksinkertaisia jotka uskovat.

   Lainaa

  19. Tulos: -50 (66 ääntä)
   No empä tiedä tilastoja, mutta mua joskus peloteltiin tarinalla, jossa veli oli saanut siskonsa raskaaksi runkkaamalla uima-altaaseen ja sieltä sitten jotenkin. (mitkä on mahikset*en tiedä) Ja jos on neitsyt ja menee keinohedelmöitykseen, sehän kai lasketaan?

   Lainaa

  20. Tulos: +36 (54 ääntä)
   Oliko tuon Heken tarkoitus pilkata sukupuolivähemmistöjä tuollaisella trollilla? Olipas hauskaa taas vaihteeksi.

   Lainaa

  21. Tulos: +46 (78 ääntä)
   Mullapa on kaveri joka on neitsyt, ja kahden lapsen biologinen äiti. Tuskinpa on ainoa, näin keinohedelmöityksen aikoina.

   Lainaa

  22. Tulos: -71 (109 ääntä)
   Te milleniaalit olette kyllä menetetty sukupolvi.

   Lainaa

  23. Tulos: +62 (100 ääntä)
   "Oikeus parisuhteeseen" tarkoittaisi toiselle osapuolelle velvollisuutta parisuhteeseen. On aika sairasta kuinka jollain ihmisillä "suvaitsevaisuus" lähtee niin pitkälle että se menee koko akselinsa ympäri, ja yhtäkkiä ollaankin vanhojen kunnon pakkoavioliittojen puolella "suvaitsevaisuuden" nimissä o.O Se ei tietenkään ole suvaitsevaisuutta, ja toivon että sitä ei suvaitsevaisuudeksi kutsuttaisi, koska se ensinnäkin sakkauttaa suvaitsevaisuus-termin oikeaa merkitystä, mutta myös legitimoi näitä täysin typeriä ideoita vasemmiston piirissä, koska tyhmyydellä on paha tapa levitä kuin rikkaruoho. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä; pakkoavioliiton kannattaminen on fasismia, riippumatta siitä käytetäänkö sen oikeuttamiseen vasemmistolaista vai oikeistolaista retoriikkaa. Nämä Heken kaltaiset hörhöt ovat pienenpieni vähemmistö, mutta he ovat äänekkyydellään jo jossain määrin saaneet omat sekoilunsa yhdistetyksi osaksi suvaitsevaisuus-sanan herättämiä mielikuvia, ja se vahingoittaa oikeasti suvaitsevaisten ihmisten ajamaa asiaa, jopa ihan Vasemmistoliiton kannatustakin, eli kyse on poliittisesti jo aika vakavasta asiasta. Eli toivoisin että jokainen aivojaan käyttävä vasemmistolainen tekee pesäeron näihin "Hekeihin", ja käyttää hieman aikaa ja vaivaa tämän asian selvittämiseen jos joku esimerkiksi lähipiirissä kritisoi suvaitsevaisuutta tällaisten ääripää esimerkkien kautta. Ja jos lähipiiristä löytyy näitä Hekejä, niin olisi ihan yhteiskuntamme takia suotavaa esittää vastalause heidän aivopieruilleen somessa, koska jos yleinen mielikuva vasemmistopolitiikasta on Heke, niin tulemme näkemään Kokoomuksen hallituksessa vielä monta monta vuotta, enkä usko että hyvinvointivaltiomme selviäisi siitä.

   Lainaa

  24. Tulos: -13 (41 ääntä)
   PS: vaihdoin nimeä viestien välillä koska jälkimmäinen viesti oli vakavaa asiaa/kitinää, joten ajattelin että Standup-Hitler on epäsopiva nimimerkki sen lähettämiseen. Tämä selvennys siksi koska joku Sherlock kuitenkin huomioisi kuinka kahdella nimimerkillä on sama avatari.

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (28 ääntä)
   Sekaani: “Oikeus parisuhteeseen” tarkoittaisi toiselle osapuolelle velvollisuutta parisuhteeseen. On aika sairasta kuinka jollain ihmisillä “suvaitsevaisuus” lähtee niin pitkälle että se menee koko akselinsa ympäri, ja yhtäkkiä ollaankin vanhojen kunnon pakkoavioliittojen puolella “suvaitsevaisuuden” nimissä o.O Se ei tietenkään ole suvaitsevaisuutta, ja toivon että sitä ei suvaitsevaisuudeksi kutsuttaisi, koska se ensinnäkin sakkauttaa suvaitsevaisuus-termin oikeaa merkitystä, mutta myös legitimoi näitä täysin typeriä ideoita vasemmiston piirissä, koska tyhmyydellä on paha tapa levitä kuin rikkaruoho. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä; pakkoavioliiton kannattaminen on fasismia, riippumatta siitä käytetäänkö sen oikeuttamiseen vasemmistolaista vai oikeistolaista retoriikkaa. Nämä Heken kaltaiset hörhöt ovat pienenpieni vähemmistö, mutta he ovat äänekkyydellään jo jossain määrin saaneet omat sekoilunsa yhdistetyksi osaksi suvaitsevaisuus-sanan herättämiä mielikuvia, ja se vahingoittaa oikeasti suvaitsevaisten ihmisten ajamaa asiaa, jopa ihan Vasemmistoliiton kannatustakin, eli kyse on poliittisesti jo aika vakavasta asiasta. Eli toivoisin että jokainen aivojaan käyttävä vasemmistolainen tekee pesäeron näihin “Hekeihin”, ja käyttää hieman aikaa ja vaivaa tämän asian selvittämiseen jos joku esimerkiksi lähipiirissä kritisoi suvaitsevaisuutta tällaisten ääripää esimerkkien kautta. Ja jos lähipiiristä löytyy näitä Hekejä, niin olisi ihan yhteiskuntamme takia suotavaa esittää vastalause heidän aivopieruilleen somessa, koska jos yleinen mielikuva vasemmistopolitiikasta on Heke, niin tulemme näkemään Kokoomuksen hallituksessa vielä monta monta vuotta, enkä usko että hyvinvointivaltiomme selviäisi siitä.
   Jos haluat oikeilla nimillä puhua, niin kannattaa muistaa että fasismi tarkoittaa korporativista talousjärjestelmää. Fasismi ei ole minkä tahansa pakkovallan synonyymi, vaikka sitä nykyisin siinä merkityksessä yritetään käyttää. Ihan kuten rasismikaan ei ole mitä tahansa syrjintää, vaan nimenomaan rotuun perustuvaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Niin, nykyäänhän voi keinohedelmöityksellä tulla kohtuullisella todennäköisyydellä raskaaksi. Kaipa sitä aiemminkin jotain sperman pursotuksia on yritetty, tai tullut näitä erittäin epätodennäköisiä tapauksia jossa sperma päätyy vulvan päältä perille asti. ...eri asia sitten, mikä milloinkin taas lasketaan neitsyeksi, kun ei siitä mitään todisteita tai merkkejä ole

   Lainaa

  27. Tulos: +70 (82 ääntä)
   Kettu: Pitää kirjaimellisesti olla pieni että muija edelleen on “neitsyt” raskaaksi tullessaan
   Jos viittaat immenkalvon repeytymättömyyteen, niin ei, ei tarvitse olla (miehellä) pieni, vaan (naisella) poikkeuksellisen vahva kudos. Jos neitsyyden kriteerinä käytetään immenkalvoa, niin minä sitten tulin neitseenä raskaaksi. Kalvo repesi vasta noin 4kk aktiivisen seksielämän jälkeen, päivää ennen kuin olin menossa sen kirurgiseen poistoon, ja tosiaankin olin jo raskaana silloin. Mutta en tietenkään ollut mikään neitsyt enää, koska olin ollut yhdynnässä, vaikkakaan kikkelistä ei mahtunut sisään kuin vähän kärkeä ja sekin sattui aivan järjettömästi. Mutta luonto ja tikanpoika jne...

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (60 ääntä)
   Heke tahtoo pakottaa heteroita homosuhteeseen vastoin heidän tahtoaan? Ai niin, mutta sehän ei kuulu itsemääräämisoikeuden piiriin ja on täten aivan eriasia se "rento ja suvaitsevainen" sukupuolikaruselli.

   Lainaa

  29. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Miten ihmeessä ihminen voi olla noin itsekäs kun Heke? "vaikka vaihdan sukupuolta, niin minulla tulee olla oikeus parisuhteeseen ja siksi kumppanini ei saa minua jättää". Ei pysty kuitenkaan ajattelemaan yhtään sen kumppanin oikeuksia, vaikka se sille aika hyvin Hannan kommentissa selitettiin.

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (73 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Sehän on tietenkin aivan loistava parisuhde, jossa toinen ei halua olla, mutta toinen haluaa. Koska pitäähän sitä nyt olla parisuhde parisuhteen vuoksi.
   Musliminaiset elävät tälläisessa "parisuhteessa" jo pienestä tytöstä lähtien. :/

   Lainaa

  31. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Niin ja tuota noin niin näistäkin on kuultu, että perseen ja emättimen välillä on pieni reikä, mistä on kakkoseen tuupatessakin tultu raskaaksi, toki tuo siis todella harvinainen poikkeama naisen kropassa mutta onhan noita kaikenlaisia mutaatioita ja virheitä ihmiskehoissa ollut kautta aikojen.

   Lainaa

  32. Tulos: +84 (88 ääntä)
   Kenelläkään ei ole "oikeutta parisuhteeseen", ei transsukupuolisilla eikä kellään muullakaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Zebalus: Niin ja tuota noin niin näistäkin on kuultu, että perseen ja emättimen välillä on pieni reikä, mistä on kakkoseen tuupatessakin tultu raskaaksi, toki tuo siis todella harvinainen poikkeama naisen kropassa mutta onhan noita kaikenlaisia mutaatioita ja virheitä ihmiskehoissa ollut kautta aikojen.
   Tätä en olekaan kuullut, että fistulan kautta ensimmäistä kertaa raskaaksi. Yleisin syntytapa taitaa yhä olla juurikin synnytys, ja johtaa yleesä toistuviin tulehduksiin muutenkin. Mutta joo, periaatteessa jos nyt on just sellanen ettei siitä jotenkin uloste tai ilma pääse riittävästi, mutta kuitenkin riittävä määrä siittiöitä... Lisäksi oli tämä hämmentävä yksi miljardista, jossa naista oli puukotettu suihinoton jälkeen ja osunut kohtuun ja vatsaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (39 ääntä)
   Voi ei: Hauskaa sinänsä, Mariahan on todennäköisimmin raiskattu ja tarina on keksitty väkisinmakaamisesta seuranneen raskauden suuren häpeän peittämiseksi. Tuohon aikaan oli todellanin yleisempää ottaa naisia väkisin kuin se, että nainen kävisi vieraissa.
   Tapa on edelleenkin hyvissä voimissa kyseisessä maailman kolkassa.

   Lainaa

  35. yli opisto hörhö 14.6.2018 12:41
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Ehkä tässä raamatun tapauksessa tarkoitetaan lähinnä "raskaaksi ilman yhdyntää, tai mitään kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa", joten ei se nyt ole mitään keinohedelmöitystäkään ollut. Sehän siitä sen "ihmeen" teki. Ikävä kyllä se on vaan ollut helpompi sanoa näin, kuin että myöntää että joutui raiskatuksi koska siihen aikaan oli aivan tavallista että nainen kivitettiin aviorikoksesta uskontokunnasta riippumatta, ja riippumatta siitä oliko kyse väkisinmakaamisesta. Itse mokaan voisi vaan sanoa sen, että kyllähän niitä nykypäivänäkin löytyy naisia jotka sanovat että ovat tulleet raskaaksi 3D-pornoa katselemalla. Helpompaa keksiä joku hiton hölmö valhe kuin myöntää aviomiehelle tai poikaystävälle että kävi panemassa toista. Saako tästä aiheesta järkevää keskustelua? Sitä sietää miettiä.

   Lainaa

  36. suomen kieli 14.6.2018 13:46
   Tulos: +24 (34 ääntä)
   Reunaehto: Jos haluat oikeilla nimillä puhua, niin kannattaa muistaa että fasismi tarkoittaa korporativista talousjärjestelmää. Fasismi ei ole minkä tahansa pakkovallan synonyymi, vaikka sitä nykyisin siinä merkityksessä yritetään käyttää. Ihan kuten rasismikaan ei ole mitä tahansa syrjintää, vaan nimenomaan rotuun perustuvaa.
   Kannattaa myös muistaa että sanoilla ei ole kiveen hakattua "oikeaa" merkitystä vaan ne tarkoittavat nimenomaan sitä, mistä niitä minäkin aikana käytetään. Sanojen merkitykset muuttuvat, kannattaa vaan pysyä mukana.

   Lainaa

  37. Tulos: +31 (65 ääntä)
   Profiili: Musliminaiset elävät tälläisessa “parisuhteessa” jo pienestä tytöstä lähtien.
   Miten niin? Aikamoista yleistystä tuo sun kommenttisi. Muutama musliminainen kuuluu mun ystäväpiiriin, ja he elävät onnellisesti pitkässä ja tasapainoisessa parisuhteessa joissa molemmat osapuolet ovat rakkaudesta. Pakkoavioliitot toki ovat ongelma monissa kulttuuressa (tulee Intia ensimmäisenä mieleen, hindut, ei muslimit niinkään), ja se on perseestä. Uskontokuntaan tai kulttuuriin liittymättä soisin jokaiselle itsemäärämisoikeuden puolison valinnassa.

   Lainaa

  38. Syrjintä on perseestä 14.6.2018 15:14
   Tulos: +8 (30 ääntä)
   Pyydän anteeksi kun aikoinani syrjin kaikkia miehiä, kun baarissa puolisoa etsin. Mikäli joskus eroan puolisostani, niin enää en tuota rikollista sukupuolisyrjintää harrasta, vaan miehet ovat samalla viivalla, kuin naiset.

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Shorrr: Tätä en olekaan kuullut, että fistulan kautta ensimmäistä kertaa raskaaksi. Yleisin syntytapa taitaa yhä olla juurikin synnytys, ja johtaa yleesä toistuviin tulehduksiin muutenkin. Mutta joo, periaatteessa jos nyt on just sellanen ettei siitä jotenkin uloste tai ilma pääse riittävästi, mutta kuitenkin riittävä määrä siittiöitä… Lisäksi oli tämä hämmentävä yksi miljardista, jossa naista oli puukotettu suihinoton jälkeen ja osunut kohtuun ja vatsaan.
   Fistulaa ei välttämättä tarvita; sperma voi uida turhan hyvin joten "tulos" jossain sinnepäin voi riittää raskaaksi tulemiseen. Jollei halua raskaaksi niin ei pidä koskeakaan mihinkään mitä ei ole peitetty kumilla (ei kauhean todennäköistä, muttei mahdotonta). Eikä tietenkään kellään ole mitään oikeutta saada keltään; luulisi että #metoo olisi sen selvittänyt idiooteille jotka eivät itse tajunneet. Ei on ei ja syitä ei tarvitse selvittää. Silti, vaikka olenkin umpihetero niin jos puolisko tuntisi tarvetta korjata sukupuoltaan niin yrittäisin ainakin suhtautua myötätunnolla ja rakkaudella, vaikka suhteen luonne menisikin toki uusiksi. Tarkoitin kuitenkin mitä lupasin -myötä JA vastoinkäymiset.

   Lainaa

  40. King Arthur 14.6.2018 16:49
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Sitä VOISI luulla että Heke trollailee, mutta itse lähdin juuri tuollaisen peeloilun vuoksi monesta aktivistiryhmästä. Niissä oli ennen hyvä keskustelun henki ja sitten ihan puskista tuli tämä fasismista vahvasti lainaava ajatusrikoskulttuuri. Tai no ei nyt ihan puskista, aineksia oli esiintynyt aiemmin ja sitten pikkuhiljaa siedättämällä saatiin aina vain naurettavampia sääntöjä läpi. Tiedän yhdenkin ryhmän jossa tuollainen Hannan kaltaisen heiton heittänyt laitettiin kirjoittamaan ryhmälle virallinen anteeksipyyntöessee. Nykyään ei enää tiedä minkä tahon puoleen kääntyisi kun kaikki ovat seonneet lopullisesti.

   Lainaa

  41. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Kilokalori: Maria. Maria on. Tai sitten se sepitti niin heppoisen valkoisen valheen, minkä häntiä ei onnistunut solmimaan mitenkään yhteen uskottavasti niin, että ihmiset ois unohtanut ja antaneet asian olla. Ja edelleenkin siitä samasta syrjähypystä jauhetaan.
   :D Näinhän se.

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (30 ääntä)
   Voi ei: Hauskaa sinänsä, Mariahan on todennäköisimmin raiskattu ja tarina on keksitty väkisinmakaamisesta seuranneen raskauden suuren häpeän peittämiseksi. Tuohon aikaan oli todellanin yleisempää ottaa naisia väkisin kuin se, että nainen kävisi vieraissa.
   Jumala raiskasi Marian.

   Lainaa

  43. Tulos: -9 (25 ääntä)
   suomen kieli: Kannattaa myös muistaa että sanoilla ei ole kiveen hakattua “oikeaa” merkitystä vaan ne tarkoittavat nimenomaan sitä, mistä niitä minäkin aikana käytetään. Sanojen merkitykset muuttuvat, kannattaa vaan pysyä mukana.
   Sinä taidat olla sitä porukkaa, joka hyväksyy tuon toisessa mokassa olevan uuden intersektionaalisen määritelmän rennolle. Me muut ymmärrämme, errä se ei ole rentoa nähnytkään. Sinun kantasi on liian postmoderni, ollakseen käyttökelpoinen. Roskikseen lensi. Ja sinäkin varmasti ymmärrät etten roskiksella tarkoita transua, vaikka muuta teeskenteletkin.

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (49 ääntä)
   Frodo: Miten niin? Aikamoista yleistystä tuo sun kommenttisi. Muutama musliminainen kuuluu mun ystäväpiiriin, ja he elävät onnellisesti pitkässä ja tasapainoisessa parisuhteessa joissa molemmat osapuolet ovat rakkaudesta. Pakkoavioliitot toki ovat ongelma monissa kulttuuressa (tulee Intia ensimmäisenä mieleen, hindut, ei muslimit niinkään), ja se on perseestä. Uskontokuntaan tai kulttuuriin liittymättä soisin jokaiselle itsemäärämisoikeuden puolison valinnassa.
   Sinun muutama tuttusi tietysti riittää kumoamaan miljoonien naisten kokemuksen. Suomestakin viedään muslimityttöjä kotimaihinsa pakkonaitettavaksi serkuilleen. Voi hyvin olla jopa ne sinun tuttavanaisesi, jotka sitä tyttärilleen tekevät... Sinulle siitä vaan ei kerota.

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 14.6.2018 18:41
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   spamminorsu: uskottex te kaikki et maria oikeesti oli neitsyt ku joku setä on kirjottanu johonki kirjaan nii??
   Teinixille ihan vinkki. Tutustu ensin teologiaan, sitten raamatun historiaan ja sitten 2500 ennen raamattua kirjoitettuun Gilgameshin kirjaan. Löydät yhtäläisyyksiä vedenpaisumuksesta, baari-illan jälkeen kännissä raskaaksi tulleesta naisesta vanhan parrakkaan äijän toimesta (neitseellinen raskaus, koska teini ja iskä olis muuten pistänyt lihoiksi), yms yms... Ihan samaa rumbaa kuin mitä nykyään.

   Lainaa

  46. Tulos: -17 (33 ääntä)
   Pakko sulkea kommentointi, mutta reisiä ei.

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (12 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ehkä tässä raamatun tapauksessa tarkoitetaan lähinnä “raskaaksi ilman yhdyntää, tai mitään kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa”, joten ei se nyt ole mitään keinohedelmöitystäkään ollut. Sehän siitä sen “ihmeen” teki. Ikävä kyllä se on vaan ollut helpompi sanoa näin, kuin että myöntää että joutui raiskatuksi koska siihen aikaan oli aivan tavallista että nainen kivitettiin aviorikoksesta uskontokunnasta riippumatta, ja riippumatta siitä oliko kyse väkisinmakaamisesta. Itse mokaan voisi vaan sanoa sen, että kyllähän niitä nykypäivänäkin löytyy naisia jotka sanovat että ovat tulleet raskaaksi 3D-pοrnoa katselemalla. Helpompaa keksiä joku hiton hölmö valhe kuin myöntää aviomiehelle tai poikaystävälle että kävi panemassa toista. Saako tästä aiheesta järkevää keskustelua? Sitä sietää miettiä.
   Olikyllä nerokas valhe tuo 3d-porno, varsinkin silloin kun joku merijalkaväen sotilaan puolison valhe uutisoitiin aikoinaan. Silloin kun ei oltu vielä edes tehty 3d-pokea vaan vasta ei k-18 leffoja. "Uutinen" tuli heti uudestaan mieleen reilu puolen vuoden päästä kun samainen lehti uutisoi ensimmäisen 3d-pornon kuvausten alkamisesta. Merijalkaväen mies uskoi silloin kyseisen selityksen, Semper Fi, aina uskollinen.

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Joo: Fistulaa ei välttämättä tarvita; sperma voi uida turhan hyvin joten “tulos” jossain sinnepäin voi riittää raskaaksi tulemiseen. Jollei halua raskaaksi niin ei pidä koskeakaan mihinkään mitä ei ole peitetty kumilla (ei kauhean todennäköistä, muttei mahdotonta).
   Vastauksessani on lainaus, jossa tätä vaihtoehtoa tarjottiin joten siihen muös jatkoin. Tuosta vulvan kautta valumisesta taisin myös spekuloida jossain ylempänä, jos päätyi julkaisuun koko kommentti. Aika turboahdettuja siittiötä kyllä, kun niitä yleensä kuitenkin tarvitsee läpäisyyn useamman panoksen, heh. Aika teoreettisia jossitteluitahan nämä kaikki, mutta ihan hauskaa spekulointia.

   Lainaa

  49. kyllä on liian helppoa elämä 15.6.2018 0:03
   Tulos: +24 (34 ääntä)
   Noniin kiitti taas paljon olkiukosta Heke. Eihän meillä LGBT-vähemmistön ihmisillä muuten ole riittävän hankalaa, eihän. Hyvin menee vielä parit trollien synnyttämien väärinkäsitysten vuoksi aiheutuneet "katsotaan kuin hullua" -kokemukset kaiken muun ohessa :)

   Lainaa

  50. Tulos: +21 (31 ääntä)
   pinkki puudeli: Neitsyt Maria tuli sinne päätä aukomaan.
   Neitsyt Karia M:llä

   Lainaa

  51. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Juuh eli: Vai että oli pakko sulkea kommentointi, mistäköhän johtuisi…
   Olis varmaanki ollu syytä sulkea jotain muutakin.

   Lainaa

  52. Gage Roundwell 15.6.2018 7:14
   Tulos: -4 (16 ääntä)
   pinkki puudeli: Neitsyt Maria tuli sinne päätä aukomaan.
   Vieläkö se jaksaa paasata siitä miten sen immenkalvon puhkas sen oma poika?

   Lainaa

  53. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Reunaehto: Sinun muutama tuttusi tietysti riittää kumoamaan miljoonien naisten kokemuksen. Suomestakin viedään muslimityttöjä kotimaihinsa pakkonaitettavaksi serkuilleen. Voi hyvin olla jopa ne sinun tuttavanaisesi, jotka sitä tyttärilleen tekevät… Sinulle siitä vaan ei kerota.
   Tätä itse asiassa TAPAHTUU myös Suomen muslimiyhteisöissä, valitettavasti. Sitä en tiedä mikä on prosentuaalinen osuus mutta tapahtuu kumminkin. Erään tuttavaperheen (toinen puolisoista suomalainen, toinen maahanmuuttanut muslimi) sukulaistyttö matkusti Lähi-Idästä heidän luokseen Suomeen asumaan ja luuli elävänsä täällä loppu elämänsä. Juuri kun tyttö oli kotiutunut ja alkanut oppia kieltä, alettiin hänelle katselemaan sulhoa. Se ainoa hyväksyttävä vaihtoehto löytyi tietysti toisesta pohjoismaasta, jossa hänen serkkunsa asui. Tyttö siis lähetettiin maahan, jonka kieltä hän ei osaa ja jossa ainoa henkilö, jonka hän (lapsuudesta) tuntee, on hänen serkkunsa. Riippuvuus miehestä siis taattu 100%. Tyttö itse olisi mieluummin jäänyt Suomeen, jossa hänellä oli nykyään ystäviäkin. Mutta hän kuunteli sukulaisiaan, joiden mukaan hänellä ei ollut maassa tulevaisuutta ilman (omaan sukuun tulevaa) aviomiestä. Mielestäni on tietynlaista harhaanjohtamista ja jopa ihmiskauppaa manipuloida ihminen lähtemään kotimaastaan vastoin hänen toivettaan (kun kyseessä on henkilö, jolla on maan kansalaisuus). Sääli että nämä tapaukset eivät varmaan ikinä kulje poliisin korviin. Tai voiko poliisi edes mitään tehdä jos kuulisi, jos asianomainen kuitenkin vakuuttaa haluavansa kyseiseen liittoon?

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Vahvistan: Tätä itse asiassa TAPAHTUU myös Suomen muslimiyhteisöissä, valitettavasti. Sitä en tiedä mikä on prosentuaalinen osuus mutta tapahtuu kumminkin. Erään tuttavaperheen (toinen puolisoista suomalainen, toinen maahanmuuttanut muslimi) sukulaistyttö matkusti Lähi-Idästä heidän luokseen Suomeen asumaan ja luuli elävänsä täällä loppu elämänsä. Juuri kun tyttö oli kotiutunut ja alkanut oppia kieltä, alettiin hänelle katselemaan sulhoa. Se ainoa hyväksyttävä vaihtoehto löytyi tietysti toisesta pohjoismaasta, jossa hänen serkkunsa asui. Tyttö siis lähetettiin maahan, jonka kieltä hän ei osaa ja jossa ainoa henkilö, jonka hän (lapsuudesta) tuntee, on hänen serkkunsa. Riippuvuus miehestä siis taattu 100%. Tyttö itse olisi mieluummin jäänyt Suomeen, jossa hänellä oli nykyään ystäviäkin. Mutta hän kuunteli sukulaisiaan, joiden mukaan hänellä ei ollut maassa tulevaisuutta ilman (omaan sukuun tulevaa) aviomiestä. Mielestäni on tietynlaista harhaanjohtamista ja jopa ihmiskauppaa manipuloida ihminen lähtemään kotimaastaan vastoin hänen toivettaan (kun kyseessä on henkilö, jolla on maan kansalaisuus). Sääli että nämä tapaukset eivät varmaan ikinä kulje poliisin korviin. Tai voiko poliisi edes mitään tehdä jos kuulisi, jos asianomainen kuitenkin vakuuttaa haluavansa kyseiseen liittoon?
   Niin ja tämän tytön Suomesta toiseen maahan lähettänyt sukulainen oli suomalaisen aviopuolison mukaan siis haaveillut serkusten avioliitosta heidän lapsuudestaan lähtien jo Lähi-Idän kotimaassaan. Oli ollut iloinen, kun serkuksiksi oli syntynyt tyttö ja poika. Sitä en tiedä oliko mitään virallista sopimusta vielä silloin tehty.

   Lainaa

  55. Tulos: -19 (43 ääntä)
   kyllä on liian helppoa elämä: Noniin kiitti taas paljon olkiukosta Heke. Eihän meillä LGBT-vähemmistön ihmisillä muuten ole riittävän hankalaa, eihän. Hyvin menee vielä parit trollien synnyttämien väärinkäsitysten vuoksi aiheutuneet “katsotaan kuin hullua” -kokemukset kaiken muun ohessa
   Ei teillä ole niin kauan vaikeaa kunhan ette vaadi erityiskohtelua.

   Lainaa

  56. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Reunaehto: Sinun muutama tuttusi tietysti riittää kumoamaan miljoonien naisten kokemuksen. Suomestakin viedään muslimityttöjä kotimaihinsa pakkonaitettavaksi serkuilleen. Voi hyvin olla jopa ne sinun tuttavanaisesi, jotka sitä tyttärilleen tekevät… Sinulle siitä vaan ei kerota.
   Unohdit mainita ne tyttölasten silpomiset, tämä ongelma koskee koko euroopan muslimityttöjä.

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (36 ääntä)
   Frodo: Miten niin? Aikamoista yleistystä tuo sun kommenttisi. Muutama musliminainen kuuluu mun ystäväpiiriin, ja he elävät onnellisesti pitkässä ja tasapainoisessa parisuhteessa joissa molemmat osapuolet ovat rakkaudesta. Pakkoavioliitot toki ovat ongelma monissa kulttuuressa (tulee Intia ensimmäisenä mieleen, hindut, ei muslimit niinkään), ja se on perseestä. Uskontokuntaan tai kulttuuriin liittymättä soisin jokaiselle itsemäärämisoikeuden puolison valinnassa.
   Muutama..voi luoja tätä sinisilmäisyyttä. Kannattaa perehtyä näihin asioihin hieman paremmin.

   Lainaa

  58. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Standup-Hitler: Raamattu ja Trump ovat opettaneet meille, että aina kannattaa valehdella, koska aina löytyy riittävästi yksinkertaisia jotka uskovat.
   Ei koske koraania tietenkään, eihän??

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (34 ääntä)
   Totta helkkarissa eroasin, jos äijä yhtäkkiä leikkauttaisi itsensä naiseksi. En ala suhteeseen naisen kanssa alunperinkään, enkä myöskään kesken kaiken.

   Lainaa

  60. Tulos: -2 (10 ääntä)
   pinkki puudeli: Neitsyt Maria tuli sinne päätä aukomaan.
   Joosef on alkanut epäillä

   Lainaa

  61. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Näin: Ei teillä ole niin kauan vaikeaa kunhan ette vaadi erityiskohtelua.
   Sinähän sen tiedät :)

   Lainaa

  62. Tilanteita on monia 17.6.2018 10:09
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Harmittaa vähän, kun usein ajatellaan, että transsukupuoliset haluavat riippua puolisoissaan hinnalla millä hyvänsä vain suhdestatuksen vuoksi koska "eivät saisi ketään muutakaan" ja cis-puoliso olisi se "pakkoliiton uhri". Ensinnäkin, kukaan tuskin Suomen kaltaisessa maassa (jossa kenenkään elinkeino ei riipu suhteesta), haluaisi riippua rakkaudettomassa liitossa. Ei sen enempää trans kuin cis. Se on kenelle tahansa henkisesti vahingollista. Toisekseen, yhtä hyvin transsukupuolinen voi kokea haluavansa erota, jos elämä muuttuu merkittävästi. Jos uskaltaa olla enemmän oma itsensä muutoinkin, voi huomata haluavansa suhteeltakin enemmän. Kolmanneksi, moni pari silti jatkaa liittoa sukupuolenkorjauksen jälkeen, vaikka cis- tai trans-puoliso ei olisikaan homo (tai hetero siinä tapauksessa, että suhde on aloitettu "saman sukupuolen edustajan" kanssa). Varsinkin jos suhdetta on vuosikausia takana hyvine muistoineen, suhteessa on edelleen rakkautta ja läheisyyttä - ja kumppani pystyy hyväksymään toisen muuttuvan kehon ja sivuuttamaan piirteet, jotka eivät itselle välttämättä ole kiinnostavimpia. Harvalla meistä joka tapauksessa on täydellinen keho. Jotkut ihmiset kokevat voivansa elää puolison muuttuneen ulkoisen olemuksen kanssa, kun se ihminen sisällä on kuitenkin sama mikä on aina ollut. Neljänneksi, moni pari päättää jatkaa yhteiseloa tai ainakin on läheisesti yhteydessä lasten takia, jos suhde muutoin ei ole tulehtunut. Tavallaan ei haluta ravisuttaa sitä perhe-elämää, vaikka vanhemmat eivät ks. suhteeseen olisi ehkä päätyneetkään, jos heillä olisi ollut kristallipallo. Eli kyllä, kumppanin muuttunut tilanne voi olla syy erolle. Mutta ei se välttämättä ole. On joka tapauksessa harhaanjohtavaa ja leimaavaakin väittää, että trans-henkilö olisi aina se "riippuja" ja cis-henkilö "uhri".

   Lainaa

  63. Tulos: -24 (32 ääntä)
   Tilanteita on monia: Harmittaa vähän, kun usein ajatellaan, että transsukupuoliset haluavat riippua puolisoissaan hinnalla millä hyvänsä vain suhdestatuksen vuoksi koska “eivät saisi ketään muutakaan” ja cis-puoliso olisi se “pakkoliiton uhri”. Ensinnäkin, kukaan tuskin Suomen kaltaisessa maassa (jossa kenenkään elinkeino ei riipu suhteesta), haluaisi riippua rakkaudettomassa liitossa. Ei sen enempää trans kuin cis. Se on kenelle tahansa henkisesti vahingollista. Toisekseen, yhtä hyvin transsukupuolinen voi kokea haluavansa erota, jos elämä muuttuu merkittävästi. Jos uskaltaa olla enemmän oma itsensä muutoinkin, voi huomata haluavansa suhteeltakin enemmän. Kolmanneksi, moni pari silti jatkaa liittoa sukupuolenkorjauksen jälkeen, vaikka cis- tai trans-puoliso ei olisikaan homo (tai hetero siinä tapauksessa, että suhde on aloitettu “saman sukupuolen edustajan” kanssa). Varsinkin jos suhdetta on vuosikausia takana hyvine muistoineen, suhteessa on edelleen rakkautta ja läheisyyttä – ja kumppani pystyy hyväksymään toisen muuttuvan kehon ja sivuuttamaan piirteet, jotka eivät itselle välttämättä ole kiinnostavimpia. Harvalla meistä joka tapauksessa on täydellinen keho. Jotkut ihmiset kokevat voivansa elää puolison muuttuneen ulkoisen olemuksen kanssa, kun se ihminen sisällä on kuitenkin sama mikä on aina ollut. Neljänneksi, moni pari päättää jatkaa yhteiseloa tai ainakin on läheisesti yhteydessä lasten takia, jos suhde muutoin ei ole tulehtunut. Tavallaan ei haluta ravisuttaa sitä perhe-elämää, vaikka vanhemmat eivät ks. suhteeseen olisi ehkä päätyneetkään, jos heillä olisi ollut kristallipallo. Eli kyllä, kumppanin muuttunut tilanne voi olla syy erolle. Mutta ei se välttämättä ole. On joka tapauksessa harhaanjohtavaa ja leimaavaakin väittää, että trans-henkilö olisi aina se “riippuja” ja cis-henkilö “uhri”.
   No olipa seltystä taas. Otat niin vakavasti tuon terminologian. Taidat olla transu itsekin. Kukaan muu ei viitsi noiden piirien juttuja pohtia neljänteen asiakohtaan saakka. Ovat he sen verran keinotekoista sakkia.

   Lainaa

  64. mää ja mun napa 17.6.2018 21:13
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Månsson: No olipa seltystä taas. Otat niin vakavasti tuon terminologian. Taidat olla transu itsekin. Kukaan muu ei viitsi noiden piirien juttuja pohtia neljänteen asiakohtaan saakka. Ovat he sen verran keinotekoista sakkia.
   Niin, tokihan sitä automaattisesti itse on kyseisen ryhmän ihminen, jos näkee inhimillisyyttä muuallakin kuin oman navan ympärillä. Miehet ymmärtää miesten jutut, naiset naisten jutut, lapset lasten jutut, vammaiset vammaisten jutut jne. Mitä sitä muiden jutuilla kuin omillaan päätään vaivata - tai varsinkaan vaivautua vaatimaan muille kuin itselle ihmisarvoista kohtelua :)

   Lainaa

  65. mää ja mun napa 17.6.2018 21:15
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   mää ja mun napa: Niin, tokihan sitä automaattisesti itse on kyseisen ryhmän ihminen, jos näkee inhimillisyyttä muuallakin kuin oman navan ympärillä. Miehet ymmärtää miesten jutut, naiset naisten jutut, lapset lasten jutut, vammaiset vammaisten jutut jne. Mitä sitä muiden jutuilla kuin omillaan päätään vaivata – tai varsinkaan vaivautua vaatimaan muille kuin itselle ihmisarvoista kohtelua
   Ps. Eikä kukaan muu kuin ks. ryhmän jäsen käytä ks. ryhmän henkilöistä virallisesti tunnustettuja nimiä. Sivistyneelle kansalaiselle transsukupuoliset on transuja, naiset narttuja, lapset kakaroita ;)

   Lainaa

  66. Tulos: -19 (29 ääntä)
   mää ja mun napa: Niin, tokihan sitä automaattisesti itse on kyseisen ryhmän ihminen, jos näkee inhimillisyyttä muuallakin kuin oman navan ympärillä. Miehet ymmärtää miesten jutut, naiset naisten jutut, lapset lasten jutut, vammaiset vammaisten jutut jne. Mitä sitä muiden jutuilla kuin omillaan päätään vaivata – tai varsinkaan vaivautua vaatimaan muille kuin itselle ihmisarvoista kohtelua
   Kyllä se sinun kohdallasi on ihan selvää, että olet transu etkä sitä edes kieltänyt. Ei noita cis-nimityksiä käytä juuri muut.

   Lainaa

  67. Myönnä pois 18.6.2018 7:05
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Månsson: Kyllä se sinun kohdallasi on ihan selvää, että olet transu etkä sitä edes kieltänyt. Ei noita cis-nimityksiä käytä juuri muut.
   Oot vaan tippunu ajan pyörästä ;)

   Lainaa

  68. Tulos: -20 (26 ääntä)
   Myönnä pois: Oot vaan tippunu ajan pyörästä
   Ihan mielelläni ja ylpeänäkin myönnän. Ei tyhmyyksiin kannata mukaan lähteä ihan vain koska ajan pyörä. Sinä olisit ollut tuolla perusteella 30-luvulla natsi ja 70-luvulla taistolainen. Tänä päivänä sjw-hysteerikko.

   Lainaa

  69. Loukattu omanarvontunto 18.6.2018 7:48
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Månsson: Ihan mielelläni ja ylpeänäkin myönnän. Ei tyhmyyksiin kannata mukaan lähteä ihan vain koska ajan pyörä. Sinä olisit ollut tuolla perusteella 30-luvulla natsi ja 70-luvulla taistolainen. Tänä päivänä sjw-hysteerikko.
   Ai että kun kutsuu arvon cis-henkilöä cis-henkilöksi, niin se on rinnastettavissa mm. natsiuteen? Taitaa argumentit tosiaan olla lopussa ;)

   Lainaa

  70. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Loukattu omanarvontunto: Ai että kun kutsuu arvon cis-henkilöä cis-henkilöksi, niin se on rinnastettavissa mm. natsiuteen? Taitaa argumentit tosiaan olla lopussa
   Nopeastipa unohdit, että ajan pyörästä puhuit sinä. Älä horise ajan pyörästä, ellet halua siihen muidenkin viittaavan. Typerähän se heitto sinulta oli, kuten hyvin tulin osoittaneeksi.

   Lainaa

  71. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Miarez93: Noh jos tarkkoja ollaan, niin neitseellinen raskaus on periaatteessa mahdollinen… Sen todennäköisyys on vaan sen verran pieni, että se on käytännössä mahdotonta.
   Jane the virgin

   Lainaa

  72. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Heke on omasta mielestään tosi nokkela älykkötrolli *puistatus*

   Lainaa

  73. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Reunaehto: Jos haluat oikeilla nimillä puhua, niin kannattaa muistaa että fasismi tarkoittaa korporativista talousjärjestelmää. Fasismi ei ole minkä tahansa pakkovallan synonyymi, vaikka sitä nykyisin siinä merkityksessä yritetään käyttää. Ihan kuten rasismikaan ei ole mitä tahansa syrjintää, vaan nimenomaan rotuun perustuvaa.
   Fasismille ei ole olemassa yksiselitteistä kuvausta. Yleensä fasismissa kannatetaan kansallista korporatismia, sillä jopa yritysten johtajat ovat sidottuna palvelemaan valtiota. Fasismi on siinä mielessä kommumismin vastakohta, että kommunismissa kansa tekee töitä jotta kansa voi hyvin. Fasismissa ihminen tekee töitä, jotta valtio voi hyvin. Vastapainoksi fasistinen valtio pitää kansastaan huolta, jotta tänä kykenee kannattamaan valtiota jatkossakin. Tähän siis pyrittiin mm. Italiassa ja Espanjassa. Vasta Saksa sai tämän kansan yleisen hyvinvoinnin korkealle tasolle. Toki kansa pidettiin kurissa rautanyrkillä, mutta ihmset näkivät tämän hyvinvoinnin edellytyksenä. Ja nyt en ota kantaa Hitlerin fasimsin seurauksiin, sillä sitten pitäisi myös luetella muiden poliittisten aatteiden seuraukset. Fasismi, kommunismi, liberalismi, punavihreys, konservatiivisuus jne. Kaikki ovat haitallisia aatteita liian pitkälle vietynä.

   Lainaa

  74. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sargee: Keinohedelmöitys?
   Kyllä se onnistuu ihan alkeellisesti viemällä sormella tai vaikka ontolla korrella siemennestettä kohteeseen. Mutta pitää muistaa, että lähes kaikki merkkihenkilöt noihin aikoihin syntyivät ainakin oman ilmoituksensa mukaan neitseellisesti. Se oli tapa korostaa jumalallista alkuperää. "Mä oon parempi kuin te enkä mikään sontavarvas, äitini tuli raskaaksi Horus-haukasta tämän lennettyä hänen ylitseen."

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: neitseellinen raskaus, nimi, Karim, Netflix, elokuva, leffa, paras, suositus, sukupuoli