Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kohtaamisia kaupoilla, osa 88

  Suurenna näkymä

  43 kommenttia

  1. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +840 (854 ääntä)

   Papalla oli asenne kohdillaan loppuun asti.

     Lainaa

  2. EE93 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +478 (488 ääntä)

   Ihana pappa ❤️

     Lainaa

  3. Perspillu ja hyvät vitut kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +403 (433 ääntä)

   Hienoa että idiootit kerskailevat rötöksistään somessa. Helpottaa varmasti poliisien työtä kummasti.

     Lainaa

  4. Jaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +443 (457 ääntä)

   Onko se rikos,jos jätän veroja maksamatta, mutta kukaan ei huomaa? No ei mun mielestä.

   T: Mikko

     Lainaa

  5. fruttidinightmare kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +319 (363 ääntä)

   Monta kertaa piti lukea, että mitä oli ostamassa…
   Täyttöä valoa, hohtavaan jääkaappiin… eiku… käsin täyttöä valoa… eiku…

     Lainaa

  6. Ninni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +364 (378 ääntä)

   Eli Mikon logiikalla jos keksin tavan houkutella lapsia mun autoon ja ajan pois ilman, että vanhemmat huomaa, niin kyseessä ei ole kidnappaus, koska eivät ole mun lapsia, joita mun pitäis vahtia? Selkis.

     Lainaa

  7. Karpalo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +340 (368 ääntä)

   Jaa:
   Onko se rikos,jos jätän veroja maksamatta, mutta kukaan ei huomaa? No ei mun mielestä.

   T: Mikko

   Selittelihän Huhtasaarikin gradustaan, että koska siihen aikaan ei ollut plagioinnintunnistusohjelmia, eikä Huhtasaaren plagiointia täten huomattu jo tarkastusvaiheessa, niin eihän se hänen vikansa ole! Että jos olis silloin huomattu ja sanottu, että tämä on plagiointia, ei tällainen kelpaa, niin kyllä hän sitten olisi tehnyt vaadittavat korjaukset.

   Mutta kun ei sanottu, niin ei voinut tietää. Ei oo mun vika!

     Lainaa

  8. Napael kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (92 ääntä)

   Itellä kävi viime viikolla kahdesti niin että olin ostanut kummallakin kerralla kaksi riisipiirakkaa irtona ja kassa velotti molempina kertoina vain yhdestä. Oli kiire ehtiä bussiin joten en alkanut korjata myyjän laskuvirhettä ekalla kerralla, mutta jäi siitä silti vähän ikävä fiilis. Toisella kerralla en vain piitannut omantunnon äänestä. Kysyin vielä myöhemmin myyjältä että olisiko pitänyt olla useampi hintalappu ja myyjä sanoi että ei tarvitse olla, kyllä kassa laskee. Jatkossa otan kuitenkin monta hintalappua varmuuden vuoksi, ihan vain ettei omatuntoa ala häiriköimään.

     Lainaa

  9. E kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +302 (306 ääntä)

   Hitsi kun olisin halunnut tietää mikä tuote se oli ja miten pinottu.

   Tutkimussyistä.

     Lainaa

  10. Mitävittuanyttaas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +75 (129 ääntä)

   Mikossa on aika vahva oikeistoporvaripoliitikon viba.

     Lainaa

  11. Ruttotohtori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +216 (220 ääntä)

   Eli jos pöllin jonkun lompakon taskusta eikä kyseinen tyyppi huomaa asiaa, se ei ole varastamista?

     Lainaa

  12. Jp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -73 (187 ääntä)

   Mitävⅰttuanyttaas:
   Mikossa on aika vahva oikeistoporvaripoliitikon viba.

   Taitaa olla vasemmiston suuntaan: muut maksavat hänenkin puolestaan.

     Lainaa

  13. C kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +86 (88 ääntä)

   Mikolle tekisi hyvää joku juridiikan alkeiskurssi.

     Lainaa

  14. JK kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -91 (145 ääntä)

   Osittain ymmärrän Mikkoa. En itsekään näe asiakseni ilmoittaa, jos vaikka työnantaja maksaa liikaa palkkaa tililleni tai kassa antaa liikaa rahaa takaisin, mutta ehkä tuo Mikon tarkoituksen hakuisuus tekee siitä varastamista.

     Lainaa

  15. Tietäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +123 (153 ääntä)

   Toi Mikon asia ei kyllä ole niin mustavalkoinen kuin kommenteissa väitetään. Nimenomaan juridisesti näpistystä on tuollaisessa tilanteessa liki mahdoton todistaa (saatika edes epäillä), sillä kaikki ostokset on laitettu kassahihnalle ja jos kassatyöntekijä ei sitä huomaa, niin ei se lähtökohtaisesti ole asiakkaan vika. Toisekseen, ei asiakas edes pysty katsomaan isojen ostosten keskeltä, onko yksittäinen tuote lyöty oikein.

   En kyllä edes oikein ymmärrä, miten on mahdollista latoa hihnalle tuotteita niin, ettei kassa sitä huomaisi ostoksia piipatessaan. Kun ei se tuote siitä hihnalta teleporttaa toiselle puolelle vaan kassan on se käsin nostettava. Ellei nyt sitten kyseinen tuote ole jotenkin kiinnitetty toisen tuotteen pohjaan.

     Lainaa

  16. Variseva kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +67 (77 ääntä)

   OT, mut niihin paistopisteille missä tuotteita ei punnita vaan lasketaan ois ihan jeba laittaa joku muistutus.. tai kynä kiinitettynä johonkin tai jotain. Mä joskus jos oon isommalle porukalle ostanut, niin en oo jokaista laskenut vaan ihan fiiliksellä mättäny menemään, sit kassalla nolottaa kun kassatyöntekijä kysyy, enkä tiedä, ja se yrittää jotain sulhaspiirakoita laskea.

     Lainaa

  17. Variseva kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +102 (102 ääntä)

   Olisiko laittanut vakka lehden väliin jotain, tai paketin väliin, vai mitenkä lie toiminut… mut onhan se tietoista harhaanjohtamista, eli en tiedä onko varkaus se millä tuosta syytettäisiin, mutta ei se laillista ole ainakaan.

     Lainaa

  18. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +75 (81 ääntä)

   Onhan se tietysti ihan kiva ajatella että jos varastan jotakin mutta en jää siitä kiinni, niin se ei oikeastaan ole varastamista ollenkaan.

     Lainaa

  19. Pluri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (30 ääntä)

   Tietäjä:
   Toi Mikon asia ei kyllä ole niin mustavalkoinen kuin kommenteissa väitetään. Nimenomaan juridisesti näpistystä on tuollaisessa tilanteessa liki mahdoton todistaa (saatika edes epäillä), sillä kaikki ostokset on laitettu kassahihnalle ja jos kassatyöntekijä ei sitä huomaa, niin ei se lähtökohtaisesti ole asiakkaan vika. Toisekseen, ei asiakas edes pysty katsomaan isojen ostosten keskeltä, onko yksittäinen tuote lyöty oikein.

   En kyllä edes oikein ymmärrä, miten on mahdollista latoa hihnalle tuotteita niin, ettei kassa sitä huomaisi ostoksia piipatessaan. Kun ei se tuote siitä hihnalta teleporttaa toiselle puolelle vaan kassan on se käsin nostettava. Ellei nyt sitten kyseinen tuote ole jotenkin kiinnitetty toisen tuotteen pohjaan.

   Tulee mieleen jotkut posti/synttärikortit. Kaksi päällekkäin ja hoituu samalla kertaa kahden tutun kirjoitusjuhlakortit.

     Lainaa

  20. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +62 (76 ääntä)

   JK:
   Osittain ymmärrän Mikkoa. En itsekään näe asiakseni ilmoittaa, jos vaikka työnantaja maksaa liikaa palkkaa tililleni tai kassa antaa liikaa rahaa takaisin, mutta ehkä tuo Mikon tarkoituksen hakuisuus tekee siitä varastamista.

   Minä näen, koska kassa siinä on vaikeuksissa jos päivän lopussa tilit ei täsmää. En halua jollekin muulle jolla on muutenkin jo hankala ja ikävä duuni vielä lisää vaikeuksia ahneuden takia, maksan mieluummin kuin maksatan muilla. Terveisin vasemmisto.

     Lainaa

  21. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +39 (41 ääntä)

   Joo: Minä näen, koska kassa siinä on vaikeuksissa jos päivän lopussa tilit ei täsmää. En halua jollekin muulle jolla on muutenkin jo hankala ja ikävä duuni vielä lisää vaikeuksia ahneuden takia, maksan mieluummin kuin maksatan muilla. Terveisin vasemmisto.

   Kerran tilasin euroopasta tavaraa, laskussa oli ALV 0%. Kerroin, että mun kuuluu maksaa alvi. Vastasivat, että “maasi tulli kerää sen”, tjsp. Yritin kerran, en toista, sain alvitta.

     Lainaa

  22. Mäd maick kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (65 ääntä)

   Jos käytän pippeliä sillai pimpissä, ettei muija huomaa, eihän se ole väkisinmakuuta?

   Kun ei oo mun tehtävä vahtia, uppoaako kikuli vai ei.

   T. Mikko.

     Lainaa

  23. mari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +67 (69 ääntä)

   Napael:
   Itellä kävi viime viikolla kahdesti niin että olin ostanut kummallakin kerralla kaksi riisipiirakkaa irtona ja kassa velotti molempina kertoina vain yhdestä. Oli kiire ehtiä bussiin joten en alkanut korjata myyjän laskuvirhettä ekalla kerralla, mutta jäi siitä silti vähän ikävä fiilis. Toisella kerralla en vain piitannut omantunnon äänestä. Kysyin vielä myöhemmin myyjältä että olisiko pitänyt olla useampi hintalappu ja myyjä sanoi että ei tarvitse olla, kyllä kassa laskee. Jatkossa otan kuitenkin monta hintalappua varmuuden vuoksi, ihan vain ettei omatuntoa ala häiriköimään.

   Mä voin paikata sun puolesta nuo edelliset piirakat: Ostin varhaisperunoita vahingossa pomeloiden koodilla, joten kilohinta oli aika kova oikeaan verrattuna. Huomasin vasta kotona, enkä jaksanut lähteä enää uudestaan kauppaan selvittämään. Eiköhän tuolla mun virheostoksella pari piirakkaa kuittaa.

     Lainaa

  24. Vuohi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +54 (56 ääntä)

   Vähän epäilen että Mikko tietää kyllä oikeasti ihan hyvin että varkaushan se on. Toivoi vain saavansa edes yhden positiivisen kommentin jolla voisi sitten vakuutella itselleen ettei ole tehnyt mitään väärää.

     Lainaa

  25. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -39 (47 ääntä)

   Oon kyllä samaa mieltä mikon kans ↑↑ kyllä se on ihan myyjän oma vika :)

     Lainaa

  26. Darara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (25 ääntä)

   Napael:
   Itellä kävi viime viikolla kahdesti niin että olin ostanut kummallakin kerralla kaksi riisipiirakkaa irtona ja kassa velotti molempina kertoina vain yhdestä. Oli kiire ehtiä bussiin joten en alkanut korjata myyjän laskuvirhettä ekalla kerralla, mutta jäi siitä silti vähän ikävä fiilis. Toisella kerralla en vain piitannut omantunnon äänestä. Kysyin vielä myöhemmin myyjältä että olisiko pitänyt olla useampi hintalappu ja myyjä sanoi että ei tarvitse olla, kyllä kassa laskee. Jatkossa otan kuitenkin monta hintalappua varmuuden vuoksi, ihan vain ettei omatuntoa ala häiriköimään.

   Mulla jäi huono omatunto jo siitä kun sain vahingossa kassalta jopa 5 senttiä ylimääräistä vaihtorahaa ja en sanonu mitään. xP

     Lainaa

  27. Mustalaisnaamio kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -25 (63 ääntä)

   Mitävⅰttuanyttaas:
   Mikossa on aika vahva oikeistoporvaripoliitikon viba.

   Kyllä se on vasemmistoa, kenen kädet on aina toisten taskuilla…

     Lainaa

  28. Hermiina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (38 ääntä)

   C:
   Mikolle tekisi hyvää joku juridiikan alkeiskurssi.

   Ei auta jos luonne on kiero. Kieroin tyyppi minkä olen tavannut oli yhdistyksen hallituksen jäsen, joka teki ison numeron kokouksessa ja halusi pöytäkirjaankin merkinnän että hallitus irtisanoutuu eräästä käytännössä lakia rikkovasta toimesta. Sen jälkeen hän kävi yksityisesti vaatimassa vastuuhenkilöä tekemään ko. lakia rikkovan toimen, koska ongelmaa ei kuulemma ollut kun oli tuo merkintä pöytäkirjassa. Suuttui vielä kun vaatimukseen ei suostuttu. Oli lakiopiskelija.

     Lainaa

  29. Sampsa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (23 ääntä)

   E:
   Hitsi kun olisin halunnut tietää mikä tuote se oli ja miten pinottu.

   Tutkimussyistä.

   Tais olla takin alle oikein pinottu

     Lainaa

  30. N kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +42 (44 ääntä)

   Mikkojen takia kassana tarkistan aina kaikki laatikot, työkalupakit ja muut joiden sisään voi piilottaa tavaraa.

     Lainaa

  31. Jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (26 ääntä)

   Sampsa: Tais olla takin alle oikein pinottu

   Classinen broileri hatun alla pino

     Lainaa

  32. vähemmistö varastaa, kaikki maksaa... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +36 (38 ääntä)

   On se kumma kun ei tajuta, että viattomat “pikkunäpistelytkin” on iso pino rahaa kun useampi “vaan vähän ottaa”. Minkä johdosta tuotteiden hinnat kallistuu, kun hävikki pitää kattaa tai asentaa lisää kameroita ja palkata vartijoita :/

     Lainaa

  33. Hajamielinen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (32 ääntä)

   Minä kerran kävelin ihan ajatuksissani pois itsepalvelukassalta maksamatta mitään. Tuttu kassskin huikkasi moikka. Kotona aloin etsiä kuittia ja tajusin mitä olin tehnyt :D

   Ei auttanut kuin kipittää takaisin kauppaan (onneks oli lähikauppa) ja kertoo itsepalvelussa mitä hölmöilin. Tuttu kassa vain nauroi onneksi mokalle. Oli ihmetellyt minne lähdin.

     Lainaa

  34. Kukkis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (19 ääntä)

   :
   Oon kyllä samaa mieltä mikon kans ↑↑ kyllä se on ihan myyjän oma vika

   Moi mikko. :D

     Lainaa

  35. Lizard kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (32 ääntä)

   Tietäjä:
   Toi Mikon asia ei kyllä ole niin mustavalkoinen kuin kommenteissa väitetään. Nimenomaan juridisesti näpistystä on tuollaisessa tilanteessa liki mahdoton todistaa (saatika edes epäillä), sillä kaikki ostokset on laitettu kassahihnalle ja jos kassatyöntekijä ei sitä huomaa, niin ei se lähtökohtaisesti ole asiakkaan vika. Toisekseen, ei asiakas edes pysty katsomaan isojen ostosten keskeltä, onko yksittäinen tuote lyöty oikein.

   En kyllä edes oikein ymmärrä, miten on mahdollista latoa hihnalle tuotteita niin, ettei kassa sitä huomaisi ostoksia piipatessaan. Kun ei se tuote siitä hihnalta teleporttaa toiselle puolelle vaan kassan on se käsin nostettava. Ellei nyt sitten kyseinen tuote ole jotenkin kiinnitetty toisen tuotteen pohjaan.

   Jos ensimmäisellä kerralla kassa ei hoksaa ettei piipannut tuotetta, on tilanne kaupalle vain harmi. Jos toisella kerralla Mikko tekee tarkoituksella saman jutun ettei joutuisi maksamaan, syyllistyy Mikko lievään petokseen.

     Lainaa

  36. Simppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (15 ääntä)

   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut:
   Hienoa että idiootit kerskailevat rötöksistään somessa. Helpottaa varmasti poliisien työtä kummasti.

   Hä? Luuletko että joku SUPO alkaa nyt tän perusteella etsiä miestä? Valoja tauluun nyt :D

     Lainaa

  37. Frodo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (15 ääntä)

   E:
   Hitsi kun olisin halunnut tietää mikä tuote se oli ja miten pinottu.

   Tutkimussyistä.

   Mulle tulee mieleen että ois laittanu kortsupaketin tms. ohuen ja kevyen pakkauksen sanomalehden väliin.

     Lainaa

  38. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +32 (32 ääntä)

   Kukkis: Moi mikko.

   Koko yhteiskunnan olemassaolo perustuu sille että suurin osa meistä ei ole psykopaatteja. Mikä estää syömästä ravintolassa ja lähtemästä maksamatta? Ei yhtään mikään (nimimerkki kokemusta on, tajusin seuraavana päivänä virheeni ja kävin maksamassa). Ruokakaupat, muut kaupat, ihmisten kutsuminen kotiin illalliselle, suhteiden luominen, ihan kaikki perustuu sille että ihmiset ovat noin yleensä aika rehellisiä ja tuntevat olonsa kurjaksi jos eivät ole. Mistään ei tulisi mitään, ei ainakaan ilman mielipuolisen kallista turvahenkilö- ja CCTV-systeemiä jos asia ei yleisesti ottaen olisi niin. Rehellisyys, tai ainakin sinnepäin, on täysin välttämätöntä jos aiomme elää yhdessä -ja ihmisen täytyy elää yhteiskunnassa, emme me yksin pärjää.

     Lainaa

  39. Guu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (16 ääntä)

   Mustalaisnaamio: Kyllä se on vasemmistoa, kenen kädet on aina toisten taskuilla…

   Katsopa nykyistä hallitusta ja sitä mihin ja miten he verovaroja syytävät ja mieti uudestaan.

     Lainaa

  40. löpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (19 ääntä)

   JK:
   Osittain ymmärrän Mikkoa. En itsekään näe asiakseni ilmoittaa, jos vaikka työnantaja maksaa liikaa palkkaa tililleni tai kassa antaa liikaa rahaa takaisin, mutta ehkä tuo Mikon tarkoituksen hakuisuus tekee siitä varastamista.

   minä olen saanut laukun ilmaiseksi, kun laitoin ostamani laukun kassalle, ja myyjä luuli että se oli minun laukku, ja vetäisi vain kassan yli. silloin se ei ole minun tehtävä siitä huomauttaa.

     Lainaa

  41. Tataariukko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   E:
   Hitsi kun olisin halunnut tietää mikä tuote se oli ja miten pinottu.

   Tutkimussyistä.

   Minulle näin kävi ensin vahingossa, jonka huomasin vasta kuitista. Sitten tahallaan, jonka huomasin omastatunnosta.
   Nykyään huomautan kassaa jos ei piippaa ostosta tästä syystä. Ei tulisi mieleenikään kertoa sinulle.

     Lainaa

  42. Nina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   …mikähän tuote kyseessä on? Kaveri haluais tietää.

     Lainaa

  43. Märr kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (12 ääntä)

   Tiedättekö yhtään, kuinka paljon kauppojen tuotteiden hinnosita on sitä nimenomaan kaupan osuutta? Esimerkiksi maidontuottajat saavat älyttömän vähän tuottamastaan maitolitrasta (joitain senttejä), kauppa yli puolet tölkin hinnasta. Ei paljoa paina, jos pari kertaa jostain kaupasta tulee vahingossa jotain ylimääräistä maksamatta mukaan. Tarkoituksenmukaisena ja toisteliaana toimena on tietysti rangaistavaa, mutta ei kannata yöuniaan menettää jostain ylimääräisestä riisipiirakasta. https://www.aamulehti.fi/kotimaa/10-tuotteen-hatkahdyttava-lista-nain-vahan-tuottaja-saa-ruuasta-voipaketista-vain-34-senttia-23512693/

     Lainaa

  44. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , ,