Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 279

Oikeasti toimivat laihdutushousut!
Kirpputorin löytöjä, osa 279

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +786 (798 ääntä)
   Luulen pakastimen toimivan paremmin kuin laihdutushousut jotka on jäänyt pieneksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +262 (274 ääntä)
   mullaki on 15 000 auto. tai siis oli, kun ostin sen 1965. ja taisi olla markka-aikakin.

   Lainaa

  3. Tulos: +337 (365 ääntä)
   Pekka on kyllä malliesimerkki kirppismyyjästä, jolla ei ole vähäisintäkään käryä tuotteiden hinnoittelusta.

   Lainaa

  4. spamminorsu 19.6.2018 1:07
   Tulos: +179 (221 ääntä)
   mitä vittu pekka? mieluummin roskiin kuin myy jollekin vaikka kympillä? ok

   Lainaa

  5. Tulos: +325 (359 ääntä)
   Olenko sokea, vai mistä käy ilmi pakastimen hinta? Tykkäsin kyllä tosta puhelinnumerosta, 0viisi0... Mut hei, minulla olis myynnissä tällanen hirttosilmukka! Vahvaa köyttä ja helppo kiinnittää. Toimii oikeesti, ite kokeilin, mut myyn koska ei ollu minulle sopiva :)

   Lainaa

  6. Tulos: +219 (239 ääntä)
   Näitä ilmoituksia facekirppareilla en kyllä todellakaan ymmärrä. 'Jos kukaan ei osta niin heitän roskiin/viedään kaatikselle'. Samalla vaivalla vois käyttökelpoisen antaa tarvitsevalle ilmaiseksi eikä tarvis edes sinne roskiin kantaa.

   Lainaa

  7. Perspillu ja hyvät vitut 19.6.2018 1:43
   Tulos: +193 (209 ääntä)
   Laihdustushousut jäivät liian pieniksi. Hahaha!

   Lainaa

  8. #ei kiinnosta 19.6.2018 1:48
   Tulos: +146 (150 ääntä)
   Titaani: Olenko sokea, vai mistä käy ilmi pakastimen hinta? Tykkäsin kyllä tosta puhelinnumerosta, 0viisi0… Mut hei, minulla olis myynnissä tällanen hirttosilmukka! Vahvaa köyttä ja helppo kiinnittää. Toimii oikeesti, ite kokeilin, mut myyn koska ei ollu minulle sopiva
   No en näe määkään kyllä

   Lainaa

  9. Tulos: +343 (355 ääntä)
   spamminorsu: mitä vⅰttu pekka? mieluummin roskiin kuin myy jollekin vaikka kympillä? ok
   Mä kyllä itse ymmärsin ton pakastinjutun niin, että Pekka olis ollut luovuttamassa sitä ensimmäiselle joka hakee pois, ja ehkä jossain kommenteissa mainitsi pakastimen olevan 300 euron arvoinen. Myöhemmin sitten ihmettelee, miksi ihmiset on valmiita ottamaan vastaan 5-10 euron arvoisia tavaroita ilmaiseksi, mutta 300 euron arvoinen ei kelpaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +248 (248 ääntä)
   Ace: Mä kyllä itse ymmärsin ton pakastinjutun niin, että Pekka olis ollut luovuttamassa sitä ensimmäiselle joka hakee pois, ja ehkä jossain kommenteissa mainitsi pakastimen olevan 300 euron arvoinen. Myöhemmin sitten ihmettelee, miksi ihmiset on valmiita ottamaan vastaan 5-10 euron arvoisia tavaroita ilmaiseksi, mutta 300 euron arvoinen ei kelpaa.
   Juurikin näin myös asian ymmärsin, koska ilmoituksessa ei ole mainittu että tuote edes myytäisiin. Vain litramäärä ja ”ensimmäinen hakija SAA”.

   Lainaa

  11. Tulos: +216 (218 ääntä)
   Tuosta pakastin ilmoituksesta on jätetty mielestäni oleellisia viestejä pois. Ryhmässä ihmeteltiin sitä ettei Pekka suostu varaamaan pakastinta kenellekään, vaan vaikka vuokraisit pakun saattaisit perille tullessa huomata jonkun toisen jo hakeneen sen. Siksi se ei kelvannut kenellekään. Ja edes toiminnasta ei ollut varmuutta.

   Lainaa

  12. Tulos: +22 (78 ääntä)
   Joojoojoo: Näitä ilmoituksia facekirppareilla en kyllä todellakaan ymmärrä. ‘Jos kukaan ei osta niin heitän roskiin/viedään kaatikselle’. Samalla vaivalla vois käyttökelpoisen antaa tarvitsevalle ilmaiseksi eikä tarvis edes sinne roskiin kantaa.
   Itse olen syyllistynyt lähes samaan. Ellei halvalla myytävät tuotteet ole löytäneet omistajaa, niin mielummin sitten roskiin. Helpompaa, halvempaa ja aikaa vähemmän vievää, kun pääsee ko. tuotteesta eroon just silloin kuin itse haluaa ja on tarve, eikä tarvitse pomppia ottajan pillin ja järjettömien kellonaikojen mukaan. Monesti nämä ottajat eivät ole innokkaita millään tavoin hoitamaan itse tuotteen siirtoa, vaan pitäisi luovuttajan kantaa esimerkiksi tässä tapauksessa pakastin 5. kerrokseen kierreportaita yksin, koska hissiä ei ole, tai sinne ei mahdu. Lisäksi tietenkin pakastin täytyy määränpäässä laittaa vielä seinään ja tuoda mieluiten jo valmiiksi täytettynä.

   Lainaa

  13. Gage Roundwell 19.6.2018 5:56
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Repesin ihan ääneen laihdutus housille.

   Lainaa

  14. Minäminä 19.6.2018 6:59
   Tulos: +82 (86 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Laihdustushousut jäivät liian pieniksi. Hahaha!
   Millan on täytynyt kasvaa pituutta valtavasti.

   Lainaa

  15. Tulos: +48 (62 ääntä)
   Poppis: Tuosta pakastin ilmoituksesta on jätetty mielestäni oleellisia viestejä pois. Ryhmässä ihmeteltiin sitä ettei Pekka suostu varaamaan pakastinta kenellekään, vaan vaikka vuokraisit pakun saattaisit perille tullessa huomata jonkun toisen jo hakeneen sen. Siksi se ei kelvannut kenellekään. Ja edes toiminnasta ei ollut varmuutta.
   Tuosta on tosiaan pakko ollut jäädä jotain pois. Ei tuossa muuten mitään tolkkua ole. Ei PEkan ilmossa mitään pyyntihintaa ole. Sitten tuo arvio 300 € arvoiseksi on kyllä aivan pähkähullu. Tuollahan saa jo uuden samankokoisen arkkupakastimen kaupasta. Kylläkin vain parempi, että nuo freonikaasu hirviöt päätyvät jo kaatopaikalle.

   Lainaa

  16. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Ehkä Milla luki alkuperäisen pakkauksen väärin ja nuo olikin lihotushousut?

   Lainaa

  17. Tulos: +72 (114 ääntä)
   Voisko "addut" laittaa kiellettyjen sanojen listalle?

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Mäkin alan kirjoittaa puhelinnumeroni tyyliin 0viisi0 7654321 :D

   Lainaa

  19. Tulos: -28 (32 ääntä)
   Ilmeisesti monikaan täällä ei ole tietoinen siitä, että esim. FB päivityksiä voi myös muokata... :O

   Lainaa

  20. purppurakruunu 19.6.2018 14:00
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Tuijotin tota Adidas-mokaa vaikka kuinka pitkään ja etsin virhettä, ennen kuin tajusin skrollata alaspäin...

   Lainaa

  21. Tulos: +38 (60 ääntä)
   Joopajoo: Itse olen syyllistynyt lähes samaan. Ellei halvalla myytävät tuotteet ole löytäneet omistajaa, niin mielummin sitten roskiin. Helpompaa, halvempaa ja aikaa vähemmän vievää, kun pääsee ko. tuotteesta eroon just silloin kuin itse haluaa ja on tarve, eikä tarvitse pomppia ottajan pillin ja järjettömien kellonaikojen mukaan. Monesti nämä ottajat eivät ole innokkaita millään tavoin hoitamaan itse tuotteen siirtoa, vaan pitäisi luovuttajan kantaa esimerkiksi tässä tapauksessa pakastin 5. kerrokseen kierreportaita yksin, koska hissiä ei ole, tai sinne ei mahdu. Lisäksi tietenkin pakastin täytyy määränpäässä laittaa vielä seinään ja tuoda mieluiten jo valmiiksi täytettynä.
   Olet ympäristörikollinen minun silmissäni jos heität toimivaa tavaraa, varsinkaan elektroniikkaa, sekajätteeseen.

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (39 ääntä)
   BigM: Ilmeisesti monikaan täällä ei ole tietoinen siitä, että esim. FB päivityksiä voi myös muokata…
   Mitäs tässä on muokattu?

   Lainaa

  23. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Ne laihdutushousut olivat vain väärinpäin jalassa, toinen puoli lihottaa, oikeinpäin käytettynä toimii oikeasti!

   Lainaa

  24. Tulos: +18 (24 ääntä)
   rahvas: mullaki on 15 000 auto. tai siis oli, kun ostin sen 1965. ja taisi olla markka-aikakin.
   Tuon ikäisessä voi olla hinta jo kovakin, jos on hyvässä kunnossa ja haluttu.

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Myydään lähes täysi purkki oikeasti toimivia luontaispillereitä lihasten kasvattamiseen. En halunnutkaan kasvaa vaatteistani ulos. Ostakaa pois!

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Onkohan Milla vielä kasvuiässä, vai onko kyse siitä että housuilla on saavutettu merkittävä torjunta voitto, eli ilman niitä olisi lihonnut paljon enemmän?

   Lainaa

  27. Tulos: -32 (42 ääntä)
   Pekka pyytää 300€ jostain 70-luuvn pakastimesta, josta joutuu maksamaan että sen saa kierrätykseen. Huomattavasti tuoreemman sukupolven laitteita myydään parilla kympillä.

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Gaius: Olet ympäristörikollinen minun silmissäni jos heität toimivaa tavaraa, varsinkaan elektroniikkaa, sekajätteeseen.
   ... ja missähän vaiheessa MINÄ olen sanonut näin tekevän? Jos jättäisit ne omien tulkintojen tekemisen muiden viesteistä väliin, kun menee noin lujaa suoraan perse edellä puuhun.

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (39 ääntä)
   punkku: Pekka on kyllä malliesimerkki kirppismyyjästä, jolla ei ole vähäisintäkään käryä tuotteiden hinnoittelusta.
   mä vähän ymmärsin että Pekka yritti antaa pakastinta ilmaiseksi. Ei vaan oikeen selviä mistä kuvan kommentoija vetäisi tuon 300€...

   Lainaa

  30. Tulos: -11 (15 ääntä)
   eri: mä vähän ymmärsin että Pekka yritti antaa pakastinta ilmaiseksi. Ei vaan oikeen selviä mistä kuvan kommentoija vetäisi tuon 300€…
   En ole mikään rasisti, mutta 300 euroa olisi liikaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +56 (64 ääntä)
   niimpä: Tuosta on tosiaan pakko ollut jäädä jotain pois. Ei tuossa muuten mitään tolkkua ole. Ei PEkan ilmossa mitään pyyntihintaa ole. Sitten tuo arvio 300 € arvoiseksi on kyllä aivan pähkähullu. Tuollahan saa jo uuden samankokoisen arkkupakastimen kaupasta. Kylläkin vain parempi, että nuo freonikaasu hirviöt päätyvät jo kaatopaikalle.
   Tämä 300€ liittyy viestiin, jossa ihmettelin, kun ihmiset kerjäävät 5-10 euron hintaisia tavaroita, siis tavaroita, jotka kaupassa maksavat uutena 5-10e, mutta heille ei kelpaa edes ilmaiseksi pakastin, joka KAUPASSA maksaa 300€. Tämän pakastimen arvo ei tietenkään ole 300€, enkä ole niin missään vaiheessa väittänytkään. Pyysin siitä kirppiksellä ensin pari kymppiä ja laskin hinnan sitten kymppiin ja lopulta laitoin sen roskalavalle. On huomioitava, että pakastimesta olisi voinut/voisi tehdä superhyvän kompostorin, joka päihittäisi mennentullen kaupan pilipalikompostorit. Kompostorin valmistukseen sopivana pakastin on varmasti 20e arvoinen. Mitä pakastimen toimintaan tulee, niin se on luultavasti ok. Siinä ehkä aiheuttaa ongelmaa tällä hetkellä ylimääräinen tuuletin, jonka olen siihen asentanut jo vuosia sitten. Tuulettimen poisto mahdollisesti poistaa ongelmankin (sulakepalon. Ehkä ilmoitukseni oli hiukan epäselvästi kirjoitettu, koska se ei avautunut kaikille oikein ja porukat ovat luulleet että pidän pakastinta 300 € arvoisena.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Meuru: En ole mikään rasisti, mutta 300 euroa olisi liikaa.
   Hei Meuru. 300€ tulee viestistä, jossa ihmettelin sitä, kun ihmiset kerjäävät tavaroita, jotka kaupassa maksavat vitosen, mutta pakastin, joka maksaa kaupassa 300e, ei kelpaa edes ilmaiseksi. Ko. viestiketju on poistettu, ilmeisesti sen tähden kun puhuin siinä kerjäämisestä ja siitä joku veti herneen nenäänsä. Minun mielestäni moni viesti on selvää kerjäystä. Rasismi = rotusorto, rotusyrjintä. Tavaroiden hinnalla ei ole mitään tekemistä rasismin eli rotusorron kanssa.

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (27 ääntä)
   punkku: Pekka on kyllä malliesimerkki kirppismyyjästä, jolla ei ole vähäisintäkään käryä tuotteiden hinnoittelusta.
   Höpöhöpö. Nyt on tainnut tulla otettua punkkua vähän liikaa, puheistasi päätellen. En ole pyytänyt pakastimesta 300e, enkä ole sanonut sen arvoksi 300e. Onko sinun mielestäsi 20e liikaa toimivasta pakastimesta? Itse maksoin muistaakseni siitä jonkun 150e, kun sen käytettynä ostin. Hyvin on toiminut siitä asti. Kympilläkin olen yrittänyt pakastinta myydä, sekin liikaa. Ei kelpaa edes ilmaiseksi. Mielestäni olen kyllä hyvin hintatietoinen ja osaan hinnoitella tavarat oikein.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Joojoojoo: Näitä ilmoituksia facekirppareilla en kyllä todellakaan ymmärrä. ‘Jos kukaan ei osta niin heitän roskiin/viedään kaatikselle’. Samalla vaivalla vois käyttökelpoisen antaa tarvitsevalle ilmaiseksi eikä tarvis edes sinne roskiin kantaa.
   Jaa-a, kun lukee miten vaativia ihmiset ovat alkaneet olla vastaanottaessaan ilmaista tavaraa, niin asiallisesti jäteasemalla vienti on voinut olla paljonkin helpompaa...

   Lainaa

  35. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Mäyrä: Mäkin alan kirjoittaa puhelinnumeroni tyyliin 0viisi0 7654321
   Onhan tuo melko fiksua näin internetissä toimiessa, eipähän ainakaan joka ikinen botti osaa numeroa tuosta napata ja myydä jonnekkin suoramarkkinointifirmalle. Sama kun ennen sivustojen osoitteita kirjoiteltiin www(dot)esimerkki(dot)fi, ei löytäny botit sivulle hääräämään.

   Lainaa

  36. Ääripäät korostuu 21.6.2018 8:34
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Hermiina: Jaa-a, kun lukee miten vaativia ihmiset ovat alkaneet olla vastaanottaessaan ilmaista tavaraa, niin asiallisesti jäteasemalla vienti on voinut olla paljonkin helpompaa…
   Niin tai feissarimokien ym. takia luullaan että kaikki on hullun vaativia. Kyllä valtaosalla edelleen on järki päässä, rohkeesti vaan tavaraa tarjoamaan ;)

   Lainaa

  37. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Pekka itse: Höpöhöpö. Nyt on tainnut tulla otettua punkkua vähän liikaa, puheistasi päätellen. En ole pyytänyt pakastimesta 300e, enkä ole sanonut sen arvoksi 300e. Onko sinun mielestäsi 20e liikaa toimivasta pakastimesta? Itse maksoin muistaakseni siitä jonkun 150e, kun sen käytettynä ostin. Hyvin on toiminut siitä asti. Kympilläkin olen yrittänyt pakastinta myydä, sekin liikaa. Ei kelpaa edes ilmaiseksi. Mielestäni olen kyllä hyvin hintatietoinen ja osaan hinnoitella tavarat oikein.
   Miksi et suostunut varaamaan tuotetta, niinkuin ylempänä kerrottiin? Tämähän oli suurin syy, miksi kukaan ei lähtenyt ottamaan riskiä, että pakastinta ei enää olisikaan ja olisi tehnyt hukkareissun.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kirpputori, kirppis, kirppari, housut, verkkarit, Adidas, pakastin, laihdutushousut