Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 7

Lasketaanko tämä löytötavaraksi, jos se ei periaatteessa ole hukassa?
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 7

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -70 (198 ääntä)
      Rasismi voi hyvin?

      Lainaa

    2. Tulos: +214 (236 ääntä)
      Joo, kyllä sen naamasta näkee kuka on varas t: Miia :DDDD

      Lainaa

    3. Perspillu ja hyvät vitut 22.5.2018 1:21
      Tulos: +232 (238 ääntä)
      Nyt kiinnostais tietää mitä Andren profiilis on?

      Lainaa

    4. purppurakruunu 22.5.2018 1:37
      Tulos: +195 (201 ääntä)
      Polupyörä on muuten just sellanen tavara, jota ei kannata ottaa talteen Facebook-löytötavarailmoitusta varten. Vie poliisille, jos jostain hylättynä löydät.

      Lainaa

    5. Tulos: +162 (178 ääntä)
      Taisi Pia toivoa saavansa ilmaiseksi puhelimen joka on joltain toiselta raukkaparalta kateissa :D

      Lainaa

    6. Tulos: +91 (95 ääntä)
      Mitähän Miia tiesi Andresta mitä muut eivät? Surkeaa, että nykypäivänä pitää olettaa lukitsemattoman pyörän olevan varastettu.

      Lainaa

    7. Tulos: -168 (240 ääntä)
      Jo: Rasismi voi hyvin?
      Mitä sä suvakki taas selität,mikä nyt on taas rasismia ?

      Lainaa

    8. Tulos: +120 (130 ääntä)
      Pia, sattuisiko kyseessä olemaan sellainen puhelin, jota pitää välillä ladata? Onko siinä virta- ja volyyminäppäimet? Löytyykö kuulokeliitäntä? Taidan tietää mistä puhelimesta on täsmälleen kyse.

      Lainaa

    9. Tulos: -24 (42 ääntä)
      purppurakruunu: Polupyörä on muuten just sellanen tavara, jota ei kannata ottaa talteen Facebook-löytötavarailmoitusta varten. Vie poliisille, jos jostain hylättynä löydät.
      Millainen on hylätty polkupyörä?

      Lainaa

    10. Tulos: +51 (57 ääntä)
      Itelläki tuli piasta mieleen juuri tämä tyyppi joka halusi kaikki puhelimet itselleen....

      Lainaa

    11. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 22.5.2018 9:59
      Tulos: +56 (70 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Nyt kiinnostais tietää mitä Andren profiilis on?
      Varmaan ne kuuluisat kulmahousut, jos Miia heti tuolle linjalle lähti. Tai sitten hänen sukunimensä on Wickström, jolloin en yhtään ihmettele - kyllä suomenruotsalaiset koomikot ovat melkoisen epäilyttävä ryhmä!

      Lainaa

    12. turkulainen 22.5.2018 10:34
      Tulos: +20 (30 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Nyt kiinnostais tietää mitä Andren profiilis on?
      Narkkausta ja vankilajuttuja.

      Lainaa

    13. Tulos: +89 (97 ääntä)
      - Multa on varastettu polkupyörä, onko kukaan sattunut näkemään? - Lisätiedot voisi auttaa. Minkälainen pyörä? - Renkaat.

      Lainaa

    14. Neiti Knatterton 22.5.2018 13:56
      Tulos: +16 (46 ääntä)
      Jo: Rasismi voi hyvin?
      Tarkoititko Andreta, joka alkoi solvata polkupyörän löytäjää varkaaksi? Andre on kylläkin supisuomalainen öykkäri, ja häijy pirulainen. Juo kaiken viinan minkä näkee ja vetää muutakin, jos vain saa käsiinsä. Sitten tekee ison numeron vaikeuksistaan: "Minulla on riippuvuus, auttakaa! Tarvitsen hoitolapaikan. Minulla on ad/hd, en voi käyttäytyä kunnolla. Antakaa lääkkeitä ja auttakaa minua! Sinun ongelmasi eivät kiinnosta: Minä olen täällä se ongelmainen." Varkaussyytteet on varmaan joku niiden sisäpiirin juttu? Putsannut ilmeisesti tyttöystävän rahoistaan.

      Lainaa

    15. Vesa-Matti Lordi 22.5.2018 20:08
      Tulos: +22 (40 ääntä)
      Neiti Knatterton: Tarkoititko Andreta, joka alkoi solvata polkupyörän löytäjää varkaaksi? Andre on kylläkin supisuomalainen öykkäri, ja häijy pirulainen. Juo kaiken viinan minkä näkee ja vetää muutakin, jos vain saa käsiinsä. Sitten tekee ison numeron vaikeuksistaan: “Minulla on riippuvuus, auttakaa! Tarvitsen hoitolapaikan. Minulla on ad/hd, en voi käyttäytyä kunnolla. Antakaa lääkkeitä ja auttakaa minua! Sinun ongelmasi eivät kiinnosta: Minä olen täällä se ongelmainen.” Varkaussyytteet on varmaan joku niiden sisäpiirin juttu? Putsannut ilmeisesti tyttöystävän rahoistaan.
      Miten eroaa löytäminen ja varastaminen? Lukitsemattoman fillarin vienti on löytämistä ja lukitun varastamista? Jos viet itsellesi kuulumattoman fillarin kotiisi, niin olet sen kyllä varastanut. Oli se lukossa tai ei.

      Lainaa

    16. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Mä nostin kanssa kerran lukitsemattoman polkupyörän omalle pihalle talteen. Oli selkeästi varastetun oloinen pyörä joka lojui pusikossa järven rannassa. Usein sieltä pyörät on päätyneet järveen. Poliisiasema oli jo sinä päivänä mennyt kiinni. Ehkä olin varas mutta toimin mielestäni oikein. Seuraavana päivänä sitten soitto poliisille, josta sain ihan luvankin pitää pyörää omassa pihassa kunnes pääsin sen viemään löytötavaratoimistoon.

      Lainaa

    17. Tulos: +25 (25 ääntä)
      ….: - Multa on varastettu polkupyörä, onko kukaan sattunut näkemään? - Lisätiedot voisi auttaa. Minkälainen pyörä? - Renkaat.
      sitten en voi auttaa. pyörässä minkä löysin, ei ole renkaita :(

      Lainaa

    18. King Arthur 22.5.2018 23:22
      Tulos: +23 (39 ääntä)
      Vesa-Matti Lordi: Miten eroaa löytäminen ja varastaminen? Lukitsemattoman fillarin vienti on löytämistä ja lukitun varastamista? Jos viet itsellesi kuulumattoman fillarin kotiisi, niin olet sen kyllä varastanut. Oli se lukossa tai ei.
      Silloinkin jos ilmoitat siitä julkisesti ja kerrot sijainnin tarkoituksenasi huolehtia ettei joku muu sitä vie? Selvä. Ihme sitten ettei minua pidätetty edelliskesänä samantien kun vein poliisilaitokselle löytämäni käsilaukun. Vein sen asuntooni siksi aikaa kunnes laitos aukeaa. Laitoin vielä omistajalle facessa viestin mistä laukkunsa löytää. Olisihan se pitänyt sinne pihalle jättää, ei ollut edes lukossa.

      Lainaa

    19. Muualle muuttanut 23.5.2018 0:59
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      Lunkisti: Mitähän Miia tiesi Andresta mitä muut eivät? Surkeaa, että nykypäivänä pitää olettaa lukitsemattoman pyörän olevan varastettu.
      Turkulaiset ovat aina toisista paljon tietävinään..

      Lainaa

    20. King Arthur 23.5.2018 1:24
      Tulos: -3 (5 ääntä)
      Muualle muuttanut: Turkulaiset ovat aina toisista paljon tietävinään..
      Joo täällä on aikamoinen tilanpuute välillä. -_-

      Lainaa

    21. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Itseasiassa Andre on itse pyörävaras ja Miialla taitaa henkilön tuntea. Miia tarkoitti profiilin vilkaisulla Andren katko-päivityksiä. Miksei kaikkia kommentteja laitettu tähän...

      Lainaa

    22. Tulos: +16 (16 ääntä)
      King Arthur: Silloinkin jos ilmoitat siitä julkisesti ja kerrot sijainnin tarkoituksenasi huolehtia ettei joku muu sitä vie? Selvä. Ihme sitten ettei minua pidätetty edelliskesänä samantien kun vein poliisilaitokselle löytämäni käsilaukun. Vein sen asuntooni siksi aikaa kunnes laitos aukeaa. Laitoin vielä omistajalle facessa viestin mistä laukkunsa löytää. Olisihan se pitänyt sinne pihalle jättää, ei ollut edes lukossa.
      On tosiaan ikävää ettei minkään arvoista tavaraa voi jättää valvomatta/ lukitsematta, paha vain että ei voi. Joku sen kyllä vie. Itse olen nostanut puhelimen kadulta ja vienyt sen löytötavaroihin (yritin soittaa omistajalle mutta se oli salasanan kanssa lukossa) -kauankohan se olisi ollut siinä jos en olisi vienyt? Olinko varas sen aikaa kun se oli laukussani? Puhelimeen muuten varmaankin kannattaisi, ja miksei pyöräänkin, kiinnittää tarra jossa emailosoite, suurin osa meistä kuitenkin haluaa palauttaa hukatut tavarat omistajilleen. Katuosoitetta ei tietenkään kannata laittaa avainten yhteyteen, re: maailma on ikävä paikka.

      Lainaa

    23. Neiti Knatterton 23.5.2018 14:37
      Tulos: -3 (17 ääntä)
      Vesa-Matti Lordi: Miten eroaa löytäminen ja varastaminen? Jos viet itsellesi kuulumattoman fillarin kotiisi, niin olet sen varastanut.
      Siten, oi idiootti, että ei vie kenenkään polkupyörää omaan kotiinsa, vaan suojaan katseilta, esim. lähimpään pyöräsuojaan. Itse löysin avonaisen filetson kaupunkikeskustasta, vein sen kellariin, valokuvasin pyörän ja sen sarjanumeron ja lähetin kuvat poliisiasemalle. Sieltä soitettiin ja kerrottiin, että kyseistä pyörää ei löydy varastetuksi ilmoitetuista ainakaan vielä. Pyydettiin pitämään kellarissa, kunnes he tulevat hakemaan. Vesa-Matti Luihu tietenkin jättäisi avonaisen filetson vaikka keskelle ajorataa. Reilu kaveri kun on.

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Neiti Knatterton: Siten, oi idiootti, että ei vie kenenkään polkupyörää omaan kotiinsa, vaan suojaan katseilta, esim. lähimpään pyöräsuojaan. Itse löysin avonaisen filetson kaupunkikeskustasta, vein sen kellariin, valokuvasin pyörän ja sen sarjanumeron ja lähetin kuvat poliisiasemalle. Sieltä soitettiin ja kerrottiin, että kyseistä pyörää ei löydy varastetuksi ilmoitetuista ainakaan vielä. Pyydettiin pitämään kellarissa, kunnes he tulevat hakemaan. Vesa-Matti Luihu tietenkin jättäisi avonaisen filetson vaikka keskelle ajorataa. Reilu kaveri kun on.
      Mikä ihme sinua nyt riepoo? Miksi tuollaiset nimittelyt ihan asiallisesta kysymyksestä? Täysin ylimitoitettu reaktio sinulta. Luepa nyt uudestaan kirjoittamasi ja mieti onko oikein ketään puhutella tuolla tavoin? Etenkin, kun sinuun itseesi ei kohdistunut tuollaista aggressiota.

      Lainaa

    25. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Itsekin varmaan sitten olen varas kun kerran satuin jonkun avaimet löytämään kotitaloni edestä. Kello oli yksitoista illalla eikä ristinsielua missään, joten kotiin vein. Seuraavana aamuna toimitin parin metrin päässä olevaan kauppaan ja sieltä omistaja sitten ne haki.Oishan ne varmaan pitänyt jättää sinne pihalle...

      Lainaa

    26. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Joo: On tosiaan ikävää ettei minkään arvoista tavaraa voi jättää valvomatta/ lukitsematta, paha vain että ei voi. Joku sen kyllä vie. Itse olen nostanut puhelimen kadulta ja vienyt sen löytötavaroihin (yritin soittaa omistajalle mutta se oli salasanan kanssa lukossa) -kauankohan se olisi ollut siinä jos en olisi vienyt? Olinko varas sen aikaa kun se oli laukussani? Puhelimeen muuten varmaankin kannattaisi, ja miksei pyöräänkin, kiinnittää tarra jossa emailosoite, suurin osa meistä kuitenkin haluaa palauttaa hukatut tavarat omistajilleen. Katuosoitetta ei tietenkään kannata laittaa avainten yhteyteen, re: maailma on ikävä paikka.
      Siis yritit soittaa puhelimeen jonka löysit..?

      Lainaa

    27. Tulos: +2 (8 ääntä)
      purppurakruunu: Polupyörä on muuten just sellanen tavara, jota ei kannata ottaa talteen Facebook-löytötavarailmoitusta varten. Vie poliisille, jos jostain hylättynä löydät.
      Tai sittarin infoon tai sitten heität vaan ojaan auton ikkunasta

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Itse löysin kerran aamuyöllä pitkää kotimatkaa kävellessä puskasta jonkun ruosteisen helkaman. Pyöräilin sillä sitten kotii lähimmälle poliisiasemalle ja odotin että aukesi vartin päästä. Poliisi totesi että "olisit sä tän kyllä voinut pitää, meil on tälläsiä varasto täynnä..." mutta enpähän varastanut!

      Lainaa

    29. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Iidan tarinasta tulee mieleen se tarina Aku Ankassa kun Karhukopla oli hotellissa jossa oli meneillään miljonäärien kokous. Karhukopla keksi naamioitua miljonääreiksi ja kysellä hotellin vastaanotosta hukkaamiensa tavaroiden perään. Nämä hukatut tavarat olivat tietysti täysin keksittyjä, Karhukopla vain toivoi että joku toinen olisi sattumalta sattunut hukkaamaan juuri sellaisen tavaran ja he saisivat sitten sen itselleen. Tämä sitten johti siihen että kaikki muutkin kuulivat tällaisista "hukatuista tavaroista" ja alkoivat etsiä niitä ympäri hotellia. Syntyi todellinen aarteenetsintä täysin olemattomien aarteiden perässä.

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (1 ääni)
      King Arthur: Silloinkin jos ilmoitat siitä julkisesti ja kerrot sijainnin tarkoituksenasi huolehtia ettei joku muu sitä vie? Selvä. Ihme sitten ettei minua pidätetty edelliskesänä samantien kun vein poliisilaitokselle löytämäni käsilaukun. Vein sen asuntooni siksi aikaa kunnes laitos aukeaa. Laitoin vielä [...]
      SÄÄNTÖ SUOMI, perkele. Ei käytetä mitään aivoja tai muitakaan nykyajan hömpötyksiä.  Tehrähän niinko on viisassmmat piättänyt. Ugh ja öyh, ehkä kans röyh?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puhelin, kännykkä, tuntomerkit, bussikortti, pyörä, polkupyörä, varas, varastaa