Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Moraalitutka piippaa

Kerrankin rehdisti töitä tarjolla – mutta mistä kenkä puristaa?
Moraalitutka piippaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1070 (1096 ääntä)
      Ateisti joka kuitenkin siteeraa raamattua perusteenaan tuomita kanssaihmisiä? Tän täytyy olla jonkin sortin pohjanoteeraus. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +417 (433 ääntä)
      Eli kari listasi kristillisiksi arvoikseen ne raamatunkohdat mitä sattui muistamaan jostakin ala-asteen uskonnontunnilta? Fine. :D

      Lainaa

    3. Tulos: +519 (529 ääntä)
      No okei kari, laitan sun asunnon alihintaan myyntiin.

      Lainaa

    4. Kateus vie kalatkin vedestä 1.5.2018 7:54
      Tulos: -14 (420 ääntä)
      Tämä asia se jaksaa aina vaan ihmetyttää. Jos joku tienaa hyvin ja saa hankittua itselleen omaisuutta, aina löytyy joku vassari siitä nillittämään. Toisen oma ei ole toiselta pois.

      Lainaa

    5. yli opisto hörhö 1.5.2018 9:52
      Tulos: +248 (334 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: Tämä asia se jaksaa aina vaan ihmetyttää. Jos joku tienaa hyvin ja saa hankittua itselleen omaisuutta, aina löytyy joku vassari siitä nillittämään. Toisen oma ei ole toiselta pois.
      Minua ihmetyttää ihmiset jotka saavat jokaiseen mokaan revittyä politiikan mukaan. Minun silmissä tuo on sama kuin minä jokaiseen mokaan kommentoisin tyyliin "nuokin hemmetin punapäät aina käyttäytyy noin typerästi" tai "saamarin vihreäsilmäiset aina kirjoittelee hölmöjä juttuja". Et sä voi tietää jonkun hiusten- tai silmienväriä, poliittisesta suuntauksesta puhumattakaan jonkun feissarimokan perusteella.

      Lainaa

    6. Tulos: +154 (176 ääntä)
      Eikö tämä "sikarikas" perijä, Ville, halua siivota ne kerrostaloluukkunsa juuri sen takia, että voisi tarjota niitä vuokralle köyhille duunareille? Kiinteistöala taitaa olla ihan uutta nuorelle Villelle. Parkkiintunut keinottelija ei puhu mistään tes:sistä heti kättelyssä.

      Lainaa

    7. pinkki puudeli 1.5.2018 10:17
      Tulos: -54 (126 ääntä)
      Cheekin kiertuemainos näkyy tässä alla... On muuten rupsahtanu ukko. Nuorempana Keekki näytti pallopäältä, jolla ei ole ikinä mitään ilmeitä, paitsi samanlaisia kuin kuutamolla ja Tyyris Tylleröllä. Nyt ukko näyttää ihan Erja-tädiltä.

      Lainaa

    8. Tulos: -25 (67 ääntä)
      Myy: Ateisti joka kuitenkin siteeraa raamattua perusteenaan tuomita kanssaihmisiä? Tän täytyy olla jonkin sortin pohjanoteeraus.
      Itsekin teen silloin tällöin niin, mutta vain silloin kun kristityksi itseään kutsuva menee räikeästi Raamatun oppeja vastaan. Esimerkiksi jos mässäilee ylenpalttisesti eikä anna hyväntekeväisyyteen milloinkaan. Kristityt toki saavat nauttia elämästään ja omistaa omaisuutta, menihän Jeesuskin välillä juhlimaan ja juomaan viiniä, mutta liikaa juhlivat ja maallista mammonaa kerryttävät eivät paljoa kirjaansa kunnioita. Villen uskosta en tiedä, mutta ammatti on se kiinteistönvälittäminenkin ja työnteko jos mikä auttaa ihmistä pysymään poissa jatkuvista paheista.

      Lainaa

    9. Kilokalori 1.5.2018 10:41
      Tulos: +159 (167 ääntä)
      pinkki puudeli: Cheekin kiertuemainos näkyy tässä alla… On muuten rupsahtanu ukko. Nuorempana Keekki näytti pallopäältä, jolla ei ole ikinä mitään ilmeitä, paitsi samanlaisia kuin kuutamolla ja Tyyris Tylleröllä. Nyt ukko näyttää ihan Erja-tädiltä.
      Minulla näkyy numeropalvelun mainos (hain numeroa tovi sitten). Oot vaan googlannu Keekkiä intopinkeänä ja internet muistaa

      Lainaa

    10. Epäpoliitikko 1.5.2018 12:20
      Tulos: -30 (98 ääntä)
      yli opisto hörhö: Minua ihmetyttää ihmiset jotka saavat jokaiseen mokaan revittyä politiikan mukaan. Minun silmissä tuo on sama kuin minä jokaiseen mokaan kommentoisin tyyliin “nuokin hemmetin punapäät aina käyttäytyy noin typerästi” tai “saamarin vihreäsilmäiset aina kirjoittelee hölmöjä juttuja”. Et sä voi tietää jonkun hiusten- tai silmienväriä, poliittisesta suuntauksesta puhumattakaan jonkun feissarimokan perusteella.
      Jännä avautuminen ja jännän paljon negatiivisuutta saanut tuo ensimmäinen lainattu kommentti. Näissä reaktioissa tiivistyvät pitkälti Feissarimokien seuraajien ja kommentoijien tendenssit. Kari on sitä mieltä, että enemmän omistavan Villen tulisi luopua liiasta omaisuudestaan. Mutta Karia ei saisi todeta vasemmistolaiseksi? Miksei? Onko vasemmistolaisuus niin paha asia?

      Lainaa

    11. Tulos: +105 (109 ääntä)
      Jos tarjottaisiin järkeviä töitä järkevällä palkalla niin eihän köyhiä olisikaan -ei kukaan huvikseen köyhä ole. Ja niinhän tämä aikoo tehdä? Juuri luin mielipidekirjoituksen artesaanista joka aktiivimallin vuoksi tekee työtään 7/e päivä ja saa silti leikattua työmarkkinatukea. Varmaan monelle kelpaisi työehtosopparien mukainen palkka ja ei-kusipää pomo, omistipa hän miten monta asuntoa tahansa.

      Lainaa

    12. Tulos: +106 (124 ääntä)
      Epäpoliitikko: Jännä avautuminen ja jännän paljon negatiivisuutta saanut tuo ensimmäinen lainattu kommentti. Näissä reaktioissa tiivistyvät pitkälti Feissarimokien seuraajien ja kommentoijien tendenssit. Kari on sitä mieltä, että enemmän omistavan Villen tulisi luopua liiasta omaisuudestaan. Mutta Karia ei saisi todeta vasemmistolaiseksi? Miksei? Onko vasemmistolaisuus niin paha asia?
      Ihan noin vasemmistolaisena: Ville on ilmeisesti jonkinlainen asuntosijoittaja/ meklari/ tms joka tarjoaa sopparien mukaista palkkaa laillisesta työstä. Vasemmistolaisuutta kutsutaan *työväenliikkeeksi* ihan syystä; nykyään on tietysti arvoliberalismia ja vihertämistä mukana, mutta jutun idea oli alunperin vaatia reilua palkkaa turvallisissa olosuhteissa tehdystä työstä -ja mielellään joku turvaverkko jos työtä ei saa. Se (ja planeetan tuhoamatta jättäminen ja muiden sorsimatta oleminen) ei ole liikaa pyydetty. Vain kommunistit ovat yrittäneet syyhkiä muiden asunnot. Joten tietysti voi sanoa että Kari, joka ateistina lainaa Raamattua vaatiakseen että asiallisisesti palkattua työtä mielellään nuorille ei saa olla, ei ole vasemmistolainen vaan feissarimokamateriaalia.

      Lainaa

    13. Tulos: +2 (58 ääntä)
      Suomalainen on ainoa joka on valmis maksamaan viisikymppiä siitä, ettei naapuri saa satasta.

      Lainaa

    14. Tulos: +106 (108 ääntä)
      Veikkaisin että Ville harjoittaa aktiivista airbnb-toimintaa. Jos meinaan on muutamaa asuntoa tarvetta siivota kuutisen tuntia päivässä, myös viikonloppuisin.

      Lainaa

    15. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Semmoset sieltö sitten. On se kauhee asia jos joku on saanu omaisuutta. Kaikki pitäs heti olla antamassa pois.

      Lainaa

    16. Arthur Brown 1.5.2018 20:33
      Tulos: -8 (24 ääntä)
      Sijoitusasunto-omistaminen ja asumistuet. Siinä kaksi tärkeintä syytä sille, miksi asuminen on niin järjettömän kallista.

      Lainaa

    17. Tulos: -38 (74 ääntä)
      Joo: Ihan noin vasemmistolaisena: Ville on ilmeisesti jonkinlainen asuntosijoittaja/ meklari/ tms joka tarjoaa sopparien mukaista palkkaa laillisesta työstä. Vasemmistolaisuutta kutsutaan *työväenliikkeeksi* ihan syystä; nykyään on tietysti arvoliberalismia ja vihertämistä mukana, mutta jutun idea oli alunperin vaatia reilua palkkaa turvallisissa olosuhteissa tehdystä työstä -ja mielellään joku turvaverkko jos työtä ei saa. Se (ja planeetan tuhoamatta jättäminen ja muiden sorsimatta oleminen) ei ole liikaa pyydetty. Vain kommunistit ovat yrittäneet syyhkiä muiden asunnot. Joten tietysti voi sanoa että Kari, joka ateistina lainaa Raamattua vaatiakseen että asiallisisesti palkattua työtä mielellään nuorille ei saa olla, ei ole vasemmistolainen vaan feissarimokamateriaalia.
      Kyllä vasemmistolaisuudestakin voi parantua. Monesti paraneminen on hidasta mutta suurin osa aikuistuttuaan osaa hakea syitä epäkohtiin itsestään eikä aina itseään menestyneemmistä.

      Lainaa

    18. Jamppanen 2.5.2018 8:52
      Tulos: +27 (39 ääntä)
      Myy: Ateisti joka kuitenkin siteeraa raamattua perusteenaan tuomita kanssaihmisiä? Tän täytyy olla jonkin sortin pohjanoteeraus.
      Kai ymmärrät että moni ateisti on itse asiassa lukenut raamattua paremmin ja enemmän kuin moni uskovainen :) ja hirveän moni sanonta ja hyvään oikeustajuun ja maalaisjärkeen perustuva viisaus esiintyy myös siellä ja on saattanut jäädä kansan suuhun siten.

      Lainaa

    19. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Kari, sinä senkin fariseus! Ota Raamattu kauniiseen käteen ja lue myös nämä: - Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi. (Matt 7:1) - Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä. (Joh 8:7) - Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, sitten sinä näet ottaa pois rikan, joka on veljesi silmässä. (Luuk 6:42

      Lainaa

    20. LaadukasJorma 2.5.2018 10:16
      Tulos: -18 (52 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: Tämä asia se jaksaa aina vaan ihmetyttää. Jos joku tienaa hyvin ja saa hankittua itselleen omaisuutta, aina löytyy joku vassari siitä nillittämään. Toisen oma ei ole toiselta pois.
      Niimpä. Ja jos toisella on paljon, niin siitä hyötyy usein muutkin. Tämä typerä ideologia, että kaikilla pitäisi olla saman verran, on aivan kuin lapsen suusta. Se tarkoittaisi sitä, että kaikilla on kurjaa ja kenelläkään ei ole hyvä olla. Myös köyhät rikastuvat kapitalismissa. Esim elämänlaatu suomalaisella köyhällä on todella hyvä, verrattuna vaikka sosialistisiin maihin.

      Lainaa

    21. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Kateus vie kalatkin vedestä: Tämä asia se jaksaa aina vaan ihmetyttää. Jos joku tienaa hyvin ja saa hankittua itselleen omaisuutta, aina löytyy joku vassari siitä nillittämään. Toisen oma ei ole toiselta pois.
      Ei tartte olla vassari tajutakseen, että mm. rahaa on rajattomasti ja jos se loppuu, niin painetaan lisää. Ei ku...

      Lainaa

    22. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Aina löytyy joku kenen mielestä mitään kivaa ei saa tehdä tai mitään ylimäärästä omistaa koska on kodittomia ja Afrikassa nälkäsiä ja syöpäänkään ei ole vielä ihmelääkettä keksitty.

      Lainaa

    23. Tulos: +46 (48 ääntä)
      LaadukasJorma: Niimpä. Ja jos toisella on paljon, niin siitä hyötyy usein muutkin. Tämä typerä ideologia, että kaikilla pitäisi olla saman verran, on aivan kuin lapsen suusta. Se tarkoittaisi sitä, että kaikilla on kurjaa ja kenelläkään ei ole hyvä olla. Myös köyhät rikastuvat kapitalismissa. Esim elämänlaatu suomalaisella köyhällä on todella hyvä, verrattuna vaikka sosialistisiin maihin.
      Jos nyt ei puhuta henkilötasolla, niin moneen kertaan on todistettu, että valumaefekti ei toimi, viimeksi tietääkseni Kansainvälisen valuuttarahaston toimesta.

      Lainaa

    24. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Jep, taas näitä "Kellään ei saa olla mitään koska köyhät" -tyyppejä.

      Lainaa

    25. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Jaaha, odotinkin kommenttia "Siinä taas kapitalisti köyhää kyykyttää!" Enkä pettynyt.

      Lainaa

    26. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Myy: Ateisti joka kuitenkin siteeraa raamattua perusteenaan tuomita kanssaihmisiä? Tän täytyy olla jonkin sortin pohjanoteeraus.
      Kai ihmisen pitää tietää, mihin ei usko. Minäkin aina esim. luen kirjan ennenkuin päätän, onko se hyvä vai huono. Vain ääliö tuomitsee asiat, joista ei mitään tiedä.

      Lainaa

    27. Mustalaisnaamio 3.5.2018 0:19
      Tulos: -16 (34 ääntä)
      Hex: Kyllä vasemmistolaisuudestakin voi parantua. Monesti paraneminen on hidasta mutta suurin osa aikuistuttuaan osaa hakea syitä epäkohtiin itsestään eikä aina itseään menestyneemmistä.
      Kuten alkoholismissakin, vasemmistolaisuudesta parantuminen alkaa siitä, että myöntää ongelman.

      Lainaa

    28. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Kateelliset kommunistit taas itkemässä.

      Lainaa

    29. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Qwe: Ei tartte olla vassari tajutakseen, että mm. rahaa on rajattomasti ja jos se loppuu, niin painetaan lisää. Ei ku…
      Kateus vie kalatkin vedestä: Tämä asia se jaksaa aina vaan ihmetyttää. Jos joku tienaa hyvin ja saa hankittua itselleen omaisuutta, aina löytyy joku vassari siitä nillittämään. Toisen oma ei ole toiselta pois.
      Ja SDP:ssä esitetään niin köyhistä välittävää, miten toimivat itse? Hyi hemmetti.

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Esitän syvimmän myötähäpeäni Karin puolesta. Kamala ihminen.

      Lainaa

    31. Tulos: -9 (13 ääntä)
      Sosialisti ei vihaa mitään muuta niin paljon kuin yritteliästä ja lahjakasta ihmistä joka onnistuu vaurastumaan ahkeruudellaan ja fiksuudellaan. Tämän vuoksi sosialistien idoli, toveri Stalin puhdistikin ensimmäiseksi älymystön, opettajat ja porvarit.

      Lainaa

    32. Tulos: -6 (10 ääntä)
      ...Olenko ainoa joka vahingossa luki ensin "Moraalilutka piippaa"? Ensireaktio "Mitä helv- ai, moraalitutka.".

      Lainaa

    33. Tulos: -1 (3 ääntä)
      jk: jos villellä on varaa palkata työntekiä,on hänen luovuttava asunnoistaan,se olisi hyvä. ja valon tielle astuminen poistaa pimeyden.villen ei pitäs mainostaa pahuuttaan.
      Tämä on varmasti jotain prekariaatin ihan omaa moraalitulkintaa. Tai vähintäänkin joidenkin thc:n jurrauttamien aivojen tuotosta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: työpaikka, siivooja, siivous, omaisuus, rikas, rikkaat, kodittomat, köyhä, varallisuus, asunto, asunnot, työtarjous