Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 268

Ostetaan hetero.
Kirpputorin löytöjä, osa 268

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +671 (687 ääntä)
      Jenni ei olekaan tainnut nähdä näitä hääpukuohjelmia, missä mennään hääpukuliikkeeseen 10000-15000 € budjetilla ostamaan mekkoa.

      Lainaa

    2. Tulos: +422 (430 ääntä)
      Kyllä minäkin muistan sen ajan kun barbeja oli. Naisia oli vaikka kuinka paljon, mutta miehiä tasan kaksi. Aina ne naiset piti yllä jotain draamaa ja jos ei kavereiden kanssa oltu sovittu, ketkä on parit, niin sit tapeltiin niistä miehistä.

      Lainaa

    3. Tulos: +584 (588 ääntä)
      On kyllä aika kriittinen tilanne jos on yksi mies ja sekin on jalkapuoli

      Lainaa

    4. Mustalaisnaamio 24.4.2018 1:01
      Tulos: -62 (254 ääntä)
      Lesbo-barbien leikeissä jalkapuoli-Ken on kuningas.

      Lainaa

    5. Tulos: +508 (570 ääntä)
      Luulin Terhiä alkuun jonkin sortin kukkahatuksi "jotkut tässä maailmassa ovat yhä heteroseksuaaleja" kommentin vuoksi. Kerrankin positiivinen yllätys feissarimokissa!

      Lainaa

    6. Tulos: -127 (265 ääntä)
      Huvittaa että hääpuvun yhteydessä pitää erikseen mainita "kerran käytetty"...

      Lainaa

    7. Tulos: +200 (216 ääntä)
      Nojaa, ystävänikin myi omaa hääpukuansa (uutena about 800e) tori.fi:ssä 400 eurolla ja sillä hinnalla oli kaupat tullut.

      Lainaa

    8. Tulos: +324 (330 ääntä)
      Mun barbit ja bratzit ei ees ajatellu miehiä. Ne vaan shoppaili ja vaihto vaatteita. Tai vaihtoehtoisesti seikkaili jäätävässä monsterikirjahyllyssä.

      Lainaa

    9. Tulos: +182 (192 ääntä)
      Itsellänihän oli joku vajaat 20 action mania ja niille sit seuraksi toivoin - ja sainkin joululahjaksi - barbeja. Niitä tosin oli vain kaksi, mutta jos ne mun nuket olis osanneet jakaa?

      Lainaa

    10. Tulos: +366 (370 ääntä)
      Hauska nukkepostaus! Itse omistin aikoinani vain yhden (!) Barbien, jonka huomiosta taisteli isoveljen Action Man ja Batman -figuurit! Tuo Barbie oli omissa leikeissäni aika pitkälti samanlainen kuin Kaunareiden Brooke (lapsena altistuin sille sarjalle vähän liikaa, kiitos mummon) eli meni ensin naimisiin Action Manin kanssa, mutta sitten olikin pian Batmanin kainalossa.

      Lainaa

    11. Määpää 24.4.2018 6:28
      Tulos: +155 (167 ääntä)
      Riippuu alkuperäisen hinnasta, mutta ei hääpukuja kyllä yleensä viidellä eurolla myydä. Jos ap on maksanut esim. 1500 tai enemmän, tuo on ihan ok lähtöpyyntö. Maksaahan vuokrattavatkin hääpuvut satasia. Vilkaisin ja aika monella on että vuokrahinta on 70-75 % myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 250. Oletankin, että moka tässä tapauksessa oli kommentoijan, ei myyjän, ellei sitten alkuperäinen ole ollut samanhintainen tai halvempi tai vain vähän kalliimpi. Mutta en usko.

      Lainaa

    12. Minäminä 24.4.2018 7:03
      Tulos: +202 (202 ääntä)
      yola: Huvittaa että hääpuvun yhteydessä pitää erikseen mainita “kerran käytetty”…
      Kun sen ostaja sitä häiden jälkeen myy, niin voi sitten mainita, että kaksi kertaa käytetty.

      Lainaa

    13. nettinettinetti 24.4.2018 7:04
      Tulos: +216 (230 ääntä)
      Siis mistä toi ilmiö ja luulo on tullut, että kaikki netissä myytävä pitää myydä pilkkahintaan? Joistain täysin uudenveroisista, jopa avaamattomista tuotteista tarjotaan aivan naurettavia summia.

      Lainaa

    14. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Meinasin naurureagoida kahteenkin Barbipostauksen kommenttiin, ennenkö tajusin että ei pysty.. huoh :D

      Lainaa

    15. Tulos: +293 (299 ääntä)
      Omat barbit seikkaili viidakossa, piti eläintarhaa ja ratkaisi murhamysteereitä. Keniä ei kukaan halunnut, joten hän oli yleensä se, joka oli joutunut väkivaltaisen rikoksen uhriksi.

      Lainaa

    16. Tulos: +84 (92 ääntä)
      Ostin yli 60 vuotta vanhan hääpuvun muistaakseni 450 €. Että kyllä ne maksaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +135 (147 ääntä)
      Jos siis myisi esim. parin-muutaman vuoden ikäistä autoa nettikirpputorilla, eikö senkään hinta saisi ylittää tavanomaista yksiön kuukausivuokraa Jennin mielestä?

      Lainaa

    18. Tulos: +84 (84 ääntä)
      Mun unelmamekko maksoi liikkeessä yli tonnin. Ihan ei budjetti siihen taipunut... Löysin käytettynä sopivan kokoisen neljäänsataan ja muokkasin alle satasella pituuden jne sopivaksi. Omien häiden jälkeen myin eteenpäin hintaan 350 € eli maksoi loppupeleissä vähemmän kuin vuokrattuna.

      Lainaa

    19. Tulos: +53 (65 ääntä)
      nettinettinetti: Siis mistä toi ilmiö ja luulo on tullut, että kaikki netissä myytävä pitää myydä pilkkahintaan? Joistain täysin uudenveroisista, jopa avaamattomista tuotteista tarjotaan aivan naurettavia summia.
      Se korvaa sitä netissä myymisen vaaraa. Jos hinta on suht. koht. sama kuin kaupoissa on turvallisempaa ostaa kaupasta. Tavaraan tulee kaiken maailman takuut ja tietää tuotteen olevan käyttämätön. Kun taas, jos ostaa internetistä, usien hinnan päälle tulee ivelä posti kulut ja tavaraa ei voi testata ennen käyttöä. Myöskään myyjän saaminen vastuuseen on vaikeaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -116 (156 ääntä)
      Elli: Luulin Terhiä alkuun jonkin sortin kukkahatuksi “jotkut tässä maailmassa ovat yhä heteroseksuaaleja” kommentin vuoksi. Kerrankin positiivinen yllätys feissarimokissa!
      Erikoista tuossa on vain oma ennakkoluulosi siitä, että faktat tunteva on jokin kukkahattu. Enemmistö ihmisistä tosiaan on yhä heteroseksuaaleja, vaikka sitä ihan vain Hesaria lukien voikin olla vaikea uskoa. Aika nopeasti tama meidän kulttuurimme on vinksahtanut, kun tuo postaus synnyttää sinun alkureaktiosi.

      Lainaa

    21. Tulos: +114 (120 ääntä)
      Hitsi, muistan, kun olin itse SE tyttö, jolla oli se kaikkien himoitsema Ken. Ja minun barbi sai aina Kenin! Koska se oli minun! Mutta jos en halunnutkaan leikkiä Kenin kanssa, niin muut kyllä tappeli, kuka sen saa. Paras vaihtokauppa Kenistä oli kokonainen Lauantaipussi. Muistelen edelleen tätä hyvällä.

      Lainaa

    22. Tulos: +64 (64 ääntä)
      yola: Huvittaa että hääpuvun yhteydessä pitää erikseen mainita “kerran käytetty”…
      Mä ostin hääpukuni pukuliikkeen poistomyynnistä. Luultavasti aika monta kertaa käytetty. Hääpuvutkaan eivät, onneksi, ole kertakäyttökamaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +39 (39 ääntä)
      PIN: Mä ostin hääpukuni pukuliikkeen poistomyynnistä. Luultavasti aika monta kertaa käytetty. Hääpuvutkaan eivät, onneksi, ole kertakäyttökamaa.
      Siis vuokrapukujen poistomyynnistä.

      Lainaa

    24. Tulos: +112 (112 ääntä)
      Haa, mullapa oli jopa kolme poikabarbia pienenä! :D Yksi oli liukas playboy jolla oli haaremi kauniita naisia, toinen oli vaimonhakkaaja, ja kolmas harvoin nähty nössö. Harmi kun ei ollut kavereita, en koskaan saanut tietää olevani etuoikeutettu XD

      Lainaa

    25. Tulos: -73 (109 ääntä)
      PIN: Mä ostin hääpukuni pukuliikkeen poistomyynnistä. Luultavasti aika monta kertaa käytetty. Hääpuvutkaan eivät, onneksi, ole kertakäyttökamaa.
      No eivätpä ole morsiametkaan nykyään käyttämättömiä, joten eiköhän tuo ole juurikin sopivaa.

      Lainaa

    26. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Meillä ei ollut ollenkaan poikabarbeja vaan kaksi lyhyttukkaista päätyi aina pojan rooliin leikeissä

      Lainaa

    27. Tulos: +61 (67 ääntä)
      Vaatetusompelijana voin sanoa että ne materiaalit hääpukuun on jo itsessään hintavat ja vielä kun joku sen on tehnyt niin 500 euroa ei kyllä ole paljoa puvusta, huivista, pukupussista ja aluhameesta. Toiset haluaa panostaa rahallisesti hääpukuun, toiset ei. Annetaan kaikkien tehdä omalaiset häät :)

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (13 ääntä)
      edelgard: Hauska nukkepostaus! Itse omistin aikoinani vain yhden (!) Barbien, jonka huomiosta taisteli isoveljen Action Man ja Batman -figuurit! Tuo Barbie oli omissa leikeissäni aika pitkälti samanlainen kuin Kaunareiden Brooke (lapsena altistuin sille sarjalle vähän liikaa, kiitos mummon) eli meni ensin naimisiin Action Manin kanssa, mutta sitten olikin pian Batmanin kainalossa.
      Aattelin että kemisti.

      Lainaa

    29. Tulos: +37 (49 ääntä)
      Mun barbit ja brazit oli aina lesboja. En omistanu yhtään Keniä :( Huhhuh, sitä orgioiden määrää mitä ne neitobarbit keskenään harrasti...

      Lainaa

    30. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Janni: Omat barbit seikkaili viidakossa, piti eläintarhaa ja ratkaisi murhamysteereitä. Keniä ei kukaan halunnut, joten hän oli yleensä se, joka oli joutunut väkivaltaisen rikoksen uhriksi.
      minun barbiet nauttivat auringosta ja uima-altaasta (kottikärryt täytetty vedellä) ja talvisin ne vaihtoi vain vaatteita ja joskus hiustyylejä (tusseilla ja saksilla,jonka jälkeen niistä tosin tuli rumia, ja joutuivat eläkkeelle) mutta niillä oli myös keittiö ja olohuone jossa ne touhusi arkisia asioita.

      Lainaa

    31. lapsuuden traumoja 24.4.2018 17:09
      Tulos: +59 (65 ääntä)
      Itse vihasin barbieita mutta kaikki sukulaiset lykkäs niitä mulle joka ikisillä synttäreillä oletuslahjana (tai siltä se ainakin tuntui)... Oli se vaan ahdistavaa, kun ajattelin lapsena että jokaisesta lahjasta pitää olla kiitollinen ja jokaisella pitää koittaa leikkiä tasapuolisesti jotta lelut ei mene "haaskuun". Siinä sitten tunnollisesti vaihdoin barbieille vaatteita :D Babyborneja siedin ehkä vieläkin vähemmän, onneksi en joutunut ikinä sellaisesta henkilökohtaisesti vastaamaan (varsinkaan sellaisesta itkevästä ja pissaavasta). Bratzit pysyi mulle kokonaan vieraana maailmana. Dinot, muovieläimet (senaikaiset SÖPÖT Littlest 90-luvun petshopit & aidon näköiset eläinfiguurit), pehmoeläimet, pokemonit ja veljen toimintasankarit taas oli tosi jees :)

      Lainaa

    32. pinkki puudeli 24.4.2018 17:29
      Tulos: -53 (87 ääntä)
      tiutiu: Mun barbit ja brazit oli aina lesboja. Huhhuh, sitä orgioiden määrää mitä ne neitobarbit keskenään harrasti…
      Hyi hele mitä häiriintyneitä kakaroita te ootte ollu. Meidän barbiet seikkaili ja matkusteli, mutta niillä ei ollut aikuismaista sukupuolielämää.

      Lainaa

    33. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Vaakku: On kyllä aika kriittinen tilanne jos on yksi mies ja sekin on jalkapuoli
      Ja vieläpä jalkapuoli ilman housuja.

      Lainaa

    34. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Meillä kanssa jäi Kenit kakkoseksi, vaikka niitä oli "vain" kolme (myöhäisimmissä leikeissä enää se yksi, kun jonnekin ne kaksi muuta vielä katosivat meidän nuorempien sisarusten aikana). :D Hetero-oletettuja olivat leikkien barbit, mutta Kenien rooliksi jäi yleensä olla "ton ja ton perheen isä", jota ketään ei loppujen lopuksi paljon kiinnostanut liikutella leikissä. Lähinnä silloin harmitti, kun olisi halunnut tehdä barbeilla elokuvaa valmiin käsikirjoituksen mukaan, mutta miesnäyttelijöistä oli pulaa.

      Lainaa

    35. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Vaakku: On kyllä aika kriittinen tilanne jos on yksi mies ja sekin on jalkapuoli
      Jos sillä on vielä toinen jalka kaapissa?

      Lainaa

    36. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Ken söi kesävoin? Barbien kannattais nyt vähän höllentää. :(

      Lainaa

    37. Tulos: -17 (39 ääntä)
      Itse en ole koskaan tajunnu tuota summaa jonka tyypit käyttää yhteen vaatekappaleeseen. Ihan järkkyä minun mielestäni. Käytät sitä ehkä sen kerran ja thats it? No, ei siinä jos tykkää. Onneks ei tarvitse itse käyttää tuollasia summia turhaan mekkoon.

      Lainaa

    38. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Neitosista Ken on kaunein...

      Lainaa

    39. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Mulla oli kaksia miesbarbia: tumma ja tasainen Ken sekä blondi, vekkuli ja hulivili... nimeä en enää muista. Kaikki barbit taisteli siitä blondista, mutta joutuivat yhtä lukuunottamatta tyytymään Keniin. Niin että kumpikö äijistä oli se todellinen voittaja...? Mutta karseeta, tää asetelma on lyöty meihin jo pienestä pitäen: naisen pitää olla se, jonka on tehtävä kaikkensa miellyttääkseen miestä (saadakaseen haluamansa).

      Lainaa

    40. Tulos: -9 (19 ääntä)
      Missä yksiössä on muka noin halpa vuokra?

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Tikru: Itse en ole koskaan tajunnu tuota summaa jonka tyypit käyttää yhteen vaatekappaleeseen. Ihan järkkyä minun mielestäni. Käytät sitä ehkä sen kerran ja thats it? No, ei siinä jos tykkää. Onneks ei tarvitse itse käyttää tuollasia summia turhaan mekkoon.
      Aivan, miksi sitä ei voi vaikka vuokrata? Yhden päivän takia.

      Lainaa

    42. Tulos: +15 (35 ääntä)
      pinkki puudeli: Hyi hele mitä häiriintyneitä kakaroita te ootte ollu. Meidän barbiet seikkaili ja matkusteli, mutta niillä ei ollut aikuismaista sukupuolielämää.
      Minä taasen tykkäsin "kiduttaa" barbeja, ihan normaali tyyppi musta silti kasvoi. Parempi tappaa nukkeja kuin eläviä olentoja.

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (10 ääntä)
      wsssd: Missä yksiössä on muka noin halpa vuokra?
      No, Lappeenrannassa olevissa...

      Lainaa

    44. Tulos: -38 (42 ääntä)
      Irli: Mutta karseeta, tää asetelma on lyöty meihin jo pienestä pitäen: naisen pitää olla se, jonka on tehtävä kaikkensa miellyttääkseen miestä (saadakaseen haluamansa).
      Ei ole vaikea arvata sukupuoltasi, kun niin heikosti tekstissäsi näkyy minkäänlaista oivallusta siitä miltä asia näyttää vastakkaisesta näkökulmasta. Yhtään sinulla ei näytä välähtävän. Ihan kuin et olisi lukenut Torontosta uutisointiakaan lainkaan, vaikka sitä ovat tänään lehdet pullollaan.

      Lainaa

    45. Tulos: -7 (7 ääntä)
      En osaa päättää että kumpi mokasi, Tuija vai Jenni.

      Lainaa

    46. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Lesbo-barbien leikeissä jalkapuoli-Ken on kuningas.
      Yksi jalka on ylitse muiden.

      Lainaa

    47. Tulos: +65 (65 ääntä)
      Mun neitobarbeilla oli asiat 90-luvun alussa hyvin, sillä mulla oli kokonaista NELJÄ miesnukkea. Tietenkin oli sulhas-Ken. Sillä oli musta smokki ja KAMMATTAVA tukka! Se oli alfa. Mies, jonka jokainen halusi (ja kaikki vuorollaan saivat, koska Ken oli vapaan rakkauden lapsi.) Sitten oli Vinkkuri. Hasbron (?) miesnukke, jolla oli silmäniskumekanismi. (Kyllä, nimi heralle oli hyvin originelli.) Sillä oli takaraivossa nappi, jota painamalla se vinkkasi silmää. Kenin wing-man, mutta ei ihan yhtä suosittu. Yleensä päätyi aina mun ainoan Hasbro-tyttönukkeni kanssa kimppaan. (Hasbron nukkeja kutsuin "lättäjalkabarbeiksi".) Sitten oli Pienen Merenneidon Eric-nukke. Eric oli nuoruudessaan kuuma kinkku, mutta ajan hammas alkoi tätäkin prinssiä kalvaa. Eric-rukka kaljuuntui (maali kului tukasta pois) ja viimeisinä vuosinaan sen lonkkaliitos hajosi. Sitä ei saanut istumaan ilman, että jalka irtosi. Naisia kiinnosti enää vain se yhä tuuheatukkainen ja istumakykyinen Ken. Lopulta oli Simban valmistama miesnukke. Beta-uros. Lyhyempi ja "tavanomaisemman" näköinen kuin muut uroot. Semmonen isävitsejä viljelevä setämies, joka tyytyi katsomaan muiden miesten rietastelua jostain sohvapöydän alta, jonne sen nakkasin pois häiritsemästä barbie-leikkejäni. Huoh. Good times.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (16 ääntä)
      nettinettinetti: Siis mistä toi ilmiö ja luulo on tullut, että kaikki netissä myytävä pitää myydä pilkkahintaan? Joistain täysin uudenveroisista, jopa avaamattomista tuotteista tarjotaan aivan naurettavia summia.
      Ja odotetaan tottakai ilmaiseksi kotiovelle kuljetettavan.

      Lainaa

    49. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Meillä oli siskoni kanssa Barbie -leikeissä pehmolelut niitä miehiä. Hauska tajuta, että meidän kummankin miehet ovat nyt aikuisiällä olleet isompia nallekarhuja ja emme pidä atleettisista miehistä :D Onko lapsuuden leikit mahtaneet muokata miesmakua.

      Lainaa

    50. Tulos: -28 (34 ääntä)
      wsssd: Missä yksiössä on muka noin halpa vuokra?
      Tarkoittanet kallis? Kymmenisen vuotta sitten tuli asuttua tilavahkossa kaksiossa ja vuokra+vesi olivat n. 400 €. Ei kai kukaan yksiössä asuisi, jos moisista joutuisi enempää kuin jonkun maks. 300 €/kk maksamaan?

      Lainaa

    51. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Meillä ei kukaan barbeista (tai muistakaan ihmishahmoista) kovin paljoa innostunut. Kyllä niitä muutama meille silti ostettiin, ja äiti jopa ompeli vaatteita niille.(isosisko kai kuitenkin jonkun verran leikki niillä?) Yhden Barbin mukana tuleesta hevosesta tuli yksi mun lempileluistani, mut sillä barbilla en muista kertaakaan leikkineeni. (Olisin halunnut yhden action maninkin vain siksi et sen mukana tuleva susikoira oli niin siisti.) Paras barbeihin liittyvä juttu oli kuitenkin barbitalo, joka ostettiin siskolle synttärilahjaksi. Se oli kauttaaltaan pinkki ja aika huteranoloinen (oon ehkä vieläkin kade niille keillä oli kunnollinen tukeva nukkekoti), mut toisaalta siinä oli toimiva valaistus. Mut ehdottomasti parasta siinä oli se et se oli aivan täydellinen koti kaikille meidän dinosauruksille.

      Lainaa

    52. Tulos: +23 (27 ääntä)
      lkr: Tarkoittanet kallis? Kymmenisen vuotta sitten tuli asuttua tilavahkossa kaksiossa ja vuokra+vesi olivat n. 400 €. Ei kai kukaan yksiössä asuisi, jos moisista joutuisi enempää kuin jonkun maks. 300 €/kk maksamaan?
      Kyllä 300€/kk yksiöstä on jo halpa. Esim. Turussa tuohon hintaan ei irtoa yksiötä edes Varissuolta tai Lausteelta, mamujen, narkkien ja deekujen keskeltä.

      Lainaa

    53. Tulos: +21 (21 ääntä)
      wsssd: Aivan, miksi sitä ei voi vaikka vuokrata? Yhden päivän takia.
      Hääpukua ei ole oikein mitään järkeä vuokrata, kun vuokrahinnatkin tuppaavat pyörimään useammassa satasessa. Samoilla hinnoilla löytyy käytettyjä pukuja, joista sentään jää mekko vielä itselle jälleenmyytäväksi. Sanoisinkin, että kaikista kannattavinta on ostaa käytetty puku tai jokin morsiusliikkeen alennushintainen poistokappale.

      Lainaa

    54. Autotehtaan antisankari 3.5.2018 18:00
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Tuo Barbiejuttu oli kyllä pitkästä aikaa erinomaisen hyvää läppää :)

      Lainaa

    55. Tulos: -1 (3 ääntä)
      PIN: Mä ostin hääpukuni pukuliikkeen poistomyynnistä. Luultavasti aika monta kertaa käytetty. Hääpuvutkaan eivät, onneksi, ole kertakäyttökamaa.
      Tässä nyt on mennyt monilla hyvä vitsi ihan ohi!

      Lainaa

    56. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Itellä oli pienenä pelkkiä Barbeja. Muistan että mummilassani oli kyllä yksi Ken, mutta enpä mä silläkään juur koskaan leikkinyt. Useempikin naispari on kyllä näkynyt leikeissäni pienenä. Noh onneksi synnyin sukuun jossanei oikeastaan homofobisia ole joten sain leikkiä rauhassa ja tälleen isompana saan olla oma itteni rauhassa :D

      Lainaa

    57. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Mulla ja pikkusiskolla oli vain tyttöbarbeja ja molemmista tuli lesboja. Sattumaako?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hääpuku, kuva, kirpputori, kirppari, kirppis, Barbie, Ken, nukke, mies, hetero