Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 38

Suuri pähkinäryöstö ei ollut kaikkien mieleen.
Mielensäpahoittajat, osa 38

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Bensansniffaaja 27.3.2018 0:34
      Tulos: +321 (455 ääntä)
      Katrin tapasten ihmisten ei pidä katsoa mitään, koska mieli pahoittuu. Ei jatkoon.

      Lainaa

    2. Tulos: +500 (512 ääntä)
      Kaisulla on asenne kohdillaan. Ystävälliset kehut ovat tylsiä ja muunlaiset taas loukkaavia. Yrittäkää nyt edes, Kaisulla on sentään ihana koti, joten nyt vähän yritystä tai lopettakaa kommentoiti.... Mutta sitten pahoittaa mielensä kun kukaan ei kommentoi Kaisun ihanaa kotia. Koskaan ei ole hyvä.

      Lainaa

    3. Tulos: -76 (170 ääntä)
      Mistään ei näköjään saisi tehdä elokuvaa koska aina joku vinkuu ja pahoittaa mielensä.

      Lainaa

    4. Tulos: +240 (282 ääntä)
      Juuh eli: Mistään ei näköjään saisi tehdä elokuvaa koska aina joku vinkuu ja pahoittaa mielensä.
      Mistään ei myöskään saisi pahoittaa mieltään koska aina joku pahoittaa mielensä siitäkin.

      Lainaa

    5. Tulos: +224 (270 ääntä)
      No totta saatanassa pitää olla enemmän koiria ryöstämässä pähkinöitä

      Lainaa

    6. Tulos: +77 (109 ääntä)
      Mitenhän Katrilla ja Kaisulla muuten menee elämssä?

      Lainaa

    7. King Arthur 27.3.2018 2:45
      Tulos: +356 (394 ääntä)
      Kaisu on somekulttuurin uhri. Ensin ostetaan jotain koristetyynyjä joissa on mietelause ja otetaan pari kuvaa. Sitten kun saa siihen tykkäyksiä niin ostetaan uusi sohva niille koristetyynyille ja tulee enemmän tykkäyksiä. Ja sitten joku sanoo sen: "Sinulla on ihana koti". Kaisun silmät täyttyvät kyynelistä ja sydän uudesta tarkoituksesta. Hän tyhjentää säästötilin ja tekee rahoilla keittiön yhteyteen minimalistisen baaritiskin. Sitten hän huomaa ettei koti muutoin ole minimalistinen joten miehen säästötilillä tehdään remppa jolla saadaan niin monta sometykkäystä että voi mennä illalla nukkumaan tietäen että on joku ja jotain. On sillee olemassa. Sitten Kaisu huomaa että trendit vaihtuvat tiuhaan. Nyt koristetyynyt mietelauseineen on so last season ja uusin ihailun kohde on kotimainen design. Siihen ei ole enää enempää varaa joten pitää tyytyä ostamaan vain Vallilan verhot. Mutta huh, hänen kotinsa on nyt edelleen ihana. Kunnes tulee uusia tuulia Euroopasta. Nyt pitää saada taidetapettia, eihän siellä ulkomaasessa edes tiedetä mitään Vallilaa. 200km ei ole matka eikä mikään seinäpaperin vuoksi, sillä nyt koti on taas ihana. :) Mitä? Ei. Ei tällaisia kommentteja, eihän näissä sanota mitään siitä miten minä ole onnistunut ihminen! Arvostelultakin kuulosti tuo yksi tuossa..! PALAKAA HEL V ETIN TULESSA!! Minä en tuollaista kuuntele ettäs tiedätte! Pitäkää itellänne kuulkaa 200km ajoin ja Euroopassa tykkäävät! Juntit!

      Lainaa

    8. Espoolainen 27.3.2018 4:39
      Tulos: +112 (134 ääntä)
      King Arthur: Kaisu on somekulttuurin uhri. Ensin ostetaan jotain koristetyynyjä joissa on mietelause ja otetaan pari kuvaa. Sitten kun saa siihen tykkäyksiä niin ostetaan uusi sohva niille koristetyynyille ja tulee enemmän tykkäyksiä. Ja sitten joku sanoo sen: “Sinulla on ihana koti”. Kaisun silmät täyttyvät kyynelistä ja sydän uudesta tarkoituksesta. Hän tyhjentää säästötilin ja tekee rahoilla keittiön yhteyteen minimalistisen baaritiskin. Sitten hän huomaa ettei koti muutoin ole minimalistinen joten miehen säästötilillä tehdään remppa jolla saadaan niin monta sometykkäystä että voi mennä illalla nukkumaan tietäen että on joku ja jotain. On sillee olemassa. Sitten Kaisu huomaa että trendit vaihtuvat tiuhaan. Nyt koristetyynyt mietelauseineen on so last season ja uusin ihailun kohde on kotimainen design. Siihen ei ole enää enempää varaa joten pitää tyytyä ostamaan vain Vallilan verhot. Mutta huh, hänen kotinsa on nyt edelleen ihana. Kunnes tulee uusia tuulia Euroopasta. Nyt pitää saada taidetapettia, eihän siellä ulkomaasessa edes tiedetä mitään Vallilaa. 200km ei ole matka eikä mikään seinäpaperin vuoksi, sillä nyt koti on taas ihana. Mitä? Ei. Ei tällaisia kommentteja, eihän näissä sanota mitään siitä miten minä ole onnistunut ihminen! Arvostelultakin kuulosti tuo yksi tuossa..! PALAKAA HEL V ETIN TULESSA!! Minä en tuollaista kuuntele ettäs tiedätte! Pitäkää itellänne kuulkaa 200km ajoin ja Euroopassa tykkäävät! Juntit!
      herrajumala ku oli hieno kommentti :D

      Lainaa

    9. Tulos: +58 (70 ääntä)
      No näille tyypeille on vain yksi oikea tyyli vastata. Yhdellä sanalla ihqui tai sitten sydänhymiöt.

      Lainaa

    10. Neiti Knatterton 27.3.2018 6:50
      Tulos: +149 (175 ääntä)
      Jorkille tulee "psyykkinen olo" kuviollisista matoista? Mikä ihmeen psyykkinen olo?...

      Lainaa

    11. Tulos: +86 (110 ääntä)
      Ehkä Euroopassa hieno mutta omasta mielestäni toi tapetti on aivan järkyttävän ruma.

      Lainaa

    12. Tulos: +107 (131 ääntä)
      En itse sano koskaan pahasti, mutta hakeudu hoitoon, Kaisu. Ps. ihan törkeän ruma tapetti.

      Lainaa

    13. Tulos: +3 (81 ääntä)
      Kuinka monta alapeukkua voikaan yksi kommentti saada. Aika alkaa nyt!

      Lainaa

    14. Tulos: +144 (146 ääntä)
      -Mee hoitoon, mä en koskaan sano itse mitään pahaa. Taas oli itsekritiikki kohdillaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +214 (238 ääntä)
      No en tiiä, en ole elokuvaa nähnyt, mutta kyllä kuulostaa aika tylsältä aiheelta heittää vitsiä. Muutenkin tuntuu että lyttynaamojen näkyvyys on jopa lisääntynyt paitsi kaduilla, myös televisiossa; Koiranostajien tietoisuutta näiden koirien hengitysongelmista pitäisi pyrkiä lisäämään, ja sen sijaan käynnissä tuntuu olevan suorastaan niiden markkinointi. Saatan olla herkkä asian suhteen, mutta kyllä se vähän harmittaa että on jokin vakava (eläimen hyvinvointia koskeva) asia, jota "kukaan" ei tunnu ottavan vakavasti. :D Yksittäinen elokuva ei niinkään harmittaisi, jos tuntuisi, että ihmiset yleisesti olisivat paremmin kärryillä.

      Lainaa

    16. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Dipoli: Mistään ei myöskään saisi pahoittaa mieltään koska aina joku pahoittaa mielensä siitäkin.
      Niin, se onkin sellainen ikuinen oravanpyörä

      Lainaa

    17. Tulos: +172 (178 ääntä)
      Ymmärrän Katria. En jaksa nyt tarkistaa, mutta eläinlääkäriliitto, olikohan Jenkeissä vai missä (vai Suomessa? :D), suosittelee, että lyttynaamoja ei käytettäisi mainonnassa.

      Lainaa

    18. Tulos: -23 (39 ääntä)
      Mikä helvetin apinanoksennus tuo tapetti oikein on? Ja mitä tuo ovi siinä vielä tekee?

      Lainaa

    19. Tulos: +232 (236 ääntä)
      Muhveli: No en tiiä, en ole elokuvaa nähnyt, mutta kyllä kuulostaa aika tylsältä aiheelta heittää vitsiä. Muutenkin tuntuu että lyttynaamojen näkyvyys on jopa lisääntynyt paitsi kaduilla, myös televisiossa; Koiranostajien tietoisuutta näiden koirien hengitysongelmista pitäisi pyrkiä lisäämään, ja sen sijaan käynnissä tuntuu olevan suorastaan niiden markkinointi. Saatan olla herkkä asian suhteen, mutta kyllä se vähän harmittaa että on jokin vakava (eläimen hyvinvointia koskeva) asia, jota “kukaan” ei tunnu ottavan vakavasti. Yksittäinen elokuva ei niinkään harmittaisi, jos tuntuisi, että ihmiset yleisesti olisivat paremmin kärryillä.
      On jotenkin groteskia, että ihmisillä on enemmän tietoa kuin koskaan ja silti brakykefaaliset rodut ovat nousseet hullun suosituiksi todella lyhyessä ajassa. Koska ne on niin söpöjä ja kaikilla julkkiksillaki niinku on just semmonen eikä sitä niinku tartte lenkittää!! Ihmiset, se ei ole hauskaa. Koira, joka lepäilee ja röhkii koska ei voi hengittää, ei ole söpö vaan kärsii koko elämänsä. Olen sanonut tämän aiemminkin: jos lapselta teippaisi nenän kiinni ja tunkisi kurkun melkein umpeen, joutuisi aiheesta vankilaan pitkäksi aikaan. Koiran kidutus on jostain syystä jalostuksen kautta sallittua. Sori paasauksesta mutta eläinten (ja ihmistenkin) hyvinvointi on mulle sydämen asia.

      Lainaa

    20. Tulos: +136 (140 ääntä)
      Janni: On jotenkin groteskia, että ihmisillä on enemmän tietoa kuin koskaan ja silti brakykefaaliset rodut ovat nousseet hullun suosituiksi todella lyhyessä ajassa. Koska ne on niin söpöjä ja kaikilla julkkiksillaki niinku on just semmonen eikä sitä niinku tartte lenkittää!! Ihmiset, se ei ole hauskaa. Koira, joka lepäilee ja röhkii koska ei voi hengittää, ei ole söpö vaan kärsii koko elämänsä. Olen sanonut tämän aiemminkin: jos lapselta teippaisi nenän kiinni ja tunkisi kurkun melkein umpeen, joutuisi aiheesta vankilaan pitkäksi aikaan. Koiran kidutus on jostain syystä jalostuksen kautta sallittua. Sori paasauksesta mutta eläinten (ja ihmistenkin) hyvinvointi on mulle sydämen asia.
      Näin! Kun niitä elokuviin ja mainoksiin valitaan niiden suosio nousee ja sairaiden jalostaminen ei lopu koskaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +205 (207 ääntä)
      En tiiä oonko kans turha mielensäpahottaja mut musta olis parempi jos noin sairaita koirarotuja ei laitettais lastenelokuvii sillä noita ei pitäis normalisoida. Yllättävää et noi on ees nykypäivänä laillisia ottaen huomioon paljon noi koirat kärsii. Sit niidenkaa ravataan eläinlääkäris ja lääkitään ja leikellään koska "Mr. Smuufels on maailman tärkein ja haluan sille vain parasta hoitoa mutta kyl mä uuden samanlaisen kelasin ottaa sit ku tää delaa omiin rakenteisiinsa"

      Lainaa

    22. Tulos: +3 (29 ääntä)
      "Siihen tulee listat." Sekä muita kuuluisia viimeisiä sanoja.

      Lainaa

    23. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Psyykkinen olo

      Lainaa

    24. Tulos: +72 (72 ääntä)
      Määää: No näille tyypeille on vain yksi oikea tyyli vastata. Yhdellä sanalla ihqui tai sitten sydänhymiöt.
      Tästä tuli mieleen, että eräässä ryhmässä eräs Feissarimokistakin tuttu henkilö loukkaantui siitä, jos joku tykkäsi hänen postauksestaan, mutta ei kommentoinut mitään. Tuli erittäin vihaista yksityisviestiä monelle.

      Lainaa

    25. Tulos: +133 (137 ääntä)
      Siis mikä tuossa ekassa on moka? Vai onko se valistuksellisessa mielessä täällä? Nuo koiraroduthan on todella sairaita ja niitä ei pitäisi ihmisten ottaa kärsimään.

      Lainaa

    26. yli opisto hörhö 27.3.2018 12:53
      Tulos: +36 (52 ääntä)
      Semmoinen pieni protip tai kuten nykyään sanotaan "life hack", että jos et kestä mitenkään sitä että saatat ehkä joskus saada muutakin kommenttia kuin niitä lässynlässyn sydämiä tai aivan turhanpäiväistä hehkutusta niin ehkä ei kannata käyttää sosiaalista mediaa ollenkaan.

      Lainaa

    27. Arkkienkeli 27.3.2018 14:03
      Tulos: -98 (114 ääntä)
      Lievästi suhteellisuuden taju kadonnut ekassa mokassa, kun animaatiosta vetää herneitä nenään. Siitä tulikin mieleen kun HS:n sarjakuvaosiossa oli vielä joku vuosi sitten kommentointi käytössä, niin joku kirjoitti tekevänsä eläinsuojeluilmoituksen Jarlasta päivän Fingerpori stripin vuoksi ja jossa kissa ammuttiin kohti horisonttia tykin piipusta...

      Lainaa

    28. Tulos: +149 (153 ääntä)
      Niinno, onhan se vähän tyhmää opettaa lapsille että tuollanen lyttynaama koiralla on vaan hassu ja sulonen. Koska hyvinvoinnin kustannuksella jalostamisessa ei ole mitään suloista tai hassua. Itse en olis varmasti leffassa ajatellut asiaa, mutta on Katrilla pointtia.

      Lainaa

    29. Tulos: -25 (37 ääntä)
      Katrilla on huono maku, siksi on myös niin epävarma. Hemmetin rumahan tuo tapetti on eikä edes hinnalla pilattu vaikka siitä suuresta hinnasta mainitseekin.

      Lainaa

    30. Tulos: +39 (45 ääntä)
      King Arthur: Kaisu on somekulttuurin uhri. Ensin ostetaan jotain koristetyynyjä joissa on mietelause ja otetaan pari kuvaa. Sitten kun saa siihen tykkäyksiä niin ostetaan uusi sohva niille koristetyynyille ja tulee enemmän tykkäyksiä. Ja sitten joku sanoo sen: “Sinulla on ihana koti”. Kaisun silmät täyttyvät kyynelistä ja sydän uudesta tarkoituksesta. Hän tyhjentää säästötilin ja tekee rahoilla keittiön yhteyteen minimalistisen baaritiskin. Sitten hän huomaa ettei koti muutoin ole minimalistinen joten miehen säästötilillä tehdään remppa jolla saadaan niin monta sometykkäystä että voi mennä illalla nukkumaan tietäen että on joku ja jotain. On sillee olemassa. Sitten Kaisu huomaa että trendit vaihtuvat tiuhaan. Nyt koristetyynyt mietelauseineen on so last season ja uusin ihailun kohde on kotimainen design. Siihen ei ole enää enempää varaa joten pitää tyytyä ostamaan vain Vallilan verhot. Mutta huh, hänen kotinsa on nyt edelleen ihana. Kunnes tulee uusia tuulia Euroopasta. Nyt pitää saada taidetapettia, eihän siellä ulkomaasessa edes tiedetä mitään Vallilaa. 200km ei ole matka eikä mikään seinäpaperin vuoksi, sillä nyt koti on taas ihana. Mitä? Ei. Ei tällaisia kommentteja, eihän näissä sanota mitään siitä miten minä ole onnistunut ihminen! Arvostelultakin kuulosti tuo yksi tuossa..! PALAKAA HEL V ETIN TULESSA!! Minä en tuollaista kuuntele ettäs tiedätte! Pitäkää itellänne kuulkaa 200km ajoin ja Euroopassa tykkäävät! Juntit!
      Ei oikeasti ole mitään kamalampaa sisustusideaa kuin ne mietelauseet milloin missäkin, hyi yäk! Niihin yhdistettynä vielä tähtikuvioiset tekstiilit/matot ja beige/valkoinen/harmaa. Tekee mieli oksentaa, niin persoonallista että!

      Lainaa

    31. Tulos: +94 (94 ääntä)
      Janni: On jotenkin groteskia, että ihmisillä on enemmän tietoa kuin koskaan ja silti brakykefaaliset rodut ovat nousseet hullun suosituiksi todella lyhyessä ajassa. Koska ne on niin söpöjä ja kaikilla julkkiksillaki niinku on just semmonen eikä sitä niinku tartte lenkittää!! Ihmiset, se ei ole hauskaa. Koira, joka lepäilee ja röhkii koska ei voi hengittää, ei ole söpö vaan kärsii koko elämänsä. Olen sanonut tämän aiemminkin: jos lapselta teippaisi nenän kiinni ja tunkisi kurkun melkein umpeen, joutuisi aiheesta vankilaan pitkäksi aikaan. Koiran kidutus on jostain syystä jalostuksen kautta sallittua. Sori paasauksesta mutta eläinten (ja ihmistenkin) hyvinvointi on mulle sydämen asia.
      "Mutku ei meidän Muffella ja naapurin Nöpöllä tai tädin Nassella oo kyl ikinä ollu mitään ongelmia. Ja kyllä muutki koirarodut sairastaa. Etenkin seropit. Että köyhien kitinää ja propagandaa vaan!! Minä tiedän! Mulla on ollu 67559 koiraa!!"

      Lainaa

    32. Tulos: +110 (112 ääntä)
      Olin tulossa kirjoittamaan pitkää avautumista brakykefaalisista roduista, koska aihe menee itsellä tunteisiin, mutta muut valistuneet ehtivät ensin ja säästivät vaivan, kiitos!

      Lainaa

    33. triplaviiva 27.3.2018 16:17
      Tulos: +147 (149 ääntä)
      Joo, ehkä Katri hieman ylireagoi, mutta kyllä eläinelokuvilla on vaikutusta eläimen/rodun suosioon. Lassie-elokuvan jälkeen pk collieiden suosio nousi huippuunsa ja kaikki halusi oman Lassien - tietysti soopelina. Alettiin pennuttamaan ei-jalostusyksilöitä, koska kysyntää riitti. Tämä vaikutti romuttavasti rodun luonteeseen ja hermorakenteeseen. Vielä vuosikymmen sitten pk colliet polki suossa toimintakyvyttömyydellään. Tänä päivänä vielä löytyy huonohermoisia, mutta onneksi on saatu elvytettyä toimivampaa pk collie kantaa. 101 Dalmatialaista sai jokaisen etenkin Jenkeissä hankkimaan oman Perditan ja Pongon. Sitten tulikin totuus eteen, että dalmatialaiset ovatkin todella aktiivisia ja ei-niin-miellyttämisenhaluisia, joka johti siihen että kadut alkoi 1-2 vuoden kuluttua täyttyä kodittomist (hylätyistä) dalmatialaisista. Hachiko-elokuva on saanut ihmiset kiinnostumaan japanilaisista roduista. Onneksi niissä roduissa koiramäärä on verrattain pieni, ettei jättimäistä suosiota ole päässyt tapahtumaan. Myrsky-elokuva sensijaan sai ihmiset ihailemaan ja haluamaan kaukasiankoiria pihoihinsa. Alkoi Lassie-elokuvan kaltainen pennutusbuumi ja syntyi runsaasti toimintakyvyttömiä laumanvartijoita. Onneksi se buumi on jo takana päin ja rodun tilanne alkaa tasoittua. Että kyllä Katri on ihan aiheestakin huolissaan. Johan Sauli Niinnistön bostoninterrieri on saanut ihmisiä ihailemaan brakykefaalisten rotujen piirteitä entisestään, koska ovat niin "ilmeikkäät" ja inhimilliset.

      Lainaa

    34. Tulos: +103 (103 ääntä)
      Jotenki ymmärrän ton ylemmän et kärsiihän noi lättynaamat kuitenki ihan helvetin paljon ja niitä ei musta pitäis olla leffoissa ettei niitä innostuttais ostamaan enempää

      Lainaa

    35. Sateenvarjotyttö 28.3.2018 8:32
      Tulos: +100 (100 ääntä)
      Halusin mopsin, luonne vaikutti ihanalta ja onhan ne söpöjä. Otin kaverin mopsin hoitoon pariksi päiväksi. Sitä röhkimistä ja röhinäää kuunellessa tulin siihen tulokseen etten ikinä hanki lyttykuonoista koiraa, ei ole kunnon elämää kun kuulostaa että toinen on tukehtumassa koko ajan. Hankin siis pienen koiran millä on kuono. Olen ollut hyvin tyytyväinen

      Lainaa

    36. Tulos: -11 (37 ääntä)
      Kyllä, koirathan haukkuisivat omaa ulkonäköään ja tuskailisivat jalostuksestaan aiheutuvia komplikaatioita. Tunnetustihan koirat kärsivät elämänilon puutteesta ja vaikeroivat väsymättä kaikkea huonoa oloaan. Ja sehän sopisi lasten animaatioonkin täydellisesti. Vakavasti puhuen on surullista, että lyttykuonojen jalostus on mennyt hirvittävän epäterveelliselle tasolle. Jättäisin modernin mopsin ostamisen ihan periaatteesta väliin, vaikka mielihalu ja varat riittäisivät. Eivät mopsit kuitenkaan vaikuta tosielämässäkään rypevän kuonosta aiheutuvassa kurjuudessa.

      Lainaa

    37. Tulos: +68 (72 ääntä)
      Ihminen nyt vaan on siitä typerä eläin, että kuvittelee olevansa immuuni vaikutteille mutta haluaa silti heti itselleen kaiken, mikä on saatu näyttämään kivalta mainoksissa ja leffoissa. Siksi niissä ei pitäisi esittää hauskoja lyttynaamaisia koiria, terveellisiä huumeita tai iloisia lapsimorsiamia.

      Lainaa

    38. Tulos: +92 (92 ääntä)
      Etenkin lapsille suunnatuilla ohjemilla on iso vaikutus eläinten suosioon: ironisesti esimerkiksi Nemoa etsimässä nosti päähenkilökalojen suosiota akvaariokaloina älyttömästi, vaikka koko tarinan idea oli, että kala yrittää paeta ihmisiltä takaisin kotiinsa. (Ja kyseiset kalat pyydystetään nimenomaan villinä luonnosta, koska ne ei lisäänny vankeudessa.) Lyttynaamaisten koirien pitäminen tarinassa ja etenkin, jos niiden sairauden ominaisuuksia (röhkiminen, hengästyminen, kuorsaaminen, lelu suussa nukkuminen) korostetaan söpöinä eikä haitallisina, on tosi vastuutonta.

      Lainaa

    39. Villiväkkärä 28.3.2018 15:42
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      King Arthur: Kaisu on somekulttuurin uhri. Ensin ostetaan jotain koristetyynyjä joissa on mietelause ja otetaan pari kuvaa. Sitten kun saa siihen tykkäyksiä niin ostetaan uusi sohva niille koristetyynyille ja tulee enemmän tykkäyksiä. Ja sitten joku sanoo sen: “Sinulla on ihana koti”. Kaisun silmät täyttyvät kyynelistä ja sydän uudesta tarkoituksesta. Hän tyhjentää säästötilin ja tekee rahoilla keittiön yhteyteen minimalistisen baaritiskin. Sitten hän huomaa ettei koti muutoin ole minimalistinen joten miehen säästötilillä tehdään remppa jolla saadaan niin monta sometykkäystä että voi mennä illalla nukkumaan tietäen että on joku ja jotain. On sillee olemassa. Sitten Kaisu huomaa että trendit vaihtuvat tiuhaan. Nyt koristetyynyt mietelauseineen on so last season ja uusin ihailun kohde on kotimainen design. Siihen ei ole enää enempää varaa joten pitää tyytyä ostamaan vain Vallilan verhot. Mutta huh, hänen kotinsa on nyt edelleen ihana. Kunnes tulee uusia tuulia Euroopasta. Nyt pitää saada taidetapettia, eihän siellä ulkomaasessa edes tiedetä mitään Vallilaa. 200km ei ole matka eikä mikään seinäpaperin vuoksi, sillä nyt koti on taas ihana. Mitä? Ei. Ei tällaisia kommentteja, eihän näissä sanota mitään siitä miten minä ole onnistunut ihminen! Arvostelultakin kuulosti tuo yksi tuossa..! PALAKAA HEL V ETIN TULESSA!! Minä en tuollaista kuuntele ettäs tiedätte! Pitäkää itellänne kuulkaa 200km ajoin ja Euroopassa tykkäävät! Juntit!
      Ei mokat ehkä niinkään, mutta tälle repesin. Kiitos.

      Lainaa

    40. Tulos: +59 (59 ääntä)
      Feissarimokat (ja lähettäjä) nyt mokasi, kun pitivät tuota ensimmäistä mokana. En sitä nyt minään "helmenäkään" näe. Tai kuten joku aikaisemmin ihmetteli, onko se täällä valistuksellisesti ajateltuna? Kuten ilahduttavan moni täällä on jo sanonut, koirarodulle pahin asia voi olla, että siitä tulee suosittu. Vielä kun kyseessä on jo valmiiksi sairas rodunjalostuksen tuotos, niin ei hyvä... Minäkin olen kiinnittänyt huomiota, että noita lyttykuonoja on näkynyt paljon animaatioissa ym. nykyään.

      Lainaa

    41. Tulos: +32 (32 ääntä)
      triplaviiva: Myrsky-elokuva sensijaan sai ihmiset ihailemaan ja haluamaan kaukasiankoiria pihoihinsa. Alkoi Lassie-elokuvan kaltainen pennutusbuumi ja syntyi runsaasti toimintakyvyttömiä laumanvartijoita. Onneksi se buumi on jo takana päin ja rodun tilanne alkaa tasoittua.
      Eikä, oikeasti? Katsoin tuon elokuvan joskus kun se tuli tv:stä (vähän sivusilmällä) ja sain käsityksen, että tuo elokuva on melkeinpä valistus siitä kuinka ei pidä noin vain ottaa vaikeasti koulutettavaa/voimakasviettistä rotua itselleen. Ehkä muut näkevät sen sitten vain hassuna koiraelokuvana ja minä olen ylianalysoinut...

      Lainaa

    42. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Neiti Knatterton: Jorkille tulee “psyykkinen olo” kuviollisista matoista? Mikä ihmeen psyykkinen olo?…
      En tiedä, mutta varmaan tosi rumasti sanottu. Ottakaa mallia Kaisusta, joka kommentoi aina vain positiivisesti ja pitää mölyt mahassa.

      Lainaa

    43. Tulos: +19 (19 ääntä)
      triplaviiva: Joo, ehkä Katri hieman ylireagoi, mutta kyllä eläinelokuvilla on vaikutusta eläimen/rodun suosioon. Lassie-elokuvan jälkeen pk collieiden suosio nousi huippuunsa ja kaikki halusi oman Lassien – tietysti soopelina. Alettiin pennuttamaan ei-jalostusyksilöitä, koska kysyntää riitti. Tämä vaikutti romuttavasti rodun luonteeseen ja hermorakenteeseen. Vielä vuosikymmen sitten pk colliet polki suossa toimintakyvyttömyydellään. Tänä päivänä vielä löytyy huonohermoisia, mutta onneksi on saatu elvytettyä toimivampaa pk collie kantaa. 101 Dalmatialaista sai jokaisen etenkin Jenkeissä hankkimaan oman Perditan ja Pongon. Sitten tulikin totuus eteen, että dalmatialaiset ovatkin todella aktiivisia ja ei-niin-miellyttämisenhaluisia, joka johti siihen että kadut alkoi 1-2 vuoden kuluttua täyttyä kodittomist (hylätyistä) dalmatialaisista. Hachiko-elokuva on saanut ihmiset kiinnostumaan japanilaisista roduista. Onneksi niissä roduissa koiramäärä on verrattain pieni, ettei jättimäistä suosiota ole päässyt tapahtumaan. Myrsky-elokuva sensijaan sai ihmiset ihailemaan ja haluamaan kaukasiankoiria pihoihinsa. Alkoi Lassie-elokuvan kaltainen pennutusbuumi ja syntyi runsaasti toimintakyvyttömiä laumanvartijoita. Onneksi se buumi on jo takana päin ja rodun tilanne alkaa tasoittua. Että kyllä Katri on ihan aiheestakin huolissaan. Johan Sauli Niinnistön bostoninterrieri on saanut ihmisiä ihailemaan brakykefaalisten rotujen piirteitä entisestään, koska ovat niin “ilmeikkäät” ja inhimilliset.
      Ei unohdeta uusinta villitystä game of thrones sarjan myötä. Ihmiset hommaavat huskyjä, koska haluavat oman hurjasuden, mutta motivaatio ja taito ei riitä tarjoamaan rodun omaista tekemistä tai muuta aktivointia todella aktiiviselle rodulle. Nyt niitä on "myydään/annetaan koira" palstat täysi..

      Lainaa

    44. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Mistä tunnistaa mielenpahoittajan? Pisteet kerrataan kolmella...

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Vasa: Eikä, oikeasti? Katsoin tuon elokuvan joskus kun se tuli tv:stä (vähän sivusilmällä) ja sain käsityksen, että tuo elokuva on melkeinpä valistus siitä kuinka ei pidä noin vain ottaa vaikeasti koulutettavaa/voimakasviettistä rotua itselleen. Ehkä muut näkevät sen sitten vain hassuna koiraelokuvana ja minä olen ylianalysoinut…
      Tuo minuakin hämmästytti sinänsä tosi hyvässä kommentissa. Elokuvan sanomahan on nimenomaan "oikea koira oikeaan perheeseen", kun tietämättömyyttään myötätuntoinen isä pelastaa voimakastahtoisen laumanvartijan pienen tyttärensä lemmikiksi. Vaikea kuvitella, että varsinkaan Suomessa tuo olisi aiheuttanut mitään laumanvartijakoirabuumia, etenkään kun käsittääkseni suomalaiset laumanvartijakoirien kasvattajat katsovat hyvin tarkkaan, että pennunostajat tietävät mihin ovat ryhtymässä. Olisi kiva tietää, mistä triplaviivan tieto oli peräisin.

      Lainaa

    46. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Toisaalta nuo kaksi koirarotua tunnetaan siitä, että niiden lyttynaamat aiheuttavat joskus koirille todella pahoja terveysongelmia. Ehkä kirjoittaja on kyseisen rodun omistajana jotenkin kierosti samaistanut nuo koirat ihmisiin? Kun tuon lyttynaaman pilkkaaminen on koiranomistajalle sama kuin pilkkaisi kitalakihalkioisen lapsen ulkonäköä. (En itse siis omista lyttynaamakoiraa. Tuli vain mieleen.)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, koirat, tapetti, sisustus, mopsi, Suuri pähkinäryöstö 2, elokuva, animaatio