Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Löytötavaratoimisto Facebook, osa 5

  Suurenna näkymä
  Löytötavaratoimisto Facebook, osa 5

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +983 (997 ääntä)
   Jos saan tietää että joku on pimittänyt kadonnutta omaisuuttani niin noin periaatteessa saatan antaa selkään.

   Lainaa

  2. Mustalaisnaamio 13.3.2018 1:00
   Tulos: +778 (794 ääntä)
   Löysin naapurin lompakon postilaatikolta ja siellä oli paljon rahaa. Kävin laittamassa ilmoituksen siitä naapurikaupungin kirjaston ilmoitustaululle. Milloin saan pitää sen lompakon ja rahat? Kuulostaako Anna reilulta?

   Lainaa

  3. Nimi vaihtoon 13.3.2018 1:04
   Tulos: +870 (876 ääntä)
   Anna voisi vaihtaa nimekseen Ota.

   Lainaa

  4. käkikello 13.3.2018 1:32
   Tulos: +229 (293 ääntä)
   Löytötavaratoimisto on lienee silti se oikea osoite sormukselle. Kas kun eivät kaikki ole Facebookissa saatikka sitten juuri tuossa tietyssä ryhmässä. Toimistoon sen sijaan voi kuka tahansa soittaa. t. tosikko

   Lainaa

  5. Tulos: +136 (192 ääntä)
   käkikello: Löytötavaratoimisto on lienee silti se oikea osoite sormukselle. Kas kun eivät kaikki ole Facebookissa saatikka sitten juuri tuossa tietyssä ryhmässä. Toimistoon sen sijaan voi kuka tahansa soittaa. t. tosikko
   Kaikilla vaan ei ole mahdollisuutta lähteä toisten hukkaamia tavaroita kesken työpäivän toiselle puolelle kaupunkia kiikuttamaan. Yleensä nuo löytötavaratoimistot on muutenkin auki vaan muutaman tunnin päivässä. Ei paljoa maksa vaivaa kokeilla, jos omistaja löytyisikin nopeammin somen kautta.

   Lainaa

  6. Määpää 13.3.2018 6:33
   Tulos: +308 (310 ääntä)
   Anna, varastamisella ja jälkimmäisen kommennttisi toiminnalla ei ole mitään eroa.

   Lainaa

  7. Tulos: +225 (227 ääntä)
   Anna löytäjän oikeutta pohtiessaan voisi miettiä myös siltä kantilta, että sattuu itse hukkaamaan jotain. Veikkaan, että hän raivoaisi ja kiroaisi vastaavan tempun tekijän hornantuuttiin, jos omalle kohdalle sattuisi. Mutta, nääh, mitä sitä nyt muita ajattelemaan.

   Lainaa

  8. Tulos: -22 (42 ääntä)
   hiphei: Anna löytäjän oikeutta pohtiessaan voisi miettiä myös siltä kantilta, että sattuu itse hukkaamaan jotain. Veikkaan, että hän raivoaisi ja kiroaisi vastaavan tempun tekijän hornantuuttiin, jos omalle kohdalle sattuisi. Mutta, nääh, mitä sitä nyt muita ajattelemaan.
   Eihän anna nyt mitään ikinä hävitä kun eihän anna omista luultavasti edes vaatteitaan päällään.

   Lainaa

  9. Tulos: +188 (190 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää, mitä Anna on periaatteessa löytänyt.

   Lainaa

  10. Löytö-Lenni 13.3.2018 8:45
   Tulos: +96 (108 ääntä)
   Löytötavaratoimistointoilijoille tiedoksi, että esim. mun kotikunnassa ei sellaista ole, kuten ei ole poliisia/poliisilaitostakaan. Että ainakaan täällä ei parempaa vaihtoehtoa ole kuin Facebook.

   Lainaa

  11. dazedconfused 13.3.2018 8:56
   Tulos: +171 (177 ääntä)
   Nimi vaihtoon: Anna voisi vaihtaa nimekseen Ota.
   Ei tarvita kuin ylimääräinen etunimen liite. En Anna

   Lainaa

  12. Vastarannan kiiski 13.3.2018 9:18
   Tulos: +16 (40 ääntä)
   Jotenkin nykyaikaa niin osuvasti kuvaavaa, että edes pohditaan tuollaisia kuin Anna.

   Lainaa

  13. Tulos: -2 (88 ääntä)
   Pi4: Kaikilla vaan ei ole mahdollisuutta lähteä toisten hukkaamia tavaroita kesken työpäivän toiselle puolelle kaupunkia kiikuttamaan. Yleensä nuo löytötavaratoimistot on muutenkin auki vaan muutaman tunnin päivässä. Ei paljoa maksa vaivaa kokeilla, jos omistaja löytyisikin nopeammin somen kautta.
   Niin just. Sitten kun sulta hukkuu jotain ja löytäjä huutelee somessa sun perään, muttei tavoita sua muutamaan päivään ja pitää tavaraa silti itsellään "varmuuden vuoksi" ja sinä raukkaparka menet käymään jatkuvasti päivittäin löytötavaratoimistossa, etkä saa tätä tarvitsemaasi tavaraa... Joo-o.. Kyllä ne lain mukaan pitää viedä sinne löytötavaratoimistostoon, oli se sitten lähellä tai kaukana. Eikä todellakaan tarvitse viedä kesken työpäivän, mikä muuten on todella typerä arkumentti ottaen huomioon ettei kukaan oikeasti vie kesken työpäivän yhtään mitään minnekään vaan sen jälkeen.... Koittakaa ihmiset hyvät käyttää päätänne!

   Lainaa

  14. Tulos: -46 (78 ääntä)
   Löytö-Lenni: Löytötavaratoimistointoilijoille tiedoksi, että esim. mun kotikunnassa ei sellaista ole, kuten ei ole poliisia/poliisilaitostakaan. Että ainakaan täällä ei parempaa vaihtoehtoa ole kuin Facebook.
   Kyllä jokaisessa kylässä, kunnassa ja kaupungissa on jokin löytötavaratoimisto tai laatikko jossain. Esimerkiksi nuortentalot ja kirjastot harrastavat tällaista löyttis toimintaa.. Kannattaa tutkia vähän paremmin.

   Lainaa

  15. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Neoneo: Kyllä jokaisessa kylässä, kunnassa ja kaupungissa on jokin löytötavaratoimisto tai laatikko jossain. Esimerkiksi nuortentalot ja kirjastot harrastavat tällaista löyttis toimintaa.. Kannattaa tutkia vähän paremmin.
   Toki kirjastot ym. harrastaa tätä, mutta ne eivät ole löytötavaratoimistoja. Ihan sama, jos veisit kaupan kassalle löytämäsi tavarat ja pitäisit sitä löytötavaratoimistona. Löytötavarat viedään löytötavaratoimistoon tai poliisiasemalle, mutta tavaran omistajaa saa toki kysellä myös muualta ennen toimittamista.

   Lainaa

  16. Tulos: +113 (119 ääntä)
   Pi4: Kaikilla vaan ei ole mahdollisuutta lähteä toisten hukkaamia tavaroita kesken työpäivän toiselle puolelle kaupunkia kiikuttamaan. Yleensä nuo löytötavaratoimistot on muutenkin auki vaan muutaman tunnin päivässä. Ei paljoa maksa vaivaa kokeilla, jos omistaja löytyisikin nopeammin somen kautta.
   Minulta hukkui kerran lompakko. Siellä oli kaikki kortit ja rahat. Meni kolme päivää ennen kuin edes olin vapaa löytötavaratoimiston aukioloaikana. Ja käteistähän ei tässä kohtaa ollut edes bussilipun vertaa ja sitten minulta haluttiin 25 €, jotta saisin lompakon takaisin. Luonnollisesti lompakosta oli käteiset kadonnut. Laskun lähettäminen jälkeenpäinkään ei ollut mahdollista, joten piti oikeasti pyytää vanhempia POSTITTAMAAN rahaa, jotta sain lompakkoni takaisin. Olin juuri muuttanut uuteen kaupunkiin niin ei ollut kavereitakaan, jotka olisi vipannut tuon 25 €. Käsittääkseni eivät lähellekään kaikkialla ole kyllä näin vatipäitä ja minulla kävi vain huono säkä. Olisin paljon mieluummin vain asioinut suoraan facebookin kautta löytäjän kanssa.

   Lainaa

  17. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Kerran pyöräilessäni kotiin töistä tippui laukkuni maahan, enkä tietenkään huomannut vasta kuin kotona. Laukussa oli tietenkin auton, työpaikan ja kodin avaimet. Onneksi joku myöhemmin samaa reittiä mennyt vei sen poliisilaitokselle löytötavaratoimistolle. Sain laukun heti seuraavana aamuna ennen töiden alkua. Jos tämä henkilö olisi vain pantannut itselleen laukun, olisi vahinko ollut suurempi

   Lainaa

  18. Tulos: +88 (88 ääntä)
   Haluaisin kysyä Annalta, että ihanko hän tosissaan pitäisi löytämänsä tavaran "hyvällä omalla tunnolla" kun olisi sen oikealta omistajalta pimittänyt. Dorka!

   Lainaa

  19. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Neoneo: Kyllä jokaisessa kylässä, kunnassa ja kaupungissa on jokin löytötavaratoimisto tai laatikko jossain. Esimerkiksi nuortentalot ja kirjastot harrastavat tällaista löyttis toimintaa.. Kannattaa tutkia vähän paremmin.
   Kyllä joo arvotavarat, kuten vihkisormus, kannattaa laittaa johonkin kirjaston löytötavaroiden sekaan. Ne kun on yleensä semmoisia mistä kukin saa penkoa löytääkö omansa, eikä asiaa kukaan sen kummemmin valvo. Toisekseen jos sormuksen pudottanut henkilö on piipahtanut kirjastossa viimeksi peruskoulussa oman luokan kanssa, niin hälle varmaan ihan ekana tulisi mieleen lähteä kirjastosta kyselemään onko sormusta näkynyt.

   Lainaa

  20. Löytö-Lilli 13.3.2018 10:46
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Neoneo: Kyllä jokaisessa kylässä, kunnassa ja kaupungissa on jokin löytötavaratoimisto tai laatikko jossain. Esimerkiksi nuortentalot ja kirjastot harrastavat tällaista löyttis toimintaa.. Kannattaa tutkia vähän paremmin.
   Täällä ei ole, tervetuloa toteamaan.

   Lainaa

  21. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Kymppi vetoa että Anna on löytänyt iPhonen.

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 13.3.2018 11:05
   Tulos: -1 (37 ääntä)
   Varsinkin nuorempi väestö kysyy aika usein "kuka käyttää vielä jotain facebookia?", joten mielestäni on ehkä hieman typerää olettaa että sitäkautta parhaiten saat kiinni henkilön jonka omaisuutta on kadoksissa. Jos kadotat jotain, tutkitko ensin miljoona facebook-sivua vai menetkö vaan suoraan lähimpään löytötavaratoimistoon? Itse teen aina jälkimmäisen. Kai se on ihan ok päivän verran pitää jtn löytämää esinettä kun ei sitä välttämättä ehdi samana päivänä toimittaa minnekään, mutta useampi päivä on vain laiskuutta. Jos ei itse pääse vaikka toiselle kylälle missä on poliisin toimipiste, niin aika monella kylällä kuitenkin on jokin kauppa tms mihin sen esineen voisi viedä ja sanoa että lähistöltä löytyi. Ne kyllä toimittaa eteenpäin.

   Lainaa

  23. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Annan "hyvä oma tunto" ei ilmeisesti ole sama asia kuin se omatunto joka normaaleilla ihmisillä on.

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Pentti: Jos saan tietää että joku on pimittänyt kadonnutta omaisuuttani niin noin periaatteessa saatan antaa selkään.
   Mutta vain niin, että se kenelle selkään annat ei huomaa.

   Lainaa

  25. Pekka Peitsi 13.3.2018 15:23
   Tulos: +52 (70 ääntä)
   käkikello: Löytötavaratoimisto on lienee silti se oikea osoite sormukselle. Kas kun eivät kaikki ole Facebookissa saatikka sitten juuri tuossa tietyssä ryhmässä. Toimistoon sen sijaan voi kuka tahansa soittaa. t. tosikko
   Käytit väärin "lienee"- sanaa. Käytä helpompaa kirjoitusasua, jos et tuota taivutusmuotoa hallitse. Maailman ärsyttävin yleisistä kirjoitusvirheistä.

   Lainaa

  26. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Löytö-Lenni: Löytötavaratoimistointoilijoille tiedoksi, että esim. mun kotikunnassa ei sellaista ole, kuten ei ole poliisia/poliisilaitostakaan. Että ainakaan täällä ei parempaa vaihtoehtoa ole kuin Facebook.
   Ehkä kuitenkin toi olisi se eka perustelu, jos keskustelijan paikkakunnalla näin olisi, eikä "ei kukaan sieltä mitään kuitenkaan maksamatta saa".

   Lainaa

  27. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Ihme luonne tuolla Annalla. Haluaa tietää miten pääsee epäonnistumaan löydön palauttamisessa oikealle omistajalle, jotta saa pitää sen itse. Sen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla miettiä "no, ainakin yritin" vaikka tarkoitus oli alun perinkin epäonnistua. Tietyllä tavalla tuollainenhan on vähän samaa kuin varastaminen.

   Lainaa

  28. 70e/3vk kerran 13.3.2018 16:54
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Pi4: Kaikilla vaan ei ole mahdollisuutta lähteä toisten hukkaamia tavaroita kesken työpäivän toiselle puolelle kaupunkia kiikuttamaan. Yleensä nuo löytötavaratoimistot on muutenkin auki vaan muutaman tunnin päivässä. Ei paljoa maksa vaivaa kokeilla, jos omistaja löytyisikin nopeammin somen kautta.
   Voihan sitä tietysti kokeilla ja sen jälkeen viedä löytötavaratoimistoon. Toki kaikista helpointa olisi kiikuttaa se lähimälle myyjälle, tiskille tai infoon kaupassa/ravintolassa/toimistossa/hansan kauppakeskuksessa. Mikä ihmeen tarve ihmisillä on "auttaa" tekemällä asioista vain vaikeampia itselle ja oikealle omistajalle. Tavaran hävittäjä yleensä kysyy ensin paikasta, jossa olettaa sen hukanneensa ja sen jälkeen löytötavaratoimistoista, jonne yritykset/yhteisöt ne sitten kiikuttaa. Ei tarvitse tehdä fb-päivityksiä ja häipyä yhtään minnekkään kesken työpäivää, helppoa!

   Lainaa

  29. My precious 13.3.2018 17:02
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Vois kuvitella, että kuka Hansan vessaan käsienpesun yhteydessä sormuksen unohtaa, niin kysyy sitä ensimmäiseksi Hansan henkilökunnalta. Toki hän saattaa olla Teemun tai Pyryn facekaveri ja homma hoituu helpommin facen kautta...mutta epäilen.

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (25 ääntä)
   My precious: Vois kuvitella, että kuka Hansan vessaan käsienpesun yhteydessä sormuksen unohtaa, niin kysyy sitä ensimmäiseksi Hansan henkilökunnalta. Toki hän saattaa olla Teemun tai Pyryn facekaveri ja homma hoituu helpommin facen kautta…mutta epäilen.
   Ei tuo ole kenenkään omalla sivulla, vaan TurkuIntel Kadonnut-Löytynyt-Varastettu-sivustolla fesessä.

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Löysin passin ja katsoin kenen se on, laitoin Facebookissa viestiä ja iltapäivästä hakikin jo ja oli todella iloinen. Tein varmasti nyt väärin.

   Lainaa

  32. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Eikö ne tavarat voi viedä sinne löytötavaratoimistoon ja sitten ilmoittaa niissä Facebook ryhmissä?

   Lainaa

  33. King Arthur 13.3.2018 21:29
   Tulos: +58 (58 ääntä)
   Itse löysin laukun jossa lompakot, puhelimet, avaimet ja kaikki. Ensin yritin soittaa sillä puhelimella läheisille mutta siinä oli lukitus. Toiseksi laitoin facessa viestiä (nimi oli harvinainen ja eräs toinenkin johtolanka paljasti henkilön samaksi). Kun ei mitään kuulunut vein poliisiasemalle. Mielestäni ok kysellä ensin ja laittaa sitten asia eteenpäin. Ei se ole mitään panttaamista.

   Lainaa

  34. Tulos: -8 (24 ääntä)
   Pekka Peitsi: Käytit väärin “lienee”- sanaa. Käytä helpompaa kirjoitusasua, jos et tuota taivutusmuotoa hallitse. Maailman ärsyttävin yleisistä kirjoitusvirheistä.
   Kappas vain, en tiennytkään tuota, se kun on tosiaan sen verran yleinen virhe. Aina oppii uutta, jopa näin Feissarimokien kommenteissa. P.s. Pekalla lienee pipo tiukalla?

   Lainaa

  35. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Jos vaikka sekä ilmoittaisi naamakirjassa että veisi löytötavaratoimistoon mahdollisimman pian, mistä voisi mainita some-julkaisussa? Ihan surkea kortti tuo "jengi hermostuu, jos koittaa auttaa". Ei suinkaan ota päähän se, että rikotaan lakia, pantataan toisen omaa tai jopa aiheutetaan haittaa, ei, vaan se että yritetään saada hyvää aikaan. Tarkoitus ei pyhitä keinoja.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Dipoli: Minulta hukkui kerran lompakko. Siellä oli kaikki kortit ja rahat. Meni kolme päivää ennen kuin edes olin vapaa löytötavaratoimiston aukioloaikana. Ja käteistähän ei tässä kohtaa ollut edes bussilipun vertaa ja sitten minulta haluttiin 25 €, jotta saisin lompakon takaisin. Luonnollisesti lompakosta oli käteiset kadonnut. Laskun lähettäminen jälkeenpäinkään ei ollut mahdollista, joten piti oikeasti pyytää vanhempia POSTITTAMAAN rahaa, jotta sain lompakkoni takaisin. Olin juuri muuttanut uuteen kaupunkiin niin ei ollut kavereitakaan, jotka olisi vipannut tuon 25 €. Käsittääkseni eivät lähellekään kaikkialla ole kyllä näin vatipäitä ja minulla kävi vain huono säkä. Olisin paljon mieluummin vain asioinut suoraan facebookin kautta löytäjän kanssa, ei tarvii kenenkään postitella seteleitä.
   Ootko koskaan kuullut pankista? Tiedätkö, se paikka joka lähettää sinulle avainlukulistan. Marssi seuraavan kerran sinne passissi kanssa.

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Njäh: Toki kirjastot ym. harrastaa tätä, mutta ne eivät ole löytötavaratoimistoja. Ihan sama, jos veisit kaupan kassalle löytämäsi tavarat ja pitäisit sitä löytötavaratoimistona. Löytötavarat viedään löytötavaratoimistoon tai poliisiasemalle, mutta tavaran omistajaa saa toki kysellä myös muualta ennen toimittamista.

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Miu: Ootko koskaan kuullut pankista? Tiedätkö, se paikka joka lähettää sinulle avainlukulistan. Marssi seuraavan kerran sinne passissi kanssa.
   Muuten hyvä, mutta ei ollut voimassaolevaa passiakaan.

   Lainaa

  39. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Löytö-Lenni: Löytötavaratoimistointoilijoille tiedoksi, että esim. mun kotikunnassa ei sellaista ole, kuten ei ole poliisia/poliisilaitostakaan. Että ainakaan täällä ei parempaa vaihtoehtoa ole kuin Facebook.
   Kaikilla paikkakunnilla ei sellaista ole, mut sit mielellään vaikka sen paikkakunnan ainoan baarin tiskille. (Ne kumminkin löyty siitä kylältä...) Hukkasin avaimen Tampereella itse, kiersin laitokset ja baaritiskit. Luultavasti joku urpo vaan ilmoitteli facessa,ja piti kivan avaimenperän sit itse. Esim avaimet tai henkkarit voi heittää lähimpään postilaatikkoon, sieltä ne päätyvät lähimmälle asemalla, ja ne saattavat yhden soiton avulla päätyä omistajalleen. -_-

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Turussa kaikki löytötavarat kannattaa viedä Ravattulan sittarin infoon tai heittää auton ikkunasta mäkeen.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Jotenkin nykyaikaa niin osuvasti kuvaavaa, että edes pohditaan tuollaisia kuin Anna.
   Netin löydetään palstoilla asenne näyttää usein olevan sellainen että omistaja saa tavaran jos tekee sitä tai tätä, mutten löytäjä aikoo pitää sen. En jaksa kaivaa pykäliä esille, mutta muistaakseni laki menee jotensakin niin että jos tavaran arvo on hyvin vähäinen, niin löytäjä saa pitää (vaikka kynä tai heijastin tms.). Muussa tapauksessa se toimitetaan löytötavaroihin ja jos omistaja ei hae sitä vuoden kuluessa, niin löytäjä saa sen itselleen. En tiedä mutta arvelisin että löytötavaratoimisto haluaa säilityksestä jotain korvausta.

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Löytö-Lenni: Löytötavaratoimistointoilijoille tiedoksi, että esim. mun kotikunnassa ei sellaista ole, kuten ei ole poliisia/poliisilaitostakaan. Että ainakaan täällä ei parempaa vaihtoehtoa ole kuin Facebook.
   Kaivelin lain sitten kuitenkin esille. Tietääkseni ihan joka ikinen paikkakunta Suomessa kuuluu poliisin toiminnan piiriin. Voi olla että lähin poliisikonttori on jossain naapuripaikkakunnalla, mutta sellainen kyllä on olemassa. https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1988/19880778 4 § Ilmoittamis- ja toimittamisvelvollisuus Sen, joka ottaa löytötavaran talteen (löytäjä), on ilman aiheetonta viivytystä ilmoitettava löydöstä omistajalle tai toimitettava löytötavara poliisille.

   Lainaa

  43. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Älkää viekö mitään lompakkoja/passeja/avaimia/muuta välttämätöntä tavaraa löytötavaratoimistolle! Raha-ahne firma, viekää suoraan poliisille. Löytötavaratoimistokin pitäisi yllämainitun lain mukaan viedä kaikki poliisin/maistraatin myöntämät dokumentit poliisille, mutta kas kun siitä ei saa rahaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Mulla jäisi hävinnyt tavara saamatta takaisin, jos löytäjä huutelisi siitä ainoastaan feisbuukin kautta. :( Kyllähän sitä tietenkin kannattaa yrittää vaikka sitäkin kautta löytää löytötavaralle omistaja, kunhan tiedostaa ettei se ole mikään valtakunnallinen kaikki ihmiset tavoittava kanava.

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (1 ääni)
   Jonny kehotti heittämään auton ulos ikkunasta... Mun mielestä se on paljon pahempi rikos kuin löydetyn tavaran panttaaminen...

   Lainaa

  46. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Löytötavaratoimisto on kyllä vihoviimeinen paikka löytötavaroille, ne laskuttavat helvetisti ihan vain siitä että _tarkistavat_ onko kuvatunkaltaista esinettä heillä ja vielä erikseen sen luovuttamisesta perivät summia jotka menevät selvästi lain määrittelemän maksimirajan yli. Jos hukkasit jonkin esineen joka on alle kolmensadan euron arvoinen, sitä on ihan turha lähteä ainakaan löytiksestä kyselemään. Joku facebook-ryhmä ei kyllä ole paljon parempi, koska kaikki eivät edelleenkään käytä facebookkia tai roiku tuollaisissa ryhmissä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: löytötavatatoimisto, löytötavarat, sormus, laki, poliisit