Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Häähirviöt, osa 7

Kukaan ei tahdo ymmärtää, mikä tämän morsiamen ongelma on.
Häähirviöt, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 101 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Bensansniffaaja 27.3.2018 0:31
   Tulos: +954 (978 ääntä)
   Voi vittu.

   Lainaa

  2. Tulos: +1200 (1242 ääntä)
   Jos tollasesta menee välit poikki vanhempien kanssa niin aika pumpulissa on ilmeisesti kasvatettu kun ovat tohon asti säilyneet Jotenkin sellainen tunne, että asia ei ole yhtä vakava veljen mielestä ja Helin suunnittelema ilmoitustapa olisi herättänyt lähinnä myötähäpeää ja "aha" reaktion

   Lainaa

  3. Tulos: +1424 (1432 ääntä)
   Sulho on varmaan onnellinen kun veljelle häistä ilmoittaminen menee hänen edelle juhlissa :'D

   Lainaa

  4. Tulos: +940 (972 ääntä)
   Yksikin pieni muuttuja suunnitelmissa niin on välit poikki vanhempiin, häiden järjestelyt jäissä ja itketty kaksi päivää putkeen. Sääli miestä.

   Lainaa

  5. Tulos: +702 (736 ääntä)
   Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä

   Lainaa

  6. Tulos: +369 (389 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   Ehkä kyseessä onkin juuri häähirviöille suunnattu ryhmä, jossa uudet ja vanhat bridezillat kertovat kokemuksistaan?

   Lainaa

  7. Tulos: +569 (581 ääntä)
   Ei, Heli. Kukaan ei voi ymmärtää, miten häät pitää perua, koska veljesi tietää niistä.

   Lainaa

  8. Tulos: +287 (297 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   On, just sellainen juttu. Jostain syystä häät ja niiden suunnittelu aiheuttavat joissain ihmisissä totaalisen järjen pimenemisen ja kohtuudentajun menetyksen. Englanninkielinen sana bridezilla on erittäin kuvaava.

   Lainaa

  9. Tulos: +137 (143 ääntä)
   Mitä nyt taas. En vaan ymmärrä joidenkin ihmisten järjenjuoksua.

   Lainaa

  10. Tulos: +252 (260 ääntä)
   Juuh eli: Yksikin pieni muuttuja suunnitelmissa niin on välit poikki vanhempiin, häiden järjestelyt jäissä ja itketty kaksi päivää putkeen. Sääli miestä.
   Voi olla että mies on ihan onnellinen jälkeenpäin kun vältti.

   Lainaa

  11. Perutaan häät 27.3.2018 1:36
   Tulos: +352 (352 ääntä)
   ...perutaan yhteinen hautapaikka (veljen kanssa

   Lainaa

  12. ihanmummovaan 27.3.2018 1:37
   Tulos: +275 (291 ääntä)
   Ei pysty käsittämään. Entäs jos vauvaa alettais odottamaan, niin jos joku kertois jollekin ennenkun tuleva äiti ehtis niin eikun rääkymään että "vituiks meni, nyt on koko odotus pilalla, välit poikki kaikkiin". Babyzilla seuraavaksi.

   Lainaa

  13. Häähullu 27.3.2018 1:56
   Tulos: +207 (209 ääntä)
   Heli liittyi tonne ryhmäänki VAAN tän takia ja nyt kun ilmesesti häät peruttu niin tuskin kauaa onkaa :D

   Lainaa

  14. Häähullu 27.3.2018 1:59
   Tulos: +148 (152 ääntä)
   ihanmummovaan: Ei pysty käsittämään. Entäs jos vauvaa alettais odottamaan, niin jos joku kertois jollekin ennenkun tuleva äiti ehtis niin eikun rääkymään että “vⅰtuiks meni, nyt on koko odotus pilalla, välit poikki kaikkiin”. Babyzilla seuraavaksi.
   Tällä kyseisellä oli jo menny seki piloille kun vanhemmat oli tajunneet vasta kotona että lähtiessä annetuissa paidoissa luki mamma ja pappa...

   Lainaa

  15. Tulos: +164 (164 ääntä)
   Hyvä että on välit kunnossa veljeen mutta ehkä menee hieman yli

   Lainaa

  16. King Arthur 27.3.2018 2:16
   Tulos: +272 (310 ääntä)
   No onhan se parin oma asia kertoa häistä. Se taas että peruu häät tuollaisen takia ei ole millään lailla mittasuhteissa. Itsekin olen hyvin herkkä muiden ajattelemattomuuksille mutta sitä oppii sääntelemään kun tulee siihen ikään että on tarpeeksi kypsä solmimaan avioliiton. Helillä pitäisi hääkimpun sijaan olla kädessä helistin. Heh heh. Heli. Stin.

   Lainaa

  17. Että semmosta 27.3.2018 2:18
   Tulos: +70 (126 ääntä)
   Jos tuo olis oma nainen niin jättäisin kyllä viimeistään alttarille..

   Lainaa

  18. Tulos: +120 (150 ääntä)
   Mies säästyy paljolta ku ei "pääsekään" naimisiin tollasen sekopään kans

   Lainaa

  19. Tulos: +223 (233 ääntä)
   Salassako niitä häitä on järjestelty vai miten veli saa kuulla asiasta vasta, kun kutsutkin ovat jo melkein postilaatikossa?

   Lainaa

  20. Tulos: +243 (249 ääntä)
   Ihan asian vierestä. Kirkkohäät ei vaadi suurta vierasjoukkoa. Kaksi todistajaaa riittää je nekin saa tarvittaessa seurakunnalta. Maistraatti ei ole synonyymi häille ilman vieraita.

   Lainaa

  21. Tulos: +321 (323 ääntä)
   Odotin otsikosta että olisi vaimon sisko ollut tämän takana. Häneltä saimme menneenä viikkona kutsun häihin. Oli kiva ja hieno kutsu. Mutta se neljä sivua pitkä ohjeistus miten häissä tulee käyttäytyä, minkä arvoinen lahja on suotava, miten tulee pukeutua ja miten juhlaparia tulee puhutella, oli mielestäni hieman "erikoinen".

   Lainaa

  22. Tulos: +117 (125 ääntä)
   Mää sulhona miettisin tässä vaiheessa millaisen ihmisen kanssa sitä onkaan menossa naimisiin...

   Lainaa

  23. Tulos: +149 (161 ääntä)
   Helin sulholle voisin antaa sellaisen neuvon, että pakene nyt jumalauta, kun vielä ehdit!

   Lainaa

  24. Määpää 27.3.2018 7:27
   Tulos: +114 (116 ääntä)
   Jokunen: Odotin otsikosta että olisi vaimon sisko ollut tämän takana. Häneltä saimme menneenä viikkona kutsun häihin. Oli kiva ja hieno kutsu. Mutta se neljä sivua pitkä ohjeistus miten häissä tulee käyttäytyä, minkä arvoinen lahja on suotava, miten tulee pukeutua ja miten juhlaparia tulee puhutella, oli mielestäni hieman “erikoinen”.
   Kun olen lukenut vauva-palstan aihe vapaata, ei mikään tällainen enää jaksa hämmästyttää.

   Lainaa

  25. Keijukeijo 27.3.2018 7:27
   Tulos: -97 (149 ääntä)
   Taitaa olla morsio pieniin päin. Ei mikään muu aiheuta tuommoista hormoonimyrskyä. JA MIKSI SE EI OLE JO KERTONUT VELJELLEEN JOS VANHEMMATKIN JO TIESI?! Olisi kertonut samana päivänä. Urpo. Ei kovin läheiset välit sitten ollutkaan... Turhaan esittää nyt jotain herranterttua, jota maailma potkii päähän. Oliko muka oikeasti vannottanut vanhempiaan olemaan kertomatta? Siis niin, että vanhemmat olisi tajunnut, etä tämä on sitten lopputulos? Taisi olla oma moka. Ai että mä inhoan monia alle kolmikymppisiä. Ne on vielä niin tyhmiä.

   Lainaa

  26. Keijukeijo 27.3.2018 7:31
   Tulos: +10 (74 ääntä)
   Häähullu: Tällä kyseisellä oli jo menny seki piloille kun vanhemmat oli tajunneet vasta kotona että lähtiessä annetuissa paidoissa luki mamma ja pappa…
   Aaa... se siis on raskaana. No ilmankos. Saat anteeksi. Et yksinkertaisesti voi tunteillesi mitään, Heli. Odota muutama vuosi (15) niin olet unohtanut jo.

   Lainaa

  27. Tulos: +189 (191 ääntä)
   Jokunen: Odotin otsikosta että olisi vaimon sisko ollut tämän takana. Häneltä saimme menneenä viikkona kutsun häihin. Oli kiva ja hieno kutsu. Mutta se neljä sivua pitkä ohjeistus miten häissä tulee käyttäytyä, minkä arvoinen lahja on suotava, miten tulee pukeutua ja miten juhlaparia tulee puhutella, oli mielestäni hieman “erikoinen”.
   Voitko kertoa parhaat palat noista säännöistä? Voin ottaa käyttöön omiin häihini jonain päivänä, ellei vanhempani ehdi häitäni pilaamaan.

   Lainaa

  28. mr meeseeks 27.3.2018 7:41
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   Jokunen: Odotin otsikosta että olisi vaimon sisko ollut tämän takana. Häneltä saimme menneenä viikkona kutsun häihin. Oli kiva ja hieno kutsu. Mutta se neljä sivua pitkä ohjeistus miten häissä tulee käyttäytyä, minkä arvoinen lahja on suotava, miten tulee pukeutua ja miten juhlaparia tulee puhutella, oli mielestäni hieman “erikoinen”.
   Nyt tekis mieli pyytää saatekirje jakoon, mutta ehkä se ei olis kuitenkaan kovin korrektia käytöstä. Mut kerro silti edes tuosta puhuttelutoiveesta?

   Lainaa

  29. Tulos: +111 (113 ääntä)
   ihanmummovaan: Ei pysty käsittämään. Entäs jos vauvaa alettais odottamaan, niin jos joku kertois jollekin ennenkun tuleva äiti ehtis niin eikun rääkymään että “vⅰtuiks meni, nyt on koko odotus pilalla, välit poikki kaikkiin”. Babyzilla seuraavaksi.
   Näin kävi yhdelle ystävälleni. Miehen siskot olivat arvanneet ja se meinas olla maailmanloppu.

   Lainaa

  30. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Siis mitä ihmettä? Miten sekaisin voi ihminen olla.

   Lainaa

  31. Romppainen 27.3.2018 8:35
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   Napael: Ehkä kyseessä onkin juuri häähirviöille suunnattu ryhmä, jossa uudet ja vanhat bridezillat kertovat kokemuksistaan?
   Tää on häät2018 eli tulevat ja nykyiset bridezillat

   Lainaa

  32. Tulos: +82 (94 ääntä)
   Oma ensimmäinen (kieltämättä kamala) ajatus oli, että veljen oli tarkoitus olla sulhanen yllätyshäissä.

   Lainaa

  33. Tulos: -26 (110 ääntä)
   Vähän epäilen että tämä ei ole koko tarina. Ehkä morsiamen vanhemmat ovat pistäneet nenänsä jo liian moneen asiaan tai sekaantuneet hääjärjestelyihin pyytämättä ja kysymättä, ja tämä oli vain se viimeinen niitti.

   Lainaa

  34. En minäkään 27.3.2018 9:07
   Tulos: +22 (34 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   Olen ollut naimisissa. En siltikään ymmärrä. Ehkä ei pitäisi olla eronnut, vaan edelleen naimisissa, että ymmärtäisin tuon?

   Lainaa

  35. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Ss: Mitä nyt taas. En vaan ymmärrä joidenkin ihmisten järjenjuoksua.
   No tuossa järki on tainnut enemmänkin seistä kuin juosta.

   Lainaa

  36. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Tadaa: Sulho on varmaan onnellinen kun veljelle häistä ilmoittaminen menee hänen edelle juhlissa :’D
   Niinpä. Oliskohan morsian arvostanu, jos sulhanen olis perunu häät samasta syystä? Eppäilen.

   Lainaa

  37. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Todella sääliksi käy... ...sulhasta

   Lainaa

  38. Tulos: +137 (161 ääntä)
   Just saying... tuollaista käytöstä ilmenee ihmisillä, joiden koko elämä on ulkopuolisen mallin mukaan suorittamista ja muihin vertailua. On saatu aina paras arvosana joka kurssista, käyty tunnollisesti lenkillä joka päivä ja ulkomailla joka ikinen lomaviikko, ostettu juuri oikea käsilaukku ja valittu se absoluuuttisesti paras (ja tylsin) kumppani. Häihin se kaikki saattaa jotenkin kulminoitua. Varsinkin, jos uskoo oikeasti siihen, mitä tytöille kerrotaan ihan lapsesta asti: KUN TEET KAIKEN TÄYDELLISESTI OIKEIN JA PÄÄSET NAIMISIIN NIIN SE ON ELÄMÄSI PARAS PÄIVÄ JONKA JÄLKEEN SAAT VIHDOIN VAAN OLLA MUTTA SEN JÄLKEEN EI SITTEN TAPAHDU ENÄÄ MITÄÄN TÄRKEÄÄ JOTEN PARAS OLLA TÄYDELLISTÄ. Kun todellisuus ei yllättäen sovikaan tähän, iskee paniikkiahdistus.

   Lainaa

  39. Tulos: +60 (64 ääntä)
   mymy: Vähän epäilen että tämä ei ole koko tarina. Ehkä morsiamen vanhemmat ovat pistäneet nenänsä jo liian moneen asiaan tai sekaantuneet hääjärjestelyihin pyytämättä ja kysymättä, ja tämä oli vain se viimeinen niitti.
   Tähän uskon/haluaisin uskoa minäkin! Vaikka aika paljon saa kyllä olla tapahtunut jo aiemmin että lähtökohtaisesti täyspäinen morsmaikku flippaisi näin totaalisesti.

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Omppumehu: Oma ensimmäinen (kieltämättä kamala) ajatus oli, että veljen oli tarkoitus olla sulhanen yllätyshäissä.
   Tämä.

   Lainaa

  41. Tulos: +118 (126 ääntä)
   Kyllä mä ymmärrän harmistuksen siitä, että joku menee kertomaan henkilön asioita eteenpäin ja yllätys menee pilalle. Kyllä mäkin haluan kertoa omat isot uutiseni itse enkä muiden ihmisten kautta. Häiden peruminen ja tollasen kohtauksen järjestäminen menee tietysti kyllä aivan yli. Ellei tässä sitten ole käynyt jotain, mitä me ei tiedetä.

   Lainaa

  42. Tulos: -5 (95 ääntä)
   En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.

   Lainaa

  43. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Häistä tuli nyt mieleen, että mitäköhän Feissarimokien Justiinalle ja Timolle kuuluu nykyään?

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Sulhon kannattaisi juosta, ja kovaa!

   Lainaa

  45. Tulos: +178 (180 ääntä)
   Janni: (snip) Häihin se kaikki saattaa jotenkin kulminoitua. Varsinkin, jos uskoo oikeasti siihen, mitä tytöille kerrotaan ihan lapsesta asti: KUN TEET KAIKEN TÄYDELLISESTI OIKEIN JA PÄÄSET NAIMISIIN NIIN SE ON ELÄMÄSI PARAS PÄIVÄ JONKA JÄLKEEN SAAT VIHDOIN VAAN OLLA MUTTA SEN JÄLKEEN EI SITTEN TAPAHDU ENÄÄ MITÄÄN TÄRKEÄÄ JOTEN PARAS OLLA TÄYDELLISTÄ. Kun todellisuus ei yllättäen sovikaan tähän, iskee paniikkiahdistus.
   Luulen että tämä lapsuudesta asti tyrkyttäminen on ongelman ytimessä; olen tuntenut tytön (ystäväksi en kutsuisi) joka 14-vuotiaana oli suunnitellut häänsä valmiiksi, hääkuvia myöten -ne piti ottaa meren rannalla. Kysyin että mitä jos sulhanen ei merestä välitä ja vastaus oli jotain suuntaan "mikä sulhanen?". Mutta vikana on myös se että on valtava teollisuus jonka intressissä on myydä tätä paskaa; itse kun olin menossa naimisiin niin tehtiin hyvin selväksi erilaisten liikkeiden toimesta että ellei suunnilleen ole designer-lautasliinat sävysävyyn morsiustyttöjen mekkojen kanssa niin ei ole "kunnolla" naimisissa, miten voit ajatella budjettia, eivätkö hääsi ole tärkeät, blaadiblaadiblaadiblaa. (Ei ollut morsiustyttöjä; lautasliinojen väriä en muista, avioliitto silti oikein hyvä). Samaa markkinoinnin äärikyynisyyttä näkee hautajaisten markkinoinnissa -katsokaapa huviksenne mitä arkut ja kuolinilmoitukset maksavat, ette usko silmiänne. Vedotaan juuri samaan: "miten voit ajatella rahaa näin tunteellisessa asiassa? Etkö välitä henkilöstä x?". Itse olen laatinut testamentin jossa lukee että jollei hankita halvinta mahdollista arkkua ja jätetä kaikkea ylimääräistä pois, tulen ja kummittelen. Fuck this noise.

   Lainaa

  46. Tulos: +29 (51 ääntä)
   Keijukeijo: Taitaa olla morsio pieniin päin. Ei mikään muu aiheuta tuommoista hormoonimyrskyä. JA MIKSI SE EI OLE JO KERTONUT VELJELLEEN JOS VANHEMMATKIN JO TIESI?! Olisi kertonut samana päivänä. Urpo. Ei kovin läheiset välit sitten olIutkaan… Turhaan esittää nyt jotain herranterttua, jota maailma potkii päähän. Oliko muka oikeasti vannottanut vanhempiaan olemaan kertomatta? Siis niin, että vanhemmat olisi tajunnut, etä tämä on sitten lopputulos? Taisi olla oma moka. Ai että mä inhoan monia alle kolmikymppisiä. Ne on vielä niin tyhmiä.
   Ai että mä inhoan ihmisiä, jotka yleistää ja haukkuu kaikki itseään alempana olevia..

   Lainaa

  47. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Ei nyt ihan nuin raskaasti kannata reagoida, mutta kyllähän tuo tilanne varmaan vituttaa.

   Lainaa

  48. yli opisto hörhö 27.3.2018 12:41
   Tulos: +56 (74 ääntä)
   Joo, kyllähän ne häät voi olla stressaavat jos niistä pitää väenvängällä tehdä tietynlaiset ja kaiken on PAKKO mennä just niinkuin minä olen pikkulapsesta asti haaveillut, mutta ei tätä kaikkea kyllä voi hyvällä tahdollakaan laittaa stressin piikkiin. Kuulostaa just niin vittumaiselta ihmiseltä että sisko tai ei niin en menisi hänen häihinsä. Sulhasenakin miettisin hieman tuon avautumisen jälkeen että onkohan tuo lysti loppujenlopuksi kaiken arvoista. Kyllä, ärsyttää jos yllätys mennään pilaamaan ja näin, mutta "en varmasti kutsu vanhempiani häihini tämän takia ja olen jo itkenyt kaksi päivää eikä taideta edes pitää koko häitä" on kyllä niin yliampuvaa että en varmasti pystyisi elämään moisen dramaqueenin kanssa, ja toivon että sulhanenkaan ei sellaista virhettä aio tehdä. Paitsi jos on täysin samanlainen, sittenhän ne sopii toisilleen täydellisesti.

   Lainaa

  49. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Haluaisin vain tietää, miten tämä homma jatkui. Tuliko häitä? Saiko vanhemmat anteeksi?

   Lainaa

  50. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Vinkki: ensi kerralla kerro ensin veljellesi ja vasta sitten vanhemmillesi.

   Lainaa

  51. Tulos: +36 (44 ääntä)
   ehkä se halus veljensä kanssa naimisiin

   Lainaa

  52. Tulos: -6 (104 ääntä)
   ihanmummovaan: Ei pysty käsittämään. Entäs jos vauvaa alettais odottamaan, niin jos joku kertois jollekin ennenkun tuleva äiti ehtis niin eikun rääkymään että “vⅰtuiks meni, nyt on koko odotus pilalla, välit poikki kaikkiin”. Babyzilla seuraavaksi.
   Oletkos miettinyt että vauvaa odottaessa asia on ihan eri. Taustalla saattaa olla hedelmöityshoitoja, keskenmenoja tai lapsettomuutta. Silloin se asioiden kertominen omaan tahtiin ja itse valitsemille henkilöille sopivana ajankohtana on äärimmäisen tärkeää jo ihan oman (mielen)terveyden kannalta. Jos tuleekin taas keskenmeno ja joutuu kertomaan kaikille suru-uutisen, vaikka itse ei jaksaisi edes olla olemassa. Voisit ihanmummovaan välillä miettiä muita, etkä vain itseäsi. Noilla kommenteilla et ole yhtään mokan morsianta kummempi empatianpuutteen ja toisten huomiomisen puutteen osalta.

   Lainaa

  53. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Luulin ensin, että veli oli kuollut kun luin miten hän ei nyt voikaan ilmoittaa hänelle häistä. Olikin sitten aavistuksen pienemmästä ongelmasta kyse.

   Lainaa

  54. Voi vanhempia 27.3.2018 14:58
   Tulos: +145 (153 ääntä)
   Ääääh, tunnen tuskan. Mun äiti ilmoitti julkisesti facebookissa mun raskaudesta, ennen kuin itse ehdin muille kertoa. Kyllä se kirpaisee, kun omiin asioihin puututaan. Mitään en silti lähtisi perumaan, tietääpähän vain jatkossa kuka kuulee asiat tästä lähin viimeisenä...

   Lainaa

  55. Tulos: +91 (95 ääntä)
   Mitähän niille häille lopulta kävi, joista oli joskus ihan mahtava moka täällä. Morsian vaati vierailta isoja lahjarahoja, jotta saavat kunnian tulla hänen juhliinsa. Ja raivosi pää punaisena kun ei ole tippunut riittävästi rahaa esim häämatkaa varten, joka sekin piti olla vieraiden maksama. Jatkoa kaipaan!!

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (22 ääntä)
   Sulho raukka - Nimenomaan.... :(

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (30 ääntä)
   Run, Sulho run!

   Lainaa

  58. erkkijohanna 27.3.2018 16:27
   Tulos: +94 (96 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Mites tuo onnistui? Avioesteiden tutkintahan ottaa viikon, oliko varoiksi tehtynä, että jos sattuu hoksaamaan mennä vihille?

   Lainaa

  59. einytvittuoikeesti 27.3.2018 16:33
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Starbar: No tuossa järki on tainnut enemmänkin seistä kuin juosta.
   Tai juossut ja jättänyt palaamatta.

   Lainaa

  60. Tulos: -15 (55 ääntä)
   Voi vanhempia: Ääääh, tunnen tuskan. Mun äiti ilmoitti julkisesti facebookissa mun raskaudesta, ennen kuin itse ehdin muille kertoa. Kyllä se kirpaisee, kun omiin asioihin puututaan. Mitään en silti lähtisi perumaan, tietääpähän vain jatkossa kuka kuulee asiat tästä lähin viimeisenä…
   Ctrl + Z sikiölle vaan.

   Lainaa

  61. Tulos: +81 (91 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Ai ihanko seuraavana päivänä idean saamisesta menitte naimisiin? Kuinkas kävi esteettömyyden tutkinnan? "Esteettömyystodistuksen saa aikaisintaan seitsemäntenä päivänä tutkinnan pyytämisestä" -Maistraatti.

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (39 ääntä)
   mymy: Vähän epäilen että tämä ei ole koko tarina. Ehkä morsiamen vanhemmat ovat pistäneet nenänsä jo liian moneen asiaan tai sekaantuneet hääjärjestelyihin pyytämättä ja kysymättä, ja tämä oli vain se viimeinen niitti.
   Tätä vähän mietin itsekin. Ja sitä paitsi siinä häidenjärjestämisstressissä ihan oikeasti joku tuollainen pikkujuttu voi tuntua maailmanlopulta, vaikka siinä ei mitään muuta taustalla olisikaan. Ymmärrän sinänsä.

   Lainaa

  63. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Sinällään kyllä ymmärrän mielipahan ja itse samassa tilanteessa varmaan vähän vanhemmille mököttäisinkin, mutta ei tuohon nyt koko häät ja perhesuhteet sentään kaatuisi! Toki tarinan taustalla voi olla muutakin, joka on vaikuttanut tähän lopputulokseen. Paha lähteä ventovieraana lähteä sanomaan. Toivottavasti nyt häitä kuitenkin pääsevät tanssimaan, kun on jo noin paljon vaivaa nähty!

   Lainaa

  64. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Naimisiinmenossa on se esteidentutkinta-aika, eli ei ihan päivän varoitusajalla onnistu, Suomessa.

   Lainaa

  65. Tulos: +17 (21 ääntä)
   pullava: Naimisiinmenossa on se esteidentutkinta-aika, eli ei ihan päivän varoitusajalla onnistu, Suomessa.
   "violiiton esteiden tutkintaa voitte pyytää lähimmästä maistraatista. Kun avioliiton esteet on tutkittu, maistraatti antaa siitä todistuksen (Todistus toimitetusta avioliiton esteiden tutkinnasta). Hakijat voivat päättää, lähetetäänkö todistus heille kotiin, noutavatko he todistuksen maistraatista vai säilyttääkö maistraatti todistuksen vihkimistä varten. Todistuksen saa aikaisintaan seitsemäntenä päivänä tutkinnan pyytämisestä ja se on voimassa 4 kuukautta. Todistus on annettava vihkijälle ennen vihkimistä."

   Lainaa

  66. Tulos: +25 (27 ääntä)
   En minäkään: Olen ollut naimisissa. En siltikään ymmärrä. Ehkä ei pitäisi olla eronnut, vaan edelleen naimisissa, että ymmärtäisin tuon?
   Ei auta. Olen nyt toista kertaa naimisissa, enkä siltikään ymmärrä!

   Lainaa

  67. Itsellenauraja 27.3.2018 18:51
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   Olin muuten mielissäni, että kommentoijat asettivat sanansa asiallisesti, vaikka varmaan oikeasti pyörittivät silmiään niin että kitinä kuului.

   Lainaa

  68. Myötähäpeä 27.3.2018 20:55
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   Siis tää samainen tyyppi kertoi kommenteissa kuinka hän ei ole 20 vuoteen puhunut mummolleen koska mummo oli käynyt yhtenä viikonloppuna tän tyypin enon haudalla

   Lainaa

  69. Tulos: +43 (59 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   Eivät nuo nyt kovin ymmärtäväisiä ole, rauhoitella yrittävät. Haukkumaanko pitäisi ruveta kuten täällä? Alkuperäisessä viestiketjussa on yli 150 kommenttia, joista suurin osa on tyyliin "ymmärrän että tuollainen harmittaa, mutta ei kannata turhaan alkaa vihoitella ihmisille saati perua häitä tuollaisen takia." Ja osa sanonut ihan suoraan, kuten tuossa mokassakin näkyy, että ehkä ne häät tosiaan kannattaa perua jos tuollainen asia saa aikaan moisen myrskyn. Harmittaa vaan, kun kaikki morsiamet leimataan bridezilloiksi tällaisten vuoksi. Mä liityin hetki sitten hääryhmään ja olen yllättynyt sen positiivisesta hengestä, kun olin kai odottanut jotain hirveätä draamakerhoa.

   Lainaa

  70. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Siis kuka tämän kanssa on menossa naimisiin? RUN FOREST RUN!!

   Lainaa

  71. Tulos: +52 (60 ääntä)
   Voi vanhempia: Ääääh, tunnen tuskan. Mun äiti ilmoitti julkisesti facebookissa mun raskaudesta, ennen kuin itse ehdin muille kertoa. Kyllä se kirpaisee, kun omiin asioihin puututaan. Mitään en silti lähtisi perumaan, tietääpähän vain jatkossa kuka kuulee asiat tästä lähin viimeisenä…
   Vaaaau, oikeasti? Tuo oli kyllä oikeasti ikävä veto äidiltä.

   Lainaa

  72. Tulos: -41 (43 ääntä)
   Voisiko tämä olla vitsi? Minusta Heli ei kuulosta siltä, että olisi tosissaan. Hän ei kuulosta olevansa tilanteesta niin ärtynyt kuin sanoo olevansa. Hänhän itse asiassa vaikuttaa pilkkaavan omaa suhtautumistaan, mutta en tiedä tekeekö hän sen siksi, että itsekin tajuaa reaktionsa älyttömyyden ja haluaa itseironialla välttää joutumasta muiden ivaamaksi, vai siksi että hän oikeasti vain esittää "häähullua" ivaillakseen sellaisten kustannuksella.

   Lainaa

  73. Tulos: -40 (42 ääntä)
   Häähirviöt, osa 7 Lue: Bridezilla, osa 7

   Lainaa

  74. Tulos: -64 (78 ääntä)
   Nämäkin naiset saavat äänestää.

   Lainaa

  75. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Paskapuhetta. Ette voi noin vain mennä maistraattiin ja naimisiin. Tarvitsee 2vk esteidentutkinnalle.
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Paskapuhetta. Tää ei vain ole mahdollista. Tarvitsee 2vk avioliiton esteidentutkinnalle, eikä voi vain suoraan kävellä maistraattiin.

   Lainaa

  76. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Kertokaapa: Mitähän niille häille lopulta kävi, joista oli joskus ihan mahtava moka täällä. Morsian vaati vierailta isoja lahjarahoja, jotta saavat kunnian tulla hänen juhliinsa. Ja raivosi pää punaisena kun ei ole tippunut riittävästi rahaa esim häämatkaa varten, joka sekin piti olla vieraiden maksama. Jatkoa kaipaan!!
   Jatko tuolle tarinalle löytyy täältä: http://www.feissarimokat.com/2015/09/mutta-mita-tapahtui-justiinalle/ Myös alkuperäinen juttu ohjaa lopulta tähän, kun lukee kaikki vaiheet :)

   Lainaa

  77. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   Ensin yritettiin ymmärtää mut myöhemmissä kommenteissa oltiin sitä mieltä, että kerää nyt nainen ittes jumalauta ja mieti miltä miehestäs tuntuu.

   Lainaa

  78. Tulos: +33 (41 ääntä)
   ihanmummovaan: Ei pysty käsittämään. Entäs jos vauvaa alettais odottamaan, niin jos joku kertois jollekin ennenkun tuleva äiti ehtis niin eikun rääkymään että “vⅰtuiks meni, nyt on koko odotus pilalla, välit poikki kaikkiin”. Babyzilla seuraavaksi.
   Mun siskoni veti tämän reaktion, kun isoäiti möläytti minulle ennen kuin hän pääsi pakottamaan vanhemman lapsensa kertomaan minulle "hauskalla tavalla" vauvan tulosta...

   Lainaa

  79. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 28.3.2018 10:32
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   Ensimmäisenä tulee kyllä mieleen että sulho varmaan nyt kiittelee onneaan kun tämän seurauksena yhtäkkiä tajuaa millaisen miinan onnistui väistämään.

   Lainaa

  80. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Mikähän tämä veljen huumorintajuun suunniteltu ilmoitustapa häistä oikein olisi ollut? Ainoa selitys mikä itselleni tulee mieleen, että heillä on veljen kanssa ollut vaikkapa joku leikkimielinen kisa siitä kumpi pääsee ensin naimisiin. Ja siihen liittyen sitten joku humoristisesti "näpäyttävä" ilmoitus? Tämän epäonnostuminen ei tosin kuulosta niin vakavalta, että häät pitäisi sen takia perua...

   Lainaa

  81. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Joo: Luulen että tämä lapsuudesta asti tyrkyttäminen on ongelman ytimessä; olen tuntenut tytön (ystäväksi en kutsuisi) joka 14-vuotiaana oli suunnitellut häänsä valmiiksi, hääkuvia myöten -ne piti ottaa meren rannalla. Kysyin että mitä jos sulhanen ei merestä välitä ja vastaus oli jotain suuntaan “mikä sulhanen?”. Mutta vikana on myös se että on valtava teollisuus jonka intressissä on myydä tätä paskaa; itse kun olin menossa naimisiin niin tehtiin hyvin selväksi erilaisten liikkeiden toimesta että ellei suunnilleen ole designer-lautasliinat sävysävyyn morsiustyttöjen mekkojen kanssa niin ei ole “kunnolla” naimisissa, miten voit ajatella budjettia, eivätkö hääsi ole tärkeät, blaadiblaadiblaadiblaa. (Ei ollut morsiustyttöjä; lautasliinojen väriä en muista, avioliitto silti oikein hyvä). Samaa markkinoinnin äärikyynisyyttä näkee hautajaisten markkinoinnissa -katsokaapa huviksenne mitä arkut ja kuolinilmoitukset maksavat, ette usko silmiänne. Vedotaan juuri samaan: “miten voit ajatella rahaa näin tunteellisessa asiassa? Etkö välitä henkilöstä x?”. Itse olen laatinut testamentin jossa lukee että jollei hankita halvinta mahdollista arkkua ja jätetä kaikkea ylimääräistä pois, tulen ja kummittelen. Fuck this noise.
   Tämä sama kulminoituu (kuulemma) lastentarvikkeisiin. Erityisesti vauvaa odottaviin kohdistettuna. Osta tämä tuhat x kalliimpi istuin, koska se on "turvallisempi". Eikö muka lapsesi hyvinvointi ole sinulle tärkeintä?!

   Lainaa

  82. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Heli vaikuttaa juuri sellaiselta ihmiseltä, kenellä ei ole koskaan vastoinkäymisiä elämässä ja kun yksi tulee niin se kaataa maailman. Tai sitten hän on niitä jotka tekee pikku jutuista aivan valtavia numeroita, ihan vaan siksi, että pitää draamasta. Ilmeisesti ihan mukava ja ongelmaton elämä hänellä siis.

   Lainaa

  83. Tulos: +42 (48 ääntä)
   King Arthur: No onhan se parin oma asia kertoa häistä. Se taas että peruu häät tuollaisen takia ei ole millään lailla mittasuhteissa. Itsekin olen hyvin herkkä muiden ajattelemattomuuksille mutta sitä oppii sääntelemään kun tulee siihen ikään että on tarpeeksi kypsä solmimaan avioliiton. Helillä pitäisi hääkimpun sijaan olla kädessä helistin. Heh heh. Heli. Stin.
   En edes tiedä, onko King Arthur mies vai nainen, mutta oli kumpi tahansa, niin pitkän aikaa kommenttejaan lukeneena olen sitä mieltä että voisin kosia. Eikä ollut edes sarkasmia.

   Lainaa

  84. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Prinsessasyndrooma.

   Lainaa

  85. Höpöhöpö 28.3.2018 22:14
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Ette muuten käyneet. Avioliiton esteet täytyy ensin tutkia, siinä menee viikko.

   Lainaa

  86. Minäminä 29.3.2018 5:11
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Me nykyisen miehen, silloisen poikaystävän kanssa aikoinaan hoksattiin, että ois kiva mennä naimisiin. Mentiin samalta istumalta maistraattiin hakemaan esteettömyystodistusta. Se tuli viikon päästä, minkä jälkeen saatiin varata maistraatista aika vihkimiselle. Ensimmäinen vapaa aika oli jo viikon päästä, mutta koska itselläni oli silloin työpalaveri, piti ottaa vasta toinen vapaa aika, mikä meni kahden viikon päähän. Joten ideasta meni kolme viikkoa ennen kuin pääsimme naimisiin.

   Lainaa

  87. Tulos: +21 (31 ääntä)
   jn: En edes tiedä, onko King Arthur mies vai nainen, mutta oli kumpi tahansa, niin pitkän aikaa kommenttejaan lukeneena olen sitä mieltä että voisin kosia. Eikä ollut edes sarkasmia.
   Vielä pitempään seuranneet ovat jutuista saaneet tietää että kyseessä on nainen - terveisin nimimerkki 'fani itsekin' :]

   Lainaa

  88. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Einomies: En nyt kyllä ihan ymmärrä tämmöstä. Me nykyisen vaimon, silloisen tyttöystävän kanssa aikonaan kesälomalla hoksattiin että niin, tässähän ollaan oltu kimpassa melkoa kauan. Että käytäskö vaikka heti huomenna maistraatissa virallistamassa asia? Ja niin käytiin.
   Esteiden tutkinta kestää 7 päivää. Joko siis olitte puhuneet asiasta jo aikaiasemmin ja esteet oli tutkittu ja päätittekin isojen häiden sijasta mennä vain vihittäväksi tai sitten on palturia koko juttu.

   Lainaa

  89. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Olisiko hormoonitasapaino heilahtanut esimerkiksi raskauden vuoksi? Jos tuo on normaalia stressikäytöstä, niin sulholla kävi hyvä tzäkä.

   Lainaa

  90. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Vasa: Mikähän tämä veljen huumorintajuun suunniteltu ilmoitustapa häistä oikein olisi ollut? Ainoa selitys mikä itselleni tulee mieleen, että heillä on veljen kanssa ollut vaikkapa joku leikkimielinen kisa siitä kumpi pääsee ensin naimisiin. Ja siihen liittyen sitten joku humoristisesti “näpäyttävä” ilmoitus? Tämän epäonnostuminen ei tosin kuulosta niin vakavalta, että häät pitäisi sen takia perua…
   Ei. Kyllä siinä on vaan tehty kärpäsestä härkänen, josta saa syyn vetää kilarit ja kaikkien muiden pitää nyt jotenkin hyvittää nämä vääryydet.

   Lainaa

  91. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Voi vanhempia: Ääääh, tunnen tuskan. Mun äiti ilmoitti julkisesti facebookissa mun raskaudesta, ennen kuin itse ehdin muille kertoa. Kyllä se kirpaisee, kun omiin asioihin puututaan. Mitään en silti lähtisi perumaan, tietääpähän vain jatkossa kuka kuulee asiat tästä lähin viimeisenä…
   Nyt tiedät kenelle ei kannata kertoa ensimmäisenä tärkeitä tai salassapidettäviä asioita.

   Lainaa

  92. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Mulle tuli tästä psyykkinen olo.

   Lainaa

  93. Pöpejä muutenkin 29.3.2018 10:59
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   amt: On, just sellainen juttu. Jostain syystä häät ja niiden suunnittelu aiheuttavat joissain ihmisissä totaalisen järjen pimenemisen ja kohtuudentajun menetyksen. Englanninkielinen sana bridezilla on erittäin kuvaava.
   Kyllä noilla ihmisillä on moiseen hulluuteen taipumusta muutenkin, ehkä stressi laukasee sen. En tunne ketään, joka olisi millään tapaan "seonnu" häitä järjestäessään.

   Lainaa

  94. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Siis: Onko tollasia ihmisiä oikeesti? Ja miks noi kommentoijat on noin ymmärtäväisiä? Onks tää joku hääjuttu mitä en naimattomana ymmärrä
   Mää olen naimisissa ja todella läheinen veljeni kanssa, mutta en ymmärrä tätä millään. En me miehen kanssa todellakaan maltettu keksiä mitään monimutkaisia suunnitelmia miten paljastaa meidän tuleva naimisiinmeno veljelle saati muille läheisille. Kerrottiin mahdollisimman pian kaikille sen kummempia miettimättä. Heli vois vähän nyt istahtaa alas ja miettiä elämäänsä uudelleen. Ja miehen kannattais poistua hyvän sään aikana tästä tilanteesta.

   Lainaa

  95. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Jos veli on noin läheinen, luulisi tietävän häiden olevan tulossa jo kauan ennen kutsujen lähettämistä. Ainakin jos siskolle on näin tärkeää jokaikinen yksityiskohta... ja no, kai se nyt kihloista tiesi, että häät on tulossa. Yleensä kihlajaisista kuitenkin kuulutetaan aika yleisesti suvulle tai ainakin ihan lähimmäisille. Ihmeellistä ininää. ....... Ei siitä tarvitse tehdä niin vaikeaa jos ei ihan ehdottomasti halua. Haluan juhlia häitä, ehdottomasti, minulle se ei ole ihan mikään 'käydään lounastauolla maistraatissa'-juttu, mutta glamourinhakuinen, puhtaanvalkoinen kymppitonnien pintaliitohääjuhla on ihan naurettavaa tuhlausta. Kaveri meni viime vuonna naimisiin ja sillä oli perinteiset häät, mutta budjetti oli kuitenkin ihan maltillinen eikä se hössöttänyt niistä ylenpalttisesti, ja oli näyttävät kakut ja hyvät ruuat ja kaunis mekko ja meikki ja upeat hääkuvat. Minulle häät nyt on kuitenkin enemmän yhteinen juhla kuin pelkän morsiamen prinsessapäiväuni. Pitäisikin varmaan alkaa suunnitella niitä. Mutta suurin piirtein tiedetään jo sulhasen kanssa mitä halutaan: ensin maistraattiin vain todistajien kanssa (koska saisin vain paniikkikohtauksen jos tilassa olisi enemmänkin ihmisiä tuijottamassa, se tuntuu niin intiimiltä tilaisuudelta), sitten perheen kanssa bileet varmaan vuokramökille. Maltillisesti viiniä ja olutta/kaljaa/lonkeroa niin että kaikilla olisi mukava, rentoutunut olo, paljon hyvää ruokaa (monipuolisesti mahdollisimman ennaltaehkäisevästi niin ettei kenenkään tarvitsisi ottaa toisesta pienemmästä padasta jotain aneemista vaihtoehtoruokaa vain sen takia, ettei sairauden tai allergian takia voi syödä jotain, eli pääruoka voisi olla gluteenitonta, laktoositonta kasvisruokaa; pahoja ruoka-aineallergioita ei kummaltakaan puolelta taida olla tulossa onneksi, keliakia taitaa olla pahinta eikä se ole allergia), hyvää seuraa, hyvää musiikkia (livemusiikki olisi kivaa, mutta budjetti ei välttämättä riitä)... Ja majoitus, toki. Kunnon puusauna lämpimäksi ja järveen uimaan, jos siis ei ole syksy ja liian kylmä. Vuodenajalla kun nyt ei niin suurta merkitystä ole. Ukko on talvi-ihminen ja minä tykkään eniten syksystä, mutta onhan Suomen kesässä jotain tosi maagista. Ja helpompaa juhlia, kun voisi vaikka syödä ulkona, ei tarvitsisi ahtautua minnekään. Häämatkaa pitäisi miettiä, mutta jos pikkubudjetilla mennään niin saapa nähdä. Suomen sisällä liikkuminenkin kun on melkein yhtä kallista kuin lentolippu ulkomaille, puhumattakaan hotellien tai mökkien vuokrista... Mutta ei sekään olisi maailmanloppu, jos jokin ei onnistuisi tai toteutuisi, tai jos vaikka tärkeän perheenjäsenen sairastumisen takia tmv. jouduttaisiin menemään äkkiä naimisiin jossain sairaalasängyn vieressä. Tärkeintä on ne ihmiset. Juhlia voi myöhemminkin. Ehkä koko toimituksen voisikin hoitaa vaikka nyt heti ja juhlia sitten kun on varaa. Ei olisi sitä riskiä, että jotain tapahtuu eikä puolisoa katsota puolisoksi vain sen takia, että avopuolisosta puuttuu i.

   Lainaa

  96. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Ehkä oli sulhonkin kannalta parempi ettei mennyt tuollaisen kontrollifriikin kanssa naimisiin.

   Lainaa

  97. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Voi vanhempia: Ääääh, tunnen tuskan. Mun äiti ilmoitti julkisesti facebookissa mun raskaudesta, ennen kuin itse ehdin muille kertoa. Kyllä se kirpaisee, kun omiin asioihin puututaan. Mitään en silti lähtisi perumaan, tietääpähän vain jatkossa kuka kuulee asiat tästä lähin viimeisenä…
   Jännä, kun jos täällä nuo tuota morsianta morkkaavat viestit kääntäisi tähän sinun tarinaan, niin kirjoittaisikohan ihmiset, että: "Kannattais kyllä tulevan isän miettiä, että haluaako tuommoista äitiä lapselleen"

   Lainaa

  98. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Jokunen: Odotin otsikosta että olisi vaimon sisko ollut tämän takana. Häneltä saimme menneenä viikkona kutsun häihin. Oli kiva ja hieno kutsu. Mutta se neljä sivua pitkä ohjeistus miten häissä tulee käyttäytyä, minkä arvoinen lahja on suotava, miten tulee pukeutua ja miten juhlaparia tulee puhutella, oli mielestäni hieman “erikoinen”.
   OHJEISTUS KOSKEE MYÖS HÄITÄ EDELTÄVÄÄ AIKAA!! LUULETKO ETTÄ EN SAIS SELVILLE?!!? Ei tartte tulla häihin, jos on niin vaikeaa, en olis halunnutkaan että tulette, kaikki on jo nyt pilalla. PS Luulitko että sinua ei voi tunnistaa tästä viestistä?

   Lainaa

  99. Tulos: +3 (3 ääntä)
   oooou snap!^ jäätiin kaikki kiinni! :D

   Lainaa

  100. bananaforscale 31.5.2018 23:46
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   hilariushiiri.jpg

   Lainaa

  101. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Bensansniffaaja: Voi vⅰttu.
   Tune: Vesa Nyberg

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: häät, veli, vanhemmat, kutsu, peruuttaa, bridezilla, pilalla, suunnitelmat