Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 5

  On tässä avokado vai kesäkurpitsa?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 5

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1092 (1114 ääntä)
   Hyvä homma että Jenna on huolissaan, lapsestahan kasvaisi melkoinen kusipää tolla touhulla.

   Lainaa

  2. Tulos: +526 (536 ääntä)
   Minkähän ikäinen Jenna on?

   Lainaa

  3. Memerento 4.1.2018 3:27
   Tulos: +1010 (1030 ääntä)
   Taitaa muutkin kuin Jennan poikaystävä pitää Jennaa pönttönä..

   Lainaa

  4. Tulos: +314 (516 ääntä)
   Mä toivon ettei toi avocadotarinan Helmi oo missään ravintolassa töissä tuolla tietämyksellä...

   Lainaa

  5. KaroliinaCZ 4.1.2018 4:30
   Tulos: +468 (476 ääntä)
   Kyllä Jenna, voisit tulla raskaaksi. Kannattaa aina käyttää kondomia, kun pissaa toisen päälle.

   Lainaa

  6. Tulos: +302 (362 ääntä)
   Jos mä naisen kanssa suihkuun pääsisin, nii käyttäisin kyllä vehjettäni johonki ihan muuhun ku toisen päälle pissaamiseen.. Jokainen tietysti tyylillään!

   Lainaa

  7. Määpää 4.1.2018 6:27
   Tulos: -59 (145 ääntä)
   Epäilen, että Laura on nuori ravintolassa harjoittelussa ja työkaverit ovat vähän vedättäneet. Jos on monen vuoden kokemus, niin hui. Kyllä minä ymmärrän, jos joku teini ei erota avokadooa kesäkurpitsasta, ellei heidän kotonaan koskaan sellaisia syödä. Tosin ei meilläkään niitä ole syöty, kun mies ei tykkää, mutta silti nuo nuoret ovat oppineet ne omilleen muutettuaan erottamaan. Laura, vihje: googlen kuvahaku.

   Lainaa

  8. Tulos: -92 (342 ääntä)
   Sandraaa: Mä toivon ettei toi avocadotarinan Helmi oo missään ravintolassa töissä tuolla tietämyksellä…
   Miten niin, tuohan on avokado? Ei vaan välttämättä raaka, joku eri lajike.

   Lainaa

  9. möömöö 4.1.2018 8:16
   Tulos: +122 (212 ääntä)
   Siru: Miten niin, tuohan on avokado? Ei vaan välttämättä raaka, joku eri lajike.
   No ihan selkeä avocadohan tuo. Ei tarvitse kuin katsoa wikipediasta avocadon suomenkielinen sivu, niin kuvassa on juuri tuollainen sileä, vihreä avocado. Tuo ryppyinen ruskea lajike on nimeltään hass ja meillä ehkä se totutuin. https://www.avoseedo.com/the-real-difference-between-florida-and-hass-avocados/

   Lainaa

  10. Tulos: +171 (187 ääntä)
   Siru: Miten niin, tuohan on avokado? Ei vaan välttämättä raaka, joku eri lajike.
   Siten niin, että tuo lajike kun on vaihtanut värinsä ruskeaksi, se on myös sisältä mätä.

   Lainaa

  11. Avoavoavo 4.1.2018 8:33
   Tulos: -51 (131 ääntä)
   Kyllähän tuo avokado on selkeästi mutta kylmässä se ei todellakaan kypsy!

   Lainaa

  12. Tulos: +12 (54 ääntä)
   Varmaan sitä vehjettä muuhunkin tuossa käytetään, mutta seurustelusuhde tarvitsee välillä lisämausteita! ;) Dikki: Jos mä naisen kanssa suihkuun pääsisin, nii käyttäisin kyllä vehjettäni johonki ihan muuhun ku toisen päälle pissaamiseen.. Jokainen tietysti tyylillään!

   Lainaa

  13. Tulos: +153 (331 ääntä)
   Avokadossa on yksi iso kova siemen eikä tuollaista kurkkumaista siemenrykelmää niin kuin kurkussa ja kesäkurpitsassa ja selkeästi myös tuossa kuvassa..

   Lainaa

  14. Tulos: +141 (203 ääntä)
   Se noiden raakojen avocadojen hyvä puoli on, että niissä ei ole sisällä sitä isoa kiveä viemässä tilaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +20 (144 ääntä)
   On se avokado. Veitsikin ihan avokadon rasvassa.

   Lainaa

  16. Tulos: +31 (189 ääntä)
   Se on avocado. Hass avocado on suomessa yleisin, sellainen ruskea ja ryppyinen mutta sileäkuorisia lajeja on myös, niin kuin kuvassa. Kesäkurpitsa ei ole noin vihreä sisältä.

   Lainaa

  17. Tulos: +75 (177 ääntä)
   Ihan selvä avokado. Eikä siinä ole mitään siemenrykelmää, vaan ne eriväriset jutut on ihan sitä avokadoa vaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +70 (110 ääntä)
   Ootteko ikinä leikannu raakaa avokadoa auki? Näyttää juurikin tuolta ja niinkuin kommenteissa mainittiin Lidlissä on noita isoja vihreitä puikula avokadoja, olen itsekkin niitä ostanut mutta niillä menee ainakin viikko kaks kypsyä syötäväksi. Pro tip onkin että se pieni nipukka kertoo kypsyyden kun sen irroittaa mutta harvemmin päältä täysin vihreä on vielä kypsä.

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 4.1.2018 9:33
   Tulos: -115 (205 ääntä)
   Siru: Miten niin, tuohan on avokado? Ei vaan välttämättä raaka, joku eri lajike.
   Kuvassa on kesäkurpitsa.

   Lainaa

  20. Dramallama 4.1.2018 9:33
   Tulos: -33 (147 ääntä)
   Ooo: Se on avocado. Hass avocado on suomessa yleisin, sellainen ruskea ja ryppyinen mutta sileäkuorisia lajeja on myös, niin kuin kuvassa. Kesäkurpitsa ei ole noin vihreä sisältä.
   Mistä lähtien missään avokadoissa on ollut siemenrykelmät sen yhden kiven sijaan? Ja kyllä, olen syönyt niitä vihreitä sileäkuorisia.

   Lainaa

  21. Tulos: +106 (184 ääntä)
   Kuvassa näkyvä hedelmä on avocado. Lajike Fuerte. On sileäpinatinen ja "kesäkurpitsamainen". Tavanomaisempi "rypyläpintainen" avocado on lajikkeeltaan Hass. Kiitos!

   Lainaa

  22. yli opisto hörhö 4.1.2018 9:59
   Tulos: -27 (71 ääntä)
   Siru: Miten niin, tuohan on avokado? Ei vaan välttämättä raaka, joku eri lajike.
   Sehän onkin sellainen hyvin harvinainen mutta paljon kehuttu "kesäkurpitsa-avokado".

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 4.1.2018 10:02
   Tulos: -46 (152 ääntä)
   Faktaa: Kuvassa näkyvä hedelmä on avocado. Lajike Fuerte. On sileäpinatinen ja “kesäkurpitsamainen”. Tavanomaisempi “rypyläpintainen” avocado on lajikkeeltaan Hass. Kiitos!
   Muuten ihan jees, mutta näetkö kuvan "avokadossa" siemenkodat? Avokadolla on yksi iso siemen, ei siemenkotia kuten vaikka kurkulla tai kuvassa olevalla kesäkurpitsalla..

   Lainaa

  24. Tulos: +58 (72 ääntä)
   Vähän on nyt ton kuvan perusteella vaikee sanoo kun on leikattu päästä vain pieni pala. Samaan aikaan näyttää kesäkurpitsamaiselta, tosin aika huikeen paksulta sellaiselta toisesta päästä kun toinen pää on enemmän kurkun paksuutta, ja ehkä siltä vihreeltä avokadoltakin, jonka kivi ei ole vielä noin leikatessa näkyvissä mutta nuo "siemenen" näköiset vois ennakoida että seuraavalla viillolla veitsi kalahtais kiveen.

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (63 ääntä)
   Faktaa: Kuvassa näkyvä hedelmä on avocado. Lajike Fuerte. On sileäpinatinen ja “kesäkurpitsamainen”. Tavanomaisempi “rypyläpintainen” avocado on lajikkeeltaan Hass. Kiitos!
   Googletahan nyt tuo sinun mainitsemasi Fuerte-avokado ja vertaa sitä tuohon kuvaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +120 (130 ääntä)
   Oletin että Helmi trollaa, mut luettuani kommentit, olen hämmentynyt

   Lainaa

  27. Tulos: +20 (128 ääntä)
   Avokaado: Googletahan nyt tuo sinun mainitsemasi Fuerte-avokado ja vertaa sitä tuohon kuvaan.
   Myös Googlen kuvahaku kertoo, että yhdessäkään avokadossa, oli sitte fuerte ventura tai ei, ole tuollaista siemenrykennelmää. Niin kuin kesäkurpitsassa ON.

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (66 ääntä)
   yli opisto hörhö: Muuten ihan jees, mutta näetkö kuvan “avokadossa” siemenkodat? Avokadolla on yksi iso siemen, ei siemenkotia kuten vaikka kurkulla tai kuvassa olevalla kesäkurpitsalla..
   Kurkku ja kesäkurpitsahan ovat kummatkin tunnetusti rasvaisia vihanneksia. Ottaa nyt vaan silmän käteen ja katsoo sitä veistä. Ei ole mitään "siemenkotia" tuossa kuvassa missään kohtaa. Ihan on tällainen Fuerte: http://l7.alamy.com/zooms/b830ee0731f248f7a2c3ab7d15bb0eb7/whole-green-avocado-fuerte-persea-americana-clipping-paths-shadow-ha2hf9.jpg

   Lainaa

  29. Tulos: +162 (180 ääntä)
   Avokado jutussa ei käy ilmi sitä kun aloittaja leikkasi koko avokadon puoliksi ja kyllä siellä se kivi oli sisällä. Avokado tuo on vaikka näyttääkin kesäkurpitsalta.

   Lainaa

  30. Tulos: +124 (144 ääntä)
   Rauha nyt, se on avokado! Alkuperäisessä keskustelussa ap laittoi kuvan kun oli halkaissut kokonaan. Lajike vissiin bacon.

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Tykkään tosta avocadojutun Katjasta.

   Lainaa

  32. Tulos: -149 (169 ääntä)
   Ihan oikeesti ihmiset, toi on kesäkurpitsa! Ihan normaali kesäkurpitsa, kattokaa vaikka googlesta ja verratkaa, avokadossa on 1 iso siemen ja kuoren rakenne erilainen, kesäkurpitsassa taas juuri tuo hieman täplikäs, sileä vihreä kuori ja sisällä kurkun tapaan siemenrypäs keskellä. Meiän taloudessa käytellään kesäkurpitsaa aika lailla, ja kyllä tuo vaan näyttää kovasti samalta kuin se yksilö jonka pari päivää sit pilkoin safkaan. Hassua, et tyypit yrittää selittää tän "avokadon" outoa ulkonäköä sillä, et se on joku erikoinen lajike tai raaka. Ei hele....

   Lainaa

  33. Wolfgang Susiporukka 4.1.2018 12:08
   Tulos: -109 (125 ääntä)
   Jopa minä tiedän, että tuo on kesäkurpitsa. Ihme trollailua väittää muuta. Kai siitä joku saa hyvän mielen, kun jauhaa puutaheinää avokadoista.

   Lainaa

  34. Tulos: +98 (106 ääntä)
   Just ostin tollasen lidlistä ja ihmettelin et mikä tää on ku näyttää ihan kesäkurpitsalta. Kyl se avokaado on ja ku leikkais tota vähän syvemmälle nii tulis se kivi vastaa. Harmi ku tähän ei voi lisätä kuvaa, koska menisin hakemaan samanlaisen ja näyttäisin et kyllä se vaan on avokado vaikka ei yhtään näytäkkään siltä :D

   Lainaa

  35. möömöö 4.1.2018 13:18
   Tulos: +61 (103 ääntä)
   Mä luulin kyllä aamulla lukiessani, että moka oli siinä, että Janika luuli sitä kesäkurpitsaksi. Nyt en ole ihan varma tunnistaako monikaan kommentoinut oikeasti edes kesäkurpitsaa... Avocadoa ei näköjään ainakaan. Näkeehän sen hedelmän mallin jo siitä, miten sitä pidetään kädessä! Ja koostumuksen veitsestä, millä sitä on leikattu. Eikä kesäkurpitsan kuori ole tuollainen paksu, nahkamainen. Eikä siemenkota muutamia pieniä pisteitä. Avocadon hedelmäliha on hieman sellaista säikeistä ja nuo pisteet lienevät ihan sitä. Käsittämätöntä...

   Lainaa

  36. Tulos: +93 (113 ääntä)
   Huvittavaa miten täällä asiantuntijat väittää tuota kesäkurpitsaksi, kun kyseisen päivityksen ap laittoi myöhemmin kuvan kokonaan halkaistusta avokadosta. Mutta hei se on silti kesäkurpitsa, ihan selkeet siemenet tuossa ekassa kuvassa!!

   Lainaa

  37. Tulos: +61 (77 ääntä)
   Ei nuo ole mitään siemeniä, ne on luult. niitä avokadon pitkittäisiä "säikeitä". Se joka sanoi kesäkurpitsaa rasvaiseksi vihannekseksi toivottavasti vitsaili - kesäkurpitsassa rasvaa puolisen painoprosenttia, avokadossa pitkälti toistakymmentä. Ja ihmettelen jos ette ole ikinä nähneet vihreää avokadoa.

   Lainaa

  38. Tulos: +188 (192 ääntä)
   Nämä kommentit olivat kyllä melkoinen seikkailu. Uskoin itsekin aluksi kesäkurpitsaksi, sitten nielin ensimmäiset avokadoselitykset, sitten takaisin kesäkurpitsaleiriin ja lopulta kaikkien kommenttien valossa uskon taas avokadoksi.

   Lainaa

  39. Avokurpitsakado 4.1.2018 14:43
   Tulos: +73 (75 ääntä)
   Hihi: Nämä kommentit olivat kyllä melkoinen seikkailu. Uskoin itsekin aluksi kesäkurpitsaksi, sitten nielin ensimmäiset avokadoselitykset, sitten takaisin kesäkurpitsaleiriin ja lopulta kaikkien kommenttien valossa uskon taas avokadoksi.
   Vähän sama meininki täälläkin

   Lainaa

  40. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Määpää: Epäilen, että Laura on nuori ravintolassa harjoittelussa ja työkaverit ovat vähän vedättäneet. Jos on monen vuoden kokemus, niin hui. Kyllä minä ymmärrän, jos joku teini ei erota avokadooa kesäkurpitsasta, ellei heidän kotonaan koskaan sellaisia syödä. Tosin ei meilläkään niitä ole syöty, kun mies ei tykkää, mutta silti nuo nuoret ovat oppineet ne omilleen muutettuaan erottamaan. Laura, vihje: googlen kuvahaku.
   En oo koskaan tajunnut tätä "meillä ei syödä X kun mies ei tykkää". Miksei voi välillä syödä eri asioita kuin yksi perheenjäsenistä?

   Lainaa

  41. Tulos: +33 (57 ääntä)
   Kun katsoo noita täpliä jotka on tuossa hedelmälihassa, niin ne näyttävät kovasti kesäkurpitsansiemeniltä. Toisaalta jos Laura myöhemmin laittoi kuvan jossa oli sama hedelmä halkaistuna avokadon siemenen kera, niin olisi ollut hyvä jos sekin olisi lähetetty feissarimokiin.

   Lainaa

  42. Keijukeijo 4.1.2018 16:39
   Tulos: -5 (39 ääntä)
   yli opisto hörhö: Muuten ihan jees, mutta näetkö kuvan “avokadossa” siemenkodat? Avokadolla on yksi iso siemen, ei siemenkotia kuten vaikka kurkulla tai kuvassa olevalla kesäkurpitsalla..
   Näetkö sä tyhmä oikeasti tuossa "siemenkodat"? Katsopa tarkemmin. Ja tuo on sileä avocado. Iso siemenkivi on syvemmällä, kuten alkuperäinen lukemani mukaan todisti toisella kuvalla.

   Lainaa

  43. Keijukeijo 4.1.2018 16:40
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Avocado toi on.

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (58 ääntä)
   Jos ette oikeasti avokadoa tunnista niin älkää nolatko itseänne väittämällä sitä kesäkurpitsaksi. Kesäkurpitsankaan näkeminen joskus ei varmaan olisi pahitteeksi sekään. Nuo ruskeat pilkut avokadossa ei ole mitään "siemenkotia" vaan poikkileikattuja muuta massaa tummempia jänteitä, joita avokadon hedelmälihassa usein on.

   Lainaa

  45. akateeminen tyttö 4.1.2018 20:44
   Tulos: +113 (113 ääntä)
   Tämä kommenttiketju ois mukavaa matskua vaikka ...öö Feissarimokiin?

   Lainaa

  46. Kaljamaha-asentaja 4.1.2018 21:42
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Katjalla on ihanan positiivinen asenne :)

   Lainaa

  47. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Tässä kommenttiketjussa oli yllättävän moni avokado kommentti äänestetty miinukselle, kun olivat sanoneet tuota avokaadoksi, jota se oikeasti onkin. Aika jännä että niin monelle tulee yllätyksenä että avokadostakin on eri lajikkeita. Noita nähny jo pitemmä aikaa täkäläisessä prismassakin. Kesäkurpitsa ei ole tuon näköinen.

   Lainaa

  48. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Kattos perhanaa, täällähän on käynnissä ihan Feissarimokien oma versio "Onko mekko sinimusta vai valkoinen ja kultainen"-teemasta. Jenna, jos noin teet, niin lähes 100% todennäköisyydellä poikaystäväsi virtsaa osuu ihollesi. PS. Oisimpa silee ja vihree perseensuristin.

   Lainaa

  49. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Ap avasi avokadon ja laittoi siitä avattuna kuvan. Että kyllä se ihan avokado oli.

   Lainaa

  50. Kaupassa töissä 5.1.2018 2:24
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Sandraaa: Mä toivon ettei toi avocadotarinan Helmi oo missään ravintolassa töissä tuolla tietämyksellä…
   Tää on avokado. Se ruskea ja ryppykuorinen "ainoa oikea avokado" on hass-lajike. Terveisin työkseni näitäkin myyn.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Avokaado: Huvittavaa miten täällä asiantuntijat väittää tuota kesäkurpitsaksi, kun kyseisen päivityksen ap laittoi myöhemmin kuvan kokonaan halkaistusta avokadosta. Mutta hei se on silti kesäkurpitsa, ihan selkeet siemenet tuossa ekassa kuvassa!!
   No missäs TÄÄLLÄ näkyy se toinen kuva, josta asia olisi varmuudella sitten selvinnyt?

   Lainaa

  52. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Pilli: En oo koskaan tajunnut tätä “meillä ei syödä X kun mies ei tykkää”. Miksei voi välillä syödä eri asioita kuin yksi perheenjäsenistä?
   Koska kahden erilaisen ruoan tekemiseen samalle aterialle menisi enemmän vaivaa, luulisin.

   Lainaa

  53. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Ihan avaamattomanakin tuon lajin voisi määrittää, jos vaan näytettäisiin se hedelmän pois leikattu pää. Siinä ei voi erehtyä, onko avokado vai kesäkurpitsa.

   Lainaa

  54. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Jennan ikä vähän huolettaa kun noin hölmöjä kyselee.. Onko R.Kelly tullut Suomeen?

   Lainaa

  55. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Laura, lisi ollut kiva nähdä että oliko tuon avokadon sisällä kivi. Jenna, jos poikaystävä on tuollaista ehdottanut, niin todennäköisesti myös "tapahtuu jotain", jos suostut.

   Lainaa

  56. Neiti Knatterton 5.1.2018 19:22
   Tulos: +8 (30 ääntä)
   Kaupassa töissä: Tää on avokado. Se ruskea ja ryppykuorinen “ainoa oikea avokado” on hass-lajike. Terveisin työkseni näitäkin myyn.
   Erittäin kesäkurpitsannäköinen avokado silti. Ei noin sileää näy missään hauissa. En kyllä myy näitä työkseni,en omista kasvihuonetta, enkä ole edes eu-tason asiantuntija. https://i.pinimg.com/736x/90/0b/cf/900bcf806f493e305cc572e0b59cadcf--avocado-varieties-avocado-types.jpg

   Lainaa

  57. Tulos: -4 (16 ääntä)
   möömöö: No ihan selkeä avocadohan tuo. Ei tarvitse kuin katsoa wikipediasta avocadon suomenkielinen sivu, niin kuvassa on juuri tuollainen sileä, vihreä avocado. Tuo ryppyinen ruskea lajike on nimeltään hass ja meillä ehkä se totutuin. https://www.avoseedo.com/the-real-difference-between-florida-and-hass-avocados/
   Ei tuonkaan linkin takana avokado ole sisältä kurkku.

   Lainaa

  58. Kiltti tyttö 6.1.2018 11:11
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Siis ettekö te oikeasti tunnista kesäkurpitsan pintakuviointia, jota tuossa kuvassa ei todellakaan ole? Ja kesäkurpitsa on sisältä valkoinen, ei vihreä.

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Jopas: Laura, lisi ollut kiva nähdä että oliko tuon avokadon sisällä kivi. Jenna, jos poikaystävä on tuollaista ehdottanut, niin todennäköisesti myös “tapahtuu jotain”, jos suostut.
   Kyseisen keskustelun myöhemmissä kommenteissa näkyy että sisällä oli kivi

   Lainaa

  60. Tulos: +5 (13 ääntä)
   opin tänään jotain uutta. en oo ikinä nähny sileäkuorista avokadoa vaikka paljon avokadoa syönkin

   Lainaa

  61. Arthur Brown 6.1.2018 17:24
   Tulos: -5 (23 ääntä)
   Siis jutun vitsihän on siinä, että joku hipsteri on ostanut avokadon. HK sinistä sen olla pitää.

   Lainaa

  62. Liekö ajankohta syynä 8.1.2018 0:11
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Dikki: Jos mä naisen kanssa suihkuun pääsisin, nii käyttäisin kyllä vehjettäni johonki ihan muuhun ku toisen päälle pissaamiseen.. Jokainen tietysti tyylillään!
   Niin siis jos pääsisit? Tuolla kommentilla ja ajatuksella saattaa mennä iäisyys, että pääsisit edes samaan taloon.

   Lainaa

  63. Tulos: -5 (19 ääntä)
   En oikeastaan tiedä kumpi tuo on: se on sisältä liian vihreä ollakseen kesäkurpitsa, mutta missään avokadon lajikkeessa ei ole kuvan mukaisia siemeniä vaan niissä on aina se kivi. Nyt ollaan jännän äärellä, vaikka toisaalta pointti taisikin olla Katjan kommenteissa.

   Lainaa

  64. Faktat kuntoon 8.1.2018 14:15
   Tulos: -14 (28 ääntä)
   Voi lapsiraukat. Googlettakaa fuerte avokado niin näette että siinäkin on kivi. Tuossa kuvassa on kesäkurpitsa

   Lainaa

  65. Kiltti tyttö 8.1.2018 14:44
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Edelleenkö täältä löytyy järjen jättiläisiä, joiden mielestä kuvassa on kesäkurpitsa? Menkää kauppaan. Tälläkin hetkellä on myynnissä Dominikaanisesta peräisin olevia "isoja avokadoja" tai "jättiavokadoja". https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/456992-kuva-no-nyt-on-avokadolla-kokoa-jattihedelma-pullahti-suomen-kauppoihin Ja ne ruskeat pisteet eivät edelleenkään ole siemeniä, vaan niitä ällöjä kuituja, joita kypsässä avokadossa on ja ylikypsässä kulkee pitkälle hedelmän sisälle asti.

   Lainaa

  66. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Jos päätyivät poikaystävän kanssa tuota kokeilemaan, uskoisin että seurauksena Jennalla oli kusta päässä.

   Lainaa

  67. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Kiltti tyttö: Edelleenkö täältä löytyy järjen jättiläisiä, joiden mielestä kuvassa on kesäkurpitsa? Menkää kauppaan. Tälläkin hetkellä on myynnissä Dominikaanisesta peräisin olevia “isoja avokadoja” tai “jättiavokadoja”. https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/456992-kuva-no-nyt-on-avokadolla-kokoa-jattihedelma-pullahti-suomen-kauppoihin Ja ne ruskeat pisteet eivät edelleenkään ole siemeniä, vaan niitä ällöjä kuituja, joita kypsässä avokadossa on ja ylikypsässä kulkee pitkälle hedelmän sisälle asti.
   Ne "kuidut" (tai mistä ihmeestä puhutkaan) ei mene avokadossa noin "siemenkotamaisesti", eli näyttää enempi (kesäkurpitsan) siemeniltä minusta. Ja Lauran kuvassa oleva vihannes/hedelmä on liian pitkulainen ja sileäpintainen ollakseen avokado eikä se muistuta yhtään linkkaamasi kuvaa. Mutta toisaalta sisältö on liian vihreää ollakseen kesäkurpitsankaan.

   Lainaa

  68. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Avokaado: Googletahan nyt tuo sinun mainitsemasi Fuerte-avokado ja vertaa sitä tuohon kuvaan.
   Jep, ja kun vertaa, niin edes tuo sileäpintainen Fuerte ei ole niin sileä kuin Lauran kuvan _kesäkurpitsa_

   Lainaa

  69. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Voi härmäjee, kyllä tuo on avocado ja mätä sellainen. Lajike on nimeltään Avocado carla dominic, toiselta nimeltään jättiavocado. Näitä pyörittelen päivät pitkät, enkä ymmärrä miten tämän voisi kesäkurpitsaan sekoittaa.

   Lainaa

  70. Tulos: +5 (9 ääntä)
   : Ne “kuidut” (tai mistä ihmeestä puhutkaan) ei mene avokadossa noin “siemenkotamaisesti”, eli näyttää enempi (kesäkurpitsan) siemeniltä minusta. Ja Lauran kuvassa oleva vihannes/hedelmä on liian pitkulainen ja sileäpintainen ollakseen avokado eikä se muistuta yhtään linkkaamasi kuvaa. Mutta toisaalta sisältö on liian vihreää ollakseen kesäkurpitsankaan.
   Kyllä ne menee, kun avocado on mätä. Avocadossa itsessäänhän ei ole siemekotia laisinkaan, mutta mätä kehittyy päädystä katsoen kuvalla osoitetulla tavalla (eikä kesäkurpitsassa ole tummaa siemenkotaa) Jos olisi poikittain leikattu niin siitä sen helpommin tajuaisi.

   Lainaa

  71. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Hedelmä: Kyllä ne menee, kun avocado on mätä. Avocadossa itsessäänhän ei ole siemekotia laisinkaan, mutta mätä kehittyy päädystä katsoen kuvalla osoitetulla tavalla (eikä kesäkurpitsassa ole tummaa siemenkotaa) Jos olisi poikittain leikattu niin siitä sen helpommin tajuaisi.
   Ai nytkö raaka avokado onkin sitten sisältä mätä.

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (9 ääntä)
   En tiiä kertoko joku jo oikeesti mikä toi on, mutta tässä tulee. Se on AVOCADO. Ei Hass, vaan Bacon. Viime vuonna oli ainakin prismoissa myynnissä. Ja googlatkaa, ette usko kuitenkaan.

   Lainaa

  73. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Siis jos tuo on avokado , niin minä olen Suomen seuraava presidentti. Sen verran paljon olen niitä aikoinani käsitellyt pestessäni ja paloitellessani niitä lemmikkieläimilleni ruoaksi, että tunnen kyllä kesäkurpitsaa kun sen näen.

   Lainaa

  74. Tulos: -6 (8 ääntä)
   EIKÖ SITÄ TOISTA KUVAA AIOTA JULKAISTA IKINÄ?! SITÄ MISSÄ TÄÄ TODISTETAAN AVOCADOKSI?! Kuinka moni oikeasti on halkaissutt IKINÄ avocadon noin? Ei kukaan muu kuin kuvan lähettäjä. Siksi teidän on turha väittää, että väärään suuntaan halkaistu avocan pitäisi olla täsmälleen samannäköinen kuin toistepäin halkaistu. Väitätte varmaan pituussunnassa halkaistua banaaniakin papaijaksi, kun sen ei näytä samalta kuin banaani, josta olette haukannut palan. Ihme urpoja. Ja jos ei ole omaa kokemusta avocadon kärjen leikkauksesta, on turha tulla kommentoimaan muka-viisaana.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: avokado, kuva, Lidl, kesäkurpitsa, tulehdus, infektio, raskaus, suihku, pissata