Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 196

Erikoisia klemmareita lausuntopapereissa nykyään.
Kuvakooste, osa 196

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Perspillu ja hyvät vitut 23.1.2018 0:26
   Tulos: +311 (477 ääntä)
   Päättivät silti asentaa oven vaikka se on selkeesti vääränlainen. Siis mitä vittua nyt?

   Lainaa

  2. Tulos: +508 (538 ääntä)
   Tuon oven kanssa on saanut ihan tosissaan yrittää että saa mokattua asennuksen, toisaalta ei tahdo millään uskoa että toi olis oikea moka mutta taas toisaalta tapaan työssäni viikottain ihmisiä jotka ovat aivan helvetin typeriä.

   Lainaa

  3. Tulos: +485 (537 ääntä)
   Perspillu ja hyvät vitut: Päättivät silti asentaa oven vaikka se on selkeesti vääränlainen. Siis mitä vittua nyt?
   Se on vain asennettu väärin päin. Kysymys on miksi tarvitaan uusi ovi?

   Lainaa

  4. Myrkkymuratti 23.1.2018 2:16
   Tulos: +500 (506 ääntä)
   Kylläpäs ihmiset ovat pervoja! Kun tuota klemmaria katsoo ylösalaisin niin aivan selkeästi... ei, kyllä siinä ollaan panemassa.

   Lainaa

  5. Tulos: +175 (185 ääntä)
   Koirille kurkistusaukkoinen ovi.

   Lainaa

  6. King Arthur 23.1.2018 4:06
   Tulos: +163 (183 ääntä)
   Tuo papanajuttu jätti sanattomaksi.

   Lainaa

  7. Tulos: +50 (92 ääntä)
   Myrkkymuratti: Kylläpäs ihmiset ovat pervoja! Kun tuota klemmaria katsoo ylösalaisin niin aivan selkeästi… ei, kyllä siinä ollaan panemassa.
   Siinähän on selkeästi hymyilevä Creeper, jolla on arpi kasvoissaan. Tai avain, joka on irroitettu kahvanupistaan ja taivutettu käyttökelvottomaksi. Tai vanhempi, joka on heittämässä lastaan roskatunkiolle. Tai yhden kyynärvartensa varassa pystyssä pysyvä breikkaaja. Tai majesteettisesti pää pystyssä lentävä lintu, joka kantaa jaloissaan kookkaita tennispalloja. Tai ristiretkeilijän kypärä sekä hulmuava viitta. Siis ihan selkeästi! Onpa mielikuvituksesi saastunut.

   Lainaa

  8. Tulos: +130 (184 ääntä)
   On oikein leikkuulaudalla kuvauttanu noi papanat sit.. Vähän huuhtelua ja taas on ku uus.. Hyi

   Lainaa

  9. Ruttotohtori 23.1.2018 7:06
   Tulos: -79 (107 ääntä)
   Petkele: Se on vain asennettu väärin päin. Kysymys on miksi tarvitaan uusi ovi?
   Avaimenreiästä huomaa että ovi on oikein päin.

   Lainaa

  10. Tulos: -28 (68 ääntä)
   King Arthur: Tuo papanajuttu jätti sanattomaksi.
   Kyseessä on Jyväskylän ryhmä, mitä odotit?

   Lainaa

  11. Tulos: +50 (106 ääntä)
   Petkele: Se on vain asennettu väärin päin. Kysymys on miksi tarvitaan uusi ovi?
   Jos asennat sen toisinpäin, kätisyys muuttuu. Ehkä se on tärkeää oven käytön kannalta.

   Lainaa

  12. Tulos: +46 (66 ääntä)
   Ruttotohtori: Avaimenreiästä huomaa että ovi on oikein päin.
   En tiedä oliko sarkasmia, mutta lukkoja saa hommattua/asennettua myös erikseen mitenpäin haluaa, mutta tuossakin tuo on lukko/kahva on päinvastoin. Yleensä kahva on alapuolella.

   Lainaa

  13. Tulos: +11 (43 ääntä)
   Eikä voinut vaan kääntää saranoita ja lukkoa toisin päin. DUH.

   Lainaa

  14. Tulos: +22 (52 ääntä)
   Kääntäkää se ovi ympäri...? Ruuvimeisseli käteen ja saranoita siirtämään.

   Lainaa

  15. Kilokalori 23.1.2018 8:08
   Tulos: +36 (64 ääntä)
   Petkele: Se on vain asennettu väärin päin. Kysymys on miksi tarvitaan uusi ovi?
   Ruttotohtori: Avaimenreiästä huomaa että ovi on oikein päin.
   Jos tuon huulletun oven kääntää toiste päin, siitä tulee oikeakätinen. Nyt se on väärin asennettuna vasenkätinen, mitä he ilmeisesti arvostavat tässä aukossa enemmän, kuin lasit ylhäällä olevaa oikeakätistä. Ja lukkorunko asennetaan lopuksi erikseen, sen saa aina asennettua oikein päin, vaikka olisi miten päin. En kyllä minäkään ymmärrä, miksi tuo on laitettu paikalleen. Mistä vetoa, että käytettyä uutta ovea ei löydy noin kolmeen vuoteen, ja tuossa lopulta on tuhat koirankuonolaisjälkeä lasissa :> T:ovikaavioita työkseen piirtävä

   Lainaa

  16. Kilokalori 23.1.2018 8:13
   Tulos: +43 (61 ääntä)
   ”Toisaalta noi lasit on ”kivasti” just tuon kaamean puolipaneelin korkuiset, että kulta eikös oven voi jättää näinkin...” Seuraavaksi tätä ihmetellään asunnon myynti-ilmoituksessa vuonna 2022. (Minulle ei ihan oikeasti mene kaaliin, kuka tekee tuollaista sutta omaan kotiinsa.)

   Lainaa

  17. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Hessu: Tuon oven kanssa on saanut ihan tosissaan yrittää että saa mokattua asennuksen, toisaalta ei tahdo millään uskoa että toi olis oikea moka mutta taas toisaalta tapaan työssäni viikottain ihmisiä jotka ovat aivan helvetin typeriä.
   Mun työkaverit (okei, osa niistä) on sellaisia et ne on ollut 30 vuotta talossa ja sellaiset jokapäiväiset asiat tulee niille ihan puun takaa. Ja yksinkertaiset asiat on sellaisia joista kysytään, "miten ne tehdään?" - tyyliin paina tuota virtanappia niin laitteeseen tulee sähköt päälle. Eikä näillä tyypeillä ole mitään diagnoosia.

   Lainaa

  18. Suolamestari 23.1.2018 10:02
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Petkele: Se on vain asennettu väärin päin. Kysymys on miksi tarvitaan uusi ovi?
   symmetrisen oven kanssa ei niin väliä mutta: Tässä jos on haluttu ovi joka aukeaa tähän huoneeseen päin ja kuvassa katsoen vasemmalle (kuten ko. ovi on), niin tuo ovi ei aukea siihen suuntaan missään asennossa jossa tuo ikkuna on ylhäällä. Eli voi joko: 1) Tinkiä siitä avautumisssuunnasta ja kääntää ovea karmeineen 180 astetta jonkin vapaavalintaisen akselin ympäri. 2) Tilata toisenkätisen oven.

   Lainaa

  19. Tulos: +96 (102 ääntä)
   King Arthur: Tuo papanajuttu jätti sanattomaksi.
   Harvinaista kuitenkin, että aloittaja myönsi erehtyneensä.

   Lainaa

  20. Tulos: +6 (26 ääntä)
   Ruttotohtori: Avaimenreiästä huomaa että ovi on oikein päin.
   Kahvan ja lukon voi asentaa oveen myös itse. Eli myös kahva ja lukko on asennettu väärinpäin. Eli jos ja kun tuon on osannut koota väärin, niin pienen miettimisen jälkeen tuon asentaminen oikein pitäisi myös onnistua :)

   Lainaa

  21. Tulos: +50 (64 ääntä)
   Miten joku ei tunnista jäniksenpapanaa, oikeasti?

   Lainaa

  22. Tulos: +10 (20 ääntä)
   niimpä: En tiedä oliko sarkasmia, mutta lukkoja saa hommattua/asennettua myös erikseen mitenpäin haluaa, mutta tuossakin tuo on lukko/kahva on päinvastoin. Yleensä kahva on alapuolella.
   Monissa sisäoven lukkomallissa kätisyys on vaihdettavissa hyvinkin helposti. Vedä kieleke ulos ja käännä 180 astetta. Helppoa.

   Lainaa

  23. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Heh..Lasse on kustavissa

   Lainaa

  24. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Suolamestari: symmetrisen oven kanssa ei niin väliä mutta: Tässä jos on haluttu ovi joka aukeaa tähän huoneeseen päin ja kuvassa katsoen vasemmalle (kuten ko. ovi on), niin tuo ovi ei aukea siihen suuntaan missään asennossa jossa tuo ikkuna on ylhäällä. Eli voi joko: 1) Tinkiä siitä avautumisssuunnasta ja kääntää ovea karmeineen 180 astetta jonkin vapaavalintaisen akselin ympäri. 2) Tilata toisenkätisen oven.
   3) Ruuvata saranat oven vastakkaiselle sivulle.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (30 ääntä)
   Enpä ole ikinä ajatellut, että ovet ovat jompikumpikätisiä...

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (17 ääntä)
   kaali: 3) Ruuvata saranat oven vastakkaiselle sivulle.
   Sittenhän se avautuu oikealle.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (8 ääntä)
   duunari: Mun työkaverit (okei, osa niistä) on sellaisia et ne on ollut 30 vuotta talossa ja sellaiset jokapäiväiset asiat tulee niille ihan puun takaa. Ja yksinkertaiset asiat on sellaisia joista kysytään, “miten ne tehdään?” – tyyliin paina tuota virtanappia niin laitteeseen tulee sähköt päälle. Eikä näillä tyypeillä ole mitään diagnoosia.
   Toki näitä heikompilahjaisia on joka puljussa, mutta oletko sattumalta T:llä alkavassa firmassa paikkakunnalla L...?

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Toi ovi aiheuttaa mindfuckia, kun siitä ei tiedä, onko se vääränlainen ovi oikein päin, oikeanlainen ovi väärin päin vai vääränlainen ovi väärin päin.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (32 ääntä)
   Mikko, kaali ja muut, jotka ehdottavat tuon kääntämistä "helposti", miettikääpä loppuun asti. Jos oven saranat siirtää toiselle puolen täytyy siirtää myös kahva ja lukko. Niitä varten pitäisi tehdä reiät ja vanhat reiät pakkeloida umpeen. Mahdollisesti myös saranat on kiinnitetty mittojen mukaan oleviin koloihin oven reunassa ja nämäkin pitäisi kaivertaa toiselle puolelle. Entisten saranoiden paikalle taas jää kolot ja lisää oven paikkailua. Ellei ole melko ammattilainen (epäilen että oven asentaneet henkilöt eivät ole) ja omista todella hyviä työvälineitä niin tuota yrittäessä särkee vain oven. Ammattilainen tuskin edes yrittäisi moista, koska jälki tulee joka tapauksessa olemaan paikattu ovi ja aikaa kuluu sen verran runsaasti että hintaa kertyy tuntityöstä monen oven verran. Kannattaa siis metsästää käytetty oikean kokoinen ja -käteinen ovi.

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Eiku nyhän mie vasta käsitin mitä te tarkoititte! Eli että parempi olisi ollut asentaa saranat toiselle puolen oviaukkoa eikä ovea. Ja saada väärään suuntaan avautuva, mutta muuten oikein asennettu ovi. Aivan. Luulin että meinasitte että tuon oven kätisyyden olisi voinut helpohkosti itse vaihtaa. Kuitenkin, jos oven avautumissuunnan säilyminen samana on tärkeää niin ovi vaihtoon :)

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Hanna, nuo kuulat ovat naamioitua nuuskaa. Nuoriso piilottaa niitä hankeen koska jos joku niitä sattuu hangen alta kaivamaan, luulee niitä eläimen jätöksiksi ja jättää poimimatta. Älä anna koirasi syödä yhtäkään pärinäpapanaa.

   Lainaa

  32. Arthur Brown 24.1.2018 0:33
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Suolamestari: symmetrisen oven kanssa ei niin väliä mutta:
   Voihan tuon pyöräyttää vain ympäri siten, että tuo kahva jää kuvaussuunnasta katsottuna alhaalle oikealle ulkopuolelle. Jos ovi on symmetrinen, eli ulkopuoli ja sisäpuoli identtiset, niin: 1. Oven puolelta saranat irti 2. Ovi 180 astetta ympäri, siten että kahva pysyy koko ajan oikealla puolen 3. Saranat kiinni 4. Kahva ja lukkopesä sisäpuolelle Vasenkätinen ovi oikealla paikalla oikein päin!

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Toi jäniksen papana kuva on joku kiertävä juttu, koska sama kuva oli Tampereen (erään kaupungin osan) ryhmässä. Niistä kommenteista olisi saanut paremman mokan. Lisäksi siellä pohdittiin, kuka laittaa paskaa tuolle leikkuulaudalle.

   Lainaa

  34. Veijo Esso 24.1.2018 8:13
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   kaali: 3) Ruuvata saranat oven vastakkaiselle sivulle.
   Ja jättää kahva saranapuolelle :)

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Suolamestari on ollut koko ajan täysin oikeassa. Ja aloittaa kommenttinsa "symmetrisen oven kanssa ei niin väliä"-eli kommentti tarkoittaa tilannetta jossa ovi ei ole symmetrinen. Kuvan perusteella ei näytä mahtuvan aukeamaan aukosta läpi asti eli ei ole symmetrinen ja jos sitä käännetään vaaka-akselin ympäri 180 astetta, se ei enää aukea kuvassa näkyvään huoneeseen vaan ulkopuolelle. Arthur Brownin ehdottaman ovenkäännön voi tietysti tehdä jos oven toisella puolella on tilaa avata ovi sinne päin.

   Lainaa

  36. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kiti: Toi jäniksen papana kuva on joku kiertävä juttu, koska sama kuva oli Tampereen (erään kaupungin osan) ryhmässä. Niistä kommenteista olisi saanut paremman mokan. Lisäksi siellä pohdittiin, kuka laittaa paskaa tuolle leikkuulaudalle.
   Hervanta melkein mainittu, Duolla tavataan!

   Lainaa

  37. Tulos: -1 (1 ääni)
   niimpä: En tiedä oliko sarkasmia, mutta lukkoja saa hommattua/asennettua myös erikseen mitenpäin haluaa, mutta tuossakin tuo on lukko/kahva on päinvastoin. Yleensä kahva on alapuolella.
   Näen tästä meidän väliovista kuusi ja kaikissa kahva on yläpuolella. Ovi on väärin päin, mutta lukko on oikien päin. Ihmettelen vaan että kuka jatkaa työn loppuun asti, ennen kuin tajuaa että se on väärin. No listat sentään puuttui vielä, mutta niitähän ei olisi tarvinnut jättää pois, sillä oven vaihto riittää. ja tuo ovihan on tosiaan oikeakätinen, se on nyt vaan asennettu vasenkätiseksi.

   Lainaa

  38. Kärsi :D 2.4.2018 9:38
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Päiväkodin "kovikset" pelotteli noilla "myrkkypapanoilla" kaikkia. Tälle voi vielä nauraa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Kustavi, klemmari, kaksimielinen, kuva, koirat, myrkky, ovi, väliovi