Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 4

Mitä teijän kihlasormuksissa lukee?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +729 (777 ääntä)
   Meen kyl heti aamulla ostaa imovanetta ja laitan kameran illalla pyörimään.

   Lainaa

  2. Tulos: +525 (585 ääntä)
   Tota videokuvaa olis kyllä kiva nähdä, siis kaikkea muutakin kun se persepano.

   Lainaa

  3. Tulos: +206 (224 ääntä)
   Hanna, et oo ainoa. En oo mennyt kaiketi noin pitkälle, mutta "kännissä" oon ollut siitä. :(

   Lainaa

  4. Tulos: +144 (168 ääntä)
   Olisi mielenkiintoinen kokemus. Tuo unilääke siis.

   Lainaa

  5. ElectricWizard 12.12.2017 1:50
   Tulos: +361 (379 ääntä)
   Joo, Imovanella on moisia vaikutuksia. Joillekin ihan normi annoksilla. Hallusinaatiot on tosi todentuntuisia, joskus myös pelottavia ja se EI ole kivaa. En suosittele tätä lääkettä edes nukkumiseen. Muistinmenetys on kanssa tosi yleistä, sitä saattaa tehdä todella typeriä asioita eikä ees muista. :D Ei onneksi saa ilman reseptiä.

   Lainaa

  6. Tulos: +533 (561 ääntä)
   Kaikkihan tietää, että Suomi täyttää 100 vuotta vuodenvaihteessa, koska noin 100 vuotta sitten aloitettiin suomalainen ajanlasku ja ennen sitä Suomen tilalla oli alkuperäinen Perämeri, jonka sittemmin Kalevalan kirjoittaja, Sampo, muutti maaksi, josta tuli Suomi.

   Lainaa

  7. Tulos: -20 (94 ääntä)
   Imovanea tohon kouraan NYT

   Lainaa

  8. Tulos: -200 (224 ääntä)
   Siis eikö imovane oo ripulilääke? Miten siitä voi tulla hallusinaatioita?

   Lainaa

  9. Tulos: -233 (295 ääntä)
   Hannan mielestä raiskausvitsit on ah-niin-hauskoja!

   Lainaa

  10. Tulos: +411 (413 ääntä)
   : Siis eikö imovane oo ripulilääke? Miten siitä voi tulla hallusinaatioita?
   Ripulilääke on imodium, toivottavasti et imovanea ole tuohon vaivaan syönyt!

   Lainaa

  11. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Ripulilääke?!? Mitähän sinä olet vetänyt? https://laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=1135&i=SANOFI_IMOVANE

   Lainaa

  12. Tulos: +247 (289 ääntä)
   Corona: Ripulilääke on imodium, toivottavasti et imovanea ole tuohon vaivaan syönyt!
   Tai toisinpäin. "Tää unilääke ei toimi, edelleenkin valvottaa, mutta aika kuluu sentään paskalla sängyssä pyörimisen sijaan."

   Lainaa

  13. Tulos: +442 (470 ääntä)
   Mun mielestä on ehkä hieman erikoinen ratkaisu alkaa panna noin sekaisin olevaa kakkoseen, olkoonkin että henkiähän siinä vaan on yritetty säästää. Määns gatto duu wattö määns gatto duu.

   Lainaa

  14. Tulos: +217 (283 ääntä)
   dax: Hannan mielestä raiskausvitsit on ah-niin-hauskoja!
   Tässähän sitä todistettiin, että nainen voi raiskata miehen. Vai mitä muuta seksin vaatiminen väkivallalla uhkaamalla on?

   Lainaa

  15. Tulos: +146 (152 ääntä)
   Olen kanssa saanut elämäni tripit tuolla Imovanella ja vielä useampaankin otteeseen ihan tahtomattani. Idea on siis se, että sänkyyn mennään heti lääkkeen ottamisen jälkeen, mutta joskus se uni ei silti vaan tule ja nukahtamisen sijaan mieli huomaamatta liukuu tuohon satumaailmaan. Seuraavan kerran kun jotain mietit niin se on seuraavana päivänä ja se on "mitä vittua..."

   Lainaa

  16. Tulos: +110 (134 ääntä)
   Kurppa: Tai toisinpäin. “Tää unilääke ei toimi, edelleenkin valvottaa, mutta aika kuluu sentään paskalla sängyssä pyörimisen sijaan.”
   Tuskin sä paskalla yötä istut jos oot imodiumia vetäny nukahtamiseen.

   Lainaa

  17. It's a deal 12.12.2017 10:59
   Tulos: +221 (223 ääntä)
   Imovane (myös Zopinox) ei ole uni- vaan nukahtamislääke. Toleranssin kasvaessa alkuperäinen vaikutus heikkenee, mutta valot sammuvat kyllä vintiltä. Siinäpähän sitten mietit aamulla kuka on keksinyt syödä ananaspaloja ketsupin kera.

   Lainaa

  18. Tulos: +44 (118 ääntä)
   dax: Hannan mielestä raiskausvitsit on ah-niin-hauskoja!
   Mistä tosta sait vitsin? Hanna on raiskannut puolisonsa, sen ei pitäisi olla kellekään vitsi.

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Nyt alkoi pelottaa kun olen itse joskus imovanea syönyt. Noh kai mulle perhe olisi kuittaillut jos noin olis käynyt? :D Toivottavasti oli ihan lääkärin määräämä annos kyseessä, on meinaan melkoista myrkkyä muutenkin.

   Lainaa

  20. Tulos: +219 (221 ääntä)
   EiToiminu: Meen kyl heti aamulla ostaa imovanetta ja laitan kameran illalla pyörimään.
   Z-lääkkeet (nämä nukahtamisaineet) luokitellaan huumausaineiksi. Kerran vaihdoin käsienpesualtaan hanan yöllä zopinox-päissäni ja aamulla yllätyin hirveästi. Tein putkihomman peräti hiljaa, koska perhe ei herännyt. Oli silti tämän rouvan eka ja vika putkiasennus ikinä.

   Lainaa

  21. Joutunut käyttämään 12.12.2017 11:36
   Tulos: -27 (91 ääntä)
   Joku: Olisi mielenkiintoinen kokemus. Tuo unilääke siis.
   Ei olisi. Kuten eivät muutkaan huumeet, paitsi sellaiselle, joka ei muutenkaan käytä latvustaan ajattelemiseen.

   Lainaa

  22. pihlajankarja 12.12.2017 11:42
   Tulos: -19 (161 ääntä)
   NipaMan: Tässähän sitä todistettiin, että nainen voi raiskata miehen. Vai mitä muuta seksin vaatiminen väkivallalla uhkaamalla on?
   Tai sitten mies on raiskannut sekavuustilassa olevan Hannan.

   Lainaa

  23. Tulos: +31 (49 ääntä)
   Älkää käyttäkö sitä Imovanea. Laskee älyllistä tasoa pysyvästi varttuneemmilla ihmisillä ja kuka nuorempikaan sitten uskaltaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -57 (93 ääntä)
   Imovane eli zopiklon ei aiheuta hallusinaatioita tai muutakaan tuossa kuvattua. Käyttäjä on sekottanut lääkkeen tsolpideemiin joka aiheuttaa kaikenlaista jännää mikäli lääkkeen ottaja ei mene nukkumaan. Molemmat ovat toki nukahtamislääkkeiä. Imovanen hakijoita odottaa kuitenkin pettymys.

   Lainaa

  25. Tulos: +83 (121 ääntä)
   Harva tavan tallaaja tuntuu ymmärtävän että nukahtamislääkkeet ovat mielialalääkkeitä, monet jopa alunperin psykoosilääkkeitä joiden käyttötarkoitus vain vaihtunut sivuoireisiin sopivaksi. Lääkärit määräävät vähän liian helposti kaikenlaisia "päälääkkeitä" stressiin, lievään masennukseen ja unettomuuteen; lopputuloksena joillakin potilailla pönttö nykii pahemmin kuin lääkäriin mennessä.

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (68 ääntä)
   gooby: Olen kanssa saanut elämäni tripit tuolla Imovanella ja vielä useampaankin otteeseen ihan tahtomattani. Idea on siis se, että sänkyyn mennään heti lääkkeen ottamisen jälkeen, mutta joskus se uni ei silti vaan tule ja nukahtamisen sijaan mieli huomaamatta liukuu tuohon satumaailmaan. Seuraavan kerran kun jotain mietit niin se on seuraavana päivänä ja se on “mitä vittua…”
   Riippuu ihan täysin lääkkeen ottajasta. Minulla ei valitettavasti tule minkään sorttisia halluja, joskaan ei myöskään unettomuuteen tsopikloni auta. Pyörin kyllä sängyssä unettomana, mutta ilman kivoja satuja :( Että jos nyt olette juoksemassa lääkäriin hassun trippailulääkkeen vuoksi, älkää vaivautuko. Ei se kaikilla vedä vinttiä sekoksi tai pimeäksi. Imovane on todella mieto nukahtamislääke yleisesti määrätyillä annoksilla. Toki jos kourallisen vetää naamaan, mutta siinä voi sitten jo nukahtaa ikiuneen.

   Lainaa

  27. Tulos: +108 (166 ääntä)
   pihlajankarja: Tai sitten mies on raiskannut sekavuustilassa olevan Hannan.
   Eli jos umpihumalassa tai pilleripäissään oleva mies uhkaisi naista väkivallalla saadakseen seksiä, se tarkottaakin että nainen raiskasi humalassa olevan miehen ja käytti hyväksi tämän sekavaa tilaa? Selvä homma, jos se onkin näin päin niin taitaa olla muutama raiskaustuomio kumottavana. Haetaan ukot vankilasta ja viedään heidän naispuoliset "uhrit", eli ne oikeat raiskarit tilalle.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (55 ääntä)
   Sekakäyttö alkoholin kanssa lisää näiden Z-lääkkeiden hassujen sivuvaikutusten riskiä, onkohan Hanna ottanut jotain naista väkevämpää pillereiden lisäksi?

   Lainaa

  29. Tulos: -34 (62 ääntä)
   Ihan äkkiä en usko että Imovanesta aiheutuu tuollaisia sattumuksia. =:-o T: Sama lääkitys.

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (59 ääntä)
   Jos nukkuu hyvin, niin onko väliä jos perse on kipeä?

   Lainaa

  31. Tulos: +107 (113 ääntä)
   zxc: Ihan äkkiä en usko että Imovanesta aiheutuu tuollaisia sattumuksia. =:-o T: Sama lääkitys.
   Ei se oo uskon asia, vaan ihan tutkittu sivuvaikutus. Sivuvaikutukset eivät ole kaikilla samat eli vaikka sulla lääke toimis niinku pitää, voi joku toinen saada vakaviakin sivuvaikutuksia samalla annoksella. Mulla ei muistaakseni tullu mitään muita sivuvaikutuksia kuin paha maku suuhun ja tokkuraisuus aamulla Imovanesta. Stella/Stilnoct (tsolpideemi) ei aiheuta tokkuraisuutta, mutta sen kans mun pitää olla varovainen ja mennä heti sänkyyn lääkkeenoton jälkeen. Alussa en tajunnu sitä, niin puuhailin kaikkea kummaa kotona (ripustelin likapyykkejä kuivumaan) ja kerran jopa lähin keskellä yötä keräämään Pokemoneja. Aamulla ihmettelin, ku pelin kilometrit oli erit ku ois pitäny olla ja huomasin, että olin tehny kunnon lenkin yöllä. Muistin pieniä pätkiä kävelystä, mutta suurin osa siitä reissusta on pimennossa.

   Lainaa

  32. mikko-maria 12.12.2017 17:01
   Tulos: +43 (59 ääntä)
   dax: Hannan mielestä raiskausvitsit on ah-niin-hauskoja!
   Tuosta ei käy ilmi onko mitään edes tapahtunut, muuta kuin uhkailua. Kipeys-kommenttikin voi liittyä muihin muistoihin. Eikä siinä asialle edes vitsailtu.

   Lainaa

  33. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Kyllästyttää ihmiset, jotka eivät muka ikinä kysele mitään uteliaisuuttaan. Ikään kuin ei saisi olla utelias. En ole tympääntynyt vaan... no, muuten vaan kommentoin :)

   Lainaa

  34. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Ensimmäisen "mokan" kysymys on ihan relevantti. Luulen, että aika harva ihan oikeasti tietää miksi juuri 6.12. (itsekin piti tarkistaa... ja väärin olisin veikannut). Muita loogisia päiviähän olisi 18.7., 15.11., 4.12., 31.12. ja 4.1. (jolloin Suomi täyttäisi 100 vasta ensi vuoden puolella).

   Lainaa

  35. Tulos: -9 (27 ääntä)
   Höpö höpö Hanna. Sua on puijattu.

   Lainaa

  36. Neiti Knatterton 12.12.2017 21:32
   Tulos: -70 (98 ääntä)
   Miu: Höpö höpö Hanna. Sua on puijattu.
   Alkaako rakastava poikaystävä kuvaamaan hupivideoita ja nauraa räkättämään kavereidensa kanssa, kun tyttöystävä on huumattuna ja pahassa kunnossa? Pohdin kanssa, että Imovane ei kyllä yksinään aiheuta halluja, oisko tämä poikakaveri antanu sille tyrmäystippoja... Kiva poika. Hanna, muuta takaisin kotiin!

   Lainaa

  37. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Ensimmäinen kysymys on tosiaan ihan relevantti. Suomen sanotaan itsenäistyneen 6.12.1917 (julistautuminen oli jo aiemmin), jolloin Suomen itsenäisyyden virallistamisesta on 100 vuotta. Itsenäinen Suomi on ollut vasta 99 vuotta.

   Lainaa

  38. Tulos: +54 (56 ääntä)
   It’s a deal: Imovane
   Itsellä ei tarvinnut edes toleranssin kasvaa. Pari viikkoa söin ja kärsin tuntikausia kestävistä, sekavista ja ahdistavista valveunista, kunnes ilmoitin lääkärille, että mieluummin valvon. Näitä kommentteja lukiessa tuntuu sille, että pääsin kuitenkin varsin helpolla...

   Lainaa

  39. Tulos: +27 (41 ääntä)
   mikko-maria: Tuosta ei käy ilmi onko mitään edes tapahtunut, muuta kuin uhkailua. Kipeys-kommenttikin voi liittyä muihin muistoihin. Eikä siinä asialle edes vitsailtu.
   Juurikin näin käsitin itekin, suluissa oleva lisäys kertoo että peppu tulee kipeäksi jos harrastaa peppuseksiä. Ei sitä että olisi nyt tehnyt niin Imovanea otettuaan.

   Lainaa

  40. meikkipossu 12.12.2017 23:05
   Tulos: -38 (76 ääntä)
   NipaMan: Tässähän sitä todistettiin, että nainen voi raiskata miehen. Vai mitä muuta seksin vaatiminen väkivallalla uhkaamalla on?
   Vahva veikkaus että tässä on ennemminki käyny niin että Hannan äijä on nähny tilaisuutensa tulleen ja aatellu että eihän se kuitenkaan muista tästä mitään nin voin hyvin satuilla sille että se ite vaati tätä... Tuskin se nyt ihan joka sekuntia siitä sen sekoilusta on kuvannu sentään.

   Lainaa

  41. Imovane vei rahani 13.12.2017 1:33
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Imovane on todellakin haastava lääke :D Itse nappasin sellaisen kerran ja heräsin hämmentyneisiin tekstareihin kavereilta, joille olin huuruissani laitellu ihan kummallisia viestejä jännistä väreistä ja mun nenästä... Lisäksi ostin kympillä kolikoita Habbo Hotelliin. Sellainen nukahtamislääke.

   Lainaa

  42. Tulos: +61 (83 ääntä)
   Jos ja kun Hannan mies tosiaan on päätynyt harrastamaan seksiä lääkkeiden vaikutuksen alaisena olevan ja sekavan henkilön kanssa, niin kyllä se on aika kyseenalaista. Vastuu on aina sillä joka on selvempi.

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (33 ääntä)
   EiToiminu: Meen kyl heti aamulla ostaa imovanetta ja laitan kameran illalla pyörimään.
   meinaatko että IMOVANEA saa ihan hyllystä?

   Lainaa

  44. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Ä: Z-lääkkeet (nämä nukahtamisaineet) luokitellaan huumausaineiksi. Kerran vaihdoin käsienpesualtaan hanan yöllä zopinox-päissäni ja aamulla yllätyin hirveästi. Tein putkihomman peräti hiljaa, koska perhe ei herännyt. Oli silti tämän rouvan eka ja vika putkiasennus ikinä.
   Ei luokitella huumausaineiksi vaan PKV-lääkkeiksi, eli keskushermostoon vaikuttaviin lääkkeisiin. Ne on eri lääkkeet, mitkä siellä huumeosastolla seisoo.

   Lainaa

  45. Tulos: -34 (72 ääntä)
   V: Jos ja kun Hannan mies tosiaan on päätynyt harrastamaan seksiä lääkkeiden vaikutuksen alaisena olevan ja sekavan henkilön kanssa, niin kyllä se on aika kyseenalaista. Vastuu on aina sillä joka on selvempi.
   Tarkoitat varmaan, että vastuu on aina mihellä.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (27 ääntä)
   poop: Ensimmäisen “mokan” kysymys on ihan relevantti. Luulen, että aika harva ihan oikeasti tietää miksi juuri 6.12. (itsekin piti tarkistaa… ja väärin olisin veikannut). Muita loogisia päiviähän olisi 18.7., 15.11., 4.12., 31.12. ja 4.1. (jolloin Suomi täyttäisi 100 vasta ensi vuoden puolella).
   Kieltämättä tyhmistä kysymyksistä puhuu eniten ne, jotka ei tiedä aiheesta itsekään juuri mitään. Monessa asiassa - kuten vaikka Suomen itsenäistyminen - pintaa syvemmälle mennessä selviää äkkiä että asiat ei olekaan ihan mustavalkoisia ja yksiselitteisiä... Ja että oikeasti tyhmiä kysymyksiä onkin aika vähän. Tuotakin kysymystä jos vielä pidemmälle miettii, niin millä perusteella Suomi syntyi vasta kun siitä tuli itsenäinen tasavalta? Venäjän osanakin Suomella oli paljon itsehallintoa. Jotkuthan jopa sanoo että Suomi oli silloin itsenäisempi kuin nyt EU:n jäsenenä.

   Lainaa

  47. Tulos: -14 (28 ääntä)
   NipaMan: Tässähän sitä todistettiin, että nainen voi raiskata miehen. Vai mitä muuta seksin vaatiminen väkivallalla uhkaamalla on?
   Fantasia?

   Lainaa

  48. Tulos: +51 (67 ääntä)
   Ystävällinen pyyntö: Jos löydätte vihki- tai kihlasormuksen, viekää se löytötavaratoimistoon. Se ei ole teidän. Miehen sormus oli löysä ja putosi metsään. Suru oli suuri, mutta kuin ihmeen kaupalla sormus löytyi löytötavaratoimistosta. Hitto että ketuttaa ajatus, että se tämän sijaan olisi nyt jonkin älypääjoukon feissarikikatuksen välineenä.

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Corona: Ripulilääke on imodium, toivottavasti et imovanea ole tuohon vaivaan syönyt!
   Mutta molemmat auttaa nukkumaan.

   Lainaa

  50. Aijenator@gmail.com 14.12.2017 12:01
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   N80: Ei se oo uskon asia, vaan ihan tutkittu sivuvaikutus. Sivuvaikutukset eivät ole kaikilla samat eli vaikka sulla lääke toimis niinku pitää, voi joku toinen saada vakaviakin sivuvaikutuksia samalla annoksella. Mulla ei muistaakseni tullu mitään muita sivuvaikutuksia kuin paha maku suuhun ja tokkuraisuus aamulla Imovanesta. Stella/Stilnoct (tsolpideemi) ei aiheuta tokkuraisuutta, mutta sen kans mun pitää olla varovainen ja mennä heti sänkyyn lääkkeenoton jälkeen. Alussa en tajunnu sitä, niin puuhailin kaikkea kummaa kotona (ripustelin likapyykkejä kuivumaan) ja kerran jopa lähin keskellä yötä keräämään Pokemoneja. Aamulla ihmettelin, ku pelin kilometrit oli erit ku ois pitäny olla ja huomasin, että olin tehny kunnon lenkin yöllä. Muistin pieniä pätkiä kävelystä, mutta suurin osa siitä reissusta on pimennossa.
   Huh. Meikäläisellä onneksi Stilnoct ei aiheuttanut kuin hallusinaatioita, kun sitä jouduin nukahtamisvaikeuksiin käyttämään...

   Lainaa

  51. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Itse kokeilin stilnocteja unettomuuteen ja oli kyllä viimeinen kerta. Luulin nukahtaneeni mutta aamulla näky oli aivan muuta. Vaimo raivoissaan kun olin herättänyt sekoilullani. Olin kussut ympäri vessaa. Jutellut näkemilleni kissoille ja ihmisjoukoille ja yrittänyt tosissaan syödä oman puhelimen. Ei kiitos enään niitä.

   Lainaa

  52. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Ihmettelen kommentteja, joissa heti hypätään siihen, että Hanna on raiskannut miehensä. Koska se on lääkepäissä mölissyt jotain "nyt pistät kakkoseen, tai pistän sut lihoiksi, öli öli öli!"? Mistä sitä tietää vaikka Hanna samalla yritti ryömiä sängyn alle, tai puhui matolle, tai makasi paikallaan vessan lattialla. Millä väkivallalla on uhattu? Onko sanottu "--tai muuten astun sun varpaille!", vai tultu kohti veitsen kanssa? On siinä PIKKASEN eroa, ja on naurettavaa huudella täällä vakavissaan, että on tapahtunut raiskaus. Oikeastaan haistakaapa paska kun vähättelette niin vakavaa asiaa ja heittelette sitä sanaa sinne tänne vesittäen niitä oikeasti traumaattisia raiskauskokemuksia. Ja ihan sama, vaikka olisi ollut roolit toisin päin. Ei se, että sanoo jotain sekavaa tarkoita heti että oikeasti oli joku vaaratilanne ja uhkaus ja siellä on uhri ollut paniikissa selkä seinää vasten. Haluatte vain nähdä pahimman mahdollisen tilanteen, ties miksi. Unissaan sitä tulee sanottua kaikenlaista, jos sattuu olemaan unissamölisijä. Aika kamalaa jos siitä heti tulis syytteet päälle, kun tiedottomana "ryöstän pankkia" tai selitän jotain vastaavaa. Olen jopa lyönyt unissani puolisoa. Heräsin ja olin pahoillani, onneksi oli sen verran järkevä ihminen, ettei soitellut poliisia pidättämään täydessä unessa ollutta heiluvaa kättäni.

   Lainaa

  53. Tulos: -2 (4 ääntä)
   : Siis eikö imovane oo ripulilääke? Miten siitä voi tulla hallusinaatioita?
   Imodium :D

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Pelottaa ajatella mitä tuo imovane mulle tekisi. Aspergerina en pysty syömään mitään keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä, niistä kun on meille vielä enemmän haittaa kuin tavalliselle ihmiselle. Löytäisin tuon imovanen jälkeen varmaan itseni jostain 10 kilometrin päästä kallion laelta matkimassa poroa.

   Lainaa

  55. Herra Knatterton 14.5.2019 8:08
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Neiti Knatterton: Alkaako rakastava poikaystävä kuvaamaan hupivideoita ja nauraa räkättämään kavereidensa kanssa, kun tyttöystävä on huumattuna ja pahassa kunnossa? Pohdin kanssa, että Imovane ei kyllä yksinään aiheuta halluja, oisko tämä poikakaveri antanu sille tyrmäystippoja… Kiva poika. Hanna, muuta takaisin kotiin!
   Lopeta jo toi. Aina oot syyttämässä miehiä. Luin eilen sun kommentteja ihan feissarimokien alusta asti ja sama meno jatkuu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naistenhuone, Suomi 100, itsenäisyyspäivä, unilääke, unilääkkeet, imovane, kihlasormus, kaiverrus, sormus