Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 188

Lapseni teki joululahjalistan, mutten ymmärrä siitä mitään.
Kuvakooste, osa 189

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +2040 (2088 ääntä)
      Teinin taiteilema kyllä sata kertaa asiallisempi. Jos nyt on pakko jotain kirjoitusta seinällä olla, niin olkoon sitten edes omaa tekstiä!

      Lainaa

    2. Tulos: +1220 (1254 ääntä)
      Teinihän on lahjakas!

      Lainaa

    3. Rahtari-Kalle 5.12.2017 3:13
      Tulos: -498 (654 ääntä)
      Mistä lähtien roskat on kerätty rekkaan? (Puoliperävaunulla) Sama asia jos heittäisin paperilennokilla lastani, ja kirjottaisin facebookkiin tämän jälkeen hänen jääneen matkustajalentokoneen alle.

      Lainaa

    4. Tulos: -60 (72 ääntä)
      Totta

      Lainaa

    5. Tulos: +1065 (1089 ääntä)
      Ai että minä inhoan noita kaikenmaailman mietelause-seinäteippauksia. Ottaisin teinin version mennen tullen jos noista täytyisi valita!

      Lainaa

    6. Tulos: +659 (669 ääntä)
      Mitä meinaa "we do really loud" alkuperäisessä tarrassa?

      Lainaa

    7. Tulos: -77 (285 ääntä)
      Miksei Viivi voinut samantien itse etsiä tablettia sieltä lehtikeräyksestä, vaan piti viikko kytätä koska se tullaan tyhjentämään...

      Lainaa

    8. Turun murre 5.12.2017 3:58
      Tulos: +469 (481 ääntä)
      mandi: Miksei Viivi voinut samantien itse etsiä tablettia sieltä lehtikeräyksestä, vaan piti viikko kytätä koska se tullaan tyhjentämään…
      Viivin taloyhtiössä lienee käytössä Molok-säiliöt.

      Lainaa

    9. Kari The Finn 5.12.2017 4:15
      Tulos: +349 (387 ääntä)
      Rahtari-Kalle: Mistä lähtien roskat on kerätty rekkaan? (Puoliperävaunulla) Sama asia jos heittäisin paperilennokilla lastani, ja kirjottaisin facebookkiin tämän jälkeen hänen jääneen matkustajalentokoneen alle.
      Kalle, sovitaanko että ei aleta hiuksia halkomaan? Itse en ole rahtari niinkuin sinä, mutta voisin hyvin kuvitella sinun joskus kertovan jotain tietokoneella sattunutta, minun ammattiini liittyvässä asiassa. Olisiko mielestäsi oikein jos silloin naureskelisin sinulle kun et raukka osannut käyttää oikeita termejä? Minä luin tuon jutun niin että nuorehko nainen oli hukannut tablettinsa ja tahtoi kiittää kuskia sen löytymisestä. Kiitoksen merkitystä ei yhtään vähennä se ettei hän kutsunut kuljettajaa oikealla ammattitermillä. Kari

      Lainaa

    10. Tulos: -16 (22 ääntä)
      Soila, et ole ainoa.

      Lainaa

    11. Tulos: +153 (239 ääntä)
      Nippeli: Mitä meinaa “we do really loud” alkuperäisessä tarrassa?
      "Me tehdään SITÄ tosi äänekkäästi", kenties?

      Lainaa

    12. Mr D:n kaveri 5.12.2017 6:34
      Tulos: +139 (157 ääntä)
      Sopivalla haikulla luettuna tuo lista tosiaan kuulostaa skitsofreenikon runolta. Tai ei edes tarvi olla skitsofreenikko, joku oman elämänsä Taberman. Ihan hauska!

      Lainaa

    13. Tulos: +408 (424 ääntä)
      Aina tulee myötähäpeä kun näkee jonkun seinällä noita ykstoikkoisia lässyttäviä mietelauseita. Teinin versiossa sentään oli omaperäisyyttä

      Lainaa

    14. Tulos: +56 (124 ääntä)
      Nippeli: Mitä meinaa “we do really loud” alkuperäisessä tarrassa?
      Kääntäisin vapaasti niin että "tästä talosta ei ääntä puutu"/"pidämme kovaa ääntä" tms.

      Lainaa

    15. Tulos: -80 (146 ääntä)
      Epäilen vahvasti että tuo ”teinin versio” on netistä kopioitu.

      Lainaa

    16. Tulos: +308 (320 ääntä)
      Nuo tekstit on muutenkin mauttomia, saati sitten noin pitkä kokoelma persoonattomia tekopyhiä latteuksia... Teini teki mitä piti.

      Lainaa

    17. Tulos: +173 (177 ääntä)
      Ihan huikee toi teinin versio :D Paljon parempi

      Lainaa

    18. Tulos: +15 (35 ääntä)
      Soilan kommentti on kympin arvoinen!

      Lainaa

    19. Tulos: +44 (58 ääntä)
      Luin Soilan kommentin, sitten tekstin uudestaan ja nauroin ääneen. Taidetta.

      Lainaa

    20. Tulos: +145 (145 ääntä)
      mandi: Miksei Viivi voinut samantien itse etsiä tablettia sieltä lehtikeräyksestä, vaan piti viikko kytätä koska se tullaan tyhjentämään…
      Jos lehtikeräys oli mallia molok, eipä sinne tee mieli tosta vaan hyppiä.

      Lainaa

    21. Tulos: +102 (112 ääntä)
      Rahtari-Kalle: Mistä lähtien roskat on kerätty rekkaan? (Puoliperävaunulla) Sama asia jos heittäisin paperilennokilla lastani, ja kirjottaisin facebookkiin tämän jälkeen hänen jääneen matkustajalentokoneen alle.
      Sun vertauskuvas ontuu. Niinkun ihan vitusti. Jäi matkustajakoneen alle --> paperilennokki osui Roskat kerättiin rekkaan --> roskat kerättiin leluautoon Ja miksi nimenomaan puoliperävaunulla? Täysperää kutsutaan myös rekaksi.

      Lainaa

    22. Arkkienkeli 5.12.2017 10:40
      Tulos: +85 (97 ääntä)
      Rahtari-Kalle: Mistä lähtien roskat on kerätty rekkaan? (Puoliperävaunulla) Sama asia jos heittäisin paperilennokilla lastani, ja kirjottaisin facebookkiin tämän jälkeen hänen jääneen matkustajalentokoneen alle.
      Olisi kiva kun hankkisit muutakin kuin oman alueesi paikallistuntemusta. Suomi on pitkä maa ja osa noutopisteistä on hankalien yhteyksien päässä, joten kyllä maar esim syrjäkylillä roskat haetaan vähän järeämmällä kalustolla eikä lähdetä junnaamaan 200 km päässä olevaan kohteeseen 50-60 km/h kulkevalla roska-autolla.

      Lainaa

    23. Tulos: +72 (80 ääntä)
      Olisko nyt ollut niin että Viivi heitti tabletin yleiseen keräyspaperisäiliöön, niinkuin sanoo (lehtikeräykseen), eikä tokikaan roskikseen. Sieltä sitä ei kovin helposti käydä kaivamassa ja rekalla ne todella ainakin meilläpäin tyhjätään.

      Lainaa

    24. Tulos: -28 (80 ääntä)
      Noiden mietelausekylttien yms. käyttäjät pitäis kyllä kerätä johkin keskitysleirille

      Lainaa

    25. Tulos: +154 (160 ääntä)
      Corona: Ai että minä inhoan noita kaikenmaailman mietelause-seinäteippauksia. Ottaisin teinin version mennen tullen jos noista täytyisi valita!
      Minulle psykologi suositteli, että voisin kirjoittaa seinälleni "talon säännöt", josko se helpottaisi turvattomuuden tunnetta. Psykologin sanoin "vaikka jotain sellaista, että tässä talossa kuunnellaan, mitä toisella on sanottavana ja kunnioitetaan toisen omaa tahtoa" ja muuta össönmössöniä. Minusta tuollainen on aivan turhaa, koska jos talooni astuu joku ihan paska tyyppi, niin eihän sellaista kiinnosta, tuleeko noudattaneeksi vai rikkoneeksi minun sääntöjäni. Laitoin sitten kaikille sisäänkäynneille laput, että "tästä ei ole käyvä läpi kukaan, joka on paska". Ja auttoi se kyllä hieman.

      Lainaa

    26. Tulos: +115 (129 ääntä)
      Mietelauseista kotien seinällä tai pahempi, ihmisten ihoilla, kertoo paljon se, ettei kukaan ottaisi niitä jos ne olisi kirjoitettu tavallisella (esim arial) fontilla tai suomeksi. Yritetään koukeroilla ja kaunolla tehdä niistä jotenkin sensuelleja ja fiksumpia, merkityksellisiä. Minussa aiheuttavat pelkkää myötähäpeää. Ps. Tiedän myös missä asuntoni vessa on ilman erillistä kylttiä - en mene paskomaan saunaan.

      Lainaa

    27. Tulos: +91 (111 ääntä)
      …..: Noiden mietelausekylttien yms. käyttäjät pitäis kyllä kerätä johkin keskitysleirille
      "Mä en tykkää, niin ei kukaan muukan saa tykätä." -henkilöt pitäisi kerätä johonkin kehitysleirille

      Lainaa

    28. Tulos: +84 (98 ääntä)
      Luulin, että oon ainut, jota oksettaa nuo "syvälliset" ja kaikkea rakastavat sisustustekstit, mutta onneksi on muitakin. Teinin näkemys oli kyllä paljon parempi ja hakkaa alkuperäisen tekstin mennen tullen.

      Lainaa

    29. Tulos: +43 (49 ääntä)
      Lilly: Teinin taiteilema kyllä sata kertaa asiallisempi. Jos nyt on pakko jotain kirjoitusta seinällä olla, niin olkoon sitten edes omaa tekstiä!
      Molemmat ovat kyllä aivan liian pitkiä kun tämä koko juttuhan on jo ajat sitten tiivistetty kahteen sanaan "Carpe Diem"

      Lainaa

    30. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Mari, jos sattuisit lukemaan tätä niin "Munia josta syntyy pikku elukoita" saattaa tarkoittaa Hatchimals-nimisiä leluja! Eikun lasten lelukuvasto käteen ja sieltä tutkimaan onko muita toteutettavissa olevia toiveita. Tankista veneeksi muuttuva auto vois olla näin mutu-tuntumalla. Muut varmaan enemmän mielikuvituksen tuotetta :D

      Lainaa

    31. Tulos: +6 (28 ääntä)
      Janskuli: “Mä en tykkää, niin ei kukaan muukan saa tykätä.” -henkilöt pitäisi kerätä johonkin kehitysleirille
      Mietelauseista tykkääjät, niinkuin -vihaajatkin. Kaikki jotka ovat kanssani erimieltä, tai samaa mieltä, niin valkoiset kuin mustat, homot ja heterot, kaikki jotka arvostavat erilaisuutta, niinkuin nekin jotka eivät arvosta, kaikki vaan keskitysleirille, siperia opettaa, eikö näin ole?

      Lainaa

    32. Tulos: +35 (51 ääntä)
      Ihan pakko kysyä, että onko "pengastaa" ihan normaali sana jossain päin? Vai ehkä joku oma kehitelmä... Penkomisesta kai kuitenkin kyse.

      Lainaa

    33. purppurakruunu 5.12.2017 13:57
      Tulos: +37 (43 ääntä)
      Kala: Minulle psykologi suositteli, että voisin kirjoittaa seinälleni “talon säännöt”, josko se helpottaisi turvattomuuden tunnetta. Psykologin sanoin “vaikka jotain sellaista, että tässä talossa kuunnellaan, mitä toisella on sanottavana ja kunnioitetaan toisen omaa tahtoa” ja muuta össönmössöniä. Minusta tuollainen on aivan turhaa, koska jos talooni astuu joku ihan paska tyyppi, niin eihän sellaista kiinnosta, tuleeko noudattaneeksi vai rikkoneeksi minun sääntöjäni. Laitoin sitten kaikille sisäänkäynneille laput, että “tästä ei ole käyvä läpi kukaan, joka on paska”. Ja auttoi se kyllä hieman.
      Itse asiassa kunniasäädöistä muistuttaminen vähentää huonoa käytöstä. Kun ryhmä oppilaita pistettiin kertaamaan kymmenen käskyä, seuraavassa kokeessa, jossa sai oikeista vastauksista rahaa, vähemmän ihmisiä huijasi, kuin kontrollikokeessa. Tämä siitä huolimatta, että kaikki oppilaat eivät olleet edes kristittyjä. Myös lupauksen "noudatan koulun kunniakoodia" allekirjoittaminen toimi, vaikka kyseisessä koulussa ei edes ole kunniakoodia. Dan Ariely, (Dis)Honesty - The Truth About Lies. Periaatteessa tommoinen seinätarrakin voisi toimia, jos sen jaksaisi vain ajatuksella lukea joka päivä.

      Lainaa

    34. Tulos: +53 (57 ääntä)
      purppurakruunu: Itse asiassa kunniasäädöistä muistuttaminen vähentää huonoa käytöstä. Kun ryhmä oppilaita pistettiin kertaamaan kymmenen käskyä, seuraavassa kokeessa, jossa sai oikeista vastauksista rahaa, vähemmän ihmisiä huijasi, kuin kontrollikokeessa. Tämä siitä huolimatta, että kaikki oppilaat eivät olleet edes kristittyjä. Myös lupauksen “noudatan koulun kunniakoodia” allekirjoittaminen toimi, vaikka kyseisessä koulussa ei edes ole kunniakoodia. Dan Ariely, (Dis)Honesty – The Truth About Lies. Periaatteessa tommoinen seinätarrakin voisi toimia, jos sen jaksaisi vain ajatuksella lukea joka päivä.
      Toki sitten, jos rakennuksessa oleilee ryhmä ihmisiä, niin tuollainen voi toimiakin. Minun talossani oleilen kuitenkin vain minä, joten "talon säännöt" ovat tosiasiassa vain omaksi mielenrauhaksi, eikä oikeiden ihmisten käytöksen korjaamiseksi. Minun mieltäni vain rauhoittaa enemmän illuusio siitä, että inhottavia tyyppejä ei ole tulossa sisälle.

      Lainaa

    35. Tulos: -10 (30 ääntä)
      xxx: Aina tulee myötähäpeä kun näkee jonkun seinällä noita ykstoikkoisia lässyttäviä mietelauseita. Teinin versiossa sentään oli omaperäisyyttä
      Olisikin. Perus ES-jonne.

      Lainaa

    36. Tulos: +51 (51 ääntä)
      Kurppa: “Me tehdään SITÄ tosi äänekkäästi”, kenties?
      Enemmän huvittaa tuo "anna Odenssia tai hali". Teini haluaa hellyyttä tai nuuskaa?

      Lainaa

    37. Tulos: +32 (32 ääntä)
      The Muumi: Mari, jos sattuisit lukemaan tätä niin “Munia josta syntyy pikku elukoita” saattaa tarkoittaa Hatchimals-nimisiä leluja! Eikun lasten lelukuvasto käteen ja sieltä tutkimaan onko muita toteutettavissa olevia toiveita. Tankista veneeksi muuttuva auto vois olla näin mutu-tuntumalla. Muut varmaan enemmän mielikuvituksen tuotetta
      Sitä se on, kun kirjoittaa kaiken muistista. Veikkaanpa, että suurin osa listalla olevista toiveista perustuu johonkin olemassaolevaan tuotteeseen, vaikken osaakaan sanoa, mitä tulikärpäsellä ja robotilla haetaan tai mikä väritystaulu kirjoittajalla on ollut mielessä. Suklaakone saattaa olla Joulupukki ja noitarumpu -elokuvan inspiroima. :D

      Lainaa

    38. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Throwback aikaan ku olin kuus ja kaikilla cooleimmilla leluilla oli jotku älyvaikeet englanninkieliset nimet ja sit ei auttanu muu ku kuvailla niitä joulupukille ja toivoa parasta. T: vasta tänävuonna ostin itelleni nintendon pelikonsolin, jota oon toivonu siitä asti ku en osannu vielä edes sanoa "GameBoy Color"

      Lainaa

    39. yksilöitä olemme 6.12.2017 0:38
      Tulos: -10 (20 ääntä)
      Komppaan Soilaa, luulin että se oli jonkun avohoitopotilaan heippalappu rappukäytävässä :D

      Lainaa

    40. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Siili: Ihan pakko kysyä, että onko “pengastaa” ihan normaali sana jossain päin? Vai ehkä joku oma kehitelmä… Penkomisesta kai kuitenkin kyse.
      Ainakin Pohjanmaalla käytetään sanaa pengastaa. Ja tarkoittaa juuri penkomista.

      Lainaa

    41. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Mursu: Ainakin Pohjanmaalla käytetään sanaa pengastaa. Ja tarkoittaa juuri penkomista.
      Ja pohjanmaalaisuus on pääteltävissä myös tuosta #etappi, sillä jätefirma Lakeuden Etappi ei taida toimia kovin isolla alueella.

      Lainaa

    42. Tulos: -13 (17 ääntä)
      Minulta meni kerran kirjekuoren mukana timantteja lehtiroskiin =( Seuraavana päivänä kun asia huomattiin oli jo roskis tyhjennetty ja timantit menetetty =(

      Lainaa

    43. Tulos: -19 (31 ääntä)
      Rahtari-Kalle: Mistä lähtien roskat on kerätty rekkaan? (Puoliperävaunulla) Sama asia jos heittäisin paperilennokilla lastani, ja kirjottaisin facebookkiin tämän jälkeen hänen jääneen matkustajalentokoneen alle.
      ^Tämä niin v.t.sti! Kyllä voi ottaa kupoliin kun lehdiskin aina puhutaan rekasta, oli se sitten sprintteri tai kuorma-auto.

      Lainaa

    44. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Vain idiootit sistustavat näillä naurettavilla tekstityynyillä, tauluilla ja teipeillä. Nuo ovat oikeasti koomisen rumia ja kertovat vain asukkaan elämän köyhyydestä ja mielikuvituksen puutteesta.

      Lainaa

    45. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Nippeli: Mitä meinaa “we do really loud” alkuperäisessä tarrassa?
      Loud meinaa jenkkislangissa kannabista

      Lainaa

    46. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Siili: Ihan pakko kysyä, että onko “pengastaa” ihan normaali sana jossain päin? Vai ehkä joku oma kehitelmä… Penkomisesta kai kuitenkin kyse.
      Pengastaa ihan normaali sana Etelä-Pohjanmaalla, ainakin Seinäjoen läheisyydessä. Siellä myös etappi toimii, mikä oli myös tägätty tuohon.

      Lainaa

    47. Tulos: 0 (2 ääntä)
      xxx: Kääntäisin vapaasti niin että “tästä talosta ei ääntä puutu”/”pidämme kovaa ääntä” tms.
      Jep. Alusta kun lukee niin tulee ettei tässä talossa olla hiljaisia tai olemme äänekkäitä myöski ilmaisemmemme asiamme äänekkäästi.

      Lainaa

    48. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Lasten joulukuvastoista löytyy kaikki listatut, osa vaan aika sympaattisesti kuvattuna!

      Lainaa

    49. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Piirustustauluja johon piirretään ja kuva pyyhkäistään pois, on ollut iät ja ajat.

      Lainaa

    50. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Anonyymi: Olisko nyt ollut niin että Viivi heitti tabletin yleiseen keräyspaperisäiliöön, niinkuin sanoo (lehtikeräykseen), eikä tokikaan roskikseen. Sieltä sitä ei kovin helposti käydä kaivamassa ja rekalla ne todella ainakin meilläpäin tyhjätään.
      Satavarmasti ei missään päin suomea kerätä keräyspaperia rekalla = täys- tai puoliperävaunulla vaan kyllä ne ihan perävaunuton kuorma-auto sieltä noutaa. T: kuorma-auto huoltoautona ja aina kun joku pösilö puhuu rekasta vastaan että eihän mulla ole rekkakorttiakaan saati perävaunua.

      Lainaa

    51. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Rahtari-Kalle: Mistä lähtien roskat on kerätty rekkaan? (Puoliperävaunulla) Sama asia jos heittäisin paperilennokilla lastani, ja kirjottaisin facebookkiin tämän jälkeen hänen jääneen matkustajalentokoneen alle.
      Idiootti.

      Lainaa

    52. Suvaitsematon hilleri 23.2.2023 11:44
      Tulos: +1 (1 ääni)
      .....: Noiden mietelausekylttien yms. käyttäjät pitäis kyllä kerätä johkin keskitysleirille
      Tekemään lisää mietelause kylttejä 😁
      T: Aphorismusführer

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, tabletti, lehtiroskis, seinätarra, sisustus, teksti, joulu, toivelista, joululahjat