Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 9

Joskus häiriökäyttäytyminen on hyödyksi.
Johan on asuntomarkkinat! Osa 9

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +393 (419 ääntä)
   Heikki vaikuttaa rennolta vuokranantajalta

   Lainaa

  2. Fakta homma 19.12.2017 0:41
   Tulos: -336 (452 ääntä)
   .: Heikki vaikuttaa rennolta vuokranantajalta
   Kauhea kyylä tuo häätö-Heikki. Vuokralainen ei ole yöllä melunnut, mutta hänen piti heti tunkea asuntoon kyttäilemään tekosyyn varjolla. Osta omat hifit!

   Lainaa

  3. Tulos: +443 (501 ääntä)
   Aleksi kuulostaa hengenheimolaiselta, ottaisin heti kämppikseks jos ite kestäisin sosialisoimista edes sen vertaa et kykenisin jakamaan asunnon toisen ihmisen kanssa.

   Lainaa

  4. Tulos: +563 (587 ääntä)
   Sanon aina, että jos muiden elämisen ääniä ei kestä, niin kannattaa muuttaa omakotitaloon. Toimii tosin myös toisin päin. Jos tuotat tahallasi poikkeuksellisen paljon ääntä, muuta myös omakotitaloon. Siis jeesus. Eikö musiikista voi nauttia ilman että seinät resonoi : D

   Lainaa

  5. Saunantaakse 19.12.2017 3:27
   Tulos: +347 (395 ääntä)
   Tuntuu ettei suhteellisen harva tajua ettei sitä musiikkia saa päiväsaikaankaan häiritsevän lujalla soitattaa.

   Lainaa

  6. Tulos: -137 (211 ääntä)
   Hohhoijaa, Aleksi on taas yksi muoti-ilmiön kourissa oleva pummi.

   Lainaa

  7. Tulos: +170 (200 ääntä)
   kökkö: Sanon aina, että jos muiden elämisen ääniä ei kestä, niin kannattaa muuttaa omakotitaloon. Toimii tosin myös toisin päin. Jos tuotat tahallasi poikkeuksellisen paljon ääntä, muuta myös omakotitaloon. Siis jeesus. Eikö musiikista voi nauttia ilman että seinät resonoi : D
   Musiikkia on kiva välillä soittaa lujaaa. Mutta siihen tarkoitukseen ei kerrostalo sovi. Siksi olenkin panostanut auton äänentoistoon. Kerrostalokämppään ei ole MITÄÄN järkeä hommata tuhansien äänentoistoa, kun ei siitä saa kaikkea irti. Menee siis hukkaan rahat.

   Lainaa

  8. Tulos: +155 (175 ääntä)
   Fakta homma: Kauhea kyylä tuo häätö-Heikki. Vuokralainen ei ole yöllä melunnut, mutta hänen piti heti tunkea asuntoon kyttäilemään tekosyyn varjolla. Osta omat hifit!
   No eihän Heikki tässä mitään ollut kieltämässä. Sanoi, että ihan uteliaisuuttaan kävi katsomassa.

   Lainaa

  9. Tulos: -106 (234 ääntä)
   Pipsa luultavasti ymmärtänyt tuosta vain sanan vegaani.

   Lainaa

  10. Tulos: +169 (189 ääntä)
   Fakta homma: Kauhea kyylä tuo häätö-Heikki. Vuokralainen ei ole yöllä melunnut, mutta hänen piti heti tunkea asuntoon kyttäilemään tekosyyn varjolla. Osta omat hifit!
   Se on vuokranantajana vähän pakko seurata mitä vuokralainen siellä puuhaa. Jos taloyhtiö lähtee hommaa ratkomaan niin Heikki on aika paskassa välikädessä, pohjalla viimesenä vaihtoehtona on asunnon haltuunotto jossa ei voita kukaan, vähiten asuntoaan vuokraava Heikki.

   Lainaa

  11. gruusialaisen sotalaivan kapteeni 19.12.2017 10:31
   Tulos: -23 (35 ääntä)
   Eero Tikka: No eihän Heikki tässä mitään ollut kieltämässä. Sanoi, että ihan uteliaisuuttaan kävi katsomassa.
   Häätö-Heikki :D Niinhän Heikki-boy kirjoitti faceen, että häntä ei mikään häiritse, mutta todellisia motiiveja me emme tiedä.

   Lainaa

  12. Tulos: +57 (73 ääntä)
   Wili: Kerrostalokämppään ei ole MITÄÄN järkeä hommata tuhansien äänentoistoa, kun ei siitä saa kaikkea irti. Menee siis hukkaan rahat.
   Mielestäni tämä pitää paikkaansa vain, jos "tuhansilla" on lähinnä haluttu maksimoida se jumputus ja jättää muut äänentaajuudet oman onnensa nojaan. Niin kuin tilanne tuppaa usein olemaan sillon ku ostetaan ... subbari.

   Lainaa

  13. yli opisto hörhö 19.12.2017 11:44
   Tulos: +104 (120 ääntä)
   Eiih.. Onhan se kivaa jos on hyvä äänentoistojärjestelmä ja oikeasti todella loistavaa ettei sitä joka päivä tai edes jokatoinen huudateta yötä myöten täysillä, mutta jos siitä oikeasti lähtee niin paljon ääntä että ikkunat tärisee ja naapuruston koirat alkaa haukkua niin ei sellasta voi kerrostalossa käyttää. En tiedä minkälaista äänieristystä uusissa taloissa on, mutta voin vain kuvitella esim omassa taloyhtiössä miten paljon se alkaisi hyvin nopeasti vituttamaan.

   Lainaa

  14. Tulos: -84 (190 ääntä)
   En ihan oikeasti ymmärrä sitä että päivällä tapahtuvasta melusta häiriinnytään kerrostalossa. Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta. Itse olen siis parikymppinen, ja nimenomaan tykkään kerrostaloasumisesta, omakotitalo olisi liian iso lapsettomalle pariskunnalle. Viikonloppuna herään krapulassa siihen että joku on päättänyt heti hiljaisuuden päättyessä siinä yhdeksän-kymmenen aikaan lauantaiaamusta alkaa poraamaan reikiä seinään. Ei siinä, pitäähän harrastuksia olla, en tee valitusta, poratkoon ihan rauhassa. Sitten kun myöhemmin samana päivänä minä, siinä seitsemän aikaan illalla, laitan stereot päälle ja alan kuuntelemaan musiikkia hiljaisuuteen saakka, niin johan lappaa jopa ihan poliisia asuntoon sisään muina miehinä ilman etsintälupaa. Eikä täällä mitään heitä kiinnostavaa löydy, ei siinä. Vituttaa vaan kun säännöt eivät ole kaikille tasa-arvoisia. Jos sääntöjen mukaan mennään niin ennen taloyhtiön hiljaisuutta pitää saada rauhassa kuunnella musiikkia siihen volyymirajaan asti että se alkaa aiheuttamaan rakenteellisia tai terveydellisiä haittoja :D Tuskin sellaisilla desibeleillä kuitenkaan kukaan omassa asunnossaan kuuntelisi musiikkia, ellei sitten tarkoitus ole aiheuttaa itselleen kuurous jostain kumman syystä. Joillakin vanhemmilla suomalaisilla ihmisillä on tapana soittaa aina ensimmäiseksi poliisille jos pahoittavat mielensä, sellaisissakin asioissa kun tosiaan mitään lakia ei ole rikottu. Se ruuhkauttaa poliisin linjoja ja kuluttaa heidän resurssejaan aivan turhaan. Jos haluaa avautua naapurilleen, niin pitäisi olla pokkaa tulla ihan kasvotusten sanomaan, tai jättää sitten vaikka se nimetön lappu ilmoitustaulua koristamaan, mutta älkää pliis poliiseja häiritkö omalla pahalla olollanne :)

   Lainaa

  15. Tulos: -45 (87 ääntä)
   Jos olisi omassa naapurissa niin paistelisin pekonia ihan kettuillakseni joka ilta. Mieskään tuskin panisi pahitteeksi kun olisi herkkua usein tarjolla.

   Lainaa

  16. Tulos: +41 (101 ääntä)
   Hymähdin vähän ääneen sille, että alkoholisti-pummi katsoo huomauttelevaan sävyyn, kun joku kokkaa lihasta.

   Lainaa

  17. Tulos: -8 (44 ääntä)
   Sekaani: En ihan oikeasti ymmärrä sitä että päivällä tapahtuvasta melusta häiriinnytään kerrostalossa. Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta. Itse olen siis parikymppinen, ja nimenomaan tykkään kerrostaloasumisesta, omakotitalo olisi liian iso lapsettomalle pariskunnalle. Viikonloppuna herään krapulassa siihen että joku on päättänyt heti hiljaisuuden päättyessä siinä yhdeksän-kymmenen aikaan lauantaiaamusta alkaa poraamaan reikiä seinään. Ei siinä, pitäähän harrastuksia olla, en tee valitusta, poratkoon ihan rauhassa. Sitten kun myöhemmin samana päivänä minä, siinä seitsemän aikaan illalla, laitan stereot päälle ja alan kuuntelemaan musiikkia hiljaisuuteen saakka, niin johan lappaa jopa ihan poliisia asuntoon sisään muina miehinä ilman etsintälupaa. Eikä täällä mitään heitä kiinnostavaa löydy, ei siinä. Vituttaa vaan kun säännöt eivät ole kaikille tasa-arvoisia. Jos sääntöjen mukaan mennään niin ennen taloyhtiön hiljaisuutta pitää saada rauhassa kuunnella musiikkia siihen volyymirajaan asti että se alkaa aiheuttamaan rakenteellisia tai terveydellisiä haittoja Tuskin sellaisilla desibeleillä kuitenkaan kukaan omassa asunnossaan kuuntelisi musiikkia, ellei sitten tarkoitus ole aiheuttaa itselleen kuurous jostain kumman syystä. Joillakin vanhemmilla suomalaisilla ihmisillä on tapana soittaa aina ensimmäiseksi poliisille jos pahoittavat mielensä, sellaisissakin asioissa kun tosiaan mitään lakia ei ole rikottu. Se ruuhkauttaa poliisin linjoja ja kuluttaa heidän resurssejaan aivan turhaan. Jos haluaa avautua naapurilleen, niin pitäisi olla pokkaa tulla ihan kasvotusten sanomaan, tai jättää sitten vaikka se nimetön lappu ilmoitustaulua koristamaan, mutta älkää pliis poliiseja häiritkö omalla pahalla olollanne
   Kukaan järkevä ihminen ei tosin aloita sitä poraamista mihinkään aikaan sunnuntaisin tai juhlapyhinä. Meillä on nämä säännöt joita toivotaan noudettavan, kaksi eivät noudata. On se niin hemmetin vaikeaa ajatella muitakin.

   Lainaa

  18. Tulos: -31 (65 ääntä)
   yli opisto hörhö: Eiih.. Onhan se kivaa jos on hyvä äänentoistojärjestelmä ja oikeasti todella loistavaa ettei sitä joka päivä tai edes jokatoinen huudateta yötä myöten täysillä, mutta jos siitä oikeasti lähtee niin paljon ääntä että ikkunat tärisee ja naapuruston koirat alkaa haukkua niin ei sellasta voi kerrostalossa käyttää. En tiedä minkälaista äänieristystä uusissa taloissa on, mutta voin vain kuvitella esim omassa taloyhtiössä miten paljon se alkaisi hyvin nopeasti vituttamaan.
   Myös se haukkuva koira on todella hirveä rasite naapureille, onneksi sellaisista naapureista pääsee nopeasti eroon.

   Lainaa

  19. Tulos: +50 (70 ääntä)
   "Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta" Nehän ovatkin todella edullisia pk-seudulla. Kyllähän maalta samaan hintaan saa lukaalin, mutta kun siellä ei ole niitä töitä tarjolla.

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (50 ääntä)
   kökkö: Sanon aina, että jos muiden elämisen ääniä ei kestä, niin kannattaa muuttaa omakotitaloon. Toimii tosin myös toisin päin. Jos tuotat tahallasi poikkeuksellisen paljon ääntä, muuta myös omakotitaloon. Siis jeesus. Eikö musiikista voi nauttia ilman että seinät resonoi : D
   Idiootit eivät voi, kuuntelevat useimmiten räppiä tai teknojumputusta.

   Lainaa

  21. Tulos: -60 (126 ääntä)
   Ilmoitukseen olisi vain riittänyt sana vegaani, niin kaikki olisi tiennyt välittömästi millainen pummi on kyseessä.

   Lainaa

  22. Tulos: -59 (125 ääntä)
   Miksi pitää joka paikassa mainita olevansa vegaani. Olispa vähän hölmöä jos itekin mainostais joka tilaisuuden tullen omaa ruokavaliotaan. Ainiin, mä oon muuten kaikkiruokainen.

   Lainaa

  23. Tulos: +65 (81 ääntä)
   Wili: Musiikkia on kiva välillä soittaa lujaaa. Mutta siihen tarkoitukseen ei kerrostalo sovi. Siksi olenkin panostanut auton äänentoistoon. Kerrostalokämppään ei ole MITÄÄN järkeä hommata tuhansien äänentoistoa, kun ei siitä saa kaikkea irti. Menee siis hukkaan rahat.
   Aina kun näitä Wilin kaltaisia "auton äänentoistoon panostaneita" tulee vastaan niin tulee mietittyä, että jos se artisti olisi toivonut resonoivien peltien pärrr-pärr-pärr äänen olevan osa sitä kappaletta, niin se olisi varmaan äänitetty siihen mukaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Vastaukseni näihin "muuttakaa omakotitaloon jos ette kestä meteliä" -heittoihin. 1) Kaikilla ei ole varaa omakotitaloon 2) Kaikki eivät pysty asumaan omakotitalossa (esim. vanhukset tai liikuntarajoitteiset) Kerrostalossa saa kuulua normaaleja elämisen ääniä. Mitään jatkuvaa seiniähalkovaa jumputusta en kyllä minäkään kestäisi.

   Lainaa

  25. Tulos: +84 (92 ääntä)
   Jouni: Miksi pitää joka paikassa mainita olevansa vegaani. Olispa vähän hölmöä jos itekin mainostais joka tilaisuuden tullen omaa ruokavaliotaan. Ainiin, mä oon muuten kaikkiruokainen.
   Jos hakee kimppakämppää ja kertoo olevansa hyvä kokki, ruokavaliotiedolla on merkitystä.

   Lainaa

  26. Tulos: +55 (71 ääntä)
   Sekaani: En ihan oikeasti ymmärrä sitä että päivällä tapahtuvasta melusta häiriinnytään kerrostalossa. Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta. Itse olen siis parikymppinen, ja nimenomaan tykkään kerrostaloasumisesta, omakotitalo olisi liian iso lapsettomalle pariskunnalle. Viikonloppuna herään krapulassa siihen että joku on päättänyt heti hiljaisuuden päättyessä siinä yhdeksän-kymmenen aikaan lauantaiaamusta alkaa poraamaan reikiä seinään. Ei siinä, pitäähän harrastuksia olla, en tee valitusta, poratkoon ihan rauhassa. Sitten kun myöhemmin samana päivänä minä, siinä seitsemän aikaan illalla, laitan stereot päälle ja alan kuuntelemaan musiikkia hiljaisuuteen saakka, niin johan lappaa jopa ihan poliisia asuntoon sisään muina miehinä ilman etsintälupaa. Eikä täällä mitään heitä kiinnostavaa löydy, ei siinä. Vituttaa vaan kun säännöt eivät ole kaikille tasa-arvoisia. Jos sääntöjen mukaan mennään niin ennen taloyhtiön hiljaisuutta pitää saada rauhassa kuunnella musiikkia siihen volyymirajaan asti että se alkaa aiheuttamaan rakenteellisia tai terveydellisiä haittoja Tuskin sellaisilla desibeleillä kuitenkaan kukaan omassa asunnossaan kuuntelisi musiikkia, ellei sitten tarkoitus ole aiheuttaa itselleen kuurous jostain kumman syystä. Joillakin vanhemmilla suomalaisilla ihmisillä on tapana soittaa aina ensimmäiseksi poliisille jos pahoittavat mielensä, sellaisissakin asioissa kun tosiaan mitään lakia ei ole rikottu. Se ruuhkauttaa poliisin linjoja ja kuluttaa heidän resurssejaan aivan turhaan. Jos haluaa avautua naapurilleen, niin pitäisi olla pokkaa tulla ihan kasvotusten sanomaan, tai jättää sitten vaikka se nimetön lappu ilmoitustaulua koristamaan, mutta älkää pliis poliiseja häiritkö omalla pahalla olollanne
   Sun naapureilla ei taida olla samanlainen musiikkimaku kuin sulla. Kyllä mua ainakin korpeaa aika lujaa kun naapuri popittaa suomihumppaa tuntitolkulla ja hoilaa mukana niin, ettei itse kuule telkkaria. Säälittää sun naapurit, mutta ehkä sä tuosta vielä kasvat ja alat ajatella muitakin kuin itteäs.

   Lainaa

  27. Naapuriterrorin uhri 19.12.2017 21:27
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Sekaani: En ihan oikeasti ymmärrä sitä että päivällä tapahtuvasta melusta häiriinnytään kerrostalossa. Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta. Itse olen siis parikymppinen, ja nimenomaan tykkään kerrostaloasumisesta, omakotitalo olisi liian iso lapsettomalle pariskunnalle. Viikonloppuna herään krapulassa siihen että joku on päättänyt heti hiljaisuuden päättyessä siinä yhdeksän-kymmenen aikaan lauantaiaamusta alkaa poraamaan reikiä seinään. Ei siinä, pitäähän harrastuksia olla, en tee valitusta, poratkoon ihan rauhassa. Sitten kun myöhemmin samana päivänä minä, siinä seitsemän aikaan illalla, laitan stereot päälle ja alan kuuntelemaan musiikkia hiljaisuuteen saakka, niin johan lappaa jopa ihan poliisia asuntoon sisään muina miehinä ilman etsintälupaa. Eikä täällä mitään heitä kiinnostavaa löydy, ei siinä. Vituttaa vaan kun säännöt eivät ole kaikille tasa-arvoisia. Jos sääntöjen mukaan mennään niin ennen taloyhtiön hiljaisuutta pitää saada rauhassa kuunnella musiikkia siihen volyymirajaan asti että se alkaa aiheuttamaan rakenteellisia tai terveydellisiä haittoja Tuskin sellaisilla desibeleillä kuitenkaan kukaan omassa asunnossaan kuuntelisi musiikkia, ellei sitten tarkoitus ole aiheuttaa itselleen kuurous jostain kumman syystä. Joillakin vanhemmilla suomalaisilla ihmisillä on tapana soittaa aina ensimmäiseksi poliisille jos pahoittavat mielensä, sellaisissakin asioissa kun tosiaan mitään lakia ei ole rikottu. Se ruuhkauttaa poliisin linjoja ja kuluttaa heidän resurssejaan aivan turhaan. Jos haluaa avautua naapurilleen, niin pitäisi olla pokkaa tulla ihan kasvotusten sanomaan, tai jättää sitten vaikka se nimetön lappu ilmoitustaulua koristamaan, mutta älkää pliis poliiseja häiritkö omalla pahalla olollanne
   Meidän edelliset naapurit kuului tähän kategoriaan, että musiikkia soitetaan juuri sillä volyymilla mikä itseä sattuu miellyttämään, kellonajasta riippumatta. Tämän lisäksi myös perheriidat raha-asioista pettämisepäilyihin kuului "mukavasti" naapureille. Vuosi tätä jouduttiin sietämään, kunnes sekä meiltä että toisen puolen seinänaapurilta meni tarvittavat 3 häiriöilmoitusta isännöitsijän kautta vuokranantajalle. Hätäilmoituksen jälkeen vuokralaisella oli kuukausi aikaa tehdä mitä huvittaa ja kyllä, poliisit kutsuttiin paikalle useampaankin kertaan. Ikää ei meillä ole kuin puolet tuosta 60, mutta kolmivuorotyötä tekevänä ei halua kuunnella sitä prkl:n musiikin huudatusta päivästä toiseen vuorokauden ympäri.

   Lainaa

  28. Sinkkukinkku 19.12.2017 22:27
   Tulos: +38 (50 ääntä)
   Joo kohtuus kaikessa pitää olla, mutta kuten Sekaani mainitsi niin säännöt ei ole ihan samat kaikille. Kuuntelen itsekin silloin tällöin kovempaa musiikkia ja pidän joskus juhlia, jotka eivät tosin aamuyöhön jatku/ovat siedettävän desibelin rajoissa. Mielestäni se on kuitenkin ihan reilua, koska muutoin olen lähinnä töissä tai muualla, en omista soittimia, lapsia tai edes miestä, lemmikkejä tai harrasta laulua. Kyllä jotkut joskus satunnaisesta mölystä mielensä pahoittavat, mutta niin kyllä minäkin, kun joka viikonloppu herään 7 aikaan kun yläkerran lapset tömisevät, huutavat ja kiljuvat tai seinänaapuri harrastaa oopperalauluaan ja remontointia. Siihen nähden pienet musiikkituokiot ja kerran pari vuodessa pidetyt pippalot ovat aika pientä.

   Lainaa

  29. Tulos: -36 (50 ääntä)
   Ainoo mikä tossa särähti on vegaani joka kuitenkin juo kaljaa. Eikö noista massatuotetuista markettikaljoista hoideta kirkastaminen jollain gelatiinin sukusella sotkulla?

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (33 ääntä)
   "Isännöitsijä ilmoitti että tutkailevat mahdollisuutta kieltää soittaminen sillä verukkeella että se voi vaurioittaa talon rakenteita" Jotenkin taas niin perisuomalaista.

   Lainaa

  31. Tulos: +73 (87 ääntä)
   Jouni: Miksi pitää joka paikassa mainita olevansa vegaani. Olispa vähän hölmöä jos itekin mainostais joka tilaisuuden tullen omaa ruokavaliotaan. Ainiin, mä oon muuten kaikkiruokainen.
   Toinen kirjottanu raa’an rehellisen ja humoristisen tekstin omista vioistaan, ja kettuillut jopa omalle vegaanisuudelleen, mutta silti porukka jaksaa pahottaa mielensä, että sana vegaani on nyt heidän lukemansa tekstin sekaan päätynyt. Oivoi.

   Lainaa

  32. Tulos: +43 (49 ääntä)
   jyth: On se niin hemmetin vaikeaa ajatella muitakin. Ja silti tuossa aiemmassa kommentissa uhosit että paistaisit pekonia ihan kettuillaksesi joka ilta, juuh elikkäs.

   Lainaa

  33. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Tä?: “Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta” Nehän ovatkin todella edullisia pk-seudulla. Kyllähän maalta samaan hintaan saa lukaalin, mutta kun siellä ei ole niitä töitä tarjolla.
   Mietin kans samaa, että riippuu missä, koska omakotitalot ovat usein halvempia kuin kerrostalot ja rivarit. Riippuu kaupungista ja sen alueista. Moni ei halua ok-taloa sen työläisyyden takia, ei hinta ole este. Harva nuori tai vanha (erisyistä) jaksaa tehdä lumitöitä, ajaa nurmikkoa ja ymmärtää huoltaa ok-taloaan. Ainakin monen vanhuksen talot mätänee käsiin ja siksi heidän on parempi olla kerrostalossa asumassa. Vanhainkotipaikkojakaan ei ole joka kaupungissa tarpeeksi vaan niihin voi joutua jonottamaan.

   Lainaa

  34. Tulos: -17 (45 ääntä)
   Jouni: Miksi pitää joka paikassa mainita olevansa vegaani. Olispa vähän hölmöä jos itekin mainostais joka tilaisuuden tullen omaa ruokavaliotaan. Ainiin, mä oon muuten kaikkiruokainen.
   Koska harva sekasyöjä lähtökohtaisesti edes miettii mitä suustaan alas laittaa, syödään kaikkea mitä on tarjolla yhtään kyseenalaistamatta että mitä ne pitää sisällään. Milloin olet esimerkiksi itse viimeksi lukenut ostamiesi ruokien tuoteselostukset läpi ajatuksen kanssa? Yllättävän harva tekee sitä, ja sen takia vegaanit usein mainitsevatkin oman ruokavalionsa koska meille se on niin keskeinen osa ihan arkipäiväistä elämäämme jo sen takia että pakostikin mietimme sitä mitä syömme.

   Lainaa

  35. Fakta homma 20.12.2017 13:17
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   as: “Isännöitsijä ilmoitti että tutkailevat mahdollisuutta kieltää soittaminen sillä verukkeella että se voi vaurioittaa talon rakenteita” Jotenkin taas niin perisuomalaista.
   Äläpä muuta virka. Epäilin heti "rennon" vuokraisännän rehellisyyttä. Vuokralainen ei ole melunnut hiljaisuuden aikana, mutta tämän Häätö-Heikin piti heti tunkea asuntoon kyttäämään.

   Lainaa

  36. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Aleksi vaikuttaa mukavalta, kyllä hänelle bisset löytyis ja vähän muutakin ;)

   Lainaa

  37. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Tä?: “Joo, se varmaan ärsyttää kun olet jo 60v eikä silti ole varaa kuin kerrostalo/rivitaloasuntoon, mutta se on vain tosiasia ettei näissä voi vaatia samanlaista rauhaa kuin omakotitalosta” Nehän ovatkin todella edullisia pk-seudulla. Kyllähän maalta samaan hintaan saa lukaalin, mutta kun siellä ei ole niitä töitä tarjolla.
   Osta auto. Pääset sinne töihin

   Lainaa

  38. Tulos: -7 (17 ääntä)
   BigM: Pipsa luultavasti ymmärtänyt tuosta vain sanan vegaani.
   Oot saanu miinusta, kun et ole tajunnut, että onhan Pipsan pitäny ymmärtää myös sana olen.

   Lainaa

  39. Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla 23.12.2017 3:24
   Tulos: -7 (23 ääntä)
   Karoliina: Hymähdin vähän ääneen sille, että alkoholisti-pummi katsoo huomauttelevaan sävyyn, kun joku kokkaa lihasta.
   Ensimmäinen on henkilökohtainen valinta, joka mahdollisesti haittaa vain henkilön omaa elämää. Toinen sen sijaan ei ole henkilökohtainen valinta, vaan teko joka vie toisen hengen. Samaan tapaan ymmärtäisin huomauttelevaan sävyyn katsomisen, jos henkilö itse ostaa asiallisesti tuotettuja perunoita, mutta näkee jonkun muun piiskaavan orjia perunapellollaan saadakseen purtavaa. Ihmeellisempää on, että itse hymähtelet tappamisen moraaliselle tuomitsemiselle sillä perusteella, että itse tuomitset jonkun toisen henkilökohtaiset valinnat.

   Lainaa

  40. Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla 23.12.2017 3:34
   Tulos: -4 (16 ääntä)
   BernieBro: Ilmoitukseen olisi vain riittänyt sana vegaani, niin kaikki olisi tiennyt välittömästi millainen pummi on kyseessä.
   Olisi saattanut herätellä pelkoja siitä, että uusi tuttavuus olisi sellainenkin pummi kuin Ellen DeGeneres, James Cameron tai Peter Dinklage. Parempi siis listata myös ne lieventävät asianhaarat.

   Lainaa

  41. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Eläinmaatalous vain takoo rahaa muiden kuolemalla: Olisi saattanut herätellä pelkoja siitä, että uusi tuttavuus olisi sellainenkin pummi kuin Ellen DeGeneres, James Cameron tai Peter Dinklage. Parempi siis listata myös ne lieventävät asianhaarat.
   Ehkä Peterin kannattaisi vaihtaa ruokavaliota, sillä on selkeesti jäänyt tarpeelliset proteiinit samatta :D ja possulla ei ole persoonaa joten sitä ei voi murhata

   Lainaa

  42. Liveandletlive 7.1.2018 0:00
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   liha: Ehkä Peterin kannattaisi vaihtaa ruokavaliota, sillä on selkeesti jäänyt tarpeelliset proteiinit samatta ja possulla ei ole persoonaa joten sitä ei voi murhata
   Possut on yksiä älykkäimpiä eläimiä. Voivat päihittää koiria ja simpansseja testeissä. Joidenkin tutkimusten mukaan fiksumpia kuin 3-vuotiaat ihmislapset. Millä perusteella sanot että possulla ei ole persoonaa, mutta esim. koiralla on? Vai ootko niitä jotka luulee että kaikki eläimet on koneita eikä yksilöitä, jossa tapauksessa vika on sun omassa emotionaalisessa älykkyydessä. Mulla on kuule ollut kanakin joka tunsi oman nimensä ja tuli juosten kun kutsuttiin ja oli niin rohkea ja hellyydenkipeä ja todellakin persoona että mieluummin pitäisin lemmikkinä ja toverina kanaa kuin koiraa tai kissaa. Etkö ole kuullut siitä minipossusta joka pelasti omistajansa hengen kun tämä sai slaagin? Etkö ole tutustunut Esther The Wonder Pigiin? Facebookista löydät Estherin ja googlesta minipossu uutisen. Toivon sulle onnea ja menestystä siihen että tulevaisuudessa opit näkemään ja arvostamaan myös eläimiä.

   Lainaa

  43. bananaforscale 3.6.2018 2:48
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   kökkö: Sanon aina, että jos muiden elämisen ääniä ei kestä, niin kannattaa muuttaa omakotitaloon. Toimii tosin myös toisin päin. Jos tuotat tahallasi poikkeuksellisen paljon ääntä, muuta myös omakotitaloon. Siis jeesus. Eikö musiikista voi nauttia ilman että seinät resonoi : D
   Ei subbari välttämättä erityisen äänekäs oo, matalat taajuudet vaan kulkevat tehokkaasti pitkin rakenteita. (Joo, välillä löytyny resonansseja mut se johtuu löysistä asennuksista eikä äänenvoimakkuudesta, tulee vanhalle äkkiä päänsärkyä jos luukuttaa...)

   Lainaa

  44. bananaforscale 3.6.2018 2:50
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Banaani: Mielestäni tämä pitää paikkaansa vain, jos “tuhansilla” on lähinnä haluttu maksimoida se jumputus ja jättää muut äänentaajuudet oman onnensa nojaan. Niin kuin tilanne tuppaa usein olemaan sillon ku ostetaan … subbari.
   Tarkoititko: suppari? Kunnon subbari *ei* jumputa (eikä myöskään maksa tuhansia; pari-kolmesataa riittää jos osaa) ja sen saa sovitettua toistoon. Ei ole laitteiden syy jos käyttäjä on idiootti.

   Lainaa

  45. bananaforscale 3.6.2018 2:55
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Hienosti jengi kommentoi tajuamatta akustiikasta, äänen etenemisestä, resonansseista jne. yhtään mitään. Terveisin eräs jolla on 120-litrainen subbari joka toistaa niin alas että resonansseja saa herätettyä kohtuullisellakin voimakkuudella ja josta ei oikeasti lähde äänenpainetta edes saman vertaa kuin pakettistereoista koska herkkyys ei riitä.

   Lainaa

  46. heimosenkeimo 21.11.2021 20:34
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   rakit pitäs kans kieltää kerrostaloissa, se vaurioittaa mun mielenterveyttä kun jatkuvasti joku rotta rähisee naapurissa.

   Lainaa

  47. Rikeä ihminen 18.5.2023 9:48
   Tulos: +1 (1 ääni)
   jyth: Jos olisi omassa naapurissa niin paistelisin pekonia ihan kettuillakseni joka ilta. Mieskään tuskin panisi pahitteeksi kun olisi herkkua usein tarjolla.
   Ketähän pekoni tuoksu muka häiritsee? Nälkähän siitä saattaatulla, mutta siitäkin selviää syömällä

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (0 ääntä)
   bananaforscale: Hienosti jengi kommentoi tajuamatta akustiikasta, äänen etenemisestä, resonansseista jne. yhtään mitään. Terveisin eräs jolla on 120-litrainen subbari joka toistaa niin alas että resonansseja saa herätettyä kohtuullisellakin voimakkuudella ja josta ei oikeasti lähde äänenpainetta edes saman vertaa kuin pakettistereoista koska herkkyys ei riitä.
   Just tämä. Sama pätee autohifiin: ulos kuuluu vain ne matalat, joten sivustakatsoja luulee että kabiinissa on sietämätön meteli, mutta todellisuudessa siellä on vain rokkia mukavalla partykertoimella. Toki monessa autossa vois sen rekisterikilven vaimentaa ettei pärise. 
   Samoin se on kotistereoissa kuin autossakin: hyvä ja hyvin laitteistoon/huoneeseen sovitettu subbari vain jatkaa pääkaiutinten skaalaa alemmas ilman että kuuntelija osaa sanoa missä niiden toisto loppuu ja subin alkaa. Itse asiassa hyvin toteutetun subwooferin sisältävän laitteiston tunnistaa siitä, että sen subin olemassaoloa ei varsinaisesti tiedosta mutta huomaa heti jos sen ottaa pois päältä. 
   Matalilla äänillä nyt vain on se taipumus, että ne eivät vaimene rakenteisiin tai etäisyyden kasvaessa samalla tavalla kuin korkeat. 
   Se on sitten oma keskustelunaiheensa, että onko hifistin suotavaa asua kerrostalossa jos haluaa kuunnella muutakin kuin pelkkää kikkelijazzia hillityllä volumella. 

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Liveandletlive: Possut on yksiä älykkäimpiä eläimiä. Voivat päihittää koiria ja simpansseja testeissä. Joidenkin tutkimusten mukaan fiksumpia kuin 3-vuotiaat ihmislapset. Millä perusteella sanot että possulla ei ole persoonaa, mutta esim. koiralla on? Vai ootko niitä jotka luulee että kaikki eläimet on koneita eikä yksilöitä, jossa [...]
   Kaikki normaalisyöjät arvostaa possuja, usein nimenomaan juuri pekonin muodossa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vuokra, vuokralainen, vuokranantaja, asunto, subwoofer, meteli, melu, luonne, vegaani